Rumors II – Fueling the Fire 24. (2/2)

autor: Bitter
Hostů pomalu ubývalo a vesměs už zůstali jen v pár nejbližších lidech. Ne že by jich předtím bylo kdoví kolik.
Adam s Andreasem se spakovali domů už před hodinou, když už Andreas regulérně na stole chrápal a slintal na bělostný ubrus. Stihl ale ještě za přítomnosti všech, mimo fotografa Stars, oznámit, že další takováhle super party a svatba bude jeho a Adama. Zpěváka tím úplně vykolejil, protože na veřejnosti se odhalili teprve před týdnem a Adam si tak nějak myslel, že když před ním pořád vykládal, jak na tohle není, Andrease to ani nenapadne. Trochu se uklidňoval tím, že je jeho přítel opilý, ale ten ho zase ujišťoval, že to myslí naprosto vážně a že se opil na posilněnou.

Bec vedle Billa a Toma tančila na ploužák s Georgovou přítelkyní a Gustav s Georgem. Linda odjela dávno, protože malé nebylo dobře stejně jako jí, a jim se jen tak tak povedlo Gustava na oslavě udržet. Linda byla totiž, jak před týdnem zjistila, těhotná a Gustav znovu najel na mód budoucího tatíka a zase jí předčítal a radil a nejradši by jí co půl hodiny měřil tlak a cukr a bůhvíco, stejně jako když čekala malou.

Bill se rozhlédl po zbytku hostů a s podivem zjistil, že se slehla zem i po dvojčatech. Pochyboval že by byla unavená, moc dobře věděl, že ti dva mají větší výdrž než všichni okolo, takže se buď zašili do bytu nahoře, anebo něco plánovali, protože Billy mu přislíbil pomstu. Trochu se pousmál a skryl zívnutí do Tomova ramene. Ten ho víc stiskl a políbil ho na temeno hlavy.

„Neříkej, že už taky usínáš.“

„Možná trochu.“ Připustil a se spokojeným povzdychem se mu uvelebil na rameni.
„Tak to prr, usínat se nebude, co svatební noc?“ Zeptal se s náznakem paniky a Bill zavrtěl hlavou.
„Jsi hrozný.“
„Ale no tak, kvůli tomu jsme to přece dělali, no ne?“
„Já myslel, že jsi potřeboval ospravedlnit to, že začínáš být víc holka a chceš nosit prstýnky.“ Vrátil mu a Tomova hruď se otřásla smíchem.
„Já ti ukážu, jaká holka se ze mě stala, jen co budem sami.“ Zavrčel výhružně do blonďákova ucha a Bill se začervenal, když mu pošeptal, že na to se teda rozhodně těší.
Tom měl na jazyku první věc, co hodlal provést, ale než se mohl vyslovit, ukázal se důvod zmizení Kaulitzových dvojčat.
Za výhružného křiku, aby dali všichni ruce nahoru a ani se nehnuli, se vřítili do sálu. Oba šátky přes ústa, na očích zrcadlové pilotky a Billy v rukou třímal atrapu pistole, co používal při koncertech.


„Jdeme si pro nevěstu!“ Křikl Tommy a nakráčel před Billa a Toma, kteří se snažili potlačit smích.
„Kterej je nevěsta?“ Štěkl na ně, zatímco bratr mu kryl záda a bedlivě dával pozor, aby se nikdo ani nehnul. Georg ukázal na kytaristu a Gustav na Georga.
„Vem toho víc načančanýho.“ Poradil nápomocně Billy bratrovi a pistoli namířil na Bec, která se neudržela a začala se smát.
„Něco k smíchu?“ Zeptal se a ona zavrtěla hlavou a kousla se do rtu.
Tommy vzal Bambiho za nadloktí a přitáhl ho k sobě. Billy kývl a namířil na kytaristu.
„Jestli chceš svojí ženušku ještě někdy vidět, bude to drahý, kamaráde. A žádný podrazy ani policie. Jinak…“ Billy namířil na Bambiho hlavu a ten se pokoušel tvářit co nejvíc zděšeně. Kytarista polkl smích.
„Zrovna u sebe nemám hotovost… Takže co kdybysme se na to vykašlali, hele, sednem si, dáme si panáka. Vážně, jeho stejně nechcete, vymluví vám díru do hlavy.“ Varoval je a Tommy vytáhl další šátek, kterým Bambiho umlčel, a ten naoko vzlykl a házel po svém Tomovi vyděšené pohledy.
„Dík za tip a koukej co nejdřív sehnat výkupný.“ Vtisknul Tomovi do ruky kartu od hotelového pokoje.
„Tady si na tebe počkáme. A opakuju, žádný podrazy.“ Připomněl a naoko hrubě Bambiho popostrčil dopředu.

Jen co vypadli z klubu a Bill si sundal šátek, dvojčata mu vylíčila plán, jaký mají, a on ochotně souhlasil, zatímco se pokoušel představit si svého Toma, jak bude zděšený. Jen doufal, že si dokáže udržet vážnou tvář co nejdéle.

Tom se dvěma flaškama odemkl jejich svatební apartmá a rozhlédl se po menší přijímací místnosti, která zela prázdnotou.

„Tady! Pomoc!“ Ozvalo se zleva, kde se nacházela obrovská ložnice s vanou s vířivkou zapuštěnou v podlaze.
Billa našel na posteli v záplavě okvětních plátků růží připoutaného k jejímu čelu. Po dvojčatech ani památka.
„Tak kde jsou? Tohle jim neprojde.“ Zavrčel naoko výhružně a Bill hraně popotáhl.
„Bylo to strašné… odvlekli mě sem, bránil jsem se, ale ten jeden měl pistoli. Pak mě tady připoutali a nechali mě tady.“ Vylíčil a Tom položil Tommyho oblíbený bourbon a Billyho šampaňské na zem vedle postele.
„Takže… připoutali tě k posteli a zdejchli se?“ Ujistil se, a když Bill kývl, v jeho očích to zajiskřilo a přetáhl si přes hlavu dávno uvolněnou modrou kravatu, která ladila s Billovým modrým sakem. „Toho by se mělo využít.“ Zaculil se, skopl boty a po čtyřech se přikradl k Billovi.
„No počkej, neměl bys mě osvobozovat takhle náhodou?“ Rozhořčil se blonďáček, když se jeho muž místo k odstranění pout začal věnovat polibky jeho krku.
„No Tome!“
„Asi bych těm kriminálníkům měl poděkovat.“ Zavrněl a zkameněl, když ucítil na týle cladný kov.

„Ani se nehni.“ Nařídil Billy a kytarista zaklel, když Tommy vylezl zpod postele na druhé straně se samolibým šklebem.

„Nemyslel sis, že to bude tak jednoduché, ne?“ Povytáhl obočí a Billy se za ním zachichotal, když bratr vytáhl další pouta a ukázal na čelo postele.
„Ruce nad hlavu.“ Nařídil a kytaristu taky připoutal.
„Tak a teď přejdeme k věci. Kde je výkupný?“ Zeptal se a Billy se přesunul po jeho bok a s téměř fanatickým výrazem na ně stále mířil falešnou pistolí.

„Za tebou.“ Tom kývl směrem k flaškám a dvojčata se otočila. Tommy lahve zvedl a prohodil s bratrem pár tichých slov. Billy kývl, sklopil zbraň a se slovy díků zdrhli z pokoje.

Tom jen nechápavě zamrkal.
„Hey! Nezapomněli jste něco?!“ Křikl, ale odpovědělo mu jen třísknutí hlavních dveří.

„Myslím, že se to povedlo.“ Usmál se Tommy a jeho dvojče spokojeně se škodolibými jiskřičkami v očích kývlo.

„Jdeme zpátky?“ Zeptal se blonďák a jeho bratr zamítavě zavrtěl hlavou.
„Celou dobu se těším, až budeme konečně sami.“ Připomněl mu a přitiskl se k němu. Billy poplašeně couvl a střelil pohledem na konec chodby.
„Kamery.“ Připomněl, ale Tommy zavrtěl hlavou.
„Jsou vyplé. Mají pronajaté celé patro, aby se zajistilo naprosté soukromí.“ Uklidnil bratra, vzal flašky do jedné ruky, vytáhl další pokojovou kartu a vzal své dvojče za ruku, aby si ho přitáhl. S nedočkavým povzdechem se vrhl na jeho měkké rty, až Billy zakňučel a přitiskl se k němu ještě víc.
Tommyho stálo obrovské úsilí se od něj odtrhnout a zavést ho před dveře o dva pokoje dál a otevřít další novomanželské apartmá, které bylo připravené přesně podle jeho požadavků a soudě podle překvapeného výsknutí, které se vedle něj ozvalo, se to povedlo na jedničku.
„Tome, co to…“
„Řekl jsi, že si mě vezmeš. Tohle je naše svatební apartmá.“ Oznámil mu jednoduše a položil flašky na stůl. „Nebo sis to rozmyslel?“
„Já tě vážně miluju…“

„To si snad dělaj srandu…“ Zaklel Tom a škubl pouty. „Oni vážně odešli, nebo to jen hrajou?“ Zeptal se Billa, ale ten zavrtěl hlavou.

„Já nevím… Vypadá to, že nás tady takhle nechali.“
„Já je přetrhnu oba. Udělám z nich šesterčata. Z každýho…“ Zabrblal a znovu zaškubal pouty.
Bez výsledku. Nevypadala na ta levná, co se dají pořídit všude, ale na opravdová želízka. Ať s nimi cukal, jak chtěl, nedařilo se mu je uvolnit nebo přetrhnout.
„Sakra, kluci! Tohle přestává bejt sranda!“ Křiknul směrem vedle do ticha a odpovědí mu bylo další ticho, a Bill vedle něj sebou cukal smíchy.
„Moc se nesměj. Máme po svatební noci.“ Pohrozil mu a znovu na dvojčata houkl. Zase nic.
A najednou na něm jeho Bill seděl a ruce měl volné. Tom zamrkal a zašilhal k čelu, kde Billova pouta visela otevřená.
„Jak se ti to povedlo?“ Zeptal se překvapeně a Bill pokrčil rameny.
„Kouzlo.“ Uculil se a hravě Toma polechtal na bocích.
„Tys v tom s nima jel…“ Vydechl nevěřícně a Bill s úsměvem přikývl.
„Vinen.“ Přiznal a Tom zavrtěl hlavou.
„Teda to nám to pěkně začíná.“
„Když nebudeš zlobit, odemknu tě.“ Navrhl Bill smířlivě a Tom se zatvářil nanejvíc nesouhlasně.
„Tak to mě radši nech, jak jsem, protože to přesně hodlám dělat.“ Pohrozil a prudkým pohybem boků ne sebe Billa shodil. Ten vyjekl a jen tak tak se stihl zapřít rukama.

„Mohl bych tě zase spoutat, zavázat ti oči a pomalu tě celého zlíbat, a mezitím bych si tě hezky zpracoval prsty, dokud bys tak krásně nekňoural, jak to umíš, ale tím bych neskončil. Pak bych tě dorazil jazykem a pak teprve bych….“ Dál se nedostal, protože Bill mu s rudými tvářemi a těžkým dechem připlácl obě dlaně na pusu. Bleskově z něj slezl, zkontroloval vedlejší místnost a pak se vrátil do postele a pohrozil mu.

„Jednou z tebe vážně dostanu infarkt.“ Zahudroval a Tom se zatvářil jako neviňátko.
„Ale no tak, Bee… když mě z toho dostaneš, slibuju, že to všechno udělám.“ Podíval se po něm významně a Bill se kousl do rtu.
„Jsi strašný…“ Postěžoval si a vytáhl z pod polštáře klíč.
Jen co se Tom osvobodil, stáhl ho pod sebe a strhl mu ruce nad hlavu.
„Jak moc jsem strašný, co?“ Zeptal se a palci pohladil jeho zápěstí.
„Hrozně moc. Asi se dám hned zítra rozvést. Shrábnu prachy a odletím někam na Ibizu.“ Zhodnotil situaci, zatímco se Tom nad ním uvelebil a pustil se do rozepínání svojí černé košile.
„Na Ibizu… Zlato, měl jsem dneska na sobě tohle, a dokonce kravatu. A ty mi hodláš frnknout na Ibizu…“ Zavrtěl hlavou, rozepl u Billovy identické košile nejnutnější knoflíčky a přetáhl mu ji přes hlavu, načež se na chvíli zvedl, aby vzal kravatu, masážní olej z kraje vířivky a jemnou modrou látkou opatrně svázal Billovy ruce. Nechtěl, aby měl od želízek otlačená zápěstí. Ani těch pár sklenek nemohlo otupit opatrnost ohledně Billa pod ním a záměrně se hlídal, aby nevypil o moc víc než Bill. Rozhodně nechtěl skončit jako třeba Andreas.

Bill se nedočkavě zavrtěl a kousl se do rtu, když Tom přejel prsty od jeho rukou až k pásku kalhot, který začal rozepínat, zatímco se rty pustil do jeho krku. Něžně okusoval kůži na jeho krku a kolem klíční kosti, aniž by si Bill pomalu uvědomil, že mezi tím skončil bez kalhot. Tom se zbavil svojí košile a rty se pustil do průzkumu všech tetování. Lehkými doteky ho zatím hladil na vnitřní straně stehen a konečky prstů zajížděl pod lem boxerek. Bill sebou začínal čím dál víc škubat a dech byl hlubší a zastřený. Když Tom zajel rukou pod boxerky trochu víc, zakňoural nedočkavostí, ale Tom se zatvářil nespokojeně, přestal s prozkoumáváním jeho vytetované hvězdy a natáhl se po Billových svázaných zápěstích. Osvobodil je a jen co mu Bill prohnětl ramena a zajel prsty do vlasů, málem začal vrnět. Už si vzpomněl, proč tohle nikdy nedělali. Nebylo to ono, necítit jeho doteky a podle Billova výrazu a pohybu jeho dlaní poznal, že je na tom on stejně.

Znovu se pustil do jeho podbřišku a stáhl mu boxerky. Dal si na prsty trochu olejíčku, a zatímco rty pokračoval v prozkoumávání jižněji, prsty ho začal dráždit kolem vstupu. Nemusel čekat dlouho, než Bill začal kňourat a kroutit se přesně jak předvídal.
Spěšně si stáhnul svoje kalhoty i s prádlem a uvelebil se nad ním. Bill ho stáhl k sobě co nejtěsněji a stiskl jeho vlasy na temeni, aby mu Tom nemohl uniknout z vězení polibků, v kterém ho zajal. Sjel svou rukou mezi jejich těla a přitiskl jejich mužství k sobě, aby po sobě s každým pohybem klouzala.

„Šílím z tebe pořád víc a víc…“ Zasténal Tom, zapřel se rukou vedle jeho hlavy a plynule se proti němu rozpohyboval, aby je oba vydráždil na maximum. Jazykem se zatím vydal prozkoumávat Billův ušní lalůček a citlivou kůži kolem něj, až měl blonďák před očima hvězdičky.

Zarýval mu nehty do ramenou a nechával po sobě další rudé cestičky.
Ani se nesnažil krotit hlasité steny a prosby, aby Tom nepřestával. Ani Tom se nedržel zpátky. Pod jeho hlazením a škrabkáním na ramenou, hrudi i bocích se chvěl a pot se mu pomalu perlil i na špičce nosu, jak se snažil držet pomalé pravidelné pohyby, kterými se o sebe třeli.
Dokázal přesně odhadnout ten správný okamžik, když už se Billův dech zkrátil na maximum a třas se stával intenzivnějším přesně před vrcholem. Chytl ho po koleny, přitáhl ho k sobě a na jeden prudký příraz do něj celý pronikl.
Bill zalapal po dechu a vše kolem se roztříštilo na prach. Tomovy prudké a hluboké přírazy ten okamžik protahovaly donekonečna, až měl pocit, že začne žadonit, aby přestal.
Dokolečka opakoval jeho jméno jako v horečce, zatímco se přes jeho tělo přelévaly vlny mrazu a horka.
Když se Tom zastavil hluboko v něm s vyznáním na rtech, měl pocit, že se snad buď rozsype, nebo rozbrečí, jak neskutečně šťastný, zamilovaný a milovaný si v tu chvíli připadal.
Nechal Toma roztřeseně klesnout na jeho tělo a pevně ho objal. Stáhl mu vlasy dozadu, aby mu mohl vidět do očí, ale slova nenacházel. Tom se jen pousmál a palcem setřel kapku potu z jeho spánku. Trochu se nadlehčil a uvelebil se na bok a sledoval Billa s úplně stejnými slovy v očích.
Říkat je nahlas už bylo zbytečné.

autor: Bitter

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Rumors II – Fueling the Fire 24. (2/2)

  1. Ze kto z vas je nevesta!?!?! Hahaha. Najlepsi unos nevesty na svete!!!! Uplne sa rehocem ako blaaaaazon. A ta svadobna noc. Kiez by aj moja taka bola. Ja som lahla o siestej do postele a nevedela som o svete do minuty. 🙂 dakujem za krasny, naozaj jeden krasne carovny diel.

  2. Boží svatba, celou dobu jsem se musela smát a věřím tomu, že na tenhle den už nikdy nezapomenout!!! 😀 I únos byl perfektní. A jsem strašně ráda, že si orostřednictvím Beeho a Toma mohli prožít a užít i druhý pár Billyho s Tommym…. Díky za skvělý díl holky!

  3. Jééé, tak to bylo krásné! ♥ Strašně hezky se to všechno četlo a hladilo mě to na duši. 🙂 Moc děkuji za tak krásný díl! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics