When Life Was Easy 2.

autor: Nici

Tom tiše ležel vedle Heidi a předstíral spánek. Ale nespal, v hlavě mu vířily myšlenky. Jak se do takové situace vlastně dostal? Několik týdnů zpět seděl v baru a usrkával svou whisky. Přisedla k němu Heidi Klum. No jistě, znal ji díky svému dvojčeti.

– – – flashback – – –

Dala se s ním do řeči. Po hodině mluvení se dostali až na téma sex.

„Tak ty bys mě zkrotil?“ Zeptala se ho koketně a jemně mu přitom zmáčkla stehno.
Tom se k ní naklonil, odhrnul jí vlasy a zašeptal „Chceš to vidět?“
Zachichotala se a přikývla. Podstrčil jí vizitku s adresou. Pravidla znali oba. Oba byli slavní a ani jeden z nich nestál o pozornost ze strany čmuchajících bulvárních novinářů. Alespoň ne dnes v noci. Každý odjeli zvlášť. Sešli se v nenápadném domku na pláži. Vešla dovnitř pootevřenými dveřmi. Domek byl útulný, nábytek podsvícený fialovými ledkovými pásky působil velmi moderně.

Tom k ní přistoupil, nejprve jí pomohl sundat pásek z kabátu, a poté jí pomáhal s knoflíky na něm. Po čtvrtém knoflíku se kabát poroučel k zemi. Teď už měla na sobě jen semišové černé kozačky nad kolena a luxusní podprsenku, ze které ji hned vysvobodil. Nenosila kalhotky. Tom se v duchu zasmál, byly všechny stejné, tak laciné. Posadil se na gauč a ona před něho poklekla.

„Tak ukaž, co umíš, kotě,“ šeptl Tom, jako by ho snad mohl slyšet někdo jiný než ona, a zabořil prsty do jejích vlasů. Rozepla mu kalhoty a on se přizvedl, aby je mohla stáhnout níž i s boxerkami. Vzala ho do rukou a zkoušela různé pohyby, chtěla přijít na to, co se mu líbí. Tom zavřel oči. Vzpomněl si na něj. Na to, jak mu to udělal poprvé a pak několikrát znovu. Znovu zatáhl, když si Heidi dala jeho penis do pusy a nasála…

– – – konec flashbacku – – –

Měla svou rodinu a s ní také dost práce, takže neměla tolik času hloupě se vyptávat na jeho kapelu nebo bratra, na rozdíl od jeho předchozích objevů. Už několikrát je načapali novináři, když ji vyzvedával na několika akcích. Dnes jich tam ale bylo opravdu dost. Jí to bylo ale zřejmě jedno. Ráda se chlubila tím, že má v posteli dalšího zajíčka. Jen co přijeli k ní domů, nalila whisky a Tomovi podala jednu sklenku.

„Na nás.“ Tom na ni kývl a sklenku do sebe otočil. Za ten večer zvládli ještě sedm dalších. Hrála s ním ty hloupé hry. Vyšpulila na něj svůj zadek a lákala ho do postele. Tom se s ní znovu vyspal. Když bylo po všem, chtěl odejít, ale ona si ho přitáhla k sobě.
„Zůstaň se mnou, Tome,“ zakňourala mu do ucha. Tak zůstal. Nechtěl s ní ale víc než sex. A tak tam jen tak ležel a snažil se usnout. Heidi tvrdě spala, zřejmě by ji nic neprobudilo, ale Tom stále nemohl usnout. Teď mrkl na hodiny a všiml si, že se čas blíží ke druhé ráno. Nedaleko byl klub, ve kterém by se mohl dokonale uvolnit.

Opatrně vyklouzl z její postele, posbíral si své věci a vyplížil se z ložnice. Potichu vklouzl do koupelny a zaslal objednávku na Uber. Rychle se oblékl a zmizel z jejího domu. Nastoupil do přistaveného auta. Dnes večer měl štěstí, někdo se zřejmě zrovna nechal kousek odtud vysadit, a tak tu má auto do pěti minut od objednání. Tom vlezl do auta a nadiktoval adresu. Řidič odeslal zprávu do centrály a vydal se směrem k cíli. Tom přemýšlel, co teď s tím, celý svět psal o tom, že mezi ním a Heidi je to láska, ale on to tak necítil. On přeci neuměl milovat.
„Jsme na místě. Pěknou noc.“ Popřál řidič Tomovi a rozloučil se s ním.

Tom vystoupil a vyrazil s diamantovou kreditkou ke dveřím. Jeho místo, chodil tam poslední dobou čím dál tím častěji. Kdysi mu o tomhle místě vyprávěl jeden z jeho známých. „Místo, kde seženeš kromě heroinu jakoukoli drogu, klidně chlast, kterej je v USA zakázanej, a spousty dalších bonusů. Navíc diamantová karta ti zaručí ještě větší soukromí, než mají ostatní. Opravňuje tě ke vstupu do soukromých salónků, a jestli s holkou nebo s klukem, to je všem jedno.“ To byla slova, která Tomovi utkvěla v hlavě. Když se po rozvodu s Riou cítil hrozně, bylo to první místo, kam zašel. Zapadl tam a vylezl až za dva dny. Od té doby je hrdým držitelem diamantové karty. Vlezl do potemnělé chodby a zamířil si to rovnou k baru. Jeho vytahané černé triko a volnější džíny s dírami na kolenou vypovídaly o tom, že dnes večer původně vůbec neplánoval jít někam mezi lidi.

„Jako obvykle?“ Kývl na Toma barman. Tom se zasmál.

„Jasně, Anthony, akorát dnes mi dej dvě.“ Kdekdo by očekával, že barman sáhne po dvou sklenkách, ale on precizně vytáhl dvě lahve whisky, a spolu s balíčkem cigaret to podal Tomovi. Ten poděkoval, balíček cigaret strčil do zadní kapsy kalhot, chytil obě lahve a vyrazil směrem ke svému nejoblíbenějšímu salónku. Bylo jich tu dost pro držitele karty. Každý si mohl vybrat, byly tu salónky s vířivkami, soukromou saunou, postelí, polštářky na zemi, aby si bohatí mohli v soukromí užívat účinků drog, i obyčejné se stolkem a koženými sedačkami podél zdí. Tom měl ale nejradši ten obyčejný. Jeho oblíbené číslo 8 bylo přímo proti němu. Přiložil kartu ke čtečce a dveře se otevřely. Vešel dovnitř, lahve položil na stůl a zavřel za sebou. Dnes se chtěl opít a vychutnávat přitom hudbu. Když byl na konci první lahve, začal hrát song, který ho přinutil zavřít oči. Plouživá melodie mu připomněla jeden večer s Billem. Hudba hrála hlasitě a nutila se mu do hlavy. Do hlavy, ve které se začala přehrávat vzpomínka jako nějaký film.

– – – flashback – – –

Psal se rok 2010 a Tom se s bratrem rozhodl vypadnout z Německa a odstěhovat se do města Andělů, kde je nejen vlídnější počasí, ale také pohledy kolemjdoucích nejsou tak šťouravé. Vždyť v LA jejich slávu nikdo tolik neprožívá, jsou tam totiž daleko slavnější než oni dva. Navíc jeho dvojče bylo od dětství posedlé představou žít v USA. Těšil se, až Billa provede všemi těmi místy, kterými chodí slavní lidé, ale také na festivaly, kam budou moci chodit bez čumilů. Plni nadšení a očekávání vyrazili se svou mamkou brzy ráno na cestu směrem berlínské letiště. Konečně si s bratrem vykompenzují pracovní vytížení několika posledních let a také stres ze šílených fanoušků z posledních několika měsíců, kdy už ani nemohli vycházet z domu. Konečně se také nerušeně budou moci věnovat nezřízenému sexu ve vlastním domě bez obav, že je vyruší někdo z jejich týmu, kdo se o členy kapely staral, šílená fanynka, která klimatizací proleze až do jejich koupelny, nebo jejich mamka.

Nemohl zapomenout na rozzářené oči svého bratra, když konečně po patnácti hodinách letu dosedli na letišti v LA, prošli pasovou kontrolou, nasedli do taxíku a mířili k jejich vysněnému domu. Obrovskému domu s domácím studiem, zahradou a bazénem. Domem, ze kterého bylo blízko do města, na pláž i do hor. Domem, který se stal jejich domovem na několik dalších let. Vešli domů a ocenili, že jejich nejbližší přítel z LA jim sem již nastěhoval všechny krabice s věcmi. Od zítra musí vybalovat, ale teď byl čas na to oslavit, že to dokázali.

„Už budeš jen můj a nikam tě nepustím.“ Křikl Tom na bratra a začal se smát, když zamkl dveře od jejich domu na dva západy. Bill na něho vyplázl jazyk a hodil po něm ozdobným polštářem, který byl designovým doplňkem jejich nové sedačky. „Počkej, až tě dostanu.“ Křikl Tom, když ho polštář zasáhl přímo do obličeje a vyběhl za Billem. Bylo hezké pozorovat dva mladé chlapce, jak se honí po obrovském obývacím pokoji, ve kterém byly rozestavěné popsané krabice. Tom naznačil běh na jednu stranu, ale schoval se za pěti velkými krabicemi. Lest mu vyšla a Bill mu vběhl přímo do náručí.

Trvalo pár minut, než ho Tom zbavil veškerého oblečení, zvedl ho a za neustálého líbání ho donesl do jejich společné ložnice. Tom sál Billovu bledou kůži na krku a s každým přisátím na ní nechával malé modřinky. Pomalu se přesouval k jeho bradavkám. Chvíli si s nimi hrál, a pak se přesunul na Billovu hvězdičku. Celé tohle místečko jeho potetované kůže zlíbal jako ostatně pokaždé. Bill zavzdychal. Tom vzal do pusy jeho penis a zvedl k Billovi pohled. Nemohl se na něho vynadívat, byl celý jen a jen jeho.

Během toho, co sál jeho penis, stihl vymáčknout na své prsty trochu gelu. Nejprve zastrčil do Billa jeden prst, a když našel to správné místo, prsty postupně přidával. Nakonec se na Billa položil a vyměnil prsty za svůj penis. Tom si všiml, jak si Bill užívá, že se nemusí držet na uzdě, může vzdychat na celý dům a nic se nestane.

„Víc, Tommy,“ zavzdychal Bill a zaryl patami do Tomových zad. Tom do něho přirazil, jak nejvíce mohl, Bill ho pohltil úplně celého. Tom se zavřenýma očima sykl a po paměti vyhledal Billova ústa, která ho zvala svým pootevřením k zapojení jazyka. Trvalo to snad věčnost, než Tom naposledy přirazil do Billa a udělal se. Tohle bylo snad stejně dobré jako jejich první sex.

„Teď ty,“ zašeptal Tom Billovi do ucha. Ten si skousl rty, když si všiml, že Tomova hlava znovu mizí k jeho rozkroku. Tom vzal Billa znovu do úst, tentokrát ho dodělá až do konce. Nemusel se ani moc snažit. Stačilo pár pohybů hlavou a Bill se mu udělal do pusy. Tom vše spolkl. Dříve mu ta představa připadala nechutná, ale už dávno zjistil, že jeho Billy chutná božsky.
„Miluju tě,“ řekl Bill a vytáhl si Tomovu hlavu k sobě nahoru, aby ho mohl políbit. Nakonec se k sobě přitočili a usnuli v objetí.

– – – konec flashbacku – – –

Toma z přemýšlení vytrhl začátek jiného songu, který byl příliš bláznivý a ukřičený. Promnul si oči. Jak mu to jen mohl udělat, jeho bratr byl tak křehký a tolik tím trpěl. Tom několikrát upil z druhé lahve. Jeho žaludek udělal kotrmelec. Jedl naposledy v sedm s Heidi. Rozhodl se proto dojít si pro něco malého do žaludku, co by mu lahodilo se zbytkem v druhé lahvi whisky, která na něho počká v salonku. Rozhodl se pro kousky zapečeného kozího sýra s medem a ořechy. Ta kombinace mu přišla divná, ale když ji poprvé vyzkoušel s přáteli k whisky, zjistil, že chuť je opravdu prvotřídní.

Když otevřel dveře od svého salonku, hudba ho udeřila do uší ještě víc. Rozhlédl se, jak se místo ještě více zaplnilo. Kromě osamocených zbohatlíků a gay modelů tu postávaly také zhrzené bohaté paničky, které jejich bohatí mužíčci podvádí s mladšími, a houfy modelek, které hledaly budoucí bohaté partnery, kteří jim brzy udělají na několik týdnů peněženky. Několik z nich už se tu stihlo spárovat v alkoholovém či drogovém opojení a vyměňovali si letmé dotyky na parketu nebo intimnější v temnějších koutech klubu. Vzduch byl provoněn směsicí luxusních dámských parfémů, pánských kolínských a drahého alkoholu.

Tom se dostal konečně k baru a požádal Anthonyho o pár chuťovek. Na čekání se posadil a Anthony mu podal panáka whisky. Sotva se posadil, už u něho byla jedna z těch, co čekají, že je pozve a koupí jim drinky na svůj účet. Jenže taková jedna už si to s ním dneska dvakrát rozdala.

„Jsem Lucy a ty?“ řekla černovlasá dívka a posadila se na židli vedle něho.
Tom jí objednal panáka a usmál se na ni. „Panáka na mě, ale víc nic. Nemám zájem, holka.“ Dívka hmátla po panáku vodky a odešla to zkusit na někoho jiného.

Za necelých pět minut odcházel s táckem plným kozích sýrů od baru. Znovu přiložil kartu ke čtečce a dveře se otevřely. Položil chuťovky na stůl a chystal se zavřít dveře, když najednou uviděl něco, co ho přinutilo pochybovat o tom, kolik toho vlastně vypil. „Už blázním,“ pomyslel si a zatřepal hlavou. Znovu se podíval tím směrem, ale nemýlil se. Zahlédl někoho, kdo vypadal jako Bill. Právě šel směrem k salonku naproti. Tom se rozhodl, že půjde zjistit, jestli tu opravdu je i jeho bratr.

autor: Nici

betaread: J. :o)

5 thoughts on “When Life Was Easy 2.

  1. Zamilovala som sa. Uplne som v tom az po usi!!! Tato poviedka je skvela!!!

    Som taka zvedava ze co vlastne vyviedol Tom Billovi ze ukoncili svoj vztah.

    Zboznujem citanie z Tomovho pohladu. To ako premysla nad Heidi. Nad bratom. Sam nad sebou a svojim trapenim. Skvele. Uplne sa viem vzit do jeho situacie.  
    Dakujem za cast. :-*

  2. Copak tam Bill asi dělá? Hádám, že to stejné, co Tom, snaží se zapomenout na bratra. Tak doufám, že nějaké rozptýlení najde a Tom to uvidí a začne žárlit. Aspoň pochopí, o co se připravil! 😉

  3. Takže žádná velká láska s Heidi. Tom se trápí úplně stejně jako Bill. Proč teda nejsou spolu ? Doufám, že se to brzo dozvíme…

    Díky, těším se na pokračování

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics