Happy Halloween

autor: Elvisfan
Tom nebyl trpělivý člověk.
Většina lidí si myslela, že je to Bill, kdo je hyper energický, a do jisté míry to byla pravda. Ale i Tom měl svoje momenty, kdy nebyl schopen být trpělivý. Momentálně ho zabíjelo stát rovně a v klidu. Stále se díval nahoru, dolů, zatímco ho Bill navigoval, když mu dělal makeup na Halloween.

„Už to bude.“ Bill mu řekl klidným, ale přesto provokujícím hlasem.

„Minulý rok to takhle dlouho netrvalo, když jsem to dělal já,“ připomněl mu Tom.
„A to je důvod, proč to minulý rok vypadalo nesmyslně.“ Bill si odfrkl. „Odmítám tě pustit z baráku, abys druhým rokem vypadal blbě. Teď se podívej nahoru.“
Tom se podřídil, ale po chvilce se jeho oči znovu přilepily na jeho dvojče. I s malou vráskou mezi očima byl Bill nádherný.

Tom si myslel, že je to trochu narcistické, když viděl Billa tak atraktivního. Jsou dvojčata a všechno, ale nemohl si pomoct. Každoročně od chvíle, kdy jim bylo 14, od prvního polibku, který sdíleli v koupelně, se Bill stával více a více úžasným. To bylo jediné slovo, které se hodilo. Identičtí, nebo ne. Bill bude vždy víc atraktivní dvojče. Aspoň v Tomových mandlových očích.

„Nedívej se na mě takhle, Tome.“

Tom zamrkal a zíral na své dvojče. „Nic jsem neřekl,“ protestoval.
„Nemusel jsi,“ Bill se zastavil a sledoval svou práci. „Pokud rozmažeš kousek mého nebo tvého makeupu…“
„Jak bych to mohl udělat?“ Bill cítil Tomovu ruku, která sjížděla po jeho boku, odstrčil ji pryč.
„Teď ne, Tome.“
„Máš na sobě kalhoty,“ vykřikl Tom. Bohužel. Řekl si v duchu. „Tam nemáš žádný makeup k rozmazání.“

Odstrčil jeho ruce podruhé. Tom se podíval doleva, jak mu Bill řekl, a rozhodl se pro nový plán útoku. Ukazováčkem přejel přes Billovu levou bradavku, obkroužil piercing, zastrčil prst do kroužku a jemně zatahal. Bill to vždycky miloval.

„Přestaň, Tome,“ varoval ho. Musel se předtím zhluboka nadechnout, než to řekl.
„Tady taky není žádný makeup.“ Upozornil ho.
„Rozptylování nebude fungovat, Tome. Na tuhle párty pozdě nepřijdeme.“
„Takže přiznáváš, že tě rozptyluju.“
„Vždycky víš jak,“ Bill zamumlal a díval se z pravého oka na levé, aby se ujistil, že je makeup stejný.

Bill sevřel čelist, když ucítil Tomovy prsty, jak jezdí po jeho břiše a posunuly zlatý řetěz, když se jim dostal do cesty.
„Žádné hraní s mými doplňky.“
„Nechceš, abych se bavil.“
„Můžeš se bavit, jakmile se vrátíme domů.“
„Sprcha?“ zeptal se Tom nadějně.
Bill si odfrkl.
„Jak jinak si myslíš, že odstraníme všechny tyhle kraviny?“
To mu moc nepomohlo, protože si představil Billův namydlený zadek a ozvěnu výkřiku, když šukali o stěnu ve sprše. Cítil reakci v džínách a zatahal za pár Billových řetízků na zápěstí.

„Teď.“

„Ne, Tome.“
„Teď,“ zopakoval Tom.
„Slibuju, že mě můžeš šukat hned, jak se vrátíme domů.“ Bill si uvědomil, že musí udělat krok dopředu, aby mu Tom nezničil jeho náramky.
„Teď.“
Bill zavřel oči, když cítil Tomovy ruce, jak mu přistály na zadku a přitáhl si ho trošku blíž.
„Teď.“
Tomův dech byl jen zašeptání, jeho rty byly pouze pár centimetrů od jeho dvojčete. Bill otevřel oči a zíral do Tomových tmavě hnědých, chtěl ho stejně, ale nechtěl se vzdát tak lehce.
„Přijdeme pozdě.“ Řekl poraženě, věděl, že je to zbytečné, protože si ho Tom přitáhl blíž.
„Teď, Bille.“

Bill polkl, cítil, jak se jejich identické penisy vzájemně dotkly. Rty se mu oddělily a jeho přikývnutí bylo téměř nepostřehnutelné.

„Teď.“ Vydechl Bill.
Tom škubnul ještě jednou zlatým řetízkem okolo bratrova krku, slyšel ho zakňučet, když se jejich rty spojily dohromady a jazyky vzájemně útočily.
Neztrácel čas. Nepřerušil polibek, Billovi stáhl kalhoty, kam až mohl, a sevřel jeho zadek, aby to mohl Bill dokončit. Usmál se, když cítil ruce svého dvojčete pod svým tílkem. Billa nikdy neomrzelo sahání na nově vytvarované svaly jeho bratra a zvlášť jim věnoval pozornost při sexu. Bill sjížděl rukama nahoru a bral s sebou tenký, šedý materiál, aby ho mohl přetáhnout přes hlavu. Přitáhl si Toma k sobě za pas jeho džínů. Bill se vrhl zpátky na jeho ústa a zasténal, když jeho piercing v jazyku narazil na kroužek ve rtu. Osvobodil svého bratra z riflí.
Cítil známé prsty, které kroužily kolem jeho penisu. Tom zasténal a přerušil polibek. Vzdychali, když Bill honil svou rukou tvrdý penis. Tomovi by stačilo, aby ho jeho dvojče nechalo dojít až na konec, ale nebylo by to fér.

„Otočit.“ Zašeptal.

Bill mu vyhověl a ušklíbl se, když Tom shodil všechno na zem z poličky, jen aby našel jejich tělové mléko. Sledoval Tomovy ruce v zrcadle a zavrtěl zadečkem v očekávání, až budou ty prsty uvnitř. Jeho oči se rozšířily, když viděl, jak jeho bratr klesá dolů.
Tom olízl celou délku bratrova zadku předtím, než začal věnovat pozornost jeho vstupu. Obkroužil jeho špičku jazykem a prvním článkem mokrého prstu zajel dovnitř. Bill zakňučel a vykřikl, když jeho bratr použil druhý prst, a jazykem olizoval jemnou kůži. Zasténal Tomovo jméno, uvědomil si, že se kdykoliv může udělat.

Pomalu vstal a líbal celé Billovo tělo až nahoru. Přejel si rukou po penisu a potřel se. Našel Billovy oči v zrcadle, když do něj pomalu zajížděl. Oba dva zasténali nahlas, sledovali se v odrazu zrcadla. Pohybovali se stejně proti studené skříňce. Zlatý řetízek okolo Billova krku se vždy houpal a cinkal, když do něj Tom přirazil.

Bill se hravě sevřel kolem Tomova penisu, cítil jeho prsty, jak jej více stlačily na bocích.
„Raději si pohni, Tome,“ Vydechl. „Nechceme být příliš…“
Billova slova byla přerušena, když do něj Tom začal rychleji přirážet.
„Ano! Kurva!“ Bill si omotal ruku kolem svého penisu a začal se honit ve stejnou chvíli, kdy do něj jeho bratr přirážel. „Přesně takhle.“
„Miluju šukat tvoji prdel.“ Tom zavrčel a oči měl uvězněné na místě, kde jeho penisem vnikal do jeho bratra.
„Miluju, když mi šukáš prdel.“ Bill zasténal.

Tom zaklonil hlavu a s hlasitým zasténáním zakřičel, když se Bill kolem něj více stáhl.

Jejich dýchání, hlasité sténání a zvuky Billových šperků zaplnily místnost, když se společně udělali. Bill se držel skříňky, zatímco Tom začal plnit jeho zadek.
Stále byl ve svém dvojčeti, když ho vytáhl nahoru a držel ho. Jejich hrudníky se zvedaly stejně, Tomovy ruce jemně třely Billovy boky. Jejich oči se setkaly v zrcadle a oni sdíleli stejný úsměv.
Na párty dorazili jen s hodinovým zpožděním.

autor: elvisfan

překlad: Danny
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Happy Halloween

  1. Přesně jsem si vybavila tu situaci kdy Bill líčil Toma 😂 Tohle za kamery nepatří, ale já bych se nezlobila 😂😂 Nápad skvělý, povídka stejně tak 😊 A překlad? Úžasný 😊 Jsem ráda, že se tady objevila duše, která nás obohacuje o další příběhy 😘

  2. Skvěle napsaná povídka a stejně tak výborně přeložená. I takové povídky mám ráda, stručné, věcné, žádné rozpaky. :-))

    Děkuji jak za výbornou povídku, tak překlad! 😉

  3. Tom nebol netrpezlivý. On sa len prosto nudil. A ukecať Billa mu tiež nedalo veľa práce, xi… Ďakujem za preklad.

  4. Sem napište komentář

    [6]: *čert ber hodinove meškanie, myslím, že ani jedneho s chlapcov to nejak extra netrápilo 😀 Ďakujem krasne za preklad 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics