Consider This 12.

autor: elvisfan

Tom zavřel a zamkl vchodové dveře tak tiše a opatrně, jak jen to šlo, ale Bill je přesto slyšel. Otevřel oči a na okamžik si představil, jak se k němu vloupává nějaký feťák, který ho zabije, než si vzpomněl, že mluvil s Tomem. Zaposlouchal se, slyšel Tomovy tiché kroky na schodech a tiché vrzání podlahy v podkroví. Zůstal ležet a očima sledoval Toma, jak prochází kolem postele. Pomalu se otočil a viděl, jak Tom otevřel dveře do koupelny a poklekl, aby se přivítal s Jasperem.
„Jak se vede, Jaspere?“ Tom se usmál, když štěně zaútočilo na jeho ruce jazykem. „Promiň mi tu koupelnu,“ zamumlal. „Bill jen nechtěl, abys vzbudil všechny okolo, až přijdu.“
Bill se usmál. Jasper tiše zakňučel, jako by to chápal, pak odklusal do svého plíšku a vlezl do něj. Tom se postavil na nohy, přetáhl si tričko přes hlavu a ruce měl na knoflíku džínů, když uslyšel Billův hlas.

„Ahoj.“
„Ahoj.“ Tom se usmál, rozepnul si džíny a shodil je na zem. „Nechtěl jsem tě vzbudit.“
Očima přelétl po celém jeho odhaleném těle, když se Tom přiblížil k posteli a posunul se, aby mu udělal místo.
„Nevadí mi to.“
„Jo, to se vsadím.“
Tom si lehl, opřel se o předloktí a Bill okamžitě propletl jejich nohy. Tom sklonil hlavu, aby ho políbil, ale Bill ho zastavil. Položil hladkou dlaň na Tomovo strniště.“
„Chyběl jsi mi,“ zašeptal.
Tom se usmál a políbil Billa na ruku, než znovu sklonil hlavu. Bill rychle pootevřel rty a nechal Toma vklouznout dovnitř. Vzdychl mu do úst a cítil, jak Tomova ruka klouže po hladké kůži jeho nahého boku, zatímco se jejich jazyky vzájemně proplétaly. Navzájem se něžně hladily. Tom se odtáhl jen natolik, aby zachytil Billovy plyšové rty mezi svými, špičkou jazyka klouzal po té hebké kůži, a pak vklouzl zpátky dovnitř. Billova ruka sjela Tomovi po zádech a ten zakňučel, když Tom obkroužil spodní část jeho piercingu v jazyku. Odtáhli se od sebe a oba tiše oddechovali. Tomovy oči sledovaly konečky prstů, kterými sjížděl podél Billovy klíční kosti dolů k jeho hrudi. Zavěsil koneček malíčku do kroužku v Billově bradavce a jemně zatáhl, jeho oči se stočily k Billovi, když uslyšel rychlé zasyčení.
„Říkal jsem ti, že to nedostanu z hlavy,“ usmál se.

Bill se usmál, ale než stačil odpovědět, otevřel překvapeně ústa, když Tomovy rty pohltily růžovou bradavku. Jazykem přejel po vrcholku a obkroužil ho, než ho vsál víc do úst. Zachytil kovový kroužek mezi zuby a jemně zatáhl, přičemž uslyšel tiché zaúpění muže pod sebou. Bill stiskl Tomovu nohu mezi stehny a se zasténáním zavrtěl boky. Tom kroužek pustil a rukou sjel po Billově břiše. Jeden nejistý prst zaháknul za Billovy boxerky a jejich oči se setkaly.
Bill přikývl na souhlas a Tom se posadil na kolena. Bill zvedl boky a Tom mu pomalu stáhl boxerky a sundal je. S vytřeštěnýma očima zíral na velký ztopořený penis mezi Billovýma nohama a na vlhkou stopu, která se už leskla na jeho břiše.
„Panebože,“ zašeptal.

Bill zalapal po dechu a už roztahoval nohy od sebe, čímž prosil Toma, aby se ho dotkl. Tom se naklonil a políbil Billa na vnitřní stranu stehna. Jazykem kroužil kolem toho místa, a pak přitiskl rty k hebké alabastrové kůži a pomalu se posouval nahoru po Billově hedvábném stehně. Slyšel Billovo tiché vzdychání, když se posunul výš, a Bill mu zapletl ruce do vlasů ve snaze navést ho ke svému nyní bolavému penisu. Dráždivě Billa kousl, položil jeho ruku na postel a stiskl ji, načež obtočil ruku kolem Billova stehna a donutil ho dát ho ještě více od sebe. Billovi se zatajil dech a udiveně zíral do stropu, když ucítil, jak se mu Tom otřel o kůži mezi stehnem a rozkrokem.
Při prvním doteku Tomova jazyka se se zasténáním prohnul. Tom olízl vlhkou stopu kolem křivky Billova boku, jemně olízl teplou napjatou kůži a zanechal na jinak bezchybném povrchu světle růžovou stopu. Podíval se na muže, který se pod ním svíjel, viděl jeho hlavu zabořenou do polštáře a ruce svírající si rozcuchané černé vlasy. Billův dech se proměnil na krátké vzdechy, když ho Tom líbal na břiše, a žalostně zakňučel, když se Tom záměrně vyhýbal místu, kde Bill po jeho doteku toužil nejvíc.

„Tome, dotkni se mě,“ zašeptal.
Tom zastavil rty přímo na Billově stehně.
„Dotýkám se tě.“
Bill se netrpělivě posunul na posteli, když Tom věnoval pozornost jeho druhému stehnu. Chytil a podržel Billovu ruku, když viděl, že se až moc přibližuje ke svému penisu. Billovi ze rtů unikalo Tomovo jméno v krátkých, žhavých vzdeších, znovu a znovu, prosil a škemral o víc. Tomův jazyk si razil cestu kolem jeho boků, a když to Bill ucítil, přišlo i první sevření v jeho břiše.
„Tome!“
Tom sál kůži nad Billovou kyčelní kostí a rty se mu zkroutily do úsměvu. Sklonil hlavu a přitiskl jazyk na kořen Billova penisu. Bill vykřikl, znovu zabořil prsty do Tomových vlasů, když Tom pomalu hladil jazykem celou délku. Tom cítil, jak mu Billův penis pulzuje proti jazyku, přestal a zvedl hlavu.
„Oh… kurva!“ Billův hrudník se rychle zvedal, když přerývaně dýchal, zvedal boky a zoufale toužil mít Tomova ústa zpátky na svém penisu. „Nepřestávej, nepřestávej, nepřestávej!“

Tom omotal prsty kolem Billova penisu, zatímco jeho kňučení bylo stále hlasitější. Strčil si jeho vrcholek do úst a cítil, jak se mu na jazyk skoro okamžitě rozlévá Billův hustý krémový orgasmus. Bill vykřikl a jeho boky sebou v Tomově sevření trhly. Tom ho sál, dokud z něj všechno nedostal, a když se od něj odtáhl, všechno spolykal.
Bill měl přes oči přehozené předloktí a zasténal, když se jeho dech zpomalil. Cítil, jak se Tom plazí zpátky po jeho těle, a přimhouřil oči při malém pyšném úsměvu na Tomových rtech, když Tom odtáhl jeho ruku.
„Ani slovo,“ varoval ho Bill.
„Sotva jsem se tě dotkl, zlato,“ usmál se Tom.
„Já vím!“ Bill hravě šťouchl Toma do tváře. „Už je to nějaká doba, okay?“
Tom líně políbil Billa na hruď. „Od čeho?“
„Od doby, co jsem…“ Bill si odfrkl. „To dělal.“
Tom políbil Billa na krk. „Dělal co?“
„Ty víš co?“ Bill Toma rychle zatahal za vlasy a povzdechl si při pocitu Tomových polibků na krku. „Wow, asi… od tý doby, co jsem se sem přistěhoval,“ řekl nepřítomně.

Tom si to v duchu spočítal a usmál se Billovi do krku, když si uvědomil, že s nikým dalším od té doby Bill nebyl. Alespoň zatím ne, připomněl si. Tom vsál Billův ušní lalůček do úst a jemně ho kousl. „Líbilo se mi, jak ses udělal.“
Bill zasténal a posunul se na posteli pod Tomem. Otevřel oči, když ucítil Tomovu tvrdost na svém stehně. Položil dlaň na Tomovo břicho a sjel s ní dolů, vnořil ji pod gumu boxerek a obtočil své dlouhé hebké prsty kolem penisu druhého muže. Přitáhl si Toma dolů pro polibek a Tom divoce plenil Billova ústa, zatímco Billova ruka se začala pohybovat po jeho bolestivě tvrdém penisu. Tom hluboce zasténal, když ho Bill jemně stiskl, a vyloudil tiché „kurva“, jak přirážel boky do Billových doteků.
„Líbí se ti to, Tome?“ Zašeptal Bill s provokativním leskem v očích.
„Jo, kurva, líbí se mi to.“ Tomova hlava klesla na Billovo rameno, když ucítil další stisk na svém penisu. „Kurva, Bille!“

Tomovy oči se otevřely, když ho Billova ruka pustila, a brzy skončil na zádech. Opřel se celou vahou o lokty, když ho Bill objal, kousl ho do ušního lalůčku a zatahal za něj.
„Chci tě teď ochutnat,“ zašeptal a znovu přes Tomovo ucho přejel jazykem.
Tomův dech se zatajil a zíral, jak Bill klouže po jeho těle a zanechává za sebou vlhké polibky. Bill zaháknul prsty za Tomovy boxerky, odhodil je přes rameno a okamžitě vzal do ruky Tomovo bolavé vzrušení. Párkrát přejel rukou po celé jeho délce, a pak se sklonil, otevřel ústa a zasunul si Toma až do krku. Sténání, které z Toma vyšlo, bylo hudbou pro Billovy uši, a tak kolem něj obemknul rty a sál, povytáhl ho ven a jazykem dráždil vrcholek, než Toma znovu celého spolkl.
„No do prdele…“ zasténal Tom a jeho ruka vklouzla do Billových vlasů. „Do prdele… Bille… kurva!“
Billova ústa byla teplá, vlhká a těsná, jak se líně pohyboval na Tomově péru, a Tom zvedal boky, když Bill sjel hlavou dolů. Billovy oči putovaly vzhůru přes Tomův vzdouvající se hrudník přes jeho otevřené rty a hleděly do jeho tmavých, hořících očí. Tom mu pohled opětoval a oči se mu rozšířily, když Bill přitiskl kuličku v jazyku těsně pod vrcholek jeho penisu a otíral se o to až moc citlivé místečko. Tomova hlava padla dozadu, sevřel v rukách Billovy vlasy a s přidušeným výkřikem se udělal na Billův jazyk.

Bill se vyškrábal zpátky na Tomovo tělo, lehl si na něj a čekal. Tom měl zavřené oči a jeho dech se postupně zpomaloval. Sklouzl rukama po Billových zádech a otevřel oči, aby viděl, jak se na něj Bill usmívá. Úsměv mu oplatil a zhluboka se nadechl. „Přísahám,“ řekl. „Že jsem sem nepřišel kvůli tomu, abys mi ho vykouřil.“
Bill se usmál a políbil Toma na hruď. „Ale nestěžuješ si.“
„To kurva, ne!“
Bill si hrál s Tomovým zatoulaným pramenem vlasů, zastrčil mu ho za ucho a viděl, jak Tomův úsměv trochu povadl. Tom se na něj jen díval, pevně ho objímal rukama a jeho pohled bloudil od Billových očí k jeho rtům, linii čelisti a zpět k jeho zvědavým očím.
„Na co myslíš?“ Zeptal se ho tiše Bill.
Tom je přetočil a stále držel Billa v náručí. „Na tebe.“
„Jsem tady.“ Bill se usmál a bříškem prstu přejel Tomovi přes obočí. „S tebou.“
„Doufám, že tu se mnou zůstaneš.“

***

O několik hodin později položil Tom telefon na noční stolek a s povzdechem se posadil. I když nerad opouštěl Billovu postel, musel uznat, že by se mu peníze navíc, které by mu mohla přinést směna v restauraci, hodily. Měkká teplá ruka na jeho zádech ho donutila se podívat přes rameno a spatřit na Billově tváři ospalý úsměv.
„Ještě je brzo,“ zašeptal Bill a pomalu přejížděl jedním prstem po Tomově páteři. „Pojď si ještě lehnout.“
Tom se otočil a opřel se o ruku na Billově boku. „Musím do práce.“
Bill se zamračil a pomalu zamrkal. „Je neděle.“
„Někdo z kolegů je nemocný.“ Tom se naklonil a políbil Billa na čelo. „Šéf volal.“
Bill našpulil rty a nešťastně zakňučel.
„Ještě spi,“ řekl mu Tom. „Později ti zavolám.“

Když se Tom pokusil vstát, zjistil, že jeho ruku drží Bill v měkkém, ale pevném sevření. Bill zvedl smutné oči, aby se setkal s Tomovými.
„Polibek na rozloučenou?“
„Tak moc ho potřebuješ.“ Usmál se Tom, sklonil se a zanechal Billovi na rtech malý polibek. „Běž spát.“
Tom vstal a usmál se, když se Bill stočil do klubíčka a v náručí svíral polštář, na kterém ještě před chvílí Tom ležel. Rychle na sebe naházel oblečení ze včerejška, došel ke schodům, a pak se zastavil. Ohlédl se na již spícího Billa a vrátil se k posteli. Zanechal na Billově uchu další polibek a tiše zašeptal: „Miluju tě.“
Tom byl stejně tichý a opatrný jako předtím, ale Bill přesto slyšel, jak se vchodové dveře zavírají. Přitiskl tvář do Tomova polštáře a zasténal.
„Složitý.“ Převalil se na záda, třel si rukama obličej a s hlubokým povzdechem se díval do stropu. „Tak složitý, složitý, složitý.“

original
autor: elvisfan
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics