Tom´s New Toy

autor: elvisfan
„Tome Kaulitzi! Co jsi to, sakra, udělal?“
Bill stál v garáži, ruce vbok a zuřivě se díval na svého bratra.
„Nelíbí se ti?“ zeptal se Tom nevinně.
Starší z dvojčat si sundalo své pilotní brýle a malý pobavený záblesk v jeho očích pouze přiživil bratrovu zlobu.
„Tyhle věci jsou nebezpečné, Tome! Co sis myslel? Vždyť dokonce ani nemáš helmu!“
„Viděl jsem, líbila se mi, koupil jsem.“ Pokrčil věcně Tom rameny. Nechal jsem auto u prodejce. Musíme jet zpátky a…“
„Můžeš jít zpátky pešky!“ Bill rozhodil rukama, stále rozčilený a chystal se vrátit zpět do domu, když ucítil Tomovu ruku na své. Otočil se zpět a uviděl Toma, jak se opírá o předek své nové hračky, tvářil se vskutku pokorně.

„Nenávidíš to moc?“ zeptal se.

„Bojím se, Tome.“ Zatímco stále držel bratrovu ruku, Bill k němu přistoupil blíž. „Mohl by sis ublížit.“
„Pokud opravdu nechceš, abych si ji nechal, zítra ji vrátím.“
„Slibuješ?“
„Slibuju.“ Tom se posadil a pokrčil rameny, upřeně se díval dolů na naleštěný chrom, se kterým se bude muset rozloučit. „Jen jsem myslel, že bychom se na ní mohli pobavit.“
„My?“ poškleboval se Bill. „Vím, že nečekáš, že bych na tu věc vlezl.“
„Proč to nezkusit? Jen jednou, než se vrátí k prodejci.“

Bill už se chystal znovu začít protestovat, když ucítil, jak jej Tom poplácává po straně jeho nohy. Podíval se na něj, jako by právě prodělával nějaký druh mozkové příhody, a pak mu došlo, co má jeho bratr na mysli. Jedním dlouhým půvabným pohybem zvedl nohu, přehodil ji přes Harley a sedl si čelem k Tomovi. Rozhodl se, že to není nejpohodlnější pozice, proto přehodil nohy přes Tomovy a přiblížil se k němu.
„Vidíš?“ ušklíbl se Tom a hladil Billa po stehnech nahoru a dolů. „Tohle může být zábava.“
Bill mu úsměv vrátil a natáhl se pro polibek, překvapeně zalapal po dechu, když Tom okamžitě zachytil jeho plný spodní ret mezi své zuby. Tom přes ten ret přejel svým jazykem, než se vrhl do jeho úst, smotal jejich jazyky dohromady, dokud neuslyšel zasténání o něco málo mladšího muže. Prolomil polibek a sedl si zpátky, usmíval se, když se Billovy oči roztřeseně otevřely a tiše se ptaly, proč přestal.

„Přesvědčil jsem tě?“

„Ne tak docela.“ Zamumlal Bill, vklouzl rukama pod bratrovo tričko a užíval si teplo napnutého těla, které tak dobře znal.
Tom zastavil Billovy ruce a zavrtěl hlavou.
„Zvedni ruce.“ Nařídil Tom.

Billovi se líbilo, kam jeho bratr směřoval, zvedl ruce nad hlavu a cítil, jak se mu zrychlil tep, když bylo tílko vytaženo nahoru a nemilosrdně odhozeno na podlahu garáže. Krátce zauvažoval, že by bratra informoval o tom, že za ten kus látky, který právě zahodil na chladnou, olejem pošpiněnou podlahu, utratil spoustu peněz, jenže pak se Tom naklonil a svými ústy zaútočil na pihu na jeho krku, kterou sál dostatečně silně, aby zanechal značku. Bill si povzdechl a zaklonil se, zatímco Tom putoval na jih, svým jazykem obkroužil jemnou růžovou bradavku, než se přesunul k její sestře a vsál do úst malý stříbrný kroužek. Zatahal za něj jen lehce, tak akorát, aby muž před ním vykřikl. Znovu se posunul a olízl pruh kůže uprostřed bratrovy hrudi.

„A co teď?“

„Sk-skoro.“ Vykoktal Bill, snažil se soustředit na bratrovu tvář před sebou.
„Postav se.“

S přemýšlením nad tím, že pokud se postaví, tak oni i motorka by mohli spadnout na zem, Bill Tomovi vyhověl a nadechl se, když mu Tom zkušeně rozepl knoflík a zip u kalhot. Tom stáhl těsnou džínovinu tak, jak bylo potřeba, vzal svého bratra do ruky, sklonil se a vsál jeho délku do svých úst. Chamtivě jej sál, cítil, jak jej Bill tahá za copánky, když se pohyboval. Poté se odtáhl a s mokrým ´plop´ nechal Billa vyklouznout ven.

„Můžu si ji nechat?“ zeptal se a jeho ruka stále přejížděla po celé délce.

„Budeš pokračovat?“ zeptal se Bill bez dechu.
„Tak moc, jak budeš chtít.“
„Nech si ji.“

autor: elvisfan

překlad: Vanity Blair
betaread: J. :o)

2 thoughts on “Tom´s New Toy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics