It’s a Small World 12.

autor: AshesPashes

Počkat, cože?

Bill přišel domů z posledního focení vyčerpaný a hladový. Položil tašku na podlahu vedle gauče, a pak se svalil na semišové čalounění. S povzdechem zavřel oči a opřel si hlavu o opěrku. Ani za sebou nezaregistroval kroky, dokud mu silné ruce nezačaly masírovat napjatá ramena. Dostal polibek na čelo, zatímco mu ruce dál hnětly ztuhlé svaly, které poznamenal dlouhý den.
„Mám v troubě kuře s parmazánem. Bude to hotový tak za patnáct minut.“
„Mmm Tommy, ty vždycky víš, co přesně potřebuju,“ zamručel Bill a lehce našpulil rty, čímž mu naznačil, že chce polibek. Tom mu vyhověl a políbil ho na rty, zatímco rukama dál pracoval na ztuhlých místech na jeho krku a ramenou. „Dneska mi volal správce, že už mají hotovo. Až budu chtít, prý se můžu nastěhovat zpátky,“ řekl Bill a pootevřel oči, aby viděl Tomovu reakci.
Tom se trochu zamračil, než odpověděl: „Stephanie jede za dva dny do Arizony kvůli narození neteře, měl bys tady zůstat, alespoň dokud se nevrátí.“
Než Bill stačil odpovědět, Tom se sklonil a políbil Billa na rty a lehce mu olízl hebký spodní ret. Bill si povzdechl a přerušil polibek.
„Okay, zůstanu. A teď mi ty záda namasíruj níž, bolí mě to tam.“

Tom políbil Billa na nos, a pak ho postrčil dopředu, aby mu mohl namasírovat spodní část zad, než bude muset zkontrolovat večeři. Bill si vzdychl, když Stephanie vpadla do dveří a podívala se na zápěstí, aby zkontrolovala čas. Zastavila se a zadívala se na oba muže v obýváku, když Bill zasténal, jak Tomovy ruce hnětly jeho záda, tak nízko.
„Omlouvám se, že jdu pozdě, doufám, že jsem neprošvihla večeři,“ zhodnotila situaci.
„Neboj, ještě je v troubě. Bill akorát přišel a stěžoval si, že ho po natáčení bolí záda.“
„Stihnu rychlou sprchu?“ Zeptala se a zula si boty.
Jako na povel cinkl časovač a všechny hlavy se otočily ke kuchyni. Tom přejel rukou po Billově páteři, čímž v něm vyvolal malé zachvění, a pak se vydal směrem ke kuchyni, aby vytáhl večeři z trouby.

***

Tři spolubydlící se posadili ke stolu k večeři a každý z nich krátce shrnul svůj den. Stephanie si hledala stálou práci, protože reklamy a práce komparzistky jí moc nevynášely. Bill měl za sebou několikahodinové focení, při kterém musel buď dřepět, klečet, nebo být roztažený přes gauč nebo židle a ničit si záda.
Po pozdní večeři se Tom odebral do svého pokoje, aby se připravil do práce, zatímco Stephanie a Bill uklízeli v kuchyni.
„Tak jak to vypadá s tvým bytem?“ Zeptala se Stephanie a podala Billovi opláchnutý talíř, který měl dát do myčky.
„Vlastně mi už volali, říkali, že se klidně příští týden můžu nastěhovat zpátky.“
„Musím říct, že mi budeš chybět. Je hezký tady mít někoho, s kým můžu trávit večer, když je Tom v práci.“
„Jo, no…“ Bill tu větu nechal viset ve vzduchu.
„Byla bych moc ráda, kdybys zůstal s námi, ale ty se určitě těšíš na svůj vlastní prostor.“
Tom seběhl ze schodů připravený odejít do práce a místo toho, aby šel do kuchyně, rozloučil se od schodiště.
Pár minut po jeho odchodu z domu mu přišla nová SMS. Tom se podíval na telefon a zjistil, že je od Billa, a pak si přečetl: „Přál bych si, abys tu byl v mé teplé posteli a mazlil se se mnou. Užij si dnešní večer. XOXO“
Tom skoro zasténat. Bill nebyl sám, kdo si přál, aby byl Tom v posteli s ním.

***

Během následujících dvou dnů si Bill a Tom neměli šanci najít chvilku, aby si mohli tajně vyměnit polibky nebo se pomazlit. Stephanie první večer usnula na gauči a čekala, až se Tom vrátí z práce, čímž mu zabránila vplížit se na pár minut do Billovy postele, jelikož ji musel přenést do té, kterou sdíleli společně.
Druhý večer Stephanie trvala na tom, aby se společně podívali na film, protože to bylo pravděpodobně naposledy, co jako spolubydlící mají tu příležitost. Stephanie seděla vmáčknutá mezi nimi. Film byl tak dlouhý, že ani jeden z nich nedokázal zůstat vzhůru a nejít spát.
Druhý den brzy ráno odvezl Tom Stephanii s jejími zavazadly na letiště, odkud měla v osm ráno odletět. Popřál jí bezpečný let a šťastnou cestu. Pak zamířil do pekárny, o které věděl, že ji Bill miluje, a vzal tam bagety a pečivo s úmyslem udělat jim oběma snídani do postele.
Když se Tom vrátil domů, bylo v domě ticho, a tak šel do kuchyně, aby na linku položil nákup a pustil se do přípravy vajíček a slaniny, které plánoval udělat k bagetám. Když v tom za sebou uslyšel tiché kroky.

„Krásně to tady voní,“ řekl Bill a objal Toma kolem pasu a přitulil se k jeho zádům.
„Co tu děláš? Měl jsem v plánu se k tobě připlížit a překvapit tě.“
„Klidně můžu hrát překvapeného. V těch hodinách jsem se něco naučil. Ani bys nepoznal, že to předstírám,“ zasmál se a zabořil mu nos do opáleného ramene.
Tom dal na talíř poslední vajíčko, otočil se v Billově náručí a políbil ho na rty. Polibek byl uspokojivý, když Tom přitiskl zavřené rty na rty svého milence. Bill se jazykem začal dotýkat Tomových rtů a rozevíral je, aby polibek prohloubil. Tom nedokázal odolat potřebě, kterou cítil z toho naléhavého polibku. Přejížděl rukama po Billových zádech a páteři, protože věděl, že přesně tohle v Billovi vždycky vyvolává to nejslastnější chvění.
„Bože, Tome, máš vůbec ponětí, co všechno jsem za ty poslední dva dny chtěl dělat?“
„Ne, tak proč mi to neukážeš?“

Bill rychle stáhl Tomovi tričko a hodil ho na podlahu, než ze sebe strhl to svoje a znovu zaútočil na DJova ústa. Tomovy ruce přejely po holé kůži Billovy hrudi a pohladily malou tvrdou bradavku. Bill nechtěl ztrácet čas a přesunul ruce do Tomova rozkroku, kde mu přes džíny hladil vzrušení. Tom na Billovy doteky okamžitě zareagoval a zasténal. Jeho ruce se přesunuly dolů ke gumě pyžamových kalhot, které měl Bill na sobě, a stáhly mu je přes štíhlé boky. Bill přitiskl své tělo k Tomovu, ale okamžitě frustrovaně zavrčel, když ucítil, že mu džíny brání v tom, aby cítil Toma celého. Udělal rychlý proces s páskem, který držel velké kalhoty na místě, a zároveň jim dovolil spadnout na zem, když přezku povolil.
Bill se rychle předklonil a stáhl mu boxerky, dokud neklečel před Tomovým tvrdým penisem. Vzal ho do ruky a pevnými tahy ho začal honit. Tom na krátký okamžik uviděl, jak se Billův piercing v jazyku zaleskl, než ucítil, jak ho obklopuje vlhké teplo Billových úst. Zasténal a rukama mu zajel do vlasů, přičemž sundal gumičku držící jeho tmavé vlasy v nízkém culíku. Pocit, jak mu Billův jazyk přejíždí po spodní části jeho délky, byl ohromující a on se usilovně snažil neponořit se hlouběji do Billových úst.

„Bille, pojď nahoru,“ podařilo se Tomovi zasténat.
„Ne, tak dlouho čekat nemůžu. Potřebuju tě hned.“
Bill se zvedl z kolen, natáhl se za Toma pro lahvičku pleťového mléka na lince vedle dřezu a podal ji dredaři. Bill se otočil a ohnul se přes kuchyňský stůl, pak se otočil a přes rameno vrhl na Toma vzrušený pohled.
„Do prdele, Bille, ty mě zabiješ.“
Tom se rychle přesunul za Billa a natřel si prsty krémem, který mu právě podal, než začal kroužit ukazováčkem kolem Billova těsného vstupu. Bill zasténal a přirazil k prstu, nechtěl se nechat dráždit. Tom pomalu zasunul prst do Billa a dostal se za těsné svaly. Plynulým pohybem zasouval a vysouval prst, než přidal druhý.
Bill zamručel a zavrtěl boky, když se tlačil proti Tomovým prstům. V Tomově břiše se hromadilo teplo, jelikož Bill pod ním vydával ty nejsvůdnější zvuky. Rychle zasunul třetí prst, protože chtěl Billa co nejrychleji roztáhnout, než se ponoří do těsného tepla, které se právě stahovalo kolem jeho prstů.

Tom znovu sáhl po pleťovém mléce, tentokrát aby si natřel pulzující erekci. Stál za Billem a hladil ho po zádech. „Jsi připravený?“
„Jo,“ bylo jediné, co Bill dokázal odpovědět udýchaným zasténáním, jak mu chtíč zatemnil mysl. Jednou rukou uchopil Billa za bok a druhou přidržel svůj penis, který vnořil do Billova těla. Přemýšlel o tom už několik dní, ale jeho fantazie se nemohly rovnat skutečnému pocitu, když pronikal do Billova těla.
Pokračoval hlouběji, dokud nebyl ve svém milenci nadoraz. Tom se pomalu vytáhl, a pak znovu vnikl dovnitř, tentokrát mířil na uzlíček nervů, který Billa vždy donutil křičet. Přitlačil a zasáhl svůj cíl, čímž si od Billa vysloužil hlasité zasténání.
Bill se chytil okraje stolu, aby se zapřel, a přitom ustál každý Tomův příraz. Pohybovali se spolu jako jeden muž a vzájemně se přizpůsobovali rytmu, přičemž Tom při každém přírazu zasáhl Billovo místo. Bill pevně svíral svaly kolem Toma a vytvářel mu ještě těsnější prostor.

Tom natáhl ruku, aby uchopil Billův opomíjený penis a pevně ho honil v rytmu svých přírazů. Podle zvuků, které Bill vydával, a podle toho, jak nepravidelně se k němu přirážel, poznal, že je černovlásek blízko. Cítil, jak pod ním Billovo tělo ztuhlo a po prstech mu stekla horká tekutina. Přirážel hluboko do černovláska a rychlými přírazy opakovaně zasahoval jeho místo, což způsobilo, že Bill křičel, když se udělal, a Tom byl hned po něm.
Bill ztěžka oddechoval a snažil se přesvědčit své ruce, aby ho dál držely nad stolem. Cítil, jak ho Tom za ním lehce líbá na záda a ramena, a pak mu slízl pramínek potu, který mu stékal po páteři. Tom se z Billa pomalu vytáhl a pomalu uklidnil své roztřesené nohy.
„Pojďme zpátky do postele,“ řekl Bill, narovnal se a otočil se k Tomovi, který stál stále těsně za ním.
Tom objal Billa kolem ramen a vášnivě ho políbil, než popadl tašku s bagetami a zamířil ke schodům.

***

Bill a Tom spolu prožili několik skvělých dní, dostali se do příjemného rytmu, když byli jen oni dva. Každou noc spali v Billově posteli a probouzeli se zabalení jeden do druhého. Když se Tom vrátil z práce, nenápadně si vlezl do postele a uvelebil se vedle štíhlého těla, které už postel zahřívalo.
Původně měli v plánu strávit den v posteli, ale Billa zavolali na konkurz na pilotní díl nového televizního seriálu a Tom doma znuděně čekal, až mu Bill zavolá nebo napíše, kdy se vrátí domů. Protože neměl nic lepšího na práci, pustil se do praní prádla a úklidu domu.
Když Tom vysával koberec v obývacím pokoji, ucítil, jak mu v kapse zavibroval mobil. Rychle vypnul vysavač a vytáhl zvonící přístroj z kapsy. Rychle zkontroloval, kdo volá a zvedl to.

„Ahoj Stephanie, jak je v Arizoně?“
„Skvělý, dítě se už narodilo. Je to holčička, přesně jak se předpokládalo. Měla skoro tři kila a čtyřicet osm centimetrů.“
„To je skvělý,“ odpověděl Tom a přesunul se do kuchyně, aby vynesl odpadky.
„Je tak roztomilá, malinkatá a trošku baculatá. Tome, už se nemůžu dočkat, až ho budeme mít taky. Myslím, že budeš úžasný otec, a já se nemůžu dočkat, až budu nosit tvé dítě.“
„Počkej, cože?“
„Myslím, že bychom měli začít přemýšlet o svatbě a založení rodiny.“
„Stephanie, já tohle ale teď nechci. Promiň, ale nechci si tě vzít.“
„Já vím, že to teď zní jako přehnané, ale jsme spolu už přes rok a půl, je to další přirozený krok.“
„Proč si o tom nepromluvíme, až se vrátíš? Teď je zbytečný o tom mluvit, když jsi tím dítětem posedlá.“
„Můj názor se nezmění, Tome, chci tě nazývat svým manželem a chci mít s tebou děti. Chci toho snad moc?“
„Jo, Stephanie, chceš toho až příliš moc, když já tyhle věci s tebou nechci.“
„To nemyslíš vážně, že ne?“ Zeptala se Stephanie s odfrknutím, protože hrozilo, že se rozbrečí.
Tom si prsty stiskl kořen nosu a vzdychl, než odpověděl: „Promluvíme si, až se vrátíš, teď na to není vhodný čas. O těchhle věcech bychom si měli promluvit osobně, dobře, Stephanie?“
„Dobře, miluju tě, Tome.“
„Promluvíme si později. Vyřiď bratrovi, že mu blahopřeju.“

original

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics