Blog se na chvíli probral :o)

Ahoj lidičky,
po pár měsících jsem v jen tak náhodně zkusila, jestli se mi nenačte na starém blogu článek, a on jo :-), ale funguje to pořád na heslo, nic netrvá věčně, takže jsem sem jen doplnila zbývající díly povídky From the inside out a jednodílku od Alexie, aby tu byly všechny.
Pokračovat tady je nereálné, budu ráda, když se mi povede upravit i rozcestníky, což se mi teď už nepodařilo, takže pořád platí nový blog s adresou tsecniwt.blog.cz, na který dávám už jen občasná videa nebo fotky dvojčat. To už sem doplňovat nebudu, protože toho už je prostě moc.
Tak jo… jen jsem vám chtěla napsat, proč se tu náhle zjevily nové články, popřát hezké Velikonoce, přežijte karanténu ve zdraví – fyzickém i duševním, a snad se ještě někdy potkáme u nějaké nové povídky. Trochu jsem si říkala, že když se teď hodně lidí nudí doma, že by mohl někdo něco napsat, ale zatím nic nedorazilo. 🙂 Tak pa, J. :o)

2 thoughts on “Blog se na chvíli probral :o)

  1. Tak jsem  po letech zavítala na blog a trochu jsem se lekla :/ Doufám, že blog pojede, i když toho chodí málo, byla by škoda o něj přijít 🙂

    Takže se pojede zase tady nebo se to nadobro přesune na ten druhý?

    Zdravím Jaňuli! 🙂

  2. [1]: Tak, jak to píšu v článku, tenhle blog už je jen archiv, cokoliv bude novýho, bude na novým blogu. Tady to už nejde používat, víceméně náhodou jsem se do něj po půl roce dostala, tak jsem doplnila poslední díly povídky a jednu jednodílku, aby tu byly, ale ke smazání věcí, co se nepovedly, jako třeba zdvojení jednoho dílu povídky nebo tohohle článku nebo k úpravě rozcestníků, už jsem se zase tři dny nedostala. Všechno nový už bude na novým blogu, tam zatím všechno funguje ukázkově. 🙂 J.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics