Something’s different about Bill

autor: elvisfan
Krátkou jednohubku z roku 2015 pro vás přeložila Danny. Užijte si to, J. :o)
Něco bylo jiné.
Tom vyšel z posilovny za Billem a uvažoval, proč se najednou Bill zdá… jiný. Nějak.
Rozhodně nebyl vyšší. Tu blond barvu měl už skoro dva měsíce. Členství v posilovně se rozhodně vyplatilo, výsledky byly v bicepsech a tricepsech, o které Bill nikdy nestál, ale budou viditelné docela dlouho.
Musí to být ještě něco jiného. Něco rozdílného.
Ale co to ksakru bylo?

Bill si v autě automaticky sedl na místo řidiče a Tom se ušklíbl.

„Samozřejmě.“ Zamumlal. „Budu řídit.“
Bill poslal svému staršímu bratrovi vzdušnou pusu, když otevřel dveře.
Tom se snažil pohledem soustředit na cestu, a pokud si Bill všiml, nic neřekl. Následoval Billa do domu, Tom sjel očima celou délku bratrova těla, ale stále nemohl ukázat prstem na to, co bylo jiné.
Z tohohle bude šílet, už teď to věděl.

Bill otevřel dveře na terasu, nechal psy vyběhnout ven na malou procházku a vzal si flašku vody z ledničky. Naklonil hlavu, když viděl, že jej bratr pozoruje.

„Co?“
Tom zamrkal, ani si neuvědomil, že zíral.
„Nic.“
Bill přimhouřil oči a snažil se zjistit, na co jeho bratr myslí, ale rozhodl se, že je moc zpocený a unavený na to, aby se staral. Dal svému bratrovi letmou pusu, když odcházel z kuchyně.
Tom šel ven na cigaretu, jeho myšlenky byly přerušeny, když slyšel pískot hračky z druhé strany zahrady.

***

Bill stál před svou šatní skříní a snažil se vzpomenout, kam říkal Tom, že jdou dneska večer. Nějaký koncert nebo něco? Party? Pokrčil rameny, přijde na to, jakmile dorazí na místo. Ručník, který měl okolo boků, shodil v okamžiku, kdy Tom vešel do jejich ložnice, a nevšiml si toho, dokud si neoblékl svoje černé Calvin boxerky, podíval se do zrcadla a uvědomil si, že na něj Tom zase zírá.

„Zase se díváš,“ zdůraznil Bill.
Tomův hlas byl tichý s trochou úžasu. „Je to tvůj zadek.“
„Ano, Tome… TO je můj zadek.“ Billova ironie byla bezpochybná. „Ten samý zadek, na který hledíš od dob, kdy nám bylo 16, takže co je na něm teď tak skvělého?“

„Je… jiný.“ Tom se jednou rukou dotkl bratrových křivek. „Je… kulatý, a…“

Bill zabouchl dveře tak silně, že to shodilo parfémy z vrchu poličky. Otočil se a naštvaně zapíchl prst do bratrova hrudníku.
„Říkáš, že můj zadek je tlustý, Tome?“ Dožadoval se. „Protože jestli ano, dneska spíš sám.“
Tom zavrtěl hlavou, ruce si položil na jeho boky a otočil ho zpátky.
„Není na tobě nic tlustého, Bille.“ Tomovy oči se vrátily na Billův zadek, zatímco se snažil uklidnit své dvojče. „Ale myslím si, že se ty dřepy vyplácí.“
„Oh, ano?“
Bill se snažil natočit hlavu, ale nemohl vidět to, co vidí Tom. Ušklíbl se nad tou jemností, s jakou si téměř uctivě Tomovy ruce hrály s jeho půlkami. Položil si ruce na skřínku, prohnul se trochu v zádech a zavrtěl zadkem, sledoval Tomovu reakci v zrcadle.

„Líbí se ti to, Tomi?“

Tom jen přikývl, jemně kroužil po tenké látce jeho boxerek a lehce zmáčkl každou jeho půlku. Tom zahákl palce za gumu a stahoval pomalu boxerky dolů, nechal je těsně pod Billovým zadkem. Bill dýchal ostře nosem, když se jejich kůže dotkla. Tom rukama objížděl nový tvar bratrova zadečku. Setkal se s Billovýma očima v zrcadle, ušklíbl se a jednu jeho půlku jemně poplácal. Bill se usmál a znovu zavrtěl.
„Co chceš dělat s mým novým zadečkem, Tome?“

Jejich oči se setkaly v zrcadle, Tomův záhyb na obočí byl skoro nepostřehnutelný. Bill zapomněl, jak má dýchat, když se Tom svezl na podlahu za něj.

Tom pokračoval v hlazení a mačkání bratrova pozadí. Bill zakňučel, když cítil bratrovy palce, jak zajely k jeho vstupu, a trošku od sebe půlky roztáhly. Billův otvor si hrál na schovávanou, otvíral se a zavíral, když Tomovy ruce hladily jeho teplou kůži. Konečně se Bill rozhodl zůstat otevřený. Tom se sehnul a přitiskl rty na bratrův vstup.

Bill přivřel oči, když cítil, jak váhavě bratr lízal nahoru a dolů jeho dírku a zvlhčoval jemnou kůži. Vystrčil zadek dozadu, sténal, když si Tomův jazyk našel cestu k jeho vstupu. Billův dech se zrychlil, když ucítil špičku Tomova jazyka proti němu, rukou se přidržoval, aby zůstal otevřený pro Tomův vášnivý nájezd. Tom jemně plácl Billa přes půlku, rukou sjel pevnou část těla a stiskl ji, když zajel hlouběji dovnitř. Bill se položil na černou komodu, když cítil bratrův jazyk uvnitř. Z jeho úst vyšel dlouhý sten a rukou si jemně zatahal za svůj penis.

Tom vytáhl jazyk z dírky svého bratra a strčil si do úst dva prsty, které začal cumlat. Oběma prsty potřenými svou vlastní slinou vniknul do svého dvojčete. Bill hlasitě vykřikl, když si prsty našly okamžitou cestu k jeho prostatě, a jeho ruka se pohybovala rychleji po penisu, když Tom dráždil jeho nervy uvnitř něj.

Tom ho znovu plácl, tentokrát silněji. „Chceš se udělat, Bille?“

Bill zakňučel tiché ano, sténal, když jej Tom znovu plácl. Tom přejel jemně rukou po červeném fleku a políbil ho kousek nad Billovým vstupem. Bill sténal, cítil, jak se jeho břicho stahuje. Tomovy prsty jej nepřestaly šukat, každým přírazem přejížděly přes jeho prostatu. Jméno jeho dvojčete se proměnilo v nesmyslný blábol, když dosáhl orgasmu, zanechávaje bílé skvrny na černé komodě. Vystříkal se do poslední kapky a zasténal, když z něj Tomovy prsty vyklouzly.

Tom stáhl Billovy boxerky dolů, zvedl jeho chodidlo jedno po druhém, aby je mohl sundat úplně, protože Bill vypadal, že není schopen se pohnout. Postavil se a přitáhl si své dvojče na hruď. Billova hlava dopadla na Tomovo rameno. Jeho tvář byla červená a jeho hrudník se nadzvedával v pravidelném dýchání. Stiskl Billovy boky, Tomovo vzrušení se opíralo o zadní stranu jeho dvojčete. Jejich oči se setkaly a Billovi se blýsklo v očích, když Tom přejížděl zuby po Billově uchu.

„Co ještě chceš dělat s mým zadkem, Tome?“ Vydechl.
Bill se otočil a Tom chytl Billa pod zadkem a zvedl ho. Billovy kotníky se sevřely za Tomovými zády, když ho odnášel do postele.

autor: elvisfan

překlad: Danny
betaread: J. :o)

original

5 thoughts on “Something’s different about Bill

  1. Je pravda,že se Bill změnil jak začal posilovat a tohle přece nemohlo ujít Tomovi.Díky za další povídku a překlad.

  2. Bože, niekto ma mal varovať, že toto nie je vhodné čítať v práci! 😁 A to to na začiatku vyzeralo tak nevinne. Joj! 😎 Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics