The Graveyard 16.

autor: Doris & Lauinka

Tom byl v šoku. V naprostém šoku ze sebe samého. Co to udělal? Zvedl z Jörgena krvavé ruce a pohlédl vyděšeně na Billa. Ten na něj beze slova zíral. Nikdy by nevěřil, že se Tom může proměnit v takové zvíře. To, co před sebou viděl, bylo jako z nějakého hororového filmu. Někde hodně v hloubi duše byl ale na Toma neskutečně hrdý. Tohle pro něj nikdy nikdo neudělal. Zastal se ho.

Někdo z přítomných zavolal sanitku a posléze přijela i policie. Jörgen naštěstí nebyl mrtvý, ale nechybělo k tomu moc. Ptali se svědků na incident a ti skoro všichni jednotně řekli, že Jörgen byl ten, kdo všechno začal. Potom se zkoušeli ptát i Toma, ten však nebyl schopný mluvit. V podstatě si nic moc nepamatoval.

„Já nevím, co se přesně stalo. Prostě jsme tančili, najednou tu po mně ten chlap začal řvát a praštil mě. Pak už nevím. Asi jsem ho vyvedl ven a… a…“ nedokončil větu a mávl rukou směrem k odjíždějící sanitce. Policista si výpověď zapsal a oznámil mu, že ještě bude předvolán, aby vše uvedl do protokolu. Tom kývl na souhlas a nechal si od druhého záchranáře ošetřit nos. Trval na tom, že o nic nejde, ale neměl moc sil se dohadovat, a tak nakonec dovolil té mladé ženě, aby ho prohlédla. Sledoval Billa. Ten stál u zídky a vyslýchal ho další z policistů. Jejich pohledy se na okamžik setkaly a Tom se div k černovláskovi nerozběhl. Jeho pohled byl naprosto nečitelný a Tom z toho šílel. Nenáviděl jej za to, co udělal? Nedivil by se. Přeci jen, byl to jeho otec. Když zahlédl policistu, jak od něj odchází, zvedl se na nohy a rovnou k němu zamířil.

 

„Bille, tak… moc mě to mrzí.“ Začal Tom a měl co dělat, aby se snad nerozplakal.
„Nemůžeš za to.“ Zakroutil černovlásek hlavou a zavřel oči. Tohle musela být noční můra.

„Já… nenávidíš mě za to, co jsem udělal?“ Bill vzhlédl a široce otevřel oči.

„Ne… ne, Tome, proboha, jak tě to mohlo napadnout?“ Okamžitě staršího muže objal a zabořil mu nos do krku. Tom si úlevně oddechl a jeho hubené tělo vtáhl do svého objetí.

„Nikdy bych nevěřil, že se umíš takhle prát.“ Usmál se trochu Bill a pohladil ty svalnaté paže. Rozhodně by Toma nechtěl nikdy takhle naštvat.

„Já taky ne. Najednou… jsem viděl černo. Nešlo to zastavit, ani se ovládnout. Před očima jsem měl tebe, když jsi ke mně přišel ten večer. A když jsem viděl tvoji matku, tu velkou modřinu na obličeji, chtěl jsem ho zabít.“ Znovu stiskl ruce v pěst, ale téměř okamžitě je povolil.

„Naštěstí nezabil.“ Řekl tiše Bill a podíval se do očí Tomovi. Byly tam vepsané obavy a neuvěřitelný strach.

„Tak moc se bojím, že… že… on,“ zakoktal se Bill a oči rychle zase sklopil.

„Teď už bude všechno v pořádku, jen… je mi líto, že jsem ti zkazil ples.“

„Nebuď hloupý, není to tvoje vina.“ Usmál se znovu černovlásek a přitulil se na Tomovu hruď, kde chvíli poslouchal, jak Tomovo srdce bije. A moc dobře si uvědomoval, že bije jen pro něj. Tohle byl více než dostačující důkaz. A Billovi došlo, že už vlastně nechce déle čekat. Tom jej bezmezně miloval, udělal by pro něj cokoliv. Dokonce skoro zabil jeho otce, aby pomstil jeho staré jizvy. Teď byl on na řadě dokázat Tomovi svoji lásku. A přesně věděl, co musí udělat.

 

„Bille já… moc mě to mrzí, ale raději půjdu domů. Nezlob se, vážně jsem tohle nechtěl.“ Zadíval se starší muž chlapci do očí a hladil ho po ramenou. V jeho pohledu Bill mohl číst opravdové výčitky a lítost.

„Nebuď blázen. Půjdu s tebou. A přestaň už s těmi výčitkami. Jednou pro vždy… nebyla to tvoje vina.“

„To nemůžeš.“ Zakroutil Tom vehementně hlavou, až ho zabolel rozbitý nos, a znovu se z něj spustila trocha krve. Tom ji automaticky otřel do hřbetu ruky. „Ještě sis neužil ples. Vážně, prosím, zůstaň tu a zkus si to užit co nejvíc se spolužáky. Je to moc důležitý den.“ Bránil se Tom, ale Bill se nedal odbýt.

„Ano, je to důležitý den a to nejdůležitější v něm jsi ty. Mám šerpu, mám za sebou tanec, tak už chybí jen si ten večer užít s tebou. A nebudu o tom diskutovat.“ Pohrozil Bill prstem s úsměvem, když viděl, že se Tom nadechuje k dalším protestům. Nakonec to vzdal a přikývl. „Výborně. Počkej tady. Jen si dojdu do šatny pro věci a hned jsem zpátky.“ Jen co to dořekl, vyrazil Bill zpátky dovnitř a do šatny, kterou měl společně se spolužáky oddělenou od šatny, kam si ukládali věci hosté. Bill popadl batoh, ve kterém měl věci na převlečení, až dojde na volnou zábavu, a rozhlédl se, zda něco nezapomněl. Pohled mu utkvěl na pěti lahvích vodky, které tu měli jako třída schované, až bude na čase rozjet pořádný mejdan. Chvíli zaváhal, nikdy nic neukradl, ale na tenhle ples přeci finančně přispíval jako ostatní spolužáci, a tudíž má na tu flašku z jedné osmadvacetiny nárok. Omlouval se sám sobě, když jednu z lahví strkal do batohu. Džusů měli doma dost. Bill sice nebyl úplně pijící typ, ale dneska to měl být jiný večer, a bohužel whisky pro něj rozhodně nebyla. Tu moc rád přenechá jen Tomovi.

 

„Tak jdeme.“ Usmál se na Toma, když se k němu vrátil a zavolal taxík. Procházka by jim sice nejspíš prospěla, ale Bill už chtěl být doma. Cítil se tak odhodlaně, že dnes večer se to stane, že se nechtěl zdržovat. Doma, zatímco Tom se šel umýt a převléknout do koupelny, Bill ze sebe sundal košili, na které byly krvavé stopy od toho, jak se tisknul k Tomovi, a zůstal jen v kalhotách. Tomova košile na tom byla podstatně hůř. Na stůl položil jak lahev vodky a džusu, tak lahev whisky a dvě skleničky. Ve špajzu vybrakoval alespoň jeden pytlík brambůrků a oříšků spíše jen tak na oko, aby to vypadalo, a čekal na Toma. Byl trochu nervózní, ještě nikdy před Tomem nechodil do půl těla. Jeho nervozita byla trochu směšná vzhledem k tomu, že už ho Tom viděl nahého mockrát.

 

Tom vyšel z koupelny a okamžitě se pohledem zastavil na Billovi usazeném na gauči a nalévajícím whisku do Tomovy skleničky. Sjel pohledem jeho vystouplou páteř, která vyčnívala ze zad, jak se Bill ohýbal, a pak jeho tetování táhnoucí se přes celý bok. Lehce se kousnul do rtu. Byl to pro něj žhavý pohled, ale udržel se, aby po Billovi hned nevystartoval. Nebyl si ani jistý, v jakém je teď Bill rozpoložení.

„Nevím o tom, že bych měl doma vodku.“ Zasmál se Tom, když dosedl na gauč. Bylo mu naprosto jasné, že si ji Bill musel donést z plesu.

„Myslím, že ostatní se opijou dřív, než na ně dojde, a pak už si budou myslet, že tu jednu prostě dávno vypili.“ Zahihňal se Bill a usadil se vedle Toma. Podal mu skleničku whisky a chopil se svojí vodky s džusem. Cinknul svou sklenkou o tu Tomovu a trochu se napil. Nespouštěl přitom oči z těch Tomových. Toma to trochu znervózňovalo. Nevěděl, co v tom pohledu má číst, ale naskakovala mu z toho jemná husina za krkem.

„A my máme v plánu se taky opít? Že tu máme takové pohoštění.“ Usmál se Tom a naklonil se hlavou blíž k Billovi. Ten dopil svůj drink a položil prázdnou sklenku na stůl.

„Ne, ale trocha uvolnění neuškodí.“ Vydechl Bill a dlaň položil na Tomovo břicho. Přejížděl po něm ze strany na stranu a cítil pod jeho tílkem vypracované svaly. Tomovo tělo zkrátka miloval od první chvíle, kdy ho viděl.

 

Tomovi pomalu začalo docházet, kam tento večer bude směřovat. Kam ho Bill chce směřovat a rozhodně nebyl proti. Nechtěl ale ani nic uspěchat, nebo být moc hrr, přestože vidina milování s Billem ho rozpalovala okamžitě. Věděl, že to je pro Billa první takový zážitek, a tak ho nechtěl zkazit nějakou zbrklostí. Chtěl, aby to pro Billa byl nezapomenutelný zážitek, zvlášť v jeho důležitý večer. Nalil ještě jednu sklenku sobě i Billovi a sledoval chlapcovy rty, jak se smáčí v drinku. Jakmile Bill skleničku položil, Tom neodolal a přitiskl své rty na jeho. Byly tak smyslné, jak se leskly od právě dopité tekutiny. Tom ztěžka vydechl, když mu Bill dovolil proniknout do úst jazykem, a on cítil chuť alkoholu a Billa zároveň. Jednou rukou si černovláska chytil za krkem a líbal ho čím dál vášnivěji. Bill do polibku spokojeně zakňoural a cítil teplo, které se mu rozlévalo v těle. Aniž by odlepil svá ústa od polibku, pomalu se nadzvedl a přesunul se obkročmo na Toma. Nepřestával ho líbat a svými dlouhými nehty mu přejížděl přes vypracovaná ramena a paže. Tom ho jednou rukou lehce popotahoval za vlasy a druhou mu přes bok sjel na bedra a tisknul ho k sobě.

 

Bill si užíval každý kousek Toma, jako by to snad mělo být naposled. Hladově líbal jeho rty s neuvěřitelnou naléhavostí, až se z toho staršímu z chlapců motala hlava. Takhle Billa ještě nikdy neviděl, ale rozhodně si nestěžoval. Naopak mu vycházel vstříc a hladil jej po zádech. Bill se snažil úplně nepřemýšlet, ale jednu věc ještě musel vyřešit. Potřeboval Toma dostat do ložnice. Měl tam speciálně pro dnešní den schovaný pod polštářem gel. Dost materiálů o tom načetl a tohle byla rozhodně nepostradatelná věc. Uvažoval i nad koupí kondomů, aby si to co nejvíce usnadnil. To však téměř ihned zavrhl. Chtěl Toma cítit za každou cenu. Navíc si myslel, že by to takhle mohlo být pro Toma o dost pohodlnější.

 

Ještě nějakou chvíli se takhle s Tomem mazlili na gauči, dokud se Bill neodtáhl, aby nabral nějaký vzduch. Byl celý červený v obličeji. Rty byly kompletně rudé od líbání a Tom netoužil po ničem jiném, než se jich znovu zmocnit. Bill mu však pohlédl do očí, a když se Tom nahnul k chlapci blíž, aby jejich rty spojil v jedny, Bill mu položil ruku na hrudník, aby ho zastavil. Tom byl zmatený, když ale na černovláskových rtech viděl úsměv, nechal ho pomalu ze sebe slézt. Propaloval ho pohledem, zatímco mladší z chlapců pomalým houpavým krokem zamířil k ložnici. Byl neskutečně nervózní z toho, co mělo přijít, ale Tomovi bezmezně věřil. Věděl, že by mu nikdy neublížil. Navíc v tuhle chvíli se cítil tak žádaný, že mu to dovolovalo Toma trochu provokovat. Když se dostal ke dveřím ložnice, pomalu vešel, ale hned na to ze dveří vystrčil hlavu a podíval se na Toma.

„Ty nepůjdeš?“ Tom téměř okamžitě vyskočil na nohy a zamířil za svým milencem. Rozhodně chtěl jít. Chtěl běžet, to ale neudělal. Místo toho rychle vpadl do ložnice a znovu si Billa přitáhl k sobě.

„Jsi tak nádherný.“ Zabroukal spokojeně a prohrábl ty havraní vlasy. Bill se blaženě usmál a začal znovu Toma líbat na rty. Dotýkal se jeho těla a směle zajel rukou i pod tílko, které začalo být rozhodně překážkou. Ne na moc dlouho. Bill přerušil polibek jen na okamžik, aby i Tomovo tělo mohlo být odhaleno. Starší z chlapců spolupracoval a zvedl ruce. Bill mu přetáhl tílko přes hlavu a hodil ho někam na zem. Téměř okamžitě prsty přešel přes ty krásně vyrýsované svaly až k lemu jeho tepláků. Tom vydechl. Jeho tělo reagovalo na každý tenhle dotek. Tom sjel rukama po černovláskových zádech až na zadek, který mu v rukách stiskl. Rty přesunul na jeho krk, kde jej líbal. Jazykem přejel po jeho tepně a lehce ho i párkrát kousl. A Bill šílel. Trhaně se nadechl a automaticky se přitiskl více do Tomova klína. Jejich vzrušení se otřela přes látku, ale i tak to oba chlapce donutilo zasténat. Tom se už nedokázal krotit a Billa rovnou shodil do postele. Bill tím překvapen trochu vyjekl. Tom si znovu prohlédl to dokonale štíhlé tělo ležící v posteli a tiše zavrčel, než se ke svému milenci přidal.

„Zešílím z tebe, víš to?“ Zasmál se trochu ztěžka Tom a znovu Billa políbil. Prvně na rty, poté na krk. „Uvolni se.“ Vydechl Tom mladšímu z chlapců do ucha a poté rty zamířil na jeho hrudník. Rukama sjel po dokonale úzkých bocích a rty přitiskl k bradavce. Jazykem ji obkroužil a s druhou si hrál mezi prsty. Téměř okamžitě ztuhly a Bill zavzdychal a propnul se v zádech. Nedokázal se krotit, to, co mu Tom způsoboval, bylo neuvěřitelné, a jemu se z toho motala hlava.

 

autor: Doris & Lauinka

betaread: Janule :o)

2 thoughts on “The Graveyard 16.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics