Moonlight

autor: em_rose483
Jednohubku, kterou pro vás přeložila Zuzu, napsala autorka po nějaké době, a k psaní se dle svých slov vrátila jen proto, že Tom na filmovém festivalu, kde byla premiéra dokumentu Hinter Die Welt, doslova řekl, že s Billem vlastně tvoří pár, jen bez té sexuální části. No… dobře, Tome, my víme, že to od jistého rozhovoru v rádiu musíš dodávat, a my se jako snažíme tvářit, že ti to věříme. 😉 Užijte si čtení. J. :o)


Voda v bazénu šplouchala proti dlaždičkám, klidná pod měsíčním světlem. Hory kolem něj byly tiché a pokojné, ale Tomovy vnitřnosti se nepřestávaly kroutit. Hluboko uvnitř jeho hrudi ho svírala úzkost a užírala jej po celý den; v autě na cestě do jejich prázdninového domu, když Bill vyrazil s Georgem na průzkum, když seděl na okraji bazénu s knížkou v rukách, když nemohl spát a vyplížil se ven, aby našel mír pod hvězdami.

Přestože spalující slunce zapadlo za horizont už před pár hodinami, noc nabízela jen malou úlevu a Tom mohl cítit osamělou kapku potu, která mu sjížděla mezi lopatkami dolů po zádech. Studené pivo by bylo fajn, ale Tom nebyl příliš nadšený z představy, že by se vrátil do domu, aby nějaké našel. Nebyl si jistý, co potřebuje, ale něco mu říkalo, že znecitlivující účinek alkoholu to nebyl.

Noc kolem něj byla neklidná. Nebyla tam ta neúprosná energie, kterou přinášelo denní světlo, ale Tom mohl slyšet tiché basy z nedaleké sousední vily, šustění ukrytých bytostí místní flóry, a níž v údolí Tom rozeznával narážení vln do oblázkové pláže. Nebylo to hlasité, ale mohl rozeznat každý jednotlivý zvuk s překvapivou jasností.

Obvykle, když Tom nemohl spát, nemohl ani Bill. Jeho bratr na tento obzvláště iritující dvojčecí rozmar v posledních několika týdnech nadával mnohem častěji, ale Tom opravdu nedokázal najít slova pro to, aby svou nespavost Billovi vysvětlil. Něco se v jejich vztahu posunulo a Tom cítil, jak se to mezi nimi natahovalo jako elastická guma připravená prasknout. Zdráhal se nazývat to rozpačitostí, protože v jejich životech mezi nimi nikdy nebylo nic rozpačitého.

Ale během turné se něco stalo.

Tom si vzpomínal na ty horké, rudé rty a pěstěné nehty přejíždějící mu po hrudníku, jak do ní přirážel ve frustrujícím rytmu, který nesliboval v nejbližší době žádné uvolnění. Její tmavé vlasy visely za gauče pod ní a ona se stále snažila zachytit jeho pohled, jak k němu vzhlížela krásnýma, přivřenýma očima. Tom si začínal myslet, že je s ním něco špatně, ve skutečnosti měl to podezření už nějakou dobu. Snažil se tak moc, aby to pro ně oba udělal dobré, nebyla to její chyba, ale jeho. Frustrovaně zavrčel, což ona pochopila jako výkřik extáze a prohnula se v zádech směrem k němu. Aby skryl svůj hněv, vzhlédl ke dveřím, které vedly ke zbytku zákulisí, a jež se náhle otevřely, jen aby odhalily šokovaně vyhlížejícího Billa s lahví corony v každé ruce.

Najednou, naprosto spontánně, to byl Bill, kdo ležel pod ním, jeho potetovaný hrudník se prudce zdvíhal, zatímco do něj Tom přirážel, jeho plné rty byly pootevřené, nohy roztáhnuté a jeho ruce v Tomových vlasech, za které toužebně tahal.
Tom vyvrcholil, vykřikl, zatímco se realita před jeho očima zamlžila a on spojil svůj pohled s Billem, který stál stále ve dveřích.
Billova ústa byla otevřená a Tom se z ní téměř vytáhl, jak se chtěl rozejít za svým dvojčetem. Co říct nebo udělat, to si nebyl jistý.
Ale pak měl za krkem její ruce, kterými si jej přitahovala ke rtům, a Bill zmizel z jeho dohledu.

Nemluvili o tom, ale tu noc po vystoupení, po oslavách a po opětovném návratu na cestu Tom ucítil teplé tělo, jak se ocitlo na jeho lůžku, a plochou hruď tisknoucí se k jeho zádům. Předstíral, že spí, když Bill zabořil nos do jeho vlasů a z jeho horkého dechu balancoval na okraji propasti. Trvalo mu několik hodin, než usnul, dlouho poté, co se Billův dech ustálil, když se kolem něj bezvládně omotala jeho paže, a když se nevědomky přisunul blíže k teplu. V určitém okamžiku během noci se Tom otočil čelem ke svému dvojčeti, díval se na jeho uvolněné rysy v měsíčním světle a přemýšlel nad tím, jak je jeho bratr zatraceně nádherný. Tomova poslední vzpomínka z té noci byla, jak opatrně odhrnul pramen vlasů z Billova čela a jeho prsty tam setrvaly až příliš dlouho. Pak byl najednou vzhůru a postel vedle něj byla prázdná.

Zbývající část turné proběhla a jejich prázdniny, které měli v plánu, na ně vyskočily zničehonic. V lázních byl Tom vděčný za přítomnost Shermine, bál se toho, co se mezi ním a Billem dělo. Ale teď, obklopený svými přáteli, Tom nechtěl nic jiného, než být se svým dvojčetem o samotě. Teď na to byla ta pravá chvíle, obklopovali se svým oblíbeným davem už příliš dlouho a oba potřebovali nějaký dvojčecí čas k tomu, aby znovu našli rovnováhu.

Shermine se už přesunula dál a Tom si byl docela jistý, že o tom opravdu nebudou mluvit, prostě budou pokračovat dál ve svých společenských kruzích a příležitostně se přátelsky setkají. Dvojčata znovu potřebovala najít svůj správný rytmus a Tom doufal, že to nastane brzy.

„Myslel jsem si, že tě tady najdu.“

Tom poskočil, když našel Billa přímo vedle sebe, zírajícího na krajinu před nimi a na moře.
„Nemohl jsem spát,“ řekl Tom, ačkoliv se Bill nezeptal.
„Já taky ne,“ přiznal Bill a věnoval Tomovi lehký postranní úsměv. „Tvoje vina.“
Tom se zasmál a přistoupil k Billovi blíž, až do sebe jejich ramena narazila. Bill se při tom doteku zachvěl a přitiskl si k sobě pevněji svůj přiléhavý župan. Bylo teplo, Tom sám měl na sobě jen šortky, takže se nad Billovou reakcí zamračil.
„Je ti zima?“
Bill mu věnoval zvláštní pohled. „Ne, jen… však víš.“ Pokrčil rameny a podíval se znovu na krajinu osvětlenou měsícem.

Tom na své dvojče ještě chvíli zíral, jeho profil byl ve stínech nádherný. Pak mu Bill něco podal. Tom byl pomalý, stále zaujatý Billem a jeho podivnou krásou, a když konečně vzal na vědomí, že mu Bill podává balíček cigaret a zapalovač, Bill se usmíval. Vědoucný záblesk v jeho očích Toma znepokojoval, a zároveň vzrušoval.

Vložil si cigaretu mezi rty a pak vytáhl jednu pro Billa a zvedl ji k jeho rtům. Nejednalo se o neznámou pozici, ale pak se Bill natáhl, aby lehce uchopil Tomovo zápěstí, přistoupil k němu blíž a obemkl cigaretu svými rty. Během toho Billovy oči ani na okamžik neopustily ty Tomovy.
„Zapal mi, zlato,“ zašeptal Bill a při těch slovech se Tomovi těžce přetočily vnitřnosti. Billovy oči byly tmavé a testující.

Tom by měl nad tím vyslovit své pochybnosti, ať už se mezi nimi dělo právě teď cokoliv, ale nedokázal se přinutit, aby ten okamžik přerušil. Bill byl jeho partnerem v tolika věcech už tak dlouho, tak proč ne i v tomhle?

Tom úslužně klikl zapalovačem, mezi nimi se roztančil plamen a osvětlil Billovu tvář, když pohnul rukou, aby ochránil oheň před mořským vánkem. Tom sledoval, jak Bill dlouze potáhl, měkkými rty vtáhl nikotin dovnitř sebe. Oba stáli přímo před sebou a Tom dokázal spočítat řasy, které lemovaly Billovy oči.
„Jsi na řadě,“ řekl Bill tiše a vytáhl cigaretu ze svých rtů, aby ji podržel Tomovi. Tom nasál její konec a hluboce vdechl, zatímco jej Bill intenzivně sledoval. Nikotin jej zasáhl ve stejném okamžiku, kdy Billova se ruka na Tomově pase a dva prsty zabořily pod gumu šortek, aby se přiblížily nebezpečně blízko k Tomovu penisu.
Pak Bill znehybněl, a Tom znehybněl.
Cigareta mezi nimi hořela a daleko níže bylo slyšet šplouchání vln. Dům spal.

„Vidím to, jak se na mě díváš,“ zamumlal Bill. „V poslední době.“

Tomovi vyschlo v krku a pálily jej dlaně. Chtěl se s nimi rozběhnout po celém těle svého dvojčete, strhnout z něj ten hedvábný župan a dotknout se jeho nahého těla. „Něco se změnilo, že?“ Zeptal se.
Bill si jej prohlížel, znovu potáhl z cigarety a přivřel víčka. „Myslím, že ano.“
„Co uděláme?“ Tom chtěl navést. Nevěděl, jak tohle funguje. Svíravá úzkost, kterou cítil už několik dní, se přeměnila téměř v nevolnost. Ale byla to dobrá nevolnost, bylo to rozechvění, které oba pronásledoval celý svůj život, jakkoliv nevědomky.
Billovy rty se zkroutily do úšklebku a jazykem šťouchl do jednoho ze svých piercingů. „Co ty chceš udělat?“
Bez přemýšlení Tom rukou popadl Billovo zápěstí a otočil ho tak, aby cigareta dopadla do bazénu se sotva slyšitelným zasyčením, zatímco druhou zatahal za přední část Billova županu, přejel s ní přes jeho kroužek v bradavce a vyjel s ní až k Billovu hrdlu, kde jej uchopil za krk. Klopýtli spolu o dva kroky, Tomova dychtivost je oba překvapila.
„Je tohle okay?“ Napadlo Toma se zeptat, nebyl si opravdu jistý, co by dělal, kdyby Bill řekl ne.

Ale Bill přikývl, hruď se mu rychle zvedala, jak dýchal nosem, a zíral na Toma s hlubokým pohledem v očích, o kterém Tom doufal, že to je chtíč. Jeho vlastní žaludek se mu kroutil a přisunul se obličejem blíž, napůl opatrně a nejistě a napůl zoufale.

Drželi se vzájemně tak pevně, že budou mít pravděpodobně modřiny, a Tom přejel palcem přes Billovu tvář, snažil se mu ukázat, že má zájem, ale byl vyděšený.
Ruka, kterou měl Bill stále nebezpečně blízko Tomova penisu, sebou škubla a Tom vystřelil kupředu a poprvé srazil své rty s Billovými. Oběma rukama držel Billův obličej a couval s ním, dokud Billova záda nenarazila do malého domečku, kde byly ukryty všechny bazénové ručníky.

Oba těžce oddechovali nosy, jejich ústa byla hladová po něčem, nad čím si sotva dovolili po celá léta přemýšlet. Billovy rty byly teplé, žádoucí a jisté. Tom nevěděl, jestli chce vést, anebo být veden, ale nezdálo se, že by na tom záleželo, protože kamkoliv Tom zamířil, tam si jej Bill přitáhl blíž, prohýbal se v zádech, proplétal prsty do Tomových vlasů a otvíral pro něj ústa.

Bill se vzedmul kupředu, ale Tom jej násilím přitlačil zpět, takže jeho záda narazila do zdi. Nebylo to hezké nebo obratné, ale jak Bill vzdychl a kousl Toma do rtu, Tom věděl, že na tom nezáleželo, protože nikdy ve svém životě nikoho nechtěl tak moc a věděl, že Bill cítí totéž. Nemuseli to říkat, prostě to jen potřebovali udělat. Nemohli to udělat tady, ne dnes, zatímco jejich přátelé spali jen pár kroků od nich. Ale touha nečeká na soudnost a Tom políbil své dvojče tvrději, tlačil ho zpátky, a zároveň si jej přitahoval blíž, zatímco Bill chňapal po jeho těle s rukama na jeho krku a nehty mu zarýval do klíční kosti.

Tom mělce přirazil proti Billovu tělu a jednou rukou sevřel jeho zadek skrz tenký materiál županu.

„Ano,“ zasyčel Bill a zaklonil hlavu, aby se polibek přerušil, ale aby Tom byl schopný uchvátit jeho krk, vtiskávat polibky na jeho hrdlo a za ucho, zatímco Bill lapal po dechu.
„Budeme…?“ Tom zaváhal a zaútočil svými rty zpátky na Billovy, urgoval tak své dvojče, aby se k němu vrátil. Nyní, když ho ochutnal, se jej nemohl nabažit. „Jak daleko s tím zajdeme?“
„Až do zasraného konce, pitomče,“ řekl Bill, když Tomovy prsty vklouzly do hřejivého záhybu jeho zadku a mohl cítit, jak lákavé to tam je.
„Dnes večer?“ Zamumlal Tom.
„Ne,“ vzdychnul Bill. „Jen… se mě dotýkej, okay?“
„Tohle je správný pocit, že?“ Dostal ze sebe Tom, když olízl Billův spodní ret. „Schylovalo se k tomu už dlouho, že?“ Tom chtěl vědět, že se Bill nachází na stejné stránce jako on.
„Zatraceně, Tome, sklapni,“ zavrčel Bill a popadl Tomovu ruku, přitiskl si ji ke své erekci a zasténal. Tom mohl cítit, jak je Bill tvrdý, a zazubil se navzdory svému pobláznění.
„Dotýkat teď, mluvit později,“ přikázal Bill a použil obě ruce, aby si přidržel Tomovu tvář a znovu si jej přitáhl k polibku.
Tom se zazubil. Tohle byl teprve začátek.

autor: em_rose483

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

12 thoughts on “Moonlight

  1. Wau. Tak to bola riadna supa. Chlapci si to konecne uvedomili.

    Inak je to na youtube?? Ten rozhovor z radia. Nejak som to nepostrehla.

    Dakujem zuzu za preklad. Ako som hovorila, tvoje meno je znackou kvality.

  2. Do pr*dele to bylo boží. Tyhle vnitřní pochody dvojčat, kdy to prostě už jeden z nich ví a druhý tuší jsou naprosto úžasné. Miluju ten moment podlehnutí. A tady to teda bylo epické.
    Moc děkuji za překlad.

  3. Sakra, chtěla jsem se cenzurovat, ale ta povídka mě tak dostala, že se to nepovedlo. 😀 No nevadí. 😀

  4. Ssssakra tak tohle byla pecka! Jednoduche, vystizne, svizne a dokonale! A ten Tom, takovej brepta… Boze.

  5. Tom bol roztomilý ked nevedel čo povedať :DD krásny diel 🙂 ale zároveň mi prišiel trošku smutný, kvôli Tomovej dileme , a aj to prostredie ma rozsmútilo, neviem prečo, šibe mi 😀 zrovna pred pár dňami na ma v časopise vyskočila Shermine v kampani na zimné oblečenie a napadlo ma čo sú ešte spolu…dúfam, že nie 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics