Rumors II – Fueling the Fire 2.

autor: Bitter
Když se před rokem a půl kytarista a nyní producent skupiny Tokio Hotel Tom Kaulitz veřejně přiznal ke svému poměru s bývalým modelem Billem Landitzem na svém instagramu, odpálil tím první bombu.
Fanynky a fanoušci kapely, a kytaristy obzvláště, Landitze nenáviděli už jen pro jeho minulost, která je stále dosti pochybná a nutí nás se ptát, jestli je jejich vztah vážně tak nezištný, jak oba tvrdí. Landitzův bývalý přítel se netajil informacemi o tom, že model měl ve své době vydírat ne jednoho fotografa nebo návrháře, aby si zajistil kariéru.
Navíc ne dlouho poté si páreček pořídil dům v L.A., který je podle všeho ve vlastnictví právě Landitze, a pořízený za peníze z pochybných zdrojů. Kaulitz prohlásil, že je v Americe šťastnější, než kdy byl v Německu. To nesly fanynky velice nelibě.
Další bombou a poslední kapkou trpělivosti v poháru fanoušků bylo oznámení, že kapela zrušila jakékoli dosavadní smlouvy, zbavila se celého svého managementu bezprostředně po ukončení tour s podtitulem Hight as Fuck, a bere si na nějaký čas pauzu.
Automaticky se vina přičetla milenci kytaristy a sám Kaulitz pomluvy vědomě či ne přiživoval na svém instagramu.

Kaulitzovy příspěvky o šťastném životě po boku jeho „Bee“, jak začal Landitze na instagramu přezdívat, evidentně valný úspěch nemají. Mezi fanynkami se spíše vžilo „Beebitch“.
Po více či méně povedeném comebacku si kytarista zase zadělal na malér, když odmítl meet and great s fanoušky v Hamburku kvůli nelichotivé poznámce na adresu jeho milence.
Vše vygradovalo na včerejším setkání v Miláně, kam přinesl Landitz pro Kaulitze čaj. Po potyčce s fanynkou byl bývalý model hospitalizován pro podezření na infarkt. Naštěstí se podle vyjádření frontmana kapely Adama Kaulitze jednalo o planý poplach způsobený stresem. Následek incidentu však vyvolal dočasné přerušení Dream machine tour a prohlášení, že pokud se bude muset kytarista rozhodovat mezi zdravím Landitze a setrváním ve skupině, nezaváhá a Tokio Hotel opustí.

„Jak je Tomovi?“

„Ty jsi neuvěřitelnej… tebe sem přiveze rychlá, jsi napíchlej na kapačku a máš starosti o Toma…“ Adam jen zakroutil hlavou a ztěžka dosedl na židli vedle nemocniční postele.
„Jenže mně nic není. Jen jsem zpanikařil. Tak jak mu je?“
„Nadává a nechal zrušit ty dva koncerty příští týden.“
„Když jsem chtěl, aby je zrušil kvůli sobě, to ne, ale po blbým záchvatu se může přetrhnout… Že já tam vůbec lez, sakra…“
„Bille, tohle je trochu jiná situace, ta kráva…“
„Adame, není to to nejhorší, co o mně fanynka prohlásila, to víme oba.“
„Jo, ale je trochu rozdíl, když si to přečteš na nějakým fóru, nebo když ti to řekne přímo do očí.“ Bill jen uhnul pohledem. Ano, to byla pravda, protože když urážky jen četl, nemusel se dívat do cizích očí, které byly tak plné nenávisti vůči němu, aniž by ho znaly. I tak mu bylo mizerně z toho, že svůj panický záchvat nezvládl. A nebylo to poprvé…

Flashback

Bill pevně stiskl triko Toma stojícího před ním a udělal další opatrný krok. Adam vedle něj klopýtl a bodyguard ho jen tak tak zachytil. Následovala vlna výkřiků a Tom couvl. Přes ten řev pomalu ani neslyšel nic z toho, co jim jejich bodyguardi říkají.

Tom zavadil patou o špičku jeho boty a otočil se na něj. Vzal ho za ruku a přitáhl ho k sobě. Další výkřiky a Bill zalapal po dechu, když rozeznal pár nadávek.
Další dva kroky dopředu.
Celé tohle bylo tak šílené a tak špatně. Někdo evidentně zvoral zajištění zábran, které dav zdemoloval ve chvíli, kdy jejich auto zastavilo a oni začali vystupovat. Pak už bylo vše moc rychlé a oni se ocitli pohlcení davem bez možnosti nastoupit zpátky. Z druhé strany se přes dívky snažila dostat k nim posila, stále ale byli daleko.
Dav jimi smýkl vlevo a znovu se rozezněl křik. Bill si všiml rudého šlince, jak někdo serval Adamovi řetízek, a následná rvačka o něj jim umožnila pohnout se pár kroků dopředu.
V uších mu tepalo a před očima se mu začaly dělat mžitky. Ani nevnímal, jak zarývá Tomovi do paže nehty. Tom ho sevřel pevněji, jenže vzápětí klopýtl a Bill díky tomu tvrdě dopadl na kolena.
Další řev.
Tom s bodyguardem mu pomohli na nohy a on mohl cítit vlhko rozlévající se na látce kalhot na kolenou. Tom nadával. Adam ho vzal kolem ramen a postoupili o další krok.
Mžitek přibývalo, a čím víc se Bill snažil dýchat, tím víc mu připadalo, že se dusí. Jako by nebyl žádný vzduch kolem něj. Zapotácel se a Tom ho zachytil, aby nespadl na záda muže před nimi. Billovi vyhrkly slzy, jak se snažil nabrat něco do plic, ale nebylo co. Tom ho vzal do náručí a pak přišla tma.
Další, co si pamatoval, bylo, jak sedí opřený o stěnu, celá kapela kolem něj a bodyguard mu tlačí hlavu mezi kolena a u úst drží sáček, do kterého dýchal.

„Je to na netu?“

„Jo…“
„Paráda… další zhroucení live…“
„Není to tvoje vina, Bille.“
„Jenže ty koncerty budou.“ Oponoval mu a všiml si, jak Adam znervózněl.
„Adame, co ještě udělal?“
„Géčka ti balí kufry a posílá tě domů. Taky řekl reportérům před nemocnicí, že jestli se to bude opakovat a bude si muset vybrat, jestli Tokio Hotel, nebo ty, skončí.“ Bill sevřel víčka k sobě a vyčerpaně vydechl.
„To ne…“
„Chtěl to udělat už po tý Francii, to víme oba. A možná to měl říct už tam. Tohle už je přes všechny meze. Ony si myslí, že můžou všechno, a zatím jim to prochází. Dyť s Andym pomalu lezu všude kanálama, jak se on bojí, že to praskne a bude to mít jako ty. Nikdo po tobě přece nechce, abys to snášel. Neomlouvej je pořád, jak kdyby to byla tvoje vina.“
„Ale tolik jste se nadřeli a…“
„Chtěli jsme z tohohle vypadnout ještě předtím, než tě Tom potkal, víš to moc dobře.“
„Chtěli jste od toho kraválu, ne seknout s hudbou.“
„Věděli jsme, že se návrat nemusí povést. Bille, pro Toma jsi ty důležitější, ty a tvoje zdraví. Čert je vem, i kdybys tady nebyl ty, stejně by si našli důvod nebo někoho, na koho to svést. I kdyby Tom pokračoval v tý šaškárně s Riou. Prostě by nesnášeli ji.“ S Riou měl Adam pravdu. Tom se s ní musel všude předvádět po celou dobu předchozí tour a k Billovi se měl jen v soukromí za zavřenými dveřmi. Zjistil díky tomu, jak neskutečně žárlivý dokáže být, zvlášť po tom, co Tom přiznal, že s Riou dřív opravdu spal. Jak moc ji ale nesnášel, nikdy by jí nepřál, aby jen kvůli divadlu, do kterého ji zatáhli, byla terč ona.
I tak si ale nemohl odpustit být k ní jedovatý pokaždé, když se setkali.

„Jenže já nechci, aby to všechno kvůli mně padlo…“

„Nic nepadá kvůli tobě. Šílený byly už předtím.“ Bill už ho hodlal odbýt s tím, že tohle věčně poslouchá od Toma, když na sobě ucítil jeho pohled. Vždycky to poznal. Trochu ostatní vyváděli z míry, když dokončovali svoje myšlenky nebo přesně věděli, kdy ten druhý vstoupí do místnosti, ještě než se otevřely dveře. O tom, že kolikrát jeden z nich vytáhl mobil ještě dřív, než začal vyzvánět, s tím, že jim ten druhý volá, ani nemluvě. A pak tu byly jejich výměny názorů beze slov jako právě teď, a Adam zase mohl jen žasnout.

Tom se za průhlednou stěnou oddělující Billův pokoj od chodby se sesternou pousmál a mávl mu. Billovo obočí vylétlo vzhůru a Tom založil ruce na prsou. Na to jen Bill zavrtěl hlavou a vyšpulil rty. Tom nehnul ani brvou a Bill uraženě odvrátil pohled.

Během chvilky už Adamův telefon zavibroval, a než si stihl ověřit, že je to skutečně bratr, Bill už se hrabal z postele s tím, že se může jít Tom s nějakou pitomou esemeskou leda vycpat. Adam radši mlčel a ani se ho nesnažil zastavit, když vzal Bill do ruky stojan s infuzí a vyšel na chodbu.
Tom zatím nevěděl, jestli má zdrhat, koneckonců kvůli tomu, že je nemocný, za Billem na pokoj nesměl, nebo zůstat a vyčinit své drahé, na hlavu padlé polovičce, proč vůbec opouští postel, když má odpočívat.

„Opovaž se zdrhnout, Kaulitzi.“ Napomenul ho Bill a všechno v Tomovi zařvalo pro jasný útěk nejméně do Ruska. Jen se modlil, aby zdejší personál neuměl německy.

„Aby bylo pro začátek jasno, domů nejedu. Jak tě proboha něco takovýho napadlo? Mám okolo vás spoustu práce a ta se na dálku po telefonu neudělá. Krom toho žiju. Jsem v pořádku.“
„Ber to tak, že máš odedneška dovolenou.“ Zachraptěl Tom.
„Tohle není fér, Tome. Jsi na tom hůř než já a volno jsi odmítal.“
„Takže co? Budeš teď natruc odmítat odpočívat i ty? Bee, sakra, šíleně jsi mě vyděsil. To poslední, co teď chci, je se hádat.“
„Hádat se nechci ani já, ale sakra, nemůžeš za mnou jen tak poslat Adama s tím, že už je hotovo.“
„A co mám dělat? Dyť je to pořád dokola. Chvíli je klid a pak zas něco. Kdyby to nebyla holka…“
„Tome, věděl jsem to. Šel jsem s tím do toho. Vybral jsem si a nehodlám to měnit. Jen se na to trochu hůř zvyká.“
„Nechci, aby sis na něco takovýho zvykal.“
„Tome, podívej, zrušil jsi ty dva koncerty příští týden, dobře, zůstaneme tady a odpočineme si, oba. Já ti slibuju, že zůstanu v posteli, ale jen jestli ty taky. Ale domů bez tebe nepojedu. Ne, dokud neskončí tour. Nějak vymyslíme, jak nahradit ty zrušený… Tome, necouvej přede mnou, jako bych měl lepru. Byl jsi se mnou celou dobu i v sanitě. Za tu dobu už bych byl nakaženej desetkrát.“ Rozhodil nešťastně rukama a Tom jen přešlápl na místě. Měl pravdu.

„Dobře, ale jestli se nakazíš, jedeš domů bez diskusí.“

„Beru.“ Odkýval mu Bill a uvelebil se v jeho náručí. Spokojeně vydechl, když se kolem něj sevřely Tomovy ruce a opřel si hlavu o jeho rameno. Tohle mu neskutečně chybělo. Beztak byl ve stresu jen kvůli tomu, že musel být od Toma kvůli jeho paranoie.
„Jak je ti doopravdy krom toho, že bys nejradši nakopal můj zadek?“
„Jsem unavený, trochu bolí hlava. A neřekl bych, že nakopání je to, co bych nejradši udělal s tvým zadkem.“ Zamumlal a Tom se mu usmál do vlasů.
„To jsou dvě narážky na sex od tebe v jeden den. Buď na tebe mám špatný vliv, nebo ti vážně chybím.“
„Řekl bych, že oboje.“
„Nebo ještě blouzníš. Postarám se, abys z tý postele tenhle týden nevylez.“
„To doufám.“
„Bee…“
„Co, musíš taky ležet.“

autor: Bitter

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Rumors II – Fueling the Fire 2.

  1. Tak som sa zlakla!!! Ze s Billom fakt seklo.

    Kazdopadne to Tom vyriesil po svojom. Urcite si fans pohneval este viac ked zrusil koncerty.

    Velmi sa mi pacia tie vlozene obrazky z instagramu. Krasa. Tesim sa na nasledujuci diel. Ako sa to bude posuvat dalej.

  2. To je těžko. Jakmile si někdo znepřátelí novináře a pak i fanoušky může to rovnou zabalit. Tenhle vztah je vysoce rizikový pro ně oba. Tom kvůli tomu šidí kariéru a Billa to může doslova zabít. Všechno to hraje proti nim. Ale láska to nakonec všechno překoná. Bee je takové třeštiprdlo, škoda jen že tu jeho dobrou a láskyplnou stránku nevidí i veřejnost a žárlivé fanynky.

  3. Strašně moc jsem se o Beeho bála, takže jsem ráda, že to nakonec nic vážného nebylo. Ale co na celé téhle povídce miluju nejvíc, je ta Tomova láska k němu. Jak by Billovi nejraději snesl i modré z nebe! To je tak nádherné. I když přitom riskuje svou kariéru. Ale vlastně už se dal najevo, že místo kariéry dá vždycky přednost Billovi. Teď už jen dokázat fanynkám, že je Bill opravdu úžasný kluk a budou mít vyhráno, protože ta jejich láska překoná snad všechno!!!

  4. Tom je naozaj ùzasný, a jeho láska naozaj  veľká. Príde mi veľmi smutné, čo faninky robia Beemu a ani si neuvedomujú že tím ubližujú aj Tomovy.
    Dúfam,že Bee aj Tom spolu všetko prekonajū.

  5. Jsem neskutečně ráda, že je Bill v pořádku! Opravdu jsem se bála, a díky bohu, že to nakonec dopadlo takhle!
    A co musím vyzdvihnout, je ten nádherný vztah Toma s Billem! Jsem do jejich vztahu vážně zamilovaná, protože se mi moc líbí, jak nádherně se k sobě kluci chovají. Tolik lásky z toho všeho čiší! 🙂

    A jinak…ten bulvár a fanynky, no, je to mazec. Vůbec netuším, jak by tohle mohlo pokračovat, ale mám takový pocit, že se kluci asi ještě natrápí a kdo ví, v co se to nakonec vyvrbí. :-/

    Moc děkuji za pokračování! 🙂

  6. No, pravda je, že nemám vůbec dobrej pocit z týhle hry na kočku a myš, co vede kapela a Bee s novinářema a s anti (nedobrovolně). Vůbec nepochybuju o tom, že reálně to měli tehdy v tom šílenství kolem roku 2008 podobně a možná ještě víc. Pravdu povědět, že bych jim to záviděla se říct nedá… Spíš se mi chce zařvat na ty k…., co tohle všechno dotahujou do dokonalosti "Táhněte do pr….!" Tady už vůbec nic nevypadá jistě. Doufám, že tohle období jim co nevidět skončí, aspoň teda konec druhýho dílu naznačuje, že už svítá světýlko – Bill mě tou poznámkou o zadku rozesmál:p:D
    Na tý černobílý fotce je něco ahemmmm, nevím, čím to je – velice skvostnýho, jak tam tak stojí v týhle pozici… Pokaždý, když se na ní kouknu, tak je to jako by to bylo poprvý, něco mě na ní fascinuje.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics