Rumors II – Fueling the Fire 24. (1/2)

autor: Bitter
Svatební den má být ten nejšťastnější a nejkrásnější, to věděl moc dobře. Těšil se tak moc.
Miloval Toma a nebylo místo pro pochybnosti, a přece teď stál a jeho pracný makeup šel do háje pod přílivem slz a děkoval, že ta černá nebude na černých rukávech vidět.
Měl něco tušit. Už když Tom po obřadu začal být tak nervózní. Když před Insomniaxem všichni zůstali v autech a vystoupil jen jeho, teď už, manžel a Billy.
Když pro něj pak přišel Tommy a uvedl ho do úplně prázdného klubu, který osvětlovaly jen slabě svítící žárovky zavěšené na kabelech, z nichž některé byly téměř až u země, konečně mu to došlo.
Žárovky byly po celém obvodu jinak do bílé oblečeného klubu a jeho muž byl přesně uprostřed vší té nádhery. Hned vedle Toma byl černý klavír, na jehož křídle seděl Billy a houpal nohama, jako by tohle dělal běžně.
Zářivě se na něj usmál a Tom začal hrát.
Už v ten okamžik mu bylo jasné, na co Tommy narážel, když si z něj dělal srandu, že správná nevěsta svatbu obrečí a on argumentoval tím, že obřad ustál.
Znovu vzlykl do ticha klubu, které zaplňoval jen zvuk kláves a Billyho hlas.

„Je tam venku někdo, kdo kráčí sám?
Je tam venku někdo, venku v té zimě?
Jeden úder srdce, ztracen v davu
Je tam někdo, kdo křičí to, co nikdo nemůže slyšet?
Je tam někdo, kdo se topí, stažen dolů strachem?
Cítím tě, nedívej se stranou.“

Bill zalapal po dechu, když se Tom v refrénu přidal k Billymu a nejradši by ho hned šel obejmout a znovu mu zopakovat, jak moc ho miluje.

„Přibliž se ke mně, přibliž se ke mně.
Vím, že jsi vyděšený, když nemůžeš dýchat.
Budu tady, přibliž se ke mně…“

Billyho oči se zdály upřené do neurčita jako vždycky, když na koncertech začal zpívat něco až moc osobního. Nikdo nikdy nevěděl, že se ve skutečnosti zaměřují na jednu jedinou osobu. Mohl být klidně na druhém konci haly, bylo to fuk. Cítil jeho pohled a oplácel mu ho stejně jako teď.
Kdyby mohl, zašklebil by se a křikl by po něm, že měl pravdu, že vyhrál.

Jeho starší dvojče se celý den tvářilo netečně, jako by se ho nic netýkalo, a tohle byl jen další obyčejný den. Téměř ho obtěžovalo, když si ho vzal Billy do parády při oblékání a měl z něj srandu, že je nervózní, jako by šlo o jeho vlastní svatbu. Smál se Tomovi, který byl snad ještě víc na prášky než jeho budoucí manžel. A nakonec i Bambimu, který byl ze všeho dojatý.
Tady to máš, bráško. Ušklíbl se v duchu, když viděl, jak si Tom rychle setřel slzu.
Byl pyšný na to, co s Billovým Tomem dokázali, a nikdo nemohl poznat, že píseň, se kterou mu pomáhal, není jen pro Billa. Původní verze byla ztracená díky rozbitému laptopu, a navíc byla stejně v němčině.
Billy se sice snažil, ale jeho pokusy ovládnout neznámý jazyk byly jednoduše katastrofální, takže nakonec píseň předělali do angličtiny a Billy si tam propašoval pár narážek a obratů, o kterých věděl, že je pochopí jen jeho bráška.


Když dozpíval a Tom dohrál, musel si přiznat, že z pohledu na naprosto odzbrojeného Beeho a nejistého Toma a svého Toma, nenápadně stojícího stranou, se mu už chce taky slzet.
Nechal Bambiho, ať si svého Toma v slzách umačká a nenápadně se vytratil z doslechu. Ne, že by tomu, co Bambi špital v němčině, rozuměl, ale i tak. Jen ať si užijí soukromí, než sem pustí tu hordu nedočkavců.
Šťouchnul ramenem do bratra a stoupl si těsně k němu.
„Měl jsem se vsadit… nebo mi hodláš tvrdit, že to bylo smítko?“ Uculil se na něj a nevinně zamával řasami.
„Bylo to krásné.“ Nechal Tom jeho narážku bez povšimnutí a přejel konečky prstů po Billově zápěstí.
„Budu velký sobec, když si budu myslet, že to nebylo celé pro něj?“ Kývl směrem k líbající se dvojici a blonďáček se začervenal.
„Nebudeš.“ Ujistil ho a kousl se do rtu.
„Měli bychom pustit hosty, než se nám z toho tady stane klub ufňukanců.“ Pokusil se o vtip, který ale Toma úplně minul, a místo toho ho vzal za ruku a věnoval mu rychlý polibek, než se otočil, aby mohl jít všechny pustit dovnitř. Nechal Billyho stát a napůl omámeně za ním koukat. A to si myslel, že tyhle romantické věci jdou mimo něj…

„Měl bych se naučit nebrečet pokaždé, když tohle uděláš… Vážně jsem jak pitomá nevěsta.“ Postěžoval si Bill a Tom ho jen znovu políbil.

„Spíš bych měl začít přemýšlet o lepších zpěvácích… myslel jsem, že když vyměním Adama za Billyho, nerozbrečí tě to.“ Zasmál se Billově pohoršenému pohledu a setřel mu z tváří šedé šmouhy.
„Příště asi zavolám Britney, co ty na to? Bombastic love, so fantastic. Where I’m completely yours and you are mine. And it’s gonna be exactly like in a movie when we fall in love for the first time.“ (Bombastická láska, tak fantastická. Když jsem kompletně tvá a ty můj. A je to vážně jako ve filmu, když se poprvé zamilujem – píseň Bombastic Love) Zanotoval úryvek jedné z Billových oblíbených, na kterou rád tančil, když si myslel, že je sám, anebo když mu připravoval snídani a myslel si, že Tom ještě spí. „Protože jo, tohle by vážně sedlo, zlato.“ Dodal a Bill ho praštil do ramene.
„Začínám si myslet, že to ty tady trpíš obsesí Britney.“ Snažil se obhájit.
„No jo… Už když jsem viděl ten tvůj zadek se poprvé kroutit do rytmu s tou imaginární pistolkou… to bylo prostě bombastický…“ Zavrněl mu do ucha a Bill ho od sebe začal se smíchem odstrkovat, když ucítil jeho ruce na svém zadku a všiml si, že hosti už byli pozváni dál.
Usadili se ke stolům, které byly na první pohled náhodně rozmístěné v patře klubu, a po jídle a společném krájení dortu, kdy pak celý dort málem skončil na zemi a lehce se otřel o Billovo modré sako, nakonec úspěšně naporcovali.
Následoval první tanec novomanželů a Billy opět zpíval.

„Tak tohle je ta párty ve stylu Schrei?“ Pousmál se a Tom se samolibě ušklíbl.

„Ne, tohle je ta nejlepší party, jakou jsem dal dohromady od mých šestnáctin, kdy jsme zdemolovali hotelovej pokoj.“
„Insomniax doufám demolovat nebudeme…“
„To ne, nemyslím, že by nám to prošlo.“ Zasmál se a políbil ho, což si vysloužilo potlesk a později titulní stranu L.A Stars jako vábničku pro exkluzivní informace ze svatby.
Všichni byli rádi, když hned po tanci fotograf vypadl, protože podmínky byly jasné. Následná oslava byla čistě soukromá. Billy přenechal hudbu na Djovi a zapojil se naplno do oslav hned po tom, co si ho Bambi odchytl a málem umačkal vděčností.

Bill si dal drobné předsevzetí, tohle Billymu oplatí. Ty písně byly krásné a on si víc než kdokoli z ostatních uvědomoval, jaké to pro Billyho musí být. Dívat se na něco, co by sám tak moc chtěl, a vědět, že se nikdy ničeho takového nedočká, a přitom měl právě on největší zásluhu na tom, že tady teď on mohl stát v náručí svého muže, s prstenem na jeho prsteníčku a jeho příjmením za svým jménem.

Alespoň něco málo by mohl, a hned po vyhlášení toho, jak dopadla sbírka pro útulky místo dárků, se nenápadně domluvil se svým Tomem na tom, jak úžasně si z dvojčat vystřelí a jaká to bude sranda. Tom, který už absolvoval pár přípitků, mu vše odkýval a neměl nejmenší tušení, co se za žertem skrývá.
Bill si počkal, až si všichni začali užívat a naplno propadli zábavě.
Jediný Andreas to evidentně vzal až moc rychle. Ležel téměř celý v Adamově náručí a bylo vidět, že nevnímá vůbec nic z toho, o čem Adam s Bec ševelí. Georg tančil se svou přítelkyní stejně jako Gustav se svou ženou a ostatními na pomalý ploužák a on věděl, že jeho chvíle přišla.

Přesvědčit Tommyho, aby si s ním šel zatančit, nebylo vůbec složité. Zaobalil to tak, že je to povinnost svědka, a Billy se mu ještě smál, že na tohle se rád podívá. Tom zatím do playlistu za ploužák nenápadně přihodil další, na kterém se domluvili, a Bill Tommyho udržel na parketu.

„Nechceš si jít taky zatancovat?“ Nahodil Tom a natáhl ruku směrem k Billymu. Ten jen překvapeně zamrkal a zavrtěl hlavou.
„Asi ne, to je v pohodě.“
„Pojď, můj svědek musí křísit svýho přítele, potřebuju záskok. A mám dojem, že ty a Bec zastupujete družičky, no ne?“ Zazubil se kytarista a Billy se trochu nervózně ošil, ale nakonec kytaristovu ruku přijal. K jeho překvapení ho ale Tom dotáhl přímo k bratrovi a Bambimu a poklepal Tommymu na rameno.
„Výměna.“ Oznámil, ale Tommy zavrtěl hlavou.
„Jaká výměna? Mám nárok na tanec s nevěstou.“
„Jednu ti vedu.“ Ukázal kytarista na jeho dvojče a Tommy nechápavě naklonil hlavu.
„Bill Kaulitz,“ ukázal na svého Billa, „jako Bill Kaulitz. O tanec s nevěstou nepřijdeš.“
„To je pravda.“ Přikývl Bambi a lehce Billyho přistrčil k bratrovi a sám se zavěsil kolem krku kytaristy.

Tommy jen zavrtěl hlavou a přitáhl si brášku blíž.

„Tak jdem tancovat, nevěsto.“ Zasmál se a blonďáček se poplašeně rozhlédl kolem. Vypadalo to, že to přijde vtipné všem a nikdo se nad tím, když ho vzal bratl kolem pasu, nepozastavil. Naopak. Georg si ještě přisadil, aby všichni opustili parket a uvolnili ho pro tanec ženicha s nevěstou. Nervozitou se začal smát a najednou byl uprostřed parketu s bratrem a tančili na pomalou píseň, kterou miloval. Zavrtěl hlavou, dal Tomovi ruce kolem krku a schoval svůj obličej do jeho ramene.
„Jen se nestyď, nevěsto.“ Popíchl ho bratr a Bill odolal pokušení mu schválně šlápnout na nohu. „Tohle už teď nikoho nepřekvapí, když jsme oba oficiální gayové.“
„Zabiju ho za tohle divadlo.“ Zamumlal Bill a zvedl svůj pohled k němu.
„Já mu poděkuju. Kdyby to šlo, už bych s tebou tancoval dávno.“ Namítlo jeho dvojče a Billy se zatvářil nad míru překvapeně.
„Vážně? Ty? Tyhle věci nesnášíš.“ Připomněl mu.
„Ale ty tohle miluješ a já miluju tebe. Klidně bych si tě vzal, kdybys chtěl.“ Odpověděl mu bratr jednoduše a Bill znovu schoval svůj obličej do jeho ramene a ucítil, jak stisk kolem jeho pasu zesílil.
„Vážně by sis mě vzal?“
„O tom nepochybuj. Jsi to nejdůležitější v mém životě. Oba víme, že bez sebe nejsme nic. Jo, vzal bych si tě. A ty mě?“ Položil otázku a Bill klopýtl. Tom toho využil, aby si ho nenápadně přitáhl blíž, i když na tom nezáleželo, protože v půlce písničky už zas ostatní tančili a nikdo si jich nevšímal.
„Jo… jasně, že jo…“ Vyhrkl a Tom se zatvářil, jako kdyby mu oznámil, že jsou dneska Vánoce. Rozzářil se a musel se držet, aby ho nepolíbil.
„Mám ti taky sehnat prsten?“
„Hey, nejsem holka. Taky můžu pořídit prsten já tobě.“ Ohradil se naoko dotčeně.
„Ne, ale nevěsta bys byl ty.“
„Říká kdo?“ Vyplázl na něj jazyk a zase si položil hlavu na jeho rameno a vypadalo to, že skrývá smích. Dobře, toho příšerného Němce nezabije. Ne v nejbližších hodinách, protože to bylo vlastně krásné.
Zůstali na parketu ještě dvě písně, a když se celý rozechvělý svalil na gaučík vedle Bambiho, musel ho plácnout, aby se na něj kamarád přestal tak samolibě šklebit.
„Že mě to nenapadlo, jedeš v tom taky. Mrcho.“ Obvinil ho a Bambi mu připil.
„Na nevěstu.“

autor: Bitter

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Rumors II – Fueling the Fire 24. (1/2)

  1. Já vím, že tohle je povídka Rumors a ne Insomniax, ale ten konec mě naprosto dostal, až jsem málem začala popotahovat… To byla taková nádhera!!!! Děkuju

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics