Love me till it hurts 2.

autor: Becs
„Máš nějakou podezřele dobrou náladu.“
„Hmm,“ zahučel Bill, zatímco si na pusu natíral lesk. Několikrát přitiskl rty k sobě a okraje si setřel ukazováčkem. Poodstoupil od zrcadla, aby si mohl prohlédnout celý svůj look. Přivřel oči a naklonil hlavu na stranu. Odložil líčidlo na stolek a několika pohyby si načechral vlasy.
„Co je to s tebou? Kroutíš se před tím zrcadlem jako nějaká modelína,“ rýpla si do něj kamarádka Natalie, která se rozvalovala na jeho posteli a pouštěla písničky z mobilu. „To tričko je nové? Ještě jsem ho na tobě neviděla.“
„Je,“ pokrčil Bill bez zájmu rameny a zatahal se za lem zmíněného trička, aby ho narovnal a vyniklo tak stříbrné zdobení. Zálibně si ho prohlížel.
„Kdys byl nakupovat, ty mrcho?“ nenechala se odbýt dívka. „A hlavně, kdes na to vzal? Co tě znám, kňučíš, že nemáš prachy a tohle nevypadá jako něco, co si obvykle kupuješ v tom sekáči na hlavní.“
„Prostě jsem přišel k nějakým penězům,“ pokoušel se to zahrát do autu. Rozhodl se, že ani své nejlepší kamarádce neprozradí, co se mu stalo v práci a jak na tom pěkně vydělal.
„Něco mi tajíš?“ narovnala se Natálie a měřila si ho přísným pohledem.
„Ale to víš, že ne, kočičko,“ zacukroval na ni a poplácal ji po hlavě, což k smrti nenáviděla.
„Debile,“ oplatila mu a zašklebila se, než sebou zase plácla na Billovu neustlanou postel.

„Nemohl by sis pohnout? Nechci se tady potkat s tvojí matkou.“

„Můžeš být naprosto v klidu. Má nějakého nového nabíječe a většinu času se scházejí u něj. Takže nehrozí, že by se tu ukázala,“ utišoval ji a zvedl masivní řetěz. Přiložil si ho ke krku a zvažoval, jestli se k tričku hodí, nebo ne. Nakonec ho odložil zpátky. „Vlastně jsem ji už pár dní neviděl.“
„Někdo, koho znám?“ nadzvedla Nat obočí. Zaujala ji změť laků na nočním stolku, a tak se v nich začala přehrabovat. Do jednoho vrazila a on spadl na zem a zakutálel se pod postel. Zkontrolovala, jestli to Bill postřehl, a když zjistila, že je plně zaujat svým odrazem, nechala ho tam.
„Je to jeden z těch feťáků, co občas dělají DJe v klubu,“ odpověděl jí lhostejným hlasem.
„Takže v tom zase lítá?“
„Nat,“ otočil se na ni s jasnou výčitkou v očích. „Staral jsem se někdy o to, co dělá moje matka?“
„Dobře, promiň,“ zvedla ruce do vzduchu, jakože se vzdává a už o tom nebude dál mluvit. Přesunula další tři černé laky a všimla si, že na Billově mobilu bliká ikonka pro přijatou zprávu. „Pustím něco z tvého mobilu, jo?“ nečekala na odpověď a rychle po přístroji hmátla, kdyby jí v tom chtěl náhodou zabránit.
„Klidně. Z tvojí hudby mi stejně krvácí uši,“ řekl, ale pozornost jí věnoval jen na půl. Rozhodně bylo potřeba přidat ještě jednu vrstvu linek a řasenky. Chtěl mít oči výrazné jako mrkací panenka. Sexy hříšná mrkací panenka.

Natalie mezi tím pustila první písničku z Billova seznamu skladeb a pro tentokrát nechala jeho poznámku o nekvalitě její hudby stranou. Byla zvědavá, kdo píše. Bill nebyl ve škole oblíbený. V prvé řadě proto, že ho všichni považovali za magora a tak trochu děvku, a pak taky hlavně proto, že o něco takového nestál. Všichni jejich spolužáci byli namyšlení idioti, rozmazlená děcka nebo naprostí mimoni. Nat byla ráda, že se našli, protože jinak by si tím peklem zvaným střední škola museli procházet každý zvlášť. Proto ji tak zaujalo, kdo mohl Billovi psát. Na facebooku měl sotva sto přátel a to byli většinou náhodní lidé, které nikdy nepotkal a jen si s nimi psal, nebo Billovy známosti z baru, kde pracoval.
Rozklikla ikonku a vyskočila na ni žádost o soukromou zprávu. Čelist jí málem poklesla, když uviděla známé jméno. Ověřila si, že Bill je ještě stále zaměstnán přípravami, a pak potvrdila žádost. Srdce jí tlouklo až v krku, když uviděla, že dotyčný hned něco píše.

„Ty Bille, znáš toho idiota Trumpera? Jeho otec vlastní nějaké autosalony,“ nadhodila opatrně tónem, který měl naznačovat, že jí na tom vůbec nezáleží.

Bill ztuhnul a několikrát na sebe zamrkal. Pak se uvolnil a jak nejnuceněji dokázal, řekl: „Jen od vidění ze školy. Proč?“
„Jen tak,“ mávla rukou Natalie, ale z kamarádova postoje jí bylo jasné, že lže. Bill byl dobrý lhář, jenže za ty roky, co se kamarádili, už dokázala poznat signály, které ho prozradily. Škodolibě se zašklebila, když na mobilu naskočila zpráva.
„Ahoj. Doufám, že naše dohoda platí a nic jsi neřekl.“
Natalie si začala žmoulat spodní ret a mozek jí jel na plné otáčky. Bill před ní něco očividně tajil. Zaváhala, jestli se má pokusit dostat to přímo z něj, nebo na to jít zábavnější cestou. Druhá možnost určitě bude lepší.
„Ahoj. Jasně, že platí. Spolehni se,“ odepsala a doufala, že jí Tom prozradí něco víc.
„Fajn. Jen se ujišťuju.“
To znělo dost chladně. Co sakra mohl Bill mít za dohodu zrovna s Trumperem? Vždyť to byl jen namyšlený frajírek, který ojel všechno, co mělo sukni, nehledě na to, že chodí s tou malou blonďatou čůzou, která s radostí všechny mučila v hodinách tělocviku. Ještě měla u Natalie schované, jak ji při volejbale praštila míčem do hlavy.
„Bez obav,“ naťukala rychle, protože nic lepšího ji nenapadlo. Napůl očekávala, že tím konverzace skončí, ale vteřinu na to už obrazovka znovu hlásila, že Tom něco píše.
„Víš, přijde mi nefér, že jsem vlastně zaplatil za něco, co si ani nepamatuju.“
Natalii málem upadla čelist. Co to má, sakra, znamenat? Za co, kurva, zaplatil? Věděla, že Bill rád flirtuje a líbačky s klukama mu nedělají problém, ale tohle znělo, jako že mu Trumper zaplatil za sex. A pravděpodobně byl úplně na šrot, když píše, že si to nepamatuje. O co jiného mohlo jít? Určitě ne o doučování z matiky.

Bill si teď nanášel asi stopadesátou vrstvu řasenky a soustředil se na to tak úporně, že povystrčil špičku jazyka. Jo, ještě má rozhodně trochu času.

„No jo. Tvoje smůla,“ vyťukala rychle. Potřebovala psát hodně neurčitě, aby se náhodou neprozradila.
„Jsi nějak potichu,“ promluvil zničehonic Bill a ona se tak vyděsila, že jí mobil vypadl z ruky.
„Jo, projíždím ti seznam skladeb a jsem zděšená tím, jak příšerný vkus máš,“ rýpla si a honem lovila telefon mezi záhyby přikrývky. Bill ji odbyl jen krátkým: „Sklapni!“ a vrátil se k původní činnosti.
Trumperův mozek na to očividně neměl co říct, protože už neodpověděl. Sakra, tohle jí teda štvalo. Doufala, že to z něj vytáhne. Odložila opatrnost stranou a vyťukala: „Chtěl by sis to zopakovat?“
Odpověď přišla tak rychle, že to vypadalo, jako by to měl Trumper nachystané dopředu.
„Myslím, že bys mě za střízliva zvládnul?“ Natalie měla co dělat, aby nezačala hlasitě křičet. To si snad dělá srandu? Tom Trumper s ní flirtuje? Tedy, samozřejmě ne s ní, ale s Billem. Ten smajlík s vypláznutým jazykem to rozhodně potvrzoval.
„Jako nic,“ napsala a pro jistotu taky připojila smajlíka, aby to ten tupec vůbec pochopil.
„Budeš držet jazyk za zuby?“ ujišťoval se Trumper.
„Jasně. Neboj se,“ potvrdila mu. Takže Tom si to potají rozdává s Billem a dává mu za to prachy. Hetero samec Trumper, který ojel všechny holky ve škole. Kromě ní samozřejmě. To byly skoro Vánoce.
„Přijď dneska v deset na parkoviště u vyhlídky. Budu tam čekat,“ přikázal Trumper a odhlásil se. Idiot. Ani nepočkal na odpověď. Právě Billovi domluvila rande s Trumperem. Asi bylo na čase mu o tom říct.

„Ehm, ty Bille,“ začala opatrně. Už se nemohla dočkat, až to na něj vybalí. „Přišla ti zpráva.“

„Hmm,“ zahučel bez zájmu.
„Od Toma Trumpera,“ doplnila. Bill se otočil tak rychle, že to vypadalo, jako by byl zrychlený za pomocí zvláštních efektů. Vykročil k ní a málem zakopnul o hromádku oblečení na zemi.
„Dej to sem,“ přikázal jí a ona mu mobil podala. Kousla se do rtu, aby se nezačala smát, když si Bill přečetl první řádky jejich konverzace.
„Ty ses posrala?“ zašeptal s hrůzou v hlase, když se dostal až nakonec.
„Jak ses opovážil mi zatajit, že šukáš s tím kreténem,“ obvinila ho, aby na ni nezačal řvát. „Jsem hluboce uražená. Myslela jsem, že si říkáme všechno a tohle je rozhodně pecka. Trumper Bille, Trumper!“
„Já s ním nešukám,“ zaúpěl Bill a svalil se na postel vedle ní.
Natalie si založila ruce na hrudi a našpulila pusu v jasném gestu, že mu nevěří ani slovo. Bill jí tedy stručně převyprávěl, co se stalo.

„Chápeš to? Nic nebylo. Chtěl jsem shrábnout prachy a zapomenout na to, a tys to teď celé posrala,“ rozhodil rukama.

„Bille, on napsal jako první. Očividně má zájem o opáčko. Normálně tě balí,“ vykulila na něj oči, jako že je úplný idiot, když mu to nedochází.
„To mě nezajímá. Já nemám nejmenší chuť si s ním něco začínat,“ soptil a vjel si rukama do vlasů. Okamžitě toho zalitoval, protože si tím totálně zničil účes a veškeré úsilí bylo zbytečné.
„No, máš možnost mu to jít dneska v deset vysvětlit,“ pokrčila Nat rameny a vstala, aby se taky prohlédla v zrcadle. Setřela si prsty žmolky z řasenky, a pak se otočila na kamaráda, který seděl jako hromádka neštěstí.
„Nelíbí se ti ani trochu?“ pronesla sugestivním hlasem.
„Kurva, musel bych být slepý, aby se mi nelíbil. Je to nejhezčí kluk ve škole,“ prsknul na ni.
„Tak co řešíš?“ rozhodila rukama. „Prostě tam běž a užij si to. Třeba z toho zase něco kápne.“
„Copak jsem děvka?“ bránil se okamžitě.
„Stejně se to o tobě říká,“ rozesmála se a poplácala ho stejně, jako to před chvilkou udělal on.
„Jeho ego je obrovské. Určitě si tím kompenzuje malé péro,“ zamumlal a vzdorovitě si založil ruce na hrudi.
„To nezjistíš, dokud to nevyzkoušíš,“ zakřenila se kamarádka.

Bill se v klubu tentokrát nedokázal uvolnit tak jako vždycky. I když do něj Natalie nalila dva panáky, pořád byl nějak nervózní. Ošíval se a pokukoval po hodinkách. Pokusil se zabavit tancem, ale ani modrooký blonďák, který na něj pomrkával, ho dnes nedokázal rozptýlit.

„Ještě pořád bys to stihnul,“ naklonila se k němu Natalie, když se k ní připojil na baru. Nevinně potáhla z brčka ve svém drinku.
„Běž do prdele,“ zamračil se na ni a znovu pohlédl na hodinky. Ještě asi minutu bojoval sám se sebou, než popadl dalšího panáka, kterého mu objednala, a obrátil ho do sebe. „Tak já jdu.“
„Jo,“ vypískla nadšeně. Div, že při tom nespadla ze stoličky. „Běž do něj.“
Bill jen povytáhl obočí.
„Nebo on do tebe,“ rozchechtala se jako šílená.
„Jsi blbá,“ oznámil jí a naklonil se, aby ji mohl políbit na tvář.
Nedokázal pochopit, jak se to stalo, ale o deset minut později už přicházel k parkovišti, kde stálo jediné auto. Tomovo stříbrné Audi, protože to BMW naboural. Bill cítil, jak mu alkohol pulzuje v hlavě a byl za to vlastně vděčný. Kdyby se to vymklo z rukou, může to svést na chlast.

Tom stál venku, opřený o dveře u řidiče a ležérně kouřil cigaretu. Když k němu Bill došel, vůbec nedal najevo, že by to nějak zaznamenal, takže bylo na něm, aby se osmělil a řekl: „Čau.“

„Jdeš pozdě,“ řekl Tom místo pozdravu.
„Hele, tohle celé je omyl,“ vzdal to nakonec Bill a otočil se na patě. Překvapilo ho, že ho Tom popadl za zápěstí a přitáhl k sobě. Nic neříkal a přejížděl mu pohledem po tváři.
„Vypadáš jako holka,“ oznámil mu nakonec, když ho konečně pustil.
„No, ale nejsem,“ prsknul Bill. Ten idiot ho opravdu začínal štvát. Co si to vůbec dovoluje? Nejdřív ho vyláká na opuštěné parkoviště, a pak si z něj bude dělat srandu? Možná, že to byla jeho pomsta.
„Začínám se trochu nudit,“ řekl Tom a znovu se opřel o své auto. Bill už chtěl protestovat, že teda klidně odejde, když pokračoval. „Všechny ty holky. Není to pro mě žádná výzva. Všechny mi lezou do postele prakticky samy,“ udělal dramatickou pauzu, při které odhodil zbytek cigarety dolů z útesu. Bill sledoval, jak mu mizí z dohledu na pozadí zářících světel linoucích se z města. „Od našeho setkání nemůžu přestat myslet na to, jaké by to bylo.“

„Takže očekáváš, že ti taky vlezu do postele?“ zamračil se Bill.

„Když jsi psal, nevypadals, že bys byl proti,“ naklonil Tom hlavu na stranu v naučeném gestu, ze kterého všem holkám padaly kalhotky ke kotníkům.
Bill už se nadechoval, že mu vysvětlí, jak to všechno bylo, ale na poslední chvíli se zarazil. „Co z toho budu mít?“
Tom se okamžitě narovnal a jeho postoj už nebyl tak sebejistý. Byl zvyklý, že dostane všechno, na co si ukáže. U Billa se s tím ale přepočítal.
„Nijak extra mě nepřitahuješ, takže co bych z toho měl?“ zopakoval Bill krutě a líbilo se mu, jak se Tom ošívá a snaží se najít ztracenou rovnováhu.
„Chceš, abych ti za to platil?“ nakrčil Tom obočí. Bylo pod jeho úroveň, aby za sex platil. Nebyl takový zoufalec jako Andreas nebo Gustav, o které by si holka neopřela ani kolo. Jenže Bill nebyl holka, a tak to s ním ani nemohlo být tak jednoduché.
Bill přešel k autu a vyskočil na kapotu. Viděl, jak při tom Tom zatnul zuby, ale nic na to neřekl. To mu dodalo sebevědomí. „Nechci, abys mi zaplatil za to, že s tebou budu něco mít,“ zakroutil nakonec hlavou. „Ale chci prachy za to, že o tom nikomu neřeknu.“
„Není to to samé?“ zeptal se Tom.
„Ne. Jde o morálku. Záleží na tom, jak si to v hlavě přerovnáš,“ pokrčil Bill ledabyle rameny. Tyhle hrátky ho začínaly fakt bavit.

„Fajn,“ kývnul Tom a bez okolků přistoupil k Billovi a stáhnul ho z auta dolů. Okamžitě si ho k sobě přitáhl a vrhnul se mu na pusu. Černovlásek se začal bránit a odstrkovat ho od sebe.

„Fajn, první pravidlo. Žádné líbání na pusu,“ zvedl do vzduchu ukazováček, když ho pustil.
„Co to je za kravinu?“ vyprsknul Tom. Klín měl tvrdý od té doby, co uviděl Billa přicházet po prašné cestě, ale on se chtěl pořád jen vykecávat. Už ho to nebavilo. Chtěl si prostě konečně zašukat.
„Na pusu mě může líbat jen můj přítel,“ oznámil mu prostě.
„Pff,“ odfrknul si Tom, ale dál už to nekomentoval. „Tak co chceš dělat?“
„Vlez si do auta,“ přikázal Bill a ukázal na zadní sedadla. Tom ho víc než rád poslechl. Za pár minut zjistil, že nemusí litovat toho, že nesmí Billa líbat na rty. Dokázal mu, že pusu umí používat mnohem užitečněji než na líbání. Stačilo pár důmyslných olíznutí a pár minut sání a Tom vyvrcholil. Málem se udělal znovu, když viděl, jak černovlásek všechno poslušně spolykal. Narovnal se a utřel si spodní ret.

Tom potřeboval chvilku, aby se dal do kupy. Bill na nic nečekal a vystoupil z auta ven. Upravil si oblečení a přerovnal si náramky. Když ho Tom napodobil a také vystoupil, už tu stál s nataženou dlaní. Dredáč stiskl zuby k sobě a sáhl do kapsy pro peněženku. Tak trochu doufal, že si to třeba rozmyslí, ale nedošlo k tomu. Podal mu stejné množství bankovek jako při první transakci.

„Bylo mi potěšením s tebou obchodovat. Snad jsi dostal, po čem jsi toužil,“ zazubil se na něj Bill a otočil se k odchodu.
„Ty Kaulitzi,“ zavolal na něj Tom. Nechtěl, aby to skončilo takhle. Měl dojem, že musí ještě něco říct nebo udělat. On byl většinou ten, kdo odcházel jako první. Bill na něj pohlédl a čekal.
„Ehm, nechceš odvézt?“ plácl první, co ho napadlo.
„Bez starosti,“ zašklebil se na něj. „Pozdravuj svou přítelkyni,“ křikl ještě zpěvavě a lehkým krokem mu pomalu mizel z dohledu.

autor: Becs

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Love me till it hurts 2.

  1. Hihihi, začínám všechny hlavní postavy zbožňovat. Billa, Toma i Natálii 😀 😀 😀 Moc se mi líbí, jak se u Toma obratili role. Sice si uzil Tom, ale celkově to spíš vypadá tak, jako že Bill zacne využívat Toma a ne naopak 😀

  2. To je fantasticke!!!! Absolitne milujem Nataliu za to, ze im dohodla rande. Famozne. A Bill je riadna mrcha. Uplne skbele. Ja sa snad nedockam ani dalsej casti. Od nedockavosti sa zblaznim. Hahaha.

  3. Ja som chcela este vacsi komentar napisat, ale mala som prilis vela povinnosti v praci ktore som nemohla odlozit 🙂 aj ked najradsej by som ich ritualne spalila.

    Moja hlava sa prehrieva vsetkymi napadmi ako by chlapci mohli spolu fungovat. Ja dufam!!! Naozaj dufam ze Tomovi zachutili tie Billove "nesluzby" a ze on bude prvy ktory sa ozve. A dufam ze to budu praktikovat casto. Az tak casto ze Bill jedneho dna uz nebude chciet peniaze za svoju mlcanlivost. A tu v tomto momente sa to niekde pokazi. Este to nemam uplne domyslene, ale Tom ho urcite nejak verejne ponizi, len aby on zostal frajer Tom. No tu nastane zlom. Tom si uvedomi, ze on sice platil Billovi za mlcanlivost, ale iba ako zasterku k jeho citom. A kedze ja mam rada happyendy tak vsetko dobre dopadne. :-*

    Dufam ze som nikoho nepohorsila mojimi fantasmagoriami ale dobre som sa vypisala. Hahaha. Dnes bol fakt tazky den. A toto mi ho sprijemnilo velmi. Dakujem.

  4. Boze miluju tohodle cernovlasyho vycuranka. Jen ho poradne vyzdimej. Hezky do posledni kapky 😀

  5. Miluju tě. Nejlepší pracovní pauza jakou jsem si mohla přát. Můžu prosit dílek každý den?
    Zlatí, parádní. Natalie je úžasná, i když mě to udělat, tak ji asi přidusim a Tom. Bože myslela jsem jak se bude cukat, ale evidentně se nechá cucat Billem úplně v pohodě. Myslím teda Tomovu peněženku, i když vlastně i všechno ostatní.
    Ode dneška miluju neděle, resp. pondělky :-*

  6. Ten Bill je ale potvora 😀
    I když Natálie si s ním v ničem nezadá. Billovy hlášky nemají chybu, nejlepší bylo "nijak zvlášť mě nepřitahuješ" :DDD
    Mně je normálně Toma líto 😀
    Jsem zvědavá, jak dlouho jim to takhle bude fungovat a hlavně kolik má vlastně Tom peněz 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics