Rumors II – Fueling the Fire 7.

autor: Bitter

„Když jsi říkal, že na tuhle dovolenou nikdy nezapomenu, myslel jsi to tak, že mě do konce života zmrzačíš?“
„Ale no tak, vždyť ti to jde. Už jenom malinkej kousíček, Bee. Povol trochu kolena.“ Zasmál se Tom a zase kousek odbruslil z Billova dosahu. „Nechceš přece, abych ti šel půjčit tu hrazdičku, co maj na bruslení decka… Nebo jo?“ Naznačil pohyb směrem k půjčovně a Bill po něm šlehl vražedným pohledem. Na bruslích stál poprvé, a i když mu Tom slíbil, že ho nebude pouštět, ve finále přesně to dělal. Pořád mu unikal a nutil ho dělat malé krůčky směrem k němu. Bill prskal jako zmoklý kocour a vyhrožoval mu co krok. Tom to shledával rozkošné a vtipné. Vytáhl mobil, a zatímco bruslil pozpátku, jako by se nechumelilo, připravil si sekvenční snímání, aby měl případný pád dokonale zachycený a mohl vybrat tu nejlepší fotku.
Billův problém nebyla rovnováha, ale strach, že spadne. Z nějakého důvodu měl za to, že skončí na zádech a rozbije si hlavu o led. Kdyby se uvolnil, už dávno by bruslil.

„Zabiju tě, Kaulitzi, zabiju tě… A rozmlátím ti kytary… Celý studio rozmlátím.“
„No jestli se ke mně dostaneš, tak prosím, ale zatím to vypadá, že dřív pojdu zimou.“ Provokoval a Bill po něm hodil takovým pohledem, že se málem rozesmál ještě víc. Vypadal jako kotě, které se snaží předstírat, že je rozběsněný rotvajler.
„On tě ten smích přejde. Spadnu a zabiju se. Nebo si narazim zadek a ty budeš zbytek dovolený bez sexu.“ Mumlal dál do šály a Tomův úsměv opadl.
„No to ne. To se opovaž.“
„Opovážim. Spadnu a umřu.“
„Já myslel to druhý…“ dodal Tom na vysvětlenou a chytil čepici, kterou po něm Bill mrsknul. Hned na to se ale začal odstrkovat živěji a Tom se rozhodl, že už ho nebude víc trápit. Nechal ho o sebe zastavit a přitáhl si ho co nejblíž.
„Za chvíli ti to půjde samo, uvidíš.“
„Pochybuju…“ Zamručel blonďák a upravil si čepici, kterou mu Tom narazil na hlavu, a klapky na uši.
„Pro dnešek už tě trápit nebudu, jo?“
„Nevěřím ti ani slovo, Kaulitzi.“
„Ale zlato, ani jeden přece nechceme, aby se tomu tvýmu skvostnýmu zadečku něco stalo.“ Mrkl na něj a lehce ho po něm pleskl. I to stačilo, aby Bill s vyjeknutím popojel a málem je oba poslal k zemi.
„Měli bychom jít dělat něco normálního, než se tady zabijem oba.“
„Dobře, ale nejdřív fotku.“ Zavelel vousáč a předal mu svůj telefon.
„Ještě jich nemáš dost? Přísahám, že ti na Instagramu změním heslo a neřeknu ti ho.“
„Otočím tě k sobě zády, jo? Neboj.“
„Bojím!“ Namítl, když s ním Tom začal manévrovat, otočil ho a pevně ho objal kolem pasu.
Bill je vyfotil a Tom hned poslal fotku do éteru.


Bill se uvelebil s laptopem v křesle a nespokojeně nakrčil obočí nad pracovním emailem. Postupně vše projel, označil důležité a rychle naťukal pár odpovědí.
Musel jednat rychle, slíbil Tomovi, že nebude pracovat, takže měl slabou třičtvrtě hodinu, než Tom dokončí svou každodenní rutinu.
On už byl vysprchovaný a zbýval jen makeup a vlasy. To se ale s Tomem za zadkem dělat nedalo. Tom ho nenechal se ani oholit, takže to vzdal a přemýšlel, že by si nechal i obličej depilovat profesionálně jako zbytek těla. Schválně, s čím by si pak Tom hrál, kdyby jeho pěna na holeni zmizela.
Poškrabal se na strništi, na které nebyl zvyklý, a zamračil se na emaily z letiště. Nejdřív se lekl nějaké komplikace dnešního odletu, ale týkaly se ztraceného kufru.
„To brzo…“ Zamumlal, začetl se a málem vyprskl svou kávu na obrazovku, když viděl cifru, na kterou byl kufr pojištěný.
I s laptopem v ruce nakráčel do koupelny, bez upozornění otevřel sprchový kout, vypnul Tomovi vodu, aby přístroj nezničil, a strčil mu ho pod nos ještě dřív, než si stihl Tom vytřít vodu z očí.

„Copak, Bee?“

„Co je, sakra, tohle, Kaulitzi? Říkal jsi mi, že jsi tak naštvaný, protože jsi tam měl blok s texty, ale tohle vypadá, že jsi v něm měl auto!“ Vyjekl a ještě na částku ukázal, kdyby to Tomovi snad uteklo.
„Do prdele…“ Zaklel a Billovo obočí vylétlo nahoru. Čekal, že emaily odchytí a vyřídí, no, to nevyšlo.
„Bee, já…“ Rozhodil rukama a nevěděl, co dál. Nemohl mu přece říct pravdu.
„Poslouchám…“ Povzbudil ho Bill netrpělivě.
„Byl to dárek pro tebe.“ Zamumlal Tom a vlastně to ani nebyla lež. Bill vytřeštil oči a znovu se zadíval na částku.
„Auto? I s garáží?!“ Vyjekl a Tom se nervózně zatahal za vlasy. Tak takhle si to nepředstavoval. Nahý ve sprše a Bill naštvaný, že mu pořídil něco tak drahého.
„Nechal jsem ti… udělat p… přívěsek.“ Zamluvil to na poslední chvíli.
„Přívěsek? Mám ti půjčit svoje brýle? Asi ano, protože ty na tu cifru asi nevidíš.“
„O.K., nebyl to přívěsek. Spokojenej? Koupil jsem hodinky.“ Plácnul další volovinu, co ho napadla.

„Hodinky?“

„Jo, hodinky, všiml jsem si, že občas taháš ty moje, tak jsem ti chtěl koupit nějaký pěkný. Ale sám víš, že já na tohle nejsem, neumím vybrat něco pořádnýho, tak jsem poprosil Tommyho, aby něco vybral. On se vyzná.“ Plácal rychle a Bill párkrát naprázdno otevřel a zavřel pusu.
„Tommyho… ty jsi nechal Tommyho, kterej nosí rolexky jak igeliťák ze supermarketu, aby vybral hodinky?! Zbláznil ses?“ Vypískl a Tom mu radši sebral laptop z ruky, než ho jím Bill přetáhne po hlavě.
„Nezbláznil, prostě jsem ti chtěl udělat radost.“ Ohradil se a položil přístroj s usvědčujícím emailem na komodu s ručníky.
„Tome, myslel jsem, že tohle už jsme si vyjasnili. Že o drahý dárky nestojím.“
„A já myslel, že jsme se dohodli, že nebudeme řešit peníze. Po Insomniaxu…“ Dodal a Bill sklopil pohled.
„Že se kvůli nim nebudeme hádat.“ Dodal už o hodně mírněji.

Když se totiž nedopatřením dozvěděl, že za něj zaplatil převážnou část Alexovy útraty v Insomniaxu, měli na čas doma menší peklo. Bill seřval i Tommyho, i přestože v tom byl tenkrát nevinně, protože byl v New Yorku a klub měla na starosti Tina.

Tom měl zase sto chutí jít zabít Tommyho mladší dvojče za to, jak mu to Billy řekl. A co mu řekl.
Nečekal, že to utají věčně, ale taky nečekal, jak moc tím svého Billa naštve.
Jen co přišli domů, zabalil si Bill kufr s tím, že jde spát na hotel. Tom ho jen tak tak zastavil, takže ho Bill přestěhoval na gauč, a když se snažil si ho usmířit něžnůstkami, Bill se zamkl s tím, že není jeho předplacená děvka, jak si evidentně myslí on a všichni okolo.
Druhý den měl Tom na účtě částku odpovídající útratě v insu a on ji okamžitě poslal zpátky.
Na gauči strávil celý týden, než je rozsoudil Adam, který je oba poslal do někam s tím, že když oni ty peníze nechtějí, určitě je někde někdo, kdo je chtít bude.
Našli nejbližší psí útulek, kam je poslali, a Tom se zase mohl vrátit do ložnice.
Útulek i navštívili a venčili pejsky v domnění, jak super to je, do chvíle, než se s nimi museli rozloučit a odjet domů.
Billovi se půlku cesty kutálely po tvářích slzy a i Tom měl oči úplně rudé. Oba by si je nejradši vzali hned domů, ale to nemohli, protože akorát pracovali na domě, a ačkoli se tvářili, že mají pauzu, Tom s klukama tvrdě dřeli na Dream Machine.
Tom s Adamem si dokonce střihli porotcování v Superstar.

„Nechci zase spát na gauči.“ Nahodil Tom a zatvářil se jako spráskané štěně.

„Tome… dneska odlétáme, v následujících hodinách tě ani nebudu moct na žádný poslat.“ Pousmál se Bill tence a Tom se zazubil.
„To je fakt… a víš co? Vedle je nádherná, obrovská postel, se kterou bychom se měli rozloučit…“
„Tome… nestihnu se upravit…“
„Co chceš upravovat? Hrozně ti to sluší. Ten župan je perfektní a až bude na zemi, bude ještě lepší.“ Zavrněl mu Tom do ucha a jediným zatáhnutím zrušil uzel na pásku.

L.A Stars

Tokio Hotel dojeli Evropskou tour, a konečně se nám bratři Kaulitzovi zase usídlili tady v L.A. Zatímco Adam nám okolo své známosti mlží, i když my víme své, jeho bratr je pravý opak. Svého zlatého miláčka ukazuje pořád a nikdy ho nepotkáme bez Bambiho. Z tohohle párečku přímo čiší neopadávající zamilovanost.
Jenže co se to děje teď?
Kaulitz na gaučíku a Landitz vedle na židli, i když je vedle Toma dost místa?
Zdá se, že tady něco není v pořádku. Rozhodně dobrá zpráva pro fanynky Tokio Toma.
Zatímco během tour po Evropě se od sebe ti dva jako obvykle nehnuli na krok a byli samý úsměv, návrat domů jim evidentně nesvědčí. Na letišti se k sobě chovali jako dva cizinci a proslýchá se, že už během dovolené jel Bambi na hotel sám, zatímco Tom zůstal na letišti, aby se uklidnil po prudké hádce.
A po dovolené je okolí vídá ne jinak než rozhádané.
Krizi ve vztahu potvrzuje i kytaristův instagramový účet, kde se ještě nedávno objevovaly fotky Beeho a jeho jak na běžícím pásu. Teď ale mlčí a poslední příspěvek je tři týdny starý z dovolené.
To pro modela nevypadá dobře. Že by náš německý miláček konečně prokoukl, co je jeho Bee zač?

autor: Bitter
betaread: J. :o)

6 thoughts on “Rumors II – Fueling the Fire 7.

  1. Jó tak proto měl Bill na té fotce na sobě ten župan, kvůli Tomovi se ani nestihl převlíct… 😁😁😁
    Ale Tom mě teda naštval, měl se přiznat a říct pravdu. To si vážně myslí, že na to Bill nepřijde? Zvlášť, když to toho teď namočil ještě i Tommyho?

  2. Konečně mi dochází jisté věci, které se teprve stanou.:D Tenhle díl si mi totiž neposlala Bitter. Konečně je mi jasnější, co jsi jak myslela. Tohle byl ten střípek, který mi chyběl. 😀 Takže už se konečně orientuju. Dobrý. 😀
    Číst Rumours je pro mě vždycky svým způsobem sentimentální, protože se v něm čas od času objeví duch Insomniaxu. Ať už to jsou moje dvojčata nebo L. A. Stars. Je to pro mě svým způsobem návrat do minulosti a pořád si myslím, že jsem udělaly naprosto epickou věc, když jsme ty dvě povídky spojily dohromady. Takže pochvala pro autorku toho nápadu. Jsi hvězda Bitter. 😀

  3. Ja milujem tuto poviedku. Ja chcem aby to bola skutocnost. Ved to je take realne toto. Uplne som unesena z toho.

    Dnes ta scena s tym mailom z letiska. Ach….to si zivo predstavujem ako na Toma Bill krici a ukazuje mu vysku poistenia kufru. A tie vyhovorky!!! Hahaha.

    Ked pridem domov z prace si to este raz precitam. Lebo tuto cast uplne zeriem.

  4. Tak presne neco takovyho milyho, rozkosnyho a zahrejvajiciho, jako bylo to jejich brusleni, jsem akorat potrebovala. Tom trosku skadli, no trosku vic, ta jeho starost o Beeho zadek…:D ale jinak je k sezrani neznej na Beeho.:) Uplne jak si pritahl k sobe, awwww^^ A fotka je bozi. Jen se nemuzu zbavit dojmu, ze Billova sala pripomina na jednom miste takovej kreslenej vyzubenej usmev:DDD
    A ja se ho musim zastat i s tim kufrem, Toma. Sakra Bee, muzes nekdy ty media nechat na pokoji? Zbytecne resit veci, krery nemusis:p Pro Toma to muselo bejt priserny narychlo neco vymejslet, jedna blbost za druhou a jeste ze mu s tim pomahal Tommy xD Ale co mel rict jako?! Koupil jsem ti auto? No proste, kdyz se to s…, tak se to s…:D A on se furt tak snazi, zejo Tome!

    [1]: Ja uz byla obeznamena, ze to ma byt svetr-cardigan nebo co. Taky jsem na to nejdriv zirala, proc ma zupan sakra:D Ale stejne, vid…xD

  5. Já Toma chápu, že Tom nechtěl, aby se to Bill dozvěděl tímhle způsobem, že jej chtěl požádat o ruku, a proto chápu, že zvolil malou lež. Jistě Billovi později vysvětlí, jak se věci měly a Bill mu všechno odpustí. Je sice strašná škoda, že se kluci nepohodli jen kvůli tomu, že Tom Billovi kupuje drahé věci, ale na stranu druhou Billa chápu. 😉 Jen je to strašná škoda. Moc doufám, že Tom Billa brzy o tu ruku požádá!!! 😉

    Děkuji za další díl! ♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics