Springtime Beauty 3.

autor: Skebe-Neko

Kamélie jsou růžové

o 8 měsíců dříve

Billovy rty brněly díky polibkům, které mu na ně Tom před chvíli vtiskával. Nyní se Tom odebral do koupelny a Bill si nepřítomně kousal ret. Díval se na repliku obrazu, který Tomovi před pár dny dal. Něco ho napadlo. Vzal repliku do ruky a otočil ji. Z nočního stolku vzal pero a začal psát.

Poté, co napsal slova, která chtěl, si znovu skousl ret. V mžiku sekundy se rozhodl a napsal ta dvě malá slova, která se tak moc bál vyslovit nahlas: ‚Miluji tě.‘ Slyšel, jak Tom spláchl záchod, a najednou se mu v celém těle rozlila panika. Skousl si ret a začmáral ta dvě slova, aby si je Tom nebyl schopen přečíst. Nebyl na to připravený. Vrátil pero zpátky na své místo a zahrabal malbu naspod Tomovy tašky pod oblečení, které si již stihl zabalit.

Tom skočil na postel k Billovi, a než stihl cokoliv říct, Bill mu omotal paže kolem krku a vášnivě ho políbil. Černovlasý muž k sobě pevně stiskl víčka a vklouzl jazykem do Tomovy pusy. Dredáč zavrčel do polibku a zatlačil staršího muže do postele, aby byl on tím, kdo leží na zádech.

„Chceš?“ vzdychl mu proti vlhkým rtům.
„Jo!“ vydechl Bill a přitáhl si chlapce k sobě blíž. Chtěl ho mít u sebe blízko. Chtěl ho mít u sebe tak blízko, jak je jen možné, uvnitř sebe, aby si jejich vášnivé noci pamatoval i následující týdny či měsíce.

O pár dní později odjedl Tom domů. Hodil svou tašku na postel a začal ukládat oblečení zpátky do skříně. Bill mu chyběl, ale neustále si připomínal, že udělali to nejlepší, co mohli. Prostě jim nebylo souzeno být spolu i poté, co léto skončilo.
Tom si všiml malby, která byla vespod jeho tašky, a prsty chvíli přejížděl po jemném materiálu, než se rozhodl papír schovat ve své skříni, takže ho nebude nutit se na něj dlouhé dny dívat a toužit po tom, aby měl Billa po svém boku. Bude v bezpečí schovaná pod starými tričky, a když opravdu bude černovlasého muže potřebovat, pouze ji vyhrabe. Ten obraz byl jako Billova fotografie. Měl spoustu krásných vzpomínek, které se s malbou spojovaly, a Tom by se na ni neměl moc dívat, nebo uvízne v minulosti.

*

Amalda byla zmatená, když sledovala svého přítele skrz prosklené balkónové dveře. Chlapec se opíral o zábradlí, cigareta mu visela v koutku pusy a k uchu měl přitisknutý telefon. Dívka nevěděla, co by měla dělat. Tom už s ní dlouho nechtěl sex. Poté, co byli v pátek nakupovat, byl Tom tak moc odtažitý jako nikdy předtím. Amalda zkoušela vše možné, na co jen dokázala pomyslet, aby dostala dredáče do postele, ale nevypadalo to, že by byl Tom z čehokoliv vzrušený.

Dívka se rozhodla na chvíli nemluvit o svatbě, jelikož dredáč vypadal rozrušeně z pouhého pomyšlení na jejich svatbu. Amalda se tedy rozhodla, že dá svému příteli nějaký čas a došla k závěru, že možná problémy, které dredáč v ložnici měl, byly způsobené stresem, takže bude lepší nechat řeči o svatbě na později.

„S kým jsi mluvil?“ zeptala se dívka opatrně, když Tom vkročil zpátky dovnitř.

„S mámou,“ odpověděl dredáč krátce. Dívka přikývla a nakrčila obočí. Tom si všiml výrazu dívčina obličeje a rty se mu zkroutily do úsměvu. „Hej, nedělej si starosti, máma tě brzy přijme.“ Tom si blondýnku přitáhl do objetí a jemně ji pohladil po vlasech. Amalda se usmála proti chlapcovu hrudníku a omotala kolem něj paže. Všechno možná bude časem v pořádku.
„Miluju tě,“ řekla dívka potichu. Tom nakrčil obočí a Amaldu obejmul silněji.
„Taky tě miluju,“ řekl, aniž by věděl, jestli svá slova myslí vážně. Od doby, co viděl Billa, nebyl schopen přestat myslet na to, co by se stalo, kdyby se rozhodli randit i poté, co léto skončilo. Skončilo by to srdcervoucím rozchodem, nebo by byl Bill v jeho náruči namísto Amaldy? Tom k sobě pevně stisknul víčka a myšlenku z hlavy vytěsnil. S Amaldou byl šťastný ještě před tím, než Billa vůbec poznal, takže s ní mohl být šťastný i teď. Prostě jen musel vytlačit černovlasého muže z hlavy. Bill nebyl jeho budoucnost, Amalda ano.

Té noci Tom splnil svou misi a měl sex se svojí přítelkyní. Nedokázal se smířit se skutečností, že v přítomnosti jeho přítelkyně neprobíhala v jeho kalhotách žádná akce. Tom si byl jistý, že se mu penis postaví, když k tomu problému přistoupí jiným způsobem a nenechá svoji mysl, aby mátla jeho. Tom byl přesvědčený o tom, že to bude fungovat.
Nevypadalo to ale, že plán vyjde přesně podle jeho představ. Mazlil se s Amaldou v jejich posteli, ale pořád necítil sebemenší mravenčení v rozkroku, na rozdíl od nocí, kdy takhle ležel s Billem. Ten muž dokázal, aby se mu penis postavil jen díky pár dotekům, občas to zvládl i jediným pohledem. Dredáč se roztřeseně nadechl po tom, co mezi nohama cítil, co způsobovalo jen pomyšlení na černovlasého muže.
Amalda si pohybu v chlapcově klíně všimla, a aniž by čekala o něco déle, přitiskla dlaň proti orgánu v Tomových kalhotách a začala ho jemně třít. Dredáč zavřel oči a představoval si, že ta dlaň patří Billovi. Trvalo jen dalších pár sekund, než se mohl pyšnit pořádným stanem ve svých kalhotách, který byl příslibem další akce.

Dredáč se zpočátku cítil divně, že myslí na černovlasého muže, zatímco je se svojí přítelkyní. Jednoduše byl ale vděčný, že byl schopný se vzrušit takhle rychle. Vinu ze své mysli rychle vytěsnil, protože si myslel, že tohle je možná to, co nyní potřebuje, aby byl schopen mít se svou dívkou sex. Až se z toho dostane, věřil, že to bude schopen udělat i bez Billa v mysli. Bill byl pouze dočasnou mentální Viagrou, která mohla Tomovi pomoct, aby se vrátil zpátky na značky.
Oblečení létalo po celém pokoji a netrvalo dlouho, pár ležel na posteli a jejich těla ulepená potem se o sebe otírala.

„Tome, Tome, honem!“ vzdychla dívka a omotala nohy kolem pasu svého přítele. Tom si skousnul ret a dívku chytil za nohy.
„Otoč se,“ vzdychnul a pomohl dívce na všechny čtyři. V téhle pozici bude mnohem jednodušší zavřít oči a představit si pod sebou Billa. Amalda neprotestovala, ačkoliv poloha, po které Tom toužil, nebyla její oblíbená. Nyní by ale udělala cokoliv, pokud to bude pro Toma opravdu fungovat.

Tom k sobě pevně stisknul víčka, vklouzl do dívky a rychlými přírazy ji začal šukat. Amalda hlasitě sténala, dredáč se jí ale snažil neposlouchat. Myslel na Billa, na to, jak mu muž vydechoval do ucha a jak jeho hlasité sladké steny vyplňovaly místnost. Amaldino sténání bylo příliš vysoké na to, aby si Tom dokázal představit, že patřilo Billovi, takže se opravdu snažil ho neposlouchat a pouze se ztrácel ve svých myšlenkách. Skousnul si ret, když si vzpomněl, jak to dělali s Billem naposledy. Bill byl tak vášnivý, tak úzký a bylo tak báječné mít muže ve své náruči. Dredáč si nemohl pomoct, z hrdla mu vyšel hlasitý sten. Když se do svojí přítelkyně udělal, musel si skousnout ret, aby nekřičel Billovo jméno. Svalil se vedle dívky, která ležela na břiše.
„Mmm, nakonec jsi svého kámoše do pozoru dostal,“ zamumlala blondýnka spokojeně a natáhla se, aby pohladila Toma po břiše. Prsty přejížděla po jeho břišních svalech a rty přitiskla na chlapcovo rameno. Dredáč se ušklíbl.

„Jo,“ vydechl a dívku si přitáhl do náruče. Amalda si samozřejmě myslela, že to gesto znamená, že je Tom šťastný, ale ve skutečnosti to byl Tomův způsob, kterým se dívce omlouval, že zatímco byl hluboko uvnitř jejího těla, myslel na Billa.

*

„Tome, mluvil jsi už s tím šéfem ze stavební firmy?“ zeptal se David, když strčil hlavu do Tomovy malé kanceláře.

„Jo, mluvil. Domluvili jsme se, že tam zajdu v pondělí a zkontroluju, jak jsou na tom,“ odpověděl Tom s úsměvem. „Mám hotovej návrh, poslal jsem ti to, abys na to kouknul. Je ještě něco, co bych měl do pondělí udělat?“
David se usmál a zakroutil hlavou. „Ne, myslím, že to je všechno. Běž si užít svůj víkend,“ odpověděl starší muž a protáhl se. „Taky už půjdu domů.“
„Dobře. Taky si užij víkend!“ popřál dredáč, vypnul svůj počítač a poklidil si stůl.

Tom se posadil k malému stolu v kavárně poté, co si koupil šálek kávy a koblihu. Během dne poslal zprávu svému kamarádovi Derekovi a řekl mu, že by se s ním chtěl sejít. Dredáč se rozhodl, že alespoň jednomu kamarádovi řekne, co se během léta stalo, a Derek vypadal jako ta nejlepší možnost. Věděl, že žádnému z jeho přátel by nevadilo, že měl sex s jiným mužem, protože jeho přátelé byli hodně tolerantní. Navíc nebylo nic zvláštního na tom, že když se kluci v jeho partě opili, tak se občas jeden druhého ze srandy nevhodně dotýkali. I tak byl ale dredáč při čekání na svého kamaráda nervózní.

Když Derek dorazil, Tom měl koblihu dávno snězenou, dokonce měl vypitou i svou kávu.
„Čau!“ pozdravil vysoký, štíhlý brunet s brýlemi radostně, když došel ke svému kamarádovi. „Dojdu si pro kafe, chceš něco?“
„Můžeš mi přinést ještě jedno kafe?“ zeptal se dredáč a povytáhl obočí. Mladší muž přikývl a šel k pultu, aby kávu pro sebe i svého kamaráda objednal.

„Takže co se děje?“ zeptal se brunet a posadil se ke stolu. „Proč ses chtěl sejít v kavárně? Nemohli jsme prostě jít do baru a dát si pár piv, čímž bychom oslavili pátek?“

Dredáč se zasmál a protočil oči. „Mohli, ale minulou sobotu jsem byl na party s Amaldou,“ řekl starší chlapec s úsměvem. Derek protočil oči a založil paže na hrudníku. Bylo nad slunce jasné, že neměl kamarádovu přítelkyni rád.
„A Amaldě by se nelíbilo, kdybys pil i dneska, že?“ nebyla to ani tak otázka jako konstatování. Derek povytáhl obočí.
Tom se rozpačitě zazubil a pokýval hlavou. „Jo,“ zamumlal a zamíchal svou kávu. „Nechtěl jsem se ale s tebou sejít jen proto, abychom se opili nebo něco podobného. Mám něco, o čem si s tebou chci promluvit.“

Derek nakrčil obočí, když si všiml zarmouceného výrazu na kamarádově obličeji. Tenhle výraz nikdy neznamenal nic dobrého. Naposledy, když kamaráda takhle viděl, řekl mu, že od něj Amalda odešla. Bohužel, nyní to nevypadalo, že by Amalda opět odcházela, ačkoliv by mladšího chlapce rozhodně potěšilo, kdyby se dívka stáhla z cesty. Samozřejmě, že chtěl, aby byl Tom šťastný, ale nevěřil tomu, že ho šťastným dělala zrovna Amalda. Dredáč to nevěděl, ale Derek nebyl jediným z jejich party, kdo neměl Amaldu rád poté, co Tomovi provedla.
„Proč máš tak smutnej výraz?“ zeptal se Derek a našpulil rty. Tom si skousnul ret.

„Pamatuješ si, jak jsem byl s koncem léta smutný?“ začal dredáč a díval se do své kávy.
„Jo, je celkem těžké to zapomenout,“ odpověděl mladší muž, povytáhl obočí. „Nechtěl jsi nic dělat, nechtěl jsi o ničem mluvit. Mysleli jsme si, že jsi pořád zlomený z rozchodu s Amaldou.“
Dredáč si promnul obličej, zhluboka vydechl a poté se na kamaráda podíval. „To nebyl ten pravý důvod,“ řekl pomalu a skousnul si ret. „Nebyl jsem na venkově tak úplně sám.“
„Ooh! Měl jsi tam holku?“ zeptal se Derek nadšeně. Dredáč se přikrčil.
„Ne tak úplně,“ zamumlal a znovu sklopil pohled ke svému šálku kávy. „Byl to muž.“
„Muž?“ zeptal se Derek, byl trochu zmatený. „Byli jste kámoši nebo tak něco?“
Dredáčovi unikl ze rtů frustrovaný zvuk. „Ne. Šukali jsme. Hodně. Byli jsme… spolu celé léto.“

Derek se podíval na svého kamaráda, pusu měl otevřenou dokořán a oči rozšířené, nevěděl, co říct. Nikdy neměl s homosexuály problém, ale Tomovo přiznání o tom, že měl sex s jiným mužem, bylo pro něj naprosté překvapení. Tom vždycky vypadal jako heterosexuál a nyní mu oznámil, že byl svým způsobem pár měsíců ve vztahu s jiným mužem.

„Ehm… O-kay,“ řekl Derek pomalu, našpulil rty. „A on… ty… huh?“
„Jo, byli jsme spolu, ale dohodli jsme se na tom, že to bude jen letní záležitost,“ zamumlal Tom. „Odjel den přede mnou. Bylo to pro mě opravdu těžký.“
„Dobře, Tome, proč mi to ale říkáš zrovna teď?“ zeptal se brunet překvapeně. „Měsíce jsi to nikomu neřekl, a najednou o tom chceš mluvit? Proč?“
Tom zhluboka vydechl, než začal kamarádovi vyprávět o minulém létě a o tom, jak Billa potkal minulý týden v nákupním centru.
„A od té doby mám v hlavě pořádnej zmatek!“ vykřikl Tom možná trochu hlasitěji, než by měl, jelikož pár zákazníků se na chlapce otočilo a rozzlobeně se na něj podívali. Tom si skousnul ret a ukryl obličej do dlaní. „Nezvládnu ani ošukat svoji vlastní přítelkyni, aniž bych myslel na Billa!“
Derek se začal dusit kafem. „Tuhle konverzaci jsme rozhodně měli vést někde v baru,“ zamumlal. „Nemůžeš mi říkat takové věci o svém sexuálním životě, zatímco jsme střízlivý!“

Tom se nepohodlně ušklíbl. „Promiň,“ zamumlal. „Zapomněl jsem, jak moc jsi prudérní.“

Derek se natáhl, aby uštědřil Tomovi políček. „Jdi do prdele, Kaulitzi,“ ušklíbl se a zakroutil hlavou. „Tome, když ho máš tak moc rád, proč mu prostě nezavoláš?“
Tom vydechl a zapřel se o opěradlo židle, zaklonil hlavu. „Protože… protože nemám jeho číslo!“ vydechl. „A jsem s Amaldou! Jsme zasnoubení.“
„Je vůči Amaldě fér, že toužíš po někom jiným?“ zeptal se Derek a vědoucně vytáhl obočí. Derekovi bylo víceméně jedno, co bylo vůči Amaldě fér a co ne. Od doby, kdy se k sobě s Tomem vrátili, za ním nepřišel na návštěvu, pokud byla doma i ona; tak moc ji neměl rád. I tak ale brunet věděl, že když ta slova vysloví, jeho kamarád se zamyslí „A nemusím se ani zmiňovat o tom, jak moc je pro tebe špatné to, že se usadíš s někým, kdo je druhá nejlepší volba!“
Tom překřížil paže na hrudníku. „Amalda není druhá nejlepší volba!“ zavrčel a zavrzal zuby. „Je to moje první láska!“
Derek si zhluboka povzdychl a na chvíli zavřel oči. Tom uměl být občas opravdu nemožný!
„Možná to tak je, ale to automaticky znamená, že je to ta pravá osoba?“ zeptal se mladší muž tichým, uklidňujícím hlasem.

Tom upil ze své kávy a na chvilku jen tak potichu seděl. Tekutinu v hrníčku míchal lžičkou, nakrčil obočí. Derek nevěděl, o čem mluvil. Do dneška neměl žádný vztah, který by vydržel déle než jeden měsíc, jak by jen mohl vědět, jaké to je být ve vztahu s někým, koho znal již od puberty?

„Možná bys ho měl prostě kontaktovat a promluvit si s ním,“ navrhl Derek po chvíli, když byl Tom stále potichu. „Možná dojdeš alespoň k nějakému závěru a budeš schopný být s Amaldou tak jako dřív.“
Tom našpulil rty. „Pořád ale nemám jeho číslo,“ zafuněl a protočil oči. Mladší muž se zasmál a zakroutil hlavou.
„Znáš jeho příjmení, můžeš ho najít v telefonním seznamu,“ řekl Derek a povytáhl obočí. „Nebo se můžeš zeptat svojí tety. Ta Billovo číslo má, ne?“
„Mmh, jo,“ zamumlal Tom potichu a díval se do stolu. „Co když ale Bill nechce, abych ho kontaktoval? Co když je naprosto v pohodě s tím, že nejsme spolu?“
Derek protočil oči a dal svému kamarádovi další pohlavek. „Seš takovej hlupák,“ zasmál se. „Ať je to tak či onak, dojdeš k závěru a budeš se přes to moct přenést.“
„Asi máš pravdu,“ zamumlal Tom a pokrčil rameny.

„Hej, co kdybychom se příští týden sešli všichni a opili se?“ Derek změnil téma a zahýbal obočím. „Jen my chlapi?“

Tom našpulil rty a povytáhl obočí. „Možná. Uvidíme,“ zamumlal a dopil zbytek svojí kávy. Derek vydechl a promnul si čelo, už toho měl po krk.
„To většinou znamená, že se nejdřív zeptáš Amaldy,“ zamumlal. Ten chlapec ani trochu nerozuměl tomu, proč se jeho kamarád prostě nemohl rozhodnout sám za sebe, ale ptal se na svolení svojí přítelkyně, jestli může strávit nějaký čas se svými přáteli. „Není tvoje máma. Prostě jí řekni, že jdeme slavit. Hotovo.“
„No tak,“ řekl Tom a zatnul zuby. Štvalo ho, když Derek mluvil o jeho přítelkyni tímhle tónem. Tom se nemusel ptát své snoubenky na svolení, ale myslel si, že bylo zdvořilé, aby jí dal vědět, že je možné, že bude mít plány, a ujistil se, že jí to nevadí. „Takhle vztahy nefungují. Nemůžeš dělat to, co chceš, aniž bys to s tím druhým probral.“
„Ta žena je očividně zodpovědná za to, kam její přítel jde a kolik peněz utratí,“ odsekl mladší muž.
„Hej, nech toho,“ zavrčel dredáč skrz zatnuté zuby. „Do Amaldy a mého vztahu ti zatraceně nic není. Pokud chci se svojí přítelkyní mluvit před tím, než si udělám vlastní plány, tak to, kurva, udělám! To není tvůj problém.“
Derek se už chystal otevřít pusu, aby protestoval, hned ji ale zavřel a rozpačitě se poškrábal na krku. „Promiň,“ zamumlal. „Nechtěl jsem být zlý. Máš pravdu. Do tvého vztahu mi nic není.“ Derek se omluvně usmál a Tom se na svého kamaráda už nedokázal zlobit. Dredáč se zazubil a protočil oči.
„Jasně, jasně,“ zasmál se. „Máš ale svým způsobem pravdu. Občas Amaldu až moc nechávám, aby rozhodovala o tom, co dělám. Řeknu jí, že se půjdeme s klukama opít. Už je to dlouho, co jsme někde byli, takže by neměla říct ani slovo.“
Derek se široce zazubil. „To zní jako plán!“ výsknul šťastně.

Dvojice chvíli plánovala jejich akci, poté ale už musel Derek odejít. Chlapec se vypakoval z kavárny tak moc rychle, že Tom nestíhal, neobtěžoval se ale s tím, že by na svého kamaráda křičel. Dredáč si oblékl pomalu bundu, když cítil, že mu telefon zavibroval. Lovil telefon z kapsy, zatímco šel pomalým krokem ke dveřím, aby z kavárny odešel. V okamžiku, kdy odeslal textovou zprávu, do někoho narazil.

„Ups, omlouvám se, já-“ začal Tom zvesela a zvedl pohled k osobě, do které vrazil. „Bille.“ Černovlasý muž stál před ním. Byl tak vysoký, tak nádherný a on nevěděl, co říct. Naprázdno otevřel a zavřel pusu. Vroucný úsměv se rozprostřel na černovláskově zmateném obličeji.
„Ahoj Tome,“ řekl medovým hlasem. Tomova kolena se podlomila. Cítil, že jeho srdce tlouklo neskutečně rychlým tempem, když se utápěl v pohledu mužových tmavých očí. Dlaně se mu potily, obličej mu hořel. Oh, jak moc ten muž Tomovi chyběl.

autor: Skebe-Neko

překlad: Catherine
betaread: J. :o)

4 thoughts on “Springtime Beauty 3.

  1. Tak…a ziadne cislo si nemusi Tom zistovat, lebo osud to zariadil inak. Chvalabohu. Lebi mam pocit ze Tom by sa k tomu sam nedokopal.

    Vztah Toma a Amaldy ma tak rozculuje. Ona je velmi panovacna podla mna. Stale ho chudaka kontroluje. Sleduje. Ale….ani ja nemam pravo im do vztahu nieco hovorit. Aj ked… mal by prehodnotit co citi jeho srdce.

    A zahada kaňky je vyriesena. Dufala som ze tam budu tie dve slova!!!

    Som nedockava ako toto stretnutie dopadne. Urcite necakam ze si padnu do narucia a budu stastne zit spolu az do smrti (to az potom 😀 ) ale porozpravat sa mozu. Urcite Billovi ublizi to ze sa Tom zasnubil. Drzim im palce chlapcom. Dakujem velmi pekne za preklad a boze…do nedele cakat….ved to je utrpenie

  2. [1]: Mám úplně stejný pohled na věc. Nelíbí se mi že Tom si chce vzít Amaldu i přes to že sám už pociťuje,že to není to pravé. Díky moc za překlad.

  3. Hurá! Ten koniec je skvelý. Dáva nám to nádej na lepšie zajtrajšky. Začína ma to opäť baviť, :-p

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics