It’s a Small World 15.

autor: AshesPashes

Nikdy jsi mě doopravdy nepoznal

Stephanie zastavila u činžáku, zazvonila na zvonek bytu číslo šest a čekala na odpověď.
„Haló?“ Zeptal se ochraptělý hlas.
„Geo, tady Stephanie. Můžu jít dál?“
„Jo, jasně. Třetí patro,“ řekl Georg, než stiskl bzučák, čímž otevřel dveře do haly.
Rychle si přes boxerky natáhl tepláky a pak otevřel dveře, aby Stephanii přivítal.
„Ahoj, myslel jsem, že budeš mimo město ještě pár dní.“
„Měla jsem být.“
„Tak jak to, že jsi tady?“
„Nevěděla jsem, kam jinam jít. Přišla jsem domů, abych se pokusila usmířit s Tomem, docela dost jsme se pohádali po telefonu, a našla jsem ho s Billem v posteli; zřejmě spolu spí už několik týdnů.“
„COŽE?!“ Zeptal se brunet, upřímně šokován.
„Myslím, že se potkali v Chicagu a prostě nemohli odolat pokušení. Nastěhovala jsem si ho k sobě domů, Georgu, a on věděl, kdo Tom je a že s ním spal, a i přesto se k nám nastěhoval. Jak jsem si mohla těch náznaků nevšimnout? Všechny jsem je měla přímo před očima a ignorovala je. Ty dárky, chození na rande, koketní úsměvy, masáže, jak jsem to všechno mohla přehlédnout?“
„Stephanie, tohle není tvoje chyba, nemohla jsi to vědět.“
Stephanie začala plakat a slzy jí rychle tekly z očí. Přišla o přítele a nejlepšího kamaráda najednou.
Georg si ji přitáhl do náruče a začal ji jemně kolébat ve snaze zastavit její slzy.

***

Následující tři dny byly pro Billa a Toma nesmírně náročné. Bill měl za úkol sbalit Stephaniiny věci z ložnice do krabic. Pečlivě každou krabici označil, aby věděla, co v ní je, až si je přijde vyzvednout. Jakmile byly všechny Stephaniiny věci v krabicích, s výjimkou sněhových koulí, které zbyly, Gustav a Tom přestěhovali veškerý nábytek z Billova pokoje do pokoje, který Tom sdílel se Stephanií, a starý nábytek odnesli do jídelny, aby si ho Stephanie mohla později vzít s sebou.
I když to byl vyčerpávající den, všichni tři se snažili, aby byl zároveň i zábavný. Gustav vyprávěl Billovi nejrůznější vtipné a trapné historky o Tomovi, čímž černovláska pokaždé rozesmál a blonďáka donutil se červenat.
Objednali si pizzu a udělali si společný večer. Gustav se nemusel příliš snažit, aby Billa poznal a oblíbil si ho. Šlo to snadno a Gustav ho ochotně přijal, ne proto, že byl Tomův přítel, ale pro všechny jeho vlastní přednosti. Nikdy neviděl Toma tak šťastného a chtěl, aby se jeho nejlepší přítel usmíval a jeho oči zářily, a pokud to byl Bill, kdo ho učinil šťastným, dokázal se s tím vyrovnat.

***

Bill seděl na pohovce a četl scénář, který mu právě poslal jeho agent, aby se ho naučil před druhým konkurzem, kterého se měl zúčastnit. Šlo o velkou roli; opakující se role v zavedeném seriálu by naprosto odstartovala jeho kariéru. Tom se Billa zeptal, jestli by mu nevadilo, kdyby hrál v obýváku na kytaru, a Bill mu řekl, že by mu třeba mohlo pomoci spojit dějové linky s hudbou.
Tom sledoval Billa, který seděl se zkříženýma nohama pod sebou a tiše si pro sebe četl scénář, přičemž se mu při každém slově lehce pohybovaly rty. Tom tím byl uchvácený, jeho prsty se pohybovaly po paměti, když seděl a žasl nad tím, jak Bill dokáže udržet jeho veškerou pozornost, aniž by se o to snažil, jen tím, že dělá ty nejobyčejnější věci.
Po několika dalších minutách pozorování Billa se Tom přesunul a posadil se vedle začínajícího herce. Bill dokončil větu a s úsměvem na tváři se podíval na Toma.

„Jsi krásný,“ řekl Tom, než Billa políbil na rty.
Bill mu polibek opětoval a objal svého přítele kolem krku, aby si ho přitáhl blíž. Tomovy ruce pohladily Billovy boky a vyhrnovaly mu triko, které měl na sobě, nahoru.
„Nemáme čas,“ vydechl Bill, když mu Tom přetáhl triko přes hlavu a palcem pohladil odhalenou bradavku. Jeho rty zamířily přímo na Billův krk, kde líbal a olizoval tu hladkou kůži. „Tomi, za hodinu mám hodinu,“ snažil se Bill.
„Dej mi třicet minut, pak tě odvezu.“ Tomova slova lehce tlumila kůže na Billově krku.
Bill zasténal, když se Tomova ruka dotkla jeho vzrušení. „Třicet minut.“
Tom se usmál do Billova krku, než se zvedl z pohovky a omotal si Billovy nohy kolem pasu. Odnesl ho do ložnice, aniž by přerušil polibek. Tom vešel do pokoje a položil Billa na postel, aby se nad ním hned mohl vznášet. Líbal ho po hrudi, dokud neolízl propíchnutou bradavku, na kterou narazil.

Olizoval a líbal jeho bradavku, přičemž si užíval zvuky, které Bill vydával. Přesunul se ke druhé bradavce, aby jí věnoval stejnou pozornost, a pak se posunul ještě níž. Pomalu mu z boků stáhl volné džíny, které měl Bill na sobě. Studený vzduch donutil Billa usyknout a očekávání toho, co přijde dál, ho přivádělo k šílenství.
Tomova ruka přejela po Billových bocích a přes ploché břicho, než se pomalu přesunula dolů a vzala jeho vzrušení do ruky. Bill ucítil Tomův horký dech, který mu přelétl přes vrchol, než ucítil, jak Tom nesměle olízl štěrbinu.
Bill prudce nasál vzduch mezi zuby, když Tom znovu přejel jazykem po celé délce až nahoru přes štěrbinu, a pak do úst nasál jen vrcholek. Cítil, jak se mu přes vstup lehce pohybují kluzké prsty, a neměl ani čas přemýšlet, kde Tom vzal lubrikant, když ucítil, jak do něj vklouznul první prst a Tomova ústa si berou celou jeho délku do úst. Prohýbal se v bocích a snažil se do Tomových úst dostat ještě hlouběji, když se prst začal hladce pohybovat dovnitř a ven.

Tom sténal kolem Billova mužství, když do jeho úzkého těla zasunul další dva prsty, tentokrát mířící na sladké místo, o kterém věděl, že tam je. Bill vydal přiškrcený sten, když Tom zasáhl to místo a rozdmýchal v něm oheň.
Bill sevřel prostěradlo v pěstích a boky úplně zvedl z postele. Snažil se najít slova, kterými by Toma varoval. Chtěl ho mít v sobě a věděl, že pokud Tom ihned nepřestane, udělá se a bude po všem.
„Tome, prosím…“
„O co prosíš?“ Zeptal se Tom a olízl mu špičku jako by jedl zmrzlinu.
„Abys přestal, užjsemblízko,“ řekl Bill, a konečně našel slova, i když byla všechna zamotaná dohromady.
Tom pomalu z Billa vytáhl prsty, než se postavil a rychle ze sebe shodil oblečení. Vylezl zpátky na postel, vznášel se nad Billem a hluboce ho líbal, zatímco se otíral svým vlastním vzrušením o Billův vstup.
Cítil, jak se Bill na něj snaží natlačit, a tak se pomalu pohnul dopředu. Snadno vklouzl dovnitř, jako by byl stvořen k tomu, aby do Billa dokonale pasoval, a netrvalo dlouho, než byl ve svém milenci úplně celý. Bill si rychle zvykl a začal hýbat boky. Tom se vytáhl, než se znovu hluboce vnořil do to vlhkého tepla. Zasáhl Billovo místo a cítil, jak se Bill proti němu pohybuje a vychází vstříc každému přírazu, přičemž stále kroutí boky.

Všechno, co Bill dělal, v Tomovi vyvolávalo úžasně intenzivní pocit a on miloval každou vteřinu. Zvuky, které Bill vydával, v něm stále živily plamen, který ho hnal k cíli.
Položil ruce na Billovy boky a přidržoval ho na matraci. Nový úhel umožnil Tomovi dostat se hlouběji a při každém přírazu zasáhnout Billovo místo. Bill Toma popadl za dredy a silně za ně tahal, když se tvrdě udělal mezi jejich těla, aniž by se jeho penisu musel kdokoliv dotknout.
Billovy svaly se kolem Toma pevně sevřely a dostaly z něj orgasmus. Jeho boky se vzpínaly, když se udělal, a kousal Billa do ramene. Když orgasmus odezněl, Lehce se mu zatočila hlava. Několik okamžiků zůstal v Billovi a čekal, až se svět přestane točit, když ucítil motýlí polibky na tváři.
Tom pomalu otevřel oči, aby se podíval na muže pod sebou. Všiml si, že prokousl kůži na jeho rameni. Sklonil se a olízl tu kapku krve, která se tam vytvořila, a pak to místo políbil. Bill si ho přitáhl k sobě a hluboce ho políbil, zatímco ho objímal kolem ramen.

***

Tom využil každých těch třicet minut k tomu, aby potěšil Billa i sebe. Leželi vedle sebe na posteli a lapali po dechu. Billovo tělo bylo uvolněné, když otočil hlavu, aby se podíval na hodiny, a zasténal.
„Sakra, musím si dát tu nejrychlejší sprchu na světě.“
„Můžu jít s tebou?“
„Ani náhodou, nemůžu na hodinu přijít pozdě a znám tě, s tebou jsou jenom problémy.“
„Aww, zlato, to nemyslíš vážně,“ odpověděl Tom a snažil se natáhnout k Billovi, který ho plácl přes ruku.
„Obleč se, slíbil jsi, že mě odvezeš,“ řekl Bill, vstal rychle z postele a zamířil ke koupelně.

***

Než vystoupil z auta, Bill Toma rychle políbil a spěchal do třídy, kde měla za pár minut začít jeho hodina. Vlasy měl po rychlé sprše lehce vlhké u konečků a obličej nenalíčený, jelikož to nestihl.
„Ahoj, Geo,“ řekl Bill a sedl si na volné místo vedle svého kamaráda. Rychle se rozhlédl po místnosti, ale Stephanii nikde neviděl. „Myslel jsem, že přijdu pozdě.“
„Jak jsi mohl, Bille?“ Zeptal se Georg a podíval se na Billa pohledem, který mohl znamenat jen směs znechucení a zmatení.
„Cože?“ Zeptal se Bill upřímně zmateně.
„Docela mě zajímalo, jestli se po tom všem, co mi Stephanie řekla, na hodině objevíš. Posledních pár dní zůstala u mě. Vážně jsi spal s Tomem za jejími zády?“
Billova tvář lehce zrůžověla, když Georgovi odpovídal. „Jak se má?“
„Opravdu tě to zajímá?“ Zeptal se skepticky Georg.
„Kdyby mě to nezajímalo, neptal bych se.“
„Takže to znamená, že přiznáváš vinu?“
„Jo.“
„Nemůžu tomu uvěřit, Bille. To kvůli němu jsme se rozešli?“
„Jo.“
„Takže ses rozhodl to mezi námi ukončit, protože jsi mě nechtěl tahat za nos, ale dovolil jsi Tomovi, aby podváděl Stephanii?“ Pár jejich spolužáků se snažilo tu scénu nenápadně sledovat.

Bill se snažil ztišit hlas, když odpovídal: „Vím, že to nebylo správný, ale ty nemůžeš pochopit, co mezi námi je. Nesnažím se omlouvat a nikdy jsem neměl v úmyslu Stephanii ublížit, ale nebudu tady sedět a poslouchat, jak mě soudíš. Kdybych mohl vrátit čas, možná by to dopadlo jinak, ale nebudu litovat něčeho, co nás dva svedlo dohromady, ať už se stalo cokoliv.“
„Wow, asi jsem tě neznal, jak jsem si myslel. Bill, kterého znám, by mi nikdy neřekl, že účel světí prostředky, i kdyby při tom někdo přišel k úhoně.“
„Jdi do prdele, Georgu, párkrát jsme si vyšli na rande, tak si nemysli, že mě opravdu znáš,“ odpověděl Bill vytočeně, než se zvedl ze svého místa a přesunul se na jinou volnou židli.
Uvažoval, že odejde, než učitelka vešla do místnosti. Místo toho obrátil pozornost k ní, i když měl problém soustředit se na věci, které říkala, protože si v hlavě znovu a znovu přehrával rozhovor, který před chvíli vedl s Georgem. Jeho dobrá nálada byla na bodu mrazu a nepomáhal tomu ani fakt, že občas na sobě cítil Georgovy oči.

Hned jak hodina skončila, vystřeli ze svého místa. Byl příjemně překvapen, když na parkovišti uviděl čekat známý černý Escalade. Nečekal, že ho Tom vyzvedne, a plánoval si, že se prostě projde. Přistoupil k autu a nemohl si pomoct, ale usmál se, když viděl, že se Tom opírá o dveře spolujezdce.
„Ahoj,“ řekl Tom, když Billa uviděl.
„Říkal jsem, že by sis chtěl možná dát pozdní oběd, až ti skončí hodina.“
Bill nic neřekl, jen se natáhl k Tomovi, pevně ho objal a vdechoval známou a uklidňující vůni svého přítele. Tom Billovo objetí opětoval a vychutnával si pocit štíhlého muže ve svém náručí.
„Nečekal bych, že jen to, že tě uvidím, mi tolik zlepší náladu,“ řekl Bill s drobným úsměvem.
„Byla tam?“
„Ne, ale zůstala u Gea. Nechci to vytahovat, ale zabil to opojení, které jsem cítil poté naší úžasné akci před mojí hodinou.“
„Vždycky jsem ochotnej s tebou absolvovat další „akci“ a obnovit to opojení.“
„Sklapni, pořád myslíš jen na to jedno, úchyle.“
„Víš, že to miluješ.“
„Miluju. Opravdu miluju.“

original

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics