Objection! I want you 2.

autor: Darkness069
O týden později si Bill pro sebe nadával, když otvíral dveře do malého apartmánu, který sdílel se svým přítelem. Ve svých křehkých rukou nesl několik složek, které vypadaly těžce, jako by mu měly každou minutou spadnout z rukou. V normálním vztahu by člověk očekával, že osoba, která přichází, oznámí svůj příchod, ale Bill už nebyl ten případ. Jeho přítel Georg studoval medicínu a přicházel domů z nemocnice čím dál tím později. Ale Bill si už na to zvykl a nechtěl si moc stěžovat. Věděl, že jednoho dne jeho bude přítel skvělý dětský lékař s úsměvem na tváři a s aurou, která nutila lidi mu věřit. Hlavně díky těm zeleným očím. Ty oči byly první důvod, proč se do něj Bill zakoukal.
Málem dostal infarkt, když viděl, jak jeho přítel stojí v kuchyni s dřevěnou lžící v ruce a s úsměvem na tváři. A něco božsky vonělo. Spěchal, aby položil všechny složky na stůl, ignoroval ty nálepky „důležité“, které na nich byly přilepené, došel ke svému příteli a políbil ho, aby mu ukázal, jak moc mu chyběl. Jejich jazyky se proplétaly v dominanci a Georg si jej držel blízko sebe.

Když se od sebe odtrhli, Georg mrkl na svého přítele a nechal ho vrátit se zpátky do kuchyně. Bill ho šťastně následoval, stál mezi dveřmi a obdivoval výhled, který měl. Georg před sporákem a v zástěře – ten muž měl skvělé tělo, které stálo za to, aby ho obdivoval. Bill uvažoval, že půjde pro foťák, aby tento moment zachytil jen tak pro zábavu.

Namísto toho se Bill rozešel ke Georgovi, viděl, jak zaujatý je v tom, co dělá, a objal ho zezadu. Políbil ho na krk. Věděl, že se usmívá. „Dobrý večer, miluju, když jsi doma,“ vydechl a nahnul se, aby se podíval, co to tak dobře voní. Dobré bylo, že Georg měl vlasy stáhnuté v culíku, což bylo dokonale funkční. Navíc si Bill myslel, že takhle vypadá přitažlivěji.

Georg se usmál, zatímco promíchal smažící se zeleninu. „Jak se má nejkrásnější pracovní otrok?“ Zavtipkoval a podíval se přes rameno na kluka, který ho držel. Věděl, že Bill je vystresovaný z praxe, ale on sám měl toho hodně v nemocnici a cítil se provinile, protože nemohl být se svým přítelem, když ho potřeboval. Bill byl milý a hodný člověk, takže vhození do světa zákonů pro něj muselo být těžké. Obzvlášť, když musel černovlasý kluk snášet všechno a být potichu, protože on byl většinou ten, kdo měl co říct a hádal se.

Bill zaskuhral a pustil Georga, když se zmínil o jeho práci. „No, můj šéf-zilla mi dal hodně práce, řval na mě, dal mi práci, stěžoval si, dal mi práci, práci a oh, ano, víc práce.“ Řekl a ušklíbl se. Bylo to skoro roztomilé, když si stěžoval a naříkal jako malé dítě, které je nuceno dělat domácí úkoly namísto sledování pohádek. Bill už byl z té situace unavený, nebylo to nic, co očekával nebo si představoval. S ohledem na to, kolik to bylo papírování, a jak nudné to bylo, uvažoval, jak se tímhle lidi můžou živit. Protáhl se a začal si rozepínat košili. „Mám čas na sprchu? Musím ze sebe smýt ten dnešní den.“ Zeptal se a doufal, že dostane pozitivní odpověď. „Prosím, můj úžasný, silný muži?“

Georg protočil očima, protože už věděl, že se vzdá, a na otázku, která mu byla položena, odpoví kladně. Na druhou stranu Bill miloval dlouhé koupele, hlavně když byl vystresovaný. Zvažoval své možnosti a políbil ho na krk, už se vzdal. „Pokud je to normální sprcha a ne tvoje extra dlouhá, tak fajn, běž, a já to tady zatím všechno připravím,“ řekl a povzdechl si. Usmál se, když slyšel Billův nadšený pískot a pusa dopadla na jeho tvář. Měl chuť se otočit, chytnout Billa a nepustit ho, aby byl po jeho boku. Někdy byl plný života a potřeboval, aby pokračoval. „Pokud budeš hodný chlapec a osprchuješ se rychle, slibuju, že si po večeři trochu pohrajeme. Budu na tobě pracovat svým listingovským ošetřením,“ navrhl Georg, flirtoval a věděl, že tenhle nápad Billa přivede do lepší nálady. Koho by ne, když mu je navrhnuta masáž a sex? Dostal sladkou pusu jako odpověď a věděl, že mu to stačí. Stiskl Billův zadek a rychle osaměl, díval se směrem, kudy odešel jeho přítel, a otočil se, aby dokončil večeři. Doufal, že se věci vrátí brzy do normálu a trochu zpomalí, ale hluboko uvnitř věděl, že to nebude tak rychlé, aspoň ne tak brzy.

Georg mohl slyšet zvuk sprchy, když dokončil večeři a začal připravovat stůl pro dva, věděl, že se Bill ukáže, až bude všechno připravené. No, tak za to bude jeho přítel umývat všechno nádobí. O chvilku později se Bill objevil ve dveřích, černé vlasy mokré a volné, měl je u ramen trochu zkroucené. Byl oblečený v teplákách a bílém průhledném tričku. Aspoň vypadal víc uvolněně, což bylo dobře. Navíc Billovo tetování vynikalo, svůdně jen pro Georga. Černá hvězda na jeho boku byla vyzývavá.

Zamrkal na Georga tím pohledem ‚nemám žádné spodní prádlo‘. Bill se usadil a mohli začít s večeří, užívali si ten malý okamžik, že se spolu můžou najíst. Mezi vtipy a řečí si Bill nemohl pomoct, ale myslel si, že dovršil jackpotu s Georgem, na což byl hrdý. Ten muž byl všechno, co si mohl přát. Krásný, vtipný, skvělý v sexu, s dobrým ptákem a věrný. Mohlo být ještě něco, co mu chybělo?

Když dovečeřeli, byl čas na Georga, aby si dal sprchu, Bill mohl umýt nádobí a setkali se v ložnici. Aby dodržel své slovo, že černovlasému chlapci udělá líp, začal mu pomalu sundávat oblečení a položil ho, aby mu mohl dát masáž. Steny způsobily, že se ho chlapec čím dál tím víc dožadoval, až musel přestat, začal líbat bledou kůži. Chtěl ho.

Pár polibků se překulilo ve více a Bill se otočil na záda. Začali se líbat vášnivějším způsobem. Brzy byl potřeba gel a steny rozkoše se rozléhaly celým bytem, jak si ti dva spolu užívali.
Bill obdržel více a více cucfleků té noci a zapomněl, co musí udělat, co po něm jeho šéf opakovaně požadoval.

„Zkusvysyne.“ Tom Trümper zařval, když byl hozený na zeď. Jeho osobní bodyguard a kamarád se ihned ujistili, že vymlátí duši z toho, kdo to, kurva, byl. Samozřejmě, že se to stalo v momentě, kdy ho Schäfer jen na minutu opustil, aby nastoupil do auta, a teď má krvácející ret a brzo modřiny na žebrech. Měl by na to být zvyklý, opravdu.

Být tím, kým byl, znamenalo dostávat výhrůžky, nebo se mu stávaly záhadné náhody, záleželo na tom, který případ měl zrovna v ruce. Věřil, že ten, kdo ho uhodil, byl najat skoro zkrachovalým manželem. Cítil se kvůli tomu debilovi trochu blbě, protože nevěděl, na koho zrovna zaútočil. Buďto tohle, nebo byl dost stupidní, a přesto to udělal.

Tom Trümper nebyl lehko k zastrašení. Utřel si pusu, vyplivl trochu krve vedle sebe a došel k osobě, která ho napadla. Naučil se hodně dávno dovolit, aby z něj lidé dostali to nejlepší, a aby ukázal, že je lepší než ten muž, který může mít celé město v dlani, pokud by chtěl.

Nikdo si s ním takhle nehrál, nikdy.
„Nech ho, Gustave. Nestojí za to.“ Zavolal na svého bodyguarda, upravil si svůj Armani oblek od nějakých pokrčenin a došel ke svému útočníkovi. Pobaveně se zasmál. Teď když byli tváří v tvář, věděl, že jediný důvod, proč měl krev v puse, bylo to, že ho ten kretén zastihl nepřipraveného. Za spravedlivých okolností věděl, že by ho mohl jednoduše sundat.

„Máš štěstí, že jsem ho zastavil.“ Komentoval a ukázal na Gustava, který byl už na své předešlé pozici hned za šéfem. „Nezajímá mě, že tě mohl zabít nebo hodit do kómatu, cokoliv, ale mám malou zprávu pro tvého šéfa a ty uděláš to, co ti řeknu. Hodíš svojí prdelí za svým patetickým šéfem a řekneš mu, že nepřestanu, dokud neskončí na ulici. Trochu krve mě neodradí od toho, co musím udělat. Speciálně, když jsem už pár lidí poslal na elektrické křeslo. Tohle je nic.“ Mluvil chladným hlasem, otočil se a začal odcházet ke své luxusní Audi. Okamžitě byl následován Gustavem, nepotřeboval mu nic říct a věděl, že bude okamžitě za ním. Gustav bude dneska v noci řídit a je s tím v pohodě.

„Zajedeme pro burgery a hranolky, než pojedem domů. A taky nějaké cibulové kroužky. Výhrůžky a krev mě vždycky vyhladoví,“ řekl a masíroval si čelo. Usadil se pohodlně na kožené sedačce a zíral na přehrávač, když se auto rychle rozjelo kamkoliv, kam Gustav jel, aby udělal, jak mu bylo řečeno.

Další zaneprázdněný den byl pryč. V Berlíně, městě, které nebylo až tak bezpečné, a Tom nemohl být víc rád, že je doma. Byl vděčný, že další stresový den už skončil. Už si představoval dobrou vanu a možná sledování něčeho na své ploché televizi. Bude ležet na velké posteli a jen relaxovat a tuhle noc zapomene na celý svět.
Aspoň jednu noc.

autor: Darkness069

překlad: Danny
betaread: J. :o)

original

2 thoughts on “Objection! I want you 2.

  1. Úprimne, nemám rada poviedky tohto typu. Keď je jedno z dvojčiat ( prevažne Bill ) v laskyplnom romantickom vzťahu s niekým iným. Bill s Georgia sú v tejto chvíli spolu taký sladký, že by som ich rozhodne nechcela rozdeliť. Ak by mal Bill nakoniec skončiť s Tomom, znamenalo by to, že Georg mu ublíži a to sa teraz rozhodne nezdá ako pravdepodobné. A bola by to škoda. Alebo by sa tí dvaja pomaly odcudzili, ale to by bolo smutné a muselo by tomu predchádzať veľmi dlhé obdobie, keďže teraz im je spolu dobre a vôbec to tomu nenasvedčuje. Alebo by sa muselo Georgovi niečo stať. Alebo by sa Bill jednoducho zamiloval do Toma a to si Georg nezaslúži. Teda, neviem, čo má autorka v plánoch, ale… Ale. No, uvidíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics