Bedbound – Upoutaný na lůžko

autor: Shaddix

„Vsadím se, že jsi své první výročí neplánoval strávit takhle!“ Smál se Gustav, když sledoval, jak si jeho nejlepší přítel už potřetí upravuje vlasy, aniž by si všiml jakékoliv změny.
Bill se otočil a zamračil se na svého přítele, než se pohledem vrátil k zrcadlu na stěně před sebou. Ani se nenamáhal vymýšlet nějakou odpověď a místo toho popadl lak na vlasy a zaútočil na blonďatou loknu, aby ji udržel ve správném směru. Dnešní večer musel být dokonalý a rozhodně by nebyl dokonalý, kdyby nevypadal co nejlépe.

„Víš, když ses rozhodl, že si ostříháš vlasy, myslel jsem, že ti ty přípravy půjdou o něco rychleji,“ pokračoval Gustav, když dál seděl na pohovce a sledoval svého nejlepšího kamaráda, jak si v zrcadle pozorně prohlíží obličej a vlasy.
„Okay, fajn, jsem hotovej,“ odpověděl Bill a ke Gustavově úlevě konečně odložil lak na vlasy. „Myslím?“ Zamumlal, když se naplno otočil a snažil se v zrcadle prohlédnout ze všech úhlů.
„Máš hotovo; jdeme na to, pojď!“ Gustav vstal a využil příležitosti dostat Billa do auta dřív, než objeví další nedokonalost na svém účesu nebo oblečení. Díky bohu, že se loni rozhodl ostříhat si své dlouhé vlasy, protože bůhví, jak dlouho by Gustav ještě čekal, kdyby si Bill musel tupírovat lví hřívu, kterou nosíval.

„Vypadám dobře?“ Zeptal se svého přítele, zatímco si rukama dál rovnal košili, aby se ujistil, že na dokonale vyžehleném materiálu nejsou žádné záhyby.
„Bille, vypadáš nádherně!“ usmál se Gustav, „pojďme.“
„Jsi si jistý? Dnešní večer musí být perfektní, Gusti, slíbil jsem mu, že se postarám, aby naše výročí bylo úžasné, i přestože trčí tam.“
„Ať už máš v plánu cokoli, bude to dokonalý, Bille, ale jestli hned nevyrazíme, skončí návštěvní hodiny, a ty ho ani neuvidíš, natož abyste spolu strávili výročí.“
Bill přikývl, popadl sako, které si pečlivě pověsil na opěradlo židle, oblékl si ho přes košili bez záhybů a následoval svého přítele ze dveří, přičemž si cestou nezapomněl vzít tašku.

***

„Šťastné výročí!“ Skoro Bill vykřikl, když vstoupil do nemocničního pokoje, zavřel za sebou dveře a zamířil k posteli na druhé straně pokoje.
„Tobě taky všechno nejlepší k výročí!“ Zasmál se Tom a natáhl ke druhému muži ruce, aby ho mohl obejmout.
„Co je na tom vtipnýho?“ Zeptal se Bill a pozvedl obočí, a s radostí se vrhl do náruče druhého muže a šťastně si povzdechl, když ucítil, jak ho silné paže objímají a jemně tisknou, zatímco mu na temeno hlavy věnoval malý polibek.
„Proč máš na sobě košili a společenské kalhoty?“ Zeptal se Tom a zvedl obočí na svého partnera, když se dvojice pomalu odtahovala.
„Říkal jsem ti to už včera!“ Vykřikl Bill. „I když jsi tu uvízl, protože jsi byl tak hloupý, že sis musel zlomit nohu, zařídím pro tebe to nejlepší výročí, jaké budu moct.“

Tom se usmál a zavrtěl hlavou. „A já ti říkal, že mě odsud za pár dní pustí, a i když nebudeme moct dělat všechno, co jsem plánoval, rozhodně to pak budeme moct oslavit.“
Bill zavrtěl hlavou a zamračil se na svého přítele, který se jen usmál. „To pak už nebude výročí! Takže to oslavíme dneska! Smyslem výročí je oslavit den, kdy se lidi dají dohromady, a ne až o pár dní později jako nějaký dodatek.“
Tom se zasmál a podíval se na svého přítele, byl opravdu šťastný, že se přesně před rokem nechal přesvědčit, aby šel. Od té doby ani jedinkrát nezalitoval, že šel do toho baru a rozhodl se jít si zakouřit, zatímco jeho kamarád objednával drinky. Kdyby přestal kouřit, jak mu Georg neustále doporučoval, nikdy by nestál vedle krásného blonďáka pod kuřáckým přístřeškem.

„A jak to tady chceš vlastně odslavit?“ Zeptal se Tom, zvedl obočí a položil ruku svému příteli na bok. „To, na co jsem myslel já, by se muselo odehrávat jedině doma,“ ušklíbl se Tom a poslal svému příteli drzé mrknutí.
„Já vím,“ ušklíbl se Bill, lehce se k Tomovi naklonil a věnoval mu něžný polibek na rty, než se podíval do jeho čokoládových očí, které mu pohled oplácely. „Přesně si pamatuju, co jsi mi to říkal. Dokonale si vzpomínám, co jsi říkal, že mi plánuješ na oslavu udělat.“
„A právě proto musíme ještě pár dní počkat,“ odpověděl Tom a nespouštěl ze svého přítele oči.
„Jsi si tím jistý?“ Zašeptal Bill a znovu přitiskl své rty na jeho.
Bill cítil, jak se Tom prudce nadechl, než polibek opětoval. Bill se odtáhl a znovu se na druhého muže usmál. Cítil, jak Tom upírá oči do těch jeho.

„Co tím myslíš?“ Zeptal se Tom roztřeseným hlasem a nespouštěl ze svého přítele oči, když sledoval, jak Bill pomalu vstává z postele a dělá několik kroků k židli, kam předtím, když vstoupil do pokoje, odhodil tašku.
„Myslím tím, proč bys měl nechat svůj prázdný pokoj, který máš jen pro sebe, jen tak?“ Odpověděl Bill a podíval se na Toma. V duchu se pro sebe usmál, když viděl, jak Tom polkl a prudce se nadechl. Zatím to šlo perfektně. Musel se jen ujistit, že bude zticha, což byl teď jediný problém. Bill se kousl do rtu, než sáhl do tašky, něco z ní vytáhl a nasadil si to na krk, načež se otočil zpátky k posteli.
„Na co to je?“ Zasténal Tom, když se při pohledu na výjev před sebou kousl do rtu.
„No, Tome, zdá se, že je vaše dýchání poněkud mělké. Mohl byste si sundat oblečení, abych mohl zkontrolovat vaše dýchání, prosím?“ Zeptal se Bill svým nejautoritativnějším tónem a pohrával si s kovovým stetoskopem, který mu visel kolem krku, když udělal krok zpátky k posteli, kde Tom ležel.

Tom se zmohl jen na přikývnutí a kousnutí do rtu, když se mu naskytl pohled na svého přítele, který stál nad ním v dokonale čisté bílé košili, tmavých kalhotách a s kovovým stetoskopem zavěšeným kolem dokonalého hubeného krku. Natáhl ruku do zadní části nemocničního pláště, rozvázal šňůrku, která ho držela pohromadě, a vyklouzl z něj, přičemž nechal látku sklouznout a nakupit se mu kolem pasu.
„Okay,“ usmál se Bill, když udělal poslední krok k posteli, vylezl na matraci a sedl si obkročmo na druhého muže. Aniž by řekl cokoli dalšího, sundal si stetoskop z krku, nasadil si náušníky do vlastních propíchnutých uší a druhý konec zvedl k ústům, aniž by odtrhl pohled od Tomových tmavých očí, lehce vydechl na konec lékařského přístroje, aby chladný kov zahřál. Nepřestával se dívat do očí svého přítele, opatrně přiložil nyní zahřátý kov na hrudník druhého muže, kde se nacházela jeho pravá plíce, a poslouchal mělké zvuky, které vycházely z Tomovy hrudi.

„Dýcháte velmi mělce,“ řekl Bill, a ještě několik vteřin poslouchal zvuky, než přesunul přístroj na levou stranu hrudníku a přiložil kov na Tomovo srdce, načež se naklonil dopředu, aby se jejich hrudníky téměř dotýkaly, a ujistil se, že se o sebe jejich klíny lehce otřely. „A váš tep je docela rychlý,“ zašeptal Bill svůdně do Tomova ucha. „Cítíte to?“ Zeptal se a lehce Toma políbil na ušní lalůček.
Tom se zmohl jen na přikývnutí, když rukama objal přítelovy štíhlé boky, takže se jejich klíny opět lehce přitiskly k sobě.
„Myslím, že se budeme muset podívat na příčinu vašeho zrychleného tepu,“ zašeptal Bill, když se od něj lehce odtáhl, „rozhodně bychom nechtěli, aby se to opakovalo a my nevěděli, jak to vyřešit, že ne?“
Tom zavrtěl hlavou. „Ne, doktore, to bychom nechtěli,“ odpověděl, zatímco jeho ruce putovaly nahoru a dolů po stehnech jeho přítele.

„Máte představu, co to způsobilo?“ Zeptal se tiše blonďák, když sjel prstem po Tomově hrudi a zastavil se těsně nad zmačkanou látkou nad pasem.
„Myslím, že tak nějak tuším,“ odpověděl Tom, který stále mělce dýchal, a sledoval, jak Bill pokládá stetoskop na postel vedle nich, přičemž jeho ruce stále spočívaly na přítelových bocích.
„A?“ Zeptal se Bill a podíval se na svého přítele, „co myslíte, že by mohlo být příčinou?“
Tom nic neřekl, místo toho vzal přítelovu jemnou ruku a navedl ji do svého klína, kde Billovu ruku přitiskl na svůj tvrdý penis.
„Rozhodně si myslím, že tohle by mohl být ten problém,“ Bill přitiskl svou ruku o něco silněji na tvrdý úd, který jasně cítil pod tenkou látkou nemocničního pláště. „Obávám se, že se na to budu muset podívat víc zblízka,“ pokračoval, když přejel dlaní po celé délce pokryté látkou, čímž si od Toma vysloužil zasyčení, než jeho prsty našly okraj látky.
„Rozumím, doktore, udělejte, co je třeba,“ zasténal Tom, „rozhodně je potřeba to vyřešit.“

Billovy prsty stáhly okraj nemocničního pláště ještě víc dolů, čímž umožnil Tomovu naběhlému penisu osvobodit se z pout látky, takže Tom zasyčel, když chladný vzduch udeřil do jeho citlivého vrcholku. Bill beze slova znovu zvedl ruku a bez varování obtočil prsty kolem celého Tomova penisu a pomalu rukou hýbal po celé délce, než se naklonil dopředu a tvrdě políbil na rty Toma, který zhluboka vydechl, když Billovy prsty pohladily jeho vrcholek.
„To je hodně velký problém,“ zašeptal Bill a znovu tvrdě políbil svého přítele na rty, „hodně, hodně velký,“ mumlal dál mezi polibky, které mu zasazoval na ústa, zatímco ho silné ruce opět objaly kolem pasu a pevně ho držely, zatímco Bill pokračoval v klidných a mučivě pomalých tazích nahoru a dolů po celé délce.
„Myslíte, že mě dokážete vyléčit?“ Zašeptal Tom a zavřel oči, když Bill polibky mapoval linii jeho čelisti a sjel na krk, kde okusoval jeho citlivou kůži.
„Myslím, že tuším, jak vás vyléčit,“ odpověděl Bill a zamířil dolů k Tomovým bradavkám, vsál jeho bradavku do úst, a přitom stále pomalu rukou pracoval na Tomově penisu, čímž si od něj vysloužil tiché sténání. Sál a olizoval každý kousíček, než konečně ze svých spárů pustil tvrdou bradavku a pokračoval vlhkými polibky dolů po Tomově břiše a cítil, jak se Tom napíná, když se jeho horký dech rozbíjel o kůži, než se dostal k malému proužku lehce zastřižených chloupků.

„Jak?“ Zakňučel Tom, když konečně ucítil, jak Billův teplý dech zasáhl špičku jeho naběhlého penisu, zavřel oči a hlava mu padla zpátky na obyčejný bílý polštář. „Myslíte-,“ přerušil Toma Bill, který obmotal své plné rty kolem fialové naběhlé špičky. Místo, aby větu dokončil, vyšlo z Tomových úst jen zasténání, a pak nechal ústa pootevřená v tichém výkřiku, když Bill sklonil hlavu níž a vzal si Toma do úst. Cítil, jak naráží na zadní část jeho krku, a pak se vrátil nahoru a jazykem laskal žílu na spodní straně Tomova bolavého údu.
Tom se zmohl jen na tiché kňučení, zatímco Bill zkušeně hýbal hlavou nahoru a dolů v pravidelném rytmu a bez problémů dál bral Toma celého do úst. Tom měl stále zavřené oči, protože přišel snad o všechny smysly, když ho Billova vlhká ústa stále kouřila, zatímco jeho jazyk dál zkušeně kroužil kolem špičky. Tom se zmohl jen na tiché zakňučení a nechal svou ruku putovat k Billově hlavě a něžně mu prohrábl blonďaté kadeře.

Tomův dech ztěžkl a Billovy pohyby se zrychlily, v místnosti bylo vlhko a Tomovi se zatočila hlava, když Bill pustil jeho tvrdý úd z úst, což Toma přimělo zasyčet při chladném vzduchu, který znovu zasáhl jeho odhalené tělo. Blonďák se znovu naklonil dopředu, a ještě několikrát olízl vrcholek a ochutnal slaný preejakulát, který vytékal ze špičky Tomova zarudlého penisu. Bill se ušklíbl a podíval se na svého přítele, který ztěžka dýchal, aby se pokusil znovu popadnout dech, a v očích měl naprostou touhu.
Bill se pomalu posadil, ale nepřerušil oční kontakt se svým přítelem, který mu pohled oplácel stejně tmavýma očima plnýma chtíče a potřeby.
„Vypadá to, že tahle léčba nezabírá,“ řekl Bill klidně, hladil rukama Toma po těle a štípal ho přitom do drobných bradavek, než se naklonil dopředu a vlepil Tomovi malý polibek na rty.
„Je nějaká jiná léčba, kterou bychom mohli zkusit, doktore?“ Zeptal se Tom, než přitiskl rty na přítelovy, jeho ruce putovaly nahoru a dolů po jeho bocích a toužil cítit co nejvíc z Billa. Za normálních okolností by z Billa už dávno strhl tu dokonale bílou košili a zaútočil na něj ústy, ale dnes to celé nechával na něm.

„Myslím, že existuje ještě jedna léčba, kterou bychom mohli zkusit,“ zašeptal Bill a pomalu si začal rozepínat tenkou bílou košili, nechal ji sklouznout z ramen a spadnout někam na postel za ním.
„O co jde?“ Zeptal se Tom a odolal nutkání přitáhnout Billa k sobě a strhat z něj tmavé kalhoty.
„No…“ začal Bill, když si klekl na kolena, „je to rozvinutější forma předchozí léčby,“ pokračoval, když si pomalu rozepínal knoflík na kalhotách a stahoval zip. „Je prokázané, že je to velmi účinné.“
Tom se zhluboka nadechl, když sledoval, jak se Bill pomalu souká z tmavých kalhot, což ho přimělo zalapat po dechu a pokusit se ovládnout, když viděl, jak se Billův vlastní tvrdý penis uvolnil, jakmile kalhoty dopadly na podlahu. To, že Bill neměl žádné spodní prádlo, Toma skoro dohnalo k vrcholu a stálo ho všechno sebezapření, co v sobě měl, aby toho druhého muže nechytil a nevrhl se na něj všemi možnými způsoby.

„Myslíte, že to zabere i na mě?“ Zeptal se Tom, než se jeho oči rozšířily, když si Bill strčil dva prsty do úst a začal je sát, aby je pořádně naslinil.
„Myslím, že by to mohlo fungovat,“ odpověděl Bill, když si s mlasknutím vytáhl prsty z úst, „koneckonců, za zkoušku nic nedáme,“ zasténal Bill, když se natáhl za sebe a obkroužil si nyní mokrými prsty vlastní vchod, zavřel oči a prudce se nadechl, když do sebe zabořil první prst.
Tom se ani nezmohl na odpověď, jelikož byl opravdu blízko tomu, aby se udělal. Stálo ho všechno přemáhání, aby tomu tak nebylo, a když sledoval, jak jeho přítel na všech čtyřech na posteli před ním do sebe zasouvá další prst a připravuje svou dírku s výrazem čiré extáze ve tváři, vzrušovalo to Toma ještě víc, než tušil, že je možné. Pohled na Billa, jak se prstí a vydává ze sebe drobné tiché skřeky, vysílal elektrické výboje přímo do jeho velmi vzrušeného penisu.

Po chvíli, která se zdála jako věčnost, ze sebe Bill vyndal prsty, podíval se na Toma a usmál se, než se posunul ještě více dopředu a věnoval svému příteli hluboký polibek na rty. Usmál se, když ucítil, jak Tomův jazyk žádá o vstup, který mu s radostí poskytl. Bill zasyčel, když ho silné paže přitáhly k Tomově svalnaté hrudi a uvěznily mezi nimi jeho vlastní penis, což způsobilo tření, kvůli kterému šílel ještě víc. Bill se pomalu odtáhl a podíval se do Tomových napůl přivřených očí, pak zvedl ruku a olízl si vlastní dlaň, usmál se, když viděl, jak ho Tom hltá pohledem, než sjel rukou zpátky dolů a uchopil Tomův penis, který se snažil navlhčit.
Tom se musel silně kousnout do rtu a přísahal by, že cítí pachuť krve, když Bill pomalu spouštěl svoje tělo. Vlhkou rukou přidržoval jeho penis, když so naváděl do svého vstupu, a sám zavřel oči, když cítil, jak do něj pomalu pronikla špička. Bill se na chvíli zastavil, aby si oba na ten pocit zvykli, a pak se posunul ještě níž, až úplně seděl v Tomově klíně. Tom si byl jistý, že vidí hvězdičky, když se kolem něj Billovo těsné teplo stáhlo a držel ruce pevně položené na Billových bocích a snažil se ho donutit, aby se začal hýbat.

Jako by Bill věděl, na co ten druhý myslí, položil ruku na Tomovu hruď a druhou na matraci, a pak se pomalu zvedl, takže v jeho těsné dírce zůstala jen špička, a pak se zase spustil, čímž si od svého přítele vysloužil tiché zasténání. Bill zaklonil hlavu a zavřel oči, když ucítil, jak ho Tom znovu zcela naplnil. Ještě jednou se zhluboka nadechl, než se znovu nadzvedl a rychlejším pohybem sklouzl zpátky dolů.
Tom zakňučel, když Bill pokračoval v poskakování na jeho tvrdém penisu, a nakonec se dostal do rytmu, který Billa donutil vydávat sténání, když Tomův penis stále narážel na to úžasné místečko v jeho nitru. Cítil, jak ho Tomovy prsty na bocích pevně svírají, jak se nedokázal ovládat a pomáhal Billovi, aby se na něm mohl pohybovat rychleji, což mu zrychlilo dech a tiše sténal, když cítil, jak se k němu Bill tiskne.

„Dotýkej se mě!“ Zalapal po dechu Bill, když poskakoval na Tomově tvrdém penisu se zakloněnou hlavou, zavřenýma očima a ústy zformovanými do malého písmene o.
To Tomovi nemusel říkat dvakrát. Jednou rukou stále přidržoval Billa za bok a druhou ovinul své mozolnaté prsty kolem Billova tvrdého údu, čímž si od svého přítele vysloužil sérii mlasknutí. Pevně sevřel Billův tvrdý penis, a pak ho začal pomalu honit, čímž získal pravidelný rytmus a palcem třel jeho špičku. Billovo tempo se zrychlilo, ze rtů mu unikala další dychtivá sténání, jeho ruka se posunula nahoru a chytila se Tomova ramene ve snaze se více zapřít, když se dál nadzvedával. Tom se ze všech sil snažil hýbat boky a přirážet do svého přítele silněji, protože cítil, jak se ty dokonalé půlky přirážejí do jeho klína a v žaludku pocítil ten známý pocit.

„Bille, já…“ Tom ani nestihl dokončit větu, protože poté, co se na něj Bill ještě párkrát přirazil, Tom zaklonil hlavu a přísahal by, že se mu zatmělo před očima, a zasténal, když se udělal do svého přítele, který se dál nedbale pohupoval sem a tam.
Bill se ještě několikrát pohnul, a pak zasténal a potřísnil Tomovo břicho svým vlastním orgasmem. Bill zalapal po dechu a chytil se Tomových silných ramen, zatímco se dál pohupoval a vychutnával si svůj orgasmus.
„Kurva, Bille!“ Zasténal Tom, když položil hlavu zpátky na bílý polštář a snažil se popadnout dech.
Bill se usmál, naklonil se dopředu a věnoval Tomovi cudný polibek na rty. „Pro tebe jsem doktor Bill.“
Tom se zasmál a znovu zvedl hlavu. „No, doktore Bille, myslím, že bude nejlepší, když mi napíšete recept pro případ, že by se to znovu vrátilo.“
„Poznamenáno,“ ušklíbl se Bill a opřel se o matraci, když se se zapraskáním pomalu zvedal ze svého přítele. Jakmile se postavil, došel na konec postele a hodil Tomovi krabici kapesníků, aby se mohl očistit.
„Bille?“ Zavolal Tom, když viděl, jak jeho přítel začíná sbírat z podlahy svoje oblečení a upravovat se.
„Jo?“ Odpověděl Bill, když se soukal do tmavých kalhot a zapnul si je.
„Přeju ti hodně štěstí, pokud máš v plánu tohle příští rok překonat,“ zasmál se Tom, když přes sebe přetáhl nemocniční plášť, „teď sis nasadil laťku fakt hodně vysoko.“
„Naopak,“ zasmál se Bill a sebral z podlahy teď už pomačkanou košili, „příští rok je řada na tobě.“

original

autor: Shaddix
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics