In Denial 3.

autor: Sheerac50
Bill měl pravdu, když věřil, že bude ze své práce vyhozen. Nepřiměřeně v pracovní době pil, jen aby přežil nudný večer, a pro to nebyla žádná omluva. Ti muži si také stěžovali na Billovo zmizení Charlottě, která si chtěla udržet neposkvrněnou reputaci a profesionální zaměstnance. O drogách se neobjevila ani zmínka, a jelikož tam nebyl ani ten nejmenší důkaz, že by ti muži měli v úmyslu Billa zneužít, Bill k tomu neměl příliš co dodat.

Tom promluvil s Andreasem a sehnal mu v klubu práci barmana. Nevynášelo to tolik, jako byl Bill zvyklý, ale zdál se být za tu práci rád a Andreas okamžitě propadl Billovu šarmu a ještě Tomovi děkoval.

O několik večerů později šel Tom Andrease navštívit, a aby byl upřímný, jeho dlouholetý přítel nebyl tím jediným, koho chtěl vidět. Cítil se za Billa tak trochu zodpovědný poté, co jej tu noc zachránil před kdoví čím. Zjistili, že jim je oběma dvacet, ačkoliv si Tom myslel, že Bill vypadá mladší.

Tom stál vedle Andrease a sledoval Billa, který na bar pokládal čisté sklenice.

„Vím, že ty jsi na něj udělal dojem, vzhledem k tomu, co o tobě říkal,“ pousmál se Andreas tajuplně.
„Co o mně říkal?“ Zeptal se Tom a uvažoval, proč přitom zněl tak zvědavě.
„Že jsi ten nejúžasnější kluk, jaký kdy kráčel po zemi.“ Andreas si nemohl pomoct a vyprskl nad pohledem, kterého se mu od jeho kamaráda dostalo.
Tohle řekl?“ Tomovo obočí vystřelilo vzhůru.
„To není moc dobrá známka jeho vkusu, že?“ Škádlil ho Andreas. „Každopádně, řekl jsem mu, aby si nedělal žádné naděje, jelikož jsi stoprocentní heterák.“
„Aha.“ Tomovy oči následovaly tmavovlasého mladíka, který zvedl jednu ze sklenic a podíval se na ni zblízka, jako by na ní spatřil nějakou šmouhu.
„Pořád jsi, že?“ Andreas vypadal pobaveně ze způsobu, jakým Tom sledoval každý Billův pohyb.

Tom odtrhl svůj pohled od Billa a setkal se s pohledem Andrease, který se na něj díval s malým úsměvem.

„Co?“
Andreas se rozesmál. „Jsi pořád na holky?“
„Samozřejmě, že jsem,“ zabručel Tom, rozladěný úšklebkem na kamarádově tváři.
Přikráčela k nim hezká brunetka, pohupovala boky a usmívala se přitom na Toma. Rozpoznal v ní dívku, která mu v den, kdy poznal Billa, pomohla uvázat kravatu.
„Monico,“ řekl Andreas s úsměvem, „už ses seznámila s Tomem?“
Dívka zkroutila rty a mrkla.
„Jistě. Přišel sis zpátky pro další práci?“
Tom zavrtěl hlavou a usmíval se na ni nazpět.
„Ne, jsem jen na návštěvě.“
„Končím o půlnoci. Chceš pak něco podniknout, nebo už budeš mít po večerce?“ Zeptala se, a Andreas se rozesmál.
„Tak to je Monica. Nikdy neplýtvá časem a nechodí kolem horké kaše,“ pověděl kamarádovi.
Tom se zasmál a pokrčil rameny, vrhnul rychlým pohledem Billovým směrem.
„Okay. Proč ne?“

***

To rande nebylo jedno z nejlepších, jaké kdy měl, a Monica byla celkem vlezlá, jak brzy zjistil. To byl důvod, proč nebyl překvapený, když se jí podařilo ho přesvědčit, že ošukat ji hned na prvním rande je opravdu dobrý nápad.

Ale byla s ní docela zábava a Tom nerandil už nějakou dobu, takže byl všemi deseti pro její nemravné a rozpustilé chování. Jako když ho na jejich třetím rande přemluvila, aby si ji vzal na kuchyňské pultu v Mirage po zavírací době, a vykřikovala jeho jméno mezi dalšími obscénními slovy, zatímco do ní přirážel.

Náhle se dveře do kuchyně otevřely a Bill na ně zíral s vykulenýma očima, než zamumlal nějakou omluvu a dveře opět zavřel, jak nejrychleji mohl.

Tom se cítil zcela vyvedený z míry, že dělal něco tak vulgárního, navíc v kuchyni jeho kamaráda, aniž by zkontroloval, jestli je to místo opravdu prázdné. Z nějakého důvodu si přál, aby osoba, která je přistihla, jak si vzájemně vyšukávají mozky, byla kdokoliv jiný, jen ne Bill.

***

O týden později měli zaměstnanci večírek a jako Andreasův nejlepší přítel byl Tom samozřejmě zvaný. Jelikož Andreas se o tom incidentu nikdy nezmínil, Tom věděl, že si to Bill nechal pro sebe, a byl za to vděčný. Byl to tak stupidní, impulzivní čin a Tom nenáviděl představu toho, co by na to Andreas asi řekl, kdyby o tom věděl.

Tom seděl na opačné straně stolu než Bill a díval se, jak ten nádherný kluk mluví s ostatními, sem tam přitom zachytil Tomův pohled a usmál se na něj. Pokaždé, když se jejich pohledy setkaly, Tom cítil, jak se mu v žaludku hromadí něco teplého. Co to na tom klukovi bylo, co Toma nutilo být si tolik vědom jeho přítomnosti, to nevěděl, ale z nějakého důvodu byly jeho oči k Billovi přitahovány jako magnety. Monica, na druhé straně, se jeho směrem ani nepodívala a Tom věděl, že je na něj nasraná, protože se s ní už nechtěl vídat. Byla zcela zaměřená na svalnatého muže vedle ní, o kterém si byl Tom celkem jistý, že pracuje jako jeden z bodyguardů Mirage.

Bill vstal ze své židle a zmizel směrem k pánským záchodům. Tom sledoval jeho úzké boky a dlouhé nohy pohybující se po podlaze, a vstal, aby jej následoval. Zoufale se chtěl omluvit za to, jak se naposledy setkali za tak nepříjemných okolností.

Našel toho mladíka, jak si opravuje make-up, a přešel za něj, aby se setkal s jeho pohledem v zrcadle.
„Něco takového ani dělat nemusíš,“ řekl, a Bill se otočil.
„To si myslíš?“ Naklonil hlavu ke straně a pozoroval Toma pod černým pramenem vlasů.
Tom dokázal rozpoznat stejný koketní způsob, jaký používaly holky, a trochu zrůžověl, když si uvědomil, že Billovi složil kompliment pro jeho vzhled.
„Ano, myslím,“ řekl a sklopil pohled, aby sledoval Billovy plné rty. Vypadaly neuvěřitelně měkce a připravené k políbení. Trhnul sebou nad vlastními myšlenkami, a náhle si byl vědom toho, že sám flirtuje s klukem. Bill ho zamyšleně pozoroval, než se vrátil k tomu, aby si dodal trochu více pudru na nos a čelo.

Tom několikrát přešlápl, než znovu promluvil.

„Omlouvám se za… ehm, za tu věc s Monicou,“ řekl, vypadal přitom rozpačitě. „Mysleli jsme, že tam nikdo není.“
Bill se usmál a pokrčil rameny.
„Mně se nemusíš omlouvat,“ řekl a uklidil si pudr do své velké kabelky. „Ale osobně si myslím, že máš na něco daleko lepšího, než je Monica.“
Tom pozvedl obočí. „Ano?“
Bill se k němu otočil a věnoval Tomovi svou plnou pozornost.
„Je to docela děvka, když už se ptáš,“ konstatoval Bill a Tom se zasmál, i když na tom nic vtipného nebylo.
„Jo, to jsem si všiml, ale už je to historie, takže je mi to opravdu jedno.“
„Opravdu? To bylo rychlé,“ řekl Bill, a Tom se najednou cítil nějak lacině. Možná, že sám byl stejná děvka, ale s dívkou, jako byla Monica, si žádný dlouhodobý vztah nedokázal představit, a tak to skončil pár dní po tom incidentu v kuchyni.

„Jo, no, opravdu jsme nebyli moc kompatibilní,“ pokrčil Tom rameny.

„Mně to připadalo dost kompatibilní,“ usmíval se Bill, povytáhl obočí a Tom silně zčervenal. Vzpomněl si, že jej Bill viděl se staženými kalhotami, zatímco rukama držel nohy Monicy ve vzduchu a ona na něj křičela, aby ji šukal tvrději, a náhle se cítil neuvěřitelně nepohodlně. Co si to o něm Bill musel myslet? Tom nevěděl proč, ale opravdu chtěl, aby měl o něm Bill lepší mínění, než jen to, že ojíždí náhodné holky, a pak je odhodí.
Tom takový vůbec nebyl. Jeho jedinou omluvou bylo, že už byl příliš dlouho sám a že zažíval tyhle podivné pocity v břiše, kdykoliv se na něj Bill jen usmál nebo se dotkl jeho paže, zatímco spolu mluvili. Tak nějak jej to trochu děsilo, protože neměl tušení, co to znamenalo.

„Víš, já normálně… takové věci nedělám,“ zkusil to chabě.

„Ty nemíváš sex?“ Zeptal se Bill a překvapeně pozvedl obočí.
„Ne takhle. Sotva jsem tu holku znal a ani si nejsem jistý, jestli jsem ji vůbec měl rád,“ řekl Tom rozpačitě. Teď už se definitivně cítil lacině.
„Aha.“ Bill se díval na jeho červené tváře a pak se usmál. „Jo, hádám, že to není zrovna nejhygieničtější, dělat to v restaurační kuchyni.“
„Pravděpodobně ne,“ souhlasil Tom.
Bill přistoupil blíž, až se jejich ramena dotkla, a naklonil se, aby Tomovi zašeptal do ucha.
„Neboj se, neřeknu to ani živé duši.“
Horký dech proti jeho kůži Toma přinutil se zachvět, až mu naskákala husí kůže. Bill se na něj sladce usmál, než koupelnu opustil a nechal Toma zcela samotného, zírajícího na svůj vlastní odraz v zrcadle. Zvedl obě ruce k vlasům a lehce za ně zatahal. Co se to s ním kčertu dělo? Proč reagoval na něco tak obyčejného, jako lehký dotek a několik tiše vyřčených slov do jeho ucha? A proč vdechoval Billovu vůni, jako by to byla ta nejúžasněji vonící květina?

autor: Sheerac50

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

5 thoughts on “In Denial 3.

  1. Tome, Tome .. ty vis ke komu te to laka 😀 takze sem rada ze si se "rozesel" s Monikou ..

    Diky Zuzu 🙂

  2. Tom by si měl uvědomit ke komu ho to táhne a koho vlastně chce – i když to všichni víme :-D. Díky za další překlad a díl.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics