Bill’s daily dreaming 7.

autor: Luki
„Chci se odstěhovat!“ Hlavně se dostat co nejdál od mého souseda, který mi sem neustále leze balkonem a strká mi různé sexuální hračky. Jako pokaždé, když jsem procházel kolem postele, jsem zakopl o Vencu, panáka na sex, kterého mi Tom donesl. Mám malou garsonku, takže s Vencou i s ostatními balíčky, které jsem si nechával posílat, abych mohl vídat Adama, jsem se tady už skoro nemohl hnout, abych do něčeho nevrazil. „Vážně, zabíráš hodně místa, Venco…“
Když se ale odsud odstěhuju, tak už nebudu v Adamově rajónu. Tady je jenom jedna možnost. Než odejdu, musím mu říct, co k němu cítím.

„Miluju tě!!“ Prostě se mu vrhnout kolem krku a říct mu to naprosto otevřeně.

„Co?“ Což ho pravděpodobně totálně vyděsí.

„Musí existovat i lepší cesta!“ Lámal jsem si tím hlavu každý den. Pokaždé, když se Tom vytasil s nějakou novou, lepší sexuální věcičkou, jsem nad tím přemýšlel tím víc, a pak mě to konečně napadlo. Začnu pracovat pro stejnou rozvážkovou firmu jako Adam.

„Úžasný nápad! Ale co bych měl pro to udělat? To nebude tak jednoduché se k nim dostat. Určitě potřebuju mít sílu, abych unesl všechny ty balíky!“ Což v mém případě nebude nic jednoduchého, vzhledem k tomu, jak hubený jsem byl. Budu muset začít posilovat a běhat. Ach jo…
„Jak by pak asi probíhalo naše sbližování v práci?“


„Pane Adame.“
„Zdravím.“ Adam se ke mně otočil s milým úsměvem. Opravdu mu to neskutečně slušelo v tom doručovatelském oblečku. A já měl teď na sobě úplně stejný. Můj splněný sen.
„Nechtěl byste zajít do kina?“ V ruce jsem žmoulal nejistě dva lístky na teď už vyprodané promítání nejžhavější akční novinky. A on souhlasil.
„Skvělý film.“ Nadšením se mi chtělo poskakovat. Zatím to vypadalo na to nejdokonalejší rande v dějinách.
„Jo, to jo. Nechtěl bys zajít ke mně domů?“ V civilu byl Adam ještě víc k sežrání. Vlasy neměl už tak úzkostlivě učesané, jako když byl v práci. Na sobě měl tílko s hlubokým výstřihem a přes něj dokonale střiženou bundičku. V očích mu hřejivě svítila radost.
„Co?“ Jít k němu domů?
Adam neměl o moc větší byt než já, ale rozhodně jej měl více uklizený. Posadil jsem se ke stolu a nechal Adama, aby nám připravil kávu.
„Musím se ti k něčemu přiznat.“ Adam postavil kouřící hrníček přede mě a přisunul si židličku tak těsně ke mně, až na sebe naše ramena narazila. „Moc jsem ten film nesledoval. Spíš jsem koukal na tebe. Všiml sis?“ Všiml jsem si ruky, kterou si mě teď za rameno více přitáhl k sobě. Jeho rty se přiblížily na milimetry k mým, a pak vzdálenost mezi námi úplně zmizela. Byl to ten nejsladší polibek vůbec.

„To by bylo skvělé.“ V rukou jsem už jako obyčejně svíral dildo Adama, jenom se k němu přitulit. „Tak moment. Přemýšlel jsem nad tím, jak se k němu přiblížit.“ To chtělo něco více akčního.

„Máte minutku, Adame?“ Tak, tak jsem ho doběhl u doručovacího auta.

„O co jde?“ Adam se nejspíš chystal na další rozvážku, musím být rychlý. Odhodlaně jsem zatnul pěsti.
„Budeme závodit kolem téhle budovy, a když vyhraju, půjdete se mnou na rande!“ Adam na mě chvíli vytřeštěně hleděl, ale pak se pousmál a přikývl.
Na nic jsem nečekal a naplno se rozeběhl. Vidina rande s Adamem byla silnou motivací.
„Haa… haa…“ sotva jsem popadal dech, když jsem doběhl do cíle. „Doběhl jsem první?“ Rozhlížel jsem se kolem sebe, ale svého miláčka jsem nikde neviděl. „Nebo tu byl dřív a už odešel?“ A pak jsem ho uviděl. Co noha nohu mine, v poklidu si to došel až ke mně.
„Jestli jste to nechtěl dělat, stačilo snad říct, ne?“ Zklamaně a naprosto vyčerpaně jsem si povzdechl.
„Tak to není. Prohrál jsem schválně.“ Adam se zastavil těsně přede mnou a jeho hlas byl pevný a uklidňující. Jediným pohybem si mě přitáhl do svého objetí a svůj nádherný obličej si přitulil ke mně. „Protože s tebou chci chodit.“ Takhle zblízka jsem si mohl prohlédnout jemné pihy, které se mu rozkošně rozprostíraly po tváři.

A že byl Adam mužem činu, zatáhnul nás oba do vnitřního prostoru doručovací dodávky.

„Ne, tady ne! Někdo nás uvidí.“ Ale můj hlas zněl hodně nepřesvědčivě.
„To je v pohodě.“ S každým dalším přírazem mizel Adam v mém zadečku a šikovně se pokaždé trefil do mého sladkého místečka. „Doběhl jsem druhý schválně… ale ty teď vypadáš tak fantasticky, že tentokrát budu v cíli nejspíš první.“ Adam mi zamručel do ucha ta nejspíš nejžhavější slova, jaká jsem kdy slyšel. Těsněji nalehl na má záda. Jednou rukou si mě pevněji přidržel za bok a druhou omotal kolem mého penisu.
„To vůbec nevadí. Kolikrát jen budeš chtít.“ Cokoliv, hlavně když mě bude plnit pořád stejně báječně.

Zasnil jsem se, až mi slina stekla po bradě. Což mě probralo.

„Výborně! Stanu se tím nejlepším řidičem v doručovací službě!“ Odhodlaně jsem se zadíval na dildo Adama postavené na stole přede mnou. „Řidič…“ Bubiho přestala bavit má zadumanost, takže se opřel o dildo, aby upoutal mou pozornost. Nepočítal ovšem s tím, že na sebe ten kousek plastu svrhne. Mě ale v tu chvíli ani nenapadlo, že bych toho malého rošťáka zachraňoval, protože mi došla skutečnost, že… „Já nemám řidičák.“ F*ck.

* pokračování příště *

autor: Luki

betaread: J. :o)

2 thoughts on “Bill’s daily dreaming 7.

  1. Bill je prostě potřeštěný blázínek. Zřejmě nikdy nepřistane nohama na zemi, dokud ho na ni někdo nestáhne. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics