The broken ones 12.

autor: silvelightning
Inspirativní písničkou pro tento díl byla Standing Still – Roman Lob

Guess we knew this was coming on
Cause you’re already gone in my head
You can tell me that I’m wrong
That you’re staying with me instead

Hádám, že jsme věděli, že se to blíží,

protože už jsi byl pryč z mojí hlavy.
Můžeš mi říct, že se pletu,
že namísto toho se mnou zůstaneš.

Bratři dojedli v tichosti, pouze si sem tam vyměnili zahanbený pohled. Pokud se ale stalo, že navázali oční kontakt, oba ihned oči sklopili. Tom ukázal Billovi jeden pokoj pro hosty, který jeho hospodyně vždycky udržovala v naprostém pořádku, ačkoliv se málokdy stávalo, že u něj někdo přespal. Pouze párkrát do roka ho navštívila máma, a pokud měl štěstí, sem tam se za ním podívala i Géčka.

Tom se opíral o rám dveří a sledoval svého malého brášku, jak si vybaluje. Velká postel s bílými pokrývkami a modrým přehozen byla ukrytá pod spoustou oblečení a doplňky. Bill se rychle pohyboval mezi postelí a velkou skříní, tiše si broukal a ukládal své oblečení do polic a na ramínka. Tomův pohled padl k jedné tašce plné bot a usmál se. Některé věci se očividně nikdy nezmění. Toma nějakým zvláštním způsobem uklidňovalo, že pořád byly věci, které o bratrovi věděl, a byly mu tak povědomé.

Usmíval se tomu, jak jeho bratr soustředěně krčil nos, když se rozhodoval, kam uložit všechny svoje věci. Tom si trochu nadával za to, že dovolil, aby se mu vše vymklo z rukou. Od jejich rozhovoru neuběhly ani dvě hodiny a on se snažil dostat do Billových kalhot, za což se teď cítil špatně. Tomovo srdce se sevřelo, opět se cítil vinen a bylo mu trapně. Párkrát se zhluboka nadechl, aby zklidnil své nervy. Připomínal si, že Bill cítil to samé, co on a že bratra nezneužíval ani tehdy, ani teď. Billova reakce na jejich líbání ho jen utvrzovala v tom, co si o tom myslel, a pokud se mohl spoléhat na řeč jeho těla, rozhodně nebylo o čem pochybovat.

Celá tahle situace byla pro Toma pořád nová a matoucí. Až do dnešního večera věřil tomu, že byl monstrum; někdo, kdo znásilnil svého vlastního bratra. Vědomí, že přitažlivost a touha po tom druhém byla vzájemná, to ani trochu neulehčovalo. Tom se dlouhé roky nenáviděl za to, že choval k bratrovi tyhle city a zkoušel všechno jen proto, aby se jich zbavil. Díval se na bratra, který si akorát přidřepnul, aby srovnal své boty, zauvažoval, zda nebude lepší, pokud budou proti citům společně bojovat, než když se jim poddají. Díval se na to z různých úhlů pohledu a výsledek byl pokaždé stejný: chovat tyhle city vůči bratrovi bylo špatné. Jediné, co narušovalo Tomův tvrdý úsudek, bylo to, že cítil, že políbit Billa byla ta nejsprávnější věc. To a skutečnost, že celé ty roky na tom byli oba dva mizerně a nyní objevili možnost, při které se mohou společně dostat z toho, co natropili.

„Vše vybaleno,“ Billův úsměv rozzářil jeho jemné rysy a oči se mu zatřpytily. Na malý okamžik byl Tom polapen Billovou krásou, srdce mu začalo tlouct rychleji a žilami se mu rozlil adrenalin. Přemýšlel o tom, jestli se tohle dělo v Billově přítomnosti pokaždé, nebo to bylo nové.
„Bezva. Doufám, že se ti tvůj pokoj líbí a že ti postel bude pohodlná. Donesu ti nějaké ručníky, pokud by ses chtěl osprchovat.“ Tom odcházel z pokoje, když se ještě otočil na bratra, který se na něj zubil.

„No, pokud mi postel pohodlná nebude… můžu spát s tebou, že?“

Tom zůstal stát na místě, nedokázal nic říct, byl ohromen. Zadíval se do Billových velkých očí a cítil, jak mu celý obličej zčervenal. Čelo se mu orosilo potem, stejně tak dlaně, když se snažil bojovat s představami nahého svíjejícího se Billa ve své posteli. Během toho, co se Tom zoufale snažil najít ztracenou rovnováhu, viděl, že Billovi celá situace připadala vtipná. Jeho mladší bráška měl dlaň přitisknutou na ústech a chichotal se.

„Tome, vypadáš zděšeně!“ Bill vybouchl smíchy, díval se na svého zmateného bratra, v očích měl malé hvězdičky.
Pro Toma byla celá tahle situace nepříjemná. Nejen proto, že si nebyl jistý v tom, jak by se k sobě měli s Billem chovat, ale také proto, že Billa nechával, aby ho tak moc ovlivňoval. Hluboko uvnitř byl pořád ten dredatý chlapec, který si dělal legraci z druhých. Svým způsobem se mu nelíbilo, že dopřál bratrovi to potěšení ho takhle vidět, takže se rozhodl, že to Billovi oplatí, aby se přesvědčil o tom, jestli je opravdu tak v klidu, jak se tváří.

Tom se k bratrovi otočil celým tělem a během pár sekund zrušil vzdálenost, kterou mezi sebou měli. Pevně Billa chytil za útlé boky a přitáhl si ho k sobě blíž. Slyšel, jak Bill zalapal po dechu v okamžiku, kdy olízl jeho perfektně zaoblený ušní lalůček. Bill ztěžka vydechl ve chvíli, kdy mu Tom skousl jemnou kůži mezi krkem a ramenem. S širokým úsměvem na rtech Tom zaklonil hlavu, aby se podíval do bratrových očí. Celé tělo mu brnělo, díky tomu, jak se jejich těla dotýkala.
„Možná by ses ke mně měl opravdu přidat,“ řekl Tom chraplavým hlasem plným chtíče. To, co začalo jako malá odplata za to, že se jeho malý bráška pokoušel o to, aby mu bylo trapně, skončilo tak, že se mu v žilách intenzivně rozpínal oheň. Tom cítil, jak se Billovo tělo chvěje, a nechtěl nic jiného, než si ho pouze odnést do postele a ochutnat a cítit každou část těla, která Billovi patřila.

„Tomi,“ zašeptal Bill bez dechu a přitiskl své hubené tělo proti Tomovu svalnatému, způsobil tak, že se Tomovým tělem rozléval chtíč. Tom se na něj tázavě podíval, než chytil lem Billova volného trička, a trochu ho vytáhl, aby se mohl dotknout linií vytetované hvězdy. Chvějící se prsty přejely po pupíku a vyčnívajících kyčlích. Billova pokožka vypadala, jako by se mu na ní rozlila smetana a byla hebká jako hedvábí. Proužek chloupků vedl od jeho pupíku až k rozkroku a Tom se ho opatrně dotkl. Tichý sten unikl z Billových rtů, vytrhl Toma z oparu, ve kterém byl polapen, a Billovo tričko pustil. V Tomově rozkroku zaškubalo, pohled měl zamlžený a o krok od Billa odstoupil.

„Tak moc se omlouvám,“ zašeptal. „Vypadá to, že se prostě neumím držet zpátky. Nechci ti ublížit.“
Tom slyšel, jak si Bill povzdechl a tentokrát byl on tím, kdo zrušil vzdálenost, která se mezi nimi vytvořila.
„Neublížíš mi tím, že mě líbáš nebo se mě dotýkáš. Miluju tě. Chci být s tebou.“ Bill uzamknul s Tomem pohled a chytil jeho chvějící se ruce do svých.
„Bojím se, že to, co děláme, je špatné. Myslím si, že prvně musíme zkusit být opět jen bratři a vybudovat si k sobě vztah. Nezvládnu, kdybych tě měl znovu ztratit, a mám strach, že pokud budeme dělat tohle, že se to stane.“ Tom stiskl Billovy dlaně a jemně ho políbil na konečky prstů. „Miluju tě a toužím po tobě, ale chci, abys mi opět věřil. Až bude tohle všechno za námi a opět se naučíme, jak být dvojčaty a budeme jeden druhému důvěřovat, můžeme si promluvit o ostatních pocitech. Rozumíš tomu, co se tím snažím říct?“ Tom se úzkostlivě podíval na svého bratra, který přemýšlel a opět krčil nos. Po uplynutí několika dlouhých sekund ticha Bill pokýval hlavou a smutně, s podtónem úlevy, se usmál.
„Máš pravdu, Tome. Je toho tolik, o čem si musíme promluvit, a je toho tolik, co musíme obnovit. Bude lepší, když to nebudeme komplikovat ještě tímhle.“
Tom se usmál na svého malého bratra, ze kterého se stal vážný muž. Chytil jeho červenající se tváře do dlaní, prsty přejížděl po jeho rysech.

„Ale Tome,“ Bill si špičkou jazyka navlhčil rty. „Opravdu jsem s tebou dneska v noci chtěl být.“

Tom opět Billa obejmul, pevně ho u sebe držel a jednou rukou se probíral jeho hedvábnými vlasy.
„I já s tebou, Bille. Ani netušíš, jak moc!“

When winter has come along and summer’s dead and gone
Is there anything left here to say?
I can put my arms around the emptiness I found
Find a way to make you stay

Když přijde zima a léto je mrtvé a pryč,

zbylo tady něco, co je třeba říct?
Můžu obejmout prázdnotu, kterou jsem našel,
najít způsob, kterým tě přinutit zůstat.

Poté, co Tom odešel do svojí vlastní ložnice, poté, co vtiskl Billovi na tvář pusu na dobrou noc, Bill otevřel velká okna, aby nechal do místnosti vstoupit teplý vánek. Lehl si do postele, našel pohodlnou polohu a vychutnával si příjemný pocit měkkých přikrývek na své kůži a vůni čerstvého povlečení, která se mu dostávala do nosních dírek. Skrz otevřená okna slyšel zvuky New Yorku, města, které nikdy nespí. Tlumené zvuky pištících pneumatik, konverzující a smějící se lidi, také ale slyšel Toma, jak se prochází po apartmánu. Všechny jeho smysly pomalu vypínaly a on konečně upadl do spánku, který tak moc potřeboval.

O několik hodin později prosvítaly sluneční paprsky skrz částečně zatažené závěsy a Billa tak probudily. Zmateně se rozhlédl kolem sebe, uvědomil si, že je u bratra doma a na rtech se mu rozprostřel ospalý úsměv.

Bill upadal zpátky do spánku, když v tom uslyšel nějaké prskání, které následovala vůně čerstvých palačinek. Slyšel hrčení, které ho trochu zmátlo, než si po pár sekundách domyslel, že to musí být jeden z těch drahých kávovarů. Domněnka se mu potvrdila, když mu do pokoje pronikla zemitě hořko-sladká vůně čerstvé kávy.

Nyní, když se všechny jeho smysly probudily, nemohl už déle zůstávat v posteli. Nahá chodidla se dotkla dřevěné podlahy a na malý moment Bill zauvažoval, proč Tom nemá žádné koberce. Možná proto, že nejsou moderní, ale rozhodně byly teplé a pohodlné. Bill otevřel dveře z tmavého dřeva a vkročil do obýváku. Úsměv ozdobil jeho obličej, když sledoval bratra připravujícího palačinky. Měl na sobě šedé tepláky a bílé tričko. Najednou si Bill uvědomil, že on sám má pouze spodní prádlo. Chtěl se otočit, aby se vrátil zpátky do pokoje, ale Tom se na něj v tu chvíli otočil. Bill cítil, jak se mu horkost rozlila přes celý obličej až na krk, pravděpodobně byl rudý jako rajče. Postával tam pouze v upnutých černých boxerkách a cítil, jak Tom cestuje pohledem po jeho těle nahoru a dolů a zanechává za sebou cestičku ohňostrojů všude, kde se na chvíli zastavil. Bill zalapal po dechu a připomněl si zásady zdvořilosti.

„Dobré ráno!“ usmál se Bill a udělal pár opatrných kroků k bratrovi, který se zrovna chystal obrátit jednu palačinku. Tom na okamžik odvrátil pohled od pánve s palačinkou a vyslal bratrovým směrem široký úsměv.

„Vypadáš, že potřebuješ kafe,“ řekl Tom. Bill se svýma rozčepýřenýma vlasama a ospalým výrazem rozhodně vypadal jako někdo, kdo potřebuje šálek čerstvé kávy. Bill pokýval souhlasně hlavou a vděčně sevřel v dlaních velký šálek horké kávy, který mu Tom podal. Upil a rozkoší přivřel oči, když na jazyku ucítil sladkost mísící se s hořkostí. Bill se podivoval tomu, že jeho bratr je již vzhůru a chystá úchvatnou snídani, zatímco on sotva držel oči otevřené, natož aby pohyboval končetinami víc, než bylo nezbytně nutné. Tom ale vypadal opravdu probuzený a šťastný, chystal palačinky a krájel jahody, jako kdyby nebylo osm ráno.

Bill studoval svého bratra a všiml si, že se už stihl i osprchovat, jelikož prameny hnědých vlasů vypadaly, že u kořínků jsou ještě stále vlhké. Tom měl vlasy svázané v malém drdolu, ale Bill si poprvé za celou dobu, co byli spolu, všiml, jak jemně Tomovy vlasy vypadají a že tmavá barva perfektně pasuje k jeho hnědým očím.

Upnuté bílé tričko, které měl Tom oblečené, odhalovalo svalnatou hruď políbenou sluncem. Díky vousům vypadal trochu jako gangster a Bill musel v duchu uznat, že jeho bratr vypadá okouzlujícně. Najednou se Bill styděl za svou bílou pokožku a plochý hrudník. Když přestal studovat své vlastní tělo a pohledem se vrátil zpátky k Tomovi, jeho oči se setkaly s bratrovým intenzivním pohledem. Ačkoliv byla mezi nimi kuchyňská linka, Bill cítil horkost Tomova těla. Ztěžka polknul, v krku měl sucho a oči měl zafixované na Tomových vlhkých rtech.

Bill se snažil chovat normálně, v mysli měl ještě pořád jejich poslední rozhovor, ale čistá energie, která mezi nimi byla, spalovala jeho tělo. Postavil hrníček s kávou na kuchyňskou linku, ruce se mu klepaly. Odkašlal si, měl na jazyku poznámku ke kávě, když najednou cítil, že bratr stojí za ním, přitáhl si ho do svalnatých paží a vlhké rty přitiskl proti jeho vlastním.

Billovy poslední myšlenky byly vytěsněny bratrovým jazykem, který vklouznul do jeho pusy, aby se vydal na průzkum, zatímco Tom vsál Billův spodní ret mezi vlastní. Billovi se točila hlava a celé jeho sebeovládání bylo pryč, namísto něj se mu žilami rozlévalo intenzivní vzrušení. Tom se odtáhl z polibku jen proto, aby se prolíbal na Billův krk a mohl tu jemnou kůži okusovat. Tom našel Billovu tepnu, cítil, jak rychle jeho srdce tluče a vzrušeně to místo vsál mezi rty. Tichý sten unikl z Billových rtů a zaklonil hlavu, aby se Tomovi nabídl více. Mozolnaté dlaně přejížděly po jeho zádech, cítil konečky prstů, jak se dostaly ke gumě jeho boxerek. Bill zavřel oči, opřel se do doteku. Najednou cítil kolem svých bradavek teplé vlhko. Cuknul boky dopředu a najednou měl na svém zadku dlaně, které ho silně stiskly. Tom si Billa přitáhl blíž a přitiskl k sobě jejich tvrdé klíny. Bill, který se potřeboval třít, se přitiskl k bratrovi a svlékl mu momentálně nepotřebné tričko. Jakmile zahodil kus zbytečné látky na zem a odhalil Tomovu horní polovinu těla, začal ho líbat na hrudi a jazykem přejížděl po svalech, přičemž si vychutnával Tomovo úžasné pižmo, které unikalo z jeho pórů.

Ve chvíli, kdy se Tom skrz tenkou látku boxerek dotkl Billova bolavého penisu, Bill hrdelně zasténal. Pohled měl zamlžený, uvnitř těla mu šlehaly plameny a Bill se jen opíral do Tomova silného objetí. Tom vklouznul dlaní do Billova spodního prádla, chytil jeho penis do ruky a párkrát pohnul zápěstím, preejakulát již tvořil vlhkou skvrnu na látce boxerek. Tom rychlým pohybem stáhnul Billovy boxerky ke kotníkům a odhalil tak část těla, která se leskla potem, a tvrdý, škubající se penis s červeným a nateklým žaludem. O pár sekund později jemné konečky prstů roztíraly Billův preejakulát po celé délce jeho penisu a Tom rukou pohyboval ustáleným tempem. Bill myslel na to, že chce bratra potěšit tak jako on jeho, ta myšlenka byla ale odsunuta do zadní části jeho mysli díky ohromnému množství pocitů, které se mu v těle rozpínaly a způsobovaly mu slabost v rozklepaných kolenou. Hluboký polibek Billa umlčel a před očima se mu objevily hvězdičky. Neslyšel nic kromě krve burácející mu v žilách a své pulsující srdce. Tom mu tiše zasténal do pusy a zažehnul tak v Billovi hlubokou touhu cítit Tomův obnažený penis proti svému vlastnímu. Stáhnul Tomovi tepláky, jež měl posazené nízko na bocích, a hned na to i volné boxerky. Billovi se zadrhl dech, když se jejich nahé penisy setkaly, potřebně se opřel do Tomova objetí.

„Tomi, prosím,“ žadonil Bill nervózně a otíral se o Tomův penis. Jejich preejakulát se smíchal dohromady a zpříjemňoval jejich přírazy.
Bouřlivé plameny touhy šlehaly v celém Billově těle, jejich centrum bylo v jeho rozkroku. Na místech, kde Tom okusoval jeho pokožku a následně poraněná místa ošetřoval jazykem, cítil, jak mu vybuchují malé ohňostroje. Bill zdvihl bradu do vzduchu a setkal se s bratrovým intenzívním pohledem plným lásky a vášně. Tom ho za bradu chytil, přitáhl si ho za ni blíž a na červené a nateklé rty vtiskl láskyplný polibek.

„Chceš to?“ zamručel Tom do Billovy pusy a držel si jeho chvějící se tělo pevně přitisknuté ke svému vlastnímu hrudníku. Bill rozuměl Tomově potřebě se zeptat, jestli si je skutečně jistý, a dal mu možnost, aby z toho vycouval, pokud chtěl. Bill zamotal prsty do Tomových vlasů, tvrdě si ho přitáhl blíž a vášnivě plenil Tomova ústa. Bill omotal své štíhlé prsty kolem bratrovy erekce a sledoval Toma, jak k sobě tiskne víčka a šeptá jeho jméno. Cítil, jak se Tomovo tělo s každým pohybem jeho dlaně napnulo a na prstech měl jeho preejakulát. Ve chvíli, kdy Tom opět otevřel oči, Bill viděl v jeho očích vášeň a odhodlání. Než se pohnul, cítil, jak bratr opět chytil do své silné dlaně jeho penis, honil ho a s každým pohybem přidával na rychlosti.
„Víc,“ škemral Bill, když přestával vidět ostře a kolena mu vypovídala službu. Cítil, jak ho bratr dotlačil ke kuchyňské lince a opřel ho o ni, aby se nesvezl na zem. Tomovy prsty se jemně dotýkaly jeho nateklého penisu a Bill frustrovaně zavrčel. Bill prsty obkroužil Tomův pupík, než jimi sjel níž a pevně uchopil Tomův tvrdý penis a začal rychle rukou pohybovat.
„Zlato, udělej se pro mě,“ zašeptal Tom chraplavým hlasem, vlastní rukou zrcadlil bratrovy pohyby a palcem zatlačil na citlivý žalud. V okamžiku pár sekund se díky Tomovým sexy slovům a správným dotekům Bill udělal. Měl své sperma jak na vlastním břiše, tak ho měl Tom na ruce. Tom blaženě zaklonil hlavu a vyvrcholil do Billovy ruky.

Oba muži ztěžka oddechovali, jeden o druhého se opírali. Jejich tělesné tekutiny se smísily na jejich hořící kůži ve chvíli, kdy se pevně objali. Chvějícími se prsty Tom obkroužil Billovy nateklé rty.

„Miluju tě!“

But I’m standing still, I’m standing still
As you leave me now
I’m standing still, I’m standing still
As you’re walking out
I’m just standing still

Ale já stojím na místě, stojím na místě,

když mě teď opustíš.
Stojím na místě, stojím na místě,
když odcházíš.
Já jen stojím na místě.

autor: silvelightning
překlad: Catherine
betaread: J. :o)

3 thoughts on “The broken ones 12.

  1. Tak je to dobre chlapci. Netreba bojovat proti vasej laske. Len mam obavy tak ako Karin. Ze vycitky budu silne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics