For The Right Price 1.

autor: Elvisfan
Povídka od autorky, kterou už všichni dobře znáte, byla napsaná v roce 2012. Má 16 kapitol a vůbec se netají tím, že byla inspirovaná filmem Pretty Woman. Přeložit se ji pro vás rozhodla Danny, bude tady dvakrát týdně – ve čtvrtek a v pondělí, tak čtěte a komentujte. Pa J. :o)
Elegantní černá Audi R8 odbočila na roh Hollywood Boulevard a zpomalila, až se téměř plazila. Řidič se díval skrz okno na všechno spoře oděné maso, aby zjistil, kdo je volný. Blondýnka v červených úzkých bordelkách se odvážně přiblížila, když Audi zajela k obrubníku. Okýnko sjelo dolů a ona se opřela o stranu spolujezdce, hlasitě s úsměvem žvýkala žvýkačku.
„Chceš rande, zlato?“ Nabídla. „Zaručím ti úžasný večer.“
„Ne, díky,“ řidič odpověděl. Díval se skrze ni na osobu, která stala před prázdnou prodejnou. „Chci jeho.“
Blondýna se podívala přes rameno a pohlédla na vysokého, štíhlého mladíka, který se blížil k autu. S pohrdáním si odfrkla a odešla. Mladík se naklonil a položil manikúrou perfektně upravenou ruku na dveře. Kouřové oči si prohlédly interiér i řidiče auta.
„Hledáš mě?“ Zeptal se.
„Možná“ odpověděl řidič. „Co když chci víc, než se jen dívat?“
„Padesát dolarů, cokoliv chceš.“
Řidič nepostřehnutelně přikývl a prostitut vklouzl na jemné kožené sedačky. Jakmile se dveře zavřely, auto odjíždělo pryč.
„Nevadí, když si zapálím?“
„Vůbec ne.“
Řidič vyhodil nedopalek z okna, zatímco řídil. Koutkem oka sledoval svého spolujezdce, jak si vytáhl cigaretu z černě-metalové tašky a zapálil si, držel ji mezi dlouhými, štíhlými prsty.
„Kam máme namířeno?“
„Můj hotel, je to v poho?“
„Platíš,“ prostitut pokrčil rameny. „Tvoje volba.“ Dlouze potáhl z cigarety a podíval se pořádně na muže vedle sebe.
„Je něco špatně?“ zeptal se řidič.
„Ne, nic,“ odpověděl mladší. „Cornrows a s kroužkem ve rtu řídí Audi. Jen neobvyklé i na LA. To je všechno, jinak je to pěkné auto.“
„Moc ho neřídím, jen když jsem ve městě. Zbytek času stojí zanedbané v garáži.“
„Škoda…“
„Jak se jmenuješ?“ Muž za volantem se zeptal, když nastalo delší ticho.
„Záleží na tom?“
„Věř mi trochu.“
„Bill.“
„Tom.“
„Rád tě poznávám, Tome.“ Bill se podíval z okna a zpískal, když viděl hotel, ke kterému přijeli. „Wow, The London. Chceš se ukázat, že jo, Tome?“
„Mám rád pohodlí.“
„Víš o tom, že bych byl spokojený s Motelem 6, že jo?“
„Moje sekretářka už si prošla problémy, aby mi zarezervovala apartmá tady.“ Tom si z něj utahoval. „Myslíš, že to na chvíli zvládneš?“
Bill vydechl, když otevřel dveře. „Zkusím to.“

Tom dal peníze obsluze za odvezení auta a procházeli skrz mramorovou halu. Bill na sobě cítil pohledy lidí, kteří si všimli jeho černých vlasů, imitace kožených kalhot, vysokých bot na podpatku a čistě bílého trička, které drželo na jednom rameni. Byl rád, když se nemuseli s nikým dělit o výtah. On a Tom stáli na opačných stranách zrcadlového výtahu.
„Nevypadá to, že máš sekretářku, která pro tebe rezervuje pokoje v drahých hotelech. “ Poznamenal Bill. Podíval se na Tomovy vybledlé džíny, tmavě modrou bundu a bílou košili. I když si užíval ten pohled, Tom opravdu nevypadal, že tráví moc času v pětihvězdičkovém hotelu.
„Momentálně nefunguje,“ odpověděl mu Tom a podíval se na Billa. Jeho černé vlasy byly dlouhé a vrstvené s několika bílými pruhy.
Vystoupili z výtahu v sedmém patře. Potichu došli až k posledním dveřím na pravé straně. Tom odemkl dveře a nechal Billa vstoupit před sebou, upustil kartu na nedaleký stolek a bundu hodil přes židli. Stál v pozadí a sledoval s úsměvem Billa, který nebyl schopen skrýt potěšení z luxusního nábytku. „Rozhodně o krok napřed před Motelem 6,“ zamumlal. Otočil se na Toma s očekávaným pohledem. Taška mu visela volně z ruky. „Můžeme?“
„Samozřejmě.“ Tom vyndal padesátidolarovku a podal ji Billovi, který ji zastrčil do své tašky.
„Preferuješ nějaký kondom?“
„Magnum extra velký.“ Odpověděl Tom a na tváři se mu objevil úsměv.
Bill se jen ušklíbl, zvedl propíchnuté obočí, když začal Tomovi rozepínat pásek.
„O tom se přesvědčíme.“
Vytáhl Tomův pásek z poutek kalhot, pustil ho na zem a pokračoval zipem. Dlaní přejel přes jeho délku, jakmile byly kalhoty rozepnuté. Sjely dolů a Bill obkroužil ruku kolem Tomova tvrdého penisu.
„Takže, co si myslíš?“ Zeptal se Tom, když si sundal tričko.
„Adekvátní,“ Bill pokrčil rameny a předstíral lhostejnost. „Gauč?“
„Pro mě vyhovující.“
Tom se uvelebil na sedačce a sledoval Billa, který se před ním začal svlékat. Byla to rozhodně součást jejich dohody, tím si byl jistý, ale nedělalo ji to méně příjemnou. Začal se pomalu hladit, když bylo dole bílé tričko, odhalujíce tak stříbrnou tyčinku v Billově levé bradavce. Černé, lesklé kalhoty sjíždějící dolů ukázaly vytetovanou černou hvězdu. Bill byl kompletně jemný, jeho penis stál hrdě proti jeho břichu. Udělal krok ke gauči, jednou rukou zajel do tašky a vytáhl to, co bude potřebovat. Roztáhl Tomovi nohy od sebe a nahnul se k němu. Jazykem mu přejel po uchu a jemně ho zuby kousl.
„Jsi připravený jít do mě, Tome?“ Zeptal se, jeho hlas byl tichý a chraplavý.
„Jsi připravený na mě?“ Vrátil mu to.
S malým úsměvem si Bill vzal lahvičku gelu a namočil si prsty. Oči měl na Tomovi a vsunul do sebe dva prsty. Tomovy oči se rozšířily, sledoval Billa v zrcadle, jak sám sebe roztahuje. Bill pohodil hlavou dozadu a zavrčel, všechno je součást show. Tomova ruka sjela po jeho hrudníku a Billovo sladké vzdychnutí bylo reálné, když jeho bradavka skončila v Tomových rtech. Chytnul Tomova ramena a pohnul se boky, prsty zajížděl rovnou na svou prostatu. Sledoval, jak Tom hladil jeho penis po celé délce. Naklonil se dopředu a pomalu dosedával na Tomův penis. Oba dva zasténali a sledovali, jak se Bill pomalu pohybuje na Tomovi.
„Kurva, jsi tak těsný,“ vydechl.
„Děkuju,“ Bill se usmál a stiskl ho.
Rukou mu sjel za krk a naklonil se. Bill natočil hlavu a Tom ho jemně kousl do krku, kde mu zanechal značku. Bill vydechl a začal na Toma dosedat tvrději. Tom stiskl Billovy boky, rukama sjel až na zadek. Bill se pohyboval rychleji, ruce měl za sebou na Tomových nohách, což donutilo Toma hlasitě zasténat.
„Líbí se ti to, Tome?“ Ušklíbl se.
Tom mu jako odpověď silně stiskl boky, mírně ho zvedl a znovu tvrději přirážel do Billa. Zasahoval jeho prostatu. Bill křičel vzrušením, zatínal nehty do Tomových ramen. Sténal Tomovo jméno, oči se mu rozšířily, když si uvědomil, že už to na něj přichází.
„Kurva, Tome.“
„Už budeš?“ Vydal ze sebe udýchaně.
„Ano, nepřestávej prosím.“
Tom svíral Billův zadek, když ho šukal. Uvolnil čelist a jeho hlava dopadla na gauč, když do něj tvrději přirazil. Cítil Billovy zuby na svém krku a slyšel tlumený výkřik. Cítil, jak Billovo tělo ztuhlo, a poté se v rukou uvolnil, když cítil, jak mu něco mokrého dopadlo na břicho. S hlasitým zasténáním se Tom udělal do Billova těla.
Bill zasténal a dýchal Tomovi na krk. Vdechoval mix kolínské, cigaret a sexu. Potichu se zasmál při myšlence na omdlení.
„Chystáš se mi říct, co je tak vtipného?“ zeptal se Tom, zatímco měl stále ruce na Billových bocích.
„Nic,“ Bill se tajemně ušklíbl, když se posadil. „Něco jako osobní vtip.“
„O tobě?“
„Možná.“ Bill si klekl na kolena a Tom vyklouzl z Billa. Nahnul se na konec sedačky pro své oblečení a tašku, než se postavil.
„Koupelna?“
„Za dvojitými dveřmi,“ odpověděl Tom a ukázal na dveře za nimi.
Tom si prohlížel Billův malý zadeček předtím, než se schoval za dveřmi. Sundal si použitý kondom a odhodil ho do koše vedle stolu. Posadil se zpátky a vydechl. Dalo by se říct, že právě prožil nejlepší sex svého života, a nebyl si jistý, že mu to stačilo. Slyšel Billa v koupelně, natáhl si kalhoty a vyndal cigarety z kapsy své bundy. Tričkem si utřel břicho a odešel do koupelny. Stál ve dveřích a zapálil si cigaretu, oči měl na Billovi, který si upravoval makeup. Bohužel, Billův zadeček byl už schovaný v černých těsných kalhotách.
„Nemyslím si, že tady můžeš kouřit.“ Bill se usmál skrz zrcadlo.
„Jsem tu už dva dny,“ pokrčil rameny a zasunul si zapalovač do kapsy. „Nikdo si nestěžoval, i když většinou chodím na balkón.“ Všiml si na poličce ležících kapesníčků, vlhčených ubrousků a několika líčidel. „Jezdíš připravený.“
„Nástroje mého obchodu.“ Byl to Bill, kdo pokrčil rameny, když se natahoval pro lesk na rty. „Domov není vždycky poblíž a ne každý mi dovolí použít koupelnu.“
Bill si zvědavě prohlížel Toma v zrcadle. Většinou nevyhledával po práci konverzaci. Někdy se ani neobjevil oční kontakt. Zdálo se, že se Tom snaží najít důvod, aby prodloužil jejich schůzku. Sbalil si věci, aby se to snažil udělat jednodušší.
„Můžeš mít druhé kolo,“ nabídl. „Věřím, že máš v peněžence dalších 50 dolarů.“
Tom si hrál jazykem se svým piercingem, vůbec nepřemýšlel nad slovy, která vypustil z úst.
„Kolik chceš za celou noc?“
Bill na něj jen zíral, nikdy nedostal takovou nabídku.
„Tím myslíš…“
„Zůstaneš tady se mnou, dokud neodejdu ráno do práce.“ Vysvětlil. „Předtím, než se dostaneme k tomu druhému kolu, cos nabídl, si můžeš užít vše, co pokoj nabízí, a poté je půlka mojí královské postele tvoje.“
Bill překročil lesklou podlahu a vzal si cigaretu, dlouze potáhl. Jeho oči ani na chvilku neopustily ty Tomovy.
„Ale já si s sebou nevzal kartáček.“ Ušklíbl se.
„Jsem si jistý, že ti můžeme jeden najít,“ usmál se Tom.
„Určím si cenu?“
„Samozřejmě.“
„Pět set dolarů.“ Vyhrkl Bill, aniž by o tom přemýšlel.
„Dohodnuto.“
„Neříkej mi, že máš u sebe jen tak zničehonic 500 dolarů.“
„Dole je taková dobrá věc, která se jmenuje bankomat.“ Dělal si srandu, ale už se otočil, aby odešel. „Budu zpátky za…“
„Tome?“ Tom se otočil a přistihl Billa, jak zírá na velkou sprchu. Bill ho přistihl a jeho oči se rozšířily. „Oh… ne kvůli tobě, chci říct…“ Bill se zakoktal a pak vydechl. „Chci říct, že můj byt není zrovna pětihvězdičkový hotel, víš?“
„Užij si to, Bille, za chvilku budu zpátky i s tvým kartáčkem.“ Odpověděl Tom.
autor: elvisfan
překlad: Danny
betaread: J. :o)

7 thoughts on “For The Right Price 1.

  1. Pretty woman, je skvělý film! Proto už vim, ze i tahle povídka bude skvělá 😊 Jestli je to podle námětu z filmu.. tak to bude zajímavé a příjemné čtení 😊 skvělý nápad a dobrý tip!
    Ještě lepší dobrý výběr na překlad, takže Danny.. děkuji za tvůj čas strávený u překladu 😘

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics