Bill’s daily dreaming 11.

autor: Luki
„Ach jo… byl jsem Adamovi tak blízko, ale sotva jsem s ním promluvil.“ Povzdechl jsem si. „Když se cpeš kraby, nemáš moc prostoru pro konverzaci.“ Bubi zvedl svou malou hlavičku od misky plné moučných červů, a kdyby to bylo jenom trochu možné, řekl bych, že nasadil pochybovačný výraz.
„Hele, ale udělal jsem si jeho fotku, když spal. Takže nějaký úspěch jsem přece jenom měl, nemyslíš?“

Ding, dong, ding, dong, ding, dong….

„Ano, už jdu!“ Otevřel jsem dveře a- „Co si přejete?“ Překvapeně jsem zalapal po dechu.

„Mám tu pro tebe zásilku.“ Přede mnou stál Tom. Spokojeně se šklebil a zavrtával do mě svůj tmavý pohled. Co mě ale rozhodilo, bylo tričko, které na sobě můj otravný soused měl a tady důvod, proč jsem ho v první chvíli nepoznal.
„No řekni, nevypadá tohle triko jako to, co nosí pošťáci?“ Triku ale chybělo logo. I když na malý okamžik jsem se lekl, že změnil práci. „Přinesl jsem ti maličkost. Jako díky za ty kraby.“ Tom ke mně natáhl ruku, ve které svíral dárkovou tašku.
„Díky, to je od tebe hezké.“ Tak nějak jsem nevěděl, co na to říct. Překvapil mě. Tom se ale jenom zasmál a s mávnutím ruky byl pryč. „Je slušnější, než jsem si myslel. Jak mi mohl koupit tak drahou čokoládu?“ Prohlížel jsem si logo na tašce.

Ovšem hned po tom, co jsem do tašky nakouknul, mi bylo všechno jasné. Svět se zase točil tak, jak měl. Nešetrně jsem vysypal obsah tašky na stůl a na světlo tak vykouklo dvd gay porno Šéf se sexy zadkem a asi tak deset lubrikačních gelů různých vůní.

„Co mám dělat s plnou taškou lubrikačních gelů?“


Klouzací festival
Parta mužů, pomazaných lubrikačním gelem soutěží v tom, kdo dřív povalí obrovský dřevěný penis, který je uctívaným symbolem. Ti, kteří vyhrají, budou považováni za nejsilnější z vesnice.
Adam na sebe vylil vědro lubrikačního gelu a zálibně se na mě podíval.
„Budu první… pro tebe, Bille.“ Na sobě měl jenom bederní roušku a pod opálenou kůží mu smyslně hrály svaly. Ach…
„Je to nebezpečné. Buď opatrný.“
„Budu v pořádku.“ Adam se zatvářil pořádně odhodlaně.
„Byl bych raději, kdyby ses zapřel do mých „symbolů“, Adame…“ trochu smutně jsem si povzdechl. Adam se ke mně naklonil. Opřel si své čelo o mé a tiše zašeptal.
„Tak tuhle výzvu si nechám na později. Až budeme mít víc času. Popřej mi štěstí.“
„Hodně štěstí.“

„Adam, celý od lubrikačního gelu, je naprosto k sežrání.“ Odložil jsem jeden z gelů, který jsem svíral v ruce, k ostatním. „Kruci zase jsem se zasnil.“

„Ovšem… zajímalo by mě, proč mi tak poskočilo srdce, když jsem uviděl Toma…“ zapřemýšlel jsem. „Bylo to skrz tu reklamní tašku? Jasně, že ne.“ Takže… mohlo to znamenat, že mě vzrušuje ta jejich uniforma? Šokovaně jsem zalapal po dechu. Takže vlastně celou dobu nemiluju Adama, ale jeho tričko? No to snad ne!

Druhý den jsem se sotva ploužil do práce. Celou noc jsem totiž byl vzhůru a musel o tom přemýšlet. Periferním pohledem jsem zaznamenal povědomé barvy. Zastavil jsem se a v jedné boční uličce jsem zahlédl muže, který byl evidentně zaměstnancem stejné doručovací firmy jako Adam. Až neslušně jsem na něj zazíral. Ten nebožák mi můj pohled nechápavě opětoval.

„Hmm… nic necítím. Takže to asi nebude tou uniformou.“ Otočil jsem se a už svižnějším krokem se vydal k budově, kde jsem pracoval.
Takže, i když je to pošťácké oblečení, pořád jde o to, kdo jej má na sobě. A musel jsem si přiznat, že v něm Tom vypadal fakt dobře. Hlavně bylo konečně vidět, jaké tělo pod vším tím pytlovitým oblečením ukrývá.
„Fajn. Dám si cigaretu, než se pustím do práce.“ Chvíli jsem se prohrabával taškou, abych našel krabičku cigaret a láhev s vodou. „Kde zas tu láhev s vodou mám?“
Jediné, co mé prsty ale vylovily, byl… ale né, vzal jsem si do práce místo vody lubrikant, sakra. A aby toho nebylo málo, právě ve chvíli, kdy jsem ten proklatý gel vytáhl na světlo, se nade mnou zastavil můj šéf.
„Bille? Copak to je?“
„Ehm…“

* pokračování příště *

autor: Luki

betaread: J. :o)

2 thoughts on “Bill’s daily dreaming 11.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics