It’s a Small World 10.

autor: AshesPashes

Den poté

Druhý den ráno, když se Stephanie probudila, pohlédla na spícího muže vedle sebe a viděla, jak se jeho ramena lehce zvedají a klesají. Opatrně přejela rukou po jeho bicepsu až do středu zad, když si všimla několika červených šrámů. Prstem obkreslila první z nich a uvědomila si, že kdyby použila všechny prsty, mohla by obkreslit všechny čáry současně. Tom cítil prsty na zádech a pohnul rameny, aby její ruku setřásl.
„Co to děláš, Stephanie?“
„Od čeho máš ty šrámy na zádech?“
„O jakejch šrámech mluvíš?“ Zeptal se a otočil hlavu, aby se na ně pokusil podívat.
„Nelži a nehraj hloupýho. Šrámy, který vypadají jako od nehtů.“
Tom si okamžitě vybavil včerejší noc a Billovy nehty na jeho zádech, když se tvrdě udělal na vlastní břicho.
„Taky že jsou od nehtů. Včera v noci jsme s Gustavem docela řádili. Utíkal jsem, on se mě snažil chytit a skončilo to tak, že mě poškrábal, když mě skoro měl.“
„Ah, nejspíš moje bujná fantazie na chvíli zapracovala. Poslední dobou jsi byl tak odtažitý, že jsem se prostě bála nejhoršího.“ Políbila ho na rameno. „Půjdu si udělat kafe, za pár hodin mám to natáčení reklamy.“
„Okay, za chvíli jsem dole,“ odpověděl Tom a přetáhl si přikrývku přes hlavu.

Tom okamžitě usnul, jen aby ho probudila vůně opečené slaniny, která se vkrádala do pokoje. Rychle vstal, vyčistil si zuby a zamířil do kuchyně. Uviděl Billa u sporáku, jak kleštěmi v ruce něco přesouvá po pánvi. Stephanie stála opřená o linku vedle Billovy pravé ruky s hrnkem kávy.
„Dobré ráno. Úžasně to tu voní,“ řekl Tom, když vešel do kuchyně. Všiml si talíře se slaninou po Billově levici. Přistoupil ke dvojici, natáhl se pro kousek a naklonil se přes Billa. Rukou mu přejel přes bok, když ji zase stahoval zpátky.
„Hele, tohle ještě není tvoje,“ řekl Bill, když se celý zachvěl. Tom se ho dotýkal, a to i když Stephanie byla v místnosti.
Tom se přesunul před Stephanii a políbil ji na našpulené rty. Bill se díval před sebe, aby je neviděl ani periferním viděním.
Bill kleštěmi vytáhl z pánve poslední kousek slaniny a obrátil se k dívce vedle sebe: „Steph, ty jsi říkala, že chceš jen bílky, že?“ Zeptal se Bill s nuceným úsměvem, když viděl, že dívka má ruce pevně ovinuté kolem Toma.
„Jo, poslední dobou mám pocit, že jsem tlustá, tak se snažím ubrat pár kalorií, kde se dá.“

Tom se od brunetky odpoutal a vydal se ke stolu. Sledoval, jak Bill odbíhá k ledničce na druhé straně místnosti. „A co ty, Tommy? Jaký si dáš ty?“
Tom si pohrával s kroužkem ve rtu, když viděl Billův svádivý pohled. „Jsou v nabídce i míchaná se sýrem?“ Zeptal se, když se probral z myšlenek na to, co si tak moc přál s Billem dělat.
„Jasně. Myslím, že si je dám taky tak.“
Bill se vrátil k lince a začal oddělovat bílky od žloutků jako profík.
Všichni tři se posadili ke snídani; Stephanie si dala omeletu z bílků a ovoce, kluci vafle, vejce a slaninu.
„Tak co, Bille, bavil ses včera s Georgem?“
„Jo, proč se ptáš?“
„Oh, no jen tak. Vlastně mě zaujal ten obrovskej cucflek na tvým krku. Zdálo se mi, že jsem slyšela nějaké sténání, to bylo, hádám, když ti dělal tuhle krásnou značku.“
Stephanie se zasmála, když Bill místo odpovědi naprosto zrudl. Snažil se vyhnout Tomovu pohledu, ale ucítil, jak se mu něco otřelo o nohu, což ho přimělo vzhlédnout. Blonďák naproti němu se na něj usmíval zpoza hrnku s kávou, zatímco dál přejížděl nohou po té jeho.

„Uh, Stephanie, neměla bys už jít?“ Zeptal se Tom ve snaze ušetřit Billa dalších otázek.
„Panebože, jo. Díky, žes mi to připomněl.“ Stephanie vyskočila ze židle a dala Tomovi pusu na tvář, než se vydala zpátky do ložnice, aby se oblékla.
Jakmile ji Tom uslyšel zavřít dveře ložnice, otočil se k Billovi. „Takže, co dneska podnikneme?“
„Jak to myslíš?“ Zeptal se Bill.
„Myslel jsem, že bychom mohli strávit den spolu.“
„Vážně?“
„Není nic, co bych dělal raději.“
Bill se při těch slovech široce usmál a vstal od stolu. Přešel k Tomovi a obkročmo si mu sedl do klína. Tom rukama hladil Billova lýtka a cítil pod dlaněmi hladkou kůži.
„V tom případě navrhuju procházku po městě. Jsem tady pořád tak trochu nový.“
„Můžeme dělat, cokoliv budeš chtít.“
Bill vzrušeně poskakoval na Tomově klíně, a pak se sklonil, aby mu zašeptal do ucha: „Chci dneska dělat ještě něco,“ tichým hlasem a přitiskl boky do jeho klína.
„Ah, a co?“
„Najít nějaký skvělý místo na oběd.“
„To můžeme klidně taky.“
„Skvělý, tak se půjdu připravit,“ řekl Bill a vyskočil z Tomova klína.
„Cože, to nedostanu ani pusu?“
„Stephanie tě líbala celé dopoledne. Vyčisti si zuby a já o tom popřemýšlím.“ Tím ukončil jejich konverzaci a odešel z místnosti.
To je ale zasranej provokatér, pomyslel si Tom, když si upravil pyžamové kalhoty.

***

Bill a Tom strávili dopoledne procházkou po nákupní čtvrti v Los Angeles, kde si jen tak povídali, smáli se a užívali si vzájemné společnosti. Našli si útulné místo, kde si v klidu mohli dát oběd, dotýkat se jeden druhého i flirtovat bez obav, že je někdo uvidí.
Cestou zpátky k autu se rozhodli udělat si procházku parkem. Tam si u stánku koupili zmrzlinu a ruku v ruce zamířili k autu.

***

„Tome, pomůžeš mi odnést tašky do mého pokoje?“ Zeptal se Bill, jakmile dorazili zpátky do domu. Když Tom následoval Billa po schodech nahoru, nemohl si nevšimnout, jak se jeho boky pohupují, jak bral schod po schodu. Tom položil tašky na podlahu vedle komody, kam mu Bill ukázal, a pak se k němu otočil.
„Chceš se koukat na film nebo tak něco?“
„Nebo něco,“ řekl Bill a přešel k Tomovi blíž, než ho políbil na rty.
Netrvalo dlouho a polibek se prohloubil, jejich jazyky se společně proplétaly. Bill zasténal, když ucítil, jak mu Tomův palec kreslí kroužky po kůži v kříži. Toužil ty ruce cítit po celém těle.
Bill udělal pár malých kroků zpět k posteli a táhl Toma s sebou. Odtrhl se od polibku, aby popadl lem Tomova trička a přetáhl mu ho přes hlavu, než si sundal svoje. Usmál se na Toma, než si lehl zpátky na postel s vyzývavě roztaženýma nohama. Nemusel Toma prosit dvakrát, než si klekl na postel a překryl jeho tělo svým, zatímco zanechával vlhké polibky na bledém těle, které mu vystavil na odiv. Jakmile se dostal k Billovým ústům, spojil je v dalším žhavém polibku.

Tom si říkal, že by se klidně spokojil jen s líbáním Billových hebkých rtů, tedy dokud neucítil, jak se Billovy boky tlačí na jeho, a jak se mu v kalhotách rýsuje výrazná boule. Odtáhl se od polibku a rozepnul Billovi pásek, aby uvolnil knoflík, který tak zoufale toužil po rozepnutí.
Jakmile rozepnul i zip, sáhl mezi látku džínů a Billových boxerek, palcem přejel po Billově vrcholku a ucítil přitom vlhkost. Bill pod ním zavrčel a znovu zvedl boky.
Tom jedním rychlým pohybem stáhl džíny a boxerky z Billových dlouhých nohou, dychtivý vidět celé jeho tělo. Rukama pomalu přejížděl po Billově těle, začal u lýtek a postupoval nahoru po vnitřní straně stehen. Pomalu pokračoval po jeho břiše a hrudi a současně zakroužily kolem obou bradavek. Naklonil se, aby olízl nepropíchnutou bradavku, a ucítil, jak se pod ním Billova záda prohnula. Jeho ruce rychle projely Tomovými dredy, a pak se přesunuly dolů mezi ně, aby rozepnuly pásek, který držel Tomovy kalhoty.
Tom se sesunul z postele, aby si kalhoty sundal, zatímco Bill sáhl do nočního stolku pro kondom a tubu s lubrikantem, kterou tam měl schovanou. Tom se vrátil zpátky na postel mezi Billovy nohy a vzal si věci, které mu podal.

***

Oba muži padli unaveně a lehce ospale na postel. Bill Toma znovu políbil, a pak se k blonďákovi otočil zády. Tom se otočil a objal Billa kolem těla a přitáhl si ho k sobě. Zabořil nos do Billových vlasů a vdechoval jejich vůni, když upadl do lehkého spánku.
Když Bill ucítil, jak ho prsty šimrají od pupíku až na hruď, schoulil se ještě víc do Tomovy náruče.
„Měli bychom přemýšlet o tom, že vstaneme,“ řekl Tom a políbil Billa za ucho.
„Jak dlouho jsem spal?“
„Plus mínus půl hoďky.“
„Co takhle sprcha?“ Zeptal se Bill a otočil se k Tomovi.
„Sprcha zní skvěle.“
Bill ze sebe neochotně stáhl přikrývku, aby mohl vstát z postele. Zamířil do koupelny, která se po jeho nastěhování stala jeho, otočil kohoutkem, aby odpustil vodu pro jejich tolik vytouženou sprchu. Když se otočil, aby se Toma zeptal, jakou má rád vodu, všiml si, že je v koupelně sám. Vrátil se do ložnice.

„Co děláš?“ Zeptal se černovlásek.
„Pokoj je cítit sexem, tak jsem si řekl, že převlíknu povlečení, než na to zapomenu.“
„Ah, tak dělej, voda je připravená.“
Tom následoval Billa do koupelny a oba se nechali obklopit párou. Sprcha byla těsná a zdaleka ne tak velká, jak si mysleli. Bill se marně snažil držet ruce u těla, ale kvůli nedostatku místa to bylo téměř nemožné. Sledoval, jak si Tom nalil sprchový gel do rukou a začal mydlit každičký centimetr Billovy kůže. I přes velké teplo zamlžené koupelny Bill cítil, jak mu tělem projíždí mráz.
Tomovy ruce se omotaly kolem těla černovláska, aby mu mohl namydlit i záda. DJ si Billa přitáhl až zbytečně moc blízko, aby úkol dokončil. Sklonil hlavu a olízl kapky vody, které se nahromadily v prohlubni milencovy šíje.
Bill cítil, jak Tomovo vzrušení ztvrdlo a tlačí se mu na stehno. Jeho ruka se mezi jejich těly proplížila dolů a obtočila se kolem tvrdé délky. Přiblížil svá ústa k Tomovým a pomalu ho políbil, zatímco po jejich tělech stékala voda.

Bill dál pomalu přejížděl rukou po celé délce dlouhými plynulými tahy, čímž zažehnul oheň v Tomově žaludku. Blonďák zasténal a natáhl se po Billově penisu a oplatil mu stejné tempo.
Oba stáli opřeni jeden o druhého a lapali po dechu v tom vlhkém vzduchu, zatímco se vzájemně honili. Ruka, kterou měl Tom pevně položenou na Billově boku, se vydala na pomalou cestu na Billův zadek, a pak se přesunula na jeho stehno, vytáhla ho nahoru, čímž Billa donutil obtočit nohu kolem Tomova boku a pohodlně se tam opřít.
Bill prudce otevřel oči, když ucítil špičku Tomova prstu, jak se tlačí proti jeho vstupu. Zasténal, položil hlavu zpět na Tomovo rameno a vychutnával si pocit, jak ho ty prsty masírují.
Tom vytáhl prsty z Billa a uvolnil jeho pulzující penis. Položil ruce na obě strany Billových boků. Bill přesně věděl, co Tom chce, a lehce nadskočil, aby mohl pevně obtočit nohy kolem Tomova pasu. Tom přitlačil Billova záda k boční stěně a pevně ho držel na místě, zatímco pomalu pronikal do černovláskova těla.

Bill hlasitě zasténal a pohyboval tělem, jak nejlépe uměl, aby do sebe Toma dostal hlouběji. Tom se nohama pevně opřel o podložku na dně sprchy, aby mohl plynule přirážet do Billova vlhkého tepla, a přitom ze štíhlého muže vyloudit to nejslastnější sténání.
Netrvalo dlouho a při každém přírazu se Tom otřel o žhavé místečko v Billově těle. Tom se ze všech sil snažil vydržet, ale věděl, že nebude trvat dlouho a Bill z něj dostane jeho orgasmus.
„Dotýkej se sám sebe,“ řekl Tom chraplavým hlasem plným chtíče a touhy.
Bill přesunul jednu ruku z Tomova krku, aby se pevně uchopil, a pěstí se dotýkal Tomova břicha v rytmu jeho přírazů. Tom se podíval mezi jejich těla a užíval si pohled na Billovu ruku, která se mezi nimi vytrvale pohybovala.

„Jsi nádhernej,“ řekl, než Billa políbil na krk. Udělal ještě tři hluboké přírazy a dostal se do něj až nadoraz, než ho přemohl orgasmus a udělal se hluboko do těla svého partnera. Jeho sténání se odráželo od stěn sprchy a pronikalo až do jeho vlastních uší. Cítil, jak se Billovy svaly kolem něj pevně sevřely a jeho tělo ztuhlo.
Cítil, jak mezi jejich těla vystříklo horké sperma, když ze sebe Bill dostával i poslední kapky a stále dokola kňučel Tomovo jméno.
Oba zůstali zabalení v objetí; Billovy nohy byly stále pevně obtočené kolem Tomova pasu. Tom líbal Billovo rameno a krk a cítil, jak Billovo tělo opouští posledních pár záchvěvů. Po několika okamžicích přesunul ruce k Billovým nohám, aby mu je pomohl dostat zpět na zem.
Ani jeden z nich si nevšiml, že voda, která po jejich tělech stéká, je nyní vlažná a smývá z nich pot a sperma. Bill se otřásl a usmál se na Toma.
„Wow,“ bylo jediné, co černovlásek dokázal říct.
Tom mu úsměv oplatil, a pak políbil ty růžové rty. „Myslím, že se tvýho úžasnýho těla nedokážu nabažit.“
„Okay, tak to tě mám přesně tam, kde tě chci mít.“ Zasmál se Bill, než se rychle opláchl a vyšel ze sprchy.

***

Když Stephanie prošla dveřmi, slyšela Toma, jak v obýváku hraje na kytaru. Slyšela také úžasný hlas, který rytmické brnkání dokonale doprovázel. Vešla do obýváku a uviděla Toma na pohovce, hlavu skloněnou nad strunami, na které drnkal. Bill seděl na stolku před ním a se zavřenýma očima od srdce zpíval.
Stephanie stála ve dveřích a s úsměvem sledovala, jak ti dva společně tvoří hudbu.
Tom zvedl hlavu, když uslyšel tleskání, když oba drželi poslední tón písně, kterou společně hráli.
„Jste spolu skvělí,“ řekla Stephanie a vstoupila do místnosti úplně.
Bill se při jejích slovech začervenal a odhrnul si z obličeje vlasy, které mu vypadly z nedbalého culíku.
„To jsme, co?“ Zeptal se Tom a šťouchl nohou do Billovy.

***

Bill poslal Georgovi zprávu, ve které ho požádal, jestli by se s ním nemohl sejít ve Starbucks kousek od jeho domu a trochu si promluvit. Georg měl pocit, že ví, o co jde, ale stejně souhlasil, že se s Billem sejde.
Bill čekal na Georga venku a dovnitř šli společně, aby si něco objednali. Bill vytáhl z kapsy desetidolarovou bankovku a zaplatil za oba nápoje, než si našli místa v pohodlných křeslech.
Georg měl ten den casting a Bill prolomil ledy tím, že se ho zeptal, jak to šlo. Georg mu řekl, že se ho režisér toho seriálu zeptal, jestli by byl ochotný se nechat ostříhat kvůli epizodě, na kterou dělali casting, a on rázně odmítl.

Po patnácti minutách rozhovoru se Bill otočil a podíval se Georgovi do očí. „Pamatuješ, jak jsme se minule bavili o tom, jak na tom jsme?“ Georg přikývl, a tak Bill pokračoval. „Tak už jsem se rozhodl, co chci.“
„Bude se mi to, pro co ses rozhodl, líbit?“
„Mám tě rád, opravdu mám, a když jsem s tebou, je mi dobře, jen s tebou nechci mít žádný romantický vztah. Chci s tebou být jen kamarád a neříkám to jen tak, myslím to vážně. Myslíš, že bychom to mohli zkusit?“ Bill si odloupával oprýskaný lak na nehtech a tázavě se díval na bruneta před sebou.
„Taky tě mám rád, Bille, a jsem rád, že mě netaháš za nos. Jsem ochotnej zkusit být s tebou jen kamarád.“
Bill se na Georga spokojeně usmál. Myslel si, že ukončit ten jejich krátký vztah bude mnohem těžší, ale Georgův chápavý tón ho rychle uklidnil. Byl rád, že se po tom všem dokázali shodnout na tom, že zůstanou přáteli.

original

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics