Corrupting Andreas 8. (konec)

autor: Gaja

„Čau,“ řekl Tom, ukrýval se za skříňkami. S pozdravem na rtech vylezl ze svého úkrytu, až Andreas vyděšeně nadskočil.
„Oh, ahoj, Tome. Děje se něco?“ zeptal se Andreas a přehodil si svůj batoh přes rameno.
„Nic zvláštního,“ řekl Tom s úšklebkem na rtech. „Přemýšlel jsem… Nechceš se stavit?“
Andreas naklonil hlavu do strany a na Toma se podíval. „Nevím. Budeš tentokrát doma?“
Tom se potichu zahihňal, šel s Andreasem ke dveřím. „Jo tohle. Co říct víc než to, že jsem se snažil, aby byl můj Bill šťasnej? Nicméně dneska doma budu,“ na chvilku se odmlčel, podíval se na kamaráda. „Bill ale ne.“
„Celý dům budeme mít pro sebe?“ zeptal se Andreas.
„Jo, celý dům budeme mít alespoň na chvíli pro sebe. Možná bychom mohli zkusit nějaké nové věci,“ navrhl Tom.
Blonďák se zastavil v půli kroku, podíval se na Toma. „Jaký druh nových věcí?“
„Co bys chtěl, abych udělal?“ pokrčil Tom rameny.
„No,“ zamyslel se Andreas. „Co bys řekl, kdybych chtěl, abys mě vyprstil?“
Tom se ušklíbl a zatlačil na Andreasova záda, čímž ho donutil, aby ho následoval. „Myslím si, že někdo se nemůže dočkat toho, až bude ošukán,“ řekl. „Lepší otázkou ale je, kdo bude ten, kdo tě ošuká.“

„Myslel jsem, že si nemusím vybírat,“ odvětil blonďák. Tom se zasmál.
„To je dobrá odpověď, ale… proč bych měl strávit celé svoje odpoledne tím, že tě celého připravím, vzruším tě… a pak přijde Bill a slízne všechnu smetanu on?“ zeptal se Tom, spěchal k domu, ve kterém s Billem bydleli. Naštěstí nebyl od školy daleko, byl prakticky za rohem.
Andreas se zastavil na verandě, koutkem oka se díval na kamaráda. „Hádám, že v tom případě bychom to měli zkusit a uvidíme, co se stane,“ řekl zastřeným hlasem.
„Hádám, že bychom měli jít dovnitř, že?“ zeptal se Tom, strčil klíč do zámku a odemkl. Dveře otevřel, otočil se na kamaráda a darebácky se na něj usmál. „Jdeš?“
„Jo, vlastně jsem to plánoval,“ zavtipkoval blonďák a následoval Toma dovnitř.
„Připomeň mi, abych Billovi poděkoval za to, že tě do tohohle všeho zatáhnul. Nikdy bych si nemyslel, že budeš tak…“ zaváhal Tom, podíval se na Andrease a přemýšlel o lepším slově, než ‚jednoduchý‘ nebo ‚otevřený‘.
Andreas se zasmál. „Ty jsi byl ten, kdo mi řekl, abych toho využil ve vlastní prospěch. A vážně… Kdy znovu se mi naskytne příležitost, abych byl se dvěma nejžhavějšíma klukama školy, kteří trvají na tom, abych je nechal, aby mě udělali?“
Tom se otočil, akorát vešel do haly. Udělal krok zpátky ke svému kamarádovi. „Myslíš si, že jsem žhavej?“
„Uhm… ano? Myslel jsem, že to bylo jasné už dávno,“ řekl Andreas. Povzbudil Toma náznakem ruky, aby pokračoval dál do svého pokoje.
„Ha ha, jsem žhavej,“ řekl si Tom sám pro sebe, trochu si poskočil a div neběžel do svého pokoje.

Tom se zastavil před svými dveřmi, aby nechal Andrease vejít jako prvního. Podíval se na něj.

„Oblečení na podlahu, ty na zádech do mojí postele,“ dal mu instrukce, vkročil do pokoje a zavřel dveře.
„A ty?“ zeptal se blonďák. „Ještě jsem tě nahého neviděl.“
Dredáč pokrčil rameny. „Moje tělo není zas tak rozdílné od Billova. Slyšel jsem, že jsi ho už viděl úplně celého.“
Andreas zastavil v půli pohybu, triko měl již částečně svlečené. „Řekl ti o tom?“
„Řekl mi úplně všechno,“ přitakal Tom a posadil se na postel, skopnul svoje tenisky. „Řekl mi, že tě skoro nechal, abys ho ošukal… A taky o tom, co jste dělali ve sprše,“ zakřenil se. Lehl si na záda a zapřel se o předloktí. „Nemyslel jsem, že jsi už v takovém bodě, že si bez problémů vezmeš do pusy péro a práci dokončíš, vypadá to ale tak, že jsem se šeredně mýlil.“
Andreas se na něj pouze díval. „Řekl ti… i tohle?“
„Jo. Bill mi říká všechno. Proč by mi to neměl říkat?“ zeptal se Tom, vyhoupnul se zpátky do sedu a tázavě se na kamaráda podíval.
„Není ale… není trochu divné slyšet všechno o mně a Billovi, když… chci říct… jste…“ Andreasovi přeskočil hlas, snažil se uspořádat svoje myšlenky, než je vyslovil nahlas. Zhluboka se nadechl, aby se dal dohromady, a začal znovu.

„Nemyslíš si, že je divný, že ti tvůj bratr neříká jen to, co dělal on sám, ale i to, co dělal se mnou? Věci, které bys se mnou mohl dělat i ty?“
Tom pokrčil rameny. „Nemyslím si, že je to divný,“ řekl a postavil se, aby viděl do blonďákova obličeje. Jemně ho pohladil po nahých pažích. „Je to v pořádku. Vážně,“ ze všech sil se snažil znít přesvědčivě. Andreas se na něj podíval, nevypadal moc přesvědčeně.
„Jak si to ale zvládneš… nepředstavovat? Obzvlášť, když ty a já…“
Dredáč se naklonil, utišil Andrease polibkem. „Věř mi, to opravdu není problém,“ řekl, trochu se ušklíbl a postrčil kamaráda blíž k poseli. „Zpátky k věci. Ještě pořád chceš, aby tě jeden z těch nejžhavějších kluků udělal, nebo už ne?“ zeptal se, trochu přivřel oči a zamrkal.
„Já… sakra,“ vzdychnul Andreas a konečně si svlékl tričko úplně. „Ty tvoje zasraný oči.“
„Je to tvůj způsob, kterým říkáš, že pořád chceš udělat to, proč jsi sem vlastně přišel?“ zeptal se dredáč a opatrně přitiskl dlaň na zapínání Andreasových kalhot.
„Momentálně jsem jenom tvůj,“ řekl Andreas upřímně a položil dlaň na Tomovu.
„Výborně,“ zazubil se Tom, zkušeně knoflík a následně i zip rozepnul pouze palcem. „Pořád chceš připravit na šukání?“ zašeptal mu do ucha, dlaní mu vklouznul do kalhot a jemně promnul jeho penis. Andreas se zachvěl, po chvíli váhání přikývl.
„Ano,“ zašeptal tak potichu, že ho Tom sotva slyšel.
„Dobře,“ odpověděl Tom potichu, jemně sál citlivou kůži na straně Andreasova krku.

Pomalu mu stáhnul kalhoty z boků a odhodil je na podlahu. Položil kamaráda zády na postel a svlékl si i své vlastní kalhoty.
„Je zvláštní, jak dobrý v tom jsi,“ řekl Andreas překvapeně.
„Už jsem to dělal. Jednou… dvakrát,“ řekl Tom. Klekl si nad Andrease a svlékl si i tričko.
„Jednou… dvakrát,“ zopakoval blonďák, cítil slabé deja vu. „Pane, myslel jsem, že vy se nesvlékáte.“
Tom se na něj zazubil. „Myslel jsem, že by ses mohl cítit pohodlněji, když nebudeš nahý pouze ty. Navíc ses choval tak, že mě chceš vidět,“ řekl a svlékl si poslední kousek oblečení: spodní prádlo. Znovu se nad Andreasem rozkročil. „Líbím se ti?“
„Moc, Tome,“ uznal Andreas. Přejel dlaní po Tomově hrudníku, štípnul ho do bradavky. Tom se rozzářil a na kamaráda se položil. Jemně ho líbal, snažil se u toho vytáhnout lahvičku lubrikantu, která se schovávala na tajném místě mezi matrací a zdí.
„Ale jdi, ty lichotníku,“ řekl radostně. Pomalu z Andrease slezl. Pohladil ho v klíně a daní sjel na jeho stehno. „Roztáhni pro mě nohy od sebe,“ řekl mu. Andreas tak okamžitě učinil.

Dredáč si na prsty vymáčkl dostatečné množství lubrikačního gelu. Jedním prstem přejel po Andreasovu vstupu, sám pro sebe se usmál, jak se pod dotekem kamarád zachvěl. Trochu se sklonil, políbil špičku Andreasova penisu. Hned na to si ji vzal mezi rty, nasál a prst zasunul do jeho těla. Andreas sebou škubnul, nadskočil a se zasténáním dopadl zpátky do postele. Tom ho volnou rukou pohladil po stehně, snažil se ho tak uklidnit. Po chvíli ji ale přesunul na jeho penis, jak si ho bral hlouběji do pusy.

„Oh, kurva, Tome,“ zasténal Andreas, přirazil do Tomovy ochotné pusy. „Měl jsem ti tohle udělat už dávno.“
Tom se potichu zasmál, jazykem přejel po Andreasovu penisu a zasunul do něj další prst. Po chvíli z něj prsty trochu vytáhnul a vzal si jeho penis tak hluboko do pusy, až se nosem dotknul jeho kůže. Potřeboval ho rozptýlit, aby do něj mohl přidat další prst. Překvapilo ho, že se sám Andreas na jeho prsty přirazil, chtěl ho cítit mnohem víc a naléhavěji, než si Tom myslel a plánoval.
„Nenasyto,“ řekl Tom. Odtáhl se, potřeboval se nadechnout.
„Já…“ začal blonďák. Tom prsty uvnitř něj zkroutil a on rázem nebyl schopen dokončit souvislou myšlenku.

Dredáč bojoval proti Andreasově zoufalé naléhavosti, rychle do něj prsty přirážel. Sem tam je od sebe pomalu roztáhl, aby kamaráda opravdu dobře připravil. Věděl, že Andreas je na pokraji svého orgasmu. On sám byl jako v jiném světě, hrál si s chlapcovým tělem, jak kdyby hrál na hudební nástroj. Zpátky do reality ho vtáhlo naléhavé tahání za jeden z jeho dredů. S mlasknutím se odtáhnul, zvedl pohled ke svému kamarádovi.

„Co se děje?“
„Nech mě se udělat,“ škemral Andreas. „Nemyslím si, že vydržím dýl.“
Tom se na něj usmál, omotal dlaň kolem Andreasova škubajícího penisu, zasunul do něj třetí prst. „Je toho tady ale mnohem víc, co bychom mohli dělat,“ řekl, olízl špičku Andreasova penisu. Doslova ho šukal prsty. „Hned teď bych tě mohl normálně ošukat, kdybys chtěl. Nebo můžeme zkusit, jak dlouho by trvalo, než bych do tebe mohl strčit čtyři prsty,“ pokračoval a pokroutil prsty.
Andreas se zakuckal, zvědavě se na Toma podíval. „Čtyři? Kolik…?“ zeptal se s doširoka otevřenýma očima.
„Zatím tři. Je to tak akorát, pokud chceš něco víc,“ zachraptěl Tom.
Blonďák padnul zpátky do postele, snažil se myslet na všechny ty dobré pocity, které mu Tom dopřával. Neslyšel, jak se dveře otevřely a následně s bouchnutím zavřely.

„Co to…“ řekl Bill, díval se na scénu před sebou. Paže založil na hrudníku.

„Bille!“ vykřikl Andreas, omylem se stáhnul kolem Tomových prstů tak silně, až Tom trochu ucuknul a zamumlal tiché ‚ou‘. „Uhm… není to tak, jak to vypadá?“ navrhl hloupě. Pokusil se od Toma odtáhnout, ale bezúspěšně, protože čelo postele mu bránilo v útěku.
Bill nakrčil obočí. „To tak rozhodně nevypadá. Vypadá to, že tě můj bratr honí, a ještě ti k tomu dopřává pořádné anální hrátky. Opravdu by mě zajímalo, jak jinak by to mohlo být, než tak, jak to vypadá.“
„Bille,“ varoval ho Tom.
„Tome?“
„Je díky tobě celý napjatý a mě to začíná bolet. Přestaň být zlý,“ řekl dredáč a snažil se pohnout prsty, jak to jen bylo možné. Druhou ruku natáhl ke svému dvojčeti. „Pojď si hrát.“

Černovlásek se usmál a šel k posteli. Tom mezitím vytáhl z Andrease prsty. Bill se posadil k Andreasovým nohám, Toma si k sobě přitáhl a hluboce ho políbil.

„Takže… co budeme hrát?“
„Um,“ začal Andreas, zmateně se na dvojčata podíval.
„Vůbec nic, pokud se prvně nevysvlečeš,“ zamrouskal Tom a štípnul Billa do ramene v okamžiku, kdy se snažil proplést ruku mezi jejich těly a sáhnout mu tak do klína.
„Um, hej,“ řekl Andreas. Sledoval Billa, jak propletl jazyk s Tomovým, než se postavil, aby se svléknul. „Co se tady děje?“
Bill s Tomem si vyměnili pohled, než se podívali zpátky na kamaráda.
„Vlastně to, jak to vypadá,“ řekl černovlásek a svlékl si kalhoty. Tom přikývl a zboku si k Andreasovi přilehl.
„Dal jsem ti ohledně toho celého tolik nápověd. To, že si nemusíš mezi námi vybírat, a taky to, že Bill nebude naštvaný, pokud tě taky budu mít. Nemusím se ani zmiňovat o tom, že to celé bude to, co budeš očekávat nejméně,“ řekl dredáč. Bill se přitulil k Andreasovu druhému boku. Tom se na něj pouze podíval a přejel prsty po Andreasově hrudníku. „Musíš uznat, že tohle je to, co jsi nejméně očekával.“
„Jo. To rozhodně,“ řekl Andreas. Trochu se napnul, když ho Bill políbil na rameno. „Jak dlouho to trvá?“

„Co myslíš? Nemravné nahé věci?“ zeptal se černovlásek.

„Nebo všechno?“ dokončil za něj Tom a pohladil bratra po tváři.
„Cokoliv. Obojí. Jo, obojí,“ rozhodl se blonďák a podíval se na svoje nejlepší kamarády.
„Zhruba tři roky,“ odpověděl Tom.
„A to druhé zhruba rok,“ řekl Bill.
„Tři…? Schováváte to přede všema tři roky?“ zeptal se udiveně Andreas.
Bill zaúpěl, přelezl si přes kamaráda ke svému dvojčeti. „Lidi by to nepochopili. Chtěli by nás rozdělit, a to se prostě nesmí stát.“
„Ty jsi ale náš nejlepší kamarád, takže jsme si mysleli, že pokud někdo na světě nás bude akceptovat, tak že to budeš zrovna ty.“
„Obzvlášť když můžeš vše sledovat z první řady,“ řekl Bill a špičkou jazyka přejel po Andreasově rameni. Ten se zachvěl.

„Je to divný.“

Tom si opřel bradu o Andreasův hrudník, Bill jeho pohyb zrcadlil. Dvojčata upřela pohled na společného kamaráda.
„Proč? Chceš Billa. Chceš mě. My chceme tebe a sebe navzájem. Pokud někdo z nás tří by si měl myslet, že je to divný, měli bychom to být já s Billem. My jsme bratři. Jsme ti, kteří mají dlouhodobý spokojený vztah, do kterého vpouštíme nového člověka,“ odmlčel se Tom. Prsty jedné ruky propletl s Andreasovými, prsty druhé s Billovými. „Víš, že hrozně riskujeme, když jsme ti to všechno řekli, ale… my to opravdu chceme,“ nadzvedl se na jednom lokti, aby vtiskl na Andreasovu tvář jemnou pusinku. Bill opět zrcadlil jeho pohyb, akorát s tím rozdílem, že políbil Andrease blíže ke rtům. Letmo se dotknul koutku jeho úst svými rty.
„Nebudeme tě nutit k ničemu, co bys nechtěl dělat,“ řekl Bill opatrně, vydechl mu na tvář. „Opravdu doufám, že sis to nerozmyslel.“
Andreas se na Billa podíval, vypadal trochu smutně. „Není v tom žádné ‚my‘, že?“ zeptal se, trochu se zamračil.
„Oh, Andreasi,“ řekl černovlásek soucitně. Pustil Tomovu ruku a kamaráda objal. „Technicky vzato ne, bohužel. Vždycky to na prvním místě budeme Tom a já, ale byl bych rád, abys s námi taky byl. Oba bychom to chtěli, že, Tomi?“
„Přesně tak,“ přitakal dredáč. „Ale pouze v případě, že máš ještě pořád zájem,“ zpoza Billovy hlavy se na blonďáka podíval, tázavě položil dlaň na jeho břicho.
„Oba dva?“ zeptal se Andreas, stále se s tím, co se dozvěděl, snažil smířit. Dvojčata přikývla na souhlas, jejich doufající, netrpělivé dlaně jemně přejížděly po jeho pokožce. „Spolu?“
„Vždycky,“ vydechlo mladší z dvojčat.
„Jo, to preferujeme.“
„Přesně, to preferujeme. Tedy pokud do toho chceš jít.“
Andreas se na ně zamyšleně díval, nebyl si už tak jistý jako na začátku, protože jedna z dlaní si razila cesta k jeho rozkroku a druhá se třela o vnitřek jeho stehna.
„Co pokud se chci vrátit k tomu, co jsme dělali doteď? Jeden na jednoho?“

Bill střelil pohledem po Tomovi, trochu zaúpěl. Dvojčata si vyměnila celou konverzaci, aniž by řekla jediné slovo.

„V tom případě budu první,“ oznámil černovlásek. Sundal Toma z Andreasova těla a sám se mu vyhoupnul do klína.
„Hej, to není ani trochu fér!“ vykřikl Tom a do bratra strčil. Nicméně ho tak z jejich nejlepšího kamaráda neshodil. „Dneska jsem ho měl já, takže bych ho měl mít i nadále.“
„Já byl ten, kterej ho prvně políbil,“ řekl Bill hrdě. Sklonil se, aby se nosem otřel o Andreasův.
„Vrhnul ses na něj na gauči!“
„I tak jsem byl ale první.“
„Dobře. Já jsem ho první udělal,“ střelil Tom nazpátek.
„Vrhnul ses na něj za školou!“ oplatil mu stejnou mincí Bill.

Andreas, který ležel pod Billem, vybuchl smíchy. Dva páry očí se na něj okamžitě zvědavě podívaly.

„Můžu taky něco říct?“ zeptal se blonďák. Vypadalo to, jako kdyby Billa jeho slova překvapila.
„Oh, jo, jasně. Myslím, že je to vlastně asi to nejlepší řešení,“ řekl zaskočeně a z kamaráda slezl. Andreas ho zastavil v půli pohybu, položil dlaně na jeho stehna. Bill se otočil na Toma, triumfálně se usmál a trochu se zavrtěl.
„Chci Toma,“ začal Andreas, Bill opět zaúpěl. „Aby to udělal Billovi.“
„Ale v tom nebudeš zapojený,“ stěžovala si dvojčata unisono.
„Možná se zapojím později,“ řekl blonďák. „Jenom… potřebuju vidět, že jste to mysleli vážně.“
Dvojčata si vyměnila pohled a pokrčila rameny.
„Budu uprostřed, až to budeme dělat všichni spolu,“ oznámil Bill, slezl z Andrease a přesunul se do druhé části postele.
„Budu dole, zlato,“ řekl Tom a přelezl přes Andrease. „Tím pádem nebudeš mít to samé dvakrát.“
Bill se usmál, Toma si stáhnul na sebe. „Seš tak sladký,“ zamručel a začal bratra líbat. Po chvíli se od sebe odtáhli a podívali se na Andrease, který ležel na břiše a sledoval je.
„Jak chceš, abychom to udělali?“
„Vůbec netuším,“ přiznal Andreas. „Co máte vy dva, um, nejradši?“
„Tohle je dobré,“ řekl Tom a sedl si na kolena mezi Billovy nohy. „Podej mi mou lahvičku, Andreasi,“ natáhl ke kamarádovi ruku. Čekal, až mezi pokrývkami vyhrabe lubrikant a podá mu ho. S díky pokýval hlavou, vymáčkl si tekutinu na prsty a potřel s ní Billův vstup. Jemně ho masíroval palcem, dokud Bill šťastně nevydechl. Vymáčkl si do dlaně více gelu, kterým pomazal svůj penis, než se přesunul za Billa, nasměroval se a zasunul se do něj.
Andreas je sledoval s doširoka otevřenýma očima, opíral se o lokty. „Počkat… co celá ta příprava? Jak je možné, že to prostě… můžeš udělat jen tak?“
Tom se usmál. „Bill je pro mě vždycky připravený,“ řekl, s uznáním přejel konečky prstů po Billových bocích. „Nejradši jde většinou rovnou na věc, takže se snaží o to, abychom mohli. I tak musíme být ale opatrní,“ odmlčel se. S výrazem čisté lásky se na bratra podíval, zvedl ruku, aby ho pohladil po tváři. Poté se vážně podíval na Andrease. „Billovi neubližujeme, rozumíš?“
Andreas souhlasně a bez sebemenšího přemýšlení přikývl, částečně díky hrozbě, kterou v Tomově hlase slyšel. „Rozumím,“ přitakal.
„Dobře,“ řekl Tom a opět se věnoval osobě, kterou měl u sebe tak blízko. „Jsi v pořádku, zlato?“ zeptal se jemně a více se do Billa zasunul.
„Jsem v pohodě,“ zazubil se černovlásek. „Můžeš trochu přidat, nebylo to zas tak dlouho.“ Trochu se zavrtěl a snažil se na něj více přirazit.
„Hej, právě teď se snažíme o to, abychom Andreasovi ukázali, jak to dělat správně. Nesnažíme se mu ukázat jak zasunout na jeden příraz,“ řekl Tom a tvrději přirazil. Bill se zaculil a podíval se na kamaráda.
„Vsadil bych se, že by sis užil zasunutí na jeden příraz, že?“ zeptal se, natáhl k němu ruku.

Andreas se k Billovi také natáhl, jemně přejel prsty po Billových, když do něj Tom přirazil. Bill potichu zasténal, chytil blonďáka za ruku a pevně mu ji stiskl. Zaklonil hlavu a spokojeně přivřel oči. Černovlásek stále držel Adreasovu ruku, to ale nijak nebránilo tomu, aby se blonďák posunul více k okraji Tomovy postele. Nejen kvůli tomu, aby mohl Bill uvolnit paži, ale i kvůli tomu, aby on sám měl lepší výhled.

Tom přirážel do Billova těla pomalými, táhlými pohyby, paže měl omotané kolem jeho kyčlí. Dával si opravdu záležet na tom, aby byl opatrný, ačkoliv Bill potichu kňoural a snažil se si ho k sobě přitáhnout nohama víc.
„Šššš, zlato,“ řekl Tom potichu a dlaní přejel po bratrově těle. „Nechceme, aby ses udělal hned.“
Černovlásek, který ležel pod ním, se usmál a podíval se na kamaráda.
„Andreasi, chceš, abych to dokončil?“ zeptal se Tom.
Andreas povytáhl obočí, díval se na své dva nejlepší kamarády vykulenýma očima, trochu pootevřel rty. „Dokončil?“
Dredáč se na kamaráda usmál. „Dokončil. Mám se udělat teď, nebo mám přestat, abychom se přesunuli k tomu hlavnímu?“
Blonďák dokázal nějakým záhadným způsobem vykulit oči ještě víc. „Teď?“
„Čím dřív, tím líp. Vždycky nás sužuje čas,“ řekl Tom a vytáhl penis z Billova těla. Vtiskl mu pár pusinek kolem pupíku. „Lásko, přetoč se na břicho.“

Bill krátce zaúpěl, když z něj Tom vyklouzl. Pod náporem malých pusinek se ale usmál a přetočil se na břicho, konečně pustil Andreasovu ruku. Kleknul si na kolena, složil ruce pod hlavu a opřel se o ně bradou.

„Lepší?“
„Nádhera,“ řekl Tom, přejel po jemné křivce Billova zadku. Couval po posteli víc dozadu, natáhl ruku k Andreasovi. „Pojď sem.“
Blonďák nečekal na další vyzvání a vlezl si do mezery, která mezi dvojčaty vznikla.
„Hej! Já jsem měl být uprostřed!“ stěžoval si Bill.
„Budeš, nedočkavče,“ řekl Tom a ušklíbl se. Znovu vylovil svou lahvičku lubrikantu a zezadu se přitiskl k Andreasovi. „Na chvilku jsem ale užitečnej.“ Vymáčkl si lubrikant do dlaně, nanesl ho v tenké vrstvě na Andreasův penis, zuby mu jemně přejel po krční páteři a rty se přesunul na jeho rameno.
„Připravený?“ zašeptal mu do ucha. Andreas si skousnul spodní ret.
„Vlastně… nikdy jsem to ještě nedělal,“ řekl potichu. Tom na chvíli přestal, ochranitelsky omotal paži kolem Andrease a přitáhl si ho zády k hrudníku.
„Chceš to udělat? Můžeme na tebe počkat,“ řekl Tom s obavami v hlase. Andreas se podíval na Billa, který byl před ním rozkročený a čekal na něj, poté na Toma. Trochu zaklonil hlavu, aby staršího z dvojčat políbil.
„Chci to udělat,“ řekl odhodlaně.

Tom znovu Andrease obejmul, políbil ho na rameno.

„Budeme na tebe opatrní, neboj se,“ řekl jemně, blonďáka pustil a znovu vzal do dlaně jeho penis. Vtiskával mu pusinky na ramena, trochu se nahnul dopředu a naváděl Andreasovu erekci tím správným směrem: do Billa. „Dovnitř a ven,“ zašeptal instrukce. „Pomalu, nesnaž se dostat dovnitř naráz.“
Blonďák zalapal po dechu, zasunul do Billa špičku penisu. Tom ho pustil, chytil ho za boky a říkal mu, co má dělat.
„Oh, wow,“ vydechl Andreas, když s jeho boky trochu cuknul dozadu, aby ho hned pohybem na to zasunul do Billa hlouběji.
„Teď už chápeš, proč to dělám, co?“ zeptal se Tom s jemným úsměvem, nechal Andrease, aby převzal kontrolu. Dlaně z boků mu ale nesundal. Možná byl Andreas ten, který byl momentálně v Billově těle, ale Bill byl pořád jeho a ještě nebyl připravený na to, aby ho to nechal dělat úplně samotného.
„Rozuměl bych tomu i minulej rok,“ vzdychl Andreas, přejel prsty po Billově páteři. Bill se na něj se zasténáním přirazil.
„Možná,“ odvětil Tom zamyšleně. Jemně kousnul kamaráda do ramene a pustil ho. Posadil se na okraj, sledoval dvojici před sebou, a připravoval sám sebe. Andreasovy přírazy byly zvláštní, trochu suché. Jako kdyby bojoval sám se sebou, jestli to chce, či nikoliv. Nicméně Bill vypadal potěšeně, jemně se usmíval a pohyboval se proti Andreasovi.

Bill pootevřel oči, podíval se na Toma. „Jdeš přede mě?“ zeptal se, vytáhl obočí.

„Nedočkavče,“ zamručel Tom a postavil se. Položil dlaň na Adreasovo břicho, zazubil se na něj. „Přestaň,“ řekl. Andreas se na něj zmateně, trochu zklamaně podíval. „Pouze na minutu. Potřebuju se k vám dostat.“ Stiskl blonďákovo rameno a vklouzl před Billa. Vytáhl bratra na kolena a tvrdě ho přirazil na Andrease, než si vlezl na Billem vyhřáté místo.
Černovlásek se šťastně zaculil, díval se na Toma, který mu po penisu roztíral lubrikant. „Zajímalo by mě, jestli to opravdu půjde,“ zamumlal. Natiskl se na Toma a se zachvěním do něj vklouznul.
„Andreasi, dělej to, co já,“ řekl. Pohladil ho a snažil se mu dodat odvahu.
Bill přirazil do Toma, hned se ale přirazil na Andrease, aby z něj kompletně nevyklouznul. Blonďák měl trochu problémy s tím, aby pochopil, co přesně dělat. Bylo mnohem jednodušší se o něco snažit, když byl Bill pod ním. Nyní si přišel, jako kdyby hráli na honěnou.

„Andreasi,“ řekl Bill, byl v Tomovi už skoro po kořen. Zároveň ale cítil, že Andreas není tak hluboko, jak by měl být. „Přiraž do mě. Tak hluboko, jak jen můžeš,“ rozkázal a ohlédl se na něj přes rameno. Billův tón hlasu Andrease trošku vyplašil, a tak udělal to, o co žádal. Na jeden příraz se do něj dostal úplně celý.

„Takhle?“
„Kurva do prdele,“ zasténal hlasitě Bill, položil dlaně na Tomův hrudník, aby se udržel ve svojí pozici. „Od teď tohle budeme dělat denně.“
Tom se zahihňal, pohnul boky proti Billovi, čímž ho opět rozechvěl. „Vždycky budeš uprostřed?“
„Kéž by,“ povzdychl si černovlásek, pomalu se mezi oběma chlapci pohyboval. Jak se v držení pozice více a více zdokonalovali, nabral na tempu. Kousal si spodní ret a hrdelně sténal. „Nevydržím dlouho,“ zalapal po dechu a zavřel oči. „Nechci ale, aby to skončilo.“
„Všechno dobré musí jednou skončit,“ řekl Tom a stáhl svaly kolem bratrova penisu.
„Zatraceně!“ zaklel Bill a udělal se, padl na Tomův hrudník. „Udělal jsi to schválně.“
Tom se usmál. „Jsi pěkný, když stříkáš,“ zamrouskal. Omotal paže kolem Billova těla a pevně si ho k sobě přitiskl.
„Znamená to, že bych měl přestat?“ zeptal se Andreas opatrně, trochu se odtáhl. Bill zakroutil hlavou, neobtěžoval se s tím, aby se na kamaráda podíval.
„Ne. Znamená to, že mě máš šukat tvrději,“ řekl. Andreas se podíval na Toma, který pokrčil rameny.
„Udělej to. Seš na řadě, aby ses udělal,“ řekl a vrátil pozornos zpátky k Billovi. Chytil mezi rty jeho spodní.

Andreas vydechl, vklouznul do Billa tak hluboko, jak jen mohl, než si nastavil svoje vlastní tempo. Už nebyl nervózní z toho, aby se držel zpátky. Bill zabořil obličej do Tomova krku a sténal mu do ucha, jak si ho Andreas bral tvrdě zezadu. Už už si myslel, že se možná znovu udělá, když ho Andreas s tichým výkřikem stáhl dozadu.

„Drahý Bože,“ zašeptal Andreas, odtáhnul se a opřel se o konec postele. „Měl jsem sex,“ řekl a sám pro sebe se zazubil. Bill se zahihňal, odtáhl se od Toma a naklonil se k Andreasovi, aby si s ním vyměnil pár polibků.

„Vedl sis dobře,“ okomentoval kamarádův výkon a pohladil ho po tváři. „Myslíš, že to budeš chtít někdy znovu?“
„Rozhodně,“ odpověděl blonďák, aniž by si to nechal projít hlavou. „Kdy?“
„Co hned teď?“ zeptal se Tom, přesunul se k dvojici a posadil se k nim.
„Hned teď?“ zeptal se Andreas, opatrně se dotknul svého stále ještě citlivého penisu.
„Jo, hned teď,“ řekl Tom a položil dlaň na Andreasovo vnitřní stehno. „Byla by škoda zahodit celé moje úsilí, které jsem vynaložil, abych tě roztáhnul.“
„Oh,“ zamrkal Andreas. „Oh! Ty mluvíš o… oh!“ řekl, když se konečně chytil. „Chtěl bys?“
„Já chci!“ Bill poskočil na místě.
„Já jsem se ještě neudělal, takže pokud to má jeden z nás dvou být, tak jsem to já,“ řekl Tom. Bill zaúpěl a opřel se o dřevo postele. „A ano, chci to.“
Andreas se jemně usmál. „Jak to chceš udělat?“ zeptal se.
„Myslím si, že je mnohem důležitější zeptat se tebe, jak chceš svoje poprvé. Později budeme mít spoustu času na to, abychom zjistili, co máš nejradši.“
„Uprostřed,“ řekl Bill potichu a trochu se zachvěl.

Tom se usmál a natáhl se, pohladil Billa po noze, než se otočil zpátky k Andreasovi. „Takže… Chceš, abychom se na sebe dívali, zezadu, nebo mi chceš sedět na klíně? Co se ti líbí nejvíc?“

Andreas se na okamžik zamyslel. Bill mu sáhnul do klína a párkrát ho tam pohladil, než se zavrtěl a podíval se na staršího z bratrů. „Chci se na tebe dívat,“ rozhodl se.
„Dobrá volba,“ řekl Tom a pokýval hlavou. „Lehni si na záda.“

Andreas se natáhl na postel. Netrvalo ani minutu a Bill si lehl vedle něj, stulil se mu k boku a rychle zaujal blonďákova ústa. Tom protočil oči a nechal Billa, aby si užil svoji zábavu, sám se vtěsnal mezi Andreasovy nohy. Jemně mu nohy zvednul, palcem mu přejel po vstupu. Uvažoval, jestli by ho měl znovu roztahovat.

Tomův palec bez problémů vklouznul do Adreasova těla. Ten, který to nečekal, ale trochu nadskočil na posteli. Tom ho druhou rukou pohladil po noze a nahradil palec dvěma prsty. Andreas zasténal do Billovy pusy. Dredáč byl spokojený, prsty z kamaráda vytáhnul. Chytil do ruky svůj vlastní penis a špičkou zatlačil na Andreasův vstup.
Blonďák se instinktivně napjal, trochu se stáhnul. Bylo to jiné než pouze prsty.
„Buď v klidu,“ zašeptal Bill. „Tom je poprvé opravdu hodně jemný. Když jsme to spolu dělali poprvé, byl vážně opatrný; jako kdybych byl ze skla. Jen se uvolni.“
Andreas vydechl, zavřel oči a zhluboka se nadechl. „Dobře,“ řekl. Sám sobě opakoval, že to nebude moc rozdílné od toho, kdy měl v sobě Tomovy prsty, a že to si užíval. Bill ho jemně chytil za bradu a otočil si ho k sobě obličejem. Špičkou jazyka ho škádlil, snažil se dostat skrz hradbu zubů a prsty omotal kolem Andreasova penisu.

Tom dal Billovi chvíli na to, aby Andrease rozptýlil a on se tak uvolnil, než se do něj znovu zkusil dostat. Tentokrát to bylo mnohem jednodušší. Díky množství lubrikantu, které použili, byl Andreas ještě stále uvnitř vlhký a hladký. Tom se chtěl do toho úzkého horka dostat až po kořen tak rychle, jak jen bylo možné. Díky událostem celého odpoledne umíral touhou po vyvrcholení. Občas bylo na nic, že byl on tím starším bratrem a musel tedy být mnohem rozumnější.

Andreas zalapal po dechu, když do něj Tom přirazil. S každým přírazem ho více a více vyplňoval, až si Andreas nebyl jistý, jestli zvládne ještě víc. Už se začínal bát, když Tom přestal, vyklouznul z něj a nechal ho znepokojivě prázdného. Začal se vrtět, aby dal Tomovi najevo, že ho chce zpátky v sobě. Bill ho ale přidržoval na jednom místě a Tom do něj opět celý vklouznul.

Tom líně přirážel, držel tempo s Andreasovým sténáním. Snažil se si v hlavě utvořit obrázek toho, co se jejich kamarádovi nejvíce líbilo. Přirazil hlouběji. Věnoval Andreasovi, který křičel rozkoší, pár krátkých, rychlých tvrdých přírazů, trochu se sklonil, aby byl blíže svému dvojčeti. Bill k němu zvednul pohled, šťastně se usmál a rty naznačil tiché ‚Miluji tě.‘. Tempo ruky, kterou kamaráda honil, zkoordinoval s tempem Tomových přírazů. Tom se na něj zazubil, cítil, jak se kolem něj Andreas stáhnul, jelikož byl díky Billově ruce blízko svému vrcholu. Se zakvičením se Tom přehoupnul přes okraj, ještě párkrát přirazil, než Andreas podruhé vyvrcholil.

Uspokojený Tom vystoupil z Andreasova těla, na rtech měl unavený úsměv. „Byla to zábava.“

„Jo, musíme to udělat znovu,“ souhlasil Bill. Konečky prstů, které měl pokryté spermatem, přejel přes Andreasův hrudník. Blonďák se nadzvedl na loktech, zvědavě se podíval na Toma.
„Kvičíš.“
„Není to ta nejroztomilejší věc?“ vykřikl Bill. „Miluju to.“
Tom se na dvojici ušklíbnul. „Každý má něco,“ řekl. Povalil Andrease zpátky na záda a v malých kroužcích mu přejížděl po hrudníku jazykem.
„Tohle má taky rád,“ zašeptal Bill Andreasovi. „Řekl bych, že je to něco jako fetiš, ale já si to užívám,“ řekl. Chytil Tomovy dredy, aby je uchránil od rizika ušpinění Andreasovým malým problémem. „No, řekl bych, že je to teď užitečné pro nás oba, že?“ zeptal se a znovu kamaráda políbil.
„Očividně,“ přitakal Andreas s úsměvem, užíval si Tomův jazyk na své kůži. Rozhodně chtěl být zapojen do dvojčecích hrátek.

KONEC

autor: Gaja

překlad: Catherine
betaread: J. :o)

original

2 thoughts on “Corrupting Andreas 8. (konec)

  1. Najkrajsia veta z celej casti "Billovi neublizujeme, rozumis?" Absolutna dokonalost ktora vysla z Tomovych ust.

    Blazniva poviedka. Vyborna. Dakujem prekladatelke za preklad a rada sa s nou pustim do noveho dobrodruzstva.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics