Lessons Learned 4.

autor: elvisfan
V den, kdy se měl vidět s Tomem, Bill nevěděl, čeho se bojí. Jejich lekce proběhla hladce, Tom dokonce Billovi ukázal, jak hrát pár not z Brown Eyed Girl. Oba dva se smáli, když Bill zahrál špatnou notu, a nebyla tam ani trocha trapnosti.
Když hodina skončila, sbalili si kytary, a než se Bill stačil zvednout, sedl si Tom vedle něj na gauč. Bill podal svému učiteli peníze a snažil se nebýt příliš znepokojen vážným výrazem na Tomově tváři.
„Bille,“ vydechl Tom a otočil se na mladšího kluka. „Okej, musíme si o něčem promluvit.“
„Myslel jsem, že zapomeneme, že jsem něco řekl…“
„Nemám žádný problém s tím, co jsi řekl. Opravdu je to lichotivé.“
„Ale nepřitahuju tě,“ dořekl za něj Bill. Kousal si vnitřní část tváře. Byl překvapený, když slyšel smích, který přicházel od druhého chlapce, a nechápavě nakrčil obočí.
„Bille, jak si myslíš, že jsem přišel na to, že mě okukuješ u Maxe? Taky jsem se na tebe díval. Kurva, jak bych nemohl? Ale… nehledám přítele. Za dva měsíce odjíždím kvůli škole, takže teď opravdu není dobrý čas začít něco nového, chápeš?“

„Na co myslíš, že se tě ptám?“

„No… hádám, že jít na rande?“ Teď to byl Tom, kdo byl trochu zmatený. „Nebo ne?“
„Tome, před pár měsíci jsem měl přítele a úplně to bouchlo. Dalšího v nejbližší době nehledám. Takže pokud odjíždíš za dva měsíce, proč si trochu neužít, než pojedeš?“
„Vážně?“
„Hodně vážně,“ odpověděl Bill s pokrčením ramen.
„Takže chceš se mnou jen spát.“
„Pokud ty chceš spát se mnou.“ Bill nevěděl, odkud ta jeho kuráž přicházela, ale rozhodl se v tom pokračovat. „Promiň, stavím tě před hotovou věc.“
„Trochu jo.“ Tom se nervózně zasmál. „Myslíš si, že vím, co říct v takových situacích?“
„Můžeš mi půjčit telefon?“ Tom mu podal svůj telefon a Bill rychle přidal své číslo a jméno. „Tady máš.“ Usmál se a vrátil mu mobil. „Nemusíš mi odpovídat hned. Pokud se rozhodneš, že jsi pro, víš, jak mě kontaktovat.“

***

O jednatřicet hodin později se Bill nacházel na Tomově verandě. Uvažoval, proč si vůbec dělal vlasy, když mu stejně později zase zplihnou. To mu samozřejmě přivodilo úsměv na tvář a takhle ho Tom našel, když otevřel dveře.

Nemohl si pomoct, protože to bylo samozřejmé. Tom tam stál bez trička v modro-proužkovaných boxerkách, které mu vykukovaly zpod volných džínů; Billa nikdy nenapadlo, jaké svaly Tom schovává pod volným tričkem. Jeho oči cestovaly nahoru, aby se podíval na Toma, a všiml si, že Tom dělá úplně to samé. Pogratuloval si, že si vybral nejsladší červené tričko, a ušklíbl se, když se jejich oči setkaly.
„Hej.“ Řekli oba současně a zasmáli se. Tom ustoupil stranou, aby Bill mohl vejít dovnitř.

„Našel jsi to v pohodě?“ Zeptal se Tom.

„Jo.“ Odpověděl Bill přes rameno, když se rozhlížel kolem sebe. „Většinou zabloudím, ale rodiče mi dali k minulým Vánocům GPS. Tvůj dům se mi líbí.“
„Není to nic moc,“ pokrčil rameny Tom a ruce si dal do kapes. „Ale je to útulné, chápeš?“
„Máš nějakého spolubydlícího?“
„Jen mého otce, ale prakticky žije se svou přítelkyní, takže tohle místo je více méně moje.“
„Pane bože! Tyhle všechny jsou tvoje?“
Bill zíral na kolekci kytar, které byly poskládané podél zdi.
„Ta stříbrná a ta černá jsou moje, ale zbytek je mého táty. Ten Fender byla jeho první kytara. Dostal jí, když mu bylo šestnáct.“
„Tyhle jsou tak senzační. Lepší než ta moje stará herka. Ale každý nějak musel začít.“

Zastavil se, když cítil Tomovy ruce na svých bocích.

„Jsi si jistý, že je to to, co chceš?“ zamumlal Tom a vydechl na Billův krk.
Bill se otočil a viděl, jak si Tom hraje špičkou jazyka s piercingem. Sotva stihl přikývnout a jejich rty se srazily dohromady. Tom ani nemusel žádat o vstup. Bill omotal ruku kolem Tomova zápěstí, přitiskl se blíž k jeho tělu a zasténal do jeho rtů.
Tomovy ruce zajely na boky pod lem Billova trička a vysunuly ho nahoru. Odtrhli se od sebe, aby se mohli nadechnout, a Tom sundal Billovi tričko. Všiml si znaménka na Billově krku, nahnul se a jemně jej začal sát, ruce si položil znovu na jeho boky. Otočil ho a vedl ho do své ložnice.
Bill se znovu otočil a pootevřel rty, aby Toma vyzval ke spolupráci, a Tom rychle výzvu přijal. Chytil Billův spodní ret mezi zuby, jemně je okusoval. Bill nemohl nechat ruce v klidu a prsty jezdil po opálené kůži, zatímco Tomovy prsty uchopily knoflík na Billových kalhotách. Díval se mu do očí a zip posunoval pomalu dolů. Rukou zajel dovnitř a nakrčil obočí, když zjistil, že Bill nemá žádné spodní prádlo.
„Je tohle pro mě?“ Vydechl, omotal ruku kolem tvrdého penisu a pomalu ho začal honit. Díval se přitom Billovi do očí.
„Pokud to chceš,“ řekl mu Bill, a tál při pocitu Tomových prstů, jak jej tiskly a hladily.
Když už toho bylo hodně, uklidnil Tomovu ruku a svou vlastní začal pracovat na jeho džínech. Rozepnul je a stáhl mu je k bokům. Obdivoval bouli v jeho boxerkách. Olízl si ruku, zajel s ní pod tenký materiál a přejel prsty po celé Tomově délce, zatímco palcem přejížděl po špičce.

„Jsi v tom zatraceně dobrý,“ vydechl Tom, přitáhl si Billa blíž k sobě a stáhl mu kalhoty víc dolů. Rukama jezdil po jemné kůži jeho zadečku. Když prsty přejel přes jeho vstup, Bill vyděšeně vydechl a jeho ruce se zastavily v pohybu.

„Změnil jsi názor?“ zeptal se Tom.
Se zavrtěním hlavy Bill odstoupil o krok dozadu a kalhoty si stáhl dolů úplně. Stále na sobě cítil Tomův pohled a lehl si zády na postel. Zamrkal na Toma a prstem mu ukazoval, aby se k němu přidal. Tom si sundal zbytek oblečení a zapřel se koleny mezi Billovy roztažené nohy. Nahnul se na poličku nad postelí, sundal kondom a skoro plnou lahvičku gelu. Rychle si namazal prsty a pohladil Billa přes vstup, sledoval ho, jak se jeho oči přivírají.

Bill zakňučel a prohnul se v zádech, když do něj Tom vsunul jeden prst. Durhou rukou ho hladil po stehně a po chvilce přidal druhý prst. Roztáhl Billův vstup, dokud se chlapec pod ním nekroutil.

„Tome, jsem připravený,“ lapal Bill po dechu, umíral touhou cítit Tomův penis v sobě.
Zatímco očima sledoval svůj cíl, roztrhl balíček kondomu a nasadil si ho po celé délce, namazal si svůj penis gelem. Jejich oči se setkaly a on pomalu zasouval dovnitř. Byl v polovině, když se na Billově tváři objevila grimasa. Četl Tomovy myšlenky, proto zahákl nohy okolo jeho boků a pevně ho držel. „Nepřestávej,“ prosil.
Tom nepřestával, dokud nebyl polapen po celé délce, Billovo tělo ho svíralo, nutilo ho lapat po dechu.

„Kurva, jsi tak těsný.“

„Ty jsi zatraceně velký,“ usmíval se Bill, aby dal Tomovi najevo, že je v pořádku.
Tom se ušklíbl a sehnul se dolů, jemně kousal Billa do ucha. Trochu vytáhl svůj penis ven a pomalu do něj znovu zajížděl. Cítil, že se Bill uvolnil, opakoval ten pohyb trochu tvrději.
„Bože, jsi tak dobrý.“ Zasténal Bill, kousal si ret, když se Tom pohyboval dovnitř a ven z jeho těla. Boky pohyboval tvrději a rychleji.
Hýbali se neslyšně, a jediný zvuk, který pokoj naplňoval, byly jejich steny. Bill jezdil rukama Tomovi po zádech, žebrech, bocích, chtěl si zapamatovat každý záhyb jeho těla. Když Tom narazil na jeho prostatu, zaryl nehty do jeho zad a zasténal, věděl, že už je blízko. Tom sténal a pohyboval se v Billovi rychleji a rychleji. Cítil Billovy nehty ve své kůži, jeho stehna stiskávala jeho boky. Věděl, že už to nebude trvat dlouho. Cítil Billovy svaly, jak se kolem něj stáhly. Jeho tělo se třáslo a ztuhlo, když dosáhl orgasmu. Bill sténal Tomovo jméno a uvolnil se.

Společně leželi vedle sebe a sdíleli cigaretu. Bill se podíval na Toma a zasmál se.

„Co je tak vtipné?“ zeptal se Tom.
„Jsme tak klišé.“
Tom se na něj podíval, pak na cigaretu a zasmál se s ním.
„Některá klišé jsou výstižná.“ Řekl. „Dobrý sex většinou končí cigaretou.“ Znovu se podíval na Billův profil a vyfoukl oblak kouře. „Budeme… budeme kouřit společně znovu, nebo to byla jen jednorázovka?“
Bill se překulil na Toma a políbil ho, jemně ho kousnul do rtu. „Raději kup celý kartón.“ Ušklíbl se a posadil se, začal si natahovat kalhoty. „Kdyby náhodou. Koupelna?“
„Přímo naproti.“

Bill se očistil, utřel si zbytky linek a s vlasy udělal to nejlepší, co mohl. Posbíral si své tričko z chodby a vrátil se do Tomova pokoje. Našel ho, jak sedí na posteli a má na sobě nedopnuté džíny.

„Čas na odchod?“ Zeptal se Billa.
„Jo, měl bych.“
Tom přikývl a postavil se. „Podívej, uh… vím, že to jde i bez toho, abych to řekl, ale byl bych rád, kdyby o tom tví rodiče a můj šéf nevěděli.“
„Panebože, ne.“ Bill zavrtěl hlavou. „To je samozřejmé.“
„Super.“
„Myslíš, že tě uvidím dřív než v neděli?“ Zeptal se ho Bill po cestě dolů.
„Jo, pravděpodobně. Napíšu ti.“
Bill se nahnul, aby ho políbil na rozloučenou.
„Budu se těšit.“

autor: elvisfan

překlad: Danny
betaread: J. :o)

3 thoughts on “Lessons Learned 4.

  1. Tak toto dobre zacalo. Hahaha. Vyborne. 🙂 samozrejme nech sa chlapci pripravia na to ze z "posteloveho" vztahu vznikne velka laska 🙂 uz sa neviem dockat pokracovania.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics