Love me till it hurts 3.

autor: Becs
„Tome, sakra, Tome!“
Oslovený se vytrhnul z přemýšlení a rozhlédl se kolem sebe, jako by si až teď uvědomil, kde je. V jídelně, obklopený přáteli.
„Ty mě vůbec neposloucháš,“ rozčilovala se Olivie.
„Ale poslouchám,“ odbyl ji, ale nijak zvlášť se nesnažil zjistit, co vlastně říkala.
„Co je to s tebou? Už pár dní jsi úplně mimo,“ obvinila ho, zatímco vytáhla z tašky zrcátko a rtěnku a nanášela si na pusu vrstvu růžové barvy. Tomovi se sevřel podbřišek, když si vzpomněl na jiné rty. Obemknuté kolem jeho… ehm. Musel se vzpamatovat. Takhle to rozhodně dál nešlo.
„Musím jít. Mám volejbal. Sejdeme se po škole?“ ptala se, aniž by se na něj podívala.
„Hmm,“ zahučel Tom, což jí evidentně jako odpověď stačilo, protože vstala, líbla ho na tvář a nechala mu tam šmouhu.

„Kámo, má pravdu. Jsi úplně v prdeli. Vůbec nás nevnímáš. Ani nechodíš pařit a radši sedíš doma. Mám se začít bát?“ přisunul se k němu na lavičce Georg, jakmile Olivie odhopkala.

„Nedramatizuj to, Geo,“ odbyl ho Tom a povzdychl si. Pohledem zalétl k rohu místnosti, kde seděl důvod jeho soužení. Bill Kaulitz. Tom si to jméno v hlavě opakoval jako nějakou mantru, až z toho šílel. Od onoho setkání na něj nedokázal přestat myslet. Nejen na to, co mu udělal na zadním sedadle jeho auta, ale i na to, jak při tom vypadaly jeho oči. Jako by ten upřený pohled měl vypálený do mozku. Nemohl se ubránit představám, jak Bill asi vypadá při sexu. Jak se pohybuje, jak se při tom zpotí, jak sténá. Zakroutil hlavou, aby si ty obrazy vyhnal z hlavy, jenže v tu chvíli se Bill rozesmál svým zvonivým hlasem a jemu žaludek udělat tři kotrmelce. Tohle nebylo dobré.

„Tome,“ naléhal Georg, když se neměl k odpovědi.

„Kurva, nic se neděje. To, že nechodím každý den kalit, ještě neznamená, že se něco děje. Prostě chci mít chvilku klid,“ obořil se na kamaráda a znechuceně odsunul tác s jídlem. Úplně ho přešla chuť.
„Dobře, tak se nerozčiluj,“ klidnil ho. „Tak půjdeme?“
„Kam?“ zeptal se Tom hloupě, protože Bill na druhé straně jídelny právě vstal a odnášel svůj tác k odpadkovému koši.
„Na fotbal. Máme trénink,“ zamračil se Georg. Ať mu Tom netvrdí, že je v pohodě. Vždyť sotva vnímal, co se kolem něj děje.
„Oh jasně,“ kývnul Tom a rychle vstal, aby mohl sledovat Billa, jak opouští místnost. K jeho smůle Bill šel opačným směrem, než měl jít on. Všiml si, jak zapadl na nedaleké záchody.
„Ty, Geo, běž napřed. Odskočím si a přijdu,“ informoval kamaráda, a aniž by čekal na reakci, rozběl se pryč.

Měl štěstí, že na toaletách nikdo nebyl a Bill právě vycházel z jedné z kabinek.
„Čau,“ pozdravil ho bez většího zájmu černovlásek a přešel k zrcadlu, aby si umyl ruce. Pak se začal přehrabovat ve své tašce a vytáhl lesk na rty. Když se krášlila Olivie, bylo to spíš nudné a ani v nejmenším ho to nevzrušovalo. Jenže když to udělal Bill, bylo v tom něco erotického. Zaslechl hlasy z chodby, takže ho popadl za ruku a vtáhl do jedné z kabinek.
„Co to děláš?“ protestoval Bill, ale následoval ho. Vmáčkli se do malého prostoru a Tom na něj jen pár vteřin zíral, aniž by byl schopný slova. „Má tenhle tvůj útok nějaký důvod? Nikomu jsem nic neřekl,“ zamračil se Bill. Což nebyla tak úplně pravda, protože už se stihl pochlubit Nat, ale to se nepočítalo.
„Ne, o to nejde,“ zakroutil hlavou Tom, když konečně našel hlas. „Chci si to zopakovat.“
„Cože?“ zarazil se Bill a až teď si uvědomil, že ho fotbalista vězní svýma rukama, přimáčknutého na stěnu.
„Jo, já… prostě,“ soukal ze sebe. Bill ho ještě nikdy neviděl takhle… bezbranného. Jo, bezbranný bylo rozhodně slovo, které bylo na místě. „Ehm,“ odkašlal si Tom a konečně ho pustil. Udělal krok dozadu, ale narazil tam na stěnu. „Prostě mi ta kuřba nestačila. Chci si to rozdat,“ řekl o poznání pevnějším hlasem.

„Tak nestačila,“ ušklíbl se Bill a založil si ruce na hrudníku. Sledovat tu proměnu v jeho postoji bylo vážně zábavné. „Tak dneska v jedenáct na stejném místě,“ souhlasil po pár vteřinách ticha.

„Nešlo by to dřív?“ zkusil to Tom. Čekat do jedenácti bylo příliš moc. Už teď měl chuť si Billa opřít o stěnu a pořádně si to užít.
„Ne, nešlo,“ odbyl ho. Sice mohl přijít dřív, ale líbilo se mu, jak se kroutí nedočkavostí. Když se Tom začal nadechovat k odpovědi, práskly dveře a někdo vstoupil.
„Tome, jsi tady?“ rozlehl se ozvěnou Georgův hlas.
„Sakra,“ zašeptal Tom a nahlas řekl: „Jo Geo, co je?“
„Jsi v pohodě?“ sondoval kamarád s upřímnou starostí v hlase.
„Jo, neboj se. Klidně můžeš jít,“ odbyl ho.
„Já na tebe radši počkám,“ oznámil Geo a znělo to, jako by se usazoval na umyvadle. Bill měl, co dělat, aby se nezadusil smíchem.
„Kurva, co teď,“ šeptl Tom a byl rád, že sem proudí hluk z chodby a Georg ho tak nemůže slyšet.

Bill chvilku přemýšlel a pak šeptem řekl: „Máš cigára?“

Tom se na něj nechápavě zamračil, ale okamžitě vytáhl z kapsy krabičku. Bill zašeptal dík, strčil si ji do vlastní kapsy a jako nějaký had se protáhl pod zástěnou do vedlejší kabinky. Pak už Tom slyšel otvírání dveří, zvuk tekoucí vody a klapnutí dalších dveří, když Bill odešel. Tom si oddychl a vzápětí mu došlo, že ho ta malá mrcha právě bezdůvodně připravila o cigarety. Zakroutil hlavou a vyšel ven.
„Jsi moje chůva nebo co?“ prskl na kamaráda a šel si umýt ruce, i když to vlastně nepotřeboval.
„Jen jsem se chtěl ujistit, že jsi v pořádku,“ pokrčil rameny a seskočil z pultu.
„Začínáš být jako Olivie,“ obvinil ho Tom, ale už se na něj nezlobil. Měl na večer domluvenou schůzku s Billem. Svět se hned zdál mnohem veselejší. Poplácal kamaráda po rameni a společně zamířili k šatnám.

Tom znovu stál opřený o bok svého auta a kouřil asi desátou cigaretu. Ruce se mu třásly a on se to marně snažil potlačit. Byl nervózní, jako by ho snad čekal první sex v životě.

„Kurva,“ zaklel, když mu popel spadl na špičku bílé tenisky. Vůbec si nevšiml, že k němu mezi tím přišel Bill a teď ho pobaveně sleduje.
„Elegantní,“ ocenil jeho komediální výstup a Tom sebou při tom zvuku trhnul.
„Ahoj,“ pozdravil a v jeho hlase byla znát úleva.
„Čau,“ oplatil mu Bill. „Můžeme?“ kývnul k autu a okamžitě se tam vydal. Vysoukal se na sedadlo a okamžitě si skopnul boty. Tom stál jako opařený a jen to sledoval.
„No tak co je? Nemáme na to celou noc,“ popoháněl ho černovlásek, zatímco si sundával kalhoty.
„Jo, jasně,“ vzpamatoval se Tom a také nastoupil.
Bill se natáhl dopředu, aby zapnul rádio, a tak měl na moment výhled na jeho zadek. Musel uznat, že to byla moc pěkná prdelka. Neodolal a lehce jednu půlku promnul.
„Hele,“ plácl ho na oko naštvaně Bill a na rtech mu hrál úsměv. Posadil se zpátky na zední sedadlo a bez dalších okolků si sundal boxerky.

„Budeš se muset taky vysvléct,“ rozesmál se, když uviděl zkoprnělého Toma, jak jen sedí a zírá. „Tys to ještě nedělal co?“

„Jasně, že jsem to už dělal,“ bránil se Tom pobouřeně.
„Ty už jsi spal s klukem?“ povytáhl obočí a zadržoval smích.
„Ne, to ne,“ přiznal Tom a pokoušel se vysvobodit kotník z nohavice.
„Neboj, budu něžný,“ zašeptal Bill smyslně a Tom měl dojem, že se mu postavil každý chloupek na těle. Bill přesunul ruce na jeho boky a stáhnul mu boxerky. Jeho penis vyskočil z prádla, zcela tvrdý a nedočkavý. Černovlásek ze sebe vydal souhlasné zamručení a jediným ladným pohybem se přes něj přehoupl a uvelebil se na zemi mezi jeho koleny. Byl div, že se na podlážku auta vůbec poskládal, vzhledem k délce jeho nohou, ale nad tím Tom neměl čas přemýšlet, protože ucítil tu úžasnou vlhkost, když ho Bill vzal do pusy. Hlava se mu samovolně zaklonila, až se praštil o opěrku, ale nevadilo mu to. Nikdy nezažil nic lepšího.
Bill si chtěl s Tomem trochu pohrát, než se do toho pustí na plno, a vážně ho bavilo, jak se Tom po několika olíznutích svíjí, jenže pokud by ještě chvilku pokračoval, bylo by po všem. Takže ho propustil ze svých úst a vyšplhal se mu na klín. Fotbalista byl natolik omámený vzrušením, že Billa chytl za zátylek, aby si ho přitáhl k polibku.
„Ne, tohle ne,“ bránil se okamžitě a kousek se odtáhl, aby dosáhl na svou tašku, ze které vylovil lubrikant a kondom. Tom si jen povzdychl a položil mu ruce na stehna a dál to nekomentoval.

„Už jsem se doma připravil, abychom se nezdržovali,“ informoval ho, i když měl Tom jen matnou představu o tom, co to znamená. Téměř profesionálním grifem mu natáhl kondom a vymáčkl si na prsty štědrou dávku lubrikantu a začal ji roztírat po ochraně. Pak si prsty promnul a k Tomovu velkému překvapení je strčil do sebe. Bill přimhouřil oči a Tom měl dojem, že se brzy zblázní.

„Můžu?“ ujišťoval se Bill, když přestal s prstěním a nadzvedl se, aby si do sebe mohl navést jeho penis.
„Jo,“ přikývl roztřeseně. Na to, co následovalo, by se nedokázal připravit, ani kdyby chtěl. Musel stisknout zuby k sobě, aby hlasitě nevykřikl. Prsty zatínal do kůže na černovláskových stehnech. Ten pocit sevření byl tak intenzivní, že se udělá ještě dřív, než se dostane dovnitř celý.
„Dýchej,“ poradil mu Bill a samolibě se šklebil. „To pomáhá,“ dodal se zasténáním, protože se mu podařilo dosednout zase o kousek níž.
„Kurva,“ zaklel Tom a vnitřnosti se mu kroutily. Ani v nejdivočejších představách to nebylo tak dokonalé jako právě teď.
„Bude to chvilku trvat, než ve mně budeš celý,“ mumlal Bill a musel se kousat do rtu, aby nesténal nahlas. „Jsi veliký.“

Tom byl tak v extázi, že si toho komplimentu ani nevšiml. Ze všech sil se ovládal, aby ho nepopadl za boky a nepřirazil na sebe. Všechno to bylo úžasné, ale taky to trvalo až moc dlouho.

A pak se něco změnilo. Bill se místo tlaku dolů nadzvedl a pak znovu dosedl a Tomovi se před očima rozsvítily hvězdičky. Zalitoval, že se Bill nenechá líbat, protože by se rád něčím rozptýlil. Nakonec si ho přece jen přitáhl blíž, aby mohl polibky pokrýt alespoň jeho krk. Okrajově zaznamenal, že Bill uchopil svůj penis a začal se honit.
„Ach ano,“ vyrážel ze sebe Bill, a teď už poskakoval nahoru a dolů jako smyslů zbavený. Tom pochopil, že všechno bylo ze začátku hrané a promyšlené divadýlko, ale teď už se Bill dostal do extáze a prostě se tomu poddává. Rozvalil se zpátky do sedačky a trhanými pohyby vzhůru se pokoušel vyjít mu vstříc.
Bill se musel zapřít rukou o Tomovo rameno, protože při tomhle tempu by se svalil na zem jako zralá hruška. Otevřel oči, aby se ujistil, že si to užívá stejně jako on, a musel se hrdě zazubit nad výrazem v jeho tváři.

„Už to nevydržím,“ přiznal Tom a kousl se do rtu.

„Ještě chvilku,“ zasténal Bill a zrychlil pohyby rukou. „Už jen malou chviličku,“ opakoval jako v horečce, dokud nevyvrcholil na Tomovo tričko. Ten byl tak ponořený do probíhajících hrátek, že to ani nezaznamenal. Párkrát zaklel jako námořník, a pak němě ztuhl, když se také udělal.
Pár vteřin zůstali oba nehybní a jen zhluboka dýchali. Nakonec to byl Bill, kdo tento moment narušil, když se opatrně zvedl. Nechal Toma, ať se o kondom postará sám, a začal se shánět po svých boxerkách.
„Hele, zašpinils mi tričko,“ řekl Tom, když se dostatečně vydýchal.
„Maminka ti ho vypere,“ rýpnul si černovlásek a natáhl si kalhoty. Během chvilky byl oblečený a už vystupoval z auta ven. Natáhl dlaň v jasném gestu.
„To jako vážně?“ naklonil Tom hlavu na stranu. Myslel si, že tu část s placením už mají za sebou.
„Tohle už je vážně velké tajemství. Potřebuju motivaci, abych si ho nechal pro sebe,“ zašklebil se a dal si ruku v bok.
„Fajn,“ rezignoval Tom a podal mu bankovky.

Sehnul se pro boxery, a když se narovnal, aby Billovi řekl něco dalšího, zjistil, že chlapec už tam není. Zahlédl jeho pohupující se boky, jak mizí za zatáčkou. Zakroutil hlavou a vydechl nosem. Dřív mu vyhovovaly vztahy, kdy si prostě natáhne kalhoty a zmizí, aniž by se loučil. Sám to tak udělal stokrát. Jenže dnes poprvé mu to opravdu vadilo. Věděl, že Bill z něj není zrovna odvařený a ani on ho nějak zvlášť nezbožňoval. Konec konců, byl to jen podivín, se kterým nikdo moc nemluvil, a vykládaly se o něm ty nejhorší věci. Nespočetněkrát slyšel historky o jeho matce feťačce a o Billových sexy tanečcích v klubu. Jenže na něm bylo něco, co ho nutilo nepouštět ho z hlavy. Ty hluboké oči v sobě ukrývaly mnohem víc, než se na první pohled zdálo.

autor: Becs

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Love me till it hurts 3.

  1. Moc se mi líbí, jak je Tom z Billa totalně v háji, Bill na tom pěkně vydělává a kdyby jen trochu chtěl, mohl by s Tomem pěkně zametat, hihi 😁 Zároveň se ale těším na to, až se jednou někde sejdou bez toho, aniž by Tom v tu chvíli myslel svým rozkrokem (a nebo třeba po činu, kdy Bill hned nezdrhne) a úplně normálně si popovídají…

  2. Dufam ze toto bude trvat nekonecne dlho. Ze Tom bude skemrat o dalsie kolo. Vyzera to ze Tom bude ten ktory si prvy uvedomi city k Billovi. Ach…som rada tejto poviedke. Vyborna sialenost je to!! Dakujem.

  3. Naopak Tome, Bill je odvarenej ze tvyho… Konta… Bankovniho 😀 A ty ho naprosto zboznujes 😛

  4. Není nad to konečně si sednout, dát si kávičku a relaxovat u takového skvostu. Neskutečně jsem se bavila. Bill je typek, prý nemáš cigarety? Čorka malá. A Tomi se nám odvazal, i když ten konec, bože ten konec, kámo někdy tě vidím na kolenou ráda, ať tě Bill trochu potrápí a ty se musíš snažit, ale někdy je mi tě tak líto. Tetelim se blahem v očekávání dalšího dilku :-*

  5. Hhmm, tak vidím, že mi někdo šlohnul jméno 🙂
    Dnešní díl mě utvrdil v tom, že Tom je fakt chudák 😀
    Ten Bill mu ale dává 😀
    Zajímalo by mě, co se ve skutečnosti skrývá za Billovým suverénním chováním, nechce se mi věřit, že je takový doopravdy, ale můžu se mýlit.
    Zato Tom, z toho bude za chvíli troska,  sexuálně i finančně, Bill ho pěkně mučí v obou směrech 😀 A ty cigarety :DDD
    Teď už jenom kdy je někdo spolu načapá, to pak asi moc pěkné nebude.
    A nemůžu si pomoct, ale při tom sexu jsem pořád musela myslet na to, co kdyby je tak u toho viděla Olivie 😀

  6. Tom je z Billa úplne mimo. Bill z Toma… veľmi nie. Som zvedavá, kedy sa to zmení. Ďakujem za časť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics