It’s a Small World 9.

autor: AshesPashes

Rozhodování… Pf, kdo to potřebuje?

Georg vyzvedl Billa v devět večer, aby ho vzal na dezert a pozdní kino jako rande. U dezertu si povídali a smáli se. Georg byl zděšený, když Bill řekl, že nechce ochutnat jeho čokoládový dort, protože nesnáší čokoládu.
Film měl začít v jedenáct, takže oba přišli o něco dřív, aby si koupili něco k pití a dobré místo. Posadili se doprostřed kina a Bill si dal pití do držáku na kelímky a položil ruku na opěrku. Jeho ruka se dotkla Georgovy, která tam už byla. Bill ruku rychle stáhl a popadl svoji tašku, kterou měl na podlaze, a předstíral, že vypíná svůj telefon. Nechtěl Georga urazit. Rád s ním trávil čas, ale nechtěl ho držet za ruku během filmu.
Bill si oddechl, když světla okamžitě pohasla, což signalizovalo začátek filmu, respektive upoutávky, ale i to znamenalo, že se může vyhnout trapnému rozhovoru o držení se za ruku během filmu.

Bill byl rád, že šli do kina, což znamenalo, že si o filmu, který právě sledovali, budou moci povídat při zpáteční cestě. To udrželo konverzaci na neutrální vlně. Když přijeli k domu, Georg vypnul motor a podíval se na Billa. „Nemůžu si pomoct, ale mám pocit, že se mnou nejsi sám sebou,“ začal Georg narovinu, než stihl Bill znovu uniknout.
„To mě vážně moc mrzí, Georgu. Nesnažím se tě nějak namotávat, jen…“ Bill se zarazil a zadíval se na svou tašku, než se znovu podíval do Georgových očí. „Pořád mám v hlavě vztah, který jsem měl v Chicagu, a prostě nevím, co přesně chci. Chci ti dát šanci, ale zároveň nechci zapomenout ani tam na ten vztah.“
„Myslím, že chápu. Nechci, abys měl pocit, že tě do něčeho tlačím. Mám tě opravdu rád, ale nechci, abys měl pocit, že se mnou musíš být.“
„Vážně s tebou strašně rád trávím čas, ale na něco vážnějšího prostě nejsem připravenej, ne dokud v sobě nevyřeším všechny ostatní pocity.“
„Myslím, že to je dobrej nápad. Jen mysli na to, že bez ohledu na to, jak moc tě mám rád, prostě nebudu čekat věčně.“

***

Když se rozloučili, Bill vystoupil z auta a vešel do domu. Bylo tam ticho, v obýváku svítilo jediné světlo. Šel do svého pokoje, svlékl se a zamířil do sprchy. Když mu na tělo stékala voda, cítil, jak se jeho svaly pomalu uvolňují. V tu chvíli věděl, že si bude muset s Tomem promluvit.
Po sprše si Bill oblékl šedé pyžamové kalhoty a bílé tričko, které mu sahalo těšně po pas. Zkontroloval čas, byly skoro tři ráno a Tom se měl brzy vrátit domů. Zamířil do obýváku s časopisem, který si ještě nestihl přečíst, a posadil se na gauč a čekal.

Tom vešel do domu a potichu za sebou zavřel dveře. Otočil se a uviděl Billa, jak sedí na pohovce s nohama přitaženýma k hrudi a přes sebe přehozenou lehkou dekou. Bill k němu zvedl oči od časopisu, když slyšel, že přišel. Oba se chvíli ani nehnuli a jen se na sebe dívali. Nakonec Bill promluvil.
„Ahoj, jak to šlo v práci?“
„V pohodě.“
„Jak to, že jen v pohodě?“
„Byl jsem myšlenkami jinde. Jaký bylo rande?“
„V pohodě, taky jsem byl myšlenkami někde jinde,“ zopakoval Bill jeho slova. „Proto jsem zůstal vzhůru, abychom si mohli promluvit.“ Chvíli mlčeli.

Tom se posunul blíž k pohovce, ale nesedl si. „O čem jsi chtěl mluvit?“
Bill vstal a přešel k Tomovi. „Snaha vyhýbat se ti mě přivádí k šílenství a už nemůžu, Tommy. Tak moc chci být s tebou, ale…“ Billova věta visela ve vzduchu. Jeho oči rychle zabloudily ke schodům, které vedly do druhého patra, a pak se vrátily k Tomovým.
Tom se naklonil a vlepil Billovi cudný polibek na rty. Černovlásek si povzdechl, jako by měl hlad a poprvé po letech se najedl. Naklonil se do polibku a ovinul ruce kolem Tomova krku, aby si ho přitáhl blíž. Tom sjel rukama dolů a vzal Billa za holé boky, jak se mu tričko vyhrnulo, když se natahoval k Tomovi.
Polibek se prohloubil, když Bill zajel jazykem do Tomových úst; jejich rty a jazyky se pohybovaly společně. Bill přerušil polibek a strčil dredaře na pohovku.

Bill si na něj obkročmo sedl a začal ho znovu líbat, tentokrát s větší naléhavostí. Chtěl ho celého ochutnat. Bill své tělo natiskl k Tomovu a přirazil boky k jeho. Tom přesunul své rty na jeho krk a zasypal ho polibky, zatímco mu ruce zapletl do havraních vlasů. Olízl a políbil místo na Billově krku, čímž si vysloužil hluboké zasténání černovláska na svém klíně. Billovy prsty se zapletly do Tomových vlasů a přitáhly si jeho hlavu blíž.
„Tome, potřebuju tě,“ zamručel Bill a silněji se přitiskl na Tomův tvrdý penis.
Tom ze sebe Billa sundal a změnil jejich polohy, takže Bill ležel rozpláclý na pohovce a Tom se uvelebil mezi jeho nohama. Ten pocit Tomova těla na svém se Billovi líbil.
Tom pokračoval v líbání Billova krku, zatímco mu rukama vyhrnul bílé tričko a hladil jeho teplou kůži. Palcem přejel přes Billovu propíchnutou bradavku, když Billa kousl do krku, kde ho předtím lehce sál, což způsobilo, že se pod ním černovlásek prohnul. Hlasitě zasténal a Tom se odtáhl, aby mu připomněl, že má být zticha.

Bill využil příležitosti, když se od sebe odtáhli, a přetáhl Tomovi přes hlavu tričko a konečky prstů přejel po jeho vpracované hrudi. Tom ho napodobil a hrubě z něj strhl bílé tričko. Okamžitě znovu spojil jejich rty a natiskl se na černovláskovo tělo, kůže na kůži.
Přitiskl boky dolů a ucítil, jak se Billovo vzrušení napíná v tenkých pyžamových kalhotách. Tom zasténal, když se odvážně otřel o Billovu erekci. Černovlásek zvedl boky, když se jeho ruce přesunuly na Tomův zadek a přitáhly si ho blíž, aby zvýšily tlak, který cítil.
Oba se dál proti sobě pohybovali a jejich boky se v neustálém rytmu o sebe otíraly. Tom se podíval na Billa a všiml si výrazu čisté extáze v jeho tváři, zavřených očí a hlavy zakloněné dozadu, zatímco se neúspěšně snažil zůstat potichu, jak se prohýbal pod každým přírazem.
Tom se naklonil, aby znovu políbil Billův odhalený krk, a posunul se dolů, aby vzal do úst tvrdou bradavku. Bylo mu jasné, že to nebude trvat dlouho a černovlásek pod ním se udělá. Bill vyjel rukama po Tomových zádech a cítil, jak se mu pod nimi napínají dredařovy svaly.

„… Tome,“ zasténal Bill udýchaně. Nedokázal mluvit, jak se mu mozek zakalil chtíčem a potřebou. Byl blízko a jeho boky se zvedaly ve stejném tempu s Tomovými přírazy. Pevně se chytil Tomova ramene, aby se zapřel. Když se obě jejich těla znovu setkala, stačilo to, aby Bill dosáhl orgasmu. Tvrdě se udělal a zoufale se snažil být potichu, zatímco škrábal Toma nehty po zádech. Tom zoufale Billa líbal a polykal jeho sténání. Tom se hnal kupředu ke svému vlastnímu silnému orgasmu a tiše odříkával Billovo jméno jako mantru.

Vyčerpaně leželi v náručí toho druhého, Bill přejížděl rukou po Tomových zádech, a pak zvedl jeden dred a hrál si s ním. Tom se podíval do Billovy uvolněné tváře.
„Nejsem moc těžký?“ Zeptal se tiše.
„Ne, jsi dokonalý,“ odpověděl Bill trochu chraplavě.
Tom několik minut ležel a sledoval písmo na Billově boku. Slyšel, jak Bill rovnoměrně dýchá a jak si spokojeně povzdechl. Zvedl se z Billa, až klečel mezi jeho nohama.
„Mmm, zima. Pojď zpátky ke mně,“ řekl Bill a natáhl k Tomovi ruce se stále zavřenýma očima.
„Měli bychom vstát, Bille.“
„Nechci.“
Tom se tiše zasmál, když zvedl z podlahy odhozené tričko a oblékl si ho, než vzal napůl spícího Billa do náruče. Bill se k němu přitulil a zabořil nos do Tomova krku.
Tom co nejtišeji odnesl Billa do jeho pokoje, opatrně ho položil do postele a přikryl ho peřinou. Políbil ho a odešel z pokoje, když za sebou zavřel dveře.

***

Tom stál před sprchou a sledoval, jak teče voda. Potřeboval se osprchovat, aby ze sebe smysl všechen ten pot, i když ze sebe nechtěl smýt Billovu vůni, o které věděl, že mu ulpívá na kůži.
Tom vlezl do sprchy a usilovně se snažil nemyslet na Billa, když si mydlil tělo. Přemýšlel, co způsobilo takovou změnu v jeho rozhodnutí.
Když si Tom konečně lehl do postele, okamžitě se ke Stephanii otočil zády. Nechtěl ji objímat a hýčkat, když to, co dělal s Billem, měl ještě tak živě v paměti.
Karma, ta krutá mrcha, však Toma nenechala proklouznout tak snadno. Stephanie se otočila k Tomovi a objala ho kolem pasu a přitiskla se k němu.
„Hej, spíš?“
„Ještě ne, proč?“
„Protože teď jsem taky vzhůru a už jsme spolu nespali celý týdny a chybí mi cítit tě v sobě.“
„Steph, jsou čtyři ráno, jsem unavenej a chci spát. Můžeš mě, prosím, nechat odpočívat?“
„Promiň, že po tobě toužím. Bože.“
S tím se Stephanie otočila na druhý bok a posunula se co nejblíž k okraji postele. Chtěla hrát naštvanou, ale věděla, že má Tom pravdu, bylo už dost pozdě a on právě přišel po dlouhé směně v baru.
Znovu se k němu otočila, objala ho kolem ramen a políbila ho.
„Dobrou noc,“ řekla a přitulila se k němu.

original

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics