Rumors II – Fueling the Fire 4.

autor: Bitter
Týden volna utekl možná až moc rychle. Než se stihli rozkoukat, už byli zase v plném kole v Mnichově a před nimi další koncert. Tom už chodil bez roušky a i Bill musel uznat, že se volno hodilo.
Navíc mohli prohlásit, že Mnichov byl úžasný. Bill zůstal mimo zónu, kde by mohl natrefit na fanynky, a poprvé se nezúčastnil soundchecku a do půl hodiny ho museli nechat zavolat, aby se dívky přesvědčily, že je v pořádku a už není v nemocnici. Tom ale své prohlášení nestáhl.
I přes to, že nenávistných projevů vůči Billovi rapidně ubylo, ať už kvůli Tomově výhružce nebo jeho zdraví, byl Bill půlku času jako na trní z toho, že se mu ozve matka.
Odmítal věřit tomu, že se po tom výstupu jen tak stáhne. Tom se ho snažil uklidnit s tím, že si k němu už netroufne, protože určitě čekala, že na tom bude Bill hůř a bude jím moct manipulovat. Určitě nečekala vzdor.

Když uplynul další týden a byl klid, musel uznat, že má Tom nejspíš pravdu, a konečně si začal naplno užívat tu náhlou slávu a lásku ze strany Aliens.
Bylo teď už naprosto normální, že chodil na setkání, a i když se během otázek a odpovědí držel vždy dál, stejně vždy něco sliznul. Fanynky zajímalo vše okolo Toma, a Bill tak nevědomky zboural pár úžasných mýtů, které o sobě kytarista roznášel. Asi nejvíc zabodoval, když dostali kluci ozdobný kroužek na penis v podobě zlaté koruny, to nemusel ani nic říkat.
Tom dostal největší velikost, a i tak začal s tím, že mu bude malý, a výbuch smíchu, který Bill jen tak tak potlačil, když si Tomův kroužek prohlédl, mluvil za vše. Některé fanynky brečely smíchy ještě při focení.
Následovala after show party, týdenní pauza, během které nahradili dva zrušené koncerty, a závěr tour v několika ruských městech.

Bill se kousl do rtu a následně se křečovitě zachichotal, aby potlačil sten. Tom se k němu tiskl, co to šlo, a velice nenápadně mu mnul v dlani zadeček, zatímco mu vášnivě oždiboval ucho, ač to vypadalo, že mu jen něco říká. Přítmí a hluk v klubu mu hrály do karet a Bill neměl kam utéct.
Zoufale se rozhlížel po klubu, hledaje zbytek kapely, aby ho někdo od opilého Toma zachránil. Ne že by se mu jeho pozornost nelíbila, ale měli před sebou ještě dvě hodiny, které tady musí s fanynkami pod nimi být, a jestli bude Tom pokračovat, skončí za chvíli pod stolem. Opilý Tom byl extrémně přítulný a co chvilku Billovi přece jen něco zašeptal. Z posledního detailu o tom, co by podle Toma mohli, se mu orosilo čelo a dal by vše za to, aby na tom gauči byly i polštáře.
Polštáře i záchrana v nedohlednu.
Georg s Adamem obtěžovali nafukovací pannu, která visela na zábradlí, a jak znal Gustava, ten už nejspíš ležel pod stolem. Večírky si rozhodně uměl užívat.
Málem vykřikl radostí, když se vedle nich svalil Andreas, vedle kterého se hned zjevil i Adam a po vzoru svého bratra se k Andymu sklonil a nenápadně ho políbil.
Tom se s nadávkou odlepil od Billa, a alespoň mu položil ruku na stehno a prsty poklepával jako na hmatníku kytary.


„Nevěřím, že to tak rychle uteklo!“ Zařval Adam, aby překřičel okolní hluk, a Tom kývl.
„Ještě nejsem ani v polovině svý zásoby kondomů.“ Křikl nazpátek se smíchem, pocuchal Billovy vlasy.
„Tohle jsi neslyšel.“ Bill jen protočil oči. Právě nastoupil Tomův náctiletý mozek.
„To je ta blbá angína. Pomalu tři tejdny celibát, se divim, že mi neupadla ruka.“ Andreas se začal tlemit na celé kolo a Bill zaměřil pozornost směrem na parket, kam zamával na světýlka mobilů, které je točily.
„Copak nějaký potřebuješ? Kór teď, když máš už koupenej pr…“
„Drž hubu, Andreasi!“ Vyjekl Tom, a Bill, který vypnul vnímání, protože Tomovy a Andreasovy vtípky, když byli opilí, opravdu stály za to, nadskočil leknutím. Adam nápomocně přikryl přítelovou pusu dlaní a všichni tři se vyděšeně dívali na Billa. Ten nechápal a Tomovi se viditelně ulevilo. Bill už dávno vzdal rozumět některým vtípkům mezi těma třema a radši se natáhl po své sklence růžového.

Andreas vyprskl smíchy, sotva ho Adam pustil, a Adam navázal, jako kdyby se nic nestalo.
„Ani jsme nic nezdemolovali.“
„Za to může Bee. Zlato, za to můžeš ty. Máš na nás špatnej vliv.“ Zazubil se na něj a doslova se na něj přilepil.
„No, ale to s tím týpkem, to už jste byli spolu.“ Namítl Andreas a Bill ze sebe sundal Toma, který se snažil mu rozcuchat vlasy ještě víc, aby na něj viděl.
„O co jde?“
„To jsi s náma zrovna nebyl, to bylo ve státech. Naložili jsme na autobusový zastávce nějakýho týpka a on si automaticky šel sednout. Tom s Georgem dělali, že jsou taky cestující a jemu vůbec nepřišlo divný to vybavení ani nic.“
„A ten debil mu šel zkontroloval lístek s korunou na hlavě a ve zlatým plášti.“ Vyprskl Tom ukazující na Adama a smíchy se svalil do Billova klína.
„A tys to ještě vylepšil! Bille, ten tvůj blbeček tam pustil porno!“ Tomovi už málem tekly slzy a Bill se smál taky.
„Neee, ježiš, a co on na to?“
„Čuměl s nima, dokud jsem ho nevypakoval s tím, že má blbej lístek.“
„Zavřel ho ke Gustavovi na hajzl!“ Zaskřehotal Tom skoro ochraptělý od smíchu a Bill už se neudržel a vybuchl taky.

Když byl čas začít se balit, Adam prohlásil, že takhle opilého Toma s sebou na hotel nechce, že jim bude dělat leda ostudu a všechno pozvrací.
Tom se toho chytil a prohlásil, že v tom případě bude on se svým osobním asistentem spát v tourbusu. Jejich bezpečnostní team byl štěstím bez sebe a Bill jakbysmet. Plánoval, jak Toma strčí do sprchy a následně do postele, a pochyboval, že by se mu povedlo toho opilce osprchovat v buse. Tom jen tak tak vklopýtal do schůdků, a hned jak za nimi Bill zavřel, rozpažil a zazubil se na něj.
„A teď chci svlíknout.“ Poručil si a Bill si se zdviženým obočím narovnal brýle, které už v autě vyměnil za čočky, ze kterých už ho pálily oči. Tom ho pak automaticky začal titulovat jako pana asistenta, protože v brýlích prý vypadal jako prvotřídní sekretářka. Taková ta z porna, co odhodí brýle, rozcuchá vlasy a je z ní dračice, dodal a Bill prosil všechny bohy, aby mu daly sílu zabít ho až v soukromí a ne před jejich bezpečáky.

„Když ses dokázal takhle zřídit, určitě se dokážeš i svlíknout.“ Odmítl ho a hodil svou kabelku na stolek.
„Ale noták, jsi můj osobní asistent. Máš se starat o moje blaho.“ Namítl Tom téměř plačky a vyšpulil pusu.
„Kariérní blaho, lásko, svlíkání v popisu práce nemám. To je sexuální harašení, abys věděl.“ Pohrozil mu prstem a opřel se o stěnu.
„Budem muset poupravit pracovní smlouvu.“ Zabrblal Tom rozmrzele a stáhl si tričko. Napotřetí ale přece. Bill se nad jeho nemotornosti dusil smíchy.
„Máš dělat, co potřebuju, ty asistente.“
„A copak byste potřeboval, pane Kaulitzi?“ Zeptal se ho Bill koketně, přesně, jak Tom v autě vyřvával, si stáhnul brýle a pocuchal vlasy a rozesmál se už naplno. Tomova odpověď ho málem poslala k zemi.
„Vošukat. Hned.“ Vyletělo z Toma a zatvářil se tak prosebně, že to tak ani Pumba neuměl. Bill si okamžitě nandal brýle zpátky a zavrtěl hlavou. Tady končila veškerá sranda. Už v klubu ho Tom trápil, že se sotva držel.
„Tome… Jsi neskutečně opilý. To by bylo, jak kdybych tě znásilnil.“ Rozhodil rukama skoro nešťastně a Tomovi zajiskřilo v očích.
„Já to nikomu nepovím, Bee…“ Zašeptal a přitiskl si ukazováček na vyšpulené rty.
Bill jen zakňoural.
„Tohle mi nedělej, Tome…“ Kousl se do rtu, když viděl, jak Tom zápasí se svým páskem a rozladěně brblá.

„Asistent… Zruším ti smlouvu… A obsloužím se sám. A ani tě nenechám koukat.“ Mumlal. Bill jen zakroutil hlavou, sundal mu ruce z pásku a sám ho rozepnul.
„Nic si neslibuj, půjdeš rovnou do postele.“
„A ty se mnou…“
„Spát, Tome. Půjdeme spát.“ Odvětil a stáhnul mu kalhoty.
„Ne.“ Odsekl trucovitě a vyšpulil spodní ret a rychle po Billovi sáhnul, než se stihl odtáhnout. Přitiskl ho k sobě a znova se přisál k jeho krku.
„Tome… pusť… nebo…“
„Co? Zmáčknul jsem tě moc? Můžeš dýchat?“ Zamrkal vyplašeně a honem ho kontroloval.
„Jsem v pořádku, chtěl jsem říct nebo se začnu zlobit.“
„Bee… Ty se na mě ale neumíš zlobit.“
„No tak se to naučím. Tome… notak… Ráno ti bude zle, měli bychom jít okamžitě spát.“ Tom energicky zavrtěl hlavou a pokusil se kousnout ho do ušního lalůčku. Trefil náušnici.
„Nejdřív uděláš, co jsem ti říkal.“ Zamručel a překvapivě bez problémů se během mžiku dostal do Billových kalhot. Bill jen zalapal po dechu, když Tom zkušeně zapumpoval na jeho mužství a s veškerým zbylým sebeovládáním Tomovu ruku z kalhot vyprostil. Sprchu bude potřebovat on. Ledovou.

„Tome… Ani nemáme gel!“ Vyhrkl první argument, co ho napadl. Tom nafoukl tváře a založil ruce na prsou. Billovo sebeovládání si pakovalo kufříky.
„Teď pěkně kecáš, čmeláčku, máš v tý malý krávě půlku drogérie, to za prvé, a za druhé, jsme v našem tourbuse!“ Vypískl a zamnul si spokojeně ruce.
„Máme jeden pod polštářem.“ Bill by nejradši mlátil hlavou do zdi.
„Tome…“
„Bee… Na fotky jsem čuměl pomalu tři tejdny, to mám zase?“ Zakňoural a vyndal z kapsy telefon, který vzápětí málem upustil.
„Hodláš si zavolat pomoc?“
„Ne-e, hledám ty jedny moc pěkný fotky…“ Zamručel a spokojeně se na displej usmíval.
„Jo, moc pěkný fotky… hmmm…“ Tom se uculil a rošťácky na něj mrkl.
„Často spíš odkopanej a někdy ti po ránu…“ Co Billovi po ránu už nedopověděl, protože ten byl ve vteřině u něj a telefon mu sebral. Při pohledu na fotografii sebe samého, jak spí na zádech, ruce rozhozené do stran a bez jakékoliv látky, která by ho zakrývala, úplně zrudl.
„Ježíši… Tome! Já tě zabiju!“ Zhrozil se, ale Tom se jen zazubil a přetáhl na další fotku. Bill zase ležel na zádech, jednu nohu pokrčenou, ruce za hlavou, jako by se vzdával, vlasy mu padaly do obličeje a na sobě měl jedno z Tomových volných trik shrnuté až nad pupík.
„Tuhle mám rád.“ Zamumlal Tom rozněžněle a Bill zrudl ještě víc, když se Tom nahnul k jeho uchu, pod které ho políbil. „Hrozně ti to sluší…“ Zamumlal a Bill se zachvěl.
„Na… na tý fotce?“
„Pořád…“ Zapředl Tom a znova promnul Billův rozkrok. Ten zasténal a jeho sebeovládání mu zamávalo na rozloučenou. Naklonil hlavu k polibku, když se mu Tomův mobil rozeřval v ruce.
„Ria…“ Prskl otráveně a dal mu ho do ruky, jako by držel jedovatého hada.
Atmosféra v čudu… Jako by nestačilo, že byla na tý party…

„Hey, ahoj, co je?“ Zahučel Tom.
„Tomé! Vy jste se úplně všichni vypařili! Kde jsté! Tomeeeeee, půjdem ještě někám!“ Vřískala tak, že to snad muselo být slyšet až venku. Tom oddálil mobil od ucha a zasmál se.
„Je ještě víc na sračky než já!“ Zhodnotil to Tom a telefon bez zájmu odložil na stůl. Místo něj se vrhl na Billovy rty. Ten se tvářil tak, že kdyby se Ria objevila za dveřmi, nejspíš by zbytek života jedla hadičkou.
„Zlato, jsi hrozně moc sexy, když se tváříš takhle…“ Zamumlal do polibku a Billových protestů si nevšímal. Ani upozornění, že Ria je na telefonu a čeká na odpověď. Chvíli se ještě ozýval její hlas a pak ticho. Bill poděkoval všem svatým a přitáhl si Toma za boky blíž.
Tom se během chvilky probojoval do jeho kalhot a za nepřetržitého líbání mu je stáhl ke kolenům, dotáhl ho ke stolku, na který si sedl. Bill se nad něj trochu naklonil a promnul mu stehna.
„A teď mě…“
„Proboha sklapni, Tome, nebo tě vážně znásilním.“ Napomenul ho, línými pohyby se začal třít o Tomův klín tím svým a nechal svoje ruce bloudit po jeho těle. Tom se zapřel na loktech a nechával se rozmazlovat lehkými doteky na bocích, břiše, hrudi a polibky na ramenou a krku.
Přenesl váhu na jednu ruku a zašátral po Billově kabelce. Bill mu pomohl a vylovil gel z prostřední zapínací kapsy.
„Kecko…“ Ušklíbl se Tom a Bill na něj vyplázl jazyk. Tom si ho volnou rukou přitáhl pro polibek a Bill mu sebral z vlasů gumičku, než se jeho prsty začaly věnovat tubě a následně Tomovi.

Ten táhle zasténal do blonďákových úst, když ucítil jeho doteky jak v klíně, tak kolem vstupu, a vyšel mu boky vstříc.
Nedočkavě se zachvěl, když Bill prsty trochu přitlačil, a hned na to je stáhl stranou. Udělal to ještě třikrát, než Tom zaklel, a sám se na jeho prsty přirazil, než mohl Bill cuknout. Skousl si spodní ret a spokojeně zamručel, když Bill prsty rozpohyboval.
„Bee… jo… to je ono…“ Mručel Tom a Billovi se pomalu dělaly mžitky před očima jen z pohledu na něj. Když se Tom natáhl pro gel a začal mnout celou Billovu délku, málem se mu podlomila kolena.
„Bee… pojď už do mě…“ Trochu se nadzdvihl na loktech a Bill si soustředěně skousl spodní ret, když ho poslechl a opatrně do něj pronikl.
Tom ještě víc oddálil nohy od sebe, položil ruku na Billovo rameno pro lepší stabilitu a stáhl ho blíž k sobě. Palcem promnul jeho vytetované srdce a se zatajeným dechem sledoval jeho chvějící se řasy.
„Za tohle tě povýším…“ Zamumlal, když se Bill do něj dostal celý a opřel si čelo o to jeho. Bill se jen uchechtl.
„To ti připomenu.“ Upozornil ho a s polibkem se rozpohyboval.

Málem si prokousl ret, jak se snažil nedělat moc hluk.
Pořád dokola drmolil Tomovo jméno, a když ho Tom vybídl k rychlejšímu tempu, ochotně mu vyšel vstříc. Přidržel si ho za boky a s očima ukotvenýma na jeho tvář zkřivenou slastí, se s každým přiřazen trefil přesně tak dobře, až se z toho Tomovi protáčely oči.

Když roztřeseně obemkl Tomovo mužství a začal trhaně pumpovat, netrvalo dlouho, než se kolem něj Tom rozechvěl, prudce stáhl a s Billovým jménem na rtech vyvrcholil do jeho dlaně. Bill táhle zasténal, naposledy prudce trhl boky dopředu a v další chvíli už vyčerpaně ležel na Tomově hrudi a třásl se.
Ten ho líbl do vlasů a spokojeně se usmíval.
„Jo… povýšim tě. Umíš to úplně…“ Zamumlal a Bill rychle zvedl hlavu, aby ho mohl umlčet polibkem, když si s hrůzou všiml, že na telefonu, který teď ležel stejně jako jeho kabelka na lavici, pořád svítí Riino jméno.
„Do prdele…“ Vyhrkl a Tom souhlasně kývl hlavou.
„Jo… přesně tak, Bee…“ Zazubil se a pleskl ho po zadečku.
„Ne… Tome, Ria… pořád je na telefonu!“ Vyjekl a Tom vyprskl smíchy.
„Ještě že mám osobního asistenta, co za mě vyřizuje telefonáty.“ Zazubil se a narovnal brýle, které Billovi sklouzly až na špičku nosu.
„Myslím, že dám výpověď…“

autor: Bitter

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Rumors II – Fueling the Fire 4.

  1. To co bolo?!?!? Uplna famozna cast. Opity Tom. Totalne roztomily. To ako si z Billa robi asistenta svojho. Nadherne.

    A to ako sa Andreas skoro preriekol s prstenom. Paneboze uz nech ho poziada o ruku!!! Ja to uz nevydrzim. Tesim sa na dalsie pokracovanie.

    Az sa bojim co bude s Billovou matkou.

  2. Tenhle díl naprosto miluju. Vůbec se Rie nedivím, že nezavěsila. 😀 Prý: Ještě že mám asistenta, který za mě vyřizuje telefonáty. 😀 Tenhle telefonát se jim teda rozhodně povedlo vyřídit.
    A Andreas je pěkná kecka. A to jsem si spíš myslela, že je tohle Adamova parketa. 😀

  3. Opilý Tom je skutečně roztomilý a hlavně rozvášněný! 🙂

    Tenhle díl se mi líbil hlavně proto, že se v něm neodehrálo žádné drama, ale všechno šlo krásně hladce a já si tak mohla užívat jen lásky mezi klukama. 🙂

    Těším se na další pokračování! 🙂

  4. Hahaha, mně teda chvíli trvalo, než jsem vyluštila, že to pr… měl být prsten 😀 Ale přišla jsem na to 😀
    Tojle byl perfektní díl, po celou dobu jsem se smála. A jestli si Ria pustí pusu na špacír o tom, co pravě slyšela, tak tím Tomovu veřejnou image nejspíš zadupe až pod zem 😂

  5. A skoro som zabudla!!! Ta scena ako sa chlapci smeju jak si hovoria ten pribeh s autobusom.

    Hahahahaha

    Hned som si musela pozriet epizodu TH TV kde to bolo. Chlapci su total herci ze to dali az do konca. Uplne sialene video.

  6. Ježiš to byla prdel, s prominutím :DDD Vážně krásná oddychovka tenhle dílek, já se královsky bavila ("překvapivě" nejvíc, haha:D) u scény s obtěžováním nafukovací panny a kontrolou jízdenky xD Hned jsem si musela najít tu Adamovou korunku, ale za boha jsem nenašla ten zlatej plášť, jestli u toho někdy měl:D (THTV tu epizodu neznám, hledala jsem, nenašla, ale dovedu si to nakrásně představit:D)
    Pak to Billovo odolávání… sakra, držel se dlouho, chlapec, než podlehl :DDD A to muselo bejt, protože po takovým absťáku musel bejt Tom sakra přítulnej:p:D Tom mu nejdřív chce poupravit smlouvu, pak zrušit a nakonec povýšit, bože bože…:D No a Ria no comment, ta byla mimo, ale kdyby přece jen něco slyšela, mohla by to přičítat haluškám z chlastu 😀

    Holka, tady ses vyřádila a je to poznat! Jeden hlod za druhým, skvělá práce 😀

  7. Hej, Bill bude zrejme povýšený z asistentky na manželku, xi… Parádna časť, žiaden stres. Škoda len, že to zrejme dlho nevydrží…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics