From the inside out 43. (2/2)

autor: fyredancer
Vyměňovali si na chodbě stále intenzivnější polibky, dokud Bill nesjel rukama po Tomově hrudi, našel jeho pásek a ještě naposledy jej pohladil po pevném břiše, než se pustil do rozepínání pásku.
Tom přerušil polibek, olízl si koutek úst a v očích mu potěšeně zavířilo.
„Hej,“ zamumlal Bill a provedl zběžnou kontrolu chodby, aby se ujistil, že nemají žádné publikum. Lisa, ze všech ostatních obyvatel bytu, by tam stála hodně dlouhou dobu, aniž by cokoliv řekla, tím si byl jistý. „Pojďme mít trochu sexu.“
„Jen trochu?“ Zavtipkoval Tom, ale usmíval se, když Billa vedl do pokoje.
Bill za nimi s velkým uspokojením zavřel dveře.
„Tohle mi chybělo,“ řekl Bill, zatímco sledoval, jak si Tom svléká tričko. Natáhl ruku a přejel s ní po Tomových svalnatých, opálených zádech.
Tom se na něj přes rameno ušklíbl. „Budu z tebe to oblečení svlíkat já, nebo to uděláš sám?“
„Mm,“ zamumlal Bill, náhle nejistý. „Možná… bych si měl nechat tričko?“ Vzpomněl si na ten pohled na Tomově tváři, když se dříve převlékal. Napětí, rozrušení, vina. Ani tohle, ani lítost už na Tomově tváři nechtěl nikdy vidět.

„Cože?“ Zeptal se Tom a otočil se. „O čem to mluvíš?“

„Moje…“ Bill bezútěšně ukázal na svá žebra.
„Miláčku, ne, já ne…“ Začal Tom, pak se zarazil a přistoupil k němu blíž. Pátravě jej pozoroval a nic neřekl, pouze natáhl ruce, zajel s nimi pod Billovo tričko a nejprve je přitiskl na jeho teplou pokožku, než oběma rukama sevřel látku trička. Vytáhl ho vzhůru, zastavil se, jakmile Bill začal spolupracovat, a zvedl ruce; dával pozor na jeho uši i vlasy. Bill ovládl nutkání zakrýt si svůj hubený hrudník. To ráno stál před zrcadlem a počítal každou modřinu. „Jsi dokonalý,“ řekl Tom, natáhl ruku, aby jej pohladil po klíční kosti, než sjel lehoučkým dotekem po jeho hrudi až na pohmožděná žebra. Bill beze slova zavrtěl hlavou. „Pro mě jsi dokonalý,“ trval na svém Tom. „Okay? Jsi dokonalý a jsi tady a já udělám cokoliv, co jen chceš. Nechci udělat nic, co ti bude nepříjemné. Ale ty nemusíš dělat něco jen proto, že si myslíš, že by mě to mohlo trápit.“
Bill se váhavě pousmál. Přiložil vlastní dlaň na Tomovu hruď a úsměv se mu rozšířil, když bradavka pod jeho dlaní rapidně ztvrdla. „Bylo to až moc dlouho,“ řekl upřímně. „Pojďme na to, okay?“ Natáhl se, aby Toma znovu políbil a lehce kousnul, než se stáhl a nechal Toma, aby se k němu dál natahoval.

„Chtěl jsem počkat, až budeš připravený,“ řekl mu Tom.
„Jsem připravený,“ ujistil ho Bill. Stáhl ruku a znovu s ní zamířil k Tomovým kalhotám, rozepnul pásek i zip a sebevědomě zasunul dlaň dovnitř, kde našel v Tomových boxerkách velkou bouli.
„Ach,“ vydechl Tom a víčka se mu zachvěla.
„Takže,“ řekl Bill konverzačně, omotal ruku kolem Toma a změnil úhel, aby našel tu nejlepší polohu, jak by jej mohl začít hladit. „Řekl jsi mi miláčku?“
Tom pootevřel oko. „To není okay?“
„To záleží,“ řekl Bill a kousal se do rtu. Pumpoval rukou a kroužil s ní kolem špičky. Vzpomněl si, že mu tak Tom říkal už dřív, ale až teď si toho opravdu všiml. „Jak jsi říkal všem těm holkám, se kterýma jsi chodil?“
„Oh,“ řekl Tom, a pak ze sebe vydal něco mezi zakňučením a zavrčením. „Nepřestávej… ah! Říkal… říkal jsem jim kotě. Nebo zlato.“
Bill se kousnul do rtu ještě silněji, než se krátce nadechl a pokračoval v pohybu rukou spolu s tím pohybem zápěstí na konci, které měl Tom tak rád. „A jak jsi říkal Stephenovi?“
Tom ho popadl za zápěstí a zastavil ho. „Nijak,“ řekl, jeho tmavé oči byly upřímné. „Neříkal jsem mu žádnými přezdívkami, Bille. Neměl to rád, myslel si, že je to ponižující.“

Bill naklonil hlavu. „Já si to nemyslím,“ rozhodl se. „A mám rád, když mi říkáš ´miláčku´. Prostě se mi líbí vědět, že je to jen moje.““

„Rozhodně je to jen tvoje,“ řekl Tom a oči se mu zatřpytily v tom nejúžasnějším úsměvu, a s jedním uličnicky pozvednutým obočím dodal: „miláčku.“
„Áách,“ pronesl Bill a obnovil pohyb ruky. „Myslím, že jsem ucítil zachvění v kolenou.“ Usmál se na Toma.
„Já ti ukážu zachvění,“ slíbil Tom, pohnul se kupředu, vymanil se z Billova sevření a zvedl jej rovnou ze země, než se oba najednou svalili na postel.
Bill se smál, až popadal dech, chytil Toma za kyčel a přitiskl jejich hlavy k sobě. „Ahoj,“ řekl tichým hlasem, když se na okamžik odmlčeli a jejich pohledy se spojily. Lehce Toma známým pohybem stiskl a užíval si, jak jeho oči ztmavly.
„Ahoj,“ oplatil mu Tom a jazykem si zatlačil proti svému piercingu. Oční víčka se mu zachvěla, když Bill znovu pohnul rukou nahoru a dolů a vytáhl mu penis z boxerek ven. „Máš na sobě příliš mnoho oblečení.“
„Tak mě svlékni,“ zval jej Bill, stáhnul své ruce z Tomova těla a zapřel se o loket. Pak pozvedl jedno obočí a vyzývavě zvedl bradu. V dalším okamžiku vyjekl, když se Tom nad něj nahnul, rozepnul mu kalhoty a bez okolků stáhnul vše z Billových boků. Bill byl dostatečně hubený a jeho oblečení dostatečně volné, takže na jeden silný zátah bylo vše pryč. Měl momentální nutkání se zakrýt a podíval se dolů do Tomova intenzivního výrazu, jeho tmavé oči se vznášely nad Billovým nahým tělem, jak se opíral o paty, aby Billa zbavil jeho oblečení.

„Mám pocit, jako bychom tohle nedělali už věčnost,“ zašeptal Tom. Odhodil Billovo oblečení na stranu přes okraj postele.

„Možná to tak i bylo,“ odpověděl Bill. Zvedl nohu, ohnul ji v koleni a chodidlo v ponožce položil Tomovi na stehno. Lehce našpulil rty a udělal na Toma velké oči.
Tom se uchechtl a svlékl mu jednu ponožku a poté i druhou. „Žádný sex s ponožkami na nohou?“
„Přesně tak, takže teď už můžeme,“ řekl Bill s přikývnutím, uložil se zády zpátky na matraci a nechal své nohy volně rozevřít. Pořád v něm zůstával ostrý záblesk obav, malý strach z toho, že se vystavuje tak zranitelným způsobem. Pak se přes něj převalila vlna tepla a vzrušení a čistého potěšení jen ze samotné Tomovy přítomnosti. Byl nahý před Tomem, a nestyděl se.
Tom se rychle přetočil na stranu, svlékl si své vlastní boxerky a odkopl džíny s takovým spěchem, až se mu zamotaly kolem lýtek. Tom začal zuřit, frustrovaně vykřikl a kopal silněji, až se nakonec ohnul, aby je svlékl rukama, a Bill se začal smát.
„Už to skoro mám,“ prohlásil Tom.
„Jo, no, tak si pospěš, abys mohl přijít sem a mít i tohle,“ řekl Bill a opřel se o Tomovy polštáře. Pak se podíval na noční stolek, aby se ujistil, že kondomy a lubrikant jsou přesně tam, kde je nechali.

Tom otráveně zamlaskal, a nakonec se zbavil jak svých odolných džín, tak i ponožek. Otočil se se smyslným úsměvem na tváři a Bill musel zadržet dech, když se k němu začal pomalu blížit po čtyřech.

„Co chceš dělat?“ Řekl Tom, zastavil se u Billových nohou a položil mu ruku na lýtko.
Bill roztáhl nohy o něco více. Pokud se Tom musel ptát…
Tom se ušklíbnul. „Už žádné další polibky pro Billa?“
„Předehra je fajn,“ řekl Bill upřímně, „ale mám v sobě tolik potlačeného sexuálního napětí, že jsem překvapený, že prostěradlo ještě nevzplálo. Můžeme se líbat… během toho, víš?“
„Takže tváří v tvář,“ rozhodl Tom, posunul se po posteli dál, než se usadil nahý a tvrdý přímo nad ním.
„Mm,“ souhlasil Bill a zvedl obě ruce. Zatahal za gumičku, která svazovala Tomovy dredy, ale rozhodl se, že Toma požádá později, aby si je rozpustil. Byl si jistý, že mají před sebou více než jedno kolo, a později si může Toma osedlat, zatímco Tom bude ležet na posteli pod ním a jeho dredy budou rozprostřené po polštáři…
Tom sklonil hlavu a nosem mu přejel po čele až k nosu, než jej políbil na rty. „Půjdeme na to zlehka,“ slíbil.
„Dobře,“ řekl Bill poslušně. Byl si jistý, že může Toma přinutit k jakémukoliv tempu, které jen sám bude chtít, jen pokud se už do něj konečně dostane.

Tom se natáhl mezi ně a sjel dlaní po Billově břiše, než se zastavil na podbřišku. Zazubil se na Billa, který ze sebe vydával frustrované zvuky a zvedal boky vzhůru.

„No tak,“ zašeptal Bill a díval se do Tomových poťouchlých očí.
Tom na něj zamrkal, pokusil se o nevinnost, ale selhal. „Myslel jsem, že předehru moc nechceš?“
„Nng,“ stěžoval si Bill, sáhl mezi ně, popadl Tomovu ruku a položil ji na svůj rozbolavělý penis. Současně zvedl boky a šťastně vzdychl, když se Tomova ruka kolem něj sevřela a začala se pohybovat, aby jej přiměla k plné tvrdosti. Tom ho znovu políbil a Bill slepě pootevřel rty a jejich jazyky se propletly.
Líbali se nekonečně dlouho, zapleteni v čirém potěšení z toho všeho – obratných polibků a oddaných doteků. Když oba potřebovali nabrat trochu vzduchu, Tomova hruď se prudce zvedala a Bill si olízl rty.
„Gel,“ naléhal Bill a znovu pozvedl boky. Chtěl zatlačit Tomovu ruku ještě níž. Bylo to zvláštní – nebylo to tak dávno, co si ani nepředstavoval, že by se jej tam někdo dotknul, bylo to intimní a intenzivní a nyní i součástí všeho, co od svého milence potřeboval. Od Toma.

„Už dost předehry?“ Zeptal se Tom, a z jeho výrazu Bill dokázal říct, že se jej snaží škádlit, ale jeho hlas byl zdrsnělý a jeho oči široce rozevřené touhou.

„Mm-hmm,“ souhlasil Bill, natáhl se na stranu pro lubrikant. Nedosáhl tam, ale vyjádřil své touhy dostatečně jasně, a Tom s posledním pohlazením uvolnil jeho penis a zvedl se, aby ho popadl. Málem přitom z nočního stolku převrhl krabičku kondomů, ale triumfálně se vrátil s lahvičkou v jedné ruce a proužkem fólie ve druhé.
Položil lubrikant a celý proužek kondomů vedle Billových boků a Bill pozvedl obočí.
„Co přesně mi to tady, pane Kaulitzi, navrhujete?“ Zeptal se Bill šibalsky. Prstem strčil do pruhu kondomů. „Rozhodně jsem plánoval použít dva, ale nevím, co chcete dělat s tím zbytkem…“
Tom se zubil. „Pokud si upřímně myslíš, že jsem pro více než dvakrát…“
„To rozhodně jsi, kanče,“ řekl Bill a natáhl ruku k Tomově pevné erekci. Neměl dobrý úhel a mohl o něj jen otřít prsty, ale užíval si ten efekt, který jeho dotek u Toma vyvolával – víčka se mu zatřepotala a Tom se nad ním zastavil, aby si olíznul rty, než ho zatlačil do polštářů s dalším vroucím polibkem. Když ho Tom opět pustil a oba těžce oddechovali, Bill dokončil svou myšlenku. „Mohl bys i celou noc, jen pokud to bude se mnou…“

Tom zasténal a pohladil Billa po boku. Bill znovu nápomocně roztáhl nohy a zadržel dech, když jej Tomovy prsty pohladily přes jeho erekci a níž až do štěrbiny pod jeho varlaty, kde bříšky prstů pohladil jeho vstup.

„Prosím,“ vydechl Bill. „Ano, prosím, potřebuju…“
„Nejdřív prsty,“ informoval ho Tom. „Pořád je to pro tebe nové, pořád jsi…“ Odmlčel se, zatímco Billa chvějícími se prsty hladil.
„Ach,“ řekl Bill a znovu zadržel dech. „Chceš říct, že jednou přijde doba, kdy to budeš moct rovnou strčit dovnitř?“
Tom zvedl hlavu a podíval se na něj s téměř černýma očima. „Takové věci nemůžeš říkat, Bille.“
Bill se opřel o polštáře a na rtech mu hrál malý, spokojený úsměv, zatímco Tom sáhl po lahvičce lubrikantu a otevřel ji. Připomínal si, jak dýchat, pomalu a rovnoměrně, když mu Tom nanášel studenou gelovitou tekutinu za varlata – to jej přinutilo tiše zaprotestovat.
„Promiň,“ řekl Tom a prstem mu ji vtíral do kůže. „Promiň, měl jsem tě nejdřív varovat…“
„Příště,“ řekl Bill a začal lapat po dechu, když Tom zatlačil prst dovnitř. Byl tam reflexivní instinkt prst sevřít, a náhlá hrůza, když se snažil si vzpomenout, kdy se naposledy důkladně umýval – bylo to jen pár hodin. Kdyby se tam k němu Tom přiblížil i jazykem, všechno by na krátko odvolal ve prospěch rychlé návštěvy koupelny.
„Příště určitě,“ zamumlal Tom.

Byl to zvláštní pocit, ne úplně příjemný, ale Bill už se učil si to užívat. Od Toma a i z ostatních zdrojů si dal dohromady dost informací, aby věděl, že ne každý gay si tohle užívá. Billovi se líbila myšlenka, jak do něj Tom proniká prsty a tak dále, a ta realita jej přiměla zadržet dech a trhnout boky kupředu.

Jak už řekl Tom, Bill měl z análu hodně potěšení.
„Více,“ řekl Bill, kousal se do rtu a natáhl ruku, aby Toma pohladil po rameni.
„Už?“ Zeptal se Tom a vzhlédl k němu s nejistotou ve tváři.
„Já se nerozbiju,“ trval na svém Bill. „Jsem flexibilní, zvládnu to.“
Tom zasténal a sklonil hlavu zpátky ke svému úkolu. Přidal si na prsty další dávku lubrikantu a zatlačil dovnitř druhý.
Bill se pomalu nadechl a snažil se přesvědčit své tělo, aby se uvolnilo a přijalo to. Bylo tam nějaké to nepohodlí, ale Tomova soustředěná tvář a pohyb jeho ruky tam a zpátky, to vše jej tak vzrušovalo, až si byl jistý, že exploduje dřív, než se vůbec dostanou k věci.
Bill zapřemýšlel, jestli by byl Tom schopný se s ním milovat tak dlouho, až by Bill znovu ztvrdnul a mohl tak znovu vyvrcholit.

„Více,“ řekl Bill opět.

Tom zavrtěl hlavou a jeho dredy se otřely o jedno z Billových stehen. „Jsi napjatý,“ řekl.
„Protože jsem vzrušený,“ vycedil Bill přes zaťaté zuby.
„Žádné odmlouvání, jinak budu masírovat tvůj bod tak dlouho, dokud se neuděláš,“ řekl Tom s úšklebkem. „Pak mě budeš muset vykouřit a nikdy se nedostaneme k tomu, abychom použili ten druhý kondom.“
„Ach bože, taková hrozba,“ začal Bill, pak se zalapáním po dechu zmlknul, když Tomovy prsty zatlačily hlouběji, zkroutily se a našly to. Jeho erekce bolestivě ztvrdla a on vyjekl. „Ne, ne… to nedělej!“
„Ne?“ Řekl Tom, úzkostlivě a škádlivě zároveň. Nechal své prsty na místě a naklonil se, aby Billa políbil na koleno.
„Je to až příliš moc,“ vzdychl Bill, na okamžik zavřel oči a připomněl si, jak dýchat. „Udělám se, jestli v tom budeš pokračovat.“
„Dobře, okay,“ řekl Tom, a podle jeho dýchání mohl Bill říct, že byl jeho reakcemi také ovlivněný. Částečně prsty povytáhl a změnil úhel, aby jimi znovu pohyboval tam a zpátky.
Bill uvolněně vydechl a více roztáhl stehna. „Ano,“ řekl a zopakoval to hlasitěji, jemné a dychtivé zvuky z něj vycházely mimo jeho kontrolu, jak mu Tom dával jen ochutnávku toho, co pravdu chtěl. Když konečně Tom přidal třetí prst a roztáhl ho, Bill zaklonil hlavu a začal se svíjet.

„Pořád okay?“ Zeptal se Tom ustaraně.

„Mmmmh,“ snažil se Bill vyjádřit svou rozkoš, stiskával Tomovy prsty a pozvedával přitom své boky. Rukou se natáhl pro svůj penis a byl překvapený, jak je vlhký. „Jestli si nepospíšíš, tak se udělám.“
„Ooh,“ utrousil Tom, znělo to zaujatě.
„Tome!“ Protestoval Bill a znovu se pokoušel přirazit boky proti Tomovým prstům. „Potřebuješ úřední příkaz, nebo tak něco?“ Sáhl po jednom z kondomů, odtrhl ho z proužku a otevřel.
„Líbí se mi, když jsi tak panovačný,“ zamumlal Tom a prsty mu vyklouzly z Billova těla. Znovu se nad Billem sklonil a jejich nosy se téměř dotýkaly. Chvíli se rozhlížel, než potichu zavrčel na protest a otřel si své prsty o povlak nejvzdálenějšího polštáře.
„Raději si pamatuj, že jsi to udělal, až se tady budeme válet při doznívání orgasmu,“ varoval ho Bill.
Tom vyplázl jazyk. Byl dost blízko na to, aby se Bill natáhl, zachytil ho svými rty a zahájit tak další žhavý polibek. Bill mezitím zápasil s lubrikovaným kondomem, se smíšenými výsledky. Našel Tomův penis, soudě dle toho, jak mu Tom zavrčel do úst a trhnul sebou, ale nasadit mu ho poslepu byla další věc. Chce to víc praxe, rozhodl se Bill, a když se Tom odtáhl a lapal po dechu, Bill se napůl posadil, aby mu kondom nasadil.

„Do mě,“ zašeptal Bill a uchopil své nohy, aby je roztáhl a poskytl tak Tomovi dostatek prostoru. „Chyběl jsi mi, chci tě cítit.“

Zdálo se, že se Tomovy oči na vteřinu zaleskly, přikývl a zapřel se nad Billem.
Hořící láskou a důvěrou Bill zvedl nohy a Tom se dostal do správné pozice. Jeho oči skákaly mezi Tomovou tváří, soustředěnou a obezřetnou – dokonce i teď byl k Billovi tak opatrný – a jeho erekcí, tmavě červenou, dokonce i přes mléčně zbarvený kondom, tvrdou a připravenou do něj vstoupit. Pak zatlačil dovnitř a Bill nedobrovolně zaklonil hlavu.
„Bille,“ řekl Tom, a v tom jednom slově byla láska a naléhavost, a zároveň i otázka.
„Je to v pořádku,“ lapal po dechu Bill a snažil se znovu uvolnit. Bylo to o tolik větší než Tomovy prsty – a lepší, Tomův penis zasahoval všechna ta správná místa uvnitř něj, jako by byl stvořen milovat Billa všemi způsoby, včetně tohoto. „Já jen… nnng… pomalu.“
Tom přikývl. „Je to dobré?“ Zeptal se.
„Ještě ne,“ řekl Bill upřímně, „ale bude.“ Zapřel si nohy o Tomova ramena, zatímco se v něm Tom pohyboval.

Nakonec byli plně spojení, jejich těla se překrývala a Bill zakňučel z té přemíry pocitů. Cítil každým vláknem své bytosti, každou buňkou, jak moc ho Tom miluje. Natáhl se, aby sevřel ruce kolem Tomova krku, a držel ho.

„Miluju tě,“ vzdychl a stiskl Toma tam, kde byli spojeni.
Tom zavrčel a zatlačil do něj, až Bill zasténal. „Miluju tě, tak moc tě miluju,“ řekl Tom bez dechu, a jeho tmavé oči se ptaly, jestli už se může hýbat a dát jim oběma to, co chtějí.
Bill beze slova přikývl a znovu vykřikl, když do něj Tom přirazil, a způsobil tak první výbuch rozkoše, o které věděl, že ji může z jejich sexu získat. Tohle bylo dobré, tak dobré, ale ještě lepší bylo, že to byl Tom, kdo se nad ním pohyboval, s očima zaměřenýma na Billa, když se začal pohybovat dovnitř a ven.
„Okay?“ Zašeptal Bill, snažil se vycházet vstříc Tomovým přírazům, oba se nejprve pohybovali pomalu, ale postupně zrychlovali, jakmile se Bill dostatečně uvolnil.
„Ano… ach! Jsi úzký, ale je to dobré,“ ujistil ho Tom, zvedl ruku z polštáře vedle Billovy hlavy, aby jej něžně pohladil po tváři. „Tohle by měla být moje otázka, je to dobré…“
„Je to skvělé,“ řekl Bill a trochu se zkroutil, když Tomův penis proklouzl tak blízko jeho bodu. To bylo taky dobré, ale nebyl si zcela jistý, že už je připraven na takový druh stimulace. Právě si začínal užívat pocit, že je Tom uvnitř něj, a chtěl toho více, než oba vyvrcholí.

Tom se v něm pohyboval pomalými a stálými tahy a zvyšoval tempo, dokud se jeden proti druhému nezačali napínat. Tomova pánev rychle narážela do Billova zadku, zatímco mezi nimi vše máčel pot. Bill lapal po dechu a vykřikoval, a odevzdaně se k Tomovi tisknul, dokud už to dál nemohl vydržet, ne z bolesti, ale z příliš velké rozkoše, a když Bill vykřikl a napjal se, Tom se zastavil, na okamžik hluboce pohřben uvnitř a na tváři až s bolestivým výrazem. Pak se natáhl mezi ně, posadil se na paty a zvedl si Billův zadek na svá stehna, aby pokračoval v novém úhlu. Přepnul z toho syrového rychlého tempa na pomalé, tak nesnesitelně pomalé, až Bill naříkal a klel, natahoval se pro Toma, chtěl vyvrcholit a chtěl to hned.

Když natáhl ruku, Tom ho za ni chytil a sklonil se natolik, aby si ji přitiskl ke tváři a políbil ji. Po tomto sladkém gestu zvedl Billova stehna a začal přirážet, až se oba třásli, zírali jeden druhému do očí, jako by se vzájemně vybízeli k tomu, kdo se udělá jako první.
„Ahh…“ začal Bill, cítil, že se jeho vyvrcholení blíží. „Tome, nnh!“
Jako by to byl signál, Tom změnil tempo z rychlého na pomalé, hluboké přírazy, zvedl Billova kolena a přitiskl se k němu, zatímco jazykem našel cestu do jeho úst. Byla to kombinace úhlu, pocitu Tomova penisu tak hluboko uvnitř něj, milujícího způsobu, jakým jej držel a ochraňoval – to vše se spojilo v jeden zářivý celek, který jej přivedl k vrcholu připomínajícímu výbuch hvězdy měnící se v novu.
S tlumeným výkřikem Bill vyvrcholil. Oči se mu stočily zpátky do hlavy, popadl Toma za ramena a svíjel se pod ním. Tom mu do ucha vydal extatický výkřik a jeho boky se pohybovaly ve zběsilých přírazech, které Billovi napověděly, že také dosáhl orgasmu.
Společně se zvedli do výšin svého potěšení, a když padli, byl tam Tom, aby jej zachytil.

S oddechováním se od sebe odpoutali a položili se na bok. Bill tiše zanaříkal, nespokojený s tím, že jejich spojení skončilo tak brzy. „Ne ten polštář,“ připomněl Bill svému milenci, a Tom ho s unaveným uchechtnutím převrátil, než se uvelebil vedle něj.

„Takže,“ řekl Tom a zapřel se o loket.
„Takže,“ odpověděl Bill, natáhl se pro rozházenou přikrývku a přetáhl si ji přes boky v naprosto zbytečném projevu cudnosti.
Tom se na něj domýšlivě ušklíbl. „Jaký jsem byl?“
„Hm,“ zauvažoval Bill nahlas. „No, buď to mám mnohem raději, než jsem si myslel, že budu, nebo jsi velmi zručný, nebo obojí?“
„Pravděpodobně obojí,“ řekl Tom a znovu roztáhl rty v širokém a upřímném úsměvu. Dopadl hlavou na polštář a pohladil Billa po tváři. „S tebou je to ten nejlepší sex, jaký jsem kdy měl.“
„Opravdu?“ Odpověděl Bill nevěřícně. Obočí mu vyšplhalo vzhůru, když se mu rozšířily oči. Ze všech lidí, se kterými Tom spal, měl Bill potíže uvěřit, že on, tak naivní a nezkušený, by byl tím nejlepším.
„Jo,“ řekl Tom a přejel prstem po Billových rtech v krátkém, něžném gestu. „Musí to být proto, že tě tak moc miluju.“
„No,“ Bill nemohl udělat nic jiného, než se zazubit. Přitiskl se k Tomově zpocené hrudi a byl spokojený s tím, jak se kolem něj okamžitě ovinula paže. „S tím můžu žít.“
„Ty máš říct ´já tě taky miluju´.“
„Však ty už to víš. Teď zdřímnutí,“ informoval Bill svou lásku. „Více sexu a upřímných srdečností později.“
Tom ho štípnul do boku a začal ho lechtat a Bill vykřikl a popadl polštář, aby ho zapojil do hry. Nakonec se jim příliš spánku získat nepodařilo.

autor: fyredancer

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

Komentáře

1  Vanity | Web | 10. listopadu 2019 v 19:12 | Reagovat

Aaaach.. to bylo tak sladké… Já je prostě miluju pohromadě. Dojímá mě, jak je Tom starostlivý a ohleduplný. A Bill mě baví, jak se stále více dokáže odvázat. Myslím, že společné bydlení jim jen prospěje 😍 a Lisa si přijde na své 😁

2  Jasalia | 18. listopadu 2019 v 22:35 | Reagovat

Skvelé, ako vždy. Je super, že sa Bill nedal zastrašiť nepríjemným zážitkom, ba naopak, ešte viac ho to povzbudilo v tom, bojovať za svoje šťastie. Ďakujem za preklad.

3  Karin | 24. listopadu 2019 v 21:26 | Reagovat

Krásně se doplňují a Tom je zlatíčko jak se chova k Billovi.

4  Démonka | 18. prosince 2019 v 0:09 | Reagovat

Se tu normalne tlemím, to byla sranda 🤣🤣🤣! A z Billa se stava panovacky general, je samy příkaz 😝 ale u nej a pro nej to je jedine dobre, ze si konecne dokáže rict, co chce a nebojí se tohl. Tom je zlaticko 🥰.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics