It’s a Small World 2.

autor: AshesPashes

Nové začátky a nová rozhodnutí

Tom se lehce usmál, když uviděl Stephanii, jak na něj čeká hned za branou. Pocítil výčitky svědomí za to, co se stalo včera v noci s Billem, a za to, v co doufal, že s Billem bude dělat znovu dnes ráno.
Očima rychle přejel po brunetce před sebou. Kdybyste se Toma před třemi dny zeptali, jaký je jeho typ, jednoduše by popsal Stephanii. Byla průměrně vysoká, dlouhé hnědé vlasy jí spadaly těsně pod ramena; všechny její křivky měly na správných místech tu správnou velikost. Dnes na sobě měla krátkou džínovou sukni, která odhalovala její nohy, jež se Tomovi nezdály tak dlouhé jako předtím, a přiléhavé tílko, které těsně obepínalo její postavu. Nemohl si pomoct, ale musel srovnávat Billa se Stephanií. Bill byl vyšší, hubenější, ale v dobrém slova smyslu, jeho vlasy měly zdravý lesk, který ty její neměly, jeho hluboké oči byly smyslné a dokázaly vyjádřit každou jeho myšlenku a náladu, zatímco její modré působily nudně a nevýrazně. Tom si v duchu vynadal: „Nebuď tak kritickej. Je v pohodě taková, jaká je. Bill byl jen na jednu noc, ona je taková každou noc.“
„Ahoj, zlato.“
„Tome, chyběl jsi mi,“ řekla Stephanie a natáhla k němu ruce, aby ho objala.
„Je fajn být doma,“ řekl Tom a objetí ji opětoval.
„Užil sis to v Chicagu? Jak se ti líbil klub a kolik se na tebe přišlo podívat lidí?“
„Bylo to skvělý, vážně jsem se bavil, ale jsem rád, že jsem zpátky v LA.“

***

Byly to dva týdny, co Bill brzo ráno opustil Tomův pokoj. Bill o Tomovi hodně přemýšlel, ale snažil se to vytěsnit z hlavy. Už ho nikdy neuvidí, takže bylo nejlepší na něj prostě zapomenout. Řekl Andymu všechno o tom zvláštním vztahu na jednu noc. Andy si samozřejmě myslel, že je skvělé, že se Bill nechal unést a prožil s tím klukem neskutečně příjemnou noc, a že je škoda, že si nevyměnili čísla. Bill věděl, že se právě teď musí soustředit na poslední balení, než odjede do Los Angeles.
Andreas, Billův nejlepší kamarád, souhlasil, že Billa odveze na letiště, ale samozřejmě si neodpustil fňukání.
„Bille, co budu dělat, až budeš pryč? Jsi můj nejlepší přítel a teď mě opouštíš.“
„Andy, přestaň být tak dramatickej. Víš, že za mnou můžeš kdykoliv do LA přijet.“
„Ale to už nebude stejný, jako když jsem se objevil před tvýma dveřma s pizzou a pivem.“
„Budeš mi chybět, Andy, ale tohle je něco, co musím udělat kvůli sobě. Zavolám ti, až letadlo přistane.“
Bill objal Andyho a z kapsy své tašky Gucci vytáhl palubní lístek. Odbavil se, a pak se otočil, aby Andymu s povzbudivým úsměvem zamával. ´Letím do LA, ´ pomyslel si Bill, ´teď, nebo nikdy, už není cesty zpět.´

Když Billovo letadlo přistálo, vstoupil do terminálu a rozhlédl se. Zhluboka se nadechl, vytáhl z tašky sluneční brýle a nasadil si je. Popadl vozík a vydal se k výdeji zavazadel, kde trpělivě čekal na svá zavazadla. Měl štěstí, že se jeho dva velké kufry Louis Vuitton objevily jako první. Popadl je a čekal na třetí. Přivezl si s sebou jen to nejnutnější a všechen ostatní nábytek a věci si z Chicaga nechával poslat. Vše mělo dorazit zítra, ale on chtěl mít jistotu, že má oblečení a zásoby pro případ, že by se to zpozdilo. Spatřil svůj poslední kufr a přendal ho z pásu na vozík. Došel k východu a postavil se do fronty na taxík.
Bill seděl vzadu v taxíku, nos měl prakticky přilepený na okně a lehce poskakoval na sedadle. Vnímal všechno kolem, a to vzrušení bylo ohromující. Když taxík zastavil u jeho nového bytového domu, okamžitě ho poznal podle obrázků, které viděl na internetu.

Když se Bill dostal do domu, okamžitě si šel k bytnému pro klíč od svého nového bytu. S bytným se dohodl na tříměsíčním pronájmu pro případ, že by se rozhodl vrátit domů do Chicaga. I když Bill se nehodlal vrátit, ať by se mělo stát cokoliv. Prostě to musel nějak zvládnout. Udělali rychlou prohlídku a Bill podepsal nájemní smlouvu. Povzdechl si a rozhlédl se po prázdném bytě.
Připravil si malou automatickou nafukovací matraci, kterou si sbalil do kufru. Zavolal na 411, našel číslo na čínskou restauraci a objednal si večeři. Dokud nedorazí jeho věci, vlastně toho nemohl moc dělat.
Když Bill později toho večera ležel v posteli, rozhodl se, že vybalování všech věci musí stihnout do týdne. Chtěl všechny krabice rozebrat a uložit do sklepa, který tady byl k dispozici. Od příštího týdne měl navštěvovat několik hodin metodického herectví a poslední věc, kterou chtěl dělat, bylo přijít domů a muset vybalovat.

***

Tom se poslední dva týdny neúspěšně snažil dostat Billa z hlavy. Nemohl uvěřit, že se tolik upnul na někoho, koho vlastně vůbec nezná. Ano, sice s Billem mluvil něco přes hodinu, ale to neznamenalo, že ho znal. Jak se mohl, tak snadno zamilovat? O tom, co se stalo, si s někým potřeboval promluvit. Podíval se na hodiny. Byla jedna ráno a Tom věděl, kde přesně najde jediného člověka, který si vyslechne všechno, co má na srdci, aniž by ho kritizoval.
Když vešel do známého klubu, ze všech stran se ozvaly pozdravy. Zamířil rovnou k baru, kde věděl, že jeho nejlepší přítel bude.

„Tome! Co si dáš?“ Vykřikl jeho přítel, když viděl, jak se Tom blíží k baru.
„Jen zázvorový pivo, Gustave, řídím.“
Majitel baru postavil nápoj před Toma a s očekáváním se na něj podíval: „Tak co tě sem přivádí, když máš volno?“
„Potřebuju s tebou mluvit.“
„Nemáš v plánu skončit, že ne?“ Zeptal se Gustav se zvednutým obočím.
„Ne. Co to je za otázku?“
„No, nikdy není dobrý, když někdo řekne, že si takhle najednou potřebuje promluvit.“
„Ne, nic takovýho.“
Gustav zvedl láhev vodky a začal připravovat objednávku, kterou právě dostal. „Jdi do VIP boxu a já přijdu, až se Mark vrátí z pauzy.“

O pět minut později se Gustav dostavil do boxu ve druhém patře, který měl výhled na taneční parket. Klub býval ve čtyřicátých letech divadlem a z lóží se staly VIP boxy.
„Víš, tenhle box je vážně úžasnej. Vidím odsud úplně všechno,“ řekl Tom a napil se zázvorového piva.
„Já vím, člověk si tady připadá jako král, co? Gustav chvilku počkal a prohlížel si svůj klub, než pokračoval: „Takže, co se děje?“
„Když jsem byl v Chicagu, měl jsem známost na jednu noc a nemůžu toho člověka dostat z hlavy.“
„Hádám, že detaily chceš přeskočit, co? Cítíš vinu, nebo byla tak sexy?“
„On… byl to kluk,“ zamumlal Tom.
„Ah, takže máš kvůli tomu pochybnosti kvůli své sexualitě?“
„Upřímně řečeno nevím. Myslím, že šlo jen o něj, nikdy mě žádný jiný kluk nepřitahoval. Byl vysokej, štíhej a měl ty nejúžasnější čokoládový oči. Pod spodním rtem měl takový malý roztomilý znamínko a jeho úsměv byl naprosto zářivý. Mohl bys mi říct, že mi právě umřel pes, a já bych se usmíval, kdyby se usmíval i on. A to jsme jen u fyzický stránky, byl víc než jen hezká tvářička. Když jsem s ním mluvil, byla v něm hloubka, kterou bys při pouhým pohledu na něj nečekal. Jde o to, že ho nemůžu dostat z hlavy. Byl jsem zklamanej, když jsem se probudil a zjistil, že je pryč.“

„Máš něco, jak se s ním spojit?“
„Ne, vím jen, že se jmenuje Bill a žije v Chicagu.“
„Pořád chceš být se Stephanií?“
„Jo, samozřejmě. Ten chlap byl jen sex na jednu noc.“
„Přesně tak, tak ho vyžeň z hlavy. Neexistuje způsob, jak toho kluka najít, takže není šance, že by mezi váma dvěma mohlo být něco víc. Možná bys to měl říct Stephanii a prostě si to s ní vyjasnit, možná ti to pomůže dostat ho z hlavy.“
„V žádným případě, zabila by mě. Kdyby šlo jen o pocit viny, co mě nutí na něj myslet, tak bych jí to řekl, ale je v tom něco víc.“
„Tak co potřebuješ k tomu, abys toho kluka dostal z hlavy?“
„Kéž bych to věděl, Gustave, vážně.“

***

Tom byl vyčerpaný; zůstal v klubu s Gustavem o něco déle, než plánoval, jen mluvil a uklízel. Dostal SMS od Stephanie, ve které stálo: „Něco pro tebe mám, spěchej domů.“ Když si zprávu přečetl, smazal ji a pomohl Gustavovi zavřít. Když se vrátil domů, bylo něco málo po půl čtvrté ráno. Jediné, co Tom chtěl, bylo spát. Když vešel do ložnice, Stephanie seděla v posteli a četla si scénář.
„Ahoj, zlato, jdeš pozdě. Už se mi po tobě začínalo stýskat. Psala jsem ti esemesku.“
„Promiň, šel jsem do klubu, abych si pokecal s Gusem, a nakonec jsem zůstal, abych mu pomohl uklidit.“
Stephanie vstala z postele a zamířila k Tomovi, přičemž odhalila svou krátkou růžovou hedvábnou noční košilku s černým krajkovým lemováním. „Oblékla jsem si ji pro tebe, ale tys pořád nešel.“
„Moc se mi líbí.“
Což byla pravda. Tom miloval ženy a miloval sexy spodní prádlo, které odhalovalo dlouhé nohy, ale prostě nebyl jejími návrhy tak nadšený jako dřív.

Stephanie přistoupila k Tomovi a přitáhla si ho do náruče, aby ho políbila. Věnovala mu několik krátkých dráždivých polibků, zatímco ho chytla za lem velkého trička, aby mu ho přetáhla přes hlavu. Tom jí polibek s odhodláním vyčistit si od Billa hlavu opětoval a rukama jí sjel na boky. Jen o kousek jí nadzvedl krátké hedvábné prádlo a přejel jí rukou po pravém boku. Zklamaně si povzdechl, když nenahmatal vystouplé okraje tří vytetovaných hvězdiček, které zdobily Billův bok. Stephanie jeho zklamaný povzdech pochopila jako gesto potěšení a sáhla po přezce jeho opasku. Přejela jazykem po Tomových rtech, čímž ho žádala o vstup, a on neochotně polibek prohloubil. Odtáhl se, aby jí přetáhl noční košili přes hlavu a hodil ji na zem. Zpět do reality ho vrátilo, když v dlani ucítil Stephaniino velké nepropíchnuté ňadro. Vzdychla a zaklonila hlavu v naději, že ji políbí na krk.

„Ach Tome, to je tak příjemný. Vezmi mě do postele, tak moc tě v sobě chci.“
Dostrkala Toma k posteli a shodila ho na záda, jeho nohy se stále dotýkaly země. Rychle rozepnula jeho pytlovité džíny a stáhla mu je spolu s boxerkami dolů. S očekáváním se podívala na jeho penis, ale zjistila, že je ochablý. Chvíli se na něj mračila, pak ho vzala do ruky a pomalu ho hladila. Naklonila se k Tomovi, aby ho políbila a pevně mu přitiskla svá ňadra k boku; jejich dotek mu ve vzrušení nijak nepomáhal. Pokusil se jí políbit a vyhnat z hlavy všechny myšlenky na Billa, ale prostě to nešlo. Všechno, co dělala, mu připomínalo čas strávený s Billem, a to tvrdé srovnání bylo pro něj příliš.

„Promiň, Stephanie, ale dnes večer z toho nic nebude. Jsem unavený, jelikož jsem se venku zdržel fakt dlouho, a potřebuju se vyspat.“
„To je v pohodě, chápu to. Jen jsem po tobě strašně moc toužila, už jsou to týdny.“
„Já vím, tak třeba ráno.“
„Mmmm, možná bychom mohli něco stihnout před první hodinou.“
Kurva, musím přestat srovnávat Stephanii s Billem. Tomovi při pomyšlení na jeho jméno zacukalo v penisu. Stephanie se podívala dolů, její ruka byla stále na jeho ochablém penisu. Zacukání nezůstalo bez povšimnutí. Do prdele, Tome, pomyslel si, vzpamatuj se, kurva.
„Změnil jsi názor?“ Rozzářily se oči Stephanii.
„Pojďme si prostě odpočinout. Vynahradím ti to, slibuju.“
Lehce ji políbil, než z hromádky oblečení, která se válela na podlaze, sebral boxerky a natáhl si je. Vlezl si do postele zády k ní a doufal, že Stephanie nebude trvat na tom, aby ji objímal. Co to s tebou, kurva, je? Ptal se sám sebe. Dostaň toho kluka z hlavy, byla to jen jedna noc, to je všechno, tak se s tím smiř, protože ho už nikdy neuvidíš, tak jdi, kurva, dál! Ať se snažil sebevíc, nemohl Billa dostat z hlavy. Přinutil se usnout i s obrovskou erekcí, která se nakonec dostavila.

original

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics