Rumors II – Fueling the Fire 3.

autor: Bitter
Jen co se Bill ráno dostal ke svým věcem, které mu Tom nechal v noci dovést, už zase pracoval.
Přeposlal Adamovi informace ohledně nového focení, domluvil na příští týden dva rozhovory jako menší náhradu za koncerty, které oficiálně zrušil. V oficiálním prohlášení všechny ujistil, že koncerty budou nahrazeny a fanynky, které nebudou moct v nový termín a vrátí lístek, dostanou kompenzaci.
Věděl, že to bude chtít vymyslet ještě něco přímo na koncerty, které budou náhradní, ale to už nechá na klucích.
Na fóra ani na komentáře ohledně včerejška radši ještě nekoukal, koneckonců slíbil, že bude odpočívat a šetřit se. Hlavně se těšil, jak se dneska po dlouhé době zase konečně vyspí v posteli a vedle Toma nejlépe hned, jak opustí tenhle ústav.
V noci se převaloval úplně stejně jako celých těch čtrnáct dní v tourbusu a na hotelech od doby, co Tom v Lyonu onemocněl. Tak moc byl na jeho přítomnost uvyklý, že mu bylo vyloženě fyzicky nepříjemné bez něj být.
Kdyby měl hádat, beztak za ten kolaps mohlo tohle a ne ta fanynka.
Když se ozvalo zaťukání, ani se nenamáhal zvednout oči od obrazovky. Tom s Adamem to nebyli, to by poznal, takže buď doktor s propouštěcí zprávou, nebo sestra.
Víc zmýlit se nemohl.

„Mami?“

„Williame, zlatíčko, tolik se mi po tobě stýskalo, zkoušela jsem se s tebou spojit, jak jen to šlo. Proč ses mi neozval nazpátek? Tenkrát ses sbalil a zmizel jsi bez jediného slova. Nebýt bulváru, ani nevím, jestli ještě vůbec žiješ. Víš, co to pro matku je, když ji opustí syn bez jediného slova na vysvětlenou?“ Vychrlila na něj tmavovlasá žena s dokonalým makeupem krycím její skutečný věk, a než se stačil rozkoukat, už se mu věšela kolem krku a líbala ho na obě tváře.
Vytřeštil oči na sestru ve dveřích, která se nad jejich shledáním dojatě pousmála.
„Pane Landitzi, je mi to líto, ale déle než deset minut vám nemůžu dát. Bude s vámi ještě chtít mluvit doktor.“
„To je v pořádku.“ Hlesl a sledoval, jak si jeho matka způsobně sedá vedle něj a pak ho pohladila ve vlasech. Jen co se dveře za sestrou zavřely, Bill ucukl a i z tváře Simone zmizel vlídný pohled.

„No, pěkně ses zřídil.“ Zhodnotila ho, sotva ho sjela pohledem a mávla směrem k jeho víc potetované ruce.

„Jako by ti do toho mohlo něco být.“ Odsekl jí a podrážděně si všiml, že se jim na čele dělá stejná vráska, když se rozčílí.
„Co tady vůbec děláš? Kdybych tě chtěl vidět, nějak zareaguju. Myslel jsem, že je to snad jasný.“
„Co bych tady asi tak dělala? Mého syna hospitalizovali s podezřením na infarkt. Mám o tebe starost.“
„Blbost. Určitě jsi sem neletěla nebo nejela jen tak zničehonic, takže předpokládám, že tady teď žiješ, to ale pořád nevysvětluje, co sakra děláš v nemocnici v mým pokoji.“
„Vyprošuju si tenhle tón, chlapče, pořád jsem tvoje matka.“
„Jo, matka, co mě nechávala žít o jablkách a kafem s koksem.“
„Dělala jsem to pro tvoje dobro. Kdyby ses po tom fiasku s Kaulitzem nezačal cukat, nemusels teď dělat kurvu nějakýmu podřadnýmu muzikantíkovi, co vypadá, jako kdyby ho sebrali někde od popelnic. Se mnou ses měl vždycky dobře.“
„Děláš si ze mě srandu? Nic o něm nevíš a ta tvoje péče mi odrovnala srdce! Zabilo mě to, tak dobře jsem se, kurva, měl!“
„Proboha, Wille, nedělej scény, jsou tady lidi.“ Odvětila mu tak nevzrušeně, že to na něj mělo stejný účinek, jako kdyby mu dala políček.

„Kdybys tenkrát nezdrhnul se všema penězma, dalo by se to nějak vyřešit. Zahodil jsi kariéru úplně zbytečně. Nechápu, jak tě může bavit dělat ze sebe takovou vydržovanou chudinku, když máš na víc. Rozhodně alespoň na někoho, kdo má úroveň.“
„Takže chceš peníze…“
„Neměl jsi právo vzít si všechno. Víš vůbec, do jaké situace jsi mě tenkrát dostal, ty nevděčnej spratku?“
„Je mi to fuk. Ode mě ty neuvidíš ani cent. Nikdy.“
„Vrátíš mi všechno, co jsi vzal.“
„Ty peníze ti nikdy nepatřily. Dveře jsou přímo za tebou, rád jsem tě viděl.“ Odsekl, zaklapl laptop a chystal se ho uložit do tašky z druhé strany postele, když ho Simone prudce chytla za vlasy a smýkla mu hlavou zpátky na polštář. Přístroj mu vyklouzl z ruky a naštěstí dopadl na jeho kabelku vedle.
Simone se naklonila přímo k němu a Bill jen zalapal po dechu, když za vlasy ještě víc škubla.
„Varuju tě, nezahrávej si se mnou, koloušku, nemáš ani ponětí, co všechno jsem obětovala pro to, abych ti zajistila kariéru, jakou jsi měl.“ Sykla a Bill se zajíkl, když mu uhodila hlavou o postel a pustila ho.
Bill zacouval, jak jen mu to postel umožnila.
„Ještě chvíli mi vyhrožuj a uvidíš, co budu schopný obětovat já.“ Vyhrkl, ale ona se mu jen vysmála.
„To zase myslíš to tvoje slavný „Všechno zveřejním!“ Jen do toho, uvidíš, jak rychle od tebe dá ten tvůj muzikantík ruce pryč.“
„Tom všechno ví.“
„Ale… opravdu ví všechno? A ví, jak sis to užíval?“
„Vypadni…“ Simone se jen vztekle zasmála a třískla za sebou dveřmi. Ani si nevšimla dvou příchozích a narazila do Toma. Znechuceně ho sjela pohledem a vyrazila pryč.
„Co to sakra…“
„To nevím, ale vyšla od Billa z pokoje.“ Během vteřiny už byl Tom uvnitř s Billem v náručí.
„Bee, úplně se třeseš, kdo to byl? Mám zavolat ochranku? Co se stalo?“
„To byla moje máma…“

***

„Nevím… napadly mě ještě třeba podpiskarty. Ne ty, co máme, prostě že bys udělal nějakou novou grafiku a bylo by to jen na ten omezenej počet. Kluci by to podepsali a bylo by. Limitovka taková. Nebude je mít nikdo krom těch, co vrátí lístek, a kdo přijde na nově vypsaný termíny s původním lístkem. Udělal bys to?“ Předhodil Bill další návrh Andreasovi ke schválení a blonďák kývl.

„Neměl by to bejt problém. Můžem použít něco ze zbytkovýho materiálu pro Dream. Je tam toho hrozně moc.“
„To by bylo perfektní.“
„Večer na to s Adamem kouknu, co mi povolí použít, modelka. Během zítřka, maximálně pozítří ti pošlu první návrhy, ať je to co nejdřív.“
„Jsi úžasný, Any.“ Zašvitořil a hned si napsal poznámku.
„Hey, hey Padmé (Narážka na ženu Anakina Skywalkera později Dartha Vadera, ze Star Wars, ta jméno Anakin krátila na Any), brzdi, co to tady s temným lordem děláte? Nechceš mi říct, že pracuješ.“ Vynořil se z ložnice Tom a líbl o do vlasů. Pozdravil Andrease a mrknul do poznámek.
„Ty vážně pracuješ…“
„Je to jen rychlovka, štvalo mě, jak mám nedodělaný ty balíčky.“ Broukl na obhajobu Bill a zkusil na Toma štěněčí pohled.
„Už tě to neštve?“
„Nee.“
„Bezva, v tom případě se tohle zabavuje.“ Zazubil se Tom, laptop mu sebral a odnesl.

„Jinak to s tebou nejde. A ty, ještě si rozmyslím, jestli tě nenapráším bráchovi, že jsi otrokář.“

„To já mu cinknul.“ Bránil ho hned Bill a Tom se svalil vedle něj a stáhl si ho k sobě.
„Kde je vůbec Adam?“ Zeptal se a trochu mu přeskočil hlas. I tak bylo poznat, jak mu dva dny v posteli prospěly.
„Měl ten rozhovor, ale každou chvilku by se měl vrátit.“
„A bude po klidu.“ Bill ho pohoršeně plácnul do ramene, ale do půl hodiny musel uznat, že měl Tom pravdu.
Adam se přiřítil jako malé tornádo a hned se sháněl po laptopu.
„To prostě musíte vidět, ty to musíš vidět, Bille.“ Chrlil ze sebe, zatímco Tom přinesl zpátky Billův Mac a zapnul ho.
„Fanynky to rozjely už včera, ale já se o tom dověděl až dneska. První byla skupina, kterou vedla ta holčina, co byla na meetku, ta, jak chtěla, aby Bill zpíval. Nahráli pro Billa video, kde mu přejí, ať se brzo uzdraví a samý pěkný věci, a další se přidávaj. Některý natáčej taky, jiný posílaj přáníčka. Má to už svůj hashtag na instagramu a twitteru a je toho tam už fakt hodně.“ Drmolil a ťukal přitom do vyhledávače, aby jim to mohl ukázat.
Bill jen vykulil oči na hromadu příspěvků, a pak mu Adam pustil i samotné video.

„Ahoj, já jsem Niky a tady s mýma kamarádkama jsme všechny Aliens už hrozně dlouho. Chceme, abyste byli všichni kluci šťastní, a hrozně nás mrzí, co se stalo v Miláně. Nemáme právo nikoho odsuzovat, když ho neznáme, a to spousta z nás dělá a nebere ohledy. Za všechny se ti chceme, Bille, omluvit a doufáme, že se brzo uzdravíš. Přejeme ti hodně síly a lásky. Měj s náma, prosím, trpělivost.“

Pak se záběr z dívky přehoupl na trávník pod jejím oknem, kde asi dvacítka dívek stála ve tvaru srdce, a na povel všechny zamávaly a vyslaly vzdušné polibky.
„Brzo se uzdrav, Bee!“
autor: Bitter
betaread: J. :o)

16 thoughts on “Rumors II – Fueling the Fire 3.

  1. Ach….ten koniec je prekrasny. Snad sa fans este viac zjednotia.

    A ta Billova nepodarena matka. Boze…by som ju nakopala do zadku. Odporna svina. Ona este bude robit problem co???

  2. Aaaa! 😀 Pořád (a pokaždý:D)  mám ten debilní úšklebek, i když teď už píšu komentář, ty vís proč, zlato 😀 <3 A to Our <3isBEEEE(tu dum, tu dum) EEEtingforyou:)) lol:D
    U prostřední fotky roztávam, jak tam tak sedí a teď ty vlásečky uhlazený, prostě typischer Bee^^:) A ta poslední, úžasná, energická, moc:)

    Jinak Billova maminečka je k sežrání. Nejdřív jak ťuťu ňuňu, doufám, že jste jí to taky všichni sežraly… a pak takhle…! Její přítomnost se mi tam vůůbec nelíbí. Má Billa docela v hrsti a velice dobře o tom, mrcha, ví. Bee už si tak vytrpěl dostm, jako by to nestačilo a ona ještě bude vyhrožovat.

  3. Trochu od témy, ale… Že by sa nakoniec mládenci dozvedeli pravdu o svojom pôvode! Hm, uvidíme, uvidíme…

  4. Bála jsem se toho, že se tam Billova matka objeví, no, a už je to tady. Ona to vážně nemá v hlavě v pořádku. Jak může něco takového provádět vlastnímu synovi? Říkám si, jeytli si tím neléčí nějaké své vlastní mindráky z dob dětství a dospívání… A nebo si přes Billa chce splnit svůj vlastní vytoužený sen? Vážně se bojím toho, co by mohla klukům ještě provést. Navíc, až vyjde najevo všechna pravda…

  5. Billova matka je fakt za všechny prachy. Jí nestačí, jak mu zkazila život v minulosti, ale i teď mu jej chce kazit? Neuvěřitelné kam jsou až někteří lidé schopni zajít. O to horší je, když vím, že to je jeho matka, která by jej měla spíše chránit. Je to strašně smutné. 🙁

  6. [3]:

    [4]:

    [6]: no na zacatku prvni rady je to potvrzene, ona si otehotnenim znicila karieru a jelikoz obe dvojcata by nezvladla, kdyz ji otec deti odmitl, Toma se zbavila a z Billa si udelala klic k udrzeni uspechu.
    Bill nikdy nezjistil ze je z dvojcat a jelikoz Toma nasli jinde nez kde se Bill narodil, nemaji ani kluci jak se dovedet pravdu. Sama jejich matka je presvedcena ze starsi dvojce umrelo a nema jediny duvod si myslet ze by to mohl byt Tom.
    Navic diky zpusobu jakym se Toma zbavila a jak Tom Beemu v jednicce sveril, ma Tom operovanou celist a musel parkrat podstoupit plasticke operace takze ma rysy celisti uplne jine nez Bill a jizvu skryva vousy. Plus mel zlomeny nos.

  7. [7]: No počkat, takže oni to nezjistí?
    Jakože vůbec nikdy??? Žádný úraz s následným dárcovstvím krve/orgánu a následnými genegickými testy??? Ale já právě na tohle pořád čekám!!! 😭😭😭
    😂

  8. [8]: ty vodo a kdo je tady sadista 😀 hee ono tohle zjistit neni sranda, i pri darcovstvi se zjisti krevni skupina a ne ze jste pribuzny. To by museli na genetiku a to by muselo jo bejt. A mati i kdyby ji trklo ze je to Tom tak by byla sama proti sobe kdyby priznala ze ho jakp kojence hodila do popelnice a zahazela vecma.
    Vis jak "jeee Williame a vis ze ten tvuj muzikantik co mu delas devku je tvuj brach co jsem ho hodila do smeti protoze tys byl hezci a min si rval?" 😀
    Navic, Tom ma koupenej prsten, vazne chces aby zjistil ze chce pozadat o ruku bratra? 😀 myslim ze ne 😀 jo a vem v uvahu Beeho srdce, ten by to taky nemusel rozdejchat 😀 ale jako jestli na tom budete trvat… 😀

  9. [8]: tyyyyy jo vidis… Beeho srdce… Ted jsi me vnukla napad 😀 taaaakze lidi pripadny stiznosti smerovat k zuzu 😂😂😂

    Neee az takovej sadista nejsem. Uz…

  10. [11]: rekla bych ze tesit, ale to bych lhala. Rekla bych ze bat a to lzu taky. Tak pul na pul 😀 ja to ted mam u berlina 😀 fakt se bojim ze jim to ZASE nedojde kdo jsou 😀 a budu cekat az do posledniho dilu az budu moct tancit viteznej tanecek. A jeste me tak blbe skoncila dvojka Dvora trnu a ruzi a trojka vyjde za rok… 😂😂 Chudak ja, musim to nejak kompenzovat.

  11. [12]: Hele, moje povídkové motto zní, že pokud to nakonec dopadne dobře, tak přežiju v ději cokoliv… Takže si to kompenzuj jak chceš, ale v posledním díle musí být oba živí, zdraví a spolu!!! 😈

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics