We Are The Music Makers 8. (konec)

autor: PoorMedea

Závěr

Tom se probudil za vyřvávajícího songu Samyho Deluxe a poslepu nahmatal svůj telefon. Veškerá rozmrzelost z probuzení se však vypařila, když na displeji uviděl Billovo jméno.
„Ahoj, zlato,“ zašeptal do telefonu.
„Tome!“ Billův hlas se v telefonu vzrušeně rozkřikl. „Zapni si rádio! Hned!“
„Ehm… okay, počkej.“ Tom se vypotácel z postele a natáhl se po rádiu. „Jakou stanici?“
„101,9. Dělej, rychle!“
Tom rychle stiskl tlačítko ladění, zatímco Bill mu do ucha stále opakoval svou mantru „dělej“. Konečně našel správnou stanici a zalapal po dechu, když se z reproduktorů ozval Billův krásný hlas.
„Hrajou naši písničku!“ Vypískl Bill a Tom slyšel, jak nadšeně tleská.
„Panebože. Náš plán vážně vyšel!“ Tom byl v šoku. Ještě před týdnem se jejich šance na úspěch zdály být mizivé, ale teď hráli jejich song na jedné z nejpopulárnějších berlínských stanic.

„Nemůžu uvěřit, že jsem v rádiu,“ řekl Bill užasle.
„Jsi úžasnej,“ řekl Tom upřímně, než pomalu ztišil hlas. „A teď pojď sem, ať ti můžu ukázat, jak úžasný podle mě jsi.“
„Už jsem tady.“
Tom se s úsměvem otočil ke dveřím, když uslyšel tiché zaklepání.
Tom otevřel dveře, vzal usmívajícího se Billa do náruče a prakticky ho odnesl do svého bytu. Bill se zasmál, zaklapl telefon a hodil ho přes rameno, než mu objetí opětoval.
Tom se pohupoval s Billem v náručí na jejich písničku a bylo mu jedno, jak směšně musí vypadat. „Zvládli jsme to,“ zašeptal a přitiskl rty na Billovo ucho.
Bill se odtáhl, aby se na něj usmál, a pak se k němu naklonil a svádivě otřel rty o Tomovy.
„Díky tvému geniálnímu plánu,“ řekl mezi drobnými polibky. „Kdo by to byl řekl, že jsi sexy a chytrý?“

Tom se jen zasmál, chytil Billovy rty svými a vtáhl ho do hlubšího polibku. Sál Billův spodní ret mezi zuby a přejížděl po něm jazykem, dokud Bill tiše nezasténal a neotevřel je, aby ho pustil dovnitř. Tom vjel okamžitě jazykem do jeho úst a zasténal, když si Billův jazyk začal hrát s jeho vlastním. Bill byl studnicí protikladů. Dokázal být plachý a sladký, nebo vášnivý a agresivní. Tom nikdy nevěděl, co může čekat, když po něm vyjel, a ani by to jinak nechtěl. Líbilo se mu, že ho Bill vždycky nechal hádat.
Dnes to vypadalo, že je hravě plachý, odtahoval se od Tomových úst, když intenzita polibku stoupala, uhýbal jeho rtům, aby mu posel obličej drobnými polibky. Chichotal se, když zasypával Tomův nos a tváře polibky, otíral se o jeho rty, ale nikdy nezůstal příliš dlouho.

„Bille,“ zavrčel Tom a chytil chlapce kolem úzkých boků.
„Hmm?“ Zabručel Bill a pokračoval v útoku.
„Polib mě.“
„Líbám tě,“ zasmál se Bill a začal se věnovat Tomovu krku, ale stále jenom lehce otíral rty po Tomově těle.
„Víš, jak to myslím,“ zasténal Tom. Vzal Billovu tvář do dlaní a přitiskl černovláskova ústa ke svým, aby nakonec přitiskl rty na Billovu čelist, když chlapec natočil hlavu.
„Pšššt!“ Vydechl Bill a upřeně se zadíval na stereo.
„To byl Monsoon, nový singl Toma Kaulitze,“ oznámil hlas z rádia. „Nazpíval ho s nováčkem Billem Trümperem, a lidi, ten kluk má fakt hlas. Doufejme, že od něj brzy uslyšíme něco dalšího. Další…“
Tom už dál neposlouchal, protože to už mu do ucha pištěl Bill.
„Slyšel jsi to, Tommy?“ Vypískl, rozrušeně poskakoval po místnosti a mával rukama v malém trapném tanci.
Tom cítil, jak se mu při pohledu na Billa svírá srdce, nesnesitelně okouzlený tím, jak směšně ten chlapec vypadá.
„Budeš se mnou ještě chtít chodit, až budeš slavný?“ Zeptal se s úsměvem.
Bill se k němu otočil a nakrčil obočí, než si uvědomil, že to Tom nemyslí vážně. „Ty blbečku!“ Vypískl a vrhl se přes místnost, aby Toma přitlačil k pohovce. „Budeme slavní společně.“
„Jo,“ povzdechl si Tom, přejel rukama po Billově boku a táhl s sebou chlapcovo tričko. „Společně.“

***

Tomův plán vyšel lépe, než vůbec mohl doufat. Ukázalo se, že Jost má v branži dost nepřátel, a našlo se pár rozhlasových stanic, které byly ochotné riskovat jeho nelibost, aby Billovi pomohly a při té příležitosti mu to natřely. Pomohlo samozřejmě i to, že jejich písnička měla rozhodně široký ohlas. Během dvou týdnů Monsoon hrály alternativní a hiphopové stanice nejen v Berlíně, ale v celém Německu. Bill se nemohl vzpamatovat z toho, že slyší svůj hlas v rádiu, a Katrina dostávala víc telefonátů, než dokázala zvládnout. Poté, co slyšela Monsoon, ochotně podepsala smlouvu s Billem jako s klientem, a když se tak stalo, volalo jí víc lidí kvůli Billovi než kvůli Tomovi.
„Vážně se to děje,“ povzdechl si Bill, když spolu leželi zamotaní v posteli.
Tom se usmál a pohladil svého přítele po tváři, aby mu z ní odstranil pramen vlasů. Někdy stále nemohl uvěřit, že má přítele, ale většinou prostě nemohl uvěřit, že někdo tak nádherný jako Bill s ním chce být.
„Splnil jsi mi všechny sny,“ pokračoval Bill a obdivně se na Toma díval.
„Nebuď tak sentimentální,“ zasmál se Tom. „Nech si to až na další společnej song.“

KONEC

original

autor: PoorMedea
překlad: Lauinka
betaread: J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics