Tattoo 25.

autor: Luki
„Silněji, prosím… Tomi… prosím,“ pevněji jsem omotal nohy kolem Tomových boků. Prsty jedné ruky jsem zapletl pevněji do jeho vlasů, abych si jej mohl pohodlněji přitáhnout k polibku. Ve chvíli, kdy se Tom naprosto přesně trefil do mého sladkého místečka se vzrůstající intenzitou, o kterou jsem doslova žadonil, jsem nehty druhé ruky zaryl hlouběji do kůže Tomova ramena. Mé steny byly utopeny v žádostivém polibku, ve kterém mi můj partner drtil rty.
„Bille, zlato… jsi tak zatraceně těsný, sakra… nemyslím, že vydržím-“ Tomovy pohyby zvláčněly, jak se snažil na mě počkat.
„Řekl bych, že na tom jsme stejně, Tomi. Opovaž se zpomalit, jinak tě to opravdu bude bolet.“ Povedlo se mi lišácky usmát. Ovšem můj úsměv mi vydržel jenom chvilinku, protože dravý výraz v Tomových touhou ztmavlých očích mi po těle vyvolal slastný třas a můj penis byl téměř k prasknutí natlakovaný, jenom se ho dotknout a… a to taky můj milenec udělal. Zhrublým prstem přejel přes citlivou špičku a jeho důrazné pronikání do mého těla nabralo na ještě větší intenzitě.

„Nějak moc si dovoluješ, zlato.“ Než jsem ale dokázal dát dohromady kloudnou myšlenku, bříško se mi stáhlo očekávanou extází, abych po dvou přírazech dosáhl na samotný konec a nechal své tělo ovládnout orgasmem. Jakoby zdálky jsem zaslechl Tomovo hrdelní zasténání mého jména, jak poslal do mého těla všechno, co měl, aby pak naprosto vysílený přitiskl své tělo k mému. Vůbec mu nevadilo, že tím pohybem po nás obou rozmazal mé sperma. Jenom se ke mně tiskl, na krku jsem cítil jeho teplý dech a já si užíval tu intimní blízkost, která mezi námi panovala.

Po chvilce ze mě Tom vystoupil a pohodlně se svalil vedle mě. Okamžitě se do mě pustil nepříjemný chlad.

„Sprcha?“ Zkusil jsem navrhnout, ale Tom jenom se ztěžklými víčky zavrtěl hlavou a trochu zpomaleně přes nás oba přetáhl deku. „Tomi, všude tu budeš mít-„

„To nevadí, tak se pak znova povleče. Teď se mi vážně nechce vstávat… mladej.“ Poslední slova pronesl se zavřenýma očima, v obličeji klidný výraz. Dřív, než jsem se vůbec stihnul nadechnout k rozčilování se, Tom otevřel jedno oko. Pak se hrdelně rozesmál, věděl, jak mě popíchnout. Uraženě jsem se k němu chtěl otočit zády, ale Tomova pevná paže mi to nedovolila. „Promiň, zlato, ale ono je tak jednoduché tě škádlil. Ani nevíš, jak moc ti to sluší, když se durdíš.“ Prsty mi uhladil spadlý a lehce zpocený pramen vlasů za ucho. „Miluju tě, Bille.“

Po tom, co jsem ho přesvědčil, že sprcha je ten nejlepší nápad, a Tom to samo sebou pojal po svém, takže rozhodně nešlo o cudné koupání, jsme si objednali pizzu, kterou jsme si rozložili v kuchyni.

„Takže Rosie je tak sladká, že si ji každý hned zamiluje?“ Tom si na talířek hodil další teplý kousek sýrové pizzy a zvědavě čekal na odpověď.
„No jo, je to takový malý andílek. Včera jsem šel s našima, abychom se seznámili. Moc se mi tam nechtělo, ale nakonec to bylo fajn.“ Vzpomínka na včerejší odpoledne mi vykouzlila na rtech úsměv. Byl ze mě velký brácha. A myslím, že i přes naprostou nezkušenost s dětmi, mi to docela šlo. Rozhodně se malá při pohledu na mě s křikem nikomu neschovávala za nohavici.
„Takže budeme za chvíli spolu chodit vozit kočár?“ Tom si pobaveně nacpal další sousto do pusy. „Už vidím Gea, jak se mi směje, že mi uklouzly nohy. Výborně.“ Významně na mě mrknul a pak zapil pizzu coca-colou.
„No to těžko. Naši mě ujistili o tom, že na to už je malá docela velká, takže tohle prý nehrozí. Ale spíš mám podezření, že mamka by k tomu stejně nikoho nepustila.“ Pořád jsem tomu nemohl uvěřit. Mamka se neuvěřitelně změnila. Měla plnou hlavu Rosie. Na jednu stranu mi to vyhovovalo, přece jenom jsem to měl teď s Tomem volnější, což bylo super, ale na druhou stranu… jo, fajn, byl jsem zvyklý na její plnou pozornost, a teď jsem se chvilkama cítil trochu odstrčeně, což byla pitomost, ale stejně… mamka je prostě jenom jedna.

„Hele, když už se tak hezky seznamuješ… chtěl bych se tě na něco zeptat…“ přestal jsem kousat svůj dílek pizzy a čekal, s čím znejistělý Tom přijde. „Mno, říkal jsem si… co bys řekl tomu, že bychom spolu navštívili mého otce?“ Kdybych měl v puse sousto, nejspíš by mi zaskočilo. „Hej, já neříkám pojďme se vzít, jenom jsem si říkal, že když já tvoje rodiče znám…“ pobaveně na mě mrknul, „bylo by fajn seznámit i tebe s Jorgem.“ Tom se snažil působit, jakože mu na tom nesejde, ale i tak jsem poznal, že mu na tom záleží. A tak jsem souhlasil.

Ve čtvrtek přišel Gusti s tím, že už jsme dlouho nebyli nikde zapařit. Takže bych mohl zkusit naše ukecat na sobotu, abychom mohli všichni někam vyrazit. Nadchlo mě to, takže po domluvě s Tomem, u čehož mu asistoval i Geo, a samo sebou se chtěl přidat taky, jsem šel na naše s tím, že bych rád vyrazil s kamarády ven. Mamka nebyla tou myšlenkou ani zdaleka tak nadšená, ale nakonec mi zase pomohl taťka, takže jsem se nemohl dočkat, až konečně zase vyrazím do klubu. Se svým sexy přítelem.

V sobotu jsem si na svém outfitu dal neskutečně záležet. Chtěl jsem, aby ze mě Tom šílel. Což se mi povedlo, soudě podle touhou ztmavlých očí, které na mě můj přítel upíral od chvíle, kdy mě vyzvednul doma. Musím říct, že jsem si užíval, že ze mě Tom nemohl sundat své ruce, za což si z něho Geo a Colin dělali srandu, než je poslal do háje.

Někdy v průběhu večera, který jsme trávili v klubu The Dream, si ke mně sedla Becky. Zbožňoval jsem ji. I když jsme se viděli jenom párkrát, pokaždé byla usměvavá, zcela evidentně zblázněná do Gustiho, a navíc se jí pokaždé dařilo udržovat zábavu v plném proudu. Prostě zlatíčko.
„Huh… horko, co?“ Mrkla na mě a pak se napila z orosené sklenice neperlivé vody.
„Jo, mám pocit, že se mi make-up roztéká po obličeji.“ Pobaveně jsem se zachichotal. Napadlo mě, že už bych další drink neměl pít.
„Ne, v pohodě. Všechno perfektní.“ Mile se usmála a pak se její pohled zatoulal někam do davu. Než jsem se stihl zeptat, jestli bych se mohl napít trochu její vody, zamračila se.

„Děje se něco?“ Stočil jsem pohled do míst, kam jsem si myslel, že kouká Becky, ale nenašel jsem důvod pro to, aby se mračila.

„To nic…“ povzdechla si a pak se na mě podívala, „viděla jsem Sam s Riou.“ Vysvětlila mi zachmuřeně. V hlavě mi zablikalo výstražné světýlko. Okamžitě jsem začal prohledávat dav, kde najdu tu mrchu, a hlavně, kde je teď Tom? Vydal se s klukama pro něco k pití, ale pořád ještě nebyli zpátky. Neříkám, že Tomovi nevěřím, ale nemyslím si, že bych byl nadšený tím, že by po něm Ria chtěla ještě vyjet.
„Bille, hej, posloucháš mě?“ Na paži jsem ucítil jemný dotek Beckyiny ruky. Neochotně jsem se k ní otočil. „Jestli stresuješ kvůli svému příteli, můžeš být klidný.“ Lehce se usmála.
„Já jsem v pohodě, vím, že by mě nepodvedl, jenom-“ Becky mě ale přerušila.
„Ne, vážně, Ria je těhotná, takže-„
„Cože?“ Vytřeštěně jsem na ni zíral. Becky se k mé hrůze zasmála.
„Nešil. Není to tvého přítele.“ Trochu blahosklonně ke mně přisunula sklenici vody, abych se napil. Docela se to hodilo, z jejího prohlášení mi vyschlo v puse. „Nutno ale dodat, že se pokoušela vymyslet, jak to na něj hodit.“ Vzhledem k tomu, že jsem se právě napil, jsem se vodou skoro udusil.

„Rebecco, co mi to děláš!“

„Stalo se něco?“ Okamžitě jsem ucítil klid, který se mým tělem rozlil, když si ke mně Tom přisedl a objal mě rukou kolem ramen. „Drink pro mou lásku.“ Tom na stůl přede mě postavil něco, co vypadalo jako coca-cola. Hned jsem se potom vrhnul, abych zjistil, že to je…
„To je čistá cola?“ Vyčítavě jsem vydechl a kouknul na nevinně se tvářícího Toma. Teď by se mi trocha rumu hodila.
„Mno, říkal jsem si, že nemusíme dnešní večer strávit jenom tady, takže…“ mrknul na mě a mně se do tváří nahrnula červeň, protože Tom se svá slova vůbec nesnažil říct tiše. Colin se pobaveně zasmál a Geo jenom přetočil očima. Za poslední týden z nás asi moc nadšený nebyl, i když jsme se vážně snažili být co nejdiskrétnější. Asi se to nedařilo tak, jak jsem si myslel. Já teď měl ale trochu jiné starosti.

„Počkej, Tomi. Ještě tu něco řeším s Gustiho přítelkyní.“ Otočil jsem se zpátky na Becky v naději, že by mi mohla více osvětlit tu poznámku o tom, že se Ria pokoušela své těhotenství hodit na mého Toma, ale Becky už byla spokojeně zavrtaná v pažích svého mladšího přítele, takže to moc nevypadalo, že by mi chtěla ještě na něco odpovídat.

Tom se uchichtl a začal se svými rty věnovat mému hrdlu. Pak mi do ucha zašeptal otázku.
„Co tak zajímavého tu řešíte, že kvůli tomu odmítáš svého super sexy přítele?“ Jeho dech mě pošimral a já se musel, i když trochu nechtěně, zasmát.
„Super sexy přítel?“ Hravě jsem se rozhlížel kolem sebe. „A kdepak ho mám?“ Tom se ale nenechal rozhodit, jenom se pobaveně zasmál.
„Ale vážně, něco důležitého? Když jsme přišli, vypadal jsi docela vyděšeně.“ Se zájmem se na mě koukal.
„Mno… jenom že prý je Ria těhotná a pokoušela se to hodit na tebe.“ Pronesl jsem opatrně a čekal na šokovanou reakci svého přítele. Ten se na mě jenom klidně díval a pak si povzdechl.
„Jo, já vím.“
„Ty to víš? Jak to, že to víš? Proč jsi mi to neřekl. Tome-„
„Řekl mi to dneska Colin. On totiž zná toho týpka, na kterého tak nějak padl černý Petr.“ Pokrčil rameny v naprostém nezájmu a já na něj chvíli překvapeně hleděl.
„Černý Petr? Jak to?“

„Mno, protože Ria tak nějak neví, s kým to vlastně má.“ Dřív, než jsem se stihl nadechnout, mě Tom předběhl. „Neboj, moje být nemůže v žádném případě. Od doby, kdy jsme naposledy spolu spali, by už musela být tak minimálně o šest týdnů dál, takže tak to vím. Navíc jsme vždycky použili ochranu. Proto ji to ani nenapadlo za mnou s tím přijít. Věděla, že by to na mě neuhrála.“ Pokrčil rameny a považoval tím věc za uzavřenou. Ulevilo se mi, i když teda jsem měl docela nahnáno.

„Jdeme teda ke mně, než tě zase budu muset zavést domů?“ Mrknul na hodinky a měl pravdu, už bylo půl desáté, takže toho času už jsme na sebe neměli tolik.
Rychle jsme se za chlípných poznámek ostatních se všemi rozloučili a uháněli do Tomova bytu. Jeden by si myslel, že se sebe navzájem nemůžeme nabažit a jeden by měl taky pravdu. Od chvíle, kdy jsme spolu byli poprvé, se nenašel den, kdybychom to nedělali, nebo jsem na to aspoň intenzivně nemyslel.

Tomovy nenechavé ruce jsem cítil všude, a jenom co se za námi zavřely dveře bytu, vtáhl si mě do drtivého objetí. Přitlačen na vchodové dveře, s Tomovými rty přitisknutými k mým, se mi vybavily vzpomínky na okamžik, kdy mě tady takhle Tom mačkal naposledy. Bylo bláznivé, kolik se toho za tu dobu odehrálo a kam jsme se posunuli.

Pak se Tom ode mě odtáhl a chvíli si mě prohlížel. Ještě jednou mě dravě políbil a pak si opřel čelo o mé.
„Pamatuješ si, jak jsme spolu hráli tu hru Dvacet otázek a odpovědí?“ Musel jsem dvakrát zamrkat, abych pochopil, na co se mě ptá. Na malou chvilku jsem totiž měl dojem, že mi unikla nějaká konverzace, jinak totiž nechápu, proč… „Ptal ses mě na první pusu, první sex…“ Tom svá slova zamručel do kůže na mém krku těsně pod uchem. „Tak mě napadlo, že bych se teď zeptal já tebe. Jsi bottom,“ odtáhl se ode mě a mně se náhlým chtíčem málem podlomila kolena, „nebo bys rád zkusil být i top?“

autor: Luki

betaread: J. :o)

3 thoughts on “Tattoo 25.

  1. *nadšené poskakuje a tleská při tom rukama* Bill ojede Toma! Bill ojede Toma! Bill ojede Toma.
    Zlato je moc horko na to, abych četla takhle žhavé povídky. Tohle se ti teda sakra povedlo. Ten začátek byl naprosto dokonalý a ne jen proto že jsem četla prasárničky. Symfonie slov. Nádhera. Ria je pěkná mrcha, ale to už tak nějak víme.
    Moc děkuji za kapitolu.

  2. Tak tohle bylo od začátku pekelně žhavé a ten konec to už celé jen parádně završil! Tak na tohle se teda opravdu těším. Navíc, když to ještě navrhnul sám Tom. Většinou to totiž bývá v povídkách naopak a Tom se většinou zezačátku té představě dost brání 😀
    Doufám, že se podobné akce dočkáme už v příštím díle!!! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics