From the inside out 16. (1/2)

autor: fyredancer
Večer se táhnul jako kap, kap, kap v tempu čínských vodních muk, pomalu, neúprosně, spíše otravně než na nějakém stupni skutečného utrpení. Tom se rozhodl dokonce ještě dřív, než večeře skončila, že Alan je sympatický a snažící se. Po sondování Tomových pohledů na katolictví a získání informace, že je bisexuál a jeho rodiče o tom nevědí, Claire přesměrovala své otázky na Billa, a poté se konečně vzdala hovoru ve prospěch přitažlivého hovězího, které jim Alan naservíroval. Spolu s tím nacházela své útočiště ve vínu.
Bok po boku na gauči v obývacím pokoji Tom chytil Billovu ruku a měl pocit, jako by se k němu alespoň Alan choval jako k dospělému. Zdálo se, jako by Claire, jakmile zjistila, že Tom je otevřený k randění s muži i se ženami, se na něj dívala pohledem, který se ptal: ´Proč tedy nejsi právě teď s dívkou, ale s mým synem?´. Krátce poté znovu získala svou skleničku od vína, kterou jí Alan vzal.

„Brzy bude dezert, a pak už můžeš jít,“ zamumlal k němu Bill, ošíval se přitom jako malé dítě. Tom zatlačil dlaní a snažil se tak zklidnit jeho poskakující koleno pod jejich spojenými dlaněmi. Bill se na něj omluvně usmál.

„Tvůj táta se mi líbí,“ pověděl mu Tom. „S mámou si nedělej starosti. Nemyslím si, že je právě teď naštvaná na mě, jen jsem příhodným terčem.“
„Jo.“ Bill se soustředil na svůj klín, pak prsty zachytil uvolněnou nitku na okraji gauče. „Říkal jsi, že máš zítra hodně přednášek?“
„Až do půl čtvrté,“ řekl Tom, třel přitom Billovy prsty. „Nelhal jsem, víš.“
„Nic takového jsem neřekl,“ odpověděl Bill rychle. Naklonil hlavu. „Ještě tvůj rozvrh moc neznám. A potom práce?“
„Zavírací směna,“ řekl Tom souhlasně. Chtěl slíbat ty ustarané vrásky na Billově čele, nakonec mu však jen odhrnul uvolněné prameny vlasů.
„Sakra… chtěl jsem…“ Bill se rozhlédl po pokoji s frustrovaným výrazem ve tváři.
Teď už ho Tom políbil, přitiskl mu rty ke spánku. „Já vím. Já taky.“ Byla tam však jen malá šance, pomyslel si, s Claire Trümperovou na válečné stezce. Jedna jeho část byla užaslá, že se nezeptala na jeho sexuální historii, jestli je HIV negativní, jak přesně daleko s jejím synem zašel.

Alan se vrátil z koupelny a rozhlédl se po místnosti. „Claire se ještě nevrátila?“

„Ne…“ Bill se odmlčel a vzdychl.
Alan kývnul a znovu zmizel. Rychle se vrátil a jeho přátelskou tvář narušil pochmurný pohled. „Omlouvám se, Tome, Bille. Obávám se, že dnes večer už žádný dezert nebude, ale možná si to můžeme někdy zopakovat… dát si večeři, ačkoliv ne přesně tak jako dnes.
„Máma…“ začal Bill a stiskl Tomovu ruku.
„Omlouvám se, Tome,“ pokračoval Alan. „Moje žena je indisponována. Měla… těžký den.“
„Žádný problém,“ odpověděl Tom a zadržel poznámku o tom, že rozhodně vypadala nezdravě, už když dojídali večeři. „Děkuju za pozvání.“ Vstal, a Bill dál držel jeho ruku a vstal spolu s ním.
Alan postával na konci chodby, tvářil se nejistě, pak se odvrátil.
„Chci jít s tebou,“ zamumlal Bill a opřel se o Toma. „Věř mi, tady dnes opravdu nechci zůstat.“
Tom mu stiskl prsty a škubnul sebou bolestí. Stále citlivé. „Víš to jistě? Chci říct, není už tvá matka dost naštvaná-„
„Tati, musím si zajít do knihovny,“ přerušil ho Bill a zvedl přitom hlas. „Já, ehm, se možná vrátím docela pozdě.“ Promnul si zátylek.

Byl příšerný lhář, uvědomil si Tom a pozvedl koutek úst. Vymotal se z jejich polovičního objetí. Myslel, že tak Billova výmluva bude vypadat věrohodněji, když se jej nebude držet, jako by na tom závisel jeho život.
Alan si je oba pátravě prohlížel. „Bille,“ začal, a Billovo štíhlé tělo vedle Toma ztuhlo. „Pokud chceš zůstat přes noc u svého přítele, je to tvoje věc. Jak už jsem ti řekl dnes ráno, já… tak úplně tomu, hádám, nerozumím, ale jsi dost starý na to, abys dělal svá vlastní rozhodnutí. Jen si dávej pozor,“ dodal celkem rozpačitě, ale stejně to znělo upřímně.
„Díky, tati.“ Bill mezi oběma chvíli skákal pohledem a zdálo se, že se rozhodl. „A máma?“
„Já se o ni postarám,“ řekl Alan. Zamračil se. „Tome, prosím, neber si to osobně, moje žena… Claire takováhle obvykle není. Myslím, že Billovo odhalení pro ni bylo větším šokem, než by mělo být. Doufám, že někdy zase přijdeš.“
Tom vážně přikývl. „To je v pořádku, já jsem přemýšlel podobně… Trochu jsem kvůli tomu váhal, jestli mám dnes přijít,“ odpověděl, a v tu chvíli si uvědomil, že je to pravda. Předtím mu to nedošlo. „V budoucnu bych tu nabídku moc rád využil.“

„Já se hned vrátím,“ vložil se do toho Bill, a vyběhl po schodech nahoru.

Alan mu věnoval poslední, poněkud rozpačitý pohled, a znovu zmizel do kuchyně.
Tom vzdychl a zmáčkl si kořen nosu. Představoval si, jak Claire v kuchyni brečí do šálku s kávou a opírá se o pult nad napůl nakrojeným dortem. Pro nejstarší dítě to bylo vždy nejtěžší, jak někde jednou četl, a Bill to celé ještě zamíchal tím, že je gay.
Bill se vrátil s nabaleným batohem. „Pracovní oblečení, normální oblečení… myslím, že mám hotovo,“ řekl, a pak se ohlédl přes rameno směrem ke kuchyni.
„To je v pořádku,“ konejšil ho Tom. „Bude to okay. Dej mi to.“ Natáhl ruku pro batoh.
Bill zaváhal, a pak mu ho podal.
Když vycházeli ze dveří, Tom zaslechl, jak bouchly zadní dveře od kuchyně a ozval se Claiřin naléhavý hlas. „Proč jsi mu dovolil odejít s tím klukem?“ Pak Bill zavřel dveře a celý večer byl za nimi.

Před domem se zastavili, Tom si Billa přitáhl blíž a ignoroval neskladný batoh hozený přes rameno. „Pojď sem.“ Bil se schoulil do jeho náruče a vydal ze sebe ten nejhlubší povzdech, ačkoliv v něm bylo stále cítit napětí.

„Bylo to přesně tak zlé, jak jsem si myslel, že bude,“ připustil Bill a přitulil se blíž.
Tom mu odhrnul vlasy z tváře. „Já si to taky myslel,“ řekl s krátkým smíchem. Otázka na to, jestli je katolík, byla ta nejvíce frustrující, ale Tom byl ochotný se vsadit, že zná bibli a pro a proti katolické víry důkladněji než starší žena. Spousta katolíků se prostě nechala unášet proudem své víry, aniž by si vůbec dali čas ji analyzovat a přijmout, nebo odmítnout: narodit se jako katolík a zemřít jako katolík. Tom se na všechno vyptával ještě dřív, než se dostal do puberty. Nedokázal se dostat přes to, že jej Claire nějakým způsobem vinila z toho, že z jejího syna udělal gaye, a víra jí dávala nástroje k tomu, jak si tu výtku ospravedlnit.
Nakonec se rozešli a zamířili k autu.

„Slyšel jsi to?“ Tom se ušklíbnul a praštil svého přítele do paže. „´Větším šokem, než by mělo být…´ Vole, tvůj táta věděl, že jsi gay.“

„Neříkej mi vole,“ střelil Bill nazpět popudlivě, a hned mu ránu oplatil.
„Au. Moje spálenina.“
„Tvoje spálenina byla na druhé ruce, a já jsem tě ani nepraštil do ruky!“ Řekl Bill se smíchem a natáhl se pod jeho bundu, aby jej štípnul, pak zaútočil na oplátku Tom na něj, a jeden druhého naháněli až k autu, kde se zadýchaně zastavili. Tom Billovi z vlasů vytáhl zbloudilý list a políbil jej na jeho zarudlou tvář.
„Tak pojď,“ řekl, odemkl dveře a zamířil ke straně řidiče. „Vezmu tě domů a líbáním to všechno napravím.“
Billovi se rozsvítily oči. „Doufám, že to je slib.“

***

Ještě nebyli ani dva kroky uvnitř bytu, a Tom měl Billa přitisknutého ke zdi jako drahocenný poklad. Bez pomyšlení na to, kdo by je u dveří mohl vidět, si přitáhl Billa blíž, líbal jej na čelist a krk a zabořil svůj chladivý piercing ve rtu do sladké prohlubně mezi jeho klíční kosti, zatímco se zároveň pokoušel sundat si boty. Bill vyjekl, když jej Tom nosem polechtal.

„Ježíšikriste, to jako vážně?“ dosáhl k nim jasně a čistě znechucený hlas.
Bill ztuhnul a Tom si povzdechl. Napřímil se a dál držel jednou rukou Billa volně kolem pasu, jak se setkal pohledem se svým nejméně oblíbeným spolubydlícím.
„Nějak se s tím vyrovnej,“ pronesl Tom otevřeně. Držel přitom Jackovy spalující modré oči, dokud si druhý mladík neodfrkl a neodvrátil se. Pokračoval, i když věděl, že možná pokouší své štěstí, ale chtěl v tom udělat jasno. „Jsem teď s Billem. Dotýkáme se, líbáme se, a děláme další věci. A vážně mi je u prdele, jestli se přitom cítíš nepohodlně, protože se nechystáme s tím přestat.“
Jackova tvář pracovala, ale neotočil se zpátky k Tomovi a Billovi. Otevřel ústa.
„Ale můžeme to udržovat v našem pokoji,“ dodal Tom spěšně, protože věděl, jaká nejspíš budou Jackova další slova, a chtěl se k tomu dostat jako první. „Takže jestli s tím máš problém, můžeš vystřelit na nějakou dobu úplně pryč z bytu.“

Jack ze sebe vydal jakýsi zvuk, ale nic dalšího neřekl, zatímco Tom vedl Billa celým bytem kolem kuchyně a společných prostor a dál chodbou až ke svým dveřím. Držel Billa volně kolem zápěstí, jako by se bál, že mu jeho přítel jen z prostého pocitu ponížení náhle zmizí.

Když se za nimi zavřely Tomovy dveře, Tom odhodil na zem batoh. Billova tvář byla rudá a vyhýbal se Tomovu pohledu.
„Copak je?“ Zeptal se Tom, nyní tak nervózní, jako nebyl ani při rozhovoru s Jackem a ani při setkání s Billovými rodiči. Když si uvědomil, že je to pro Claire daleko horší než pro něj, větší části nervozity jej to zbavilo. Pustil Billovo zápěstí a rukama uchopil jeho tvář.
„Náš pokoj?“ Dostal ze sebe Bill a pokukoval na něj zpod řas.
„Ach,“ pronesl Tom a odmlčel se. „To není okay?“
„Je to okay!“ Vyjekl Bill s rozšířenýma očima. Chvíli tam stál, zubil se na Toma s tím rozkošným kousáním do rtu a celá tvář mu zářila. „A… teď jsme tady, a to je úžasné.“
„Ty jsi úžasný,“ informoval ho Tom a stáhl si jej do náruče.
Bill vzdychl, všechno napětí z jeho těla zmizelo, jakmile si položil hlavu na Tomovo rameno.

„Vedl sis vážně dobře,“ zamumlal mu do krku. „Nevím, proč jsi byl tak nervózní.“

„Já taky nevím,“ přiznal Tom a hladil Billa po zádech. Posel stála vedle nich tiše lákající, ale po tak stresujícím a plném dni bylo dobré jen tak stát a užívat si vzájemného doteku. „Protože to pro mě bylo poprvé?“
Bill se zachichotal, rty mu lehce zavibrovaly proti Tomově kůži a vyvolaly tak zachvění. „Tvoje poprvé… Tak to jsem rád, že jsem něco dostal jako první!“
Tom se zasmál spolu s ním, nějakým způsobem nyní sebevědomější, když už ta zkušenost byla za ním. „Nemravný Bill,“ vyhuboval mu, rukou mu přejížděl po zádech nahoru a dolů, bylo to nyní spíš jako hlazení. „Jsi pro na další poprvé?“
„Oohh,“ Bill se zachvěl, náhle zněl tak mladě a nejistě. Zvedl tvář z Tomova krku a jeho vykulená otevřenost Tomovi připomněla, jak nezkušený byl, jak opravdu mladý, navzdory rozdílu jednoho roku v jejich věku. „Záleží na tom, co tím myslíš?“
Toma to občas nutilo se cítit, jako by on byl ten starší, ačkoliv mu bylo dvacet a Billovi dvacet jedna.

Tom Billa znovu pohladil po zádech, naklonil se a políbil jej do koutku úst. „Chci tě vzít do pusy a sát tě, dokud nespolknu i tu poslední kapku.“ Dumal nad tím, jak to téma před Billem načít. Skutečně nad tím přemýšlel, nechtěl, aby to vyznělo hrubě nebo nesexy. Bill byl jiný. A on jej rozhodně nechtěl vystrašit tím, že na něj vyhrkne ´chci tě vykouřit´.

Billovi se podlomila kolena a jeho oči okamžitě o několik odstínů ztmavly. Chtíč byl na Billově tváři novou emocí, kterou Tom začínal rozpoznávat.
Zazubil se a pevněji svého přítele sevřel, aby jej udržel na nohou. „Zní to okay?“
„Zní to úžasně,“ odpověděl Bill, jeho vlastní hlas byl ochraptělý.
„Nechtěl bych na tebe tlačit moc rychle,“ začal Tom a olíznul si rty. „Ty máš poslední slovo. Když se nebudeš cítit pohodlně, přestaneme. Ale jestli chceš…“
Bill natáhl ruku a dvěma prsty Tomovi zavřel pusu. „Chci to,“ zamumlal a naklonil se, stáhl ruku, než Toma políbil.
Tom se do polibku zazubil a sevřel Billa ještě pevněji. Prozatím měli za sebou jen líbání a ruční práci, a bylo to pravděpodobně daleko pomalejší, než kdy Tom v životě postupoval, ale byl to Bill, a tím pádem to stálo za to.

Odtáhli se od sebe na dost dlouho, aby se zbavili triček, Tomovi se to jeho jako obvykle zaseklo o vlasy, a znovu se k sobě vrátili, jen aby klesli na postel. Bill se do toho už tak ponořil, mezi polibky vydával tiché vzdechy a malé, sexy zvuky, které mířily přímo do Tomova rozkroku. Vyšplhal se Tomovi na klín a otíral se o něj, dokud oba nelapali po dechu. Tom držel své dlaně na Billově zadku. Napadlo jej, jednou nebo dvakrát, že by zajel rukou mezi jeho oblečené půlky, ale něco mu říkalo, že je až příliš brzy. Dokonce i dostat se k tomu, aby se vedle něj Bill cítil pohodlně nahý, bylo něco, na čem stále ještě pracovali. Polovinu času Bill okamžitě popadl své boxerky a natáhl si je, jako by byl vyděšený, že zašel až příliš daleko.

„Jsi tak nádherný,“ zamumlal Tom proti jeho krku. „Tak moc tě chci.“ Líbal jej níž, až podél jeho klíční kosti. Bill pochvalně zabroukal a nechal Toma, aby jej položil na postel. Oči měl široké, tmavé a bezbranné. Opatrně, připomínal si Tom, jako se vznešenou a přízračnou bytostí. Žádné nečekané pohyby, a zpomalit okamžitě, kdy Bill jen napne jediný sval. Pohladil Billa po jeho nahé hrudi a v kleku se nad ním rozkročil.

„Sundám si kalhoty,“ řekl mu, jako to dělal doposud pokaždé, když se intimněji sblížili.
Bill se kousnul do rtu a zazubil se na něj.
„Co?“ Zeptal se Tom zmateně.
„Prostě to udělej,“ řekl Bill a přitiskl dlaň na Tomovu hruď. „Cítím se, jako bys mi předváděl nějakou sexuální divadelní hru.“
„Promiň, já jsem jen chtěl…“ Tom rozpačitě sklopil hlavu a okusoval si piercing.
„Tohle všechno už jsme dělali i dřív.“ Billova tvář svítila slabou září. „Já ti věřím, Tome.“
Tom se na něj usmál a jednou rukou uchopil jeho tvář. Bill mu do dlaně zabořil obličej a stále se usmíval.

autor: fyredancer

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

3 thoughts on “From the inside out 16. (1/2)

  1. Tom je zlatíčko ♥️♥️♥️. A to ja jsem tedy za obvyklého stavu naprosto bezpodmínečně, pouze a jedine, “Billovo děvče” 😆! V tehle povídce me ale v každém dalším dílu vic a vic okouzluje prave Tom. A pritom si ho od zacatku nejak podvědomě (a vubec nevim proc) představuju v jeho soucasne neudrzovane homeless vizáži namísto dredateho období viz ilustrační banner. Zajimave 😏! Ale proc ne, prijemna zmena (jen kdybych si aspon odmyslela ty jeho lidoopi vousy 😅!!!).

    Dekuju Ti za preklad, draha Zuzu – you’re the best of! Jenom jedna mala vitka – sekat to zrovna v tomhle? Vrrrrrrr 😈😁🤓… yoyo ja vim, tyhle díly jsou fakt mega dlouhý, uznavam.

  2. Billova matka sa s tým asi tak ľahko nezmieri. Len dúfam, že tým svojmu synovi veľmi neublíži. V otcovi má našťastie oporu. A Tom to tiež zvládol bravúrne. Len nech mu to vydrží. Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics