It’s a Small World 13.

autor: AshesPashes

Zamkl jsi dveře?

Bill vešel do zamlžené koupelny jen v boxerkách a sledoval, jak si Tom kolem pasu obmotává ručník, když vyšel ze sprchy. Přešel k zrcadlu a otřel ho rukou, aby viděl svůj i Billův odraz za ním. Tom popadl pěnu na holení a vymáčkl si trochu do dlaně.
„Až se Stephanie vrátí, všechno jí řeknu,“ řekl Tom a díval se Billovi do očí skrze zrcadlo.
„Vážně si myslíš, že je to dobrý nápad?“
„Jo, Bille, myslím,“ řekl Tom a otočil se přímo k němu. „Do telefonu mi řekla, že se mnou chce mít děti. Nemůžu jí dál držet v iluzi, že se tohle někdy stane. Tohle si nezaslouží a ani to, abychom si spolu za jejími zády užívali. Taky nechci, abys stále musel lhát své kamarádce, a taky už mě nebaví se neustále schovávat.“
„Asi máš pravdu,“ řekl Bill neochotně.
„Jestli se mnou chceš mít opravdový vztah, tak to musím se Stephanií ukončit. Ale pokud ti jde jenom o sex, tak mi to řekni hned.“
„Jediný případ, kdy šlo jen o sex, byla první noc, kdy jsem tě potkal. Ani mě nebaví to tajit, Tomi; chci, aby lidi věděli, že jsme spolu. Chci, abys byl jen a jen můj.“
„To už v mnoha ohledech jsem,“ řekl Tom, otočil se k zrcadlu a nanesl si na obličej a krk pěnu na holení.
Bill zavřel víko záchodu, tiše si sedl a sledoval, jak se Tom holí.

***

Noc v klubu byla úžasná. Bill se šel podívat na Toma, jak hraje, a atmosféra v klubu byla nakažlivá. Gustav dovolil Billovi sedět ve VIP boxu, aby se mohl dívat dolů a vidět Toma, který mu posílal soukromé úsměvy a mrknutí.
Gustav cítil tu jiskru, která z obou milenců vyzařovala, když byli blízko sebe, nebo se na sebe jen dívali. Člověk by musel být slepý, aby si nevšiml toho jiskření, které mezi nimi probíhalo. Gustavovi se Bill prozatím zamlouval, a hlavně byl rád, že vidí Toma tak šťastného se všemi těmi jiskřičkami v očích.
Ke konci Tomova setlistu sestoupil z VIP boxu, aby ho mohl sledovat z tanečního parketu. Věděl, že ho Tom pozoruje, kdykoli vzhlédne, a tak Bill svádivě tančil a posílal DJovi koketní pohledy.

Když jeho směna skončila, zamířil k Billovi a chytil ho za ruku, aby ho odvedl domů. Zamával Gustavovi na dobrou noc a táhl Billa s sebou ven z klubu.
Tom využil každé zastavení na červenou k tomu, aby Billa políbil nebo mu přejel rukou po noze, či dlaní zatlačil do rychle se zvětšující vybouleniny v kalhotách.
Oba muži vpadli hlavními dveřmi dovnitř, líbali se a netrpělivě ze sebe stahovali oblečení, hoříce touhou. Napětí se stupňovalo celou noc a Bill se nemohl dočkat, až na sobě ucítí Toma.
Jakmile se Bill dostal přes práh, kopl do dveří, aniž by přerušil hluboký polibek, kterému se s DJ oddávali. Tom popadl lem Billova trička, vyhrnoval mu ho, čímž odhaloval hladkou kůži. Palci přejížděl centimetr po centimetru po nově odhaleném těle. Přerušil polibek, aby mu ho stáhl úplně a hodil ho na zem. Tom olízl pruh na Billově krku, než se černovlásek odtáhl.
„Chyť si mě,“ řekl se svůdným úsměvem, než vyrazil po schodech nahoru.
Tom měl jen vteřinu na rozmyšlenou, než vyrazil po schodech za Billem.

***

Tom si lehl vedle Billa a vstřebával poslední zbytky po jejich milování, zatímco Bill si položil hlavu do ohbí jeho krku, které jako by pro něj bylo stvořené. Spokojeně vzdychl, když ho Tomova ruka pohladila po rameni.
„Zůstaneš tu se mnou, až to řekneme Stephanii, že jo?“
Bill se na Toma podíval. „Samozřejmě, přece tě tady s naštvanou Stephanií nenechám samotnýho.“
„Ne, chtěl jsem tím říct, abys neprodlužoval nájemní smlouvu ve svém bytě a zůstal tady v domě se mnou.“
Bill se zasmál a položil si hlavu na Tomovu hruď. Byl ospalý a stále ještě trochu podnapilý.
„Myslím to vážně, Bille. Ty už tady bydlíš. Tenhle dům patří mně, takže Stephanie se bude muset odstěhovat. Stejně bychom jeden u druhýho přespávali, tak proč platit za dva domy, když nám stačí jeden?“
Bill zvedl hlavu a pozorně se zadíval Tomovi do očí. „Ty tohle opravdu myslíš naprosto vážně?“ Zeptal se trochu překvapen Tomovými slovy.
Tom jemně, ale se vší vášní a citem políbil Billa na rty. „Jo, chci, abychom to oficiálně byli jen my dva. To, že se ke mně nastěhuješ, znamená určitý závazek, a to přesně chci.“
Bill se na Toma zářivě usmál. „I já to chci.“ Znovu Toma políbil, než se schoulil do silné náruče a nechal se ukolébat spánkem.

***

Stephanie zaplatila taxikáři a spěchala k domu, kde si všimla na příjezdové cestě Tomova auta. Bylo brzy a ona si myslela, že Tom bude ještě v posteli. Chtěla se s Tomem po jejich hádce usmířit a myslela si, že když přijde domů dřív a překvapí ho, leccos to vyřeší. Položila kufr a tašky ke dveřím, a pak šlápla na chaoticky pohozené tričko na podlaze. Zvědavě si ho prohlédla, než nakoukla do kuchyně, aby zjistila, jestli Tom třeba není vzhůru, než zamíří do ložnice.
Postel byla prázdná a ustlaná. Sprcha neběžela a dveře do koupelny, které z ložnice byly vidět, byly otevřené a světlo zhasnuté. Šla k Billovu pokoji, aby zjistila, jestli je vzhůru a neví, kam Tom odešel.

Když přišla ke dveřím a chtěla zaklepat, všimla si, že dveře jsou lehce pootevřené. V tu chvíli uviděla Toma, jak leží na zádech, a Billa, který spal na jeho hrudi, oba zakryti peřinou. Tomova ruka byla omotaná kolem Billa a držela ho za nahý bok. Bill měl omotanou ruku kolem dredařova pasu a jeho noha byla přehozená přes Tomovu.
Stephanie byla tak zaskočená, že od té dvojice nedokázala odtrhnout oči. Bylo jí jasné, že takhle spolu neleží poprvé. Billovy končetiny byly kolem Toma ovinuty tak majetnicky, že nebylo pochyb o tom, že tuto polohu již důvěrně znají, a zdálo se, že Tom tyto pocity opětuje.
Stephanie se rychle otočila na patě a vrátila se do pokoje, který sdílela s Tomem. Cestou ke skříni začala otevírat zásuvky prádelníku, aby vzápětí popadla další kufr, do kterého všechno oblečení naházela.

original

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics