We Are The Music Makers 6.

autor: PoorMedea
Zachráněn?
„Tome, prostě jdi.“ Bill při pevném sevření zalapal po dechu. „Vím, co dělám.“
„Ne, Bille, myslím, že ne,“ řekl Tom nevrle. Natáhl k chlapci ruku. „Nezůstávej tady. Pojď se mnou.“

Bill střelil očima po Jostovi, který vypadal upřímně překvapený, že se mu někdo postavil.
„Proč by s tebou Bill někam chodil? On mě miluje.“ Podíval se na Billa a trochu povolil sevření. „Nebo ne, kotě?“
Bill neodpověděl, jen s vytřeštěnýma očima hleděl střídavě na Toma a Josta. Jost se zamračil.
„No tak, Bille, nebuď takový. Víš, že se zlobím jenom proto, že tě tak moc miluju.“ Odhrnul Billovi z tváře pramínek vlasů ve zvráceném výsměchu něhy a přitáhl si chlapce k sobě.
Tom se při těch slovech zachvěl a stále držel prosebně nataženou ruku směrem k Billovi.
„Bille, nezajímají mě jeho výhrůžky. Bez tebe odsud neodejdu.“
Bill se podíval Tomovi do očí a našel v nich odhodlání.
„Okay,“ řekl a vytrhl se z Jostova objetí.
„Co?!“ Zařval muž a natáhl se po něm, ale Tom štíhlého chlapce stáhl za sebe.
„Odcházíme, Joste,“ řekl pevně a postrčil Billa za sebou ke dveřím.

„Jestli někdo z vás opustí tuhle místnost, zničím tě,“ zavrčel Jost.
„Jen běž,“ řekl Tom klidně a vyšel ze dveří za Billem.
Na chodbě se Bill otočil k Tomovi. „Tohle nemusíš dělat. Stále se můžeš vrátit a omluvit se. To, co David řekl, myslí vážně. Může ti úplně zničit kariéru.“
„To je mi jedno, Bille. Chci jen vědět, že jsi v bezpečí.“
„Sotva mě znáš. Proč bys pro mě všechno obětoval?“
„Protože jsi lidská bytost, Bille. A nikdo si nezaslouží, aby se s ním takhle zacházelo. Nikdy bych nemohl pracovat s člověkem, jako je Jost, ne potom, co jsem dnes večer viděl.“
Bill se na Toma překvapeně podíval, když ho vedl do výtahu. „Jsi dobrej člověk, Tome Kaulitzi.“
„Ty taky, Bille,“ objal chlapce kolem ramen.
Koutkem oka zahlédl Billův malý úsměv.

***

Ve svém bytě Tom usadil Billa na pohovku a šel pro led na jeho obličej. Lhal by, kdyby tvrdil, že se nebojí o svou budoucnost. Ale úleva z toho, že je Bill v bezpečí, to všechno převážila. Na strachování bude dost času později. Teď se chtěl ujistit, že je jeho přítel v pořádku.
Bill k němu plaše vzhlédl, když mu Tom opatrně otíral krev z obličeje. Zranění nebylo moc vážné. Bill měl na tváři docela působivou modřinu a několik menších kolem krku, ale nic, co by během několika dní nezmizelo. Nos měl krvavý, ale ne zlomený.
„Díky, Tome,“ řekl Bill upřímně.
„To je v pohodě. Za chvíli budeš jako novej,“ odpověděl Tom jednoduše a přitiskl mu na modřinu ledový obklad.
Bill se natáhl a položil svou ruku na Tomovu. „Víš, jak jsem to myslel. Nemusel jsi tam zasahovat. Vlastně jsi to ani dělat neměl.“ Než stačil Tom zaprotestovat, Bill ho umlčel. „Ale jsem rád, že jsi to udělal.“
„Nemohl jsem tam jen tak stát a nechat ho, aby ti ubližoval.“
„Divil by ses, kolik lidí by to dokázalo.“ Odpověděl poněkud hořce.

„Bille,“ Tom zvážněl a vzal chlapcovu tvář do dlaní, aby se mu podíval do očí. „Chceš mi říct, že se to už někdy stalo? Vždyť jsi mi přísahal, že ti nikdy neublížil.“
„Řekl jsem, že mi nikdy doopravdy neublížil,“ pokrčil Bill rameny. „Uhodil mě jen párkrát a nejhorší, co se mi kdy stalo, byl monokl. Myslel jsem, že o nic nejde.“
„Jak sis tohle mohl myslet, Bille?“ Zalapal Tom po dechu. „Někdo, kdo tě miluje, by tě nikdy neměl uhodit. Nikdy.“
„Já vím.“ Billův hlas se zlomil, když se mu do očí nahrnuly slzy. „Já jen… jen jsem nevěděl, co mám dělat. Není to tak, že bych nevěděl, do čeho jdu, když jsem začal chodit s Davidem. A on mi toho tolik dával.“ Po Billově tváři se kutálely slzy a Tom mu omotal ruku kolem ramen.
„Vím, že si myslíš, že je to nějakým způsobem tvoje vina, protože sis bral všechno, co ti dal. Ale tak to není. Nezáleží na tom, kolik luxusních dárků ti chlap dá, stejně mu to nedává žádný právo chovat se k tobě jako k hovnu.“
Tom opatrně setřel slzy z Billových tváří a nenáviděl tu bolest v chlapcových oříškových očích. „A nemusíš si vyčítat, že ses bál odejít. Sakra, vždyť jsi ještě dítě, Bille. Oba jsme. Jost je dospělej. Mocnej a dospělej. Ale já ti teď pomůžu, jasný? Už ho nikdy nenechám, aby ti ublížil.“

Bill ze sebe vydal přidušený vzlyk, když se podíval do Tomových očí. „Děkuju ti, Tome,“ zašeptal. A pak, než si Tom uvědomil, co se děje, se chlapec naklonil dopředu a přitiskl své rty na jeho.
Tom zalapal po dechu a odtáhl se. „Bille, nemusíš tohle dělat. Nemusíš mi nic dávat na oplátku za mou pomoc.“
Bill se kousl do rtu a odvrátil pohled. „Nechtěl jsem… nemyslel jsem to tak. Já jen… jen jsem tě chtěl opravdu políbit,“ povzdechl si chlapec a sklopil zrak.
Tom si prohlédl jeho něžnou, zarudlou tvář, krásnou i s modřinami a slzami od make-upu. Jeho rty byly plné a růžové a Tom si musel přiznat, že někde v hloubi mysli přemýšlel o tom, že by Billa políbil už dřív.
„Bille, mám tě opravdu rád,“ řekl Tom upřímně a pohladil chlapce po tváři. „Jsi zábavný a vtipný a máš ten nejkrásnější hlas, jaký jsem kdy slyšel. Ale nechci, abys měl někdy pocit, že tě využívám.“

„Ty… mě máš rád?“ Zeptal se Bill a stydlivě na něj pohlédl. „Jako kamaráda, nebo…?“
„Budu upřímný. Nikdy jsem o tobě nepřemýšlel víc než jako o kamarádovi. Chci tím říct, že jsi byl zadaný,“ pokrčil rameny Tom.
„A teď, když už nejsem?“
„Teď, když nejsi…“ Tom nechal své oči sklouznout k Billovým rtům a okamžitě věděl, co chce. „Možná bych tě mohl někdy vzít na rande?“
„To bych byl rád,“ usmál se sladce Bill. „Ale Tome?“
„Jo?“ Tom stále držel Billovu tvář ve svých dlaních a zjistil, že odmítá druhého chlapce pustit.
„Prosím, nech mě tě políbit,“ nadechl se Bill. „Chci na sobě cítit něco jinýho než Davidovy ruce.“
V Billových očích se leskly neprolité slzy, ale za nimi byla i náklonnost, která Toma zahřála u srdce. Jak by mohl odmítnout?

Naklonil se a něžně přitiskl své rty na Billovy. Chlapec tiše vzdychl Tomovi do úst a ten vzduch ho sladce polechtal na rtech. Tom opatrně přitiskl rty ke rtům druhého chlapce a jen si vychutnával ten pocit. Ještě nikdy jiného kluka nelíbal a překvapilo ho, že ten pocit není vůbec zvláštní. Měl Billa rád, opravdu rád, a líbat ho bylo dokonalé.
Tom chtěl, aby ten polibek zůstal cudný, opravdu chtěl, ale Bill nechal svá ústa pootevřená a on si nemohl pomoct a kousek povystrčil jazyk. A pak Bill zasténal a on byl ztracený.
Zvedl ruku k Billovým vlasům a pohladil ho tam, kde ho Jost tahal. Druhou rukou sjel k Billovu štíhlému krku a pohladil místo, kde ho Jost svíral. Tom byl odhodlaný nahradit každý násilný dotek něčím něžným, vymazat bolest rozkoší.

Opatrně přejel rukama po Billových bocích a zajel prsty pod lem chlapcova upnutého trička. Bill se zachvěl při těch lehkých dotecích, které mu klouzaly po břiše, a položil se na pohovku, čímž Toma stáhl na sebe. Tom se nechal a opatrně, opravdu opatrně se položil na Billa. Chlapec pod ním vypadal tak křehce, že by ho Tom mohl zlomit jediným dotykem.
Tom byl nervózní, to se nedalo popřít. Nikdy předtím to s jiným chlapcem nedělal. Ale v tu chvíli, když se díval dolů na Billa, který pod ním tak perfektně ležel, Tom věděl, že to je to, co chce.

Bill hříšně zasténal, když Tom sklonil hlavu a přitiskl rty k bledému štíhlému krku před sebou. Od chvíle, kdy viděl, jak se kolem něj tu první noc omotala Jostova ruka, nemohl Billův krk dostat z hlavy. Teď mu mohl věnovat péči, jakou si zasloužil.
Zatímco jeho rty laskaly Billovo citlivé tělo, ruce zasunul pod chlapcovo tričko, našly jeho bradavky a lehce je pohladily. Tom nikdy předtím o mužských bradavkách nepřemýšlel. Žádná dívka se těch jeho nikdy nedotkla, ale když Bill zasténal a prohnul se pod ním jen při tom lehkém doteku, Tom si pomyslel, že mu možná celé ty roky něco unikalo.
Bill se pod ním zavrtěl a na chvíli odtáhl Tomovy rty od svého krku, když ze sebe zběsile strhával svoje triko, a pak sáhl po Tomově. Tom mu s radostí vyhověl a zvedl ruce, aby mu Bill mohl vyhrnout a sundat obrovské tričko. A pak už na něm Bill ležel, tiskl jejich holé hrudníky k sobě a opětoval každý Tomův dotek. A ano, pomyslel si Tom omámeně, rozhodně mu chyběly bradavky.

Bill sklonil hlavu, aby se dotkl jeho tvrdých bradavek, Tom zasténal a stiskl chlapcovy vlasy v rukách. Pak se Billovy ruce ocitly v jeho klíně, šmátraly po opasku a Tom zalapal po dechu při každém nechtěném dotyku na bouli, která se mu tam tvořila.
„Bille, nemusíš,“ zaúpěl, zatímco si sám pro sebe říkal, že nejspíš umře, jestli to Bill neudělá.
„Nebuď idiot, Tome,“ řekl Bill a zálibně se na něj podíval. „Musím ti snad dokazovat, jak moc to chci?“ Billův výraz se změnil v rozverný, když přitlačil svoje boky dolů a otřel je o Tomovo stehno, a ano, to bylo pro Toma více než dostačující důkaz. Zalapal po dechu, když ucítil Billův tvrdý penis, a překvapilo ho, jak moc ho to vzrušuje.
„Bože, Bille,“ vyhrkl Tom, zatlačil chlapce zpátky na pohovku, zoufale sáhl po Billově pásku a sotva si všiml směšné třpytivé lebky, která ten doplněk zdobila.

Rozepnul Billovy kalhoty a okamžitě mu je stáhl z úzkých boků, i když věděl, že po tomhle už není cesty zpět. Podíval se dolů a vychutnával si pohled na Billovy těsné černé boxerky, které byly vyboulené kvůli jeho erekci.
„Líbí se ti, co vidíš?“ Zeptal se ho Bill. Jeho tón byl plný odvahy, ale Tom v něm slyšel i náznak nejistoty.
„Jo,“ odpověděl okamžitě, jelikož nechtěl, aby Bill byť jen na okamžik zapochyboval, že po něm touží. „Jsi tak strašně sexy,“ informoval ho Tom a položil mu dlaň do klína přes boxerky.
„Ach.“ Bill při prvním kontaktu slastně zalapal po dechu. Tom se usmál a toužil ten zvuk slyšet ještě tisíckrát.
Tom ho jednou stiskl a uvolnil jeho vzrušení, když mu stáhl boxerky po neuvěřitelně dlouhých nohách. Jak Tom postupoval dolů po chlapcově těle, líbal ho na vnitřní stranu stehen, na kolena a kotníky; a Bill se pod jeho počínáním chichotal.
„Oh, Tome. Věděl jsem, že budeš sladký,“ vzdychl. „Nejsi o nic větší gangster než já.“

Tom se pokusil zamračit, ale cítil, jak se mu do tváří vkrádá lehký ruměnec. „Ty mě děláš sladkým.“ Opáčil, plazil se zpátky po Billově těle a vtiskl mu polibek na oteklé rty. „Ničíš mě.“
Bill se znovu zachichotal, přitáhl si Toma na sebe a lehce se k němu přitiskl. Tom zasténal a natáhl se, aby si svlékl svoje prádlo, než se usadil zpátky nad krásným chlapcem. „Jsi úžasnej,“ zašeptal a něžně se dotkl Billovy tváře, zatímco pohyboval boky proti druhému chlapci.
„Tome,“ Bill zalapal po dechu a roztáhl nohy. „Dotkni se mě.“
Tom věděl, co tím Bill myslí, a zhluboka se nadechl, aby se uklidnil. „Nic nemám…“ odmlčel se a bezradně se rozhlédl po obývacím pokoji.
„Krém?“ Navrhl Bill.
„Ah! Jo.“ Tom se bleskově zvedl z pohovky a šel pro krém do ložnice, spěchal, aby se vrátil zpátky tam, kde se Bill tak lákavě rozvaloval na pohovce.
„Mmm,“ zamručel Bill, když se Tom usadil mezi jeho nohama.

Tom si rozetřel krém po prstech, sáhl Billovi mezi nohy a chvíli se rozhlížel, aby se zorientoval. Tohle už jedné dívce dělal, ale nelíbilo se jí to, takže to pak už znovu nezkoušel.
Zdálo se, že Billovi se rozhodně líbí, když Tom pronikl do jeho těla a jemně do něj zasunul jeden prst. Chlapec hrdelně zasténal, zavřel oči a pohyboval se spolu s Tomovým prstem. Už po krátké chvíli do něj Tom vsunul i druhý prst a zjistil, že si na něj Bill lehce zvykl.
„Tome!“ Bill zalapal po dechu, když v něm Tom instinktivně zkroutil prsty. Tom se ušklíbl, zopakoval ten pohyb a sledoval Billovu tvář, když tlačil prsty na citlivé místo. Bill se kousal do rtů, které začínaly mít lákavý odstín červené, oči měl v sloup a nevnímal, když se soustředil na Tomovy prsty, které se v něm pohybovaly.

Bill jezdil na jeho prstech, s každým přírazem lapal po dechu a ztěžka dýchal, ale po minutě Tomovu ruku zastavil. „Teď. Chci tě hned teď,“ naléhal na něj.
Tom se nehodlal hádat. Roztrhl kondom, který s sebou vzal, když hledal krém, a naroloval s ho, přičemž se mračil nad sevřením latexu na svém citlivém místě. Poté, co se namazal další vrstvou krému, se přesunul nad Billa a zálibně se na rozcuchaného chlapce pod sebou usmál.
„Připraven?“ Zeptal se a držel svůj penis u Billova vstupu.
„Naprosto připraven,“ vydechl Bill. Tom se posunul dopředu a kousl se do rtu z horka, které ho pohltilo.
„Bože, Bille,“ zaúpěl, když byl celý vevnitř. Bill zamotal nohy do Tomových a pobídl ho k pohybu. Tom se odtáhl a dlouze a pomalu přirazil zpátky. Bill s každým přírazem zasténal a tlačil boky vzhůru, aby se setkal s Tomovými. Byl to úžasný pocit a Tom sklonil hlavu k Billově ramenu, kde ho líbal, zatímco pokračoval v přirážení do Billova úžasného těla.

Pohyboval se pomalu, jelikož si to chtěl užít, ale netrvalo dlouho a tempo Billových boků se zvýšilo, tlačil proti němu a pobízel ho k rychlejším a tvrdším pohybům.
„Tome,“ žadonil Bill, když rukama svíral jeho záda, až mu nehty zarýval do kůže, když se ho snažil pobídnout. Tom mu vyšel vstříc, rytmus přírazů zrychlil, a tlačil se hlouběji a silněji do Billova poddajného těla. Cítil, že je jeho orgasmus už blízko.
Bill se pod ním pohnul, nohy mu sklouzly z Tomových stehen a pevně se mu obtočily kolem pasu. Sjel rukou dolů, aby se mohl hladit po vlastním vzrušení. Ten pohyb Billa donutil sevřít se kolem Toma a ten zasténal, prudce přirazil do jeho těla a jeho orgasmus v něm explodoval.
Bill si užíval poslední přírazy, zběsile se honil rukou, dokud nenásledoval Toma a nedosáhl svého orgasmu. „Tome!“ Zaúpěl, když jím otřásla poslední vlna.

***

„Tome, vím, že na to teď nechceš myslet,“ začal Bill váhavě, když se oblékli, „… ale co budeš dělat? S tvou kariérou?“
Tom pokrčil rameny a snažil se vypadat více nevzrušeně, než se cítil. „Tak se mnou Jost rozváže smlouvu. No a? Prostě si najdu jinej label. Už jednou jsem to udělal.“
„Tome, takhle to nefunguje,“ podíval se na něj Bill, jako by byl nějaké naivní štěně. „David se na tebe jen nevykašle. On tě prostě pohřbí.“
„Jak to myslíš?“
„Odloží tvoje album na neurčito. Pokud ho někdy vydá, nebude ho propagovat a postará se, aby vyšlo v úplně nejhorší dobu. Máš s ním smlouvu na tři roky a on se může postarat o to, že po celou tu dobu o tobě nikdo ani neuslyší.“
Tom na něj zíral. Jakmile to Bill řekl nahlas, dávalo to smysl, ale nikdy ho nenapadlo, jak moc může Jost poškodit jeho kariéru. Když mu Jost vyhrožoval, Tom předpokládal, že ten člověk má v úmyslu s ním jen ukončit smlouvu a možná ho pomluvit u jiných vydavatelství. Ale Bill měl pravdu. Dokud měl smlouvu s Jost Records, mohl se Jost postarat o to, aby nevydal jedinou písničku.

„Panebože,“ zasténal. „Co budu dělat?“
Bill se kousl do rtu a vypadalo to, že začne znovu plakat. „Je mi to moc líto, Tome. Je to všechno moje vina.“
Tom viděl v chlapcových očích bolest, ale co bylo ještě horší, že zářily nejistotou. Chytil Billa za ruku a pevně ji stiskl.
„Ne, Bille, nic z toho není tvoje vina. A nelituju toho, co jsem udělal. Nikdy si to nemysli. A klidně bych to udělal znovu a ani bys nemrkl.“
„V-vážně?“ Popotáhl Bill. Tom si ho přitáhl do náruče a pevně ho objal.
„Samozřejmě. Je mi jedno, co Jost udělá. Ať si moji kariéru klidně sežere. Já mám tebe.“
„Oh, Tome… to je tak milé,“ popotáhl Bill a vtiskl Tomovi malý polibek na krk. „Hloupé, ale milé. Myslím, že mě něco napadlo.“
Tom se odtáhl a podíval se Billovi do tváře. Viděl, jak v těch vytřeštěných oříškových očích hraje odhodlání, a srdce se mu rozbušilo.
„Jo?“
„Můžeš mě hodit ke mně domů?“

original

autor: PoorMedea
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics