A Different Kind of Angel

autor: BrokenMirror

Překrásný zvuk bublinek, které se draly na hladinu, mu zněl v uších jako hudba. Zvuk jejích tlumených výkřiků naplnil vzduch kolem něj jako ta nejkrásnější melodie a on se usmál, zavřel oči a zaklonil hlavu, aby si ten okamžik náležitě vychutnal. Nikdy nezažil takový nával adrenalinu jako teď; ani z drog, ani ze sexu, ani z ničeho jiného.
Přitiskl jí hlavu silněji, hlouběji do vody, a její pohyby začaly ustávat. „To je ono, zlato,“ řekl Bill tiše, když se náhle přestala hýbat úplně, její zoufalé mávání rukama ustalo a ona se v jeho sevření uvolnila. „To je ono.“ Rukou, kterou měl zabořenou hluboko v jejích vlasech, jí lehce masíroval pokožku hlavy, jako by ji hladil. „Ty špinavá děvko,“ zasyčel a vytáhl jí hlavu z jezera, tmavé vlasy se jí lepily na mokrý obličej.

Bill si odfoukl pár vlasů z očí a otočil hlavu, aby se podíval na svého stále věrného asistenta. „Můžeš mi s ní pomoct?“
Tom rychle přikývl, přistoupil k němu a klekl si vedle něj.
„Bože, jak já nesnáším ženský,“ řekl Bill náhle, upřel oči na mladou striptérku a zašklebil se. „Jsou to takový děvky, do jedný.“
Tom v zásadě souhlasil. „Měla u sebe nějaký průkaz totožnosti?“
Bill pokrčil rameny. „To nevím, zkontroluj si to.“
Tom šátrajícími prsty ohmatával spoře oděnou ženu odshora dolů, dokud něco nenašel v kapse jejích malých šortek. „Občanka,“ řekl, když ji vytáhl, a zamžoural na ni. „Jmenuje se-“
„Na jméno seru, idiote,“ vyštěkl Bill, až Tom nadskočil a na pár vteřin zavřel oči, když očekával, že dostane ránu po hlavě. Nedostal, místo toho si Bill jen povzdechl. „Prostě to spal. A popel hoď do jezera.“

Tom rychle vytáhl zapalovač, škrtl jím a začal pálit okraj průkazu. Chvíli to trvalo, protože jeho povrch nebyl moc hořlavý, ale nakonec chytl a Tom ho upustil na kameny a sledoval, jak hoří, a když nakonec shořel úplně, smetl popel do jezera.
„Okay,“ řekl Bill s malým úsměvem, ze kterého se Tomovi zachvěl žaludek. Bill přejel Tomovi rukou po tváři a políbil ho do koutku úst a Tom se přistihl, že si snad po sté přeje, aby ho Bill aspoň jednou políbil přímo na rty. „A teď najdi nějaký velký kámen, který můžeme použít,“ řekl Bill a pomalu se od něj odtáhl. „Za chvíli bude světlo.“
„Jo,“ zašeptal Tom a toužil ještě pár vteřin Billa cítit blízko sebe. Přejel mu rukou po zádech a vdechoval jeho vůni, nechal se jí naplnit.
„Tomi, hned,“ pobídl ho Bill netrpělivě, úplně se od něj odtáhl a věnoval mu tvrdý pohled, který ho donutil nasucho polknout. Bill používal jeho přezdívku, jen když to myslel vážně, když chtěl, aby Tom něco udělal a udělal to rychle, takže raději šel, aby mu ten kámen našel.
„Jo, jasně, hned to bude,“ věnoval Billovi úsměv. Když nedostal nic na oplátku, povzdechl si a šel hledat kámen dost velký na to, aby dokázal potopit tělo.

Když se o pár minut později vrátil, Bill kouřil. „Je nutný tohle dělat?“ Zeptal se znepokojeně, když upustil kámen k dívčiným nohám. „Ten popel… důkazy, víš?“
Bill vyfoukl kouř nosem, sevřel cigaretu mezi ukazováčkem a prostředníčkem a Tom se donutil nezírat, protože věděl, že Bill nemá rád, když na něj takhle hledí, ale vypadal tak krásně, když se měsíční světlo odráželo od jeho černých vlasů a cigaretový kouř se vznášel kolem něj.
Pro něj byl Bill anděl. Vypadal jako anděl, mluvil jako anděl a pohyboval se jako anděl, takže jím musel být. Tom by pro něj udělal všechno na světě, přijal by cokoli, co by udělal, i kdyby to znamenalo, že mu pomůže zbavit se těl lidí, které zavraždil.

„Přestaň se tolik bát,“ řekl Bill, rozdrtil cigaretu špičkou boty a Tom na ni zíral, zatímco ho zachvátil pocit paranoi. Kdyby Billa chytili, nevěděl by, co má dělat. „Pomoz mi přivázat ten kámen k tělu.“
„Okay, jen mě nech…“ Tom se sehnul, sebral nedopalek a hodil ho do jezera. Bill si povzdechl a protočil očima, ale nekomentoval to. Na Tomovy paranoidní výlevy už si poněkud zvykl.
Omotali provaz kolem kamene a přivázali ho k dívčině noze, společně ji zvedli a na tři ji hodili do jezera. Bill se spokojeně díval, jak se potápí.
Další laskavost světu splněna.

***

Tom svíral skleničku tak silně, že hrozilo, že se rozbije.
Zuřil, těžce dýchal nosem a prakticky se třásl, když sledoval Billa, jak tančí blízko, tak blízko toho muže na parketu. Nebyli v klubu kvůli zábavě, byli tu proto, aby Bill ukojil svou touhu po zabíjení, ale přesto se zdálo, že na to Bill zapomněl, když se otíral o náhodného cizince. Skutečnost, že se ten muž dotýkal částí těla Billa, ke kterým se Tom nikdy ani nepřiblížil, ho prakticky přiměla buchnout vzteky a žárlivostí.
Tom měl velmi blízko k tomu, aby tam šel a skončil to, ale neodvážil se ze strachu, co by mu Bill provedl, kdyby to udělal. Musel tedy překousnout všechnu žárlivost, která v něm vřela, a jen čekat, až to Bill ukončí sám, aby mohli pokračovat a vypadnout odsud.

Jako by nestačilo sledovat, jak se Bill kroutí a drtí své boky o ty cizincovy, musel být svědkem i toho, jak se k němu Bill naklání a jemně ho kouše do ušního lalůčku a šeptá mu do ucha, jako by se znali odjakživa. Muž přikývl a Bill se usmál způsobem, o kterém Tom věděl, že znamená, že se mu právě něco povedlo. Co měl Bill za lubem?
Zvědavě sledoval, jak ten muž někam Billa vedl a začal se děsit. Proč s tím mužem odcházel? Šli si to rozdat? To mu ani nechtěl říct, kam jdou? Chtěl ho tu prostě nechat? Tom málem dostal záchvat paniky, ale pak mu Bill věnoval pohled přes rameno a mrkl na něj. To ho nějakým způsobem uklidnilo, jelikož to muselo znamenat, že ho Bill nehodlá opustit.

Několik minut netrpělivě čekal. I přestože teď věděl, že ho Bill neodkopne kvůli někomu jinému, neznamenalo to, že z toho má radost. Už se chystal odložit skleničku a vydat se stejným směrem, kterým Bill se svým společníkem odešel, ale pak se Bill i ten muž vrátili… se společností, a tehdy Tom pochopil, o co jde. Ulevilo se mu a cítil se zvrácený. Zvrácený jako Bill.
Mezi Billem a mužem stála krásná, vysoká dívka. Neměla na sobě skoro nic, jen bikiny a podpatky. Bill ji držel kolem ramen a jednoduše si s ní povídal, jak to dělával vždy, když byli na misi. Bill něco řekl muži, který na něj kývl, a pak s úsměvem odešel směrem ke striptérce.
Bill si razil cestu k Tomovi s dívkou v náručí.

„Candy, tohle je Tom,“ řekl Bill, když k němu došli, a dívka se uculila a podala Tomovi ruku. „Přidá se k nám.“
„Oooh, bude sranda,“ řekla s malým mrknutím a Bill se za jejími zády zašklebil a vyslovil jméno „Candy!“ s tak nevěřícným výrazem ve tváři, že se Tom málem rozesmál.
Tom jí věnoval krátký úsměv, než se podíval zpátky na Billa. „Takže, kdo to byl?“ Zeptal se a kývl směrem k tomu muži.
„Manažer klubu,“ řekl Bill a hrdě se usmál. „Dal téhle krásce dneska večer volno, aby se pobavila s námi, že?“ Promluvil směrem k dívce s předstíranou sladkostí v hlase.
S tichým zamručením přikývla a Tom ztuhl, když mu najednou položila ruku na zadek. „No tak, kluci,“ řekla, stiskla mu zadek a podívala se na oba pohledem, který jasně naznačoval, že je má oba pod palcem. „Vypadneme odsud.“
Bill si olízl rty, jeho oči ztmavly a Tom viděl, jak si spokojeně prokřupl klouby na prstech. „Jo, jdeme.“

***

„Nezačínáš být tak trochu neopatrný?“ Zasyčel Tom Billovi do ucha, když procházeli lesem. Dívka byla kousek za nimi a snažila se na těch vysokých podpatcích chodit obtížným terénem. Přes bikiny měla jen tenký kabátek a Tom hádal, že jí musí být zima, ale věděl, že to brzy skončí. „Chci říct,“ pokračoval. „Už jsi v tomhle městě dostal tři, nemyslíš, že policie začne zjišťovat, kdo…“
„Bože, zavři hubu,“ řekl Bill a vrhl na něj pohled. „Po dnešní noci odsud vypadneme. Do jinýho města. A jestli nepřestaneš otravovat, hodím do jezera i tebe.“
To Toma vyděsilo natolik, že zmlkl. Nejhorší na tom bylo, že v hloubi duše věděl, že kdyby na to přišlo, Bill by neváhal ani vteřinu a do toho jezera by ho vážně hodil. Chtěl věřit, že ho Bill miluje, a po většinu času o tom byl skálopevně přesvědčený, ale znal pravdu a věděl, že Bill ho nikdy nedokáže milovat úplně, ne tak, jak miloval Tom jeho.

Pak se Bill otočil ke striptérce, na čele měl falešnou ustaranou vrásku, ale tu faleš poznal jen Tom, dívka byla stejně nevšímavá jako předtím. „Už jsme skoro u chaty, ještě chvilku. Mrzí mě, že v tomhle musíš chodit lesem, musí to být peklo.“
Tom občas obdivoval Billovu schopnost lhát. Šlo mu to tak hladce, že striptérka ani na vteřinu nezapochybovala o tom, že by ho to snad vážně nemrzelo. Usmála se a odhrnula si dlouhé vlasy z lesklého obličeje. „To je v pohodě, zlato,“ zavrněla a Tom viděl, jak při tom sladkém oslovení Billovi zaškubalo v oku.
„Na, půjčím ti bundu,“ řekl Bill, rychle zakryl své znechucení, sundal si bundu a pověsil ji dívce kolem ramen.
„Děkuju,“ řekla, políbila ho na tvář a přitáhla si bundu k tělu. „Jsi tak milej.“
Bill se na ni usmál, pak se otočil a dál je vedl lesem, dokud po několika minutách nedošli k jezeru. Bill a Tom se zastavili.

Striptérka se za nimi zmateně zastavila. „Kde je ta chata?“ Zeptala se a objala si tělo rukama.
„Kašlem na chatu,“ řekl Bill jednoduše, přistoupil k ní, omotal jí ruku kolem pasu pod bundou a přitiskl jí ústa k uchu. „Pojďme si zašukat, přímo tady,“ zašeptal a Tom viděl, jak striptérka přivírá oči. Bylo to tak snadné. Bill uměl lidi oslnit takovým způsobem, o jakém se Tomovi nikdy ani nesnilo.
„Tady?“
„Jo, tady. Pod hvězdami.“
„Oh, ty jsi mi ale romantik.“ Nakrčila nos způsobem, o kterém si myslela, že ji dělá roztomilou, a štípla Billa do boku.
„Použijeme tady Tomiho mikinu,“ řekl jí Bill s mrknutím a rukama Tomovi naznačil, aby si sundal mikinu.

Tom mu ji podal a Bill ji položil na zem, skoro až k samému okraji vody, posadil se na ni a poklepával na místo vedle sebe, dokud si Candy nesedla vedle něj. „Je ti zima, zlato?“
„Teď zrovna ne,“ zavrněla a Bill se na ni usmál, sklouzl rukama po jejích stehnech, břiše, pažích, až k ramenům.
Chvíli jí masíroval ramena, až zasténala, a pak jí ruce přesunul na krk. Pod konečky prstů cítil její zrychlený tep a usmál se. „Jsi tak krásná,“ zalhal a přitiskl rty na její pulzující tep, který se měl brzy zastavit. Myšlenka, že to bude on, kdo ho zastaví, ho vzrušovala.
Candy zasténala, sklouzla rukama po Billových stehnech, a pak se podívala na Toma, který postával ve stínu. „On se nepřipojí?“ Zeptala se Billa, který zavrtěl hlavou.
„Ještě ne. Za chvíli. Jen zavři oči a užívej si.“
Striptérka sotva stačila zavřít oči, když ji Billovy ruce opět sevřely ramena a ona se ocitla s hlavou pod vodou. Ani nestačila vykřiknout.
Pevně jí přitiskl hlavu dolů, vyhnul se jejím kopajícím nohám a jen čekal, až se přestane hýbat.

Bylo tak vzrušující, vzít někomu život. Měl pocit, jako by do sebe nasával jejich energii, jako by jim bral život a přidával ho ke svému. Věděl, že to tak ve skutečnosti není, ale takhle mu to připadalo. A taky to, že někoho zabijete a projde vám to, mělo něco do sebe. Cítil se díky tomu nepřemožitelný, připadal si jako Bůh. Byl to on, kdo rozhodoval o tom, jestli ty kurvy budou žít, nebo zemřou, on drží jejich život ve svých rukou a nikdo kromě něj a Toma to neví.
Nakonec se Candy přestala hýbat a Bill ji vytáhl z vody, vstal a pokynul Tomovi, aby přišel k němu.
„Nikdy se nedíváš, když umírají,“ řekl a znělo to zvědavě.
Tom si olízl rty a pokrčil rameny. „Já se dívám na tebe.“ A byla to pravda. Nikdy se nedíval na mrskající se dívky, nikdy se nedíval na bublinky na vodní hladině, díval se na Billa. Sledoval, jak neuvěřitelně dobře Bill vypadá, když drží těm holkám hlavu pod vodou. Věděl, že Billa nikdy neuvidí uprostřed rozkoše sexu, ale sledovat ho, jak zabíjí, tomu bylo blízko, tak blízko, jak jen to šlo.

„Já vím,“ řekl Bill a užíval si, jak se Tom kroutí pod jeho spalujícím pohledem. „Všiml jsem si, že mě vždycky pozoruješ. Líbí se mi to,“ přiznal. „Jsi stále se mnou, i když se ti to nelíbí, co děláme.“
Tom otevřel ústa, aby to popřel, oči měl doširoka rozevřené, ale Bill zavrtěl hlavou.
„Znám tě,“ řekl jednoduše. „My dva tuhle vášeň nesdílíme, a i když nechápu, proč vlastně ne, beru to.“
Tom netušil, co na to říct, a tak jen přikývl. Nevěděl, co si má myslet o tom, že Bill ví, že se mu nelíbí, co dělá, a přitom se to tak usilovně snažil skrývat.
„Neboj se,“ řekl Bill, a ta slova tak trochu ztrácela smysl, protože Bill to velmi často říkával svým obětem, ale Tom zůstal stát jako přikovaný, když k němu Bill přistoupil blíž.
Tomovo srdce bušilo o hrudní koš, když se Billova ruka usadila na jeho krku. Nechtěl…?
„Co to-“ zašeptal, ale Bill ho přerušil.
„Pssst, chci něco zkusit,“ řekl Bill a Tom se zmohl jen na nechápavé přikývnutí. Byl ztuhlý strachem, ale zároveň byl pocit mít Billa tak blízko sebe neskutečně opojný a příjemný, a on se k němu stále přibližoval. Počkat, cože?

Najednou se Billovy měkké rty ocitly na jeho a jediné, na co se Tom zmohl, bylo, že mu polibek opětoval, přitáhl si ho blíž a líbal ho se vším tím, co v sobě měl.
Přál si, aby tahle chvíle nikdy neskončila, a když se tak stalo, dál se k Billovi tiskl. „Nesmíš se nikdy nechat chytit, jasný?“ Řekl, opřel se čelem o Billovo a jejich chladné dechy se mísily v mlze kouře.
„Udělám, co bude v mých silách,“ odpověděl Bill právě ve chvíli, kdy vzduch naplnily zvuky vrtulníků. Oba ztuhli. „Je čas jít,“ řekl Bill rychle, nohou strčil striptérku do vody, chytil Toma za ruku a společně zmizeli mezi stromy právě ve chvíli, kdy místo činu ozářily světlomety vrtulníků.
Tomovi se možná nelíbilo, co Bill dělá, ale byli v tom spolu.

original

autor: BrokenMirror
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

One thought on “A Different Kind of Angel

  1. tyhle psycho veci miluju. A uplne fascinujici je ta predstsva, ze je to Tom, kdo je naprosto ovladany. Jak ho ma Bill naprosto v kapse. Musim priznat, ze jsem chvili cekala, ze se stane obet i z Toma. Ze prave to jak na nej Tom kouka a neumi skryvat svoji touho po nem, bude ten spoustec co vede Billa k vrazdam. co si budem, ty zensky na nej urcite koukaji stejne. No nastesti se to nestalo. Trochu jsem v tom videla Bestii Carlu. Ta taky byla schopna hledst mlady holky pro svyho manzela, aby byl maximalne uspokojenej. Jen ona se i podilela a libilo se ji to. Takze tom je takovy nizsi level. No tak budu si predstavovat, ze se mu ta oddsnost nikdy nevymsti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics