It’s a Small World 16. (konec)

autor: AshesPashes

Epilog

Bill stál u brány na rušném letišti a čekal, až v davu lidí vystupujících z letadla, které právě přistálo, uvidí blonďaté vlasy svého nejlepšího přítele. Natáhl krk a snažil se vidět ze všech úhlů. Tohle byl rozhodně jeden z okamžiků, kdy byl rád, že je vysoký, jelikož mu to umožňovalo vidět prakticky přes všechny hlavy na letišti.
Když se objevila Andyho hlava, Bill zamával, aby upoutal přítelovu pozornost. Když se blonďák přiblížil, Bill začal vzrušeně poskakovat na špičkách.
Jakmile byl dostatečně blízko, aby na něj dosáhl, Bill svého přítele pevně objal.
„Jsem tak šťastnej, že jsi tady. Tak moc jsi mi chyběl.“
„Ty mně taky, Bille.“
Bill Andyho znovu objal, než ho odvedl k výdeji zavazadel a pak ven, aby počkal na taxík.

„Kde je Tom?“ Zeptal se Andy. „Nemůžu se dočkat, až se s ním setkám osobně.“
„Musel udělat rozhovor pro jeden časopis o soutěži DMC World, víš, o tý, kvůli který budeš hlídat dům, zatímco budeme týden v Londýně.“
„Jo, jo, vím, proč jsem tady. Není to tak, že bys mě chtěl vidět, protože se ti stýskalo po tvém nejlepším kamarádovi nebo tak něco,“ odpověděl Andy se smíchem, když nasedali do taxíku.
Bill hýřil vzrušením, že konečně svého přítele zase vidí. Tři měsíce, které od Billova přestěhování uběhly, mu připadaly jako věčnost. Andy byl ten, který ho neodsuzoval, když se rozhodoval, co s Tomem, a říkal mu, ať dělá cokoli, co ho dělá šťastným.

Když přijeli k domu, na příjezdové cestě uviděl Tomovo auto. Bill se zamilovaně díval na velký černý Escalade a přemýšlel o tom, jak moc mu budou chybět jeho vysoká semišová sedadla, až mu přivezou nové Audi. Vešli do domu a Bill zavolal:
„Tomi? Jsi tu?“
Tom vykoukl z kuchyně. Bill v rychlosti zahlédl, že má tváře nafouknuté jako křeček, než jeho hlava zase zmizela. Bill se vydal směrem ke kuchyni a nechal zvědavého Andyho u dveří.
„Co tady děláš?“ Zeptal se ho Bill s rukou v bok.
„Nic,“ řekl Tom s pusou plnou jídla, když couval k pultu za sebou a usilovně se snažil to velké sousto spolknout.
Bill se pořádně nadechl a začichal. „Byl jsi u McDonalds, že jo?“
„Ne, bez tebe nikdy,“ odpověděl Tom poté, co polkl.
Bill si všiml papírového pytlíku na pultu za Tomem.
„Myslel jsem, že někam s Andym vyrazíme.“
„Měl jsem hlad, protože mě ráno někdo vyrušil od snídaně, ale jestli tě to uklidní, vzal jsem pro vás dva nějaké nugetky, abyste se mohli podělit.“
„Víš, že se nerad dělím,“ odtušil Bill.
„Já vím,“ řekl Tom a objal Billa kolem štíhlého pasu. „Proto jsem vzal dvoje.“
Bill Toma políbil, než ucítil lechtání na žebrech. Chichotal se, dokud nezaslechl, jak si někdo odkašlal.
„Ach, promiň, Andy. Andy, tohle je Tom, Tome, tohle je Andy.“
„Rád tě konečně poznávám, Andy. Jsi jedinej, o kom Bill celý ty dny mluvil. Byl naprosto nadšený.“
„Taky tě rád poznávám.“

***

První týden Andy s Billem strávil nakupováním a návštěvou různých restaurací. Několikrát se šli podívat na Toma, když hrál v přeplněném klubu. Většinu večerů byl klub narvaný k prasknutí. I když tam Tom zrovna nebyl, účast v soutěži DMC jim zvýšila návštěvnost. Někteří na vstup venku čekali hodinu i déle. Gustav musel najmout dalšího vyhazovače, aby měl jistotu, že nebude překročena požární kapacita, a další dva barmany, aby všechny obsloužili. Říct, že obchod šel dobře, bylo slabé slovo.
Andy a Bill mohli sedět ve VIP boxu, pokud zrovna netančili. Nikdy neměli nouzi o pití, protože zkušení číšníci jim nápoje vyměnili dřív, než si všimli, že jsou prázdné.

Andy se také seznámil s Tomovým nejlepším kamarádem Gustavem a čtveřice se také společně tak trochu poflakovala po městě. Dokonce nakoukl i na natáčecí plac, kde měl Bill hrát svou roli v populárním televizním seriálu. Za několik týdnů měl začít natáčet.
Když se Bill poprvé dozvěděl, že tu velkou roli získal, chtěl mluvit jen o ní. Šel na konkurz na jednu roli, ale producenti si mysleli, že se k němu nehodí, a jelikož o něj nechtěli přijít, vytvořili jinou postavu, která se k Billovi skvěle hodila. Byl nadšený, protože tahle role pro jeho kariéru znamenala všechno, i když měl seriál po dvou řadách úplně skončit.
Příští týden měl Andy v Los Angeles fungovat jako hlídač, zatímco Bill, Tom a Gustav měli odjet do Londýna kvůli Tomově soutěži DJů. Andy to Billovi ještě neřekl, ale chtěl se zde pokusit najít práci, aby se ke svému příteli mohl přestěhovat blíž. Jeho rodiče se před několika lety přestěhovali na Floridu, takže ho teď, když byl pryč i Bill, v Chicagu nic nedrželo. Líbilo se mu počasí a řada věcí, které se ve velkoměstě daly přes den i večer dělat, takže proč nevyužít šance se ke svému příteli přestěhovat blíž?

***

Let z Los Angeles na letiště Heathrow trval deset a půl hodiny. Bill si během letu s Virgin Atlantic vůbec nemohl stěžovat. Sedadla byla pohodlná, každý měl svou osobní televizi, na které se pouštěly filmy, seriály a videohry. Při každé příležitosti dostal něco k jídlu a nejlepší bylo, že seděl mezi Tomem a oknem. S Gustavem po Tomově levici byli jakoby ve své vlastní malé neproniknutelné bublině.

***

Trojice dorazila do hotelu kolem sedmé večer. V deset měl začít uvítací večírek. Každý soutěžící měl postupně zahrát třicetiminutový set. Cílem bylo, aby si každý soutěžící mohl trochu procvičit své dovednosti, než se dovnitř nahrnou všichni návštěvníci večírku.
Tom stál za dveřmi koupelny v jejich apartmá.
„Bille, už jsi?“
„Skoro, dej mi ještě deset minut.“
„V půl jedenácté musím na plac, takže potřebuju jet hned.“
Z druhé strany dveří se neozvala žádná odpověď. Tom se znovu podíval na hodinky, když se ozvalo zaklepání na dveře. Šel je otevřít a uviděl tam stát Gustava.
„Hele, co ti tak dlouho trvá? Auto, co nás má odvézt na večírek, už čeká.“
„Já vím, to Bill, zamkl se v koupelně a nechce vyjít ven.“
„No, jestli si nepohne, tak…“

Gustavova věta zůstala nedokončená a spadla mu čelist. Tom se otočil a uviděl Billa, jak vychází z koupelny. Vlasy měl rovné až ke konečkům, které se lehce stáčely k obličeji a dokonale ho rámovaly. Na sobě měl úzké černé kalhoty, černé tílko s nějakým nápisem, který Tom neviděl přes upnutou červenou koženou bundu s tříčtvrtečními rukávy.
„Jsi ohromující,“ řekl Tom bez dechu, jako by mu ho právě vyrazil.
„Díky,“ řekl Bill a tváře mu lehce zrůžověly. „Pojďme, nechceme přece přijít pozdě.“
Bill vyšel ze dveří, které byly po Gustavově vstupu do místnosti stále otevřené. Tom jen stál a sledoval, jak Bill odchází, a všiml si, jak mu kalhoty dokonale obepínají zadek. Přemýšlel, jak dlouho bude trvat, než ty kalhoty ze svého milence sundá.
„Už jsi hotovej?“ Otočil se Bill a zeptal se, když si uvědomil, že ho ani jeden z mužů nenásleduje.
„To bych si kurva přál,“ zamumlal Tom, čímž donutil Gustava zasmát se. Tom byl rád, že jeho kalhoty mají trochu místa navíc.

***

Do klubu, kde se konal uvítací večírek, dorazili s desetiminutovou rezervou. Tom se šel připravit do druhé kabiny, zatímco stávající DJ dokončoval svůj set. Tom ucítil, jak se o něj někdo otřel, a otočil se, aby spatřil Billovu usměvavou tvář. Podal Tomovi sklenici. Tom si vzal nápoj, napil se zázvorového piva a usmál se na Billa, než dokončil svůj setup. Trochu si prohlédl dav a všiml si všech lidí, kteří se tam bavili, flirtovali, tančili a navazovali kontakty.
Potom k Tomovi přistoupil zvukař a řekl mu, že je to za dvě minuty jeho a ať je připraven začít. Políbil Billa, který mu lehce stiskl rameno na povzbuzení, a pak sestoupil z kabiny, aby našel Guse.

***

Tom byl celých třicet minut v sedmém nebi. Často se mu dařilo zachytit Billův pohled, a to mu jen zvyšovalo sebevědomí. Když vzhlédl, uviděl Billa u baru s nějakým klukem, který se s ním snažil mluvit, ale černovlásek nespouštěl z Toma oči.
Po skončení svého setu začal Tom rozebírat desku a uklízet, aby se další DJ mohl začít připravovat. Znovu ucítil, jak se mu někdo tiskne na záda, ale tentokrát věděl, že to není Bill, jelikož na zádech cítil velká prsa. Tom se odtáhl a otočil se čelem k útočníkovi.
„Sharon,“ řekl Tom s překvapením v hlase i ve tváři.
„Byl jsi tady nahoře tak sexy, že jsem se prostě musela jít podívat, jestli jsi stále ještě zadaný.“
„Je.“
Bill přistoupil za Sharon s drinkem v jedné ruce a druhou v bok. Sharon se otočila, aby se podívala, kdo to řekl. Obočí jí vystřelilo až do vlasů, když stála a zírala na Billa. V ústech jí vyschlo, když si uvědomila, jak je krásný.
„Bille, tohle je DJ Omeck… no, Sharon. V New Yorku skončila jako druhá. Tohle je můj přítel Bill.“
„Nikdy bych tě netipovala na gaye.“ Otočila se zpátky a podívala se na Toma.
„Přesně to je někdo, kdo má vztah s někým stejného pohlaví.“
„To je ale škoda,“ zamumlala. „No… ráda jsem tě poznala, Bille. Tome, skvělý set.“
Sharon se otočila k odchodu, a ještě jednou pohlédla přes rameno na Billa, který teď byl v Tomově náručí a šeptal blonďákovi něco do ucha. Tom se usmíval tomu, co mu říkal, když sestupovala po schodech pryč od dvojice.

***

Tom se skvěle bavil při ukazování se s Billem a při pohledu na muže a ženy, kteří si přáli, aby to byli právě oni, kdo si ho dnes večer odvedou domů. Jelikož Tom neřídil, mohl zázvorové pivo vyměnit za něco tvrdšího. Bill mu neustále posílal koketní pohledy, než ho vytáhl na taneční parket.
Bill se při tanci otíral zadkem o Toma. Ten ho držel za boky a udržoval rytmus hudby. Otočil Billa k sobě a cítil, jak ho Billovo očividně vzrušení šťouchlo do nohy. Nenápadně se o Billa otřel rukou a uslyšel, jak usykl.
„Jsem tak tvrdý, až to bolí,“ řekl Bill Tomovi přímo do ucha, a pak mu ho olízl.
„Jsi si jistý, že to není kvůli těm těsným kalhotám?“ Zeptal se se smíchem.
Ani nepostřehl, jak mu Bill nenápadně rozepnul kalhoty, dokud nebylo pozdě. Billova ruka byla uvnitř jeho boxerek a pevně ho stiskla.
„Ne, je to tím, že se mi tohle tisklo na zadek. Teď mě odvez zpátky do hotelu, nebo mě chceš ještě chvilku dráždit?“ Zeptal se Bill a palcem roztíral první kapičky jeho touhy.
„Najdu Guse a řeknu mu, že odjíždíme.“
Bill vytáhl ruku z Tomových kalhot a znovu je zapnul, než si sundal bundu, aby si ji přidržel před boulí v kalhotách, když procházeli klubem.

Gustav se v rohu s někým mazlil, a tak se Tom rozhodl raději mu napsat SMS, když mířili z klubu do taxíku.
Celá cesta zpátky do hotelu byla utrpením. Bill opravdu věděl, jak Toma rozpálit a za které nitky zatahat. Pod rouškou tmy v taxíku byl Bill odvážný. Vklouzl rukou do Tomových kalhot a jemně ho hladil, zatímco ho líbal na krku.
Než zastavili u hotelu, měl Tom připravené peníze za taxi a dal řidiči štědré spropitné, protože nechtěl čekat, až mu vrátí. Na výtah čekala skupinka lidí; a protože bydleli ve druhém patře, Tom zatáhl Billa na schodiště. Dveře se s cvaknutím zavřely a Tom k nim Billa přitlačil, přitiskl mu ruce nad hlavu a zaútočil na jeho rty. Tvrdě přitiskl svůj klín k jeho a cítil, jak jeho rostoucí erekce naráží na jeho vlastní vzrušení.
Bill se prohnul a snažil se zvýšit tlak, který cítil. Sténal proti Tomovým rtům. Tom posunul Billovy ruce tak, že v jedné ruce svíral obě zápěstí, a volnou rukou mu rozepnul kalhoty. Bill se pokusil zatlačit boky do Tomovy ruky, ale jeho milenec měl jiné plány.

Tom do Billových úst vsunul dva prsty a sledoval, jak je saje a olizuje s čirou touhou v očích. S mokrým mlasknutí je vytáhl z Billových úst, a pak rukou zajel do zadní části Billových kalhot. Schodištěm se ozvalo černovláskovo hlasité zasténání, když mu DJ obkroužil jedním prstem těsnou dírku a vnikl dovnitř.
Jeho prst narazil na určitý odpor, ale to, jak Bill kňučel, mu dávalo najevo, že jeho milenec chce víc. Pomalu zasouval a vysouval prst z těsného tepla, přičemž každý další pohyb byl snazší než ten první. Pustil Billova zápěstí a chytil ho za bok. Bill položil ruce na Tomova ramena a naklonil se dál od dveří, aby Tomovi umožnil lepší přístup k jeho nejniternějším partiím a mohl přidat druhý prst.

O několik pater výš se otevřely dveře na schodiště, ale Bill byl příliš pohlcen tím, jak se Tomovy prsty pohybovaly dovnitř a ven, než aby si toho všiml. Tom vytáhl prsty z Billa a začal mu zapínat těsné kalhoty, zatímco Bill na protest zakňučel.
„Vidíš, co mi děláš? To jen kvůli tobě se takhle přestávám ovládat. Skoro jsem tě ošukal na schodišti,“ zašeptal Billovi do ucha, než ho odtáhl od dveří.
Tom zatahal Billa za ruku, aby s ním zamířil nahoru po schodech, rytmické kroky shora se blížily. Došli ke dveřím a Tom kývl na muže, který se dostal po schodech do druhého patra, a otevřel dveře. Bill zčervenal a byl si jistý, že tomu muži muselo být naprosto jasné, co mají v plánu, ale jen kývl nazpátek a pokračoval po schodech dolů.
Tom rychle otevřel dveře jejich hotelového pokoje a za Billem je zavřel. Shodil herce na postel, a pak Billovi stáhl boty. Jakmile mu je sundal, přesunul se nad Billa a znovu o sebe začal otírat jejich klíny. Bill se naklonil a tvrdě ho políbil na rty, zatímco Tom rozepínal Billovy kalhoty a začal mu je pomalu sundávat spolu s boxerkami.

Billovy prsty se rychle přesunuly k rozepínání Tomových kalhot, které mu snadno sklouzly z boků. Bill Toma znovu políbil, a pak je přetočil tak, že na něm Bill seděl obkročmo. Co nejrychleji mu přetáhl triko přes hlavu, pak vzal Toma pevně do ruky a začal ho honit.
„Zády k čelu postele,“ přikázal Bill, když slezl z Toma, aby donesl lubrikant, který zůstal v jeho kosmetické taštičce v koupelně.
Tom udělal, co mu Bill řekl. Bill otevřel lubrikant a rychle jím namazal Tomovu tvrdost. Na chvíli do sebe zasunul svoje kluzké prsty a párkrát s nimi zahýbal, zatímco Tomovy oči potemněly chtíčem ještě víc. Přesunul se nad Toma, zády k němu. Jednou rukou držel pevně Tomův penis a druhou se zapíral, aby udržel balanc, zatímco pomalu začal dosedat na Tomův penis, centimetr po centimetru.

Tom pozorně sledoval, jak ho Billovo teplo pohlcuje. Držel ruku na Billových zádech a vedl ho dolů. Netrvalo dlouho a Bill na něm seděl úplně. To teplo bylo ohromující a on se opřel hlavou o čelo postele. Bill se začal lehce zvedat, když se pohupoval v malých kruzích. Billova záda se dotýkala Tomovy hrudi. Dredař mu palci dráždil tvrdé bradavky, zatímco líbal a označoval jeho bledý krk.
Pak ho chytil za boky, aby mu pomohl s nadzvedáváním, a zvýšil rychlost jeho přírazů, aby splynul s pohyby svého milence, zatímco špičkou znovu a znovu trefoval jeho prostatu.
Oba se společně pohybovali a sténali, když čelo postele, o které se opírali, začalo narážet do zdi za nimi. Zvyšovali tempo a Tom cítil, že se jeho orgasmus blíží, když se Billovy svaly kolem něj stahovaly.

Tom se natáhl dopředu, popadl Billův penis a začal ho honit. Billovy pohyby začaly být nepravidelné, jak zakláněl hlavu dozadu a opíral se o Tomovo rameno. Tom ho políbil na krk a několikrát silně zaškubal, než se Bill udělal na jeho prsty a hlasitě zasténal. Po několika dalších přírazech se udělal i on hluboko do Billa.
Několik minut takhle seděli, Bill v Tomově klíně a Tom stále hluboko ve svém milenci, zatímco mu dával polibky na krk a rameno.
Po několika minutách se Bill od Toma odlepil, sklouzl na postel a lehl si na bok. Tom ho následoval a objal ho. Byl vyčerpaný a lehce podřimoval. Než upadl do hlubokého spánku, cítil, jak se Billovy rty lehce dotýkají jeho.

***

Během několika následujících dní se Bill a Tom snažili prohlédnout si všechna místa. Navštívili muzeum voskových figurín, Tower Bridge, divadlo Globe a několik muzeí včetně jednoho, kde byla výstava spojená s módou. S Gustavem si prohlédli několik památek, například londýnský Tower, Big Ben a Parlament (i když tam nechali Gustava, který byl ve svém živlu). Většinu dní chodili sami, protože se trojice nedokázala vždy shodnout, kam jít.
Tom měl většinu večerů soutěže, takže si od všech památek dávali pauzu a odpočívali, aby se srovnali s časovým posunem. Tomovi se v soutěžích dařilo a poslední večer je čekal závěrečný battle. V plánu bylo, že půjdou na battle, další den rozhovory, a pak brzy večer odjedou.

Před závěrečnou soutěží měli Tom s Billem v plánu jít na večeři, a pak na krátkou procházku. Bill vyšel z koupelny ve stejných bílých kalhotách, které měl na sobě, když ho potkal poprvé. Stále mu perfektně padly jako druhá kůže.
„V těch kalhotách se mi fakt líbíš, nutí mě myslet na spoustu hezkých vzpomínek.“
„No, měl jsem je na sobě ten večer, kdy jsme se seznámili, ale co nevíš je, že jsem je měl na sobě i ten večer, kdy jsi vyhrál semifinále, tak jsem si říkal, že by mohly přinést štěstí i dneska.“
Tom se usmál, než Billa políbil a vytáhl ho z hotelového pokoje. Šli do restaurace, kde měli večeřet. Smáli se a povídali si, Bill se snažil, aby Tom na soutěž tolik nemyslel. Nechtěl, aby byl nervózní, ale aby si užil jejich poslední noc v tomto nádherném městě.

Po večeři se vydali na procházku. Tom vedl Billa k obří stavbě, která se hodně podobala ruskému kolu. Tom viděl na Billově tváři vzrušení. Už několik dní ho prosil, aby se u této památky zastavil, ale Tom mu řekl, že kdo si počká, ten se dočká. Záměrně naplánoval, že si úžasný výhled na město užijí, až bude zapadat slunce. Na projížďku čekala spousta lidí, ale v jejich kabince bylo jen pět dalších lidí.
Stoupání bylo pomalé, ale Bill měl po celou dobu nos přitisknutý ke sklu, a když ne, prostě fotil. Tom si užíval Billův výraz, tak nevinný, plný vzrušení a úžasu. Když se kabina konečně dostala na vrchol, výhled byl úžasný. Seděli a dívali se na město, které bylo směsicí starého a nového, zvýrazněné růžovým, oranžovým a fialovým odstínem, který vrhalo slunce zapadající za obzor,

„Bille“ řekl Tom, než otočil černovláska čelem k sobě, aby ho políbil. Jejich rty se na okamžik pohnuly a rychle ochutnaly jeden druhého, než se Bill odtáhl. Nechtěl se nechat příliš unést ve stísněném prostoru kabiny s dalšími lidmi kolem. Tom se Billovi podíval do očí, než znovu promluvil. „Moc tě miluju a nic na světě pro mě není důležitější než ty. Vím, že spolu nejsme dlouho, ale každým kouskem své bytosti vím, že není nikdo jiný, s kým bych chtěl být, a chci, abychom spolu byli navždy. Bille Kaulitzi, vezmeš si mě?“ Zeptal se Tom a poklekl v kabině na jedno koleno, když z objemné kapsy kalhot vytáhl malou sametovou krabičku.
Bill se při pohledu na Toma klečícího před ním lehce třásl. Rázně přikývl a nebyl schopen najít hlas, jak se snažil zadržet slzy, které se mu draly za oči. Než se Tom stačil pohnout, Bill sám padl na kolena a přitáhl si Toma k sobě, aby ho hluboce políbil, než se od něj odtáhl.
„Strašně moc tě miluju. Samozřejmě, že si tě vezmu.“

Bill Toma objal, než ho Tom lehce odtáhl. Otevřel sametovou krabičku, kterou držel v ruce, a Bill znovu zalapal po dechu. Uvnitř krabičky byl širší prsten vykládaný diamanty po celém obvodu. Na horní a dolní straně prstenu byly vyleptané dva hluboké žlábky, které diamanty rámovaly. Tom vzal Billovu levou ruku a navlékl mu prsten na prst. Perfektně mu seděl. Tom si přiblížil Billovu ruku ke rtům a políbil prsten, který tam umístil.
„Věděl jsem, že tyhle kalhoty přinášejí štěstí.“ Usmál se Bill a znovu Toma políbil.
Tom vstal a vytáhl Billa s sebou. Bill ho znovu objal a několik slz štěstí přistálo na Tomově tričku. Ani neslyšeli potlesk a jásot ostatních lidí, kteří byli v kabině s nimi. Byli ve svém vlastním světě, který zahrnoval jen je dva. Bill dlouhou minutu stál a hleděl Tomovi do očí, zapomínaje na všechno ostatní kolem nich.
„Bille, nechybí ti ten výhled?“ Zašeptal Tom.
„Ne, nechybí.“

Tom se lehce začervenal, a ještě minutu se díval do Billových očí, než ucítil, že se kabina začíná hýbat. Políbil Billa na rty, než svého snoubence otočil čelem ke skleněným oknům a přitáhl si jeho štíhlé tělo k hrudi. Opřel si bradu o Billovo rameno.
Pozorovali město pod sebou, zatímco kabinka začala pomalu klesat. Tom si nebyl jistý, co je lepší, zda výhled na město, nebo odlesk prstenu na Billově prstu, který ho činil jeho. Lehce se usmíval, když mu hlavou proběhly představy o budoucnosti s Billem.
„Tomi?“ Zeptal se Bill a otočil hlavu ke svému snoubenci, aby mu lépe viděl do tváře.
„Jo, Bille?“
„Jaký příjmení budeme používat?“
„Vzdal bych se pro tebe čehokoli, Bille, dokonce i svého příjmení. Kromě toho se říká, že růže, byť zvaná jinak, by voněla stejně sladce, ne? Takže budu stejně úžasný, ať už se budu jmenovat jakkoli.“
Bill se od srdce zasmál, a pak políbil Tomovy roztažené rty. „Bože, já tě tak moc miluju.“

***

Andy se za ten týden, co hlídal dům, dozvěděl spoustu informací o skvělých restauracích v Los Angeles a o místech, kde se dá nakupovat. Rychle se přizpůsobil městu a naučil se, jak se v něm pohybovat. Vzal si za úkol zařídit pro sebe, Billa, Toma a Gustava rezervaci v nějaké restauraci, kde by si dali večeři, jakmile se trojice vrátí z Londýna.
Měli co slavit; zasnoubení, Tom skončil v soutěži na druhém místě a Andy si našel práce i byt.
Andy vystoupil z auta před restaurací a sledoval, jak dvojice zajíždí za roh, než zamířil do podniku. Podíval se na usmívající se hostesku.
„Dobrý den, máte rezervaci?“
„Ano, stůl pro čtyři osoby na jméno Carlson.“
„Samozřejmě, tudy. Vaše obsluha bude hned u vás.“
Andreas následoval blonďatou hostesku ke stolu a posadil se. Vzhlédl, když ke stolu přistoupila drobná brunetka.

„Dobrý den, já jsem Stephanie a dnes budu vaše obsluha. Mohu vám přinést něco k pití, zatímco budete čekat, až se k vám připojí zbytek?“
„Oh, měli by tu být každou chvíli. Jeli zaparkovat, což je určitě tajná šifra pro to, aby se v autě trochu pomuchlovali. To přece snoubenci dělají, že? Jelikož jsou do sebe tak zamilovaní, nemůžou od sebe odtrhnout ruce, ne?“
Servírka se trochu zasmála: „To nejspíš ano.“
„Tak, když tak jen čtyři Pepsi light s ledem a citronem, prosím. Můžete nám také vychladit láhev šampaňského? Máme dnes večer co oslavovat.“
„Jistě, hned to bude, vrátím se tedy pro vaši objednávku později.“
„Díky,“ řekl Andy, než se otočil a podíval se z okna. Viděl Billa a Toma, jak se drží za ruce a jdou směrem k restauraci, dvojice se na sebe zářivě usmívala.

O deset minut dříve

„Andy, nejsem si jistej, kde najdeme nějaký místo, tak jdi klidně dovnitř a zaber stůl, sejdeme se za pár minut.“
„Okay,“ odpověděl Andy a vystoupil z auta.
Tom téměř okamžitě vjel na parkoviště a objel pár pater, kde hledal místo blízko zdi, nejlépe mezi zdí a sloupem, aby nikdo nezaparkoval příliš blízko jeho nového Audi a nepoškrábal ho. Otočil se na Billa, který se celou cestu z domu do restaurace „nevinně“ dotýkal jeho stehna.
Tom zaparkoval a vypnul motor těsně předtím, než se k němu Bill naklonil, aby ho políbil, a jeho ruka se přesunula přímo k Tomovu penisu a pevně ho masírovala přes tmavou látku jeho džín. Tom zasténal, když mu Billovy obratné prsty začaly rozepínat pásek.
„Bille, máme sraz s Andym a Gustavem.“
„Nemluv o nich,“ řekl Bill, než vyplázl jazyk a olízl vrcholek Tomova tvrdého údu.
Tom zasyčel, když ucítil, jak mu kulička v jazyku klouže po celé délce a po špičce, než ho Billova ústa pohltila skoro celého. Zasténal a pohnul se, aby Billovi masíroval hlavu, ale byl zastaven těsně předtím, než se jeho prsty mohly zamotat do tmavých kadeří.
„Vlasy ne,“ řekl Bill rychle, než vzal Toma zpátky do úst.

Tom posunul rukou a položil mu ji na tvář, než si hlavu opřel o opěradlo sedadla. Billovo tempo bylo pravidelné, když hýbal hlavou ve stejném tempu, jako ho honil. Tom se podíval dolů do svého klína a užíval si Billovy propadlé tváře, když ho mocně sál a hnal ho tak k orgasmu.
Přál si být doma nebo alespoň v Escalade, aby mohl dělat víc, ale věděl, že na to není čas. Bill několikrát přejel piercingem v jazyku po spodní straně Tomova penisu nahoru a zpátky, a ten pocit byl intenzivní. Bill věděl, že už to nebude trvat dlouho, když vzal Toma zpátky do úst, přičemž polknul celou jeho délku. Tomovy boky se nadzvedly a s hlasitým zasténáním se nečekaně udělal do Billových úst.

Bill to v pohodě zvládl a spolykal každou kapičku, kterou mu Tom věnoval. Když Tomův orgasmus odezněl, lehce mu olízl špičku, a pak se odtáhl. Věnoval Tomovi žhavý polibek, než mu penis zastrčil zpátky do kalhot a narovnal se na sedadle. Stáhl stínítko a zadíval se na svůj odraz, aby se ujistil, že nikde není ani stopy po tom, co dělal, než si znovu na rty nanesl lesk. Podíval se na Toma, který měl přivřené oči.
„To bylo úžasný,“ zamumlal Tom chraplavým hlasem.
„Díky. Teď sundej z obličeje ten výraz alá „právě jsem byl vykouřen v autě“ a pojď. Čím dřív se najíme, tím dřív se dostaneme domů, abys mi to mohl oplatit.“

***

Oba muži vešli do restaurace a posadili se naproti Andymu, Bill si sedl na kraj.
„Promiň, museli jsme jet až za roh, abychom našli volný místo,“ řekl Tom.
„To je v pohodě. Navíc ta servírka je docela hezká,“ řekl Andy s úsměvem.
„Ty jsi ale koketa, Andreasi,“ řekl Bill se smíchem. „Gus stále nikde?“
„Ne, ale každou chvilku by tu měl být.“
Trojice zaslechla ránu doprovázenou zvukem tříštícího se skla. Současně se otočili směrem ke zdroji zvuku, když spatřili Stephanii, jak stojí v šoku s tácem u nohou a po podlaze se rozlévá tmavá kola.
Její oči těkaly z Billa na Toma, a pak na Billovu ruku, kterou měl položenou na okraji stolu. Dobře viděla na prsten, který se třpytil od světla nad nimi. Stephanie měla pocit, jako by tam stála a zírala na prsten už celé hodiny, i když to nebylo víc než pět vteřin. Rychle se otočila na patě, aby od šokované trojice utekla.

„Stephanie,“ zavolal Bill, když rychle vstal a následoval ji.
Vběhla na toaletu, zavřela za sebou dveře a opřela se o ně. Bill zaklepal na dveře.
„Stephanie, no tak, otevři mi. Můžeme si promluvit?“
„Ne, prostě jdi pryč. Nemám ti co říct. Zničil jsi mi život, a pak si sem přijdeš zasnoubenej s mým přítelem a chlubíš se svým prstenem. Přišel jsi sem jen proto, abys mi řekl, jak dokonalý je tvůj život s mým přítelem a tvou novou rolí. Nenávidím tě, Bille.“
„Ani jsem nevěděl, že tu pracuješ. Jen jsem chtěl…“
„Nech si to! Nechci slyšet nic z toho, co mi chceš říct.“
„Stephanie…“
„BĚŽ!“ Vykřikla Stephanie. Bill věděl, že to myslí vážně, a opravdu nechce slyšet ani slovo z toho, co jí chtěl říct.

Rychle prošel kolem Toma a Andyho ke vchodovým dveřím a ignoroval volání obou mužů. Chtěl se jen dostat co nejdál od té restaurace a Stephanie. Chtěl se jí znovu omluvit, ne jí vmést do tváře své štěstí. Když se snažil z podniku zmizet, protlačil se i kolem Gustava.
„Co se mu stalo?“ Zeptal se Gustav, když za ním hned vyšli Tom a Andy.
„Stephanie tady pracuje,“ řekl Tom rychle, než si popotáhl kalhoty a rozběhl se za Billem, který svižně kráčel k parkovišti.
Tom Billa dohnal a chytil ho za paži, aby ho zastavil.
„Co říkala?“
„Říkala, že jsem jí zničil život, a obvinila mě, že jsem sem přišel schválně, abych se ji vysmál a pobavil se na její účet.“
„Ale tys ji sem nepřišel mučit.“
„Já vím, ale já prostě chci, aby věděla, že jsem se s tebou nevyspal proto, abych se jí vysmál. Vím, že to nic nezlepší, ale chtěl jsem se jí jen pořádně omluvit.“
„Chceš jít prostě domů?“
„Ne, máme přece slavit. Zkusíme sehnat stůl někde jinde.“
Tom Billa pevně objal.
„Miluju tě a vím, že jsi úžasný člověk. Možná jsme tuhle situaci se Stephanií tak úplně nezvládli, ale nechci, aby ses kvůli tomu trápil nebo aby nám to zkazilo večer. Dobře?“
„Dobře,“ řekl Bill s malým úsměvem.

***

Několik následujících týdnů bylo pro Billa a Toma nesmírně náročných. Andy se vrátil do Chicaga, aby se sbalil a připravil na stěhování do LA. Bill začal natáčet televizní seriál a Tom si vzal v klubu směny navíc na večery, kdy Bill do noci pracoval.
Tom dostal za úkol dohlížet na stěhovací firmu, která přivezla Andyho věci, jež dorazily dříve než on. Ten večer musel do práce později a snažil se potichu vplížit do postele k Billovi, který už byl zachumlaný pod peřinou.
„Jsem rád, že jsi doma,“ zašeptal Bill, když ho Tom objal.
„Já taky, dneska to byl náročnej den. Jak šlo natáčení?“
„Výborně. Udělali jsme víc, než jsme plánovali, takže mám ráno volno.“
„To je super. Můžeme si přispat, a pak si dát společnou snídani.“
„To zní skvěle.“
Několik minut opět mlčeli, přitulení jeden k druhému.
„Bille? Spíš?“
„Ne.“
„Napadlo mě… pokud teda nechceš čekat, že bys měl zavolat svatebnímu agentovi. Víš, abychom mohli začít plánovat.“
„Vážně?“
„Nechci čekat dýl, než bude nezbytně nutný. Chci, abys byl celý můj.“
„To už v mnoha ohledech jsem,“ řekl, než Toma políbil.

KONEC

original

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

It’s a Small World – vymazaná kapitola

Tak tady je ještě dodatek k povídce. Autorka původně tento díl nechtěla zveřejňovat, avšak na přání čtenářům přiblížila, jak to asi na takovém rande těch dvou mohlo vypadat 😀
Lauinka

Vymazaná kapitola 11. – Rande

Tom za sebou zavřel dveře, když vycházel z domu. Bill už stál vedle dveří spolujezdce a trpělivě čekal, až Tom odemkne auto. Nastoupili a Tom s autem vycouval po příjezdové cestě.
„Já se tak strašně těším,“ řekl Bill a podíval se na Toma. „Opravdový rande.“
Tom se na černovláska sedícího vedle něj usmál.
„Udělal jsem rezervaci v restauraci, takže tam půjdeme jako první,“ řekl Tom a zamířil k jejich cíli.
Jakmile dorazili k restauraci, Tom odevzdal klíče obsluze. Restaurace nebyla příliš nóbl, ale také to nebyl žádný obyčejný pajzl. Jídlo bylo skvělé a atmosféra intimní, aniž by byla kýčovitá, což každému stolu dodávalo soukromí, i když tu bylo narváno k prasknutí. Pár měl štěstí, jelikož dnes večer zde nebylo úplně plno, takže měli větší část pro sebe.
Bill a Tom se po celou dobu večeře bezostyšně smáli a flirtovali. Vzájemně ochutnávali svá hlavní jídla. Povídali si o spoustě věcí a konverzace mezi nimi dál hladce plynula.
Dali si i dezerty, Bill jahodový cheesecake a Tom čokoládový dort.

„Víš, je vážně škoda, že náš Stephanie předtím vyrušila,“ řekl Bill, když Tomovi přejel nohou po jeho a svůdně si dal do úst kousek cheesecaku.
Tomovy tváře lehce zrůžověly, když si vzpomněl, jak se předtím málem nechal od Billa ošukat. Už se té myšlence tak moc nebránil, ale nevěděl, kdy budou mít s Billem znovu příležitost být sami.
„Tak co? Je dobrej?“ Zeptal se Bill a ukázal vidličkou na čokoládový dort, který měl Tom před sebou.
„Jo, chceš ochutnat?“ Zeptal se Tom.
Bill jen přikývl a Tom se naklonil přes stůl a Bill ho napodobil. Tom Billa políbil, jeho jazyk vklouzl do černovláskových úst a přejel po jeho jazyku, než se od sebe odtáhli.
„Máš pravdu, je vynikající.“ Bill si svůdně olízl rty.
Oba dojedli dezert, a pak se vydali do kina. Při cestě ke kinu se drželi za ruce. Tom zaplatil za lístky, než zamířili k předsálí.
„Co kdybychom si koupili popcorn? Oh a skittles?“ Zeptal se Bill, když procházeli kolem stánků s občerstvením. „I když místo nich spíš gumové medvídky,“ zamumlal si Bill pro sebe.
„Máš vůbec místo na popcorn a bonbony?“ Zeptal se Tom a podíval se na svého milence.
„Bez popcornu to není ono.“
Tom se nechal odtáhnout k bufetu, kde Billovi objednal malý popcorn, střední pepsi, skittles a gumové medvídky. Málem umřel, když uviděl cenu 5,50 dolaru na láhvi vody, ale vzal si i tu.
„Možná je dobře, že jsme byli vyrušeni, myslím, že bych to dvakrát za den nedal,“ zašeptal Billovi do ucha, když platil u pokladny za občerstvení.
Bill se hlasitě rozesmál, zatímco se pokladní, která do malého pytlíku dávala popcorn, otočila, aby zjistila, co je tak vtipného. Jakmile se uklidnil, pomohl Bill Tomovi odnést občerstvení do jejich sálu.

***

Našli si místo uprostřed řady vzadu, aby viděli na celé plátno. Přišli o něco dřív, takže si zahráli malou stínovou hru na plátně a dávali hloupé odpovědi na položené otázky.
Do kina vstoupilo několik dalších lidí, kteří se hned podívali na chlapce, kteří seděli vzadu a smáli se. Jedna žena dramaticky zašeptala: „Doufám, že se takhle nebudou chovat celý film,“ což Billa s Tomem rozesmálo ještě víc.
Světla v kině pohasla a Bill se trochu uklidnil, chroupal popcorn a opřel si hlavu o Tomovo rameno. Film měl dobrý začátek, ale v polovině začal být trochu nudný a Tom se snažil ze všech sil nevrtět. Bill dojedl svůj nyní již studený popcorn a narovnal se více na svém místě. Vzal Tomovu ruku do své a propletl jejich prsty. Tom nepřítomně přejel palcem po hladké kůži Billovy ruky.

Po dalších pěti minutách film stále ještě nenabral na obrátkách. Tom stáhl svou ruku z Billovy a místo toho ji položil na vnitřní stranu Billova stehna a dělal tam malé kroužky. Bill se na Toma podíval se zdviženým obočím a na oplátku dostal pokrčení ramen. Bill se snažil soustředit na film, ale Tomova ruka se nebezpečně přibližovala k jeho rychle tvrdnoucímu penisu. Vrhl na něj další varovný pohled, ale Tom se nenechal odradit.
Tom pokračoval v dráždivých pohybech a nejednou se skutečně dotkl mírné boule v Billových kalhotách.
Jakmile začaly běžet titulky, Bill vystřelil ze svého místa a rychle se přesunul přes řadu sedadel k uličce, aby mohl opustit kino. Tom spěšně zkontroloval, jestli po sobě nenechali nějaký nepořádek, a pak následoval Billa k východu.

Rychle černovláska dohnal a znovu ho vzal za ruku, když mlčky kráčeli k autu. Odemkl dveře a nastoupil na sedadlo řidiče. Otočil se k sedadlu spolujezdce, aby se podíval na Billa, ale zjistil, že místo je prázdné. Podíval se na zadní sedadlo a uviděl Billa, jak si sedá tam a zouvá si boty.
„Okamžitě pojď sem,“ řekl Bill a díval se na Toma tmavýma očima, než si stáhl tričko.
Tom neváhal, byli v zadní části parkoviště a nikdo kolem nich neparkoval. Jakmile byl vzadu, Bill začal Toma drsně líbat a jeho ruka se přesunula k Tomově přezce kalhot.
Bill bez jakýchkoli řečí rychle stáhl obrovské kalhoty přes Tomovy boky, které skončily někde u jeho kotníků, a pak si sundal vlastní těsnější a taky zbytek Tomových svršků. Tom takhle Billa ještě nikdy neviděl a potřebný chtíč, který byl cítit ve vzduchu, ho vzrušoval ještě víc.
Bill vytáhl z kabelky, kterou měl u sebe, malou lahvičku lubrikantu, a pak ji položil na sedadlo vedle sebe. Tom neměl šanci se zeptat, kde ji sebral, než jeho erekci pohltila Billova vlhká ústa. Zasténal a opřel se zády o opěradlo sedadla. Tom otevřel oči a naskytl se mu pohled na Billa, jak klečí na sedadle se zadkem ve vzduchu.

Tom se chopil lubrikantu, který Bill položil na sedadlo, a rychle si jím potřel prsty. Billova poloha v kleče umožňovala Tomovi dokonalý přístup k Billově malé dírce. Rychle přejel prstem po vstupu, a pak zasunul prst do Billa, který měl ústa pevně ovinutá kolem jeho penisu.
Bill zasténal, když ucítil, jak do něj Tomův prst vniká, a vyslal vibrace přímo do DJova penisu, jehož sténání rychle zaplnilo auto. Tom posunul prst hluboko do Billa, lehce přejel přes jeho prostatu, a pak ho vytáhl, aby přidal i druhý prst.
Billův piercing v jazyku klouzal nahoru a dolů po spodní straně jeho erekce, a ještě víc vířil oheň v jeho břiše. Jeho prsty Billa soustavně projížděly a rychle ho roztahovaly, zatímco Bill se snažil na ně přirážet, aby se prsty dostaly hlouběji do jeho nitra.
Tom z něj vytáhl prsty úplně, protože černovlásek se posunul, aby mohl olizovat jen vrcholek. Pak se na Toma obkročmo posadil, jelikož už nechtěl déle čekat.
Bill chvíli jen seděl a lehce hýbal boky, než se začal pohupovat na klíně svého milence. Hluboce se líbali, zatímco Tom popadl Billa za boky, aby mu pomohl s nadzvedáváním a při každém jeho dosednutí mu sám svými boky vyšel vstříc.

Tření, které jejich těla vytvářela, stimulovalo Billovu tvrdost, jež se mezi nimi třela. Tom prsty hladil Billa po páteři a cítil, jak se chvěje, než ho začal líbat na krku.
Tom se při každém svém přírazu otíral o Billovu prostatu, a ten se svíjel rozkoší. Hrdelně zasténal, když ucítil, jak ho Tom vzal do dlaně.
Tom ho pevně honil a Bill se rukama zapřel o Tomova ramena. Zrychlil svoje pohyby a Tom cítil, jak se všechny svaly v Billově těle napínají, jak se blížil ke svému uvolnění a udělal se do Tomovy ruky. Když černovlásek stáhl svaly kolem Toma, už to nevydržel a následoval Billa jen několik vteřin po něm.
Chvíli oba zadýchaně seděli v rozpáleném autě, zatímco se na jejich kůži leskl pot. Tom vytáhl ruku z prostoru mezi jejich těly a nechal ji spadnout na sedadlo, zatímco druhou obkresloval kruh Billova tetování vzadu na krku. Ten se jen spokojeně usmíval.
„Nejlepší rande všech dob,“ řekl Bill, když si položil obličej do záhybu Tomova krku a lehce ho políbil, načež se Tom zasmál, než si přitáhl Billovu tvář ke své a pomalu ho vášnivě políbil.

KONEC už definitivní 🙂

original

autor: AshesPashes
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics