The Graveyard 13.

autor: Doris & Lauinka

„Co máš za lubem?“ Vydechl Tom do Billových úst. Bill odtáhl obličej a pousmál se.

„Nech se překvapit.“ Billovy rty znovu zaútočily, avšak nyní na Tomův krk. Líbal ho na ohryzku, věděl, že to Tom miluje, a svými prsty se zatím přesouval ke knoflíku kalhot. Tom pod jeho doteky skutečně slastně přivíral oči a cítil narůstající vzrušení. Za tu dobu, co spolu byli, se Bill naučil nebýt nejistý, měl čím dál víc sebedůvěry a méně ostychu se Tomovi odevzdat. Ale teď Tom poznal, že je v jeho chování něco přeci jen nového. Něco odvážnějšího než dosud. Že se Bill nejspíš rozhodl překonat nějakou svou další vnitřní laťku. Rozhodl se mu do toho nijak nezasahovat. Nechat to celé jen na něm a užít si to. Konec konců učil Billa, jak si má všechno užívat. Knoflík Tomových kalhot povolil a ty se mu sesunuly na kolena. Spolu s nimi se sesunul na kolena i Bill. Tom se na něj podíval a Bill mu oplatil pohled plný touhy a spokojenosti. Starší chlapec se usmál a svými prsty vklouzl do Billových vlasů. Jen si je nechal protékat mezi prsty. Žádným gestem nebo pohybem nenaznačil Billovi, co má dělat. Ani nemusel. Bill si vedl moc dobře. Vyhrnul Tomovo tílko a dráždivě ho líbal na podbřišku, zatímco jednou rukou se chopil Tomova tvrdého mužství a jemně ho masíroval.

Tom překvapeně vydechl a podíval se dolů na záplavu vlasů ve své ruce, a pak ještě níž, kde černovlásek tiskl jazyk proti jeho holé kůži na břiše. Ten pohled ho donutil znovu zavřít oči a lehce zaklonit hlavu.

 

„Bože, Bille…” vzdychl a ruku mu do vlasů zapletl více. Teď už mu bylo úplně jasné, co má Bill v plánu, a rozhodně se tomu nehodlal bránit. Bill se pro sebe musel usmát, když cítil, co Tomovi způsobuje. Promnul ho v ruce znovu, a poté mu stáhl i boxerky, aby mohl splnit to, na co se celou dobu připravoval. Byl nervózní, ale rozhodně si na mysl nepřipouštěl žádné obavy, že by selhal. Podíval se nahoru do Tomovy tváře a lehce se usmál jeho výrazu. Starší z chlapců měl zavřené oči a z pootevřených rtů ztěžka dýchal. Bill si lehce olízl rty, než zkusmo olízl i Toma po celé délce. Ve vlasech cítil něžné zatahání, a to ho popohnalo k další ochutnávce. Lehce vsál špičku Tomova penisu mezi rty a olízl ji jazykem. Usmál se nad tím, jak se starší z chlapců celý napnul, a vzal ho do úst celého. Tom hrdelně zasténal a prohnul se v zádech. „Kurva, Bille,” lehce zasyčel a podíval se znovu dolů do svého klína. Oči mu zčernaly chtíčem, když viděl, jak jeho penis mizí v černovláskových ústech, a olízl si rty. Měl pocit, že brzy omdlí, a tak jednou rukou za sebou se chytil lopaty, aby alespoň trochu nabral nějakou oporu.

Bill spokojeně přivřel oči a začal Toma kouřit. Nechtěl ho moc dráždit, navíc stále byli na veřejném místě, což bylo jistě dost vzrušující, zároveň však pobuřující. Nechtěl, aby je někdo načapal takhle, Tom by z toho mohl mít problém a on sám taky. A tak se snažil Toma přivést co nejrychleji k vrcholu, samozřejmě se snažil, aby si to i co nejvíce užil. Vlastně to nebylo až tak složité, a teď se musel smát i sám sobě, že se do toho nepustil už dávno. Bylo to tak přirozené a on přesně věděl, co má dělat. Pomáhal si rukou, zatímco druhou si hrál s jeho varlaty. Občas jej podráždil kuličkou piercingu a musel se usmát, když Tom vždy zavzdychal.

Tomův dech se stal přerývanějším a rozhodně těžším, a tak Bill svoje pohyby zrychlil. Přivřel oči a začal se více soustředit, aby tohle dotáhl do zdárného konce. Poctivě Toma kouřil a musel říct, že i on sám se z toho cítil vzrušený, ale tohle všechno bylo dneska jen o Tomovi, ne o něm. Ruku stiskl pevněji, když cítil, jak penis v jeho ústech lehce začal cukat.

„Bille… už… už nevydržím,” zavzdychal Tom a snažil se chlapcovu hlavu ze svého klína lehce odtlačit, když ale Bill zůstal na místě a pokračoval v činnosti, naposledy tiše vykřikl a udělal se mu do úst. Bill poslušně všechno spolykal a jazykem jej ještě dočistil. Tom cítil, že ztrácí rovnou půdu pod nohama a musel udělat pár nejistých šouravých kroků, aby se opřel o náhrobek za sebou. Ruce se mu třásly, ale cítil se tak spokojený, jako snad ještě nikdy. Pomalu otevřel oči a usmál se.

„Tohle bylo to překvapení, o kterém jsi mluvil ráno?” Ztěžka se zasmál a jen co se trochu vzpamatoval, natáhl si zpátky prádlo i kalhoty. „Děkuju.“

Bill byl náležitě spokojený sám se sebou. Usmíval se a v duchu i radostně poskakoval, že to tak dobře zvládl. Ve skutečnosti se ale udržel.

„Není zač. Jsem moc rád, že se ti to líbilo.“ Postavil se Bill znovu na nohy.

„No… teď už do té sprchy rozhodně musím.“ Zasmál se Tom a podíval se na rozdělanou práci na hrobě. Naštěstí už byl skoro hotový, takže udělal posledních pár zápřahů lopatou a bylo hotovo. Chytil Billa kolem ramen, líbnul ho do vlasů a zamířil i s ním domů.

„V troubě je jídlo, tak si ho ohřej, já se zatím umyju, a pak mi povíš, jak to šlo ve škole, ano?“ Tom si zakládal na správné životosprávě, a tak nedovolil Billovi ani jeden oběd vynechat. Do školní jídelny ale Bill chodit odmítal, jelikož se to prý nedalo jíst.

„Dobře.“ Přikývl Bill a nechal svého staršího milence zalézt do koupelny.

 

Poslušně si nandal porci oběda a zasedl ke stolu. Tom vařil překvapivě dobře. Žádné extra vymoženosti nebo exotiku, ale dobře. Přemýšlel, co má Tomovi povykládat. Na mysl mu hned přišla nežádoucí návštěva v podobě sociální pracovnice a nebyl si jistý, jestli to má Tomovi říct. Nechtěl mu přidělávat starosti, ale říká se přeci, že starost rozdělená mezi více lidí je menší starost.

„Tak už jsem tu. Dobrou chuť.“ Ozval se Tom hned, co v čistých trenkách vylezl z koupelny a ručníkem si sušil vlasy. „Tak povídej, jak ses měl?“ Sednul si naproti Billovi. Bill pokrčil rameny a spolkl sousto.

„Jako vždycky. Nic extra. Jen…“ zaváhal, jak pokračovat dál, a Tom hned zpozorněl. „Přišla do školy ženská ze sociálky.“ Přiznal barvu Bill a rozpačitě se kousl do rtu. Tom asi tak tři vteřiny mlčel, než chápavě přikývl.

„A co chtěla?“ Zeptal se, i když to bylo jasné. Někdo musel Billa nahlásit, že není doma. Nebylo mu ještě osmnáct a Tom věděl, že by to mohl být problém.

„No, vlastně ani nevím. Ptala se mě, jestli je všechno v pořádku, a jestli jí nechci o něčem povědět. Pak mi dala vizitku a odešla.“ Pokrčil Bill rameny. Teď když nad tím tak zpětně uvažoval, mu ta návštěva přišla trochu zvláštní. Nikam ho neodvedli, nijak mu nepohrozili, vrátit se domů ho nenutili. Napadlo ho, že se možná jen přišli napřed přesvědčit, zda chodí do školy a není třeba nezvěstný.

„Nedělej si s tím starosti, zlato.“ Usmál se na něj povzbudivě Tom. „Až nám tu někdo zaklepe na dveře, budeme to řešit. Ale za pár měsíců ti bude osmnáct, třeba už se tím nebudou zatěžovat.“ Stiskl povzbudivě Billovu ruku a ten jen souhlasně přikývl. Třeba má Tom pravdu a na těch posledních pár měsíců si nebude chtít nikdo přidělávat práci. K čemu by jim to bylo?

 

„No je tu ještě jedna věc, kterou bych potřeboval vyřešit.“ Ozval se černovlásek a zabodl do Toma pohled. Tom tázavě nadzvedl obočí. „Chtěl bych, abys přišel na můj maturitní ples. Dnes se to domlouvalo a každý má nahlásit dva lidi, co dostanou vstupenku zdarma. Jako třeba rodiče, ale ty já určitě zvát nebudu.“ Zakřenil se Bill. Tom lehce zasténal.

„Bille, já nevím, tyhle akce nejsou moc pro mě. Navíc, určitě si to užiješ se spolužákama, a nikdo se na tebe nebude divně koukat, že sis tam pozval hrobaře.“ Tom tyhle akce nikdy nevyhledával, nebyl zrovna typ na smoking a lakovky. Bill nahodil štěněčí pohled.

„Vždyť nikdo neví, co děláš. A já si to chci užít s tebou. Jinak tam nepůjdu.“

Tom tiše zasténal, i když ve skrytu duše ho Billova slova hřála u srdce. Chvilku na černovlasého chlapce koukal a prohrábl si vlhké vlasy.

„Přece nemůžeš zmeškat svůj maturitní ples, to nejde.“ Zakroutil Tom hlavou. Přeci jen je to velký večer a on rozhodně nechtěl být důvodem, proč by si tento svůj veliký den Bill nemohl užít.

„To znamená, že souhlasíš?“ Zajásal spokojeně Bill a strčil si vidličku mezi rty, kterou olízl. Tom jej bedlivě sledoval a projela jím vlna vzrušení, ještě teď cítil Billův jazyk na svém vzrušeném penisu. Nasucho polkl.

„Musím tančit?“ Bill se zvonivě zasmál a lehce kývl na souhlas. Tom zasténal, položil si hlavu na stůl a zavřel oči. „Nesnáším tančení, vůbec nejsem dobrý tanečník, akorát ti udělám ostudu.“ Zamumlal do desky stolu.

„Bude to krásný, Tome, vážně. Slibuju, že to bude jen jeden tanec, víc tě nutit nebudu.“ Bill jej pohladil po ruce a povzbudivě se usmál. Už teď věděl, že to bude nejkrásnější večer v jeho životě. Představil si, jak s Tomem tančí v rytmu valčíku, jak mu jej všichni přítomní závidí. Holky, kluci, ba dokonce i učitelé, a on je tak zatraceně pyšný, že Tom je jeho.

Tom pomalu otevřel oči a podíval se na Billa, vydechl. „Fajn, půjdu s tebou na ten ples, ale jestli ti udělám ostudu, varoval jsem tě.“ Bill se zahihňal a donutil se Toma usmát. Úsměv mu však na rtech zmrzl téměř okamžitě, když mu něco došlo. „Nemám smoking.“ Přeci jen vyloženě na pohřby nechodil. Vždycky mu řekli, v jakém sektoru má vyhloubit jámu, a po obřadu, až nikdo z pozůstalých už nebyl poblíž, jámu zase zasypal. A k tomu opravdu nepotřeboval oblek. Bill se zazubil ještě mnohem víc a rukama zatleskal jako malé dítě.

„Víš, co to znamená?“ Zajásal nadšeně Bill, div se nepřevrátil i se židlí od stolu. Tom znovu frustrovaně zaúpěl.

„Ne.“

„Ale ano, nákupy!“ Bill měl rád nakupování, vždycky si užíval, když mohl mít něco nového do svého šatníku. Když se k Tomovi nastěhoval, neměl moc věcí, ale Tom se to rozhodl změnit. Nakupování byla jedna z mála věcí, co jeho černovlásek opravdu miloval. Užíval si vybírání různých kousků, které k sobě opravdu ladily. Tom byl opak. Nákupy z duše nesnášel a plná nákupní centra to všechno jen zhoršovala. Teď ale věděl, že to je nezbytné, a alespoň byl rád, že Bill si tohle rozhodně užije.

„Dobře, dobře.“ Tom rezignoval a protáhl se a vstal od stolu. Bill spokojeně dojedl svoje jídlo a jako vždy poslušně opláchl prázdný talíř. Tom se přesunul do obýváku a Bill se k němu přitulil na gauči.

„To znamená, že zítra jedem na nákupy?“ Bill se usmál, přikývl a políbil Toma na tvář. Zbytek dne už byl poklidný. Bill si udělal svoje úkoly do školy, chvíli se učil, a zbytek večera strávil v blízkosti Toma, který relaxoval u televize. V podstatě to byla jen taková kulisa, Tom nikdy nedával moc pozor, co zrovna v televizi hraje, když byl Bill poblíž. A Bill to moc dobře věděl. S Tomem si připadal opravdu krásný a chtěný, a to bylo něco, o čem ani nikdy nesnil. Neustále na sobě cítil Tomovy oči a to mu neuvěřitelně zvedalo sebevědomí. A Tom rozhodně nebyl skoupý na rozdávání komplimentů.

 

autor: Doris & Lauinka

betaread: Janule :o)

3 thoughts on “The Graveyard 13.

  1. ooo maturitny ples :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: tam by som sa tiez chcela objavit 🥰

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics