Springtime Beauty 4.

autor: Skebe-Neko

Růže jsou červené

„Ehm, ahoj,“ řekl Tom, zatímco zíral na oslnivý úsměv na rtech černovlasého muže. Billův úsměv se ještě více rozšířil, když omotal paže kolem Toma. Zabořil obličej do prohlubně mezi dredáčovým krkem a ramenem a Tomovo srdce vynechalo úder. Tom omotal paže kolem staršího muže a přitiskl si ho na hrudník. Nemohl si pomoct a přemýšlel, zdali Bill cítí, jakým tempem mu tluče srdce. Z úst mladšího muže vyšel hluboký povzdech a zavřel oči. Bill se v jejich objetí cítil tak moc dobře. U nikoho jiného, kdo ho kdy objímal, necítil, že by to bylo tak správné. Tom nechtěl, aby objetí kdy skončilo, ale Bill se odtáhnul, a tak ho musel pustit.

„Pospícháš?“ zeptal se černovlasý muž a skousnul si ret. Opravdu si přál, aby dredáč nemusel hned odejít, protože tak zoufale chtěl s tím okouzlujícím chlapcem strávit nějaký čas. Bill nemohl odtrhnout pohled od chlapce, který před ním stál. Tom byl pořád tak nádherný, jak si jej pamatoval.
„Ne,“ odpověděl Tom, aniž by nad svou odpovědí dvakrát přemýšlel. „Nepospíchám.“
„Dáš si se mnou kafe?“ zeptal se Bill se šťastným úsměvem.
„Už jsem měl dva hrnky, ale můžu ti dělat společnost,“ odpověděl dredáč a nervózně se zasmál.
„Ah, dobře. Nemáš hlad?“ zeptal se Bill a povytáhl obočí. „Můžeme si dát něco k jídlu. Mají tu dobré saláty, nebo jestli chceš, hned vedle je steakhouse.“
Tom chytil Billa za paži a začal ho tahat z kavárny pryč. „Nejíme saláty,“ zasmál se. „Jíme steaky!“
Bill se zasmál, když ho dredáč vytáhl na ulici. Tak zoufale si ho chtěl k sobě přitáhnout a políbit ho, ale neodvažoval se udělat první krok. Byl kompletně připravený pokračovat tam, kde skončili, ale nevěděl, jestli je na tom Tom stejně jako on.

Dvojice vkročila do skromné restaurace a servírka je ihned zavedla k volnému stolu. Poté, co si objednali jídlo, rozhostilo se mezi párem ticho. Tom si skousnul ret, zatímco zíral na černovlasého muže. Ani si nevzpomněl na svoji přítelkyni, která na něj doma čekala. Všechny myšlenky zmizely z jeho mysli a jediná věc, kterou měl v hlavě, byl Bill.

Billovy pocity nebyly natolik rozdílné od těch Tomových. Vřele se usmíval, zatímco sledoval dredatého chlapce. Od doby, kdy chlapce viděl naposledy, uběhly měsíce, ale pořád mu při pohledu na něj v břiše třepotala křídla malých motýlků. Billovo srdce tlouklo jako o závod a úsměv z jeho rtů nemizel. Jak se tak na Toma díval, vzpomínky na vášnivé okamžiky minulého léta se mu odehrávaly živě před očima.

Bill se napil svého vína a opatrně postavil sklenici zpátky na stůl. Tom z něj nemohl spustit oči. Sledoval i ten sebemenší pohyb. Netrvalo dlouho a oba měli před sebou talíř s jídlem a začali jíst.
„Jak se máš?“ zeptal se Bill a uřízl si sousto ze svého steaku.
„Mám se dobře,“ odpověděl Tom poté, co spolknul jídlo, které měl v puse. „Práce je v pohodě. Co ty?“
Bill se zasmál a pokýval hlavou. „To je dobře,“ odpověděl a skousnul si ret. „Vyhodil jsem svou asistentku, protože absolutně nezvládala svoji práci. Mám nového, mnohem lepšího asistenta, a nemusím být v práci do půlnoci, abych dělal jak svojí práci, tak dodělával práci ostatních.“
Tom našpulil rty a podíval se do svého talíře. „Máš… chci říct…“ zakašlal a podíval se na muže před sebou. „Máš někoho?“
„Ne,“ odpověděl Bill, vřele se na dredáče podíval. „Od tebe jsem nikoho neměl.“
Tomovy rty se zkroutily do šťastného úsměvu, nedokázal tomu zabránit. „Vážně?“ zeptal se horlivě. Bill se zasmál a zakroutil hlavou.
„Chtěl bys-“ začal Bill, ale rty hned stisknul k sobě. „Ty někoho máš?“

Tom myslel, že se mu zlomí srdce vinou Billova nadějného pohledu. Opravdu nechtěl vyslovit slova, která měl na jazyku, ale jednoduše nemohl lhát tomu krásnému muži, který ho pronásledoval v myšlenkách bůhvíjak dlouho.
„Ano,“ odpověděl mladší chlapec a díval se do svého talíře. Nechtěl vidět Billův zlomený pohled. „Jsem s Amaldou.“
Bill upustil vidličku a ta hlasitě zařinčela o jeho talíř. „Cože?“ zeptal se zmateně. Tom k němu zvedl pohled a zatvářil se.
„Jo,“ zamumlal.
„S Amaldou?“ zaskuhral černovlasý muž. Přitiskl si dlaň na obličej a vydechl. „Neudělal… ale ona… Tome!“
Dredáč si povzdechl a nakrčil obočí. „My dva jsme to skončili,“ zamumlal a opět sklopil pohled ke svému talíři. Bill si povzdechl.
„Já vím,“ vydechl a sundal dlaň ze svého obličeje. Pomalu si uřízl další sousto steaku a dal ho do pusy, když se mezi nimi opět rozhostilo ticho.

„Ublížila ti,“ řekl černovlasý muž po chvíli, když spolknul svůj steak. Tom nakrčil obočí.

„Ty taky,“ řekl kousavě. Bill rychlostí světla zvedl k mladšímu chlapci pohled.
„Já?“ zeptal se starší z páru a nevěřícně vytáhl obočí. Tom vydechl.
„Promiň,“ opět se zatvářil.
„Ne. Řekni mi, jak jsem ti ublížil,“ řekl černovlasý muž a založil paže na hrudníku.
„Odešel jsi,“ odpověděl dredáč, díval se do tmavých očí muže před sebou. „Nedal jsi mi svoje číslo, ani sis nevzal moje. Byl jsem mnohem zlomenější z tvého odchodu, než z rozchodu s Amaldou!“
Bill upustil do talíře svůj příbor. „Nesváděj to na mě!“ zasyčel. „Ty sám jsi mi mohl dát svoje číslo! Stejně tak sis mohl říct o moje. Dohodli jsme se, že to, co jsme mezi sebou měli, bude pouze letní záležitost… Vlastně nikdy jsme o tom nemluvili! Nemůžeš předpokládat, že já udělám první krok, když ses ani neobtěžoval s tím, abychom si o něčem takovém promluvili! A ano, možná jsi byl zlomenej, ale-“ Bill najednou zmlknul a zatnul dlaně v pěst. „Vážně si myslíš, že já ne?“ zašeptal.

Dvojice dojedla své jídlo v trapné tichosti. Když vyšli z restaurace, Tom chytil Billa za ruku

„Omlouvám se,“ řekl potichu dredáč a černovláskovu dlaň pohladil. „Máš pravdu. Nemůžu to na tebe svádět, protože jsem taky neudělal nic pro to, aby náš vztah mohl pokračovat.“
„Děkuju,“ řekl černovlasý muž. „Lituju toho, že jsem pro nás nic neudělal.“ Starší muž sledoval špičky svých bot. Tom se na něj chvíli díval a povzdychl si.
„I já,“ zamumlal. „Amalda se vrátila, vyřešili jsme problémy, které jsme měli a vrátili jsme se k sobě. Pořád jsem byl zlomený z tvého odchodu, ale myslel jsem si, že s Amaldou máme budoucnost. Prostě jsem nemohl zůstat v minulosti s tebou, když jsi byl pryč.“
„Hmm,“ pokýval hlavou Bill. „Chápu to.“ Snažil se vytáhnout ruku z Tomova sevření, ale neúspěšně. Dredáč ho nepustil. „Tome,“ řekl Bill jemně a na chlapce se podíval. „Pusť.“
Dredáč stiskl Billovu dlaň ve svojí silněji. „Nemůžu,“ zašeptal. Billovy oči se rozšířily a skousnul si ret.
„Tome,“ zašeptal. Tom našpulil rty a muže si k sobě přitáhl blíž.
„Nemůžu,“ zopakoval a volnou dlaní chytil černovláska za tvář. „Kurva.“ Přitiskl rty na Billovy a pevně ho obejmul. Bill zasténal do polibku a více se k němu natiskl.
„Pojďme ke mně,“ vydechl starší muž proti dredáčovým rtům.
„Jo,“ odpověděl Tom a černovlasého muže si pevně přitiskl k hrudníku.

*

Poté, co se dostali do Billova apartmánu, přitiskl Tom Billa k nejbližší zdi a vášnivě ho líbal, zatímco mu svlékal bundu. Bill zasténal proti rtům mladšího muže. Už to bylo opravdu dlouho, kdy byl naposledy v téhle pozici a užíval si Tomovy rty.

„Tome,“ vzdychnul starší z dvojice, když Tom začal zasypávat jeho krk vášnivými polibky. Snažil se dostat dlaněmi pod jeho tričko, zatímco se snažil vyzout boty, aniž by se od Toma musel odtáhnout. Tom sál a okusoval jemnou kůži na krku a označoval si ho za vlastního. Bill zasténal a zavřel oči, konečně se mu podařilo svléknout Tomovo tričko.
„Do prdele,“ zalapal po dechu, když si prohlédl dredáčovo svalnaté tělo. Přejel dlaněmi po jeho bocích, skousnul si ret. „Seš tak sexy.“ Bill přitiskl rty na chlapcův hrudník, dlaněmi jel níž, aby se dostal k jeho kalhotám. Rozepnul opasek, a volné kalhoty Tomovi rázem padly ke kotníkům. Tom zavrčel, když mu Bill přitiskl dlaň do klína. Hned po pár vyměněných vášnivých polibcích Tom cítil, jak jeho orgán tvrdne, a problém, který měl, byl pryč.
Dredatý chlapec Billa nadzvedl a ten mu okamžitě omotal nohy kolem boků. Tom přitiskl svůj rozkrok proti vyboulenině v Billových kalhotách a stiskl jeho stehna, zatímco mu na krku vytvářel další a další cucfleky. Bill hlasitě zasténal a zaryl nehty do Tomových nahých zad.

„Ošukej mě,“ zasténal a prohnul se v zádech. Dredáč zavrčel do bledé pokožky, vyzul si boty a vystoupil z kalhot, které měl již díky Billovi u kotníků. Poté postavil staršího muže na zem, aby mu pomohl se svléknout. Bill si rozepnul opasek a zalapal po dechu, když mu Tom začal rozepínat knoflíky na košili. Poté, co si rozepnul kalhoty, Tom neváhal a strčil mu do nich dlaň, aby promnul Billovu erekci, která se ještě stále skrývala pod tenkou látkou boxerek. Billova kolena se rozechvěla, a aby nespadl, omotal paže kolem mladšího chlapce a přitiskl se k jeho tělu.

Poté, co se oba svlékli, s výjimkou spodního prádla, vyhoupnul si Tom Billa do náruče a odnesl ho do jeho ložnice. Tom hodil Billa na postel a sám se položil na jeho tělo. Klouzal dlaněmi po odhalené horní polovině jeho těla, bříšky prstů si užíval pocit té jemné pokožky. Bill spokojeně vydechl a v dlaních stiskl Tomův zadek. Zasunul dlaně pod látku jeho boxerek a promnul mu půlky, zatímco cuknul boky, aby se o sebe jejich erekce otřely. Hlasitě zasténal do dredáčova ucha.

Tom se trochu zasmál, když si uvědomil, že když se poprvé dotýkali těla toho druhého, byli v naprosto stejné poloze. Zvednul pohled k Billovi a skousnul si ret.

„Pamatuješ si, jak jsme byli v téhle pozici poprvé?“ zeptal se mladší chlapec a zahýbal obočím. Černovlasý muž vydechl a zazubil se.
„Mmm… má to co dočinění s pláží?“ zeptal se Bill a našpulil rty. „Najednou si nevzpomínám, jak to dopadlo.“ Černovlasý muž předstíral, že netuší, co se v ten den stalo. Nakrčil obočí a skousnul si ret. Tom se zasmál a přesunul dlaně k Billovým bradavkám.
„Hmm… Pokud si dobře pamatuju, dělal jsem tohle opravdu hodně,“ řekl a štípl Billa do bradavek, čímž způsobil, že zalapal po dechu. „A taky tohle.“ Tom přitiskl svůj rozkrok proti Billovu a otřel se o jeho tělo svým. Černovlasý muž zasténal a Toma si za zadek přitiskl proti vlastnímu klínu.
„Nešukali jsme,“ zalapal po dechu starší muž. Tom se zasmál a vytvořil na černovláskově krku další značku.
„Ne, nešukali jsme,“ zamručel. „Ale teď šukat budeme.“
Bill se trhaně nadechl a skousnul si ret.
„Jo,“ vykřikl a přitáhl si mladšího chlapce ještě blíž. Cítil, jak se mu bez přestání chvěje celé tělo. Bylo to tak dlouho, co se k němu Tom naposledy takhle tisknul, a on se nemohl dočkat. Cítil, že je dost možné, že se udělá hned poté, co se do něj Tomův penis dostane.

Tom si všiml, jak blízko vrcholu muž pod ním je. Pokud Bill říkal pravdu (a Tom neměl žádný důvod myslet si, že ne), neměl sex od jejich posledního společného večera a on si dost dobře pamatoval, že vyvrcholí opravdu rychle, pokud s tím něco neudělá. Rozhodl se tedy, že se prvně postará o mužovy potřeby, než udělá to, po čem oba dva toužili. Billovi nikdy netrvalo dlouho, aby se mohl znovu pustit do akce, a Tom nikam nepospíchal. Nevzpomněl si ani na svoji přítelkyni, natož aby mu došlo, že na něj doma čeká. Po práci, stejně jako pokaždé, si zapomněl zapnout zvuky, takže neslyšel nespočet hovorů a zpráv, kterými ho Amalda bombardovala. Jediná věc, na kterou chlapec v tomto okamžiku myslel, byl muž, který ležel pod ním. Tom byl do Billa tak moc zamilovaný. Všechny vzpomínky na minulé léto se vrátily do jeho mysli a nikdy nebyly tak živé, jako byly teď, když měl objekt svého zájmu pod sebou. Bylo to tak správné. Bylo to, jako kdyby celou tu dobu čekal, že se mu ten muž opět dostane pod kůži.

Tom si začal prolíbávat cestu na mužově těle, díky čemuž se Bill pod ním chvěl. Když se dostal k jeho boxerkám, zasunul pod gumu prsty a pomalu mu je stáhl. Bill zalapal po dechu a nadzvedl se na loktech, aby se mohl dívat na chlapce mezi svýma nohama. Tom odhodil Billovy boxerky někam do neznáma, chytil jeho penis do ruky a začal pokládat na tvrdý orgán malé pusinky. Bill vykřikl a skousnul si ret. Tom proti jeho erekci spokojeně zamručel a vystrčil špičku jazyka, chtěl si hrát. Starší muž sebou nekontrolovatelně škubal.

„Tome,“ zasténal černovlasý muž a zabořil ruku do chlapcových dredů. Tom se zazubil a obkroužil jazykem vrcholek jeho penisu. Bill zaúpěl a zatahal Toma za jeden dred. Dredáč jel jazykem po celé délce jeho penisu až k varlatům. Postupně je nasál do pusy, Bill hlasitě křičel jeho jméno a silněji ho tahal za dredy. Tom chytil Billova stehna, roztáhl mu je víc od sebe a nadzvedl je, než olízl jeho vstup. Bill se zachvěl, chytil Toma za temeno a víc si ho tak přitiskl k místu, kde ho chtěl cítit úplně nejvíc.
„Do prdele kurva,“ vykřikl, když do něj dredáč jazyk zasunul. Bill k sobě stisknul víčka, uvolňoval se a užíval si každý dotyk. Po chvíli do něj Tom zasunul dva suché prsty a on usykl.
„Vydrž,“ zalapal po dechu černovlasý muž. Otevřel šuplík u svého nočního stolku a vylovil z něj tubu lubrikantu. „Tady.“

Tom povytáhl obočí, když si všiml, že tuba byla z poloviny prázdná.
„Pokud jsi s nikým ode mě nespal, proč je v té tubě tak málo gelu?“zeptal se a povytáhl obočí. Billovy tváře zrůžověly, skousnul si ret a vyhýbal se Tomovu pohledu.

„Dokonce i já občas potřebuju nějaké… uvolnění,“ zamumlal Bill potichu. Dredáčovy oči se roztáhly.
„Vážně?“ vzdychnul. „Co používáš, když…?“
Bill zaúpěl a zakryl si obličej dlaněmi. „Nedělám to často-“ začal, ale Tom ho přerušil.
„Řekni mi to.“
Bill vydechnul. „Šuplík,“ zamumlal. „Ve srandě jsem to dostal před několika lety od kamaráda, ale začal jsem to používat až nedávno. Opravdu to ale nepoužívám nějak často!“ Tón Billova hlasu byl obranný. Tom se natáhl k šuplíku a vytáhl z něj modrý vibrátor, o něco silnější než jeden prst. Zazubil se a hračku zapnul. Vibrace byly opravdu silné a Tom si skousnul ret.
„Oh, tohle bude zábava,“ zamumlal a jeho úšklebek se ještě rozšířil. Bill zaúpěl, když Tom nanesl na vibrátor lubrikant a následně ho přitiskl k jeho vstupu a zasunul ho do něj. Bill vykřikl a chytil se dřevěných sloupků, které zdobily čelo jeho postele. Dredáč cítil, že mu penis tvrdne ještě víc, zatímco sledoval Billovy reakce na vibrace uvnitř těla. Pokládal polibky na černovláskova stehna a díval se na vibrátor, který díky pohybům jeho ruky mizel v Billově těle.
„T-Tome, ah, ano!“ vykřikl Bill, když do něj Tom zasunul hračku pod tím správným úhlem. Tom zalapal po dechu a kousl černovláska do stehna. Nabral na tempu a vzal si do pusy mužovu erekci. Bill zvedl hlavu a ramena z polštáře, když vykřikl, jako kdyby byl v extázi. „T-Tomeeee, přestaň! Udělám se!“ varoval Bill a zatnul zuby. Tom zavrtěl hlavou, chytil Billův penis do ruky a přitiskl rty k jeho kořeni.
„Zlato, to je přesně můj plán!“ vzdychnul Tom. Olízl Billův penis a hračku, kterou ho dráždil, přitiskl proti jeho prostatě. Černovlasý muž zabořil obě ruce do chlapcových dredů a silně je stisknul, když začal v orgasmu křičet Tomovo jméno. Vyvrcholil na svoje břicho a Tom se na něj díval, ani nemrkal.

Bill se vydýchával a jednu ruku, kterou se držel za sloupky u čela postele, sundal, aby si jí překryl obličej, Tomovy dredy pustil. Dredáč z něj vibrátor vyndal a ještě před tím, než ho odhodil na podlahu, ho vypnul. Ušklíbl se, chytil Billa za zápěstí a dlaň mu z obličeje sundal. Bill se zmateně díval na mladšího chlapce, když zahýbal obočím a přejel mu špičkou jazyka po břiše, aby z něj olízl jeho sperma. Vypískl, chytil Toma opět za dredy a vytáhl si ho k sobě nahoru. Políbil ho na rty a potichu vzdychnul, když na jeho jazyku ucítil své vlastní sperma.

Bill hladil Toma líně po zádech, zatímco se díval do jeho tmavých očí. Rty se mu zkroutily do úsměvu. Připadalo mu, jako kdyby se vrátil zpátky v čase do minulého léta a prohlížel si chlapcovy krásné rysy. Bylo to, jako kdyby posledních pár měsíců zmizelo a oni začali přesně tam, kde skončili. Druhou rukou pohladil chlapce po tváři a jemně ho do ní štípnul. Tom se zazubil a naklonil se, aby přitiskl rty na černovláskovy jemné, růžové polštářky a líně ho políbil.

Na chvíli se pár chlapců pouze pomalu líbal a vyměňoval si dotyky. Trvalo to až do doby, kdy Tom začínal být netrpělivý, protože on sám svůj orgasmus ještě neprožil. Chlapcovy polibky nabíraly na vášnivosti a Bill pod ním spokojeně zamručel.

„Můžeš znovu?“ zavzdychal Tom, když si prolíbal cestu k mužovu krku. Bill se zasmál a omotal nohy kolem chlapcova pasu.
„Mmh, pokud si to správně pamatuju, nikdy netrvalo moc dlouho, abys mě znovu vyprovokoval,“ zamručel starší z páru a zahýbal obočím. Dredáč se zasmál a vsál do pusy Billovu propíchnutou bradavku. Bill zalapal po dechu, když ucítil zaškubání v rozkroku. Nevěděl, čím bylo způsobeno, že se v Tomově přítomnosti pokaždé vzrušil tak rychle. Hádal, že měl ten chlapec prostě nějakou magickou schopnost, která způsobovala, že ztvrdnul, ačkoliv od jeho posledního orgasmu uběhlo sotva pár minut. Zanedlouho černovlasý muž lapal pod Tomem po dechu, když cítil dotyky Tomových mozolnatých dlaní na svojí bledé pokožce.

Po nějaké chvíli přetočil starší muž Toma pod sebe a začal rty cestovat po jeho těle. Dredáč zavrčel a zabořil prsty do Billových vlasů. V pěstech stiskl černé prameny, když Bill jemně přejel konečky prstů po jeho penisu. Černovlásek vzdychl a obkroužil jazykem špičku chlapcova penisu. Miloval Tomovu chuť na svém jazyku a nemohl se jí nabažit. Tom vykřikl a zatahal Billa za vlasy.

„Přestaň,“ zalapal po dechu. „Chci šukat, a pokud budeš pokračovat v tomhle, pravděpodobně toho nebudu schopný.“
Bill se zasmál a usadil se nad Tomovým klínem. Sklonil se, aby spojil jejich rty v jedny, zatímco se zadkem otřel o dredáčův tvrdý penis. Tom zasténal proti Billovým rtům, chytil jeho půlky do dlaní a jemně je stisknul. Bill šmátral po posteli, aby našel tubu lubrikantu, aniž by se od Toma musel odtahovat. Vymáčkl si trochu tekutiny do dlaně, než jí potřel Tomův nateklý orgán. Dredáč zavřel oči a hlasitě vydechl. Billovy dlaně na jeho penisu byly božské.

Tom otevřel oči akorát včas, aby viděl, jak se Bill rozkročil nad jeho klínem. Držel jeho penis a nastavil si ho proti svému vstupu, než na něj začal pomalu dosedat. Mladší z dvojice hlasitě vykřikl a pevně stiskl černovláskovy půlky. Nepamatoval si, jak moc úzký Bill byl. Bill zalapal po dechu, když cítil, jak se Tomův velký, nateklý penis dotkl toho správného místečka, které měl uvnitř svého těla.
„Ah, Tome!“ vykřikl a prohnul se v zádech. Tom spokojeně zabručel a cuknul proti Billovi boky.

„Vždycky to bylo tak dobré?“ zavrčel a přesunul dlaně z Billova zadku na jeho stehna. Prsty hladil pokožku mléčné barvy a skousnul si ret. Smích a současně zalapání po dechu unikly z Billových rtů a stáhnul se kolem jeho erekce. Tom hlasitě vykřikl a znovu přirazil. Bill se na něm začal pomalu pohybovat a oba chlapci sténali.

Černovlasý muž zavřel oči, když Tom pokrčil nohy v kolenou, aby se o ně mohl opřít, zatímco se pohyboval nahoru a dolů po jeho penisu. Dredáč přerývaně dýchal, rty měl ještě pořád nateklé z líbání, hladil Billa po stehnech. Starší muž otevřel oči a jejich pohledy se setkaly. Tom vlivem intenzivního očního kontaktu trochu nakrčil obočí. Srdce ho bolelo. Bill byl tak nádherný, nevěřil tomu, jak dobré bylo cítit jeho tělo proti vlastnímu a nikdy se během sexu necítil tak hluboce emočně propojený, jako právě s Billem. Fungovalo jim to. Na jednu stranu to nedávalo žádný smysl, na druhou ano. Tom to nedokázal popsat, ale něco, co v sobě Bill měl, ho hned na začátku polapilo a už nepustilo.

Netrvalo dlouho a Billova stehna se chvěla, jak na Tomovi jezdil. Dredáč zavrčel a posadil se. Objal černovláska kolem pasu a přetočil je, takže nyní on byl ten, kdo byl nahoře. Chytil Billa za stehna, zdvihl mu je k horní polovině těla a šukal ho tvrději. Černovlásek zaryl nehty to Tomových zad, otevřel pusu a hlasitě křičel.
„Panebože, Tome!“ vykřikl starší muž a prohnul se v zádech. Tom s každým přírazem přirážel na jeho prostatu a Bill cítil, že ještě víc ztvrdnul. Tom vypadal jako ten nejúžasnější milenec, kterého kdy měl. Byl schopný ho vzrušit pouze pár dotyky, slovy, vědoucím pohledem a Bill absolutně netušil, jak to jen dělal. Tom zatnul zuby, cítil, že jeho vrchol se blíží, ale nechtěl se udělat dřív než Bill. Přál si, aby byl Bill tak blízko jako on, což bylo dost možné, jelikož už jeden orgasmus prožil. Pokud řeč Billova těla říkala alespoň částečnou pravdu, byl hodně blízko, jelikož se jeho tělo chvělo s každým Tomovým přírazem a silně se kolem něj stahoval.

„Do prdele, Bille!“ vykřikl Tom a zabořil obličej do Billova krku. „Jsi až moc úzký, tak moc. Udělám se zasraně rychle.“
Bill se zadýchaně zasmál a svaly, kolem dredáčova penisu stáhnul ještě silněji. Tom hlasitě sténal a přitvrdil. Bill spustil paže podél svého těla a na chvíli se zakousl do Tomova ramene.

„Tome, udělej se,“ vzdychl černovlásek proti poraněnému místu. „Udělej se do mě.“
Tom vykřikl a chytil do ruky Billův tvrdý penis. „Ty první,“ zabručel a trochu se narovnal, aby mohl Billa honit ve stejném tempu, jako do něj přirážel.
„Tome, jo!“ vykřikl Bill hlasitě, poškrábal Toma na zádech a stáhnul se kolem jeho erekce. Dredáč zalapal po dechu a stisknul k sobě oční víčka. Už nedokázal svůj orgasmus více oddalovat, vyvrcholil tedy do staršího muže, který se pod ním svíjel. Billův orgasmus se dostavil ve stejném okamžiku jako Tomův.

Tom se položil na černovlasého muže, byl malátný a pouze ho líbal na krku, který byl celý pokrytý růžovými značkami. Bill přivřel oči a jemně hladil Toma po zádech pokrytých krvavými půlměsíci. Bylo úžasné cítit Toma na sobě. Jeho lepkavá kůže byla jako ráj proti bříškům jeho prstů a Tomův penis, který měl ještě pořád v sobě a pomalu se vracel do normálního stavu, začínal být nepohodlný. Přesto bylo vše tak moc úžasné. Bill cítil, že byl ve správném okamžiku na správném místě: v Tomově náruči.

autor: Skebe-Neko

překlad: Catherine
betaread: J. :o)

4 thoughts on “Springtime Beauty 4.

  1. Ano!! Ano!! Ano!!! Ano!!! Rozmyslala som o tom ako sa chlapci znovu stretnu. Ze ci to bude plne rozpakov. Ako sa budu k sebe spravat. Ale toto bolo skvele. Nesmele pozvanie na salat z ktoreho bol steak. Nesrali sa s tym a hned si vmietli do ksichtov co mali na srdciach. Naozaj obaja su hlupaci ze si nevymenili cisla. Teraz len rozmyslam ze co bude dalej. Lebo zbavit sa Amaldy nebude velky problem, ci??? Dakujem za krasny diel. Sprijemnuje to nedelu.

  2. Hurá! Tom ma celkom prekvapil. V dobrom, samozrejme. To ako Billa obvinil, že ho vlastne opustil a zlomil mu srdce bolo úžasné. Ešte šťastie, že má na tele značky od Billa – ak by aj chcel pred Amaldou zatajit, čo robil, toto ho prezradí. No, uvidíme, ako sa teraz zachová a či bude ochotný ísť s pravdou von, alebo sa bude chcieť hrať na hrdinu a predstierať, že sa nič nestalo. Ďakujem za časť.

  3. Wau nečekala jsem že na to půjdou tak rychle. Líbilo se mi,že se navzájem obviňovali proč si nedali telefonní čísla,jde vidět,že oba k sobě cítí víc než si hodlají připustit.Doufám,že si Tom už konečně uvědomil co doopravdy cítí k Billovi.Díky za překlad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics