Connect With The Devil 33.

autor: Emilia
Budík se zoufale dožadoval pozornosti na mobilu chlapce s fialovými prameny vlasů. Poslepu zašátral na noční stolek, aby tu drnčící rachotinu vypnul. Otočil se na druhý bok a cítil, jak se opět noří do slastného spánku. Jeho úmysly mu však zmařila Teresa, která vtrhla do pokoje jako tornádo, rozdělala mu žaluzie a otevřela okno.
„Vstávat, ospalče! Je krásný den, svítí sluníčko. To se ti dneska pojede dobře do školy.“
Eric zasyčel jako upír, jehož kůži paprsky slunce spalují na popel. Uvažoval o tom, jestli jeho matka nejede v drogách. Nikdy nebyl dostatečně dobrý den na to jít do školy. Alespoň měl první hodinu matiku, v níž ze sebe dokázal vždy něco vypotit i v polospánku.
„No jo, mami. Dyť už se zvedám.“ Zahuhlal a vztekle ze sebe odkopal peřinu.

Školu nesnášel hlavně z toho důvodu, že do ní musel brzy vstávat. Byl velký spáč. O víkendu rád vyspával skoro do oběda a tyhle brzké hodiny ho ničily. Dokázalo mu to otrávit každý začátek nového dne. Necítil se vyspaný ani po 10 hodinách. Teresa ho nechala v klidu se probrat a odtančila do kuchyně dodělávat snídani. Jediná věc, kvůli které ze sebe Eric jakžtakž zvládl udělat člověka a dobelhat se do kuchyně. Teresa připravovala luxusní snídaně. Bylo to přesně jako ve filmech. Udělala lívance, a když měl Eric chuť na slané, mohl si posloužit vajíčky s čerstvým pečivem. Většinou si dal od každého trochu. Na to, jak rád jedl, to na něm nebylo nikde vidět. Ve škole se před první hodinou krátce pozdravil s Tomem, který mu naznačil, že s ním potřebuje o velké přestávce nutně mluvit. Poté se každý odebrali do své třídy. Matematika mu celkem utekla, protože při ní neměl tendenci stále koukat na hodiny jako u literatury, kde byla i minuta neskutečně dlouhá. Po matematice měli mít dvouhodinovku počítačů, kvůli které se museli přesunout do nejvyššího patra. Při přesunu do jiné třídy probíral se spolužákem látku, o které předpokládali, že se bude dnes vyučovat. Vyrušilo je krátké „Ehm ehm.“ Eric se otočil na levou stranu, z níž mu někdo poklepal na rameno, a shlédl dolů na podstatně nižší dívku.

„Ahoj Kamilo.“ Pozdravil ji a podivil se, co po něm může chtít. Za celou dobu, co navštěvoval střední, na něj nikdy jedinkrát nepromluvila, ale po tom Serinině kousku s fotkou se její okruh přátel podstatně zúžil.

„Čau, máš chvilku?“ Zamrkala na něj a široce se usmála. Eric poznal, že její úsměv rozhodně není upřímný, přetvařovala se.
„Dost krátkou. Za chvíli mi začíná hodina.“ Řekl stručně Eric. Sice ho zajímalo, co by zrovna po něm mohla chtít, ale ne natolik, aby se s ní nějak výrazně zdržoval. Kamila se podívala na druhého kluka, čímž mu naznačila, že chce zůstat s Ericem o samotě.
„Doženu tě.“ Plácl ho Eric po rameni a spolužák se dvěma dalšími podezřívavými ohlédnutími nechal dvojici o samotě.
„Jak ti můžu pomoct?“ Otočil se na ni zpět Eric a čekal, co z ní vypadne.
„No, tak jsem si říkala… vím, že jsi pomáhal s matikou té čub… ehm Serině. Já bych potřebovala pomoct taky.“ Jak mluvila, křížila si nohu přes nohu a na prst si namotávala pramen vlasů. O Serině již nesmýšlela příliš lichotivě, protože se k ní dostalo, co udělala. Za ředitelkou s tím však jít nemohla, protože si to mezi sebou naposílalo tolik lidí, že nebylo možné zjistit, od koho přišla sms jako první.
„No…“ Eric nevěděl, co odpovědět. Rozhodně se mu nelíbilo, že se to s tím doučováním rozneslo. Neměl v plánu doučovat polovinu školy, měl také vlastní povinnosti. Najednou ho kdosi popadl za loket. S leknutím se otočil a spatřil Serinu úplně rudou v obličeji. Mohl s klidným svědomím konstatovat, že byla víc než naštvaná.
„Omluv nás.“ Sykla jedovatě směrem ke Kamile, aniž by se na ni podívala, a než se Eric nadál, odtáhla ho na dámské záchody.
„Proč na dámský?“ Zanadával Eric. Teď bude vypadat jako úchyl. „A vůbec, proč jsme tady?“ Absolutně nechápal důvod toho všeho. Udělal snad něco? Nepamatoval si, že by se Serinou od toho incidentu v poslední době vůbec mluvil.
„Co ti chtěla?“ Založila si Serina ruce na hrudi a vztekle podupávala nohou. Nemohla uvěřit tomu, když viděla tu děvku Kamilu, jak se nakrucuje před Sommerem. Nejdřív si začne s jejím bývalým a teď ještě tohle? Nemohla zabránit vlně vzteku, která se v ní vzedmula a převálcovala všechno ve svém dosahu.

„Nepamatuju si, že bych se ti musel zpovídat.“ Eric si také založil ruce na hrudi. Vypadalo docela komicky, jak tam naproti sobě stáli a mračili se. Někdo se pokusil vejít na záchody a Serina okamžitě přibouchla dveře.
„Obsazeno.“ Zavrčela nerudně. „A ty přestaň kecat okolo a řekni mi to. Dochází mi trpělivost.“ Eric protočil oči. Princezna Dörflerová opět v akci. Myslela si, že jí všichni padnou k nohám, když si poručí.
„Chtěla doučovat matiku. Zřejmě se rozneslo, jak skvělý jsem učitel.“ Utrousil s úšklebkem.
„Odmítnul jsi ji, doufám?!“ Vyhrkla Serina a znělo to, jako by to byla jasná věc.
„Ani jsem se nedostal k odpovědi, protože jsi mě odtamtud násilně odtáhla.“ Vypláznul na ni Eric jazyk. Nechápal, proč tak jančila.
„Sklapni, ještě jsi mě nezažil násilnou.“ Podotkla Serina. „A navíc, nemůžeš ji doučovat, doučuješ mě.“ Řekla chytře a nadhodila vítězný pohled.
„Neříkej. A pakliže tě doučuju, neměl bych o tom něco vědět?“ Pozvedl obočí.
„Víš to teď. Dneska po škole u mě a přijď včas.“ Rozkázala Serina a než stačil odpovědět, vyběhla ze záchodů. Zvonilo na hodinu.
„Sakra, přijdu pozdě.“ Zaklel a dal se do běhu. Nesnášel běhání a už vůbec ne běhání po schodech.

Celou dvouhodinovku počítačů se Eric nemohl soustředit. Myslel na to, co se stalo o přestávce. Proč by Serině mělo vadit, že by doučoval Kamilu? Jistě, nesnášela ji kvůli tomu, že dělala do Bena, ale co s tím on měl společného? Nemohla to brát jako zradu, nebyli přece přátelé, nebo ano? Ne, rozhodně nebyli! Byli dva lidé, kteří se spolu pouze učili a hádali se… a občas taky líbali. Eric zatřepal hlavou, aby si vyhnal tyhle myšlenky z hlavy. Musel se udržovat bdělý, nemohl propadnout její kráse. Vypadala jako anděl se svýma velkýma modrýma očima a blond vlasy. Ve skutečnosti se v ní však skrývalo malé monstrum. Facky uměla dávat pořádné. Eric se při té myšlence musel ušklíbnout. Ještě teď cítil na své tváři otisk její dlaně, když si na to vzpomněl. Měl tam jít? Ta malá proradná, zákeřná, vychytralá, ďábelská, nelítostná, vzteklá, hysterická, manipulativní potvora! Úplně mu popletla hlavu. Jednou byla milá, potom zase hysterčila. Jednou ho políbila, potom mu zase dala facku. A teď chtěla po tom všem doučovat. Její výkyvy nálad mu nešly na mozek. Tohle byl větší rébus, než vypočítat ten nejtěžší příklad. A on měl vždy nutkání přijít na řešení. Popadl svůj telefon a naťukal stručnou sms zprávu.

Jestli po mně chceš doučování, věnuješ mi odvoz 😛 mé služby mají svou cenu. Nečekal dlouho a přišla mu odpověď.
Přesně v 15:00 buď u parkoviště, nebo jdeš pěšky 😉 Musel se ušklíbnout, jak srdečná Serina byla. Nemohl tvrdit, že by podobnou odpověď nečekal. Vlastně si myslel, že mu pošle něco ve smyslu, že ho potáhne za autem přivázaného za kotníky. Tohle byla ještě ta lepší varianta. Zbytek hodiny mu docela utekl, než zazvonilo na velkou přestávku, Eric spěchal k jeho a Tomovu místu, protože Tom mu před školou řekl, že s ním potřebuje něco probrat. Dorazil však na místo první. Čekal dobré 3 minuty.

„Promiň, učitel nás dusil ještě po zvonění.“ Dostal ze sebe ufuněně Tom, jak spěchal, a plácl sebou na sedačku vedle Erica.

„Jdeme pro kafe.“ Zvedl se Eric a Tom nadhodil útrpný výraz.
„Tos mi nemohl říct, než jsem si sedl?“ Zasténal a jal se těžkopádně zvedat. Natáhl k Ericovi ruce a ten ho s protočením očí vytáhl.
„Ani jsem to nestihl. Pojď, projdeš se, seděl jsi na zadku celou hodinu.“
„A vyhovovalo mi to.“ Vypláznul na něj Tom jazyk a Eric ho zatahal za dred, jako to vždycky dělával.
„Tak mi povídej ty horké novinky.“ Promnul si Eric natěšeně ruce.
„No, novinky… jak se to vezme. Včera jsem byl za Billem.“ Začal Tom a stydlivě sklopil oči.
„A měli jste sex na nemocničním lůžku?“ Dokončil za něj Eric se smíchem.
„Blbče! Jistěže ne!“ Okřikl ho Tom, ale neubránil se smíchu. To byl celý Eric.
„Dobře, už jsem vážnej, přísahám.“ Eric si přejel dlaní přes tvář a nadhodil zcela vážný obličej. Oba vyprskli smíchy.
„Ale teď už opravdu.“ Řekl se smíchem Eric.
„No, tak nějak jsme se líbali. Řekl mi, že jsem krásný a víš, Bill tyhle věci nikdy neříká. Nikdy jako vůbec nikdy. Nemyslel jsem si, že z něj někdy něco takového vypadne a docela to se mnou zacloumalo. Uvědomil jsem si, co všechno jsme spolu prožili a že od chvíle, co jsem ho poznal, jsem se do toho citu k němu jenom víc a víc nořil.“ Tom to ze sebe vyhrkl rychlostí blesku. Nedělalo mu problémy mluvit o svých citech s Ericem, jen se styděl. Vše, co se týkalo Billa, pro něj bylo choulostivé téma.

„Co jsem ti říkal, jsi do něj udělanej.“ Konstatoval Eric, jako by mu Tom právě řekl něco tak zřejmého, jako že jeho máma se jmenuje Teresa.

„Já vím, nějak mi to nedocházelo, nebo jsem si to spíš nechtěl přiznat. Ale vůbec nevím, co mám dělat.“ Tom si připlácl dlaně na obličej a chtělo se mu umřít.
„Ale Tomi… třeba to nebude tak zlé. Ještě jsi mu to neřekl.“ Eric poznal, že Tom se cítí zranitelně, a snažil se ho podpořit.
„Ani nikdy neřeknu, uteče ode mě na míle daleko. Já nevím… myslíš, že bych mu to měl říct?“ Zeptal se Tom a poulil na Erica bezradně své velké nevinné oči.
„Nemyslím si, že jsem zrovna v pozici, kdy bych ti mohl radit. Se vztahama nemám bůhvíjaké zkušenosti. Ale myslím, že když mu to neřekneš, budeš toho litovat. A jestli on nerad mluví o citech, nejspíš první krok neudělá.“ Řekl Eric s pokrčením ramen.
„To je právě to, že to vůbec nemůžu vědět. Nikdy totiž nevím, co udělá, je šíleně nepředvídatelný. Celou dobu, co se známe, mě jenom šokuje. Nikdy nedokážu odhadnout, jak přemýšlí, jaký krok bude následovat. Jednou je ledovej jak psí čumák, a potom mi zase řekne něco takového a já si připadám jak tající nanuk v létě. Je to tak frustrující.“ Povzdechl si Tom.
Eric tak trochu chápal, jak se cítí. Měl to úplně stejně se Serinou. Sice do ní nebyl zamilovaný, byli sotva přátelé, ale ta holka ho neustále něčím překvapovala. Jednou se chovala jako mrcha, pak byla celkem přátelská, jindy zase nevinně zranitelná, a pak zase suverénní a tak jistá sama sebou jako dnes. To bylo sakra frustrující! Ale zároveň velmi vzrušující. Vybízelo to k tomu chtít poznat víc. Už chápal, co Toma na tom kytaristovi tak přitahovalo.

„Věř, že svým způsobem tvoje pocity chápu. Nikdo neříká, že za ním musíš přijít a vychrlit to na něj. Možná bude lepší jít na to pomalu a vyjadřovat mu city svými činy. To je kolikrát lepší než mluvení.“ Navrhl Eric a Tom skočil nadšeně Ericovi kolem krku.

„To je pravda. Ty jsi hlavička. Budu mu to tak nějak postupně naznačovat. Musím se odhodlat taky dělat první kroky. Většinou je on ten, kdo je iniciativní. A když už jsme u toho, víš, že tě taky miluju?“ Zamrkal na Erica laškovně Tom.
„To se ti nedivím.“ Začal Eric Toma lechtat a ten se svíjel smíchy.
„Nééé, Ericu, já se počůrám.“ Křičel varovně a snažil se Ericovi vyvléct.
„Fajn, fajn, nechci po tobě utírat loužičky. Jdem rychle pro to kafe, za dvě minuty zvoní.“ Eric přestal Toma lechtat a zatáhl ho za předloktí směrem k bufetu.

„Jdeš pozdě.“ Zahlaholil Eric, když už se dobrých deset minut opíral o Serinino auto, jak na ni čekal. „To nejspíš znamená, že půjdeš pěšky.“ Zašklebil se na ni. Serina na něj na oplátku vyplázla jazyk a vystrčila prostředník.

„Vtipálku.“ Utrousila ironicky. „Na ekonomice si nás dneska vychutnávala. Kráva jedna stará. Celá třída musela sedět tak dlouho, dokud Johan neodpověděl na otázku. Samozřejmě, že se ten idiot neučil.“ Vyprávěla Ericovi nasupeně o důvodu svého pozdního příchodu.
„Ty ses snad učila?“ Pozvedl Eric obočí a ustoupil, jak kolem něj drobná blondýnka prošla, odemkla auto a hodila si kabelku na zadní sedadlo.
„Ne, ale mě se nezeptala.“ Ušklíbla se lišácky Serina. „Nastup. Ať nechytneme tu největší zácpu.“ Pokynula Ericovi. Divil se, že neměla poznámky k tomu, jak se opíral o její vůz. Čekal, že ho hned zpraží za to, že tam bude mít flek.

„Takže… přemýšlela jsem.“ Řekla Serina po chvíli ticha, které mezi nimi panovalo.

„Mám se bát?“ Popíchl ji Eric.
„Kvůli té tvé věčně užvaněné hubě? Možná bys měl.“ Serina mu věnovala letmý pohled a opět se očima vrátila na silnici. Nebyla ještě tak zkušená řidička, aby si mohla dovolit tyhle manévry. Jezdila sotva půl roku.
„Tak o čem jsi přemýšlela?“ Zeptal se Eric.
„Řekla bych ti to, kdybys mě pustil ke slovu.“ Ti dva se museli neustále hašteřit a popichovat. Jako by spolu nedokázali vést normální prostou konverzaci. Eric udělal gesto, jakože si zamyká pusu, a neřekl už ani slovo. Serina se ušklíbla a pokračovala.
„O té matuře z matiky.“
„Vážně?“ Podivil se Eric. Myslel si, že od jejich poslední konverzace, která se neubírala zrovna přívětivým směrem, od toho upustila.
„Překvapuje tě to? Jistě, jak by někdo jako já mohl vůbec uvažovat o matuře z matiky.“ Sykla Serina kousavě.
„Nic takového jsem neřekl. Možnosti na to máš, spíš mě překvapil tvůj přístup.“ Tohle rozhodně od někoho takového, jako je Serina, nečekal. Sice to dřív zmínila, ale úplně nevěřil, že to myslí až tak vážně.

„Ještě toho o mně hodně nevíš.“ Řekla Serina záludně. „Ale samozřejmě budu potřebovat tvoji pomoc.“ Dodala. Již jí nepřišlo nic ponižujícího na tom žádat Erica o pomoc. Doučoval ji nějakou dobu a zvykla si na to, necítila se divně. A navíc, čím dýl ji bude doučovat, tím dýl bude trávit čas v její přítomnosti a udrží ho tak dál od té mrchy Kamily a ostatních hyen, které se kolem něj motaly. Dřív to vůbec nevnímala, ale samozřejmě, že dívky jevily o Erica zájem. Byl celkem hezký. Sice to nebyl žádný silák, byl spíš hubený, ale taky vysoký a dobře stavěný. Většinou se oblékal do černé. Jeho nejčastější outfit byly černé džíny, nějaké tričko s potiskem jeho oblíbených kapel a k tomu rozepnutá košile nějaké tmavé barvy, na předloktích zahnutá. Občas jeho fialovo-černou kštici pokrývala i černá hučka. Na nohou nosil převážně conversky. Serině se jeho styl líbil, protože se odlišoval. Když chodila s Benem, nikoho si nevšímala. Měla oči jen pro něj a on jí takhle ublížil. I to byl důvod, proč už se neodvážila ani podívat na kluky podobného typu. To, co se stalo, jí stačilo. Rána, kterou jí uštědřil, se stále hojila, ale hádala, že to nejhorší měla za sebou. První měsíc brečela skoro každou noc, ale pak si řekla, že Ben po ní ani neštěkl, tak proč by se pro něj měla trápit?! Bylo to zbytečné a trpěla tím jen ona sama. Rozhodla se proto zaměřit na jiné věci, jako na svůj prospěch ve škole a maturitu. Konečně něco, co jí bude alespoň k něčemu užitečné. Když dorazili k Serině domů, potkali zrovna na odchodu její matku. Eric ji pozdravil a Serina ho představila jako kluka, co ji doučuje matiku.

„Oh tak ty si ten mladík, díky němuž má moje dcera tak skvělé výsledky z matematiky.“ Usmála se, ale úsměv na její tváři působil spíš děsivě. Byla to tvrdá žena, autorita z ní čišela na míle daleko. Eric si pomyslel, že z ní musela mít respekt i většina mužů.

„Těší mě.“ Usmál se na ni a potřásl si s ní rukou. Měla pevný stisk. Eric k ní choval respekt. Byla úplně jiná než Serina. Jediné, co měly společné, byla podoba. Výšku, barvu vlasů, očí a drobný nos měla Serina po své matce.
„Zrovna se jdeme učit matiku.“ Podotkla Serina.
„Jistě, já jedu stejně na poradu. Tak ať vám to hezky jde. A řekněte Rose [čti Róze] ať vám ukrojí kousek dortu. Dělala dnes čokoládový.“ Mrkla na ně a rozloučila se s nimi.
„Dort?“ Zastříhal Eric ušima a mlsně se olíznul.
„Nedáme si dort, víš vůbec, kolik je v tom kalorií?“ Zhrozila se Serina.
„Chtěla jsi říct, že si nedáš ty. Mně jenom prospějou, jsem podvyživenej. A vůbec, upsal jsem se k doučování s tebou, rozhodně potřebuju sladký na nervy!“ Protestoval Eric.
„Idiote!“ Plácla ho Serina po rameni. Eric si ho ublíženě začal třít, ale oproti facce, kterou mu posledně uštědřila, tohle bylo pouhé pohlazení.
„Můžem jít na zahradu, když je dneska tak hezky.“ Navrhla a Eric přitakal. Prošli přes chodbu a obývací pokoj prosklenými dveřmi až ven. Měli nádhernou zahradu, které dominoval bazén, kolem něhož byla rozestavěná dřevěná lehátka. Všude okolo byly vysázené exotické rostliny, jako například nějaký druh palem, které Eric neznal.

„Sedni si, kam chceš, já se dojdu převléct a skočím do kuchyně za Rosou.“ Serina se rozmáchla rukou a naznačila Ericovi, ať si udělá pohodlí. Ten ani na okamžik neváhal. Lehnul si pod slunečník nedaleko bazénu a na chvíli zavřel oči. Na tenhle život by si rychle zvyknul. Ale možná by ho to začalo postupem času nudit jako Serinu. Jakmile ovšem Rosa donesla pití, slíbený dort a další občerstvení, Eric si sám pro sebe zavrtěl hlavou. Ne, tohle by ho rozhodně nezačalo nudit. Poděkoval Rose a ta se na něj hezky usmála. Tenhle chlapec se jí líbil už od minula a všimla si, že od té doby, co se s ním Serina stýkala, se k ní chovala mnohem víc s úctou. Serina se k němu o chvíli později připojila. Oblékla se do svítivě zeleného topu bez ramínek a mini kraťásek. Opravdu mini, konstatoval si pro sebe Eric, když si ji důkladněji prohlédnul. Takhle se prosím oblékla na doučování z matematiky a pak má jeden myslet na učení. Byla velmi atraktivní, to Eric nemohl popírat navzdory jejich prazvláštnímu vztahu. Vlastně nevěděl, co byli. Nemohl říct kamarádi, ale ani nepřátelé. Uzavřeli spolu jakýsi tichý druh příměří, který mezi nimi přetrvával a byl přerušen občasnými přeháňkami, někdy i bouřkami.

„Máš celou pusu od čokolády.“ Ušklíbla se Serina a posadila se na lehátko vedle toho jeho.

„A náramně si to užívám, nevíš, o co přicházíš, mmmm, je to výborný.“ Eric přivíral blaženě oči. Rosa udělala opravdu mistrovský kousek. Těsto bylo z pravé 80% tmavé hořké čokolády, stejně tak čokoládová ganache. A nugátová náplň byla vynikající, Eric nejedl lepší.
„Měla bys to taky zkusit.“ Řekl Eric, nabral na lžičku a přisunul jí dort k ústům.
„Ne, díky, nechci vypadat jako koule.“ Odfrkla si Serina, ačkoli měla na dort chuť.
„Z jednoho kousku rozhodně nebudeš. Máš od koule daleko, věř mi.“ Ujistil ji a Serina shlédla dolů na kousek dortu. Polkla. Rozteklá čokoláda vypadala velmi lahodně. Neodolala tedy a kousíček si ukousla. Nedala si však do pusy celé sousto. Blahem zavrněla.
„Říkal jsem ti to.“ Mrkl na ni Eric.
„Tyhle nástrahy pro štíhlou linii musel vynalézt sám ďábel.“ Zaúpěla zmučeně Serina. Měla chuť na další kousek, ale věděla, že nesměla.
„Prosím tě vypadáš jak top modelka a pár lžičkama dortu se zázračně nenafoukneš jako balón. Musela by ses denně cpát, což neděláš.“ Mávl Eric nevzrušeně rukou. Serininu pozornost zachytila především slova o top modelce. Zalichotilo jí to od něj, i když to na sobě nedala znát. Lidé jí neustále říkali, jak krásná je, ale Ben jí to nikdy nedával najevo, a tak často přemýšlela o tom, co na ní je špatného.

„Vypadáš, jako by ses v té čokoládě vykoupal.“ Musela se zasmát Serina. Eric měl kolem pusy celé čokoládové kolo, a dokonce měl trochu i na špičce nosu. „Ukaž.“ Aniž by si dvakrát promýšlela, co dělá, naklonila se k němu a čokoládu mu prstem setřela. Eric při tom doteku ztuhl a oba sebou cukli, jako by strčili prsty do zásuvky. Serina najednou prudce vstala a vytáhla Erica za předloktí na nohy.

„Pojď.“ Táhla ho za sebou.
„Kam to jdeme? Ještě jsem nedojedl dort.“ Vyhrkl překvapeně Eric, když stoupali po schodech do jejího pokoje. Napadlo ho, že ho hodlá zase zfackovat, ale nechtěla, aby u toho byli nějací svědci v případě, že by se to zvrtlo ve vraždu, ačkoli to byla ona, kdo mu stíral čokoládu ze rtů. Měla tendenci ho fackovat i za kroky, které podnikala ona sama. Jakmile vystoupali po schodech, Serina za nimi zabouchla dveře a přirazila Erica ke dveřím. Stoupla si na špičky a drsně se mu přitiskla na rty. Eric v šoku zamrkal a chvíli zůstal šokovaně stát jako tvrdé y.
„Nehodláš mě zase fackovat za to, žes po mně vyjela, že ne?“ Vyhrkl, když se od něj odtrhla.
„Sklapni, a jestli o tom někomu cekneš, tak tě zabiju!“ Zasyčela na něj výhružně Serina a poté se vrátila k jeho rtům. Slíbala z nich všechnu lahodnou čokoládu.
„O čem? Co – to – vlast – ně děláme?“ Dostával ze sebe Eric mezi polibky. Nebránil se, na to to bylo až moc dobré. Serininy rty byly měkké a jemné. Chutnaly po melounovém lesku a dortu, který před chvílí ochutnala. Moc hezky voněla, a jak se na něj tiskla, cítil na svém těle její křivky, což ho rozhodně nenechávalo chladným.

„Navzájem se využijeme. Ty pomůžeš mně, já tobě, nic víc.“ Objasnila Ericovi stručně Serina a ten byl dál zticha. Vlastně na tohle neměl slov. Nevěřil, že tohle řekla zrovna jemu. Serina Dörflerová, holka, která by se na něj ještě před krátkým časem ani nepodívala.

„Počkej, počkej, musíme si tady něco ujasnit.“ Zatřepal Eric zmateně hlavou. „Nabídla jsi mi tu právě sex?“ Dostal ze sebe nevěřícně a čekal na její reakci.
„Tak hele, nejsem žádná děvka, jasný?“ Urazila se Serina a chtěla mu jednu vlepit za tak netaktně podanou otázku. Eric však její ruku pohotově zachytil za předloktí a přitáhl si ji blíž.
„Tak jsem to nemyslel.“
„Vyznělo to tak, když jsi to řekl nahlas.“ Vystrčila bojovně bradu drobná blondýnka. V podstatě to řekl, jak to bylo, ale Serina rozhodně kde komu nenabízela, že se s ním vyspí. Nebyla žádná lehká děva. Kromě Bena nikdy s nikým nic neměla a cítila, že je na čase posunout se dál a snažit se zapomenout. A co mohlo být lepší než nezávazný sex? Sommer byl perfektní. Měl ji doučovat, takže nikdo nemohl dostat podezření ohledně toho, proč s ním tráví tolik času. Taky by zabila dvě mouchy jednou ranou. A byl hezký, líbil se jí. Přitahoval ji fyzicky, ale zároveň u něj mohla mít jistotu, že se do něj nezamiluje.
„Promiň, já jen, že jsem to totálně nečekal… od tebe.“ Dodal. Nemínil ji tím urazit.
„Ber to jako prostý obchod. Nikdo na to nikdy nepřijde, protože my dva… je to směšná myšlenka.“ Zasmála se Serina a Eric se musel taky uchechtnout, protože by to před nějakou dobou nenapadlo ani jeho samotného. Musel dát Serině za pravdu, že to bylo brilantní krytí.

„Bude to pohodlné, protože nebudeme ztrácet čas randěním a potom zbytečným vysvětlováním. Já teď rozhodně nejsem v rozpoložení, kdy bych se chtěla zabývat nějakými vztahy. A můžeme to kdykoli ukončit.“ Shrnula Serina a doufala, že ji Sommer neodmítne a nespletla se v něm. Byla by to největší potupa v celém jejím životě. Eric se na ni chvíli beze slov díval, a když ta chvíle začínala být dlouhá, Serina si nervozitou skousávala rty. ‚Tak a máš to, ty káčo pitom…‘ Její proud myšlenek přerušilo náhlé přitisknutí Ericových rtů na její.

„Víš, že jsi právě přiznala, že tě přitahuju?“ Ušklíbnul se jí Eric do rtů.
„Jenom když nežvaníš.“ Ušklíbla se nazpátek Serina a kousla ho do rtu. Nemohl ji odmítnout. Vlastně ani nechtěl. Nejkrásnější holka, jakou kdy viděl, mu nabídla nezávazný sex, aniž by se musel z něčeho zodpovídat. Kdo by nesouhlasil? Jedině blázen. Nebyl typ, který by s holkama jenom spal, ale tohle bylo jiné. Nebylo to, jako by měl každý týden jinou. Docela se toho i štítil, když si představil všechny ty nemoci, co mohl chytit. Navíc Serina opravdu nebyla lehká holka, tím si byl jistý. Za celou dobu, co chodila s Benem, ji nikdy nikdo neviděl s nikým jiným, rozneslo by se to rychle. Byla exkluzivní zboží, které si jen tak někdo nemohl dovolit, a zrovna on s ní stál v jejím pokoji a směl ji líbat. Nevěděl kam s rukama, nebyl si jistý, co si k Serině může dovolit. Vycítila jeho zaváhání, uchopila mu ruce a umístila si jeho dlaně na zadek. Eric pozvedl obočí, ale neodolal a stiskl. Její zadek byl kulatý a pevný. Eric se nikdy nedotýkal tak krásné dívky, jako byla ona, a to rozhodně nechodil s žádnými ošklivkami.

„Jestli je to tvoje poprvé, nemusíš být nervózní.“ Ušklíbla se Serina.

„To není a nejsem nervózní.“ Zasmál se Eric. Serina překvapeně zamrkala. Jistě, dřív na tohle téma trochu narazili, ale nikdy to nějak víc nerozebírali. Serina byla možná trochu zklamaná. Byla hezká myšlenka, že by ho do světa rozkoší zasvětila zrovna ona, ale na druhou stranu mnoho rozkoše sama nezažila. S Benem byl sex vždy tak chladný a cizí. Nikdy s ním nedosáhla orgasmu, jen někdy, když si to dělala sama. Navíc se to všechno dělo tak rychle, že ani nestačila postřehnout, že něco proběhlo. Serina si olízla rty a jala se sundávat svůj zelený top. Ericovy ruce ji však zarazily. Stáhl jí top zpátky, přiblížil se k ní a začal ji jemně líbat na krku. Serině z toho naskočila husí kůže.

„Co to děláš?“ Začala se cítit nejistě. Ben z ní většinou strhal oblečení a šli hned na věc. Tohle neznala. Eric s ní pomalu couval k posteli, dokud se o ni nezarazila a žuchla do ní s Ericem na sobě. Na okamžik se jí zadíval do očí a poté pokračoval tam, kde skončil. Líbal ji po krku, klíčních kostech, rukama jí přejížděl přes prsa a stehna. Serina byla nyní velmi vzrušená. Cítila v kalhotkách vlhkost a propínala se pod Ericem jako luk. Kousek po kousku jí začal shrnovat top, který měla na sobě, a u toho ji líbal na břicho. Kolem pupíku jí přejel jazykem a jemně jí na něj fouknul. Serina se otřásla. Eric si dával záležet. Snažil se to nedávat najevo, ale třásly se mu nervozitou ruce. Byla tak krásná a on se mohl dotýkat jejího těla, její jemné kůže. V kalhotách měl již znatelnou bouli, ale nechtěl nic uspěchat. Nevěděl, jestli se tohle bude ještě někdy opakovat, a chtěl si to užít nejvíc, jak mohl. A samozřejmě věděl, že uspokojit dívku tak vysokých standardů, jako byla Serina, nebude lehké, tak se náležitě snažil, aby se jí to co nejvíc líbilo. Zanedlouho byla dole i její podprsenka a Eric pečlivě věnoval pozornost jejím ňadrům. Měla je velká a pevná a Eric z toho tvrdl ještě víc, přestože si myslel, že už to ani nejde. Serina vzdychala a měla pocit, že shoří, jak ji jeho dotyky na pokožce intenzivně pálily. Pomalu jí začal rozepínat kraťásky a stáhl jí je i s kalhotkami. Dole byla hladce vyholená. Chvíli se věnoval jejím stehnům, a když ho prosila, aby se jí konečně dotknul, sehnul se a začal jí přejíždět jazykem po klitorisu.

„Panebože.“ Protočila Serina oči a byla v úplně jiném světě. Ben jí to nikdy pusou nedělal. Nevěděla, jak dobré to může být. Bylo to přímo nebeské. Ericův jazyk byl horký a hladký a přejížděl jí přesně přes to místečko, kde bylo potřeba. Cítila, jak jí do žil vstupuje horkost. Po těle jí mravenčilo. Na někoho, o kom si myslela, že ani neví, co to slovo sex znamená, byl Sommer víc než dobrý. Netrvalo dlouho a s výkřikem se přes ni převalila vlna právě prožívaného orgasmu. Bylo to poprvé, co se udělala s klukem. Eric se nad ni sehnul a pozoroval, jak se jí na přivřených víčkách chvěly řasy. Musel se v duchu pochválit. Nevzpomínal si, že by nějakou holku udělal tak rychle, většinou to zabralo víc času, ale Serina byla nejspíš opravdu dlouho bez jakýchkoli intimností. Ačkoli, když se nad tím tak zamyslel, pravděpodobně na tom byl hůř.

„To bylo…“ Vydechla Serina.
„Já vím, jsem úžasnej.“ Ušklíbl se Eric.
„Nebylo to špatný.“ Setřela ho Serina. Sice ji jeho dovednosti vyvedly z míry, ale nehodlala to dávat najevo. Sommer nevěděl, že si toho zase tolik neprožila, a chtěla, aby u toho zůstalo. Převalila se přes něj s lišáckým úsměvem.

„Připravený na druhý kolo?“ Zablýsklo jí nezbedně v očích a začala z něj strhávat oblečení. Jeho pokožka byla bledá, o hodně světlejší než Benova, a taky neměl tak vypracovanou postavu. Přesto byl dobře stavěný, hubený a vyrýsovaný. Jak se k němu nahnula, aby ho políbila na krk, do nosu ji udeřila jeho vůně. Slastně přivřela oči. Moc hezky voněl. Úplně jinak než Ben. Když mu stáhla kalhoty, údivem trochu vykulila oči. Tohle byl definitivně ten největší rozdíl mezi ním a Benem. ‚Jak může mít někdo tak hubenej v kalhotách něco tak velkýho?‘ Podivila se. Musela uznat, že v téhle oblasti Ben za Ericem zaostával. Erica její hodnotící pohled trochu znejistil. Nikdy nevěděl, co se té holce honilo v hlavě. Párkrát ho pohladila a zašátrala do šuplíku vedle postele. Vytáhla kondom a roztrhla balení. Ben jí nikdy nenechal, aby mu ho nasadila, a tak si užívala, když ho teď mohla stahovat po Ericově vzrušení. Ani se na něj nevlezl celý, bude muset do příště pořídit nějakou xxl velikost.

Vysedla si na něj a spustila se dolů po jeho tvrdém vzrušení. Oba zasténali. Vždycky tohle chtěla zkusit, ale Ben jí to nikdy nedovolil. Chytila se Erica za ramena, aby udržela stabilitu, a začala se na něm pohybovat. Prsa jí u toho poskakovala a Eric neodolal a hladil jí je. Serina si nebyla příliš jistá tím, co dělá. Neměla v téhle oblasti tolik zkušeností. Položila si Ericovy ruce na boky, aby korigoval její pohyby tak, jak se mu líbí. S tím však nemusela mít starosti, protože Eric vypadal, že se mu to víc než jen líbí.

„Řekni mi, až budeš blízko.“ Zašeptal jí Eric do ucha a Serina se zatřásla. Ben se nikdy nezajímal o to, jestli se jí to líbilo nebo jestli se udělala. Myslel jenom na sebe. Eric byl tak pozorný. Cítila ho v sobě až nadoraz. Nasedala na něj tak, aby se otírala o své místečko, a brzy lapala po dechu.

„Já už…“ Eric přikývl. Sám už by to stejně dlouho nevydržel. Udělala se o chvíli dřív než on. Poté, co oba vyvrcholili, celí udýchaní setrvali v té samé pozici. Eric Serinu jemně hladil po zádech a ta mu položila hlavu na rameno. Nechala se příliš unést okamžikem. Hned, jak si to uvědomila, vrávoravě se zvedla a zamířila do koupelny.
„Hni se, čeká nás ještě doučování. Ve stolku jsou ubrousky.“ Vyplázla na něj jazyk a zabouchla za sebou dveře. Eric se s povzdechem natáhl pro ubrousky. Byl z toho ještě otřesený a snažil se pobrat, co se stalo. Opravdu měl právě sex se Serinou Dörflerovou? Ano měl, a dokonce úžasný. Nedokázal se z toho otřepat tak rychle jako ona, zacloumalo to s ním. Změnilo to všechno. Už na ni nikdy nebude moct pohlížet stejně.

autor: Emilia

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Connect With The Devil 33.

  1. Vobec mi nevadilo ze tento diel nebol o Tomovi a Billovi. Lebo vztah Seriny a Erica je velmi krasny. Taky, ze od nenavisti je len kusok k laske. Super cast. Bavila som sa.

  2. Ó můj bože. Nikdy jsem takhle rozvětvený příběh nečetla a nechápu proč. Vždy se těším co se bude dít v dalším díle, bude to Ben a jeho nově objevená sexualita? Tom s Billem? Billovi kamarádi a nebo Eric a Serina? Každý díl je složený z několika příběhů a nikdo nemůže říct co bude příště a nebo jak to skončí 🙂 Opravdu mě to baví. Jsem moc ráda, že v povídce pokračuješ, protože si pořád pamatuju jak jsem před 6 lety četla první díl a naprosto mě uchvátil 🙂

  3. Tohle je snad první pocvídka, kde mě vyloženě baví a i si užívám právě všechny tyhle vedlejší příběhy skoro stejně, jako ten týkající se ústřední dvojice 🙂 Skvělá povídka, vážně. A taky už tuším, jak to se Serinou a Ericem dopadne. Tak dlouho se budou vzájemně 'využívat' až zjistí, že je to vlastně láska ❤

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics