Objection! I want you 14.

autor: Darkness069
Cesta výtahem do sedmého patra trvala dlouho. Zatímco Tom byl nadržený, Billova mysl byla jako v mlze a on nemohl jasně přemýšlet. Být otravný dole v hale vůbec nepomohlo a on se s tím mužem stále líbal, přestože věděl, že to, co dělá, je špatné, a měl by udělat něco, aby to zastavil. Ale nevěděl co, jeho vlastní tělo ho zrazovalo a chtělo pokračovat.
„Tak zasraně moc jsi mě dráždil…“ Zasténal Tom, když výtah zastavil v jejich patře. Vytáhl Billa ze dveří. Byl více než připravený. Nikdy se nestaral o to, jak moc se ten kluk změnil a proč souhlasil, že s ním půjde. Jediné, co věděl, bylo to, že objekt jeho chtíče je s ním a on ho potřeboval cítit a mít ho.
Dveře se otevřely po druhém pokusu kartou a pár vstoupil do pokoje. Nestarali se, jestli je někdo viděl. Teplota se zvedala, když se jejich polibky prohlubovaly a oni se dotýkali. Tom rychle sundal Billovi koženou bundu, odhodil ji pryč a oba registrovali kondom, který vypadl z kapsy. Ten samý, který mu tam předtím potají vpašoval ustaraný Andreas.

Tom se ušklíbl, podíval se na chlapce a chytil ho za zadek. „Takže jsi přišel připravený, hm? Dobrá, líbí se mi, když jsou připraveni. I když mám svůj vlastní a gel.“ Stiskl víc Billův zadek, aby mu připomněl, o čem mluví. Nevšiml si ustaraného pohledu na Billově dokonalé tváři. Bill věděl, že to byl vždy Georg, kdo měl z nich dvou na starosti kondomy, takže nerozuměl tomu, jak se mu do bundy dostal. Díval se na to, jako by to byla tříhlavá saň.

Náhle si vzpomněl na poslední objetí svého kamaráda, jako by se o něj bál. Vzpomněl si i na slova, která mu řekl: ‚Buď ve všem opatrný.‘ Bill si byl jistý, že to s tím mělo něco společného, a nevěděl, jestli má být vděčný, nebo začít plánovat smrt svého bývalého nejlepšího kamaráda. Pravděpodobně obojí. Hned, jak se dostane z toho debilního pokoje.

„Ukaž mi tvé tetování… prosím.“ Tomův hlas byl chraplavý a vrátil chlapce do reality, ve které se nacházel. Začal uvažovat, jestli bude schopný v plánu pokračovat, a jak daleko to nechá zajít.
Tom namísto toho nečekal. Rukama mu začal vytahovat červené tričko, musel to udělat sám. Přemýšlel, že jeho ‚rande‘ je nervózní, tak do toho musel zasáhnout a pomoct. Moc dobře věděl, jak někoho potěšit a uspokojit přesně tak, jak to bylo dopřáno jemu. Jediná věc, kterou teď chtěl, bylo dostat uspokojení a slyšet toho kluka sténat hlasitě jeho jméno. Jediné, co zatím dostal, byl chvějící se chlapec v jeho rukách.
„Co se děje? Předtím jsi byl nedočkavý. S tímhle na mě nechoď, Kaulitzi… chceš to stejně jako já, jinak bychom tady nebyli.“ Tomův hlas se změnil. Donutil ho se na něj podívat. Bylo tam něco, co se v něm změnilo a věděl to. Nikdy by nikoho nenutil do něčeho, co nechce, ale věděl, že tohle není ten případ, a to ho mátlo a zároveň zaujalo.

„Mám žízeň.“ To byla první věc, která Billovi přišla na mysl, a ta slova z něj vyšla, ačkoliv věděl, že je to jen ubohá výmluva. Teď, když byl v hotelovém apartmánu na normálním světle a ne v nočním klubu s tmavým osvětlením a mystickými stíny, ve kterých se mohl skrýt, Bill věděl, že je všechno mnohem reálnější, a toho se obával. Byl v té situaci totálně ztracen tak, že měl problém si vzpomenout, jak se sem vlastně dostal. Měl sotva matné vzpomínky na to, jak opustili klub a jak se dostali do hotelového pokoje, ve kterém právě byli.

„Mohl jsi to říct hned,“ pousmál se Tom a znovu chlapce políbil. Rád slyšel, že je to něco, co může hned napravit. „Támhle je mini bar se vším, co chceš,“ ukázal směrem k baru a vydal se k němu. Než Bill stihl něco říct, Tom začal připravovat drinky.

Dlouho to netrvalo a Bill měl v ruce skleničku a napil se nabízeného nápoje. Pálilo jej to v krku a to bylo přesně to, co potřeboval. Napil se víc, a cítil, jak na něj alkohol působí. Požádal o další, zatímco se snažil myslet jasně, ale bylo zřejmé, že se chce jen skrýt před realitou.

Chystal se být se svým šéfem nevěrný svému příteli, aby si s ním udržel vztah. Když se to řeklo takhle, znělo to dost divně. Bill zamrkal, otočil se k muži, se kterým tu byl, a všiml si, že si sundává tričko, zatímco připravuje další drinky. Předtím bylo obtížné jej obdivovat, ale teď, když bylo jeho velké oblečení pryč, všiml si opálených, vypracovaných zad a silných paží, které jej předtím svíraly. Byl úplně jiný než Georg, ale proto ještě nebyl jeho přítel méně atraktivní. Ale moc tomu nepomohlo, když se Tom otočil a Bill si všiml dokonalého hrudníku a vypracovaných břišních svalů. Kalhoty, které měl tak nízko, držely jen díky pásku. Tomův úšklebek sliboval, že mu dá jen to nejlepší, co nikdo jiný před ním.

Nebylo pochyb o tom, že Tom Trümper je zasraně sexy a ten jeho stupidní, arogantní přístup ho dělal jen více atraktivního. Kdyby se potkali za jiných okolností, Bill věděl, že už by v té posteli spolu skončili dávno.

„Líbí se ti, co vidíš? Všechno je to jen pro tebe… i když si myslím, že je to nefér, protože jsi víc oblečený než já.“ Nabídl mu novou plnou skleničku a přitáhl si Billa blíž, aby ho vášnivě políbil. Tom si už dávno přiznal, že ty rty jsou dokonalé, a stal se na nich závislý, jako by se jich nemohl nabažit. A to zatím byly jen rty, nemohl se dočkat, až ochutná zbytek těla. „Ukaž mi své tetování, jak jsi slíbil… Víš, jsem chlap, co oceňuje upřímnost a dodržování slibů.“
Bill nebyl schopný myslet a jen přikývl. Prázdná sklenička mu byla odebrána a položena na stůl. Chytl se za lem trička a přetáhl si jej přes hlavu. Poprvé za celý svůj život se styděl za své tělo, protože když viděl, jak Tom makal na tom svém, a on se ke cvičení ani nepřiblížil… Byl rád za rychlé spalování, jinak by byl tlustý a hnusný.

Tomovi vyschla pusa, zatímco si pohlížel každý kousek právě odhalené bledé kůže s velkým tetováním na boku, jehož druhá polovinu byla zakrytá kalhotami. Teď mohl vidět, že Bill opravdu nežertoval o piercingu v bradavce. Tom si olízl rty a došel těsně k mladšímu chlapci. „Kurva, jsi tak nádherný, věděl jsem to.“ Znělo to spíš jako šeptání, ale dost hlasité na to, aby to Bill slyšel. Jejich rty se spojily, nechtěl ztrácet čas. Mohl cítit, jak si Tomův jazyk hraje s tím jeho. Bill měl výhodu kvůli piercingu a Tom z toho šílel.

S jemným dotekem, který Bill nečekal, ucítil ruku na svém potetovaném boku. Cítil, jak se pod jejím dotekem téměř třese. Tom z toho byl ještě nadšenější. „Pojď…“ Vydechl a táhl mladšího chlapce k posteli. Něco bylo v jeho očích, nějaký podivný záblesk, který nemohl pojmenovat, a to ho ještě víc povzbudilo. Oba věděli, do čeho jdou, a že alkohol uvolňuje Billovy zábrany.

Jak Tom slíbil, položil Billa na postel a uvěznil ho pod svým tělem. Lovec měl svou kořist pod sebou a jen uvažoval, odkud se do ní pustí. Na jeho tváři se objevil rozpustilý úšklebek, jemně zavrčel, zahýbal boky a předtím, než si Bill stačil uvědomit, co se děje, měl jednu ruku na své bouli v kalhotách a druhou byly v těsném sevření zachyceny ty jeho nad hlavou. To se Billovi ještě nestalo, aby byl jiný muž to tolik silnější než on a mohl jej tak snadno ovládat. „Tome…“

Jen záblesk v očích dal Billovi vědět, že jej muž s copánky slyšel a že ho to potěšilo. Rozhodl se, že je čas začít. Sehnul se a znovu Billa políbil. Přesunul se na jeho dlouhý krk, měl chuť se do něj zakousnout, aby ho označkoval. Ani si nevšiml, že pustil jeho zápěstí, ale všiml si, jak se ho ruce dotýkají a hladí.
Brzy používal jazyk ke dráždění bradavek, hlavně té propíchnuté. Byla to pro něj nová hračka, se kterou si mohl hrát, i když to byl i Bill jako celek. „Chci tě slyšet sténat.“ Zavrčel Tom, přesunul se na potetovaný bok, aby jej dráždil, lízal a značkoval svým jazykem, aby chlapce přivedl k rozkoši. Každým pohybem se víc přibližoval ke své odměně, už to mohl cítit. A bylo to sladké.

Pro Billa byla celá tahle zkušenost stejně tak nereálná jako úžasná a znepokojující. Cítil své tělo v ohni a cítil se jinak než se svým přítelem, ale to Bill nechtěl srovnávat, protože by se začal cítit provinile a teď se chtěl cítit dobře. Tom mu v tom zaručeně pomáhal a věděl to. Díky alkoholu měl pocit, že je to v pořádku a pochybnosti v reálném světě byly až moc vzdálené. Brzy Bill věděl, že si užívá na sobě někoho, kdo je sakra sexy, dělá mu dobře a slibuje mu toho o hodně víc.

„Pokud tě teď vykouřím, potom vykouříš ty mě.“ Řekl Tom, zatímco pracoval na těle pod sebou. Cítil každý moment, každé zachvění a každé zalapání po dechu. Bill pohyboval svým tělem, aby toho dostal ještě víc. Souhlasil s Tomovým návrhem a pohnul svými boky, aby ukázal, že to chce. Na jeho pásku hned začaly pracovat dvě ruce, aby mu ho rozeply a sundaly kalhoty. Uvědomoval si všechno, ale o následcích chtěl přemýšlet až později. Jakmile byly jeho kalhoty o něco níž, ihned na svém hvězdném tetování ucítil Tomův jazyk. Nemyslel si, že to Tom udělá, ale bylo jasné, že ano, když byly jeho džíny a spodní prádlo dole. Bill ležel na posteli totálně odhalený a byl zakryt pouze Tomem, který na něj zíral. Snažil se zakrýt svou chloubu, ale marně.

„Nezakrývej se. Chci tě obdivovat.“ Tomův hlas byl chraplavý a Bill se v tu chvíli cítil zranitelný, což nezažil od svých patnácti, kdy byl ještě panic. Bez varování jej políbil a rukou uchopil jeho penis. Byl si jistý, že když ho ruka zpracuje dobře, jazyk, který mířil dolů na jih, může taky.

Billovy oči se rozšířily, když ucítil rty okolo svého penisu. Bral si jej hluboko. To teplo Tomovy pusy bylo dokonalé, a zvlášť když začal pohybovat hlavou nahoru a dolů. Pracoval na něm. Ten zatracený piercing na jeho rtu to jen zdokonaloval. Jakoukoliv pochybnost Bill měl, odplavila se z jeho myšlenek. „T-Tome…!“
Samozřejmě, že byl Tom zvyklý být kouřen, než aby to on sám dělal, ale užíval si obě role. Právě teď miloval, co dělá a jaký afekt to na Billa má. Pokud udělá svou práci dobře, což bylo u něj samozřejmé, věděl, že se ten kluk brzy udělá. A to by znamenalo, že přijde řada na něj. Začal masírovat jeho koule a jeho pusa pracovala na erekci.
Netrvalo dlouho a Bill cítil, jak mu tělem projíždějí vlny rozkoše, teplo a chvění blížícího se orgasmu. Jeho nový milenec mu způsoboval příjemný pocit a uspokojoval ho. Udělal se, když cítil, jak prst přejíždí přes jeho vstup a dráždí ho. Sténal Tomovo jméno pořád dokola.

Tom se pousmál a políbil jeho už měknoucí penis. Malé gesto předtím, než chlapce políbil, a při tom mu kradl vzduch, který se snažil polapit. „Ahoj, jsem rád, že jsi naživu.“

Bill se pousmál. Líbila se mu tahle jemná Tomova stránka. Když odezněl jeho orgasmus, vzpomněl si na to, co slíbil. Bylo to fér, protože Tom se k němu zachoval tak dobře. „Teď musím vykouřit já tebe,“ řekl a sklonil se, aby mohl staršího muže políbit. Bylo to tak dobré.
„Můžu chvíli počkat, než se ti vrátí síla, to je v pohodě.“ Tom byl překvapený sám sebou, že myslí vážně to, co řekl. Nevěděl, odkud se to všechno bere a kam se poděl chladnokrevný Tom Trümper, který se staral pouze o své uspokojení a ne o lidi, se kterými byl. Bill tomu nevěnoval moc pozornosti a stále Toma líbal. Jeho ruce se praly s Tomovým páskem, potřeboval jej odstranit, aby mu mohl sundat ty zatraceně velké džíny.
Billova mysl byla soustředěna jen na to, že musí Toma vykouřit, souhlasil s tím od začátku. Chtěl to. Jakmile se spona otevřela, stáhl mu kalhoty a spodní prádlo. Nikdy nerozuměl tomu, kde se vzala tahle móda s velkými věcmi, podle něj spíše otravovala, než pomáhala. Byl odměněn tvrdou erekcí. Obdivoval Tomovu délku. A taky to, že on byl ten, z koho je tak tvrdý. Dalo mu to zvláštní pocit hrdosti.

Bill olízl Tomovu špičku, aby ho trošku podráždil, a vzal si jej do pusy celého dřív, než toho bude litovat. Georg vždycky říkal, že Bill je dobrý v kouření, a Bill mu věřil. Teď si to bude moct vyzkoušet na někom jiném a vrátit mu stejný pocit rozkoše, jaký dostal. Vymazal Georga z hlavy hned, jak slyšel Toma hlasitě zasténat. Začal jej sát a hýbat hlavou nahoru a dolů, bral si jej hluboko do krku.

Tom si užíval pocit rtů na svém penisu. Stále měl Billovu chuť v puse. Opřel se o lokty, aby ho mohl sledovat. Tomovi přišlo erotické sledovat, co se mu děje, a ještě víc ho to nažhavilo.
Billův piercing se mu přitlačil na špičku, a to nutilo Toma hlasitě zasténat. Ten kluk jistě věděl, co dělá, a uvědomuje si, že se z toho každý chlap udělá, Tom neměl žádné pochybnosti. Měl problém, aby nepohnul boky a nezarazil mu ho hluboko do krku, když mu Bill začal lízat penis jako kočka.
Billovi stačilo pár pohybů a sání a cítil ruku ve svých vlasech. Tom hlasitě zasténal a udělal se do Billovy pusy. Bill neměl na výběr, než zůstat ve stejné pozici a vše spolknout.

Leželi vedle sebe a hlasitě oddechovali, ani jeden nemohl přemýšlet jasně. Jak taky, potom, co se stalo? Snažili se popadnout dech a dostat se zpátky na zem. Chvíli trvalo, než se Tom nahnul a políbil Billa na krk.

„To bylo dokonalé, Bille. Opravdu.“ Promluvil Tom jemně a odtáhl se. „Hned se vrátím, jen jdu do koupelny.“
Když Tom vyšel z koupelny, Bill už byl dávno pryč.

autor: Darkness069

překlad: Danny
betaread: J. :o)

original

One thought on “Objection! I want you 14.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics