Objection! I want you 15.

autor: Darkness069
„Tys, kurva, udělal CO?“ téměř zaječel Andy na svého nejlepšího kamaráda. Bylo něco okolo páté ráno a on se probudil už hodinu předtím, než jeho kamarád začal bušit na jeho dveře; ačkoliv toho kluka miloval, tohle už bylo trochu přes čáru. Zaznamenal, jak sebou Bill cukl, zatímco si držel svůj šálek čaje, jako by to byla jeho jediná záchrana.
„O-omlouvám se, Andy. Nevím… dohodli jsme se na tom už předtím a on tam byl a díval se na mě jako… oh bože…“ koktal nervózně Bill, zatímco mu zvlhly oči. Bill naskočil do taxíku hned potom, co jej Tom Trümper políbil na krk a odešel do koupelny. Uvědomil si, že nemůže jít domů, a tak skončil u Andyho. Zatímco to vyprávěl svému příteli, už začínal málem vzlykat. Potřeboval svého kamaráda, ale ne v tom mateřském smyslu, potřeboval podporu, útěchu a pomoc. Poprvé v životě se Bill necítil použitý, ale on byl ten, kdo využíval lidi. Byl to pro něj divný pocit a nesnášel ho. Nepočítal ani, kolikrát se cítil vinný podváděním Georga, který si to nezasloužil. On nebyl nic jiného než dobrý přítel, pro kterého by lidé zabíjeli.

„Ježiši marja, prosím tě, řekni mi, žes neudělal nic jiného, než žes ho vykouřil?“ Zeptal se unaveně blonďák, protřel si oči a rukou si zajel do vlasů. Bylo zatraceně brzo ráno na tyhle kraviny a už mu začínala bolest hlavy. Věděl, že bude velká.

„Já…“ Billova tvář zčervenala a on sklopil oči, jak se snažil skrýt před svým kamarádem. Cítil se zahanbeně, aby se na něj podíval po tom, co udělal. Pro něj samotného bylo těžké si přiznat, co udělal. „Polkl jsem…“
Andreas se musel chytit sedačky, aby nespadl. „Ty… ty jsi polknul? Co to, kurva, Bille?“ Blonďák na svého kamaráda chvíli zíral, aby se ujistil, že slyšel správně. Nemohl uvěřit, že udělal něco takového. Ne s člověkem, jako je Tom, když měl doma Georga.

„Já nevím, okej? Prostě se to, do prdele, stalo,“ zakřičel Bill na a zíral na něj. Bylo to poprvé za dlouhou dobu, co udělal něco takového. „Dělal jsem, však ty víš co, a najednou se mi udělal do pusy a držel mi hlavu a nevaroval mě. Jak jsem to měl, ksakru, vědět?“ Začal mluvit rychle, chtěl si vytrhat vlasy. Nic z tohohle se nemělo stát a Bill uvažoval, co v minulém životě udělal, že si tohle zasloužil. Karma je trans-reinkarnační svině.

„V případě, že by sis nevzpomínal, máš přítele. Byl jsi s ním včera! A jsem si jistý, že tohle nebyla tvoje první kuřba a víš, kdy se ti někdo udělá do pusy,“ zasténal Andreas. Sedl si na sedačku naproti svému kamarádovi. Tohle už bylo moc a on věděl, že na tom má svůj díl viny, ale nechtěl si to přiznat.
„Nepomáháš, Andreasi,“ vydechl Bill a zíral na kamaráda. Věděl, že to, co slyšel a co mu bylo řečeno, vše jen zhoršilo. Položil hrnek na stůl a nohy si přitáhl k tělu, objal si je a přál si, aby mohl zmizet. „Všechno je to tvoje vina. Ty a tvoje zasraný plány.“

Jako by Bill četl jeho myšlenky, Andreas se cítil zahanbeně. Měl vědět, že jeho plán nevyjde. A na začátku to znělo jako dobrý plán a měl dobrý úmysl. „Navrhl jsem to, ale nemusel jsi jít tak do detailu.“ Snažil se bránit. I když věděl, že má pravdu, tak v tom Andy hrál taky velkou část.
„Nevím, co mám dělat, Andreasi. Cítím se s ním… nevím, jak to vysvětlit,“ pokračoval Bill. Jeho hlava byla jeden velký nepořádek. Nebyl si ani jistý, co chce říct, nebo jestli to vůbec může říct.
„Bille, ten chlap je blb, který si hraje s tvou hlavou. Nemůžeš mi říct, že k němu chováš city nebo tak něco.“ Mluvil blonďák opatrně, nechtěl věřit tomu, co právě slyšel. Opravdu doufal, že to není to, nad čím přemýšlí, jinak by to byla velmi zvláštní situace.
„C-Co? Samozřejmě, že ne, Andy. Nemůžu, miluju Georga! A ty to víš!“ Bill skoro křičel na chlapce před sebou. Snažil se znít co nejjistěji, zatímco se jeho tělo třáslo. Bill si nebyl jistý, co cítil k muži, pro kterého pracoval, a to ho děsilo k smrti. „Je tak jiný než Georg. Ty víš, že Georga miluju, je sladký, zábavný a tak hodný. Ale Tom… Tom je vášnivý způsobem, který jsem dlouho neviděl a je agresivní a dominantní, ale taky chytrý… a necítil jsem se levně nebo nucený nebo tak něco. Vzbudil ve mně tu mou stránku, o které jsem nevěděl, že ji mám. Myslím, že se mi to líbí.“

Andreas zůstal zticha, když jeho kamarád mluvil, poslouchal ho. Už dávno se rozloučil s představou dobrého spánku. „Ale je arogantní a nevěří na city jako ty. Jen využívá lidi a hned potom je odkopne, jako by nic neznamenali. Udělá ti to samé a ty to víš. Můžeš si promluvit s Georgem, aby byl víc dominantní v posteli, pokud je to to, co se ti líbí, ale když budeš pokračovat… ublížíš sobě a ublížíš taky dalším lidem.“ Andy se snažil mu říct několik důvodů, doufal, že mu vemluví do hlavy pár chytrých vět. On byl ten, kdo ho dostal do toho nepořádku a chtěl mu pomoct se z toho dostat. Bylo to to nejmenší, co může udělat.

Namísto toho, aby Bill poslouchal, co mu jeho kamarád říká, vzpomínal na to, jak se k němu Tom choval. Opravdu čekal na to, než dostane on sám potěšení, jen aby se Bill cítil dobře. Všechno, co dělal, byla snaha o to, aby se Bill cítil dobře. Chudák chlapec nerozuměl tomu, jak Tom může být tak chladnokrevný člověk, když mluví o vztazích a citech, když on sám musí nějaké mít.

O deset minut později bylo hrobové ticho přerušeno.

„Prosím, nenech mě dneska vidět Georga. Nemůžu se s ním setkat tak brzy, ne potom, co jsem udělal,“ prosil ho potichu Bill, skoro tak potichu, že měl Andy problém ho slyšet. Bill věděl, že musí hodně přemýšlet a kontrolovat sám sebe předtím, než se setká s mužem, se kterým bydlí. Musí mu lhát a předstírat, že se nic nestalo. „Řekni mu, že jsem ožralý. Když si bude myslet, že jsem nemocný, bude chtít přijít. Jen mu řekni, že jsme se spolu hodně opili. Ne-nemůžu za ním teď jít.“
„Jsi si jistý, Bille? Nemyslíš, že by měl vědět aspoň něco z toho, co se stalo? Pokud se to dozví od někoho jiného, bude ho to bolet ještě víc.“ Zeptal se Andy. Bill nikdy neodmítl vidět svého přítele, a to jedině znamenalo, že to bylo vážnější, než si oba dva mysleli. Andreas měl divný pocit.
„Georg nesmí o ničem vědět. Potřebuju zjistit, jak se z toho dostat, ale on to nesmí vědět. Bude zlomený a nikdy by mi to neodpustil. Ty víš, že bych umřel, kdyby mě opustil.“ Bill nechtěl poslouchat svého kamaráda. Ruce si položil na uši, chtěl zablokovat ty hlasy, které znal. Celá situace ho zraňovala a bolelo ho celé tělo, hlava a srdce.

Andreas přikývl a povzdechl si. Věděl, že ho nemůže do ničeho nutit. Jediné co může udělat, je být tady pro něj a pomoct mu, jak nejvíc může. „Tak pojď. Připravím ti pokoj pro hosty a ty si můžeš půjčit nějaké moje oblečení a dát si sprchu.“ Řekl Andy a zvedl se. Odcházel do jiné části bytu. Byl rád, že je víkend, takže nemá důvod vstávat ráno brzy.

Bill si skousl ret a následoval svého kamaráda. Rukama se objal, jako by ho objímal někdo jiný. Věděl, že noc stráví sám, a to byla ta poslední věc, co chtěl, i když si to zasloužil. Chtěl být držen v něčí náručí a cítit se v bezpečí s někým, kdo ho chce. Nevěděl, jestli chce kolem sebe Georgovy ruce nebo Tomovy.

***

Na druhé straně města Tom Trümper zuřil. Nespal za celou noc ani minutu a právě teď měl důvod nadávat a držet se, aby nerozbil všechno v hotelovém pokoji, za který zaplatil. Ta noc začala dokonale, a konečně dostal tu skvostnou kořist, na kterou měl zálusk. A Bill ho opustil hned potom, co ho ochutnal.

Nikdo neopustil Toma Trümpera před sexem. Nikdy.
Říct, že ten muž byl naštvaný, bylo zdrženlivé vyjádření. Tom chodil po pokoji s ručníkem kolem boků a rukama si zajížděl do vlasů. Uvažoval, co udělal špatně. Zacházel s tím chlapcem tím nejlepším způsobem, ujistil se, aby dosáhl uspokojení a dostal jej i zpátky. Odešel do koupelny na pět minut a jeho milenec byl pryč.
S kýmkoliv jiným by to nebyl tak velký problém, ale tohle bylo jiné a oba muži to věděli. Tom chtěl vysvětlení, a to pravdivé, a toho kluka. Teď ho chtěl ještě víc, protože nikdo neodmítal Toma Trümpera, aniž by za to dostal co proto. Tady nebudou žádné výjimky.
Jediná dobrá věc byla, že Gustav ani Dunja nebyli blízko a o ničem nevěděli. A Tom se rozhodl, že jakmile dojedou brzy do kanceláře, ošuká toho kluka o stěnu, stůl nebo cokoliv. Byl z toho čekání už unavený a to, co se stalo minulou noc, přililo jen benzín do ohně.

autor: Darkness069

překlad: Danny
betaread: J. :o)

original

One thought on “Objection! I want you 15.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics