Overnight Sensation 7.

autor: anachan87
Ťal bys mě svým polibkem?

Když se Tom o pár hodin později probudil, jako první věc se nevědomky přitiskl nosem k teplé, měkké kůži. Hned poté prudce otevřel oči, udeřila jej vzpomínka na předchozích několik hodin a on odtáhl hlavu od Billovy kůže. Dech se mu zasekl v hrdle, když Bill něco ze spánku zamumlal, ale neprobudil se.

Tom se uvolnil, vyhrabal se z postele a po špičkách přešel z ložnice do obývacího pokoje, kde se posadil ke stolu, jakmile z mini ledničky popadl lahev vody. Polovinu jí vypil, ulevil tak svému škrábání v krku, a zavřel oči, jakmile se jeho tělem začal rozlévat chladivý pocit.
Tom se sám nad sebou rozesmál. Čekal, že bude nervózní, šokovaný nebo nějak traumatizovaný, ale přesto všechno se cítil jen uvolněný. Upravil si uzel na županu, když vtom mu pohled přistál na Billově laptopu na stole.

´Jen se nedívej na webové stránky a diskuzní fóra.´

Tomovi zaškubalo v ruce. Obvykle nebyl příliš zvědavý člověk, ale když mu někdo řekl, aby něco nedělal, umíral touhou udělat to hned, jak jen mohl. Vstal a nakoukl zpátky do ložnice, a jakmile se ujistil, že Bill stále spí, přešel zpátky ke stolu, zapnul laptop a nervózně do něj poklepával prstem, zatímco se načítal.

Připojil se k internetu, otevřel hlavní stránku Googlu a napsal do něj Billovo a svoje jméno.
„Bingo,“ řekl a kliknul na první odkaz vedoucí na Billovu oficiální stránku. „No do prdele,“ zalapal Tom po dechu, když si všiml, že je tam celé vlákno pojmenované jen po něm, po páteři mu přeběhl děsivý pocit. Příspěvky byly plné jeho fotek, ne jen těch pořízených nedávno – byly tam také staré fotky, když ještě stále měl dredy. „Tohle dokonce ani nejsem já!“ Zvolal, jakmile se mu načetla fotka s jiným klukem s blond dredy. Prolétl zbytek stránek, dokud na úplném konci nespatřil příspěvek, který zachytil jeho pozornost. Byl to odkaz na článek Bild.de a Tom na něj rychle kliknul a vykulil oči, jakmile se stránka otevřela.

Byl to opravdu článek na stránkách Bild.de, čerstvě zveřejněný s velkou fotkou Toma a Billa mířících do hotelu, a nadpis říkal: Je tohle Billův nový kluk?

„Říkal jsem ti, aby ses nedíval online,“ zvolal zpoza něj Billův hlas a Tom na židli poskočil, ohlédl se a sledoval Billa vycházejícího z ložnice, dokud nedošel až k němu a neposadil se mu na kolena. Krátce pohlédl na obrazovku, než laptop zaklapnul.
Tom polkl. „Bille, já jsem…“
„To je okay,“ pokrčil Bill rameny a trochu se posunul, aby na Toma lépe viděl. „To, co píše Bild…“ vzdychl, vyhýbal se Tomovu pohledu. „Jsi?“ Zeptal se šeptem, shlížel dolů na uzel svého županu a hrál si s ním.
Tom se zhluboka nadechl, než omotal ruku kolem Billových ramen, druhou vklouzl mezi okraje jeho županu a přitáhl si zpěváka k hrudi.
„Nebyl bych proti,“ přiznal a vtiskl polibek na Billův spánek.
„Opravdu?“ Zeptal se Bill, otočil hlavu a přitiskl se nosem k Tomovu krku, rukou vklouzl pod Tomův župan a pohladil jej na rameni.
Tom natáhl krk, dokud se jejich pohledy nesetkaly, Billovy oči byly přivřené a nervózně se kousal do rtu.
„Opravdu,“ zamumlal Tom, předklonil se a otřel o sebe jejich rty. Billovy se roztáhly do úsměvu a on omotal ruce kolem Tomových ramen, pevně jej objal a znovu schoval tvář do jeho krku.

„Jak se teď cítíš?“ Zeptal se náhle Bill, zaklonil hlavu tak rychle, až málem z Tomova klína sletěl.
„Je mi líp, díky,“ odpověděl Tom a znovu Billa pevně chytil kolem pasu. „Ale nejspíš půjdu do svého pokoje a dám si sprchu.“
Bill našpulil rty. „A to si ji nemůžeš dát tady?“ Zeptal se.
Tom se na něj ušklíbl. „Nemám tady věci na převlečení, promiň.“
Bill se na svém místě zavrtěl, župan mu ještě více sklouzl z ramen. „Můžu jít s tebou?“ Zeptal se, oči se mu rozšířily, když si všiml Tomova zmateného výrazu. „Ne do sprchy,“ vysvětlil rychle, na rtech se mu objevil úšklebek. „Myslel jsem do tvého pokoje, perverzáku,“ řekl se smíchem a opřel se o Tomovu hruď.
Tom přejel prsty po Billově noze, jen aby jimi vyšplhal zpátky po vnitřní straně Billova stehna, a pozvedl obočí v nepříjemném překvapení, když se špičky jeho prstů dotkly nějaké látky – kdy si Bill stihnul natáhnout spodní prádlo?
„Jasně,“ odpověděl, odtáhl svou ruku, jemně Billa poplácal po zádech a vstal.

***

O méně než půlhodinu později stál Tom pod proudem horké vody ve svém hotelovém pokoji a snažil se být tak rychlý, jak jen to bylo možné, aniž by to bylo očividné pro Billa, který ležel na Tomově posteli a díval se na televizi.

„Tvůj pokoj je nudný, máš jen polovinu programů, které mám ve svém apartmá já.“
Tom nakoukl za bílý sprchový závěs a jeho oči přistály na Billovi sedícím na záchodovém poklopu.
„Nudil jsem se,“ řekl zpěvák s pokrčením ramen jako odpověď Tomovu zmatenému výrazu.
Tom si odfrkl. „Vítej v normálním hotelovém pokoji, máme štěstí, že ho tentokrát nemusím sdílet spolu s mámou.“
„Tvoje postel je taky menší,“ našpulil Bill rty.
Tom protočil oči, než zmizel za závěsem pro finální opláchnutí. Vypnul vodu a popadl osušku, kterou si omotal kolem pasu, než opatrně vystoupil ze sprchy.
„Můžeš odejít, když se ti můj pokoj moc nelíbí,“ řekl pak a pobaveně Billa sledoval.
Bill se usmál a vyskočil na nohy, vrhnul se na Toma a omotal ruce kolem jeho mokrých ramen.
„Ale tenhle pokoj má tebe,“ řekl se zazubením.
Tom na něj překvapeně zamrkal, ale přesto přesunul své ruce na Billovy boky. „Namočíš si oblečení,“ zamumlal těsně předtím, než se Billovy rty dotkly těch jeho.

Bill se odtáhl a podíval se na své bílé tričko s několika vlhkými skvrnami po celé hrudi. Zazubil se a podíval se na Toma. „Jen další důvod, proč ho sundat,“ mrknul a prošel kolem Toma, prsty zatáhl za lem trička a přetáhl si ho přes hlavu, než zmizel za dveřmi.

Tom stáhl obočí k sobě, ústa měl otevřená. Co to mělo znamenat? Co měl Bill v plánu?
Rychle popadl další ručník a osušil se, cítil, jak se jeho tělem šíří zvědavé vzrušení. Natáhl si boxerky a rozhodl se vynechat tepláky, noc byla stejně dostatečně teplá a Tom se kousal do svého piercingu, uvažoval, jestli Bill plánoval udělat tu noc ještě žhavější. Zhasnul světlo, zavřel dveře a našel sám sebe přímo před postelí – ano, běžný pokoj byl opravdu malý. Bill k němu vzhlížel z matrace, záda měl opřená o čelo postele, podepřená polštářem, a přivítal Toma jemným úsměvem.
„Jsi tady,“ řekl jednoduše a natáhl ruku, aby se Toma dotknul, když se posadil na postel blízko něj.
„Je to můj pokoj,“ odpověděl Tom stejně jednoduše a naklonil se, aby schoval tvář do Billova krku. Bill omotal ruce kolem Tomových ramen a posunoval se na posteli, dokud neležel.

„Štípni mě,“ zašeptal Bill tichým hlasem.

Tom zvedl hlavu a podíval se na něj s pozvednutým obočím. „Proč bych to dělal?“
Bill se kousl do rtu, zavřel oči a zhluboka se nadechl. „Abych vědět, že nesním,“ přiznal, tváře mu lehce zrůžověly.
Tom se rozesmál. „Upřímně, raději bych tě místo toho kousnul,“ řekl, vtiskával vlhké polibky na Billův krk a sál jeho kůži.
„Zatraceně,“ řekl Bill se vzdychem. „Pravidlo číslo jedna při randění s rockovou hvězdou: nesmíš nechávat cucfleky, pokud o tom pak nechceš slyšet od jejich masérky,“ vyhrkl spěšně a zatlačil Tomovi do ramen.
„Ugh,“ zasténal Tom, skulil se z Billa a položil se na postel vedle něj. „Tos mi měl říct předtím, než jsme šli do té vířivky,“ zamumlal a skryl svou tvář do dlaní. Náhle na svých stehnech ucítil nečekanou váhu, a když vykoukl mezi prsty, spatřil Billa shlížejícího na něj dolů.
„Neřekl jsem ti, abys přestal, nebo ano?“ Ušklíbl se Bill a vtáhl si spodní ret mezi zuby.

Tom odtáhl ruce, upravil si jimi polštář za hlavou a trochu se pod Billem posunul. „Pojď sem,“ popostrčil ho, omotal ruku kolem Billova pasu a přitáhl si jej dolů. Billovo tělo mu málem rozmáčklo hruď, jak se na něj zpěvák položil, přesunul své nohy a jednou vklouznul mezi Tomovy. Jeho rty během několika vteřin našly ty Tomovy a Tom na polibek rychle odpověděl, pootevřel rty a rukou sjel po Billových zádech, lehce hladil tu teplou kůži pod konečky svých prstů. Jejich hrudníky byly přitisknuty k sobě a Tom cítil chladný dotek Billova piercingu v bradavce na své kůži, jak se proti němu Bill pomalu pohyboval, nohou občas přejel po vnitřní straně Tomova stehna. Bill chytil Toma na zadní straně krku a přitiskl k sobě jejich ústa ještě víc, než se se zasténáním odtáhl.

„Ty ses takhle daleko ještě s klukem nedostal, že?“ Zeptal se s lapáním po dechu, prsty se dotknul Tomových vlhkých rtů. Tom zavrtěl hlavou a Bill se na něj usmál, než jejich rty znovu přitiskl dohromady. „Jak daleko chceš zajít?“ Zeptal se, zatímco se přesunul, aby se na Toma obkročmo posadil. Tom se ušklíbl a zvedl ruce, prsty hladil Billovy boky těsně nad lemem jeho tepláků.
„To záleží na tom, jak moc mě plánuješ provokovat,“ přiznal.
Bill pozvedl obočí. „Já neprovokuju,“ namítl, jeho výraz byl téměř rozhořčený.

Tom se rozesmál. „Vystavuješ svou hvězdu, kterou máš obvykle schovanou pod spodním prádlem, a strkáš mi do obličeje piercing v bradavce, jak tomuhle říkáš?“

„Balení kluka, který se mi líbí?“ Nabídl Bill jako odpověď, jeho hlas byl nízký a vážný.
Tomova ústa zůstala pootevřená v malém překvapeném ´o´ a Bill se na něj ušklíbl, pyšný sám na sebe. Ještě jednou se proti němu pohnul a Tom si všiml, že oba začínají být vzrušení.
„Bille,“ zasténal Tom, prsty se vplížil pod okraj Billových kalhot a boxerek a hladil jej po kůži.
„Jen mě nech,“ zašeptal Bill a políbil Toma na krk.
„Co máš v plánu?“ Zeptal se Tom zadýchaně, prohýbal se v zádech a otíral se o Billův rozkrok.
„Improvizovat,“ řekl Bill jednoduše, postupně sjížděl svými rty po Tomově hrudi a zatahal za jeho boxerky. Tom nevěděl, co přesně se potom stalo, až na to, že brzy se jejich nahá těla pohybovala proti sobě, jejich ústa byla k sobě prakticky přilepená a Billova ruka tlačila proti Tomovu rameni, jak se nad ním pohyboval a zvyšoval rychlost, dokud se jejich rty s prudkým oddechováním od sebe neodtrhly.

Tom se přetočil na bok a natáhl se pro malý balíček kapesníků, aby je oba očistil.

„Můžu tady zůstat přes noc?“ Zeptal se Bill tichým hlasem, když se Tom opět položil na matraci, jakmile zanesl kapesníčky do koše.
Tom se na něj podíval a zatahal za přikrývku pod Billovým tělem. „Já myslel, že postel ve tvém apartmá je větší,“ zavtipkoval a oba je přikryl.
Bill se přetočil na bok čelem k Tomovi. „Nejsi v ní ty.“
Tom se usmál a naklonil se přes něj, zhasnul lampičku na nočním stolku na Billově straně postele a celou místnost zahalila tma.
„A nebudeš v ní ani ty.“

***

„Tomeeeeeee.“

Tom se probudil s tlakem dlaně proti své tváři, tlačila mu obličej přes okraj postele. Tom zasténal, když mu řečená ruka začala tlačit i do ramene, až málem spadl z postele.
„Co-?“ Během zamumlání se zarazil, když jeho uši zachytily bušení na dveře. Hlasitě zasténal, skulil se z postele a na chvíli pevně zavřel oči.
„Tome Trümpere! Ihned otevři dveře!“
Tom nad hlasem své matky potřásl hlavou a rychle vstal, z podlahy popadl své boxerky a natáhl si je, než přešel ke dveřím.
„Mami?“ Zamumlal, otevřel dveře a díval se na matčin šílený výraz.
„Prosím, řekni mi, že je Bill ve tvém pokoji,“ bylo vše, co řekla.
Tom na ni zamžoural, v jejím výrazu se začínala objevovat lehká panika.
„Jo,“ řekl, jeho hlas byl ze spánku ochraptělý. „Spal tady, my jsme…“ udeřila jej vzpomínka na předchozí noc, „… si povídali.“
Simone s úlevou vydechla. „Volala mi recepční, že neodpověděl na budící telefonát, a když jsem ho šla zkontrolovat, jeho apartmá bylo prázdné.“
Tom si nervózně odkašlal. „Jo, většinu včerejšího dne jsme strávili v jeho pokoji, ale pak jsem se musel osprchovat, a tak jsme se přesunuli do mého pokoje a prostě… tu zůstali,“ řekl, vyhýbal se přitom matčiným očím. Vlastně nelhal, ale Simone jej uměla číst jako knihu.
„Za půl hodiny odjíždíme, řekni mu…“

„To je v pořádku, Simone,“ Billův hlas je oba vylekal. „Jsem vzhůru,“ řekl a Tom ucítil ruku na zádech, jakmile se Bill objevil po jeho boku. Na sobě měl bílé tílko a tepláky a na tváři stále otisk polštáře. „Uvidíme se v autobuse?“ Zeptal se a pohlédl na Toma s očekáváním.

Tom se na něj usmál. „Jasně.“
Bill mu úsměv oplatil a prošel kolem něj, než se u dveří přivítal se Simone.
„Dobré ráno, Bille,“ řekla s hřejivým úsměvem. „Ve svém pokoji máš snídani, ale můžu požádat, aby ti ji zabalili a ty sis ji mohl vzít do autobusu, pokud nemáš moc času.“
„To by bylo opravdu milé, děkuju,“ odpověděl Bill, než na ně zamával a spěchal k výtahům.
Tom jej pozoroval, dokud nezmizel za dveřmi výtahu, než se otočil ke své matce. „A kde je moje snídaně?“ Zeptal se nadějně.

Simone se k němu otočila se zazíráním. „Ty a já si musíme promluvit,“ řekla a překřížila si paže na hrudi. „Viděla jsem ten článek na Bild.de.“

Tom polkl, zamrzl jako socha, když jeho matka prošla kolem něj do pokoje.
„Mami, já…“ blábolil Tom, ale Simone jej gestem ruky přerušila.
„Jen mi odpověz na tohle: neděláš to jako nějakou pomstu tvé ex-přítelkyni, že ne?
Tom na ni zmateně zamrkal. „Cože? Ne, co s tím má Trina společného?“
Simone vzdychla, přitiskla si ukazováčky na spánky. „Řekl jsi mi, že ti dala kopačky kvůli Billovi, takže tohle není žádná zvrácená odplata, že? Protože ať se propadnu, jestli jsem tě vychovala jako…“
„Mami!“ Zaúpěl Tom a zastavil tam matčino fantazírování. „Trina s tím nemá nic společného, zatraceně. Bill a já jsme strávili poslední týdny zavření v autobuse a prostě…“ Zčervenal, nevěděl, jak se vyjádřit. Nebál se toho, že byl s klukem, viděl hodněkrát, jak se jeho matka dohadovala s jeho až příliš striktní tetou ze strachu, že je homofobní, ale nikdy s ní nemluvil o… citech. „Prostě se to stalo.“
Simone se na něj podívala s povzdechem, ale na rtech jí hrál lehký úsměv. „Vážně si o tom musíme promluvit, ale ne teď, teď nemáme čas. Což mi připomíná, zkontroluj si email hned, jakmile se dostaneš do autobusu, mám pro tebe nějakou práci.“
Tom zasténal, doufal, že bude moct strávit trochu více času s Billem. „Fajn,“ řekl a popadl ze svého zavazadla džíny. Ještě se ani nepodíval na hodiny, ale pochyboval, že má na přípravu k odchodu víc než dvacet minut.
Simone se na něj usmála a po cestě ke dveřím jej poplácala po rameni. „A přestaň trucovat, ujistím se, že dostaneš do autobusu taky nějakou snídani.“

***

Zatímco Bill byl na pódiu a vystupoval, Tom právě dokončil svou práci, a konečně se vracel do autobusu, zpocený jako prase. Nebylo to tak, že by ta práce byla těžká, ale noc byla extrémně horká a Tom ani nechtěl myslet na lidi pod pódiem, nebo na Billa na pódiu pod všemi těmi světly. Popadl z ledničky lahev studené vody a vešel do obývací části, kde se sesunul na gauč. Dlouze se napil, než se opřel čelem o okno a užíval si ten chladivý pocit rozlévající se jeho tělem.

Uplynulo pár minut a Tom prudce otevřel oči, když se autobus pohnul. Zamračil se a podíval se na hodinky, byl si jistý, že odjezd není dřív než za půl hodiny. Vstal a vešel zpátky do kuchyňky, kde našel u stolu Billa s hrníčkem horkého čaje a se sklenicí medu.

„Ahoj,“ usmál se a posadil se naproti němu. „Koncert už skončil?“ Zeptal se zvědavě.

Bill přikývl. „Ano,“ jeho hlas byl trochu ochraptělý a on zvedl hrníček, aby se napil čaje. „Myslel jsem, že se osprchuju tady a ne v šatně, abychom nemuseli tak spěchat.“
Tom tomu rozuměl. Další koncert byl naplánovaný na následující den a oni budou muset jet po celou noc, aby se dostali k hale včas na ranní zkoušku.
„Chceš, abych zatím našel nějaký film, než se osprchuješ?“ Zeptal se a kývl hlavou směrem k televizi, ale Bill už vrtěl hlavou.
„Myslím, že půjdu spát, jsem unavený,“ vysvětlil, jeho hlas byl stále tichý.
Tom sledoval, jak Bill vstal a naklonil se k němu, aby jej jemně políbil, než došel k malé autobusové koupelně a zanechal jej tam s chutí citrónu a medu na rtech.

autor: anachan87

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

4 thoughts on “Overnight Sensation 7.

  1. Tak v první části jsem se usmívala jak měsíček na hnoji. Chvíli jsem si sice myslela, že Tom zpanikaří a bude dělat jako že nic, ale jsem ráda, že to tak nebylo.
    Ale proč mám pocit, že Simone do toho nějak nemile vstoupí.
    Možná jsou to jen mé katastrofické teorie, a chápu, že je Bill po koncertu unavený, ale nebyl až příliš odměřený?

  2. Chlapcom to velmi spolu pristane. Snad sa naozaj Simone do toho nebude velmi miesat. Alebo este nieco horsie. Fans na cele s Trinou

  3. Tom do toho skočil rovnými nohami. A to je dobre. Netreba sa zapodievať zbytočnosťami, keď ide o lásku a náklonnosť. Na konci to však vyzeralo, že sa niečo deje. S Billom. Snáď to nebude nič zlé. Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics