Love me till it hurts 4.

autor: Becs
Tom si nikdy nevšiml, kolik společných hodin s Billem má. Dřív jeho přítomnost prostě nezaznamenával, jenže teď se zdálo, že černovlásek je všude. Jako by na sobě měl nějaký magnet, který ho neustále přitahoval. Bill dodržel svou část dohody a nikomu nic neřekl, a navíc se k němu na veřejnosti ani nehlásil. Tom se často přistihl, jak mžourá jeho směrem a tajně si přeje, aby se jejich pohledy střetly. Aby se na něj Bill třeba jen usmál, jenže on to nikdy neudělal. Ignoroval ho naprosto dokonale, jako by byli naprostí cizinci.

Jedním ze společných předmětů byla i matematika. K Tomově velké nelibosti Bill na většině předmětů seděl až úplně vzadu, takže bylo velmi těžké ho po očku sledovat.

„Tome, máš hotový úkol?“ dloubl mu do ramene Georg. Tom se otočil a využil tak vzácnou příležitost k prohlédnutí i zadní části místnosti. Bill seděl sám, skloněný k sešitu a něco do něj zběsile čmáral. Tom to tipoval na právě zmíněný domácí úkol.
„Už jsem někdy nějaký dělal?“ zakřenil se na Georga, pobaven jeho zoufalým výrazem. Geovi učení moc nešlo a viselo nad ním vyloučení z fotbalového družstva. Tom tenhle problém nikdy neměl. Jeho otec byl hlavním sponzorem fotbalistů, což mu zaručovalo výhody i jinde.

Vzal do ruky mobil a po očku sledoval Billa, který zaklapl sešit a znechuceně ho odsunul stranou. Musel se pousmát nad tím, jak byl celý zarudlý.

„Čemu se směješ?“ vytrhnul ho ze snění Georgův hlas.
„Ničemu,“ odbyl ho a posadil se zpříma. Sjel pohledem k telefonu a rozkliknul ikonku facebooku. Bill většinou na nějaké extra dopisování nebyl. Obvykle stačilo vyměnit si tři zprávy, aby se domluvili, kde se sejdou, jenže tentokrát Toma něco nutilo napsat mu jen tak. Bez nějakého záměru.
Problémy s domácím úkolem, Kaulitzi? naťukal a zvednul hlavu, aby mohl Billa sledovat. Ten sáhnul do kapsy pro mobil, zprávu si přečetl, a pak se na něj podíval. Zamračil se a našpulil pusu. Pak na Toma vyplázl jazyk a znovu mobil schoval. Tomovi se sevřel žaludek a poskočilo srdce. Musel potlačit přihlouplý úsměv a rychle se sklonil ke svým teniskám, aby si toho Georg nevšiml.
„Tak dobře, seru na to. Nic z těchhle kravin mi nedává smysl,“ vztekal se Geo a také sešit zavřel. „Jdeme dneska ven?“ zeptal se a podíval se na Toma s nadějí.
„Nevím, Geo,“ odbyl ho s nezájmem. „Možná budu mít plány.“
„Šustíš nějakou holku pravidelně, nebo je jich víc? Každý večer teď něco máš,“ sondoval kamarád.
„Jsem prostě oblíbený,“ zakřenil se a neuniklo mu, jak Bill protočil oči.

Do učebny vešel učitel a třída se okamžitě začala usazovat. Tom měl dojem, že má v hrudníku nafouknutý balónek, i když by dost dobře nedokázal popsat, odkud se ten pocit vzal.
„Takže, kdo půjde k tabuli vypočítat první příklad?“ zeptal se učitel a přejížděl očima po celé třídě. Spousta studentů by se v tu chvíli nejraději propadla do země, ale Tom seděl zpříma a pohled učiteli bezstarostně oplácel. Když se na něm zastavil, Tom jen lehce zavrtěl hlavou a ušklíbl se. Učitel si povzdechl a vyvolal k tabuli Billa. Občas nebylo špatné jmenovat se Trumper.
Bill se před tabulí trápil dobrých deset minut, ale nakonec se mu se značnou nápovědou od samotného učitele podařilo příklad vypočítat. Oddychl si, hodil křídu k ostatním a vydal se uličkou zpět ke své lavici. Když míjel Toma, ani se na něj nepodíval, nicméně nenápadně rukou přejel po jeho lavici a dotkl se tak jeho prstů, až mu je zamazal. Tom se musel hodně ovládat, aby se po něm neohlídl. Usmál se pro sebe, a pak už dál nepřítomně hleděl na tabuli, aniž by věnoval pozornost učivu. Musí si co nejdříve domluvit s Billem schůzku.

„Takže jak to děláš?“ překvapil ho Billův hlas, když si schovával učebnici matematiky do skřínky na chodbě. Ještě nikdy se nestalo, že by ho Bill takhle veřejně oslovil. Tom se rychle porozhlédnul, ale nikdo z jeho kamarádů nebyl v dohledu. Georg utíkal do tělocvičny, protože chtěl přesvědčit trenéra, aby mu dal další šanci. Doufal, že když mu slíbí, že se pokusí si známky zlepšit, nechá ho ještě chvilku hrát.

„Jak dělám co?“ odpověděl Tom a přehraboval se ve skřínce, i když to už nebylo potřeba. Hledal záminky, proč tady zůstat ještě o malinkou chvilku déle.
„Ta tvoje nedotknutelnost. Stačí, když hodíš na učitele ksicht a on tě nevyvolá. Nemysli si, že jsem si toho nevšiml. Dneska jsem šel místo tebe,“ drmolil Bill a zapřel se zády o vedlejší skřínku. Jednu nohu pokrčil a hodil si batoh dopředu. Chvilku se v něm přehraboval, a pak vytáhl balíček žvýkaček. Jednu hodil do pusy a znovu se podíval na Toma. „No? V čem je tvoje tajemství?“
„Nevím, že by přirozené charisma?“ pokrčil ledabyle rameny a zatvářil se samolibě.
„O tom silně pochybuju,“ odfrknul si Bill a sledoval partičku studentů, která právě procházela kolem, takže si ho Tom mohl chvilku prohlížet. Když se vrátil pohledem k Tomovi, udělal ze žvýkačky bublinu, a pak ji hlasitě prásknul. „Hele, co máš teď za hodinu?“ zeptal se po chvilce.
„Tělák,“ odpověděl Tom, jakmile polknul. Nedokázal přestat sledovat tu růžovou gumu, která se převalovala na Billově jazyku.
„Na ten chodit nepotřebuješ,“ rozhodl Bill, práskl dvířky od jeho skřínky a popadl ho za zápěstí. Tom byl rád, že už brzo mělo zvonit, takže kolem nikdo nebyl. Netušil, jak by vysvětloval, že ho Kaulitz tahá školní chodbou.

„Tady to bude dobrý,“ zašeptal Bill, když došli ke školníkovu kumbálu. Nakoukl dovnitř a zazubil se. „Máme štěstí.“

„Co blbneš?“ zamračil se Tom, když otevřel a smýknul s ním dovnitř.
„Nic tě nenapadá?“ zahýbal černovlásek několikrát sugestivně obočím. Pak přešel ke stolu, na kterém ležela malá hromádka papírů a nějaké čisticí prostředky. Jedním tahem to všechno shodil na zem, a pak si na vyklizenou desku sednul.
„Chceš si to tady rozdat?“ vykulil na něj Tom oči. „To jako vážně?“
„Proč ne? Ještě jsi to ve škole nedělal?“ zazubil se Bill a ladně si přehodil nohu přes nohu.
„Nedělal a ani mě to moc neláká,“ přiznal Tom, i když z pohledu na Billa, který se vrtěl na stole, se mu dělalo těsno v kalhotách.
„No tak ne,“ řekl Bill a seskočil ze stolu dolů. Došel až k Tomovi a přiložil mu rty k uchu, aby mu něco pošeptal. Dřív, než to stihnul, se však za dveřmi ozvalo nějaké rachocení.
„Kurva, školník,“ zaklel Tom. To už ho ale Bill táhnul do skříně po jeho pravici. Stihli do ní vklouznout jen tak tak, než se otevřely dveře a dovnitř vstoupil nerudný školník. Při pohledu na nepořádek začal nadávat a rozzuřeně někam odklusal.

„To bylo o kozy. Měli bychom rychle vypadnout, než se vrátí,“ šeptl Tom, který teď stál namáčknutý v rohu skříně ve společnosti několika talárů.

„Anebo bychom si mohli trochu pohrát,“ navrhnul Bill a přišoupl se k němu blíž. Skříň byla vysoká tak akorát, aby v ní mohli stát a nemuseli se moc krčit.
„No tak. Nechci, aby nás tu načapal,“ zakňučel zoufale Tom. Porušovat školní řád byla jedna věc, ale dostat se do pracek školníkovi, kterému právě zaneřádili jeho království, o to vážně nestál.
„Nebuď takový posera,“ zašeptal mu Bill do ucha, až se mu zježily vlasy na zátylku. Obmotal mu paže kolem krku a celý se k němu přitisknul. Jakmile mu začal oždibovat kůži na krku, věděl, že je ztracený. Chytil Bill za boky a přitáhl si ho víc na sebe. Potěšilo ho, že i on už je v pozoru. Automaticky se začal proti Billovu klínu otírat.
„Tak je hodný,“ pochválil ho černovlásek a zakousl se mu do krku.
Tom spustil ruce dolů a chystal se Billovi rozepnout pásek, jenže on ho zastavil.

„Co je? Rozmyslel sis to?“

„Ani náhodou, ale asi nechceš, aby nás tu školník nachytal s kalhotami u kotníků,“ vysvětlil a přimáčkl se na Toma ještě o malinko víc.
„Potom nechápu, co chceš dě…“ nedořekl, protože mu to došlo. Bill pravidelným třením jejich klínů přiváděl Toma k nepříčetnosti.
„Bože, ty jsi šílený,“ zakroutil hlavou a chytil černovláska za zadek. Nemělo smysl mu odporovat. Když se pro něco rozhodl, dotáhl to do konce. A když mu Tom pomůže, dokončí to rychleji. A navíc to nebylo vůbec špatné.
„Pššt,“ odpověděl mu na to Bill a Tom by byl schopný se udělat už jen z toho, jak mu vzdychal do ucha. Když k tomu připočítal adrenalin z toho, že je může každou chvilku někdo nachytat, byl za okamžik tak vzrušený, že se proti Billovi prudce pohyboval a cítil, jak mu zmuchlaná látka mezi nimi vlhne.
„Zblázním se z tebe,“ přiznal Billovi přerývavě, zatímco mačkal jeho pozadí. Bill mu na to odpovědět nedokázal. Visel mu na ramenou a vycházel mu v pohybech vstříc. Jejich erekce se o sebe otíraly skoro s bolestivou náruživostí.

Tom překvapeně nasál nosem vzduch, když si Bill opřel čelo o to jeho. Sdílet spolu dech pro něj bylo něco velmi intimního, obzvlášť když mu nikdy nedovolil, aby ho byť jen políbil. Na zátylku se mu začaly perlit kapičky potu, ale sotva si toho všímal. Vnímal jen to, jak proti němu Bill přiráží, a soustředil se na to, aby mu to stejnou intenzitou oplácel. Nemohl si pomoct a jednou rukou vklouzl za okraj jeho džín, pod boxerky a pak rovnou mezi půlky, kde už teď bylo příjemně vlhko z toho, jak se potil. Bill zakňučel a trhaně sebou zazmítal, zatímco ho jedním prstem hladil kolem vstupu.

„Tady dneska budu,“ slíbil Billovi a ten se vzmohl jen na slabé přikývnutí.
„Pokračuj. Udělej mě,“ zasténal.
Tom ruku vytáhl, aby si k sobě mohla černovláska lépe přitisknout a splnit tak jeho přání. Jejich tempo bylo přímo zběsilé a on cítil, jak mu Bill zarývá nehty do ramen. Nenašel však žádný prostor pro to, aby proti tomu nějak protestoval.
„Už budu,“ zamumlal jako v horečce. Stačilo pár posledních sklouznutí a Bill se proti němu napjal a ztuhnul. Následoval ho prakticky v příští vteřině, a pak už se tvrdě udělal do boxerek.

Snad minutu stáli bez hnutí a jen lapali po dechu.

„No, to nebylo špatné,“ zhodnotil to nakonec Bill a začal si poupravovat kalhoty, které teď vepředu nepatrně ztmavly. „Teď už bychom měli vážně zmizet.“
„Sejdeme se dneska?“ naléhal ještě Tom, když automaticky sáhnul do kapsy pro peněženku a vtiskl mu do ruky bankovku.
„Dobře,“ zazubil se Bill a schoval si ji do zadní kapsy.

O hodinu později si Tom sušil copánky ručníkem a ještě pořád vzpomínal na to, co se odehrálo. Nakonec stihl alespoň část tělocviku, a tak se připojil k ostatním spolužákům, kteří hráli basket.

„Ty, Tome, co to máš tady?“ ukázal mu Andreas na krk a ramena. Tom přešel k zrcadlu a v duchu zaklel, když uviděl malé rudé půlměsíce všude na své kůži.
„Takže už aspoň víme, proč jsi přišel pozdě, co?“ zachechtal se Georg a plácnul kamaráda ručníkem. „Olivie je teda divoška.“
„To není od Olivie,“ přiznal Tom a posadil se na lavičku. „Ale mám se s ní teď sejít. Pokud to uvidí, tak mě zabije.“
„Oh, kurva, to je na hovno,“ zašklebil se Andreas a bylo znát, jak ho těší, že bude mít průser. „Co takhle šátek kolem krku?“
„Nejsem teplouš jako ty,“ odsekl mu Tom a protřel si rukou zátylek. I když by se na Billa měl zlobit, za to, jak si ho označkoval, nějak se k tomu nedokázal přinutit. Naopak. Dost se mu to líbilo.
„Mám tady košili s límečkem,“ nabídl Georg. „Vím, že to není úplně tvůj styl, ale lepší než nic, ne?“
„Vidíš, Andreasi, Georg je pravý kámoš,“ řekl Tom a vstal, aby mohl kamaráda vděčně poplácat po rameni. „A navíc není teplouš.“

autor: Becs

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Love me till it hurts 4.

  1. Jéééé, Bill je černovlasá divoška :-*
    Jsem fakt měla strach, že to nestihnou a načape je školník, ale nebyla jsi k nim tak krutá 😉 :-*
    Ovšem to, s jakou samozřejmostí Tomi zaplatil, to mi upadla čelist skoro 😀 a tetelím se téměř škodolibou radostí, že v tom Tomi lítá naprosto brutálně. On je z Billa totálně hotový, teď už bych jenom moc chtěla nahlédnout do Billovo hlavinky a zjistila, jak na tom je naše černovlasá divoška, jestli je tak dobrý herec a nebo mu to opravdu zatím je tak volné 😀 bomba kapitolka zlatí :-*

  2. Já zase čekala, že až z té skříně vylezou, tak tam najdou školníka, který je celou dobu poslouchal 😀 😀 😀 Taky jsem hotová z toho, jak je Tom hotový z Billa, jen mě teď zajímá, jak je to na druhé straně. Proč to tentokrát celé inicioval Bill? Chtěl si jen užít, nebo potřeboval prachy, a nebo něco úplně jiného… ? 😀 Každopádně bych si strašně škodolibě přála, aby je jednou načapala samotná Olivie. To by bylo prostě něco :DDD

  3. Vobec sa mi nepacia tie Tomove "teplosske" narazky. Dufam ze to mysli len ako provokaciu k Andreasovi, lebo si inak serie do huby vzhladom na to, co s Billom stvara 🙂

    Som hotova z Toma co je uplne hotovy z Billa. On je uplne cely jeho. Teraz uz len potrebujeme vidiet do Billovej hlavy.

    Na Oliviu by som sa hned vykaslala. Lebo moze to byt prave ona, ktora vyzradi ich male tajomstvo. A poskodi bud obom alebo len Billovi. A to tak ze na to pride a Tom jej povie ze si Billa platil, lebo bol zvedavy a chcel experimentovat s chlapcom. Aby sa sam ocistil a ona z Billa uz naozaj urobi skolsku devku. Alebo bude taka svina a znemozni ich oboch. Aj ked sa priklanam k prvej variante, lebo asi Tom je dobra partia na chodenie. 🙂

  4. Ráda bych věděla co se honí Billovi v hlavě.Protože to co zažívá s Tomem je neskutečné.Tom by si měl konečně uvědomit,že Bill je pro něj ideální partie,ne jak Olivie.

  5. Jojo Tomi, tak hlavně že ty nejsi teplouš a hlavně že nejsi zamilovaný teplouš xD
    Nejvíc se mi líbí právě to, jak je Tom z Billa totálně hotový, je to strašně sexy, jak o něm přemýšlí 🙂
    "Zblázním se z tebe", tak to bylo úžasné, když to Tom řekl, z té věty mi naskočila husí kůže 🙂
    No a copak na to Bill? Přiznávám, že tomu do hlavy absolutně nevidím a vlastně o něm vůbec nic nevím, proto doufám, že se nám celá věc brzy ukáže i z jeho pohledu a že se o něm dozvíme něco víc. Každopádně se mu to s Tomem líbí a je vidět, že si to užívá, že si za to ještě nechává platit je strašlivě nefér 😀
    A jestli to tak půjde dál, začne Tom tátovi hackovat bankovní účet, protože ten svůj bude mít totálně vymetený, nezbude mu ani na obědy 😀
    Super díl.

  6. Tak jsem neodolala a rozhodla se zacit cist. No uprimne takhle v pracovni dobe to je adrenalin 😁 co k tomu rict….je to obrovska pecka. Ac si myslim ze Bill je opravdu devka, tak se mi to moc libi. Mam ho vlastne v tehle roli rada. V tomto dile ale bylo nefer aby si nechal platit. To on svedl Toma. 😁 Mam trochu obavu ze v povidce asi budu velice trpet co se Toma tyce. Bojim se ze ten uplne ztrati hlavu a Bill bude jen cubka jtera ho bude trapit, nez ji docvakne ze Tom je ten jedinej kdo ho ma libat na rty 😊 jsem zvedava na pokracovani a ted se jdu radeji projit na vzduch.

  7. Tom začína byť nápadný. Ale to nevadí, tak mu treba. Ale aj Bill by si zaslúžil. Zdá sa, že je stále nad vecou… Hoci dnes to vyzeralo, že aj on začína podliehať "Tomovmu čaru", xi Ďakujem za časť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics