From the inside out 24.

autor: fyredancer
Bill se hnal zpátky do Tomova pokoje v oparu pocitů. Tomovy prsty okupovaly spodní část jeho zad a vedly jej krok za krokem. Tomovy rty byly na jeho krku, uchu, škádlily ho malými polibky, které slibovaly víc, jakmile budou spolu zavření ve svém malém světě. Alkoholové omámení ustupovalo a dávalo tak prostor životně důležitějšímu druhu tepla, které v něm Tom tak snadno zapálil, aniž by se příliš snažil.
„Co bys chtěl?“ Zamumlal Tom a dveře se za nimi zavřely.
Bez velké snahy se Bill ocitl v sevření jeho paží. Omotaly se kolem něj naprosto přirozeně a Tomovy dlouhé prsty jej hladily po teplých zádech pod jeho tričkem.
„Chci tebe,“ zamumlal Bill, tak jistý, že je to přece samozřejmost. Musel se Tom vůbec ptát? Chtěl více a všechno. Kousl se do rtu, jak do něj Tom šťouchl svým nosem. Dobře. Nebyl připravený na všechno, ještě ne.
„Chtěl by ses jít umýt?“ Zeptal se Tom.
Tato otázka přinesla na Billovy tváře náhlý nával horka. Sklonil hlavu, aby to zamaskoval. Ach, a s tou otázkou si také uvědomil, co chce Tom. Tomovy prsty, Tom v něm. Na tu představu ještě nebyl zvyklý, dokonce i když to bylo dobré.

„Nemusíme,“ řekl spěšně Tom, aby ho ujistil, a dlaní ho hladil na zádech v kruzích. „Nikdy bych neudělal něco, co nechceš-„

„Já to chci,“ přerušil ho Bill jistě. Ústa se mu zkroutila do úsměvu, ačkoliv se znovu kousl do rtu, pobouřený tím návalem vlastního vzrušení. „Dej mi minutku, okay?“
„Jen minutu,“ řekl Tom a pozvedl přitom obočí. „Jinak jdu za tebou.“ Zahýbal obočím.
Bill se rozesmál a zacouval, až zadkem narazil do dveří. „Jestli to má být výhružka…“ Pozvedl vlastní obočí, ale nebyl schopný nad ním mít takovou kontrolu, jakou předváděl Tom. Když se pro něj Tom natáhl, Bill se jen bezmocně zahihňal a ustoupil, až za sebou nakonec zabouchnul dveře.
Utekl do koupelny a na chvíli se opřel o umyvadlo. Jeho tváře byly pořád teplé. Zavřel oči, nadechl se a přemýšlel o tom; Tom, jak jej kouří a své prsty má tam dole. Bill se zachvěl a otevřel oči, zkoumal svůj odraz v zrcadle. Vypadal zrudle, uvolněně… šťastně. Téměř, jako by už měl po sexu, a to ještě ani nezačali.

Bill strávil nějaký čas ve vaně a přál si, aby měl odnímatelnou sprchovou hlavici stejně, jako ji měl doma. Neúprosně se dezinfikoval mýdlem a ve zkratce provedl vše, jako by se koupal. Poprvé od chvíle, kdy provedl předběžný nájezd do všech důsledků toho, co to znamená být gay, pochopil, proč by doporučeným postupem mohl být klystýr. A to Tom zatím používal jen prsty. Byl rád, že si nemusí dělat starosti s… vyprázdněním, to bylo více osvěžující než cokoliv jiného. Dokončil svou očistu, napřímil se v ramenou a opustil koupelnu.

Byt byl tichý, uvnitř nebyl nikdo kromě něj a Toma, když Bill procházel chodbou, která jej navrátí zpět do Tomovy náruče a Tomovy postele. S tichým kliknutím za sebou zavřel dveře a oči mu putovaly po polonahém těle, které bylo odhaleno, když si Tom stáhnul mikinu přes svaly na jeho nazlátlých zádech.

„Jsi tak nádherný,“ vyhrkl Bill, náhle opět celý nedočkavý. Chtěl být nahý a zapletený s Tomem v hromadě přikrývek, zatímco se budou vzájemně zkoumat.
Tom se s úsměvem na tváři otočil. „Ne, to ty jsi,“ odpověděl, složil mikinu a odhodil ji na prádelník, než se vrátil k Billovi. Prsty uchopil jeho tvář a vznášel se blízko jeho rtů.
Bill se naklonil kupředu.
„Ah, ah,“ zabroukal Tom a políbil ho na špičku nosu. „Měl bys mi oplatit oblečení za oblečení, a sundat si vršek.“ Vyzývavě pozvedl jedno obočí.
„Bill se zazubil a shodil vlastní tričko, než ho mnohem nedbaleji odhodil k prádelníku. Vyjekl, když jej Tom zvedl, přitiskl ke svému tělu a mezi jejich nahou kůží to zajiskřilo. Tom ho přenesl k posteli a položil jej na přikrývku, stále ustlanou a jen lehce pomuchlanou z dřívějška, než se vyšplhal nad něj.
Bill natěšený na líbání natáhl ruku k Tomově šíji a zatáhl. Jejich ústa se spojila a následoval pomalý, slibný tanec, jak se jejich jazyky sešly a propletly. Bill se ponořil do polibku, který se stal něčím více, žhavou směsicí – BillaTom – a přehodil nohu Tomovi přes stehno, než pozvedl boky.

Tom mu zasténal do úst a lehce jej kousl do spodního rtu.

„Co?“ Zeptal se Bill, nervózní, ale dychtivý, dokonce i když se Tom odtáhl, aby se nad něj pozvedl.
„Kvůli tobě se udělám do kalhot jako nějaký teenager,“ stěžoval si Tom.
„Skoro ještě jsi teenager,“ škádlil ho Bill a usmíval se na něj. Tomovy oči byly teplé a soustředěné na něj, až měl Bill potíže zkrotit chvění, které procházelo celým jeho tělem pod Tomovým pohledem.
„Ty víš, jak jsem to myslel,“ řekl Tom a položil se na něj. Tiše zabručel a otřel o sebe jejich bradavky. Pak uchopil Billovy prsní svaly a také je promnul.
„Ach můj bože,“ zasténal Bill a stiskl nohu zaháknutou o Tomův bok, aby docílil většího tření.
„Nedělej to,“ řekl Tom bez dechu a zdálo se, jako by se zarazil na pokraji přiražení proti Billovi v těch toužebných, nekontrolovatelných vlnách, které by se jich zmocnily, dokud by oba nedosáhli vyvrcholení. „No tak, pojďme ti sundat kalhoty.“
„Tobě taky,“ pověděl mu Bill tvrdohlavě. Jestli Tom chtěl mít Billa nahého, tak si myslel, že bylo spravedlivé, aby si i on na oplátku užíval nahého Toma. Přetočil se na bok, když se nad ním Tom přesunul, a zazubili se na sebe, zatímco se kroutili a oddechovali, jak se zbavovali spodního prádla, než se opět propletli. Bill zalapal po dechu a přitiskl k sobě jejich těla co nejblíže. Tom jej zatlačil do postele a držel ho na místě, zatímco jej líbal od klíční kosti až k pupíku.

Bill zůstal pouze u toužebného kňourání a natahoval se pro Toma kdekoliv, kam jen dosáhl. „To je tak dobrý pocit,“ vzdychl. Nebylo to jen tím, jak se jejich kůže na všech místech dotýkala, ani Tomovou sametovou nahotou nad ním. Bylo to i tou váhou, jak jej Tom tlačil do matrace. Billovi to dávalo pocit bezpečí, chráněný Tomovým teplem. Zalapal po dechu, když Tom olízl pruh kůže od břicha až ke kyčli a přitom jej držel za boky.

„Aach… mm, Tome,“ vzdychl Bill a zamotal prsty do Tomových dredů. Miloval, když je měl Tom rozpuštěné, ale pro teď se zdálo lepší nechat je svázané.
Tomovy rty se proti Billově kůži zkroutily do úsměvu a on pokračoval ve svém nadšeném oždibování.
Bill stále čekal, že bude pokračovat níž, ale vypadalo to, že se Tom snaží zmapovat každý kousíček Billových kyčlí, olizoval je a okusoval, až pod ním Bill šílel, svíjel se a napínal hýžďové svaly, jak se pokoušel dotknout se svou toužící erekcí Toma, až mu úspěšně narazil do brady. „Tomeee,“ stěžoval si a zkoušel Tomovu váhu na jeho stehnech.
„Okay, okay,“ řekl Tom a posunul se níž. „Ale chutnáš lahodně.“

Bill ani neměl čas zčervenat a Tom už ho vzal do ruky, sklouzl rty přes načervenalou špičku a sjel ústy až úplně dolů. Bill vykřikl, hlavu zabořil do polštáře a natáhl ruku, aby ji opět zapletl do Tomových vlasů. „Tak dobré,“ vzlykl, než se tomu pocitu plně poddal.

Buď se lepšil v tom, aby vydržel déle, nebo se Tom snažil prodloužit Billovu rozkoš, jak se tentokrát zdálo, že to trvá celou věčnost a on zkoušel různé techniky. Znovu se zvedl a usmál se, jeho rty se jen sotva dotýkaly špičky a Bill pochvalně vzdychl. Trvalo dlouho, než se jej Tom vůbec dotkl tam dole, kdy jednou rukou uchopil jeho varlata a zvedl je, zatímco druhou přejel po citlivém proužku kůže pod nimi.
„Tome…“ Vzdychl Bill a pokračoval v očekávání toho, co přijde dál.
Tom odtáhl ústa od Billova velmi šťastného penisu a posadil se na paty. Jeho rty byly tak plné a červené, že Bill jen fascinovaně zíral. Vypadal i on takhle, když…?
„Můžu pod tebe dát polštář?“ Zeptal se Tom a podíval se na něj s nadějnýma, hnědýma očima.
Bill nakrčil obočí. „Polštář? Co…?“ Přemýšlel o mechanice toho všeho a zčervenal. Pozvedlo by to jeho zadek, roztáhlo… „Panebože.“
„Nemusíme,“ ujistil ho Tom a ovinul prsty kolem jeho stehna. „Bylo by pak snazší, ehm… dělat všechno to, co chci.“ Zazubil se na Billa těmi svými nateklými rty.

Bill se pomalu nadechl. Byl nahý a roztoužený a nechtěl nic jiného, než jen zvednou boky, vplížit se dolů vlastní rukou a nestydatě sám sebe před Tomem vyhonit. Tohle chtěl.

Chtěl všechno, co Tom mohl nabídnout, a pokud to bylo nestydaté, dokázal to přijmout.
„Okay,“ řekl mu a natáhl se pro polštář vedle své hlavy, aby mu jej podal. Spolupracoval při zvedání boků, když mu ho Tom zaklínil pod pánev, a odvrátil hlavu, jakmile se Tom opět uvelebil mezi jeho stehny.
Jakýkoliv náznak rozpaků vyletěl oknem, jakmile Tom znovu sklonil hlavu a vzal jej do úst.
„Ach… ach!“ Vykřikl Bill, jak jeho penis klouzal tam a zpátky ve sladkém sevření Tomových úst. Hladil Toma po vlasech, po zátylku, a užíval si té rozkoše. Než však mohl Toma varovat o svém blížícím se vrcholu, Tom zvedl hlavu, vtiskl polibek na červenou špičku a přesunul se dolů.
Bill měl dost času jen zapřemýšlet, co se to děje, nic víc, a Tom už se prolíbal až k jeho koulím, které jednu po druhé vsál do úst. Bill si nikdy nepředstavoval tenhle druh potěšení a mohl jen tiše vzdychat, zatímco v něm Tom probouzel nové pocity. Chtěl zaháknout kotníky kolem Tomových zad a pobízet ho blíž, více… na chvíli si Bill dovolil zapřemýšlet nad tím, že by do něj proniklo něco víc než jen Tomovy prsty, a tvář mu zahořela. Nikdy předtím nedělal něco tak děsivého, tak intimního. Tohle nebylo vůbec nic jako ty kradmé doteky, kterými trpěl tak dávno. Tentokrát tady někdo čekal a byl připraven jej chytit na druhé straně.

„Příliš divné?“ Zeptal se Tom a poslal přitom teplý dech na vlhkou kůži, kterou olizoval, jak spojil jejich pohledy nad Billovým tělem.

„N-ne, líbí se mi to,“ ujistil ho Bill. Přesto váhal Toma požádat, aby pokračoval, dokonce i když to bylo přesně to, co chtěl.
Unikl mu tichý sten, když Tom pokračoval tam, kde předtím přestal. Jednou rukou jej opět uchopil do ruky a přitiskl k podbřišku, a druhou rukou se pohnul níž, k lehce roztáhnutému vstupu, který obkroužil.
Bill si jen povzdechl, natáhl ruce, aby se zachytil čela postele, a poddával se všemu, co měl Tom v úmyslu. Zalapal po dechu a v příštím okamžiku vytřeštil oči, jakmile Tom přejel jazykem pod jeho varlaty a pokračoval dolů, na jeho… na jeho… „Tome!“ Vykřikl Bill a začal se odtahovat. Dech se mu zarazil v hrdle, jakmile se jej tam dole dotkl Tomův jazyk. „Nnn…“ Poprvé začal říkat ´ne´ a opravdu to tak myslel.

„Bille?“ Tomova tvář se vynořila nad rovinou jeho břicha. Rty se mu leskly a Bill chtěl znova zasténat.

„To je… neměl bys…“ začal Bill a snažil se zformulovat všechny ty vnitřní hlasy, které mu říkaly, že je to špatný nápad.
„Hezky voníš,“ zašeptal Tom, a Bill se bezmocně a bezradně zavrtěl nad tím nadějným a intenzivním pohledem, který mu Tom posílal. „Jsi čistý, Bille, právě ses umyl.“
Je to nečisté, chtěl odpovědět reflexivně, ale konfrontoval tu myšlenku sám se sebou. Co na tom bylo tak nečistého? Jak Tom poukázal, Bill se právě umyl. Udělal vše pro to, aby byl pro Toma čistý. Tom ho nutil cítit se sexy a tento druh intimity, tyhle doteky, to vše k tomu patřilo. Zachvěl se, jak Tomovy prsty přejely po jeho roztažených stehnech.
„Okay,“ zašeptal Bill a přál si, aby byl na posteli ještě jeden nějaký polštář, do kterého by mohl schovat svou tvář.
„Můžu tě tam dole políbit?“ Zeptal se Tom a zněl tím až směšně nadšený.
„Ano, jen…“ Bill se zavrtěl a přehodil si ruku přes oči. Stále byl tvrdý, tak trapně tvrdý. Dokonce ani předchozí obavy jej v tomto nijak neomezily, což bylo mimochodem signálem, aby šel do toho.

Tom jej znovu políbil na penis a lehce s ním zapumpoval, než se znovu přesunul úplně dolů. Roztáhl Billovi stehna ještě víc a olíznul chvějící se hřejivý kroužek svalů kolem Billovy téměř nejintimnější části. Bill vykřikl, zkoušel se napnout, zavřít stehna, ale byl tam Tom a on jen uvěznil jeho hlavu mezi svými stehny.

Tom ze sebe vydal zvuk, jako by si to užíval, zavřel rty kolem Billova otvoru a začal jej tam líbat a olizovat, jako by to byla ústa. Bill se roztřásl a sténal, popadl Tomovy dredy, a Tom jen ještě více přidal, dokud nakonec jazykem nepronikl dovnitř.
„Tome… Tome!“ Sténal Bill a tahal mu za vlasy. Nyní se snažil spíše ještě více přiblížit, než se od těch hladových úst oddálit.
Tom se odtáhl a k té jemné kůži dorazil jeho vlhký dech. Bill se rozvzpomněl, že by měl svá stehna povolit ze sevření Tomovy hlavy. Odloupnul si ruku z obličeje a s lapáním po dechu vzhlížel ke stropu, než pootočil hlavu a zadíval se na Toma. Chvíli se na sebe dívali, než se Tomův obličej roztáhl do neuvěřitelného úšklebku.
„Teď použiju prsty,“ informoval ho Tom, než naklonil hlavu na stranu. „Pokud je to okay?“
Bill zabroukal beze slov, ale chtěl z toho každičký kousek.

Kliknutí víčka lubrikantu tentokrát nebylo žádným překvapením. Tom zatlačil prstem dovnitř a Bill se kousl do rtu, očekával stejné napětí jako posledně, ale byl překvapený, když do něj Tomův prst pronikl s lehkostí až po kloub. „Líbí?“ Řekl Tom jemně, a Bill zatnul svaly na břiše.

„Umm,“ zamumlal Bill neurčitý souhlas. „Tak… je to tak…“ Žhavé, dokončil ve svých myšlenkách a povystrčil boky v bezeslovné nabídce. Tom se rozesmál, prst vytáhl, a znovu se vydal dovnitř se dvěma. „Božeeee,“ zasténal Bill, jak Tom odpověděl s uctivým: „wow“.
Tom se sotva začal pohybovat tam a zpátky, ohnul prsty, aby našel to místečko uvnitř, které jej rozzářilo tím nejúžasnějším způsobem, a druhou rukou se natáhl pro Billův penis. Oba pocity se spojily a Billovi se sevřelo břicho a on se napjal v agonii náhlého orgasmu.
„Ach bože… ach bože…“

„Tome, Tome,“ opakoval Bill, když přišel k sobě. Tom byl stále u jeho třísel, olizoval jej, sál… „T-ty jsi…?“

„Každou kapičku,“ potvrdil Tom, než se přesunul ke kyčelní kosti a začal okusovat její nejvyšší bod.
„Ach,“ vzdychl Bill. Uvolnil své boky pohybem tam a zpátky a natáhl ruce k Tomovi, aby se k němu vrátil k čelu postele.
Tom mu vyhověl, šťouchl Billovi do čelisti a políbil jej tam. „Bylo to okay?“
„Bylo to úžasné,“ vydechl Bill, více než ochotný přiznat svůj prospěch z Tomova otevřeného přístupu k jeho… Zčervenal. „Líbilo se mi to.“
„Dobře,“ řekl Tom. Naklonil se a políbil Billa na krk. „Mně se to taky líbilo.“
Bill zavrtěl hlavou, ale usmíval se. „Pak si nebudu stěžovat,“ řekl a natáhl se pro polibek, překvapený, když se Tom odvrátil. Vydal ze sebe zvuk protestu.
„Nemyslel jsem si, že bys chtěl,“ zamumlal Tom a znovu jej políbil na čelist. „Zrovna jsem…“
Bill pozvedl obočí. „Jestli je to pro tebe dost dobré, abys to líbal, pak já můžu políbit tebe.“
Tom překvapeně zabroukal. „No, v tom případě…“ Uchopil zadní stranu Billova krk a spojil jejich ústa, než ta svá Billovým rtům pootevřel.

Bill byl tentokrát ten, kdo se vrhl kupředu a vklouzl jazykem do Tomových úst, dokud se vzájemně nepropletli a jejich těla se k sobě přitiskla jako dva kousky puzzle. V Tomových ústech se tentokrát nacházely různé chutě a Bill se je nepokoušel analyzovat, zaměřil se pouze na polibek, na Tomovy pevné rty a na způsob, jakým se v prozkoumávání úst toho druhého střídali.

Nakonec se odtáhli, lapali po dechu a Bill se potěšeně usmíval. Tom jej šťouchal do stehna.
Naštěstí pro něj měl Bill plán.
„Budu tě sát, dokud mě nebude bolet čelist,“ informoval Bill svého přítele a pohladil Toma po hrudi, než rozmotal jejich propletené končetiny a začal se přesouvat níž do polohy, ve které se bude cítit pohodlně po dlouhou, dlouhou dobu. Všechno bylo tak úžasné, dozvuky jeho vlastního orgasmu mu stále pronikaly celým tělem s hřejivostí a dobrem, a on věděl, že může vydržet stejně dlouho jako Tom.
„Ooh,“ Tom se opřel o čelo postele a rozšířil oči. „Jsem vyděšený. Pokračuj?“
Bill se na něj zazubil a s dychtivostí se vrhl na svůj úkol. Bylo na čase demonstrovat na velmi ochotném Tomovi, co všechno pochytil od svého svědomitého učitele.

autor: fyredancer

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

2 thoughts on “From the inside out 24.

  1. Jej takze zase nic 🤣? Presto tohle bylo hodne slusne zahřívací kolečko 😅😈!! Dekuji za dalsi dil❣️

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics