His Master

autor: Kaa

Ahoj všem, aby Doris nebylo líto, že nemá moc Torgu, rozhodla jsem se pro ni přeložit další takovu chuťovku. Chtěla jsem trochu něco víc na rozproudění krve a nějak jsem ji rozproudila s tímhle dílem asi víc, než je potřeba 😀 😀 😀 Tak doufám, že to Dorka a další milovníci těchhle dvou oceníte. 😀 Jen varování, nic pro slabší povahy.
Laui

„Jdeš pozdě.“ Jeho hlas je klidný, bez emocí, ani se neotočí, jen dál vytahuje věci z tašky na židli vedle stolu.
„Omlouvám se.“ Tom se snaží, aby jeho hlas zněl stejně, ale i přesto se lehce třese, když za sebou zavírá dveře. „Ale volala mi máma, chtěla, abych…“
„Vypadám snad na to, že mě zajímá, co ti chtěla tvoje matka?“ Náhlý hněv v Georgově hlase donutí Toma zastavit se uprostřed kroku, a když zakroutí hlavou, svůj zrak upře na podlahu.
„Ne, pane, omlouvám se, pane – neměl jsem odpovídat, pane, jsem opravdu-“
„Přestaň.“ Když Georg rukou sklouzne pod Tomovu bradu, zvedne jeho obličej, čímž mladšího muže donutí, aby se na něj podíval. „Musíš se naučit rozeznat, kdy otázka potřebuje odpověď, a kdy je řečnická.“ Jeho tvář je tak blízko Tomově, že na ní cítí Georgův dech, a ten dotek ho donutí se prudce nadechnout, než rychle sklopí oči.
Tomův hlas je pouze chraplavý šepot, když odpovídá: „Ano, pane.“

„Hmm,“ Georg přesune rty na Tomovo ucho, „to se mi líbí.“ Rychle mu olízne ušní lalůček, než pokračuje. „Líbí se mi, jak to zní.“ Lehce skousne tu citlivou kůži. „Pane. Zní to tak… tak dobře.“ To kousnutí je ale příliš lehké, než aby skutečně bolelo, a je to spíše šok, který Toma donutí vyjeknout a lehce si ucho promnout.
„Ty jsi někdy taková holka; taková kundička!“ Zavrtí Georg hlavou, než ukáže směrem k posteli. „Ale nechme toho, nemáme na to celej večer.“ Naposledy se podívá na stůl, než zavře tašku. „Za minutu se vrátím a ty bys měl bejt hezky připravenej…“ Ani se neotočí, ani nečeká, na Tomovu odpověď a nechá ho v místnosti samotného.
A přesně šedesát vteřin je vše, co Tom potřebuje, aby se svlékl. Čekal to a byl na to připravený, na sobě měl jenom obrovské tričko a pytlovité tepláky, žádné boxerky pod nimi ani žádné ponožky v teniskách. To samo o sobě bylo ponižující, způsob, jak se podřídit, jasná známka jako kterákoli jiná o Georgově plné moci nad Tomem.

Zná pravidla a ví, co může očekávat – není to zdaleka poprvé, co tohle budou dělat. Přesto se jeho ruce třesou, potí se mu dlaně, když si stahuje tepláky, skládá je a pokládá na tričko na stoličce u nohou postele. Přesně tak, jak to má Georg rád, přesně tak, jak Tom ví, že je správné, než vyleze na postel. Tmavě fialový saténový přehoz je na jeho nahé kůži hladký a studený, až se Tom zachvěje, když si lehne na záda a lehce roztáhne nohy.
Jeho tělo je čisté – zevnitř i zvenku, oholené na všech místech, o kterých ví, že chce mít jeho pán hladká a připravená ve všech možných ohledech. Zavře oči, naposledy se nadechne, když uslyší, jak se klika dveří pohnula a závan větru z otevřených dveří ho ovane jako vlna ohřátého vzduchu v chladné místnosti, taková, která dokáže rozproudit krev v už tak napůl tvrdém penisu, který mu spočívá na břiše.

Tom oči neotvírá, ví, že nesmí, dokud mu to druhý muž neřekne. Ale polkne, ztěžka polkne, když slyší, jak se kroky zastavují u stolu, když slyší, jak Georg něco zvedá, a pak něco pokládá zase zpátky, něco těžkého; ten zvuk je mu matně povědomý.
A pak Georg zvedne něco jiného a pohazuje si s tím v ruce.
Tom se snaží naslouchat a odhadnout, kde v místnosti se asi nachází. Ale nedaří se mu to, zvuk Georgova županu, který spadl na podlahu u postele, přichází z úplně jiné strany, než čekal, o něco blíž a o něco dřív, než si myslel.
Jako by Georg dokázal číst mladíkovy myšlenky, položí Tomovi silnou ruku na stehno.
„Měli bychom začít. Přišel jsi pozdě…“ Mozolnaté prsty hladí jeho hebkou kůži na vnitřní straně stehna, dotek, po kterém jsou Tomovy dlaně vlhké od potu a jeho penis tvrdší než předtím. „A asi nechceš, abych si to vynutil, že ne?“ Na Georgových rtech se objeví úšklebek, který přeroste v úsměv, když Tom neodpoví, jen zvedne ruku do vzduchu, jako by se chtěl bránit, ale neví, jestli k tomu najde odvahu. „Nebo ano?“ Georgův hlas je teď tvrdší a vyzývavější.

„Ne, pane! Prosím, neubližujte mi, prosím, pane.“ Strach v Tomově hlase je upřímný a skutečný. Měl by to vědět nejlépe, už by měl znát pravidla této hry jako své boty. Přesto Georgův hlas, jeho doteky, téměř elektrický pocit ve vzduchu mezi nimi dokáží, aby to bylo skutečné, aby se Tom zcela podřídil své roli pánova sluhy, jeho otroka, jeho malé osobní hračky.
Georg se směje, Tomův strach ho baví, a zároveň vzrušuje. V Tomovi je teď něco téměř klukovsky nevinného, něco, co hraničí s dětinskostí; něco, co staršího muže přiměje upustit hračku mezi Tomovy nohy, než si přitiskne ruku do rozkroku a hrubě si nahmatá vlastní penis. S hlubokým povzdechem a tichým „kurva“ obtočí prsty kolem vlastní délky, silně k ní přitiskne konečky prstů těsně pod žalud, čímž ho donutí se trochu uvolnit a uklidnit se.

„Připravil ses?“ Georgova ruka znovu pomalu hladí vnitřní stranu chlapcova stehna.
„Ano, pane.“
„Byl jsi hodný chlapec?“
„Ano, pane.“
„Mám tě potrestat?“
„Ne, pane…“ lehké zaváhání přiměje Georga zastavit se v polovině Tomova stehna.
„Ptám se, jestli tě mám potrestat?“
„Ne, prosím, ne, pane! Prosím, nedělejte to!“ Tentokrát přichází jeho odpověď rychleji, jeho dech je zrychlený a Tom skoro lapá po dechu, jeho penis je červený a naběhlý na jeho vypracovaném břiše.
Georgovy rty se otřou o jeho čelist, když se nad Tomem sklání. „Jsi si jistý?“ Jeho rty se dotýkají těch chlapcových, když Georg vsaje Tomův spodní ret do svých úst. „Jsi si opravdu, ale opravdu jistý? Protože vím o pár věcech, o kterých jsem si jistý, že by se ti líbily.
Samozřejmě až ustoupí ta bolest.“ Drží jeho piercing ve rtu mezi zuby, hladí ho špičkou jazyka, než ho pustí, podepře se na jednom lokti a rukou stiskne Tomovu tvář. „Jsi si jistý?“

Tom polkne a olízne si rty, oči má stále zavřené a jeho srdce tluče tak silně, že slyší, jak mu vhání krev až do uší, a když promluví, jeho hlas je tichý a roztřesený: „Cokoli budete chtít, pane, cokoli budete potřebovat…“
„To je můj chlapec.“ Georgova ruka se přitiskne na teď už lesklý penis chlapce, pomalu ho hladí dlaní, až Tom zalapá po dechu. „To je dobře, to je opravdu dobře. Nebylo to tak těžké, že ne? Hmm? Nebo bylo?“ Jeho tón je opět jasný a nenechává žádný prostor pro přemýšlení. Plácnutí přes Tomovo stehno ho donutí zakňučet, viditelné sevření břicha a škubnutí naběhlého penisu ale prozrazují jeho skutečné pocity z tohoto konání.
„Ukaž mi. Ukaž mi, jaký jsi byl hodný kluk.“ Georg mu z tváře odhrne pramínek vlastních dlouhých hnědých vlasů, než jednou rukou otevře tubu. „Ukaž mi, jak se ti to líbí, ukaž mi, jaká jsi malá děvka.“ Georgovy silné prsty uchopí ty štíhlé, celé je natře lubrikantem a ujistí se, že jsou celé řádně vlhké, než Tomovi nadzvedne pravé koleno. „A udělej to pořádně, záleží jen na tobě, jak moc to bude bolet…“ Lehce olízne jeho malou bradavku, když přesune Tomovu kluzkou ruku mezi jeho nohy.

Zelené oči sledují štíhlé prsty, které kloužou po skulině a rozmazávají lubrikant po růžové, vrásčité kůži, která obklopuje úzký malý kroužek svalů, jenž jim oběma přináší takovou rozkoš. Hluboký nádech, dvě tichá zavrčení, směs vzrušení a bolesti, když se Georgovy zuby sevřou kolem malé bradavky ve stejném okamžiku, kdy do sebe Tom zasune špičku prvního prstu.

„Jo, to je hodnej kluk…“ Georgova ruka je nad Tomovým zápěstím, klouže dolů po dlani, jeho prsty se tisknou k těm, které má Tom zabořené v sobě. A tlačí je hlouběji.
Tom zakňučí a posune koleno výš, aby se ještě víc otevřel, když ucítí Georgovy prsty na svém vlastním otvoru. Vydá tlumené zasténání, když se jeho drsnější, silnější prsty vtisknou dovnitř podél Tomových.

Georg se opře o Tomovo břicho, volnou rukou popadne Tomovy koule a přitiskne je na stranu, aby měl lepší výhled. Tomovo tiché bolestivé zakňučení ho jen rozesměje. „Kurva, vypadá to dobře, tak kurevsky dobře…“ Jeho rty se dotýkají hebké kůže na vnitřní straně mladíkova stehna. Georg lapá po dechu, dýchá stejně rychle jako Tom, jejich prsty se pohybují rychleji, hlouběji a Georg prsty tlačí do stran, roztahuje dírku, aby pomohl Tomovi uvolnit se, připravit se na to, co ví, že přijde.

„Dost. Přestaň.“ Lehce plácne Toma přes prsty, když ruku nestáhne dost rychle. „Říkal jsem ti, abys přestal!“ Georgovy prsty se ovinou kolem jeho kluzké ruky. Tón jeho hlasu přiměje Toma zvednout obě nohy, jako by ho to mohlo ochránit před hněvem druhého muže.
„Promiňte, promiňte…“
„Promiňte?“ Georgova druhá ruka je stále mezi Tomovýma nohama a konečky prstů hladí jeho vchod. „Myslíš, že promiňte bude stačit? Že je to dost?“ Když Tom hned neodpoví a jen zavrtí hlavou, pustí jeho ruku a popadne jeho vlasy. Černé copánky se mu ovíjí kolem prstů, když za ně zatáhne, a donutí Toma naklonit hlavu doleva, ruce má zvednuté, jako by se chtěl bránit, ale ví, že je lepší svého pána nedráždit.
„Ne, ne, já vím, že ne, já…“
Ten pocit, když do něj Georg bez varování strčí dva prsty až nadoraz, způsobí, že Tom nejprve vykřikne, a pak zakňučí. Je to kňučení, které brzy vystřídá tiché zasténání, vrčení rozkoše, když Georg začne pohybovat prsty, kroužit jimi, masírovat ho zevnitř a drsně ho pomocí prstů šuká. Ozve se zklamaný povzdech, když se z jeho těla až příliš brzy stáhnou.

„Líbilo se ti to, co?“ Georg nečeká na Tomovu odpověď, místo toho se posadí, popadne malou krabičku, kterou předtím upustil na postel, a otevře ji. „Natáhni ruku!“
Tom udělá, co mu řekl, ani se nesnaží podívat, protože ví, že nesmí otevřít oči dřív, než mu to jeho pán dovolí. Předmět je těžký, kulatý a studený. Kovové kuličky o průměru asi čtyři centimetry, které spojuje tenký provázek.
„Víš, co to je?“
Tom přikývne, olízne si rty a při pomyšlení na to, co přijde, se mu stáhnou koule a jen tak tak dokáže ležet v klidu.
„Ukaž mi to!“ Georg klečí na všech čtyřech, naklání se přes Toma a pomalu se kolébá ze strany na stranu, jelikož se nechce dotýkat sám sebe, ještě ne, ne takhle brzy.

Tom polkne a snaží se uvolnit, jelikož ví, kam to povede, což mu to celé jen stěžuje. Jeho penis už je bolestivě naběhlý, jeho tělo napjaté a touha po uvolnění téměř hmatatelná. Kov je tvrdý, ale na citlivé, jemné a téměř bolavé kůži kolem jeho otvoru příliš hladký a kulatý tvar ztěžuje udržení první kuličky na místě, takže když ji Tom trochu silněji přitiskne ke svému vchodu, provázek se mu omotá kolem prstu a kuličky jsou dost těžké na to, aby se vrátily zase zpátky do původní polohy. Musí se silně kousnout do rtu, aby nezaklel. Stáhne ruku, když ucítí Georgovy prsty na svých.

„Dovol mi, abych…“ kulička je kluzká od lubrikantu, když ji Georg přitiskne zpátky k Tomovu otvoru. „Nebo možná…“ Přitiskne celou dlaň na kuličku, až donutí Toma vydat tiché napjaté zavrčení špatně skrývané rozkoše. Přichází další, hlubší a delší zasténání, když sval konečně podlehne, otevře se pod tlakem a vpustí dovnitř první ze tří kuliček. Sval se za ní zavře a nechává místo jen pro provázek vedoucí k další, o něco větší kuličce.

Georg se neptá, jestli je připraven, ani Toma nepožádá, aby do sebe zastrčil druhou kuličku sám. Stačí mu jediný pohled na mladšího muže ležícího na zádech s očima stále zavřenýma, černými copy rozprostřenými na bílých přikrývkách pod ním, a ví, že díky barvě povlečení vypadá jeho pleť bledší, než ve skutečnosti je. Kolena má zvednutá do vzduchu a skrčená, zatímco jeho ruce jsou položené podél boků; v pravé svírá prostěradlo pod sebou a prsty druhé se tvrdě zarývají do matrace. Jediným viditelným pohybem jeho těla je zvedání a klesání hrudníku a jediným zvukem jeho těžké dýchání. Stačí mu jen jediný pohled a ví, že víc by bylo zbytečné, Tom už je jeho, už se vzdal a podřídil se. Nic víc po něm chtít nemůže, nic víc po něm chtít ani nemusí, aby dokázal, že Tom je jeho a bude ho poslouchat, ať se děje, co se děje.

S tímto vědomím Georg klesne na břicho mezi Tomovy nohy a konečky prstů hladí růžovou kůži mezi Tomovými půlkami. Kovová kulička není vidět, ale pod napjatou kůží ji jasně cítí. Jeho dech je hluboký a těžký, pomalu se otírá vlastním penisem o saténové prostěradlo, i když ví, že by neměl; ještě není správný čas. Oba vědí, že Tom má tohle rád a nachází v tom potěšení, i když si to nepřipouští a předstírá, že je to celé na Georgovi a jeho podmínkách. Ale srát na to, žádné pravidlo není bez výjimky a on ví, že to nic nezmění, Tom je pořád v jeho moci a stále ho bude poslouchat.
Jen lehce zatahá za provázek, který zmizí v Tomově nitru, což způsobí, že druhý muž zasténá a pak zadrží dech, aby zatnul a držel. Pomalu vydechne, když do něj Georg vtlačí další kuličku. Silnými prsty zatlačí silněji a sleduje, jak se kovová kulička tlačí proti těsné dírce, než ji vtlačí úplně dovnitř. Nechá Toma ještě jednou zhluboka se nadechnout, než přitlačí o něco silněji, až se poslední kulička zastaví těsně u otvoru.

Tomův penis se leskne kapičkami touhy, chvěje se při každém doteku, a když Georg přitiskne konečky prstů na citlivou kůži mezi vchodem a varlaty, začne třít Tomovu prostatu zvenčí a tlačí ji proti kovovým kuličkám uvnitř. Když Georg povolí, zklamaně vzdychne a posune se o kousek níž. Jednu ruku položí na vnitřní stranu Tomova kolena, druhou pod poslední kuličku a trochu za ni zatáhne, jen tolik, aby ji mohl zvednout. Polkne, opře se čelem o Tomův rozkrok a tváří se dotkne Tomových varlat. Zhluboka se nadechne v marné snaze uklidnit se, než otevře ústa a vsaje mezi rty poslední kuličku, aby ji důkladně naslinil, než ji začne jazykem tlačit proti Tomovu otvoru. Spokojeně zavrčí, když ucítí, jak se svaly pod jeho ústy uvolňují, tentokrát mnohem snadněji. Zvuk, kdy kov naráží na kov, v něm vyvolává mrazení v zádech a nutí Toma zvednout boky, aby mohl jazyk snáze následovat kuličky v jeho nitru. Tiskne měkké rty proti jeho citlivé kůži, zatímco jazykem si dál razí cestu dovnitř Toma, jako by mu chtěl věnovat hluboký polibek. Jeho ruce pevně drtí Tomovy půlky, zatímco se na jeho penisu objevují první kapičky touhy, které si rozmazává o břicho a prostěradlo pod ním.

Tom zalapá po dechu, zvedne hlavu a jeho oči se otevřou dokořán. Pohladí Georga po dlouhých vlasech, když se kousek odtáhne, aby olízl napjatou kůži a klubko svalů, které se tak tak uzavírají kolem třetí kuličky. Tímto gestem si vyslouží tvrdé plácnutí přes zadek.
„Hej!“ Georg se nakloní nad Toma, chytí ho za copánky a strhne jeho hlavu zpátky na matraci. „Řekl jsem ti, že se můžeš dívat? Dal jsem ti k tomu svolení?“ Jeho hlas byl tvrdý a zelené oči plné náhlého hněvu.
„Omlouvám se…“ Tom stále lapá po dechu a nemá nejmenší tušení, co ho přimělo porušit nejposvátnější z jejich pravidel. „Omlouvám se, nebudu…“
„Drž hubu!“ Georgova ruka přejela přes Tomova ústa a umlčela ho „Jen drž hubu! Otoč se na všechny čtyři!“

Vstal z postele a přešel k malému stolku.
A Tom poslechne a přikývne, zatímco pevně zavře oči a sevře se kolem provázku, který mu stále visí ze zadku, a bojuje, aby udržel kuličky uvnitř, když se otáčí a čeká, až se Georg vrátí na postel.
Matrace se prohne, když něco těžkého spadne blízko Tomova kolena, pak se ozve tiché zavrzání a další prohnutí, když Georg znovu vyleze na postel a položí Tomovi ruku na záda. „Okay, tak se podíváme, jestli víš, co je tohle…“ S prstem omotaným kolem konce provázku se Georg klínem přitiskne k Tomovu boku, nakloní se nad něj a věnuje mu malý polibek na lopatku, než náhle jedním rychlým pohybem vytáhne všechny tři kuličky. Georg položí Tomovi ruku na ústa, aby mu zabránil vykřiknout, a přitiskne své rty k Tomovu uchu. „Tiše, zlato, nenuť mě, abych ti ublížil…“ Ta slova jsou jen tichý šepot, z něhož Tomovi přeběhne mráz po zádech a naskočí mu husí kůže na krku a pažích. Místo odpovědi, jen tiše přikývne – ano, teď už bude zticha.

„Hodný kluk.“ Georgovy konečky prstů putují po Tomově páteři, následované rty, které ho dvakrát lehce kousnou, než se přesune zpátky mezi Tomovy nohy a ruku mu položí na jednu z půlek, když se nakloní a druhou rukou popadne lubrikant. Nalije štědré množství na Tomův teď už červený a stále trochu otevřený vchod, a pak dva prsty strčí zpátky dovnitř. Pořádně roztírá lubrikant kolem dokola a masíruje jeho svaly, díky čemuž se Tom uvolňuje a jeho dech je teď klidnější, hlubší a vyrovnanější.
„Tak se podíváme, co tu máme…“ Tom trochu zklamaně zabručí, když Georg vytáhne prsty, zvedne jeden z předmětů z matrace a párkrát si s nám v ruce hodí, jako by zkoušel jeho váhu a velikost, a pak se znovu nakloní nad Toma a položí ho vedle své ruky.
„Řekni mi…“ Georg vezme Tomovu ruku a položí ji na předmět na matraci. „Víš, co to je? A co s tím budu dělat?“ Georg má stále prsty na Tomových a hrudí se stále opírá o záda mladšího muže.
Tom přikývne a polkne. Ano, ví, co to je, a při pomyšlení, co by s tím Georg mohl udělat, mu cuká v penise a srdce zrychluje údery. Tohle je větší než cokoli, co kdy předtím zkusili.
„Tak mi řekni – řekni mi… co to je?“ Georgovy rty se otírají o Tomovo ucho a špičkou jazyka obkreslují jeho linii.
Tomův hlas je chraplavý a napjatý, když odpovídá: „Je to koule. Billiardová koule…“

Tiše se smál a zavrtěl hlavou, což Tom nemohl vidět. „Ne, i když no skoro, ale ne tak úplně.“ Georgova ruka pohladí Tomovu paži, sleduje obrysy jeho svalů, silná ramena a vydá souhlasný zvuk, když nechá ruku sklouznout po mladíkově svalnaté hrudi. „Je to snookrová koule. A…“ Jeho rty se znovu ocitnou na Tomově krku, což ho donutí zatajit dech, nejistota z toho, co by mohlo následovat, ho děsí i vzrušuje zároveň. „Za to bys měl být opravdu, ale opravdu vděčný.“

Georg znovu přejede rukou po Tomově, pohladí ho po prstech, než uchopí kouli pod jeho rukou a zvedne ji. „Někdo by si mohl myslet, že pět milimetrů není zas tak moc…“ Pohladí rukou Toma po zadku. „Ale…“ náhlá facka přes Tomův zadek ho donutí zalapat po dechu, protože přichází tak náhle, úplně zničehonic a nutí ho napnout se a znovu dávat pozor. Penis ho bolí, koule taky; celý touží po tom doteku, po tom, aby ho pánovy ruce udělaly, ale přesto se další jeho část modlí, aby to ještě neskončilo. Georg se nakloní dopředu, v jedné ruce stále drží kouli, druhou laská Tomův zadek po facce, když pokračuje: „Ale slibuju ti, že až s tebou skončím, budeš tak, tak vděčný, že jich opravdu není víc.“

Tom sebou škubne, nadskočí a ztratí rovnováhu, když mu do zadku hrubě strčí dva prsty.
„Nevyděsil jsem tě, že ne?“ Georgovy vlasy lechtají Toma na zádech, když se předkloní, zatímco jeho prsty se stále pohybují dovnitř a ven a špička jazyka obkresluje Tomovu páteř. Jeho penis ho bolí, celý rozkrok mu pulzuje a je těžké myslet jasně nebo se soustředit.
Vtiskne poslední polibek na teplou kůži, zatímco Georg zpomalí pohyby prstů. Krouží jimi, roztahuje je a roztahují Tomovy svaly. Pak se tiše chraplavým hlasem zeptá: „Jsi připravený?“
Tom přikývne, znovu se podepře rukama a znovu přikývne. Zhluboka se nadechne, a pak ještě jednou, jak se snaží se uvolnit, jelikož svému pánovi plně důvěřuje.

Georg klečí na kolenou za ním, v jedné ruce si hraje s koulí a váhá. Ví, že může Tomovi věřit, že mu řekne, když zajde příliš daleko, když to bude až moc bolet. I když se v jejich hrách snadno ztrácí, ví, že Tom by přestal hrát, kdyby musel, a Georg ví, že mu Tom v tomhle věří, věří mu natolik, že mu to dovolí.
Přesto trochu váhá. Ale jen na chvíli, než přitiskne kulečníkovou kouli k Tomovu otvoru. Ruku má položenou nad ním a prsty roztahuje kůži, když ji začne tlačit jemně a pomalu dovnitř.

Tom přenáší váhu z jedné ruky na druhou, jelikož tlak proti nervům na vnitřní straně toho, co bývalo těsným malým kroužkem, je tak silný, skoro až neúnosný; na hranici toho, co zvládne a co vydrží. A když Georg protlačí kouli až dovnitř, za otvor, přímo proti tomu malému místečku, které ještě před pár minutami hladil zvenčí, to Tom už nevydrží a nezvládne.
S tichým, hlubokým zavrčením a až příliš hlasitým zakřičením. „Ano! Bože… Bože, to je…“ cítím, že už budu.
„Drž hubu! Kurva, no tak, drž hubu!“ Georg se přes něj nakloní, obejme Toma rukama a drží ho v klidu, zatímco se tváří opírá o Tomova zpocená vlhká záda.
A když ucítí, jak se Tomovo tělo znovu chvěje a svírá se pod ním, obtočí prsty kolem mužova zvlhlého penisu a tiskne ho těsně pod žaludek tam silně, že Tom kňučí, skučí a křičí, když se prsty přesunou k jeho varlatům a znovu a znovu ho za ně tahají.

„Promiň… Já musím…“ Jeho hlas je tak napjatý, že sotva dokáže vyslovovat slova.
„Ne! Zavři hubu!“ Georg ho stále drží, pevně tiskne Tomovo chvějící se tělo ke svému a nedovoluje mu vyvrcholit, nenechá ho dojít až do konce.
„Promiň, já už nemůžu…“ Tom má stále zavřené oči a má pocit, že se každou chvilku rozbrečí.
„NE! Řekl jsem ne…“ Georgův hlas je teď tišší, když Toma pomalu pouští s rukama položenýma na jeho bocích, Tomův penis je stále tvrdý, stále vlhký a uvolnění zdaleka není úplné. „Neublížil jsem ti, že ne?“
Tom zavrtí hlavou, ne, samozřejmě že ne – Georg mu nikdy nemohl ublížit; nebyla to bolest, co ho přiměla přestat hrát.

„Jsi v pohodě?“ Georgova ruka zajela Tomovi mezi nohy a konečky prstů hladil jemnou kůži mezi jeho varlaty a vstupem naplněným kulečníkovou koulí. „Mám přestat? Chceš, abych…“ v jeho hlase i v jeho doteku byla naprosto zřetelná starost, protože tohle je opravdové, mimo jejich hru.
„Ne, ne, prosím, jen…“ Tom skloní hlavu a stále ještě lapá po dechu. Ruce má slabé a chvějí se mu, když se snaží se o ně opřít. Zavrtí hlavou, kousne se do rtu. „Jestli nebudeš pokračovat, já… kurva, prostě…“
Nemusí nic vysvětlovat, protože Georg s úsměvem, který se stále rozšiřuje, opět položí jednu ruku na Tomův bok a druhou mezi půlky.
„Tak drž hubu a trochu zatlač. Chci vidět, jak ji vytlačíš… Chci to vidět…“ Olízne si rty a konečky prstů přejíždí po Tomově otvoru, kde ho hladí, a Tom tiše zasténá, když ucítí, jak se kulička začíná tlačit zevnitř a jak se jeho kůže napíná. Tomovy svaly se ještě více napnou, když se otvor pod Georgovými prsty opět začne rozevírat a zelená kulečníková koule se opět pomalu dostává na světlo.

„Jo, to je ono…“ silnými prsty hladí tu citlivou kůži, obkreslují dírku mezi koulí a Tomovým roztaženým konečníkem, „hodný kluk…“ Položí si ruce na Tomovy půlky a palci zelenou kouli znovu lehce zatlačí dovnitř, když se ji Tom snaží dostat z těla, což ho nutí sténat a vzdychat.
„Zastav. Zůstaň, tak jak jsi!“ Georgovy prsty hladí Tomovo stehno a jeho příkaz je tvrdý a všechny obavy a váhání jsou pryč. Tom ho poslechne, on je Tomův pán a tohle po něm žádá; aby udělal, co mu řekne, aby se vzdal vlastní vůle a zcela se podřídil pánovým přáním.
A Georg se ho neptá, jestli to chce, jestli je to v pořádku; tuhle hranici už dávno překročili; když vstává z postele, zvedá ze stolu gumovou rukavici a do ruky bere svůj vlastní penis, když pozoruje Toma, jak stále klečí na všech čtyřech na posteli s kulečníkovou kouli stále ještě napůl v zadku a penisem rudým a naběhlým, stále čekající na konečné, úplné uvolnění.

„Polož ruce, opři se o ně bradou.“ Ani se na Toma, nedívá, když bere z postele lubrikant, jelikož ví, že ho poslechne, jelikož ví, že po tom touží; na tohle čekal, o tomhle spolu mluvili a fantazírovali, ale až dosud to nikdy neudělali.
A Tom udělá, co mu řekne, i když se mu ruce třesou tak silně, že je nedokáže uklidnit, a i když je položí dolů a opře se o ně bradou. Georg mu nemusí říkat, aby zatlačil, Tom rovnou tu zelenou kouli vytlačí úplně ven, když ucítí na kůži konečky prstů svého pána. Jeho vlastní touha, vzrušení z toho, co přijde, je stejně velké jako Georgovo. Vzrušení smíšené s nervozitou. A se strachem, že to nedokáže, ale jen malým strachem. Ne z bolesti, ale z toho, že Georga zklame, že mu nedokáže dát to, o co žádá, že ho nedokáže uspokojit tak, jak si přeje, chce a potřebuje.

Georg po kouli nesáhne, jen ji nechá propadnout mezi prsty a spadnout na matraci, kde se skutálí mezi Tomova doširoka roztažená kolena. Nic neříká a Tom také ne.
Dech obou mužů je hluboký, pomalý a těžký, když se oba soustředí na to, co teď budou dělat.
Georg polkne a pohlédne z tuby s kluzkou tekutinou na tmavě růžovou kůži kolem Tomova vchodu, která se leskne a na kůži uvnitř jeho otvoru, která je rudá a naběhlá. Georg stiskne prsty k sobě, naposledy se zhluboka nadechne, zavře oči a vydechne.
Nejprve pomalu a jemně vtiskne konečky prstů do Tomova zadku. Svaly se kolem nich nejdřív automaticky sevřou, což Toma nutí pohupovat boky a vrnět, než se znovu uvolní a poddá se tlaku cizí ruky.

Georg se snaží držet ruku pevně, ale tlak svalu a napjaté kůže mu to ztěžuje, čtyři prsty vklouznou dovnitř po první kloub, když je palec donutí vytáhnout je zpět.
S tichým „kurva“ a povzdechem ruku vytáhne, než ji znovu zformuje do „kachny“, načež ji znovu přitiskne zpět, ale pomaleji a opatrněji než předtím. Tom se nehýbe, soustředí se na dýchání, na pocit v rozkroku, na napětí, které se mu tam nahromadilo, na penis, který je teď zase úplně tvrdý, ten pocit, když se otírá o jeho břicho, když ho Georgova ruka tlačí více do matrace a on automaticky ještě více roztahuje nohy od sebe.

A tentokrát to funguje, Tomovo tělo se podvoluje mnohem snadněji. Všech pět Georgových prstů vklouzne dovnitř, když ruku trochu natočí do strany, a drží ji v klidu, když se Tom znovu zhluboka nadechne a při výdechu ji zatlačí více dovnitř.
„Bože…“ Naklání se nad Toma a tiskne svůj penis k Tomovu stehnu, zatímco volnou rukou ho obejme kolem břicha a věnuje mu polibek na kostrč. „Měl bys to vidět… je to tak…“ Ztěžka oddechuje, olizuje si rty a jen těžko hledá ta správná slova. „Vypadá to tak kurevsky dobře, tak strašně kurevsky dobře…“
A s tím vrazí celou ruku do Tomova těla až po zápěstí. Mladší muž vykřikne, zavrčí a zakňučí. Je to kňučení, které zesílí, když se Georg narovná, trochu ruku stáhne, než ji znovu vtlačí dovnitř. Dírka je tak těsná, tlak tak silný a Tomovo tělo uvnitř tak horké, mnohem teplejší, než když ho šuká.

Vytáhne ji podruhé a čeká, nechává Toma, aby se přizpůsobil, a taky čeká, až se jeho tělo stáhne kolem ruky pokryté rukavicí, a pak ji znovu strčí dovnitř, až na doraz, co nejdál to jde; znovu ji vytáhne až k zápěstí, znovu ji tam strčí, šuká Toma rukou i pěstí tak drsně a tvrdě.
A když Tom začne vzdychat a z otevřených úst mu unikají drobné vzdechy a výkřiky, nakloní se nad něj, zatímco se Georgův potem zvlhlý hrudník opře o Tomovu páteř, jeho rty se přitisknou na záda druhého muže a jeho ruka sklouzne dolů přes břicho, kde prsty obtočí kolem Tomova penisu.

„Líbí se ti to? Líbí se ti, když tě někdo fistuje? Líbí se ti, když ti někdo strká něco takhle velkého do tvého malého těsného zadku?“
Tom přikývne jednou, dvakrát a podaří se mu podepřít se na loktech, zatímco pot mu stéká po tváři, z penisu mu znovu uniká preejakulát a bolí ho zadek. Celé tělo ho bolí, ale ne z ublížení, ale touhou, chtíčem, potřebou toho, co je mu teď dáváno.
„Tak mi to ukaž. Ukaž mi, jak moc se ti to líbí, ukaž mi, jak moc chceš být šukanej!“ Georgovy vlasy se lepí na Tomova záda. Horní ret mu pokrývají krůpěje potu, když se nehýbe a jednu ruku má hluboko v Tomově zadku, zatímco druhou drží penis druhého muže, když Tom začne pohybovat boky, houpe se sem a tam, silněji, rychleji, přiráží do jeho ruky, šuká sám sebe, kolébá se do stran, aby získal dokonalý úhel, dokonalý pocit, hledá své vlastní i pánovo uvolnění; touží po něm, touží potěšit svého milence.
Netrvá to dlouho, jen několik dlouhých, hlubokých přírazů a on se podruhé udělá, křičí jméno druhého muže, když se jeho sperma rozlévá po jeho prstech a jeho vlastním břiše.
A jen o několik vteřin později se Georg, stále s rukou hluboko v Tomovi, udělá – udělá se tvrdě.
Nedotčen, ale ani zdaleka ne nedokončen.

original

autor: Kaa
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

One thought on “His Master

  1. coze? jakoze coze? no ty vole. Tak jako ja bych to moc rada nejak okomentovala, ale……do prdele vazne na tohle ma nekdo slova? jezisi.
    Teda musim rict ze zacatek mi uplne stahoval zaludek a rikala jsem si wow. Uz jen to tema….Georg master a Tom poslusny otrok. Nejvic rajcovni. pak prisla na radu druha „hracka“ a me malem vypadly oci z dulku. myslim ze jsem je mela v ten moment stejne velky, jako je ta kulecnikova koule. A ten konec? no tak ty vado, to uz vubec nevim co na to mam rict. Na jednu stranu me autorka trochu desi….je to totiz tak autenticky popsany, ze premyslim jestli je ona ve svem vztahu master a nebo hracka. Na druhou stranu, at je to jak je to, tak tohle je genialni dilo. Klobouk dolu. Jsem naprosto sokovana, ale v dobrem slova smyslu. Ted kdyz me omluvite, tak si pujdu dat druhou sprchu……hodne ledovou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics