Objection! I want you 12.

autor: Darkness069
Jakmile se zavřely dveře od kanceláře, Tom si položil kufřík na stůl a přitáhl si chlapce pro vášnivý polibek. Přitiskl si ho na tělo a chytl ho za zadek. Nemohl se dočkat, až ho dostane, zvlášť teď, když mu ten kluk líbání vrací s takovou vášní. Bill zasténal a téměř zoufale se ho držel. Tom si představoval, o co lepší to bude, až budou jednou spolu v posteli.
Protože vyhráli případ, jediná věc, kterou museli udělat, byla, že složku založí a nový případ jim bude doručen až zítra. Bill Kaulitz byl jediná věc, na které chtěl dneska dělat.
Čínské jídlo zůstalo zapomenuté na podlaze.

***

„Nemůžu uvěřit, že to dělám znovu,“ zakřičel Bill, když stál před skříní. Zíral do ní a uvažoval, v čem půjde. Nejenže se musel dobře obléct, protože to bude další noc v drahém klubu, ale taky proto, že musel zaujmout svého šéfa, aby ho stále chtěl. Stihl zatelefonovat i Andymu, aby mu řekl události za posledních pár dní. Andy ho přesvědčil, aby dělal to, co dělá. Tahle noc byla rozhodující, protože minule byl Bill hodně opilý, a když bude tak lehké dostat ho, i když je střízlivý, no… Bill doufal, že to bude fungovat.

S povzdechem šel do sprchy. Věděl, že musí být čistý a upravený. Docela kvůli tomu vyšiloval. Georg jednou řekl, že by se měli přestěhovat do bazénu, aby byli vždy ve vodě s dezinfekcí, a Bill svého přítele praštil a přestal s ním na celý den mluvit. Při mytí vlasů přemýšlel, jak moc se za posledních pár týdnů všechno změnilo. Riskoval svůj vztah kvůli nějakému neznámému, arogantnímu chlapovi, který měl moc ho nechat promovat, nebo propadnout.

Problém byl, že začal porovnávat Toma s Georgem a srovnávat, co cítí, když je s každým z nich zvlášť. Tom byl nadšený, vášnivý, i když z jeho chování šílel. Georg byl sladký, klidný a měl u něj pocit bezpečí; vše, co znal poslední dva roky. Bill sám sebe nakopnul. Nemohl srovnávat svého přítele s nějakým debilem. Vyšel ze sprchy a už teď litoval toho, že se vším souhlasil.
Jediná dobrá věc byla, že se Georg o ničem nedozví, protože má službu v nemocnici, a to znamenalo, že se do bytu nevrátí dřív než v osm nebo devět ráno. Ne že by si Bill plánoval zůstat tak dlouho venku. Rozhodl se, že mu pošle zprávu.
„Chybíš mi. Hodně štěstí v práci, vsadím se, že budeš dobrý. XoXo Bill.“

Trvalo mu dlouho, než se rozhodl, co si obleče, ale nakonec vybral úzké džíny, červené tričko s černými detaily a černou koženou bundu. Jeho ozdoby byly jednoduché, černé, ostnatý pásek, řetězy na každém boku a okolo krku obojek. Pár černých prstýnků a jeho černo-červené boty byly dokonalé, aby dokončily vzhled. Na obličej si dal tmavý make-up jako obvykle. Vlasy mu trvaly trochu déle, protože je za pomoci minimálně poloviny plechovky laku ztupíroval do dikobrazího vzhledu, jak to jednou pojmenoval jeho nejlepší přítel.
Z bytu vyběhl jen s telefonem, klíči a peněženkou v ruce. Věděl, že sebou musí hodit, aby se dostal k práci včas. Tam bylo místo setkání a už teď věděl, že jsou všichni přesní. Nesnesl by pocit, že on je ten, kvůli komu jdou pozdě.

***

„Vážně, jak to děláš? Měl bys být známý stylista nebo něco,“ komentovala jeho vzhled Dunja, když mladý asistent dorazil o pět minut později. Byla ohromena, jak jinak vypadá mladší muž. Sáhla mu odhodlaně na vlasy. Normálně by to Bill nikomu nedovolil.

„Taky vypadáš skvěle, Dunjo,“ řekl Bill a upravil si prstýnky. Obdivoval její oblečení, měla dobrý vkus a věděla, jak se sexy obléct bez toho, aby vypadala lacině v krátkých červených šatech bez ramínek. „Navíc k sobě ladíme tou červeno-černou, co?“
Pokračovali v konverzaci, dokud nedorazili Tom s Gustavem. Tom se zaculil a chytil Billa za zadek a ten se začervenal, ale neudělal nic, aby ho zastavil. Když se otočil, aby se na něj konečně podíval, málem mu spadla brada, když uviděl, jak úžasně šéf vypadá. Ten gangsterský styl oblečení mu seděl tak dokonale, a oh bože… měl zpátky své piercingy.

„Takže jsme všichni připraveni? Dunjo, dávej si pozor na Gustava, dneska je v náladě na nějakou akci,“ vtipkoval Tom, a donutil tak svého kamaráda a bodyguarda v jednom zčervenat a otočit se pryč. Nejradši by se na místě propadl, jak se styděl, ačkoliv přitažlivost mezi ním a Dunjou byla všeobecně známá. Gustav se ovšem nikdy neodvážil k dalšímu kroku, takže je tím oba vystavil ustavičnému škádlení ze strany ostatních zaměstnanců v pokusech dát je dohromady.

Naskládali se do Tomovy Escallade a vyrazili do Zimmer. Další noc plná zábavy, jejíž definice byla pro každého jiná, ale nikdo nic nenamítal.
Hned po příjezdu do klubu Bill poslal Andymu zprávu, jen pro jistotu. Jeho přítel souhlasil, že tam bude, aby se ujistil, že jeho kamarád má někoho, kdo se o něj postará a bude na něj dohlížet. A aby ho uklidnil, kdyby šly věci špatným směrem. Andreas byl jeho morální podpora. Doufal, že neudělá nic, čeho by později litoval.

Jako minule skupinka předběhla celou řadu čekajících a byli odvedeni do stejného salónku ve VIP sekci. Bill se cítil důležitě, užíval si to královské zacházení. Jeden by si na to zvykl.

Ihned jak se usadili k nim došla roztomilá číšnice s drinky. Ukazovala víc, než musela, s cílem flirtovat. Odcházela zklamaná, když jí nikdo nevěnoval pozornost, a jediné, co dostala, bylo poděkování za pití.
„Na další vyhraný případ, jak to vždy bylo a bude.“ Řekl někdo a všichni si přiťukli. Bill se dlouze napil.
Čas na show.
Otočil se k Tomovi a olízl si rty a uculil se na něj. „Zatancuješ si se mnou?“ Bill zapředl jako kočka, věděl, že ho neodmítne, pokud o něj tak moc stojí. Tom si chlapce přitáhl pro polibek a ušklíbl se, když se oba zvedli se skleničkami v ruce. Rozešli se na taneční parket, zatímco ignorovali udivené pohledy svých přátel. Tom nebyl nejlepší tanečník, ale aby se mohl otírat o ten sladký zadek… to mohl udělat.

„Dneska vypadáš, kurva, úžasně.“ Řekl Tom Billovi chraplavě do ucha. Ruce měl na jeho bocích a pohybovali se spolu v rytmu hudby. Užívali si to víc, než by měli. Hudba byla skvělá a světla nebyla oslepující, a dokonce tam byl i uměle vyrobený kouř.

„Hmm. Ty taky. Vypadal bys líp bez toho velkého trika, vsadím se, že máš úžasné tělo,“ odpověděl Bill, flirtoval a rukou jezdil po hrudníku svého šéfa. Párkrát si olízl rty, aby ukázal kuličku v jazyku. Zatímco tancovali, Bill ucítil v kapse vibraci. Zaskuhral a přečetl si zprávu. Andy byl v klubu a chtěl se setkat na toaletách. Bill strčil telefon zpět do kapsy a přitáhl si Toma pro vášnivý polibek. „Jdu na záchod. Až se vrátím, doufám, že budeš mít pro mě další drink a lepší balící hlášku.“
Na moment Tom nechtěl Billa pustit, ale věděl, že nemá na výběr. Vzpomněl si, co pili naposledy, když tady byli, odsunul prázdné skleničky a objednal ty modré drinky, zatímco hlavou pohyboval do rytmu hudby a čekal na svou novou hračku, až se vrátí.

Jak divně to znělo a jak moc se to snažil potlačit, byl Bill docela naštvaný na Andrease, když přerušil ten moment, co měl s Tomem, a donutil ho odejít. Snažil se sám sebe přesvědčit, že ho to naštvalo kvůli přerušení jeho plánu, a ne proto, že si to doopravdy užíval. Vůbec ne.

„Andy, zvládls to,“ řekl Bill, když uviděl svého kamaráda. Předešlé myšlenky už byly zapomenuty. Nestihl říct nic jiného a byl vtažen do přátelského, ale ustaraného objetí.
„Chlape, nemohl jsem tě nikde najít. Kde jsi, kurva, byl?“ zeptal se Andy a spravil si vlasy. Jen vstup do toho klubu byla noční můra a ještě musel dlouho hledat svého kamaráda.
„Ve VIP sekci. Myslel jsem, že jsem ti to řekl.“ Bill ztuhnul. Uvažoval, jestli mu to opravdu zapomněl říct. Pochyboval o tom, ale věděl, že má v hlavě spoustu jiných myšlenek. Bill si skousl ret a podíval se na svého přítele štěněčíma očima. „Hádám, že jsem zapomněl? Nebuď na mě naštvaný, Andy.“
Andy protočil očima a povzdechl si. Nemohl zůstat na svého přítele naštvaný a Bill to věděl. „Fajn, fajn, ale musíš mi říct všechno, okej? Jak tě mám, sakra, hlídat, když ani nevím, kde jsi? Ten chlap ti rozhodně motá hlavu.“

„Uh, ani nevíš jak.“ Bylo jediné, co Bill řekl a zaklonil hlavu dozadu. Nebyl si už ničím jistý, proč a co dělá. „Bude ten tvůj plán, Andy, fungovat? Jen chci… chci to mít už za sebou.“

„Bille, všechno bude v pořádku. Jen… zůstaň někde, kde na tebe můžu dohlížet, ano? Dám pozor, abys byl v pořádku,“ ujistil blonďák svého přítele a povzdechl si. Nikdy by neřekl, že jeho malý plán se tak zkomplikuje. Nechat toho teď by věci jen zhoršilo. Byl si jistý, že to vyjde, a kdyby ne, bude tu pro svého kamaráda.
„Ano, pane! Pojďme zpátky do VIP sekce, uvidíme, jestli tě můžu dostat dovnitř.“ Bill přikývl a chytil svého kamaráda za ruku. „Představím tě Dunje a Gustavovi. Jsou v pohodě. Gustav je tichý, ale je s ním zábava. Oh, a mají tam úžasné drinky. Musíš je zkusit, opravdu, a taneční parket je lepší než tady, protože tam není tolik lidí.“ Mluvil nadšeně a táhl svého kamaráda z toalet skrz lidi.
„Jo a taky je tam idiot, který se snaží dostat do tvých kalhot a zničit tvůj vztah,“ odpověděl Andreas. Nerozuměl tomu, proč je jeho kamarád tak nadšený. Neměl by být Bill z toho všeho, co musí udělat, v blbé náladě a v depresi?

Bill jen protočil očima. „Víš, že jsi někdy dost otravný, že? Dělám to, cos mi řekl, okej? Plus budeš tam ty, takže se nic nestane. Vím, že budeš na mojí straně, Andy,“ říkal, zatímco došli k soukromé sekci. Jasně, že tam byl ten velký chlap jako ve filmech. Ujišťoval se, že se nikdo nedostane dovnitř.

„Ahoj, omlouvám se? Šel jsem jen na toalety. Pan Trümper mě očekává a jsem si jistý, že nechceš, aby na mě čekal déle.“ Mluvil Bill s tím chlapem docela odhodlaně, ale necítil se tak. Nepustil Andyho ruku, a to byla chyba, protože ta gorila věděla o Tomových zálibách.
„Nemá rád blonďáky. Ty můžeš jít dovnitř, ale ten druhý zůstane.“ Řekl a ustoupil o krok na stranu. Nechal místo jen proto, aby mohl projít Bill a nikdo jiný. Bral svou práci vážně, protože mu Tom Trümper dával nejlepší dýška ve městě. Každý to věděl.
„Ale o-on je můj nejlepší kamarád. Musíš ho nechat jít dovnitř se mnou,“ vykřikl Bill šokovaně, když se snažil za ruku projít s Andym dovnitř. Cítil tu gorilu, jak ho uchopil a odtrhnul od blonďáka. Když se pro něj snažil natáhnout, měl zablokovanou cestu úplně. „Uhni, ty… gorilo! Je to můj nejlepší kamarád a je tady se mnou. A pokud já jsem s Tomem, takže to znamená, že on taky.“
„Není na seznamu, nemůžu ho nechat projít. Navíc VIP sekce je už plná.“ Byla jediná odpověď, co černovlasý kluk dostal. Bill se rozhodl, že ho nesnáší. On chtěl, ne, potřeboval svého nejlepšího kamaráda.

„Půjdu si promluvit s Tomem a budeš litovat toho, žes mi řekl ne. Uvidíš,“ vyhrožoval Bill a byl zastaven Andyho hlasem. To ho naštvalo ještě víc, protože mu ten velký chlap zablokoval i výhled na jeho kamaráda. Tohle bylo od něj hnusné. „Haló? Nemůžu s ním mluvit, když jsi uprostřed, teda pokud nemáš telefon zaražený v prdeli. Uhni?“

Andy slyšel Billovu poznámku a zasmál se. Jeho kamarád se dostával do Diva módu. Pokud ho on neuklidní, bude to jen horší. Přestože to mohla být velká zábava, Andy nemohl dovolit, aby se to stalo, a byl rád, když se ten sekuriťák trochu pohnul. „Hej, Billi? To je okej, zůstanu tady na té straně a nic se nestane, dobře? Jen… buď někde, kde tě uvidím. Slibuju, že zůstanu tady.“
„Ale já tě tam chci, Andy.“ Stěžoval si Bill, nebyl vůbec potěšen. Bylo to poprvé, kdy byl donucen odejít od svého nejlepšího přítele, a nelíbilo se mu to. I když mu něco říkalo, že tohle neskončí dobře, stále to chtěl zkusit. Bill Kaulitz nikdy nebyl potichu.
„Já vím. Jen běž zpátky k ty víš komu a já budu tady. Každopádně víš, že mám u sebe telefon,“ přikývl Andreas a objal svého kamaráda. Do kapsy mu něco strčil, přeci jen nevěděl, jak daleko Bill zajde. „Buď hodně opatrný, ano? Se vším.“
Bill si povzdechl a našpulil rty. „Fajn, fajn. Ale pokud něco půjde špatným směrem, všechno je to tvoje vina a ty to víš. Navíc mi to dlužíš.“ Varoval ho hravě a odešel pryč. Rozhodl se promluvit si s Tomem, aby Andyho dostal dovnitř, i kdyby to byla ta poslední věc, co udělá.

autor: Darkness069

překlad: Danny
betaread: J. :o)

original

One thought on “Objection! I want you 12.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics