Seduce Me Not 8. (konec)

autor: Haylzee

Prohraná sázka

Billa překvapilo, když ho probudil zvuk zavírajících se dveří auta, a převalil se, aby zkontroloval čas. Bylo brzo ráno a dveře auta zavřela zřejmě Simone, protože Bill slyšel, jak se motor jejího auta rozběhl, když odjížděla do práce. Mrzutě se posadil a zamrkal. Měl za sebou posranou, neklidnou noc, za kterou si mohl jenom on sám, a myslel si, že nebude schopen pořádně usnout, dokud si nebude jistý, že je to mezi ním a Tomem v pořádku.
Protože věděl, že vzduch je čistý, vstal z teplé, ale příliš prázdné postele a rozespale se vypotácel ze dveří, aby přešel chodbu. Tiše vklouzl do Tomova pokoje a po špičkách přešel k posteli. Tom tvrdě spal a Bill se musel usmát nad tím, jak měl ruce omotané kolem polštáře a držel si ho blízko hrudi.
Bill za polštář jemně tahal, dokud ho nevysvobodil ze sevření svého dvojčete, a vlezl si k němu do postele, přikryl je peřinou a přitulil se zpátky k Tomovi, šťastný, když se kolem něj ovinuly Tomovy paže a Tom ze spaní zamumlal něco, čemu Bill úplně nerozuměl.
Trvalo jen pár minut, než Bill usnul, v teple a pohodlí vedle svého bratra. Takhle to mělo být.

~*~

Když Bill znovu otevřel oči, místnost byla mnohem jasnější, jelikož bylo později ráno. Chvíli mu trvalo, než si uvědomil, co ho probudilo, a zasténal.
„Tomi… co to kurva děláš?“
„Hmm?“ Tom pokračoval v přirážení na Billův zadek s erekcí zaklíněnou v záhybu jeho zadku. Bill přemýšlel, jestli je Tom vůbec vzhůru.
„Tome!“
„Co?“ Tom sjel rukou po Billově boku a přidržel ho u sebe. Políbil Billa na rameno, ale Bill do bratra znovu vrazil loktem.
„Jdi do prdele!“
„Au! Sakra, co máš za problém?“
Bill se otočil, až spočinul tváří k Tomovi a jejich nosy se skoro dotýkaly. „Co to děláš?“
Tom sklonil hlavu a zasténal. „Já nevím. Bože, jsem tak kurevsky nadrženej.“
Bill si povzdechl. „Já vím, ale zítra jedeme domů, a jestli nepřestaneš, tak definitivně prohraješ naši sázku, blbečku.“

„Myslím, že je mi to úplně jedno,“ řekl Tom na rovinu.
„Oh ne, není ti to jedno,“ řekl Bill, rychle se posadil a dělal, že nevidí, jak Tom kroutí hlavou. Vymanil se z Tomova objetí a vstal. „Věř mi, máš jen slabou chvilku, není ti to jedno!“ Spěchal ze dveří, ale nebyl dost rychlý na to, aby neslyšel Tomovu odpověď.
„Ne, je mi to jedno!“
Bill sebou trhl, zavřel se v koupelně a zaklel. Cítil paniku, byl si jistý, že pokud Tom myslí vážně, co říká, Bill mu podlehne. Zvlášť když se v hloubi duše tak moc toužil podvolit. Nejen proto, že byl stejně nadržený jako Tom, ale i proto, že představa, že se podvolí a udělá něco, co považoval za absolutně zakázané, byla víc než vzrušující. Musel být silný.
Bill si řekl, že se pod horkou sprchou zbaví trochy napětí, a tak se úplně svlékl a snažil se myslet na cokoli jiného než na Tomovu tvrdost, která mu ještě před chvílí klouzala mezi nohama. Jakmile se ocitl pod vodou, strčil obličej pod proud vody a chvíli jen tak stál se zavřenýma očima. Vzal si z poličky sprchový gel a roztíral ho po sobě, dokud většinu jeho těla nepokryla sladce vonící pěna.

„Můžeš si za to sám.“
Bill zalapal po dechu, když se dveře sprchy otevřely a on uviděl Toma, jak tam stojí úplně nahý a stále tvrdý.
„Co to děláš? Ne, ne, ani na to nemysli!“ Zaječel Bill, když Tom vlezl do sprchy a zavřel za sebou dveře.
„Včera večer jsi mě neskutečně nažhavil, cos čekal, že se stane?“ Tom stál pod proudem vody a nechal ji dopadat na svůj obličej, zatímco Bill se mačkal v rohu a snažil se odvrátit zrak.
„No jo, jo, promiň, okay?“ Odpověděl Bill. „Ale to si sem musel chodit? Prostě počkej, až budu hotovej.“
„Nechci čekat.“ Tom hleděl přímo na něj, oči měl tmavé a výraz vážný. Bill zalapal po dechu; měl pocit, že Tom vůbec nemluví o sprše.
„Co – oh-,“ Bill byl umlčen Tomovými ústy; Tom ho přitiskl do kouta a během několika vteřin se dostal do Billových úst, jazykem zkoumal každičký kout, zatímco rukama klouzal po Billově namydlené kůži. „Snažíš se se mnou mít sex?“ Zalapal po dechu Bill a položil Tomovi ruce na ramena. Jeho penis ho bolel a Tom ho třením se o něj rozpaloval a šimral.
„Jo, Bille,“ řekl Tom a ze rtů mu unikl tichý smích. „Přesně o to se snažím.“

„Právě jsi prohrál sázku,“ řekl Bill tiše a trochu se mu roztřásla kolena, když mu Tomova namydlená ruka sklouzla po zádech a prstem zajel mezi jeho půlky. Zachvěl se, když Tom přejel prstem po jeho dírce, chybělo mu, že se ho tam někdo dotýká, a tak moc si přál, aby ho někdo roztáhl a naplnil.
Tom se znovu zasmál a rychle Billa otočil, až stál čelem ke zdi. „Jo, já vím, a je mi to vážně jedno. Udělal bych cokoliv, abych tohle dostal. Tak moc tě kurva chci.“
Bill věděl, že Tom mluví pravdu, protože jeho bratr byl tak tvrdohlavý a pyšný, že by raději zemřel, než aby se vzdal a prohrál.
„Stačilo počkat do zítřka,“ podotkl Bill, tváří se opíral o stěnu sprchy a jeho přerývaný dech zanechával mlhavé skvrny po celém kachličkovém povrchu.

Tom obkroužil Billovu dírku kluzkým prstem, až Bill skoro křičel, aby ho už zasunul dovnitř, takže když se tak konečně pomalu stalo, Bill se celý třásl. Jeho penis byl tvrdý a uvězněný mezi jeho břichem a stěnou sprchy, takže ho otíral o kachličky, když se pod Tomem svíjel.
„Jo, ale já chci být v tobě teď,“ zašeptal Tom a jeho ústa byla tak blízko Billova ucha, že cítil, jak se lehce dotýkají horní části.
Bill zasténal a stáhl se kolem prstu v sobě. Dokonale cítil, jak Tomův penis klouže po jeho boku sem a tam, když se Tom za ním lehce pohupoval a ve stejném rytmu kroutil a znovu rozevíral prst.
„Ale já ti včera večer říkal, že to prostě nemůžeme,“ zamumlal Bill v posledním pokusu odolat. „Že i kdyby ses vzdal, stejně to nemůžeme udělat, dokud odsud nevypadneme.“
„Ale no tak,“ řekl Tom a hladce zasunul prst do Billa a zase ven. „Ty se na to kurva těšíš, já vím, že jo. Jak jsem říkal, kdybych to chtěl udělat, tak bys mě nechal.“

Billovi se rozšířily nosní dírky a automaticky ztuhl, než se prudce odstrčil od stěny, dost prudce na to, aby Toma odstrčil na protější stěnu a jeho prst z něj vyjel ven.
„Ty jsi tak strašně namyšlenej, přesně jak říkala máma,“ zavrčel Bill a rychle se snažil opláchnout pod vodou.
Tom obrátil oči v sloup. „Jo, a ty mě chceš mít plnou prdel, já vím, že chceš.“
„Přestaň si z toho dělat srandu. Od začátku jsi mě v tomhle nebral vážně. Myslíš, že jsem to všechno dělal jen tak pro zábavu? Ne, má to svůj důvod.“
„Jak tě mám brát vážně? Pořád říkáš, že to nemůžeme udělat, ale pak mě prakticky před mámou klidně kouříš!“ Rozohnil se Tom.
„Tak to se velmi omlouvám!“ Zakřičel Bill a rozrazil dveře sprchy. „Řekl jsem, že mě ten včerejšek mrzí. Ale víš, jak se ohledně toho cítím, tak mě do toho přestaň tlačit!“ Popadl z věšáku ručník a omotal si ho kolem sebe.
„Fajn,“ řekl Tom a ze sprchy se objevila jen jeho hlava. „Nechám tě na pokoji, když mi řekneš, co je tak špatnýho na tom, že tě chci šukat, když nikdo jiný kromě nás v domě není!“

Bill ztuhl a zavrtěl hlavou. „Já… není to špatný, jen – já nevím!“ Vyběhl z koupelny, zabouchl za sebou dveře, a pak udělal totéž s dveřmi svého pokoje a zamkl se v něm. Přecházel sem tam po pokoji, stále cítil tlak v zadku, jak ho Tom prstil, a cítil se otřesený jejich hádkou.
Snažil se vzpomenout si, proč vlastně řekl, že nechce mít sex s Tomem v tomhle domě, nebo se alespoň snažil ty důvody sám sobě zdůvodnit. Simone vypadala, že o ničem nemá ani páru a Bill si uvědomil, že je to proto, že intimní vztah jejích vlastních synů by bylo opravdu to poslední, co by ji kdy napadlo – taky proč by o tom vůbec přemýšlela?
Ale nebylo by to i tak špatné, kdyby to udělali? Bill se kousl do rtu a usilovně přemýšlel. Nestal by se z toho problém, kdykoli by se ocitli v blízkosti svých rodičů? Byl snad nespravedlivý? Byl zmatený, ale přesto byl naštvaný na Toma za to, že je tak nafoukaný, že odmítá Billovy pocity jen proto, že má úplně jiný názor. Pokud pro nic jiného než pro svou vlastní hrdost, byl Bill rád, že se mu podařilo to, co předtím považoval za nemožné, a dokázal nepodlehnout bratrově hrubému svádění.
Bill se potřeboval rozptýlit, hodil na sebe tričko a džíny a vydal se dolů do kuchyně. Tom nikde nebyl a Bill usoudil, že je buď ještě ve sprše, nebo trucuje ve svém pokoji, a tak zvedl telefon a zavolal matce do práce. Po druhém zazvonění to Simone zvedla a zněla poněkud nevrle.

„Ahoj, to jsem já,“ řekl Bill a položil si telefon mezi ucho a rameno, zatímco se hrabal v krabici od sušenek, kterou našel na lince.
„Ahoj, zlato, co je? Stalo se něco?“
„Ne,“ řekl Bill. „Jen mě zajímalo, v kolik se má Gordon vrátit domů. Víš, je to náš poslední večer, tak jsem si říkal, že bychom si měli k večeři dát něco speciálního.“
„Bille, mám teď vážně hodně práce, Gordon se vrátí nejdřív v sedm, a ani nevím, v kolik přijdu já.“
„Ale na večeři doma budeš, ne? Musíš být,“ zakňoural Bill.
„Proboha, myslíš vůbec někdy na něco jiného než na svůj žaludek?“ Vyštěkla Simone a Bill zůstal stát s otevřenou pusou. „Ani nevím, kam to všechno dáváš, protože mi přijde, že jíš prostě nonstop!“
„Umm… okay,“ řekl Bill, provinile se podíval na místo, kde měl ruku zabořenou v krabici se sušenkami, a pomalu ji vytáhl.
„Oh sakra, podívej, omlouvám se, zlato,“ řekla Simone a znělo to nešťastně. „Mám dneska strašně moc práce a ze všeho jsem rozhozená. Nevím, v kolik přijdu domů, ale samozřejmě, že si dáme večeři společně, a bude to něco dobrého, slibuju.“
„Dobře,“ řekl Bill znovu a stále se cítil dotčeně. Neřekl by, že jí víc než ostatní normální teenageři.
„Okay, teď už musím jít, ale uvidíme se večer,“ řekla Simone ve spěchu a zavěsila dřív, než Bill stačil odpovědět.
„Ahoj,“ zamumlal do hluchého telefonu a hodil ho na linku.

Chvíli poté se do kuchyně vplížil Tom a mokré dredy mu zmáčely tričko. Bill se připravoval na další hádku a byl trochu otrávený z toho, že všichni, které měl rád, jsou na něj zřejmě naštvaní. Ale Tom se na něj jen zamračil a vypadal lehce znepokojeně. Bill nejspíš působil rozrušeně.
„Co se děje? Jsi v pohodě?“ Zeptal se tiše Tom a přešel k němu blíž.
„Já… ehm.“ Bill se na něj jen podíval a pocítil příval náklonnosti ke svému staršímu bratrovi, který měl právo být na něj naštvaný. Ale Tom vůbec nevypadal naštvaně a Bill si přál, aby předtím nereagoval tak přehnaně. Tom si nezasloužil, aby na něj křičel, celý týden byl k němu tak milý a snažil se Billovi dát všechno, o čem si myslel, že propásli. Vlezl k Billovi oknem, aby ho viděl, napsal mu písničku, vzal ho ven na tu nejromantičtější noc, jakou kdy Bill zažil, a jediné, co chtěl Tom, bylo být s ním, a on ho takhle odmítl. A to všechno kvůli matce, která ho právě obvinila z toho, že se cpe jako prase.

„Pořád to chceš udělat?“ Zeptal se ho Bill, když se prostě rozhodl.
Tom zvedl obočí. „Děláš si ze mě srandu?“
Bill zavrtěl hlavou. „Vezmi mě do svýho pokoje,“ řekl a stydlivě se usmál.
Tom se usmál, natáhl se po Billově ruce a vedl ho ven z kuchyně. Ani jeden z nich nic neřekl, když Bill následoval Toma po schodech s rukama stále spojenýma. Jakmile se ocitli v Tomově pokoji, Tom pustil jeho ruku a zamkl dveře, zatímco si Bill vylezl na postel, seděl tam a čekal.
„Co tě donutilo si to rozmyslet?“ Zeptal se ho Tom a stoupl si před postel, kde Bill klečel.
„Ty,“ odpověděl Bill, položil ruce těsně pod horní okraj Tomových kalhot a tahal za ně, dokud se všechny knoflíky neuvolnily. „Byl jsi tak úžasný a chci to pro tebe udělat a taky tě chci,“ dodal Bill upřímně.
„Víš, že jsem se předtím choval jako kokot, že jo?“ Zamumlal Tom. „Nečekám, že mi jen tak podlehneš, a nezabilo by mě, kdybych počkal do zítřka, protože je to pro tebe důležitý.“
Bill se usmál a přemýšlel, jak moc Toma zabilo, že to musel říct. „Jo, ale zítra už nebudeme tady ve tvé staré posteli.“ Rozhodně nezapomněl na jejich rozhovor v letadle.

„Mmmmm.“ Tom se na Billa usmál, když mu stáhl kalhoty jen natolik, aby uvolnil jeho naběhlý penis. „Vážně se tohle děje?“ Povzdechl si a sevřel Billovu hlavu v dlaních, zatímco Bill olizoval jeho délku.
Bill vzdychl. „Jo, vážně.“ Trochu se odsunul a stáhl s sebou Toma na postel. Rychle Tomovi vyhrnul tričko, přetáhl mu ho přes hlavu a hodil na zem, než mu rukama přejel po hrudi. Od chvíle, kdy Tom vstoupil nahý do sprchy, chtěl mít ruce na celém bratrově těle.
Tom se svlékl, odkopl kalhoty, a pak se zaměřil na Billovo oblečení. Bill zvedl ruce a usmál se na Toma, když mu pomalu vyhrnul tričko, přetáhl ho přes Billovy paže, a pak okamžitě sáhl po zipu na džínách. Bill mu opět pomohl, balancoval na rukách a tlačil boky vzhůru, aby mu Tom mohl stáhnout džíny dolů přes zadek, a pak je sundat úplně.
Bill pod džínami už neměl nic a musel se usmát nad Tomovým zvednutým obočím.
„Jsi úžasný,“ vydechl Tom a přejel Billovi rukou po stehně.
„To říkáš jen proto, že se mě chystáš všukat do matrace,“ škádlil ho Bill, lehl si a natáhl ruce, aby si je pohodlně složil pod hlavou.

Tom zavrčel, očima rychle přelétl přes Billovo nahé tělo, lehl si na něj a roztáhl jeho stehna od sebe, aby se dostal mezi ně. Bill si myslel, že po tak dlouhém čekání bude Tom trochu důraznější, klukovsky dychtivější, ale Billovo podřízení zřejmě přepnulo Tomův ovladač nálad na něco úplně jiného; líbal Billa dlouze a pomalu, jeho jazyk nenechal ani jediný koutek neprozkoumaný, a po důkladné práci se přesunul dolů, aby ochutnal Billův krk.
Bill, který vždycky miloval, když někdo pečoval o jeho krk a hrdlo, zaklonil hlavu dozadu a zasténal, cítil, jak mu v různých částech těla vzplanuly pichlavé jiskřičky touhy, a prohnul se v zádech, aby ucítil Tomovu kůži na své.
Tom zvedl hlavu, aby Billa znovu políbil, ale jen ho lehce opusinkoval, když se natáhl mezi Billovy nohy, aby se prsty dotkl jeho dírky. Bill sebou škubl, stále ještě citlivý z předchozí akce, a vzdychl Tomovi do úst, chytil ho za tvář a vtáhl ho do hlubšího polibku.

„S kým jsi to předtím mluvil?“ Zeptal se ho náhle Tom a Bill se zamračil, nebyl si jistý, o čem Tom mluví a proč cítí potřebu to vytahovat zrovna ve chvíli, kdy má prst přitisknutý na jeho vchod. Tom musel jeho zmatení vycítil. „V kuchyni, když jsem scházel ze schodů, slyšel jsem tě s někým mluvit – telefonoval jsi?“
„Oh, jo,“ zamumlal Bill roztržitě a zavrtěl se proti Tomovu prstu. „Mluvil jsem s mamkou.“ Všiml si překvapení v Tomově tváři a provinile se kousl do rtu. „Trochu jsme se pohádali a je mi to líto.“
„Kvůli čemu?“
„Ani nevím, bože, jenom jsem se jí zeptal, jestli přijde domů na večeři, a ona mi skoro urvala hlavu a nazvala mě nenažrancem,“ odpověděl Bill mrzutě.
Tom se zasmál. „Ne, to by ti neudělala.“
„No, ale klidně by mohla,“ řekl Bill nahlas. „Nevím, co se jí stalo, bože, proč je tak nepříjemná?“
„No to je jasný,“ odpověděl Tom. „Je nadržená, zamysli se, taky ho tam celej týden neměla.“
„Oh, kurva drž hubu!“ Zděsil se Bill. „Na to nechci myslet. Hnus!“

Tom se znovu zasmál, protože věděl, jak je Billovi nepříjemné spojovat matku a sex do jedné věty. „Nedělej si s tím starosti, Gordon se dnes večer vrátí a všechno vyřeší.“
„Přestaň s tím!“ Zavrtěl Bill hlavou ze strany na stranu.
„Bože, Bille, na někoho, kdo je v posteli takový divoch, dokážeš být tak strašně prudérní,“ dobíral si ho Tom. „I matky potřebujou sex.“ Bill ho za to silně praštil do ramene a Tom si ho zamračeně promnul. „Takže co – nazvala tě… nenažrancem a ty ses naštval a rozhodl se, že se se mnou vyspíš jako odplatu?“
Bill si zakryl obličej rukama. „Já nevím,“ zamumlal skrz prsty. „Jo, asi jo, ale chci to udělat i kvůli tobě, protože jsi na mě byl tak hodnej, i když vím, že jsem tě přiváděl k šílenství.“
Tom si povzdechl. „Vážně to nemusíme dělat, jestli nechceš, nemusíš to dělat jenom kvůli mně,“ usmál se Tom.
Bill rázně zavrtěl hlavou. „Já chci, bože, chci. Ty jsi jen opravdu dobrá výmluva.“
Tom se zasmál. „Kolik máme času?“
„Proč, máš snad něco v plánu?“ Zeptal se Bill a palcem láskyplně hladil Tomovu tvář.
Tom se sklonil k Billovu uchu. „Chci tě lízat,“ zašeptal spiklenecky.
„Oh,“ vydechl Bill a roztáhl stehna od sebe. „Jo, na to je vždycky čas.“

Tomova ústa se mučivě pomalu pohybovala po Billově těle, a než se přisála k Billovu penisu, z Billa se stala sténající změť končetin, které docházela trpělivost. Tom se musel zasmát, když zaslechl nesouhlasné mumlání, když ho pohladil po kolenou.
„Mmm, ty to fakt strašně moc chceš,“ prohlásil.
Bill jen vystrčil boky nahoru a vydal kňouravý zvuk, přál si, aby Tom věnoval pozornost zadku, který mu nabízel. Když Tom konečně sklonil hlavu a špičkou jazyka se dotkl Billovy dírky, stiskl stehna k sobě, sevřel jimi Tomovu hlavu a prohnul se na matraci. Slyšel tlumený smích, který vycházel z místa, kde měl bratrův obličej vklíněný mezi svýma nohama, a Tom zvedl hlavu.
„Bille, musíš zůstat v klidu.“ Oba věděli, že je to zbytečné, Bill nikdy nedokázal zůstat v klidu, když ho Tom lízal přímo tam. Naneštěstí, Bill to strašně moc miloval, ale nedokázal to moc dlouho vydržet. „Bože, kvůli tomuhle tě budu muset začít přivazovat.“ Bill tomu nevěnoval pozornost, protože Tom pevně sevřel jeho stehna, aby mu zabránil v pohybu, a přitiskl svůj jazyk k Billovu vstupu.

Bill se natáhl za sebe, snažil se najít něco, čeho by se mohl chytit, a byl vděčný, když se mu podařilo uchopit sloupky Tomovy postele, a ze všech sil se snažil příliš se nevzpínat; nechtěl Tomovi ublížit. Tom přejížděl jazykem nahoru a dolů po Billově otvoru a Bill začal kňučet, když konečně dokázal ukočírovat trhavé pohyby svého těla na klidnější vrtění a chvění, které v něm Tomův jazyk vyvolával.
Vykřikl, když Tom znovu zasunul prst dovnitř a pomalu s ním hýbal, zatímco pokračoval v olizování napjaté kůže kolem něj. Bill prst přijal, uvolnil se kolem něj, jak nejlépe uměl, a v tu chvíli si na něco vzpomněl, na něco důležitého.
„Do prdele, Tommy,“ zaúpěl. „Nevzal jsem žádný lubrikant.“
Tom znovu zvedl hlavu a vypadal pobaveně. „Wow, ty jsi měl vážně v plánu, že to nebudeme dělat, co?“
„A podívej se na mě teď,“ odpověděl Bill a široce se usmál.

Tom se posadil a slezl z postele. „V koupelně bude určitě něco, co můžeme použít, vydrž.“
„Bože, Tome. To tam chceš jít jen tak bez oblečení? Co kdyby tě někdo viděl?“
Tom si odfrkl, když odemykal dveře. „Kdyby sis vážně myslel, že je nějaká šance, že někdo přijde domů, neležel bys u mě v posteli na zádech se svým krásným nahým zadkem ve vzduchu jako nadržená mrouskající kočička.“ Když mu Bill z postele ukázal prostředníček, vyplázl na něj jazyk a pak zmizel.
Zatímco Bill čekal, rozhlížel se po Tomově pokoji a tiše si pro sebe broukal. Očima přejížděl po všech starých, vybledlých plakátech na stěnách, na kterých byly kapely, které měl Tom rád, a jeho oblíbení profesionální skateboardisté. Viděl staré knihy, na kterých se za dlouhá léta, kdy na ně nikdo nesáhl, vytvořila silná vrstva prachu – Bill si byl docela jistý, že ten prach tam byl nejspíš už od jejich dětství, Tom vždycky nerad četl. Těsně před oknem visel ze stropu model letadla a Bill se pro sebe ušklíbl, když si vzpomněl na den, kdy se ho s Tomem pokoušeli sestavit, což byl pro oba projekt, který rychle skončil, jelikož Bill to po pěti minutách vzdal a nechal Toma, aby to dělal sám, zatímco on zmizel ven trénovat chůzi po rukách.

„Tohle by mělo stačit,“ oznámil Tom, objevil se ve dveřích a znovu za sebou zamkl. Hodil Billovi velkou bílou láhev, ve které Bill poznal své velmi drahé tělové mléko, kvůli kterému si ho Tom dobíral, že ho koupil, a trval na tom, že Bill je příliš líný na to, aby se po sprše mazal, což byla pravda. Ale Billovi se líbila představa, že by extravagantní krém občas použil, a někdy si k němu prostě jen tak rád přivoněl.
„A ty jsi říkal, že je naprosto zbytečný, abych ho vozil s sebou, protože ho ani nepoužiju,“ řekl Bill samolibě.
„No a použils ho?“ Ušklíbl se Tom a usmál se, když Billův úsměv z tváře zmizel.
„Chceš snad důvod, abys ho použil?“ Bill přimhouřil oči a sevřel láhev.
„Jo, jo,“ řekl Tom a povzdechl si. Klekl si na postel a vzal Billovi lahvičku, odklopil víčko a přičichl k ní. „Aspoň že voní líp než lubrikant.“
Bill se vítězoslavně usmál, lehl si a sledoval, jak si Tom maže jeden z prstů božsky vonícím krémem. „Mmmm.“

Tom si odfrkl, namazal si i druhý prst a zvedl ho. Bill přikývl, spokojeně si povzdechl a zavrtěl se na matraci ještě víc. Zalapal po dechu nad tím, jak studené byly Tomovy prsty, když do něj vnikaly, pomalu se hýbaly a roztahovaly ho. Tom si lehl vedle něj, prsty hluboko zabořené v jeho zadku, zatímco Bill spojil jejich rty a s udýchaným zasténáním znovu vsál Tomův jazyk do svých úst.
Tomovy prsty ho pomalu projížděly a vytrvale mu třely oblast nad prostatou. Začalo to jako příjemné lechtání, ale čím déle ho masírovaly, tím intenzivnější byla pro Billa rozkoš, až se celý třásl.
„Chyběl jsi mi,“ zamumlal Tom proti jeho rtům a Bill odstrčil jeho ruku, až z něj Tomovy prsty vyjely, už nechtěl déle čekat.
Sáhl po bílé lahvičce na posteli a nalil si do dlaně štědré množství božského mléka, než ho začal roztírat po Tomově penisu, a užíval si pocit, jak je tvrdý a horký.
„Do prdele!“ Vykřikl Tom. „To je kurevsky studený!“
Bill se zasmál. „Já vím,“ zašeptal a chvíli Toma hladil. Stáhl si Toma na sebe, dokud ho neměl mezi nohama, a usmíval se na něj. Tom mu úsměv oplácel, oči mu zářily a na čele se mu už tvořily krůpěje potu, jelikož celá místnost byla horká.
„Kurva, už fakt potřebuju být v tobě,“ zasténal Tom.

Bill zadržel dech, cítil, jak kluzký penis naráží na jeho vstup, a ani jeden z nich ani nedutal, když se Tom nastavil a vnikl dovnitř.
A je to, řekl si Bill. Prohraná sázka, spolu s ní možná i všechny morální zásady, které ještě mohli mít, ale už bylo pozdě přestat a Bill to ani nechtěl. Konečně byl Tom uvnitř, zabořil obličej do polštáře vedle Billovy hlavy a vydal ze sebe velmi hluboké, dlouhé zasténání. Bill objal Toma kolem zad a pohnul boky. Oči se mu automatiky zavíraly nad tím nesmírně uspokojujícím pocitem, že je zase úplně plný, pocitem, po kterém toužil celý týden, i když ho Tom předtím, než sem dojeli, skoro ušukal k smrti.
Tom se lehce stáhl, a pak prudce přirazil, což z Billa vyrazilo překvapený výkřik.
„Říkal jsem ti, že nebudu něžný,“ zavrčel Tom a znovu do něj přirazil. „Říkal jsem ti, že tě ošukám pořádně.“
„Ohhh,“ zasténal Bill. „Mmm jo…“ Opravdu si na to vzpomínal a jeho břicho udělalo kotrmelec, když se snažil popadnout dech, a zároveň se soustředit na Tomovu tvář.
Zdálo se, že Tom je v tu chvíli úplně ztracený, a Bill dychtivě kroužil boky a tiskl se kolem svého dvojčete, když se snažil, aby se to líbilo jim oběma. Věděl, že pro něj to nebude dlouho trvat, Tom ho svými prsty dokonale připravil a místečko v Billově nitru už bylo tak citlivé, že ho intenzivní, vytrvalé přirážení na něj velmi brzy donutí udělat se. Tohle bylo Tomovo skryté přání, a jestli chtěl Billa všukat do své malé postele, Bill mu to s radostí dovolí.

Přesně to Tom právě dělal, kolena měl na posteli roztažená od sebe a tvrdě bušil do Billova těla, jeho přírazy narážely postelí do zdi a vytvářely hluk, který by jistě jejich matka přišla prozkoumat, kdyby byla doma. Kdyby nestačilo bušení do zdi, aby poznala, co se děje, těžké lapání po dechu a sténání obou synů by ji jistě donutilo pochopit, co se děje.
„Přesně na tohle jsem celou dobu myslel,“ vyhrkl Tom. „Celý týden.“
Bill lapal po dechu a snažil se držet Tomových ramen, ale ruce mu klouzaly po zpocené kůži.
„Ne, myslel jsi na jiný věci,“ podařilo se mu ze sebe dostat. Tom by nerad přiznával, jak sladký a romantický byl, ale Bill měl v plánu mu to ještě nějakou dobu připomínat. „Řekněme, že jsi devadesát devět procent času myslel na to, jak mě ošukáš.“
Tom si odfrkl. „Bože, a je to kurva dobrý,“ zasténal. „Lepší, než jsem si vůbec představoval.“
„Tak dlouho to zase není,“ sípal Bill.
„Příliš dlouho.“

Bill pevně sevřel svaly a potěšilo ho, jak se Tom napjal a náhle zalapal po dechu. Pak se nad Billem posunul, trochu změnil úhel a přirazil ještě hlouběji nebo to tak alespoň Billovi připadalo. Slyšel vlhké pleskání jejich těl, která do sebe narážela, a zasténal, když se cítil lacině a nádherně zároveň. Bill se dokázal vzrušit čistě z vědomí, že vzrušuje Toma, a stačilo mu sledovat Tomovu tvář a cítit sílu jeho přírazů, aby věděl, že si ho Tom rozhodně vychutnává, což Billa přimělo mručet a tisknout se kolem Toma ještě silněji.
„Jo, jo, do prdele, Bille,“ zasténal Tom se vší pubertální dychtivostí, kterou Bill předtím očekával. Nemyslel si, že by Toma něco dokázalo přimět přestat, jejich matka by klidně mohla vejít a najít ho s koulemi hluboko v Billovi a Tom by ho prostě jen šukal dál.
„Tak dobré, tak dobré, Tommy,“ zašeptal Bill a ani si nebyl jistý, jestli ho Tom slyší přes bušení do zdi a vlastní opičí vrčení. Nutkání se při té myšlence zasmát bylo příliš silné a Billovi se podařilo vypravit ze sebe zachrčení, než ucítil, jak mu Tom tlačí kolena k hrudi, až byl téměř ohnutý vejpůl. Tom se posunul a pevně sevřel paže pod Billovými koleny.

„Dotýkej se sám sebe,“ zahuhlal a upřel na Billa nesoustředěné oči, přičemž se jeho boky stále vytrvale pohybovaly. „Chci, aby ses udělal.“
Bill rychle přikývl a omotal ruku kolem svého penisu, po kterém snadno klouzal díky potu a kapičkám touhy, které vytékaly z vrcholu.
„Kurva, kurva, kurva,“ zasyčel a třesoucí se rukou se honil. Věděl, že tohle bude jeho konec. Zvládl by se dotýkat sám sebe, jen tak tak by zvládl Tomovo péro, které se mu pevně otíralo o jeho místečko, zatímco do něj bratr přirážel, ale ne obě věci najednou, to bylo příliš.
Začaly se mu kroutit prsty u nohou a cítil, jak mu do nohou proudí mravenčení a teplo, spolu s horkým tlakem v břiše, který se chystal explodovat, a Bill vyjekl tak hlasitě, až ho bodl osten strachu, že to uslyší někdo ze sousedů a zavolá policii. Udělal se v dlouhých, rovnoměrných tazích, které hustě dopadaly na jeho hruď a na Tomovu paži, ale pochyboval, že si toho Tom vůbec všiml, ani že by mu to vadilo. Tom byl příliš zaneprázdněný přípravou na vlastní uvolnění, a Bill se snažil roztřesenými prsty odhrnout své mokré vlasy přilepené k Tomově tváři, které mu i částečně zakrývaly oči.

Bill musel sevřít Tomovy paže, když se jeho bratr konečně udělal, Tom křičel skoro stejně hlasitě jako Bill a neúnavně do něj bušil, až Bill nevěděl, jestli to ještě vydrží, všechno ho pálilo, pulzovalo a bolelo a měl pocit, že mu upadnou nohy. S úlevou vydechl, když se na něj Tom svalil a vyklouzl z něj. Bill je oba převalil, až leželi na boku, a hladil Toma po tváři a něžně ho líbal.
Tom otevřel oči a chytil Billa za prsty, přitiskl si je ke rtům, a pak si k sobě přitáhl celé jeho tělo, téměř majetnicky ho objal rukou a nedbale ho políbil. Bill se proti němu uvolnil, cítil se ospalý, a přitulil se k Tomovu rameni.
„Wow,“ zamumlal, dotkl se svých nohou a natáhl je, aby zkusil, jestli ještě vůbec fungují.
„Mmmm.“ Tom po sexu nikdy nebyl moc hovorný.
„Promiň, že jsem se choval jako blázen,“ zamumlal Bill. „Ohledně těch věcí bez sexu.“ Ucítil, jak ho Tom něžně políbil na čelo.
„Nakonec jsme to zvládli,“ slyšel Toma říkat přes mělké nádechy. „A já tě pořád miluju, i když jsi divnej.“
„Hej!“ Bill se pokusil píchnout Toma do břicha, ale ten ho jen pevněji objal a Bill se podvolil, zívl mu do ramene a lehce ho hladil po zádech.

Bill se znovu rozhlédl po pokoji a uviděl model letadla přes Tomovo rameno, plakát Aerosmith, který Simone donutila Toma sundat z přední strany dveří a nechat si ho v pokoji, aby nebyl na očích, protože nechtěla, aby jí chodbu zdobily zasrané, potrhané kusy papíru. Myslel si, že se kvůli tomu bude cítit divně, nebo se dokonce stydět, ale nakonec cítil jen to, že konečně spojil svůj starý život s novým, s čímž Tom zřejmě nikdy neměl problém.
Bill se usmál a poklepal Tomovi na záda.
„Co?“ Tom zněl, jako by podřimoval.
„Nemusím ti mýt auto,“ odpověděl Bill nadšeně.
Tom si povzdechl. „To je fuk. Máme pár hodin, než se máma vrátí, a já tě mám v posteli. Přemýšlej.“
Bill se zasmál. „Hej, souhlasil jsem s tím jen jednou, nikdo nic neříkal o tom, že mě budeš šukat celej den.“
Tom chvíli mlčel.
„Vsadím se, že mě necháš.“
„O co?“
„O čest.“
„Nuda.“

~*~

Epilog
Bill se mohutně nadechl a třel si rukou břicho. Uši ho bolely a cítil v nich lepkavost a divný pocit, potřásl hlavou a snažil se zbavit úzkosti, která ho vždycky sužovala, než vyšel na pódium.
„Takže připravenej?“
Bill se otočil po hlase, když se k němu Tom přisunul blíž do rohu zelené místnosti, kde byli všichni shromážděni, a jako obvykle se třásli nervozitou. Bill se nikdy nemohl vzpamatovat z toho, jak jsou i po takové době tak rozrušení a že je nervozita před vystoupením všechny mění v blekotající hyperaktivní idioty.
Bill přikývl, a pak se na Toma usmál. „Tak co, jdeš do toho?“
„Uh, neptej se mě na to,“ zakňučel Tom, omotal prsty kolem lemu trička a nervózně poklepal teniskou o nohu stolu, na kterou si právě sedl. „Mám toho v hlavě dost i bez přemýšlení o takových blbostech.“

„Tome.“ Bill ho píchl do ramene a snažil se mluvit potichu. „Někdy to musíš udělat, prohrál jsi. Už jsme měli dva koncerty a ty jsi z toho zbaběle vycouval.“
„Já vím, že jsem kurva prohrál,“ zamumlal Tom. „A nepadlo nic o tom, že to musím udělat na nějakém konkrétním koncertě, jen že to musí být, až budeme zase vystupovat v Evropě.“
„Větší davy,“ odpověděl Bill s přikývnutím a široce se usmál.
„Drž hubu,“ vyštěkl Tom a ruce se mu téměř ztratily v obrovské látce trička. „Udělám to, ale nesmím o tom mluvit ani na to myslet,“ dodal a ostře se na Billa podíval. „Prostě to musím jen udělat.“
Bill obrátil oči v sloup. „O nic nejde, Tome. Bože, mohl jsem tě donutit udělat mnohem horší věci.“
„Já vím,“ řekl Tom. „Já vím, že je to blbost, ale ty jsi z toho udělal takovou velkou věc a já jsem teď z toho celej v prdeli.“
Bill se zasmál a lehce Toma poplácal po hlavě. „To není pravda, když jsem to vymýšlel, bylo to spontánní, je to prostě jen sranda.“
„Jo, no jasně,“ odtušil Tom. „Nebyl jsi pod žádným tlakem!“

„O čem to vy dva kreténi kafráte?“ Georg se objevil vedle Billa a odrazil ho bokem z cesty, než se přimáčkl vedle Toma na okraj stolu.
„O ničem,“ odpověděli Bill i Tom zároveň, což jejich basáka pobavilo.
„Dvojčata jsou divný. Vy dva jste ale nejhorší na světě, pořád si kurva šeptáte a sdělujete si svá tajemství. Jestli už jste s tím flirtováním skončili, měli bychom vyrazit.“
Tom zasténal a vytřepal si ruce z trička. „Což mi připomíná… My aspoň máme naše dvojčecí geny jako omluvu pro naše podivínství – co máš ty?“
„Haha, haha,“ vyhrkl Georg. „Vy jste prostě a jednoduše divný. Že jo?“ Otázku směřoval na Gustava, který se právě přidal, aby si vzal láhev s vodou z místa za Tomovými zády.
Než odpověděl, napil se. „Mě se neptej, já nic nevím, jsem tu jen proto, abych udržoval rytmus.“

Tom zachroptěl, odstrčil se od stolu a přehodil Gustavovi ruku přes rameno. „Vlastně jsi tu jen jako pastva pro moje oči, všichni vědí, že na ty bicí ani neumíš hrát.“ Bill se málem udusil smíchy a zavrávoral, když Gustav bojoval s Tomem, zatímco je Georg povzbuzoval. Bylo to obvyklé škádlení a drsné pošťuchování, které se odehrávalo před koncerty, všichni potřebovali odvést myšlenky od toho, co je čekalo. Tom vykřikl a snažil se vykroutit z Gustavova pevného sevření. „Neubližuj mi! Pozor, Gusi! Tramvaj!“
Bill i Georg zasténali a Bill zavrtěl hlavou. „To bylo docela ubohý, dokonce i na tebe, Tommy.“
Tom nedával pozor, vzdálil se od bubeníka a utíkal z místnosti, jako by na tom závisel jeho život.

~*~

Po půlhodině koncertu Bill na všechno zapomněl; podium, hudba – to bylo všechno, co znal. Nemyslel na Toma ani na sázku, jen chrlil texty a utápěl se v atmosféře; pocitům, které mu pulzovaly v těle, když měl u nohou dvanáct tisíc ječících fanoušků a v ruce mikrofon, se dalo jen těžko, ne-li vůbec vyrovnat.
Když se párkrát k bratrovi přikradl a natřásal se kolem něj, na krátkou chvíli si vzpomněl na sázku a Tomův trest, z čehož mu lehce zabrnělo v břiše a na tváři se mu objevil přiblblý úsměv, ale Tom pokaždé uhnul a Bill měl co dělat, aby se při zpěvu nerozesmál. Byl pevně rozhodnutý, že Tom tohle turné nepřežije, aniž by to udělal, protože podle Billova názoru to nebylo nic úplně velkého, šlo jen o to, že Tom byl přes všechnu svou hranou odvahu a falešnou namyšlenost ve skutečnosti jeden z nejstydlivějších lidí, které Bill znal.

Když k tomu nakonec došlo, Bill se skutečně rozesmál přímo uprostřed refrénu, ale pochyboval, že si toho vůbec někdo všiml. Když Tom náhle klesl na jedno koleno k Billovým nohám a jeho prsty stále hladce přejížděly po strunách kytary, Bill přemýšlel, jestli náhodou neohluchne křikem, který naplnil jeho uši. Usmál se na bratra a poté, co zpočátku zapomněl nějaká slova, Bill pokračoval v písničce a široce se usmíval na arénu plnou lidí, kteří stále křičeli nad Tomovou malou show. Bill se snažil nedat na sobě příliš znát, vědom si toho, jak bude každá jeho reakce zkoumána, analyzována a nepochybně až neuvěřitelně rozmáznutá, ale bylo těžké skrýt své nadšení, zvlášť když se na něj Tom usmál, než stydlivě sklonil hlavu a sebral se, aby přeběhl zpátky na svou stranu pódia. Osvětlení podia samozřejmě Tomův ruměnec dokonale skryl, ale Bill rozhodně věděl, že tam je.

Když se Bill konečně rozloučil s publikem, tvář ho bolela, jelikož se stále ještě musel usmívat, když pomyslel na to, že mu Tom na pódiu prakticky vystřihl serenádu.
„Co to kurva bylo?“ Zeptal se ho Georg se smíchem a lehce Toma udeřil do ramene, jakmile opustili pódium.
Tom pokrčil rameny a lačně usrkl z láhve s vodou, než si hrubě otřel ústa rukávem trička. „Prohrál jsem sázku.“
Gustav ho poplácal po zádech. „Uvědomuješ si, že to odteď budeš muset dělat na každém koncertě? Budou na to čekat.“ Mrkl na Billa, který se zasmál zděšenému pohledu, který se na Tomově tváři objevil.
„Ani náhodou, na to ať zapomenou.“
„Ah,“ ušklíbl se Bill. „Ale byla to taková zábava.“
„To je v pohodě, Bille, já si pro tebe klidně kleknu,“ slíbil Georg a jen napůl to znělo, jako by žertoval.
„Díky,“ řekl Bill. „Vidíš, Tome? Vždyť o nic nejde, i Georg říkal, že to udělá.“ Položil si ruce v bok a vyzýval pohledem Toma.
Tom si odfrkl. „Posluž si,“ poplácal Georga po zádech a věnoval Billovi úsměv.
Bill zúžil oči. „Tome, zapomněl jsem ti říct, že mi předtím psala máma. Ona a Gordon nás první týden příštího měsíce přijedou navštívit.“ Byla to lež, ale stálo za to vidět, jak Tomovi ani ne za vteřinu sklouzla ta samolibost z tváře.
„Do prdele.“

KONEC

original

autor: Haylzee

překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics